UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Iiro Iso-Ilomäki

Sivuja: [1] 2 3 ... 30
1
IL: "Halla-aho TV5:llä: Gettoutuminen on jo käynnissä"
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012041615460278_uu.shtml

"Vastoin yleistä harhaluuloa, miehellä on myös maahanmuuttotaustaisia kavereita. Hän myös toteaa, että perussuomalaisissa on maahanmuuttajia ja osa heistä on myös maahanmuuttokriittisiä.

- Perussuomalaisten viestin voi ymmärtää jopa oikein, tiivistää kansanedustaja."

 :)

Hyvin kyllä veitselty. Ainut vaan ettei nämä skandaalihakuiset lehdet ymmärrä edes noin suoraa vihjettä.

2
Auttaisikohan tuohon ryöstelyn kuriinsaattamiseen sama keino kuin muinoin Petsamon kautta tapahtuneen tavarankuljetuksen ryöstelyn kuriinpanemisessa. Tuolloisten kuorma-autojen vauhti ylämäessä tippui kävelyvauhdiksi jolloin rosvot hyppäsivät kyytiin perälaudan kautta. Ryöstely väheni kun keksittiin järjestää rosvoille pieni yllätys kuorman ressupeitteen alta. Yllätys oli tosin läpimitaltaan pieni, ainoastaan 9 mm tai vieläkin pienempi 7,62 mm.

Voisihan se toimiakin. Tosin se saattaisi tarkoittaa sitä että aseiden osuus ryöstöissä saattaisi kasvaa ja siitä ei seuraa mitään hyvää.

3
Facebookin syövereihin on nyt perustettu tämmöinenkin useamman henkilön toimesta: https://www.facebook.com/AgainstACTAFinland


4
Salon maahanmuuttajaneuvosto?  :o

Aika erikoista sinällään.

5
Minusta tuntuu että siellä suvisten hattarapilvien päällä on ehken hieman liian mukavaa olla. Saas nähdä miten presidentinvaalien jälkeen, liekö tulee ankaran tyly tipahdus takaisin maanpinnalle.


6
Minua vain harmittaa älyttömästi se että monet ihmiset eivät näe näiden kirjoitusten taustalle ja niiden piilossa oleviin älyvapauksiin kuten Hommafoorumilaiset. Nyt ihmiset sankoin joukoin käyttävät tämäntyyppisiä tekstejä perusteluina sille miksi islamia ei pitäisi kritisoida vaan sitä pitäisi puolustaa rauhan ja rakkauden uskontona. Onneksi kuitenkin tuuli on kääntymässä, ja itsekkin olen saanut jo useamman henkilön lukemaan ns. "rivien välistä".

Islam ei ole rauhan ja rakkauden uskonto. Se on fakta. Käsittäkööt kaikki tämän sitten miten haluavat.

7
Annas olla kun tämä leviää, niin suvaitsevaisto saa taas "bensaa moottoriin". "Me tarvitsemme työntekijöitä! Kuka meidän lapsiamme nyt opettaa!" ja sama laulu jatkuu hamaan tulevaisuuteen.

Itse olisin sillä kannalla, että uskontojen opinnot olisivat puhtaasti neutraaleja, eli eivät keskittyisi niinkään mihinkään tiettyyn uskontoon, vaan kaikkia käsiteltäisiin faktojen pohjalta. Itseäni kiinnosti kouluaikoina kovasti kaikki mahdolliset uskonnot, varsinkin itämaiset semmoiset, puhtaasti teoreettisellla tavalla, kuriositeettinä. Mutta annas kun mainitsin asiasta syvästi kiihkokristitylle opettajalle, niin oli hyvä ettei jo roviota pystytetty. Liekö tämä sitten johti provokaatioon, jossa pidin päälläni paitaa, missä esitettiin jeesuksen olevan naisen sukupuolielin.

8
Kyllähän Soinin puheesta kuulee kuten varmasti useimman suomalaisen englanninkielestä, ettei puhu äidinkielenään, eikä edes koko ajan. Paremmin Soini kuitenkin vetää kuin formulakuskit  :D

Itse näen tämän kyllä melkoisena kunnianosoituksena Soinille ja Perussuomalaisille, että puolue ja sen johtaja huomataan ja konseptista kiinnostutaan rapakon toisella puolella.

Eikä tästä voi mokutusmediakaan ottaa mistään kiinni kun Soini pitää tuttavallisen jutustelutuokion tummaihoisen haastattelijan kanssa. "mistäs me tästä nyt rasssismusta löydetään...."

Hieno juttu Timolle, tsemppiä!

