UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Perussuomalaiset / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Hakkapeliitta tänään kello 18:32:55 »
Ketjun otsikkoon liittyen: onko Halla-aho julkaissut mitään päätöksiä ensi kevään vaaleihin osallistumisen suhteen? Ja miten todennäköisessä oppositiotilanteessa, tekeekö väyryset ja häipyy heti takaisin Brysseliin?

Halla-aho on sanonut asettuvansa ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa.
2
Perussuomalaiset / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut no future tänään kello 18:29:34 »
Ketjun otsikkoon liittyen: onko Halla-aho julkaissut mitään päätöksiä ensi kevään vaaleihin osallistumisen suhteen? Ja miten todennäköisessä oppositiotilanteessa, tekeekö väyryset ja häipyy heti takaisin Brysseliin?
3
Ulkomaat / Vs: YHDISTETTY: Uutisia muslimimaista
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 18:27:05 »
Saudi-Arabiassa naiset saavat ajaa autoa 24.6. alkaen. Tätä asiaa edistäneen kansanliikkeen henkilöihin on kohdistettu lokakampanja, tappouhkauksia on annettu ja useita aktivisteja on pidätetty.

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-44187840 (20.5.2018)

Lainaus
Saudi Arabia women's driving activists 'targeted in smear campaign'

The woman behind the movement to allow women to drive in Saudi Arabia says she and her fellow activists in the kingdom are being targeted in a smear campaign.

Saudi native Manal al-Sharif said she has been receiving death threats online ahead of the ban's removal.

She was speaking after several activists in the kingdom were arrested.

They have been accused of being "traitors" and working with foreign powers - charges Amnesty International called "blatant intimidation tactics".

The group is accused of "contact with foreign entities with the aim of undermining the country's stability and social fabric", the human rights group said.

Manal al-Sharif, who is currently living in Australia, said the "organised defamation campaign" targeting the activists was similar to the campaign that targeted the movement in 2011.

The ban is due to be lifted on 24 June.

'Crackdown on dissent'

Seven people - men and women - were arrested earlier this week. They are believed to include Loujain al-Hathloul, a well-known figure in the campaign for women's driving rights.

Ms Hathloul has been detained previously, including once in 2014 when she attempted to drive across the border from the United Arab Emirates. She served 73 days at a juvenile detention centre as a result, and documented many of her experiences on Twitter.

Amnesty said it believes that women's rights activists Eman al-Nafjan, Aziz al-Yousef, Dr Aisha al-Manea, Dr Ibrahim al-Modeimigh, and Mohammad al-Rabea have also been arrested.

(...)
4
Pohjoismaat / Vs: 2009-10-27 Ruotsidemokraattien kannatustilanne (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Oppipoika tänään kello 18:23:14 »
Ruotsissahan on mielenkiintoinen tilanne vähemmistöhallituksineen. Olisiko Ruotsidemkraateilla mahdollisen vaalivoiton myötä mahdollisuus päästä hallitusta muodostamaan?

Onhan tuolla ollut vähän sellaisia merkkejä ilmassa, että ainakin moderaatit ovat osittain päässeet irti irrationaalisesta ruotsidemokraattipelostaan, joten ei tuo ihan mahdotonta nykyään ole.

Tai sitten vaalien jälkeen muodostetaan jälleen vähemmistöhallitus, jota vaa'ankieliasemassa oleva SD tukee ja saa vastineeksi kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan. Vähän niin kuin Tanskassa, jossa Dansk Folkeparti tukee hallitusta, vaikkei kuulukaan siihen.

Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta Ruotsissahan tehtiin viime vaalien jälkeen sopimus, että ainakin seuraavat kaksi vaalikautta ruotsidemokraatit pidetään ulkona hallituksesta hinnalla millä hyvänsä. Sopimuksen mukaan voittanut blokki voi muodostaa vähemmistöhallituksen ja hävinnyt blokki ei sitä kaada. Näin ruotsidemokraattien vaa'ankieliasema saadaan neutralisoitua ja blokkipolitiikka voi jatkua. On mielenkiintoista nähdä pysyykö esim moderaatit mukana tuossa sopimuksessa. Ruotsidemokraatithan on vienyt äänestäjiä nimenomaan moderaateilta, joten tuon sopimuksen myötä myös he ovat tuomittuja olemaan oppositiossa.
5
Kotimaa / Vs: 2018-05-09 Pakolaisavun Olenko rasisti? -kampanja haastaa suomalaiset
« Uusin viesti kirjoittanut Dangr tänään kello 18:22:28 »
Pakolaisavun kalibroinnin mukaan olen rasisti. Se ei haittaa minua, taidan jopa olla tyytyväinen.

Mutta voisiko Pakolaisavussa työskentelevä hyväksyä tyttärensä seurustelua minun kanssa?
6
Kotimaa / Vs: 2016-07-28 IL: Poliisi vaatii MV-sivuston sulkemista / MV katosi netistä
« Uusin viesti kirjoittanut Tulevaisuus tänään kello 18:13:20 »
Hyvä että MV on taas takaisin mutta olen samalla miettinyt miten homma on saanut on näin rauhassa vaikka täällä käsitellään hymm... arkoja aiheita... Luulisi että tämän(kin) foorumin kimppuun käytäisiin isommalla voimalla, ihmeen rauhassa ollaan saatu olla vai onko Ilja vain niin mehevä saalis ettei suvakit tarvitse (tällä hetkellä) muuta.
7
Ulkomaat / Vs: 2015-08-21 Balkanin maiden turvapaikanhakijatilanne (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 18:11:17 »
Hädänalaisten siirtolaisraukkojen matkantekoa aiotaan jälleen vaikeuttaa Balkanilla :'(

Montenegro nimittäin suunnittelee aidan rakentamista Albanian vastaiselle rajalleen hillitäkseen läpsyttelijätulvaa. Albania on usein kieltäytynyt ottamasta vastaan Montenegrosta käännytettyjä henkilöitä.

https://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-montenegro/montenegro-may-build-fence-on-albanian-border-to-stop-migrants-idUSKCN1IL0BT (20.5.2018)

Lainaus
Montenegro may build fence on Albanian border to stop migrants

Montenegro, seeing a rise in the number of migrants passing through the country on a new route to the European Union, is considering building a razor wire fence on its border with Albania to stem the flow, a government official said on Sunday.

Thousands of migrants from the Middle East and North Africa are taking their chance to reach wealthier European countries after smugglers created a new Balkan route running from Greece via Albania, Montenegro and Bosnia to EU member Croatia.

Bosnia is already coping with thousands of migrants who were stranded after a route via Turkey, Greece, Macedonia and Serbia was shut in 2016, when Turkey agreed to stop the flow in return for EU aid and other concessions.

“In the case of a greater influx of migrants, we may raise a razor wire fence on the border with Albania,” Vojislav Dragovic, the head of Montenegro’s department for state border supervision, told state television.

He said Albanian authorities had often refused to accept migrants turned back from Montenegro under their bilateral re-admission agreement.

Many countries on the migrant route have secured their borders with physical barriers. Hungary put up a razor wire fence on its borders with Serbia and Croatia during the crisis in 2015, when more than a million migrants came to Europe.
8
Perussuomalaiset / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Nikolas Ojala tänään kello 18:08:30 »

Huonot lait voidaan aina perua tai korjata, mutta huonon maahanmuuttopolitiikan vaikutuksia yhteiskunnalle on lähes mahdotonta korjata jälkeenpäin.


Näin se on ja aina on ollut, mutta silti on runsaasti ihmisiä, joille tämän yksinkertaisen asian käsittäminen tuntuu olevan kau-he-an vaikeaa.

Maailmanhistoriasta löytyy riittävästi havainnollisia esimerkkejä. Ehkä niitä pitäisi käyttää entistä enemmän selityksen tukena.

Yritetään myös korostaa periaatetta: Oma kansa ensin. Hieman yllättäen on vielä niitäkin, joille on asiaa ratakiskosta väännetty, ja he ihmettelevät että mikä se sellainen oma kansa on.
9

Kun kone vielä seisoo Helsinki-Vantaalla, Halonen iloitsee penkkirivien välissä, että tilaa on. Ja onhan sitä: istuimet koneen takaosastollakin (jonne toimittajat on ohjattu) ovat nojatuoleja, ja jalat pystyy ojentamaan suoriksi. Aina kun koneeseen palataan, tarjolla on samppanjaa ja pieniä paahtoleipäpaloja päällystettynä milloin parsalla, chevrellä, ohueksi leikatulla kinkulla tai tomaattisalsalla.

Stuertti pysähtyy kysymään Haloselta, ottaako tämä jo kahvinsa. Halonen vastaa ranskalaisstuertille kovaan ääneen suomeksi: "En nyt, vie se vain minun paikalle", ja kääntyy kertomaan toimittajille, että stuertin isoäiti on suomalainen, siksi hän puhuu tälle suomea. Stuertti kuuluttaakin haparoivalla suomellaan kaikki kuulutukset. Vessasta tullessani hän pysäyttää ja pyytää kääntämään suomeksi paluukuulutuksen. Söpöä.
Kahviasian setvittyään Halonen jatkaa ihmiskaupasta.
Halosen matka maksaa 342 000 euroa. Jutussa kerrotaan, että Paavo Väyrynen matkustaa halvalla lentämällä Etelä-Afrikkaan reittilennoilla.
Halpaa touhu ei ole toimittajillekaan. Olen ottanut mukaan pussikeittoja, sillä Voimalla ei ole varaa maksaa luksushotellien illallisista.
Ennen Senegalia kone piipahtaa Marokon Tangerissa. Koko delegaatio istutetaan sohville ja puolen tunnin aikana meille ehditään tarjoilla lasilliset tuorepuristettua mehua, makeaa minttuteetä ja kasapäin erilaisia pieniä leivonnaisia. Halonen ja virkamiehet istuvat erillisellä sohvaryhmällä, jossa käytävää keskustelua ei juuri kuule.....

Kulttuurista pitävä Halonen haluaa käydä Beninissä, koska suomalais-afrikkalainen kulttuurikeskus Villa Karo on legenda

Afrikan tähti
Hannele Huhtala
http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli.../afrikan-tahti

Halosen yksityislento Afrikkaan maksoi puoli miljoonaa
Perjantai 25.3.2011
Presidentti Tarja Halosen viiden päivän matka eteläiseen Afrikkaan ei ollut mitään halpaa lystiä. Halonen vieraili Namibiassa ja Etelä-Afrikassa helmikuun lopulla.
Matkan kokonaiskustannuksia ei toistaiseksi vielä tiedetä, koska kaikkia laskuja ei ole presidentin kansliaan tullut. Tähän mennessä tiedetään lähinnä vain lentokulut, mutