UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tupa / Vs: Kristinusko Euroopan viimeinen toivo?
« Uusin viesti kirjoittanut Vesa Heimo tänään kello 16:35:04 »

Kristinusko vs kommunistinen ateismi - historia opettaa siitä kaiken. Kun kristinusko hävitetään on kansasta tehty orjakansa.

Kuten kaikissa euroopan vähiten kristillisissä maissa on vain hirveää kurjuutta ja orjuutusta?
2
Tupa / Vs: 2018-02-10 IS: 41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa
« Uusin viesti kirjoittanut Kni tänään kello 16:25:50 »
Lainaus
Konferenssissa oli lähes 140 osallistujaa 25 maasta. Suomesta oli edustettuna kaksihenkinen valtuuskunta. Suvi Lindénin seurana oli suomalainen naisjohtaja.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005577097.html

Tämä on HIENO! Nuubialaisia öitä, napatanssia ja ilmapallolentoa. Ja mukavaahan se on, että sopeutumiseläkeläinen saa rentoutua rasittavalla matkalla. Sillä rasittavaahan se on kun pitkäaikainen ystävä ja matkakumppani surmataan substanssilla ja mitähän ne kotonakin ajattelevat. Luurikaan ei ole vaiti hetkeäkään kun kaiken maailman sopulit ja ministerit soittelevat pältiönään. Saa voimaantua Luxorissa, että kestää typerien utelut kotona. Go, Suvi, go!

Lainaus
Lindén on esiintynyt konferenssissa puhujana ja panelistina.

– Meidän yhdistyksemme puheenjohtaja tapasi Lindénin ja kutsui hänet tilaisuuteen esiintymään, tapahtuman järjestäjä Laila Bassaony kertoo IS:lle.

Bassaony kertoo, että Lindén esiintyi konferenssissa eräänlaisessa kaksoisroolissa.

– Me esittelimme hänet entisenä ministerinä. Hän edusti täällä myös omaa yritystään.

Googletinpa tuon tapahtumanjärjestäjän, joka järjesti kansainvälisen 140 osallistujan tilaisuuden hienoine puitteineen.

Mitä mieltä tuosta hakutuloksesta pitäisi olla? Onkohan google rikki?
3
Tupa / Vs: Kristinusko Euroopan viimeinen toivo?
« Uusin viesti kirjoittanut Suomitar tänään kello 16:21:36 »
Eli toisin sanoen tarkoitat vain tapakristillisyyttä ilmapiirin ja yhteishengen luojana? Ja tarkoituksesi ei ollutkaan vaikuttaa islamisaatioon kristillisyyden kautta vaan vain jotain yhteishengen luomista meille natiiveille itsellemme Suomessa ja Euroopassa?

Yhteishenki on tärkeää vaikka se tulisi muinaissuomalaisuudesta. Mutta siis en tarkoittanut pelkkää tapakristillisyyttä, vaan totta kai tarkoitan myös ja ehkä ennen kaikkea ihan aitoa kristinuskoa eli evankeliumia johon oikeasti uskotaan (sitä voi tehdä hihhuloimattakin). Mutta koska tämän ketjun ajatus ei ole synnyttää keskustelua tai varsinkaan vääntöä kristinuskon sisällöstä, en halua siihen sen enempää tässä syventyä.

Mitä on kristinusko ilman kristinuskon sisältöä?  :roll:

Jos ketjun aihe on "Kristinusko Euroopan viimeinen toivo?", mutta ketjussa ei ole ajatuksena synnyttää keskustelua kristinuskon sisällöstä, niin mistä hitosta tässä on tarkoitus keskustella?  :facepalm:

Ymmärtäisin jos sanoisit että ketjussa ei ole tarkoitus saarnata eikä mennä syvälliseen teologiseen vääntöön. Mutta eihän tästä aiheesta ole mahdollsita keskustella ottamatta kantaa kristinuskon sisältöön.

On turha keskustella kristinuskon sisällöstä, tietäen tasan tarkkaan mitä siitä seuraa.

Se johtaa vääjämäättä subjektiivisiin näkemyseroihin ja itse aihe unohtuu.

Kristinusko vs kommunistinen ateismi - historia opettaa siitä kaiken. Kun kristinusko hävitetään on kansasta tehty orjakansa. Ei ole mitään mihin turvautua muuta kuin kasvottomaan hallitukseen, toivoen saavansa irtopisteitä raippaiskujen sijaan.

Se seikka itsessään, että kristinuskoa tuhotaan oikein vimmalla, pitäisi herättää kysymyksiä. Mikä kristinuskossa on niiiin hirvittävää ja niiiiin turmelluttavaa, että tuhoamista varten masinoidaan koko koneisto liikkeelle?

Muslimimaahanmuutto - eikä kukaan vastaa kun kysyy kristityistä pakolaisista.

Kirkon alentuminen sirkuksen tasolle, missä se hakee moraaliohjeita mediakulttuurista.

Kukaan ei varoita irtoseksistä tai sodomiasta, kaikki on ok ja sallittavaa. Jopa kirkossa.

Britannian vanhassa katedraalissa pidettiin satanistien 'muotinäytös'. Koko kirkko verhoiltiin uudestaan, alttarista tehtiin satanistien alttari ja 'muotivaatteet' olivat täynnä demonisia symboleita, mallit mukaanlukien.

Älyttömin, mutta suuntaa antava, juttu tuli Australiasta. Australialainen nainen halusi mennä naimisiin kristallikruununsa kanssa, koska rakkaus. Ja kirkossa tämä 'pyhä' liitto sitten siunattiin.

Kun menetetään usko, usko johon moraalikäsitykset perustuvat, ollaan vapaassa pudotuksessa eikä meitä auta kukaan.

Yksikään taivaan armeija ei tule avuksi, jos enemmistö ihmisistä rienaa ja halveksii Jumalaa ja uskontoa.

Tästä aiheesta on helppo puhua kunhan eriuskoiset eivät ala kiistelemään keskenään mikä absoluuttinen totuus on.
4
Kylänraitti / Vs: HX-hankkeen(hävittäjähankinta) rahoituskuviot.
« Uusin viesti kirjoittanut f-35fan tänään kello 16:21:16 »
Halpaa kuin saippua! Rahat kyllä löytyy kuten ne löytyivät viimekin kerralla. Laitetaan nainen puollustusministeriksi joka tekee niinkuin kentsut määrä.

Nyt kun vihollisen kätyrit ovat huomanneet että emme hankikkaan hävittäjiksemme ruotsalaisia ”leppäkerttuja” niin he yrittävä lisätä eripuraa väittämällä ja vihjaamalla ettei meillä olisi rahaa niihin.

Asia on kuitenkin aivan päinvastoin. Kysymyshän on ensimmäisenä siitä minkä maan aseenkalistelusta suomalaiset maksavat.
Jos olisimme joutuneet neukkuryssien ikeen alle, olisimme joutuneet maksamaan vähintään sen 18% BKT:stä ryssän varusteluun.
Jos olisimme putinryssien hallinnossa niin joutuisimme maksamaan ainakin sen 5% BKT:stä ryssien varusteluun.

On aivan ilmaista laittaa se 1,5 - 2,0 % bkt:stä puolustukseen verrattuna edelliseen. Puhumattakaan siitä että vältämme oligarkkiyhteiskunnan.

Käytännössä hävittäjähankinnassa on kysymys aseintegraatiossa jossa hävittäjä on alusta joka pitää olla mahdollisimman yhteensopiva tulevan aseistuksen ja kommnikaatiojärjestelmien kanssa,
Aseteknologian kehitys on vienyt siihen ettemme saa järjestelmäämme toimiviksi muuten kuin olelemalla osa suurempaa kokonaisuutta.

Ruotsalaisten leppäkerttu elää siellä omassa muumimailmassaan.

5
Kotimaa / Vs: 2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut
« Uusin viesti kirjoittanut Siili tänään kello 16:20:57 »
Vihreiden momentumi on katoamassa mutta vielä on tilaa pudota. Onneksi toukohousu on osoittautunut täydeksi nollaksi. Se mikä onnistuu Jyväskylässä ei enää valtakunnan tasolla onnistukaan.

Ehkäpä hän on uusi Anni Sinnemäki.  Kun Anni tuli puheenjohtajaksi Tarja Cronbergin jälkeen, vihreiden kannatus rupesi heti putoamaan ja seuraavissa eduskuntavaaleissa vihreät menettivät kolmanneksen kansanedustajistaan (15 --> 10), minkä jälkeen Anni otti loparit pj-hommista. 

Vihreät ovat viime aikoina saaneet poliittisesti kunnolla turpiinsa useimmissa Euroopan maissa.  Miksei meilläkin?
7
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut IDA tänään kello 16:03:23 »
En nyt tähän hätään usko, että yksikään vanha smp:läinen tai smp:n arvoista ponnistava lähtisi keskustan kanssa vaaliliittoon. Tosin sellaisia ei sinisissä monia olekaan.
8
Ulkomaat / Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Uusin viesti kirjoittanut Vaniljaihminen tänään kello 16:01:00 »
Kyllä kaikkien saksalaisten pitää nyt ryhtyä mantraamaan Vergangenheitsbewaltigungia ja avemariaa, jottei vaan kielteiset asenteet lisääntyisi.

Sen sijaan britit voivat juhlia sankareitaan jatkossakin:

https://www.express.co.uk/news/uk/921295/hero-pensioner-rescue-woman-attack-mugger-london-john-nixon

Lainaus

AN 88-year-old war hero has been praised for his “extraordinary bravery” after he rescued a young woman from being mugged by fighting off a gang of FIVE knife welding robbers

Korean War veteran John Nixon brought down one of the thugs with a karate chop to the neck in Kentish Town, north London.

But the hero pensioner said: “Fear is not in my vocabulary”.

He told the London Evening Standard he stepped in after seeing the youths grab the woman’s handbag, he tried to divert attention away from her by shouting “leave her alone”.

He said: “But they turned on me, saying ‘We’ll take your money instead’ and I said ‘No you don’t’. Kids this age are full of bravado, you see, they weren’t expecting a surprise.

Ei mainita monikulttuurisuutta mutta kokoonpano ja uhri viittaavat sellaiseen.

Mahtava äijä joka tapauksessa.
9
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Suomen Kansa Ensin ry
« Uusin viesti kirjoittanut Alligaattori tänään kello 15:59:57 »
Taas perättömän ilmoituksen tehneet, ei mennyt läpi.

https://www.youtube.com/watch?v=PCJP0NRLtNU
Lainaus
Sossu soittaa: Olenko alkoholisti tai narkkari?
Marco de Wit Julkaistu 22.2.2018
Minut on "ilmiannettu" tekemällä anonyymi lastensuojeluilmoitus siitä, että olen vienyt lapsen mielenilmaisuun, jossa olen muka esiintynyt alkoholin tai huumeen vaikutuksen alaisena. Kyseessä siis viime lauantain Laittomat palautettava -mielenilmaisustamme, jossa vastustimme Afgaanien mielenilmausta.
(Lisää tekstiä videon alla kohdassa Näytä lisää)
10
Ulkomaat / Vs: 2018-02-22 Humalainen saksalaismies puukotti kolmea maahanmuuttajaa
« Uusin viesti kirjoittanut Outo olio tänään kello 15:49:08 »
Syyriahan ei ole kärsinyt yhtään?
Voi niitä saksalaisparkoja.

Saksahan nimenomaan juuri kieltäytyi myymästä lisäosia Turkin panssarivaunuihin, kun Turkki lähetti maajoukkoja Syyriaan. Saksa myös otti vastaan enemmän "Syyrian" "pakolaisia" kuin mikään muu Euroopan valtio. Saksa on tässä asiassa toiminut esimerkillisesti.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10