9

Itse pidän leijonariipusta, en nyt näkösällä aina mutta kaulassa kuitenkin koko ajan.

Eli häpeät näyttää sitä, koska ymmärrät että olet rasisti.

Ikävästi nyt tartun tähän trollaukseen, mutta korjaisin että en välitä siitä onko se nyt koko ajan näkösällä vai ei.

Tarkotin sitä että lehtien mukaan sinun on oltava rasisti.

Käsitin siis väärin kommenttisi, ja nyt kun selvensit, yhdyn kommenttiisi. :D

10

Itse pidän leijonariipusta, en nyt näkösällä aina mutta kaulassa kuitenkin koko ajan.

Eli häpeät näyttää sitä, koska ymmärrät että olet rasisti.

Ikävästi nyt tartun tähän trollaukseen, mutta korjaisin että en välitä siitä onko se nyt koko ajan näkösällä vai ei.

11
Mitäköhän maahanmuuttajia tässä tarkoitetaan? Tilastojen mukaan täällä on vajaa 2500 maahanmuuttajaa, mutta kansallisuuksia en saanut selville. Tuosta aikamoinen osa on varmaankin yliopistolla opiskelemassa. Venäläisiä on töissä monessa paikassa (esim. Kelassa ja sairaalassa) ja he puhuvat hyvää suomea. Kebabbiloitakin on joka kadunkulmassa, ja suomeksi niistäkin muonaa saa ostettua.  Afrikkalaisperäisiä ei paljoa ole, ja suomea olen heidänkin kuullut puhuvan. :o

EDIT// Ai niin, se vok, joka tulee sinne Konnunsuolle. Niinpä tietysti.

Ensin hankitaan rahat, tilat, valmius ja piupau kaikki millä voidaan kunnalta/valtiolta lypsää rahaa. Sitten sanotaan että olemme valmiit ottamaan lisää maahanmuuttajia. Tämän jälkeen kun maahanmuuttajia ei tulekkaan niin paljoa kuin voitaisiin ottaa, voidaan puhua kovaan ääneen mediassa kuntien lisääntyvästä rasismista, ikärakenteen vanhentumisesta, orjalaivojen tervasta ja kaikesta mahdollisesta mikä voi olla syynä siihen että Lappeenranta=rasismikunta.

Lopputulos= Lappeenrannasta tulee rasistinen kunta, maahanmuuttajien (joita ei siis välttämättä ole ollenkaan) tukemiseen on käytetty taas juukelisti varoja, ja kunnassa lisääntyy äärioikeistolaiset mahtirazizmitunteet (eli näin järkevien kesken maahanmuuttokriittisyys).

12
Kaikki jutut joissa ammattinarisija Enrique Tessieri esiintyy, voi jättää lukematta.

Tessierissä on semmoinen erittäittäin vastenmielinen ominaisuus, että aina ulkomaalaista kritisoitaessa hän automaattisesti samaistuu kyseiseen henkilöön/kansaan, vaikka puhuttaisiin muslimeista/mustista/venäläisistä you name it. Eli hän kokee kuuluvansa ryhmään ei suomalaiset, ja asettuu kunnon sosialistin tapaan oman viiteryhmänsä puolelle missä tahansa asiassa.

Tämä on mielestäni äärimmäisen huolestuttava suuntaus. Jos eteläamerikkalaiset ja irakilaiset kokevat kuuluvansa keskenään samaan ryhmään, jonka yhdistävä tekijä on vain ja ainoastaan se, ettei kukaan ole suomalainen, ei kyseessä ole mikään muu kuin kantaväestöön suuntautuva rasismi. Miksi tällainen selkeästi suomalaisvihamielinen henkilö päästetään jatkuvasti ääneen saarnaamaan suomalaisten pahuudesta?

Koska suomalainen pahuus on tällä hetkellä vieläkin mediaseksikästä. Ja tulee olemaan sitä pitkään ja hartaasti. Tietysti, jo tänä päivänä pystyy kansan syvistä riveistä kuulemaan sen yhtenäisen huokauksen että "joko taas..." kun media yrittää loata suomalaisia ja niitä edustajia jotka edustavat varsinaista valtamielipidettä eikä mokuttajien jne. mielipiteitä.

Tähän vielä, kun kerta suomalainen= paha ja muut= hyvä, niin sopiva kappale hetkeen:
http://www.youtube.com/watch?v=QX6DZ9r3vRo

13
Itse olen nähnyt on-hävettänyt-leijonia lähinnä maahanmuuttajilla. Itse asiassa viimeisen parin vuoden aikana pelkästään maahanmuuttajilla. Myös niillä varsinaisilla. Näillä taustoilla otsikointi vaikutti vähintäänkin kummalliselta.

Ps. Kokemuksieni mukaan maahanmuuttajat viestittävät tuolla lähinnä sitä, että ovat halukkaita olemaan osa tätä yhteiskuntaa. Moinen leijonariipus on toiminut monesti hyvänä keskustelunavaajana maahanmuuttajien kanssa.

Tuo on muuten totta, kun rupesin tässä muistelemaan. Useampikin keskustelu on tullut avattua maahanmuuttajien kanssa juurikin aiheesta "mitenkäs sulle tuommoinen on kaulaan eksynyt?". Ja nyt siis puhutaan kaikennäköisistä maahanmuuttajista. Eikä keskustelu ole koskaan seilannut pahoille teille vaan pysynyt asiallisena ja yleisesti ottaen miellyttävänä.


Itse pidän leijonariipusta, en nyt näkösällä aina mutta kaulassa kuitenkin koko ajan. En pidä sitä minkään ääriajattelun johdosta, vaan lähinnä kunnioittaakseni omalla "hiljaisella" tavallani omaa isänmaatani. Iso osa tuttavistani pitävät myös samaista riipusta samasta syystä. Olisihan myös mahdollisuus pitää leijonapaitaa tai jotain vastaavaa mutta minulla on hienompia paitojakin päällä pidettäväksi. Tosin yksi hihaton leijona-kuvioinen paita taitaa löytyä kesän kuumimpia päiviä varten.

Sitäpaitsi, leijonakorut ovat minun mielestäni hienoja koruinakin jo. Tosin olen jo monta kertaa saanut huomata että minun tyylimakuni selvästikkin eroaa melko radikaalisti massasta, mutta olkoonsa. Pidän myös Kalevala-koruista, se lienee tekee minusta haihattelijan ja konservatiivisen äärirazzizmuksen.

Jos nyt kerta listataan niin saatan pitää myös Thorin Vasara-riipusta, joka taasen minun mielestäni on hieno koru ja sisältää varsin hienon symbolisen arvon.

14
Kun vielä joku media tai meedio vielä täsmentäisi, että mikä tarkkaan ottaen tekee tästä "rotukahakan".

Itse asiassa varsinaisten uutisten otsikoissa ei tainnut lukea rotukahakka.

15
Ehkä joku multikultiväristäjä on erehtynyt raiskaamaan venäläisen ja sen seurauksena venäläiset nyt rauhoittavat Rape Parkin, kun poliisi ei siihen pysty?

Spekulaatio on aina spekulaatiota, mutta onko tuo nyt aivan mahdotonkaan skenario?

Ei ole laisinkaan mahdoton. Tai ei välttämättä tarvitse olla raiskauskaan, vaan esimerkiksi joku pahoinpitely tai muu loukkaus, joka on saanut venäläisen kaveriporukan hermostumaan.

16


Mutta hei hetkonen:

Lainaus
- Meillä on sääntö, ettei saa puhua muuta kuin suomea, Italiasta viisi vuotta sitten muuttanut Karuna Iovine kertoo.

Eihän italialainen taida olla kultamuna  ;)

Katsopa tarkemmin, mitä siinä lukee. Ei "italialainen", vaan "Italiasta -- muuttanut". Tuohan tarkoittaa media-suomi -sanakirjan mukaan sitä, että henkilö nimenomaan ei ole syntyperäinen italialainen, vaan syystä tai toisesta asunut siellä ennen Suomeen muuttamista. Nimi viittaa lähinnä Itä-Eurooppaan.

I stand corrected.

Iovine on kyllä italialainen sukunimi, mutta Karuna on intialainen etunimi.

Now I stand confused. Eli italianintialainen.

17
Helsinkiin tarvitaan lisää somaleita ja venäläisiä, sillä kohtaaminenhan vähentää ennakkoluuloja.

Varmasti, minä en ainakaan enää luule, että se vähentäisi väkivaltaa.  ;)

18
On tämä kyllä mennyt ihmeelliseksi. Tämä nuori poika onnistui juuri tuhoamaan tytön itsetunnon ja henkisen minän todennäköisesti vuosiksi, aiheutti tälle todellisia traumoja ja voi olla ettei tyttönen pysty näkemään seksuaalisuuttaan kovinkaan normaalina pitkään aikaan.

Ja sitten poika tuomitaan lähinnä nimelliseen rangaistukseen jolla ei ole käytännön virkaa sitten ollenkaan. Minä en vain näe tässä mitään oikeaa. En sitten yhtään. Oli mamu tahi ei, raiskaus on rikos josta tulisi tuomita vähintäänkin ehdottomaan vankeuteen, mielellään vähän pitemmäksi aikaa.

Off-topiccina eräs näkökulma näihin tuomiohin, joskin juttuun ei liity mamuja:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011102614631943_uu.shtml

19
Oletettavasti kahakasta rajun tekee se että "useilla" oli puukkoja esillä. Toki tämä kyllä nostattaa hieman ei niin mukavia ajatuksia siitä mitä Helsingin kaduilla tapahtuu. Onneksi asun "turvallisesti" täällä pohjoisemmassa.

Liekö tässä nyt sitten mikä motiivina. Ovatko somput provosoineet venäläisiä jollain tavoin, vai ovatko venäläiset (epätodennäköisesti) vain huvikseen lähteneet puukottamaan. Odotan lisätietoja.

20
Itse olen kyllä mainitussa Omenahotellissa asustanut festarireissuilla enkä ole huomannut rehottavaa tummaihoisten prostituutiota, liekö sitten en osannut silmiäni pitää auki.

Tämä menee off-topiciksi, mutta haluan jakaa oman kokemukseni Omenahotellista. Viimeksi, kun sellaisessa yövyin, elettiin viime talvea ja paikka oli Jyväskylä. Olin siellä katsomassa ja kuuntelemassa ammoisen exäni oopperaesitystä. Pahaksi onneksi samana päivänä oli varusmiesten kotiuttamispäivä, ja paikallinen Omppu oli täynnä asiaan liittyvää mölyjengiä. Tämä on ilmeisesti jotakin uutta kansanperinnettä, jota ei ollut vielä minun palvelusaikanani. Ei olisi tullut mieleenkään jäädä palveluspaikkakunnan hotelliin bileistämään, kyllä me matkustimme enemmän tai vähemmän kiltisti junalla kotikaupunkiin.

Minun mielestäni hotelli on nukkumista varten, joten joskus kolmen-neljän aikaan yöllä, palattuani Sohwilta hotelliin, oli pakko soittaa Omenahotellien keskusvalvomoon ja pyytää vartija paikalle.

Omena on sinänsä hieno konsepti. Kokemusta on Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Vaasa. Eritoten viimeksi mainittu on hyvä, koska se on ihan juna-aseman vieressä.

Itselläni on kokemusta Helsingin kolmesta Ompusta ja Tampereelta. Kaikissa oli kyllä mieluisa asustaa, varsinkin Yrjönkadulla missä tuntui olevan muita parempi äänieristys, sillä mekkala ei tuntunut kuuluvan huoneista ulos millään vaikka pari tuttavaa parhaansa tekikin.  ;) Myöskin juuri tämä sijainti on ainakin Treellä ja Helsingissä erinomainen, lähellä keskustaa ja palveluja eikä julkiseen liikenteeseen ole pitkä matka. Hinta/laatu-suhde on kyllä kohdillaan.

21


Mutta hei hetkonen:

Lainaus
- Meillä on sääntö, ettei saa puhua muuta kuin suomea, Italiasta viisi vuotta sitten muuttanut Karuna Iovine kertoo.

Eihän italialainen taida olla kultamuna  ;)

Katsopa tarkemmin, mitä siinä lukee. Ei "italialainen", vaan "Italiasta -- muuttanut". Tuohan tarkoittaa media-suomi -sanakirjan mukaan sitä, että henkilö nimenomaan ei ole syntyperäinen italialainen, vaan syystä tai toisesta asunut siellä ennen Suomeen muuttamista. Nimi viittaa lähinnä Itä-Eurooppaan.

I stand corrected.

22
Mutta hei hetkonen:

Lainaus
- Meillä on sääntö, ettei saa puhua muuta kuin suomea, Italiasta viisi vuotta sitten muuttanut Karuna Iovine kertoo.

Eihän italialainen taida olla kultamuna  ;)


Asiaan. Kyllähän se hienoa olisi jos tämä oikeasti edistäisi maahanmuuttajien opiskelumahdollisuuksia ja valmistumista suomen kielisistä kouluista siten että he oppivat tasaiseen tahtiin kantasuomalaisten nuorten kanssa. Toki tähän väliin voisi väläyttää, että eiköhän nyt olisi taas aika kohdistaa myös katseita kantasuomalaiseen nuorisoon jonka syrjäytymisestä on puhuttu vain hetki sitten myös tässäkin ketjussa. Vähävaraisia nuoria, syrjäytyneitä nuoria ja jo huonoille teille ajautuneita nuoria on ihan omastakin takaa. Toki tämä on vain minun omaa rasistista hallusinaatiota, jolla yritän peitellä äärinatsistisia asenteitani.

23
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2672905/ministeri-romanikerjalaiset-ovat-eurooppalaisia-turisteja
Räsänen kommentoi myös Itä-Euroopasta tulleita romanikerjäläisiä.

– Eivät he ole kansainvälistä suojelua tarvitsevia maahanmuuttajia vaan eurooppalaisia turisteja.

Romanikerjäläinen on turisti yhtä paljon kuin Rekolan turvalaitekaapin polttaja tai junan kylkeen graffiteja maalaava hoppari on rautatietyöntekijä.

Voi Päivi Päivi mitä taas päästit suustasi...

24
Eihän tossa muuten omis mitään pahaa, kukin myyköön ruumistaan miten haluaa, mutta ne eksoottiset taudit ovat vittumaisia. Rachelin pokista yksi sai hivin.

Saatuaan horkan ja hyppykupan tietää ainakin, mitä se joka tuutista toitotettu etninen värinä on.

Miten kukaan voi olla niin tyhmä, että käy huorissa ilman kortsua?  :facepalm:

Olen miettinyt tuota samaa aina. Luuleekohan joku ihan tosissaan että kaikki prostituoidut ovat testattuja ja varmasti terveitä "hyvätasoisia" naisia.

25
Kotimaa / Vs: Yle X: Onko Suomessa terrorismia?
« : 26.10.2011, 11:42:15 »
Niinpä niin.

Äärioikeistolainen terrorismi nyt vain sattuu olemaan mediaseksikästä tiettyjen tapausten johdosta ja sen takia mediaa kiinnostaa vain tämä puoli asiasta.

Itse en epäile hetkeäkään etteikö myös Suomessa olisi jotain terrorismi-toimintaa, se kun lienee aika laaja käsite. Ja mikseivät ääritahot käyttäisi Suomea esim. värväysmaana, sillä juurikin tuo  "syrjäisyys" antaa mahdollisuuden piilossa pysyvälle toiminnalle.

26
Mutta kyllähän taikaseinästä riittää varoja maksaa salakuljetus. Ja miksi edes salakuljettaa. Kun kauniisti pyytäisi niin varmasti tietyt tahot hatut väristen maksaisivat ne matkakulut ja paperit heti paikalla surun murtamalle etelän hetelmälle, joka on erossa perheestään.

27
Iltalehti osallistuu uutisointiin:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011102614642528_uu.shtml


Itse olen kyllä mainitussa Omenahotellissa asustanut festarireissuilla enkä ole huomannut rehottavaa tummaihoisten prostituutiota, liekö sitten en osannut silmiäni pitää auki. Itärajan takaa tulleita tosin näin Yrjönkadun Omppuhotellin vierustalla, ja varmistin että he olivat "katujen tyttösiä" tekemällä kokeellisen ehdotuksen yhdelle ohi kulkiessani ja sain hinnan vastaukseksi. Kysäisin jälkeenpäin poliisilta asiasta ja he totesivat että se on kyllä yleinen ongelma omppuhotellien lähistöllä. Johtunee juurikin siitä ettei omppuhotelleissa ole varsinaista henkilökuntaa.

28
Moniosaajat eivät pääse kouluun, koska suomalaiset eivät osaa ohjata heitä sinne.  :flowerhat:


29
Kotimaa / Vs: 2011-10-23 HS: Suomi osaa säikäyttää
« : 25.10.2011, 12:44:55 »
"Kyllähän mekin" "Kyllähän suomalaisetkin!" "Maahanmuuttajia vastustetaan" "Työperäisyys"

Perussettiä taas. Kirjoittajan mielipiteet tulevat taas tietyn osaston nostamasta mielikuvasta jonka mukaan kaikki maahanmuuttokriittiset vastustavat kaikkea maahanmuuttoa ja kaikkia maahanmuuttajia.

Move along, nothing to see here.

30
Kotimaa / Vs: 2011-10-23 HS: Suomi osaa säikäyttää
« : 24.10.2011, 18:20:23 »
Kun ajoin pääni budjettisyistä kaljuksi, niin selkeästi ulkomaalaistaustaiset ihmiset katsoivat minua pahasti, tai tältä minusta ainakin tuntui. Tässähän täyttyivät kaikki "rasismin" tunnusmerkit.

Muutama tuttu on sanonut samaa, ja yhdeltä tultiin kysymään, että haluutko turpaan  :o

Itse ajelin ihan huvikseni tukan kaljuksi tuossa pari vuotta takaperin, tai no oli kait siinä vähän käytännöllisyyssyytäkin. Ei mennyt viikkoakaan kun sain kuulla ensimmäisen "mikäs v:n skini sinä olet?"-kyssärin. Huvittavaa oikeastaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 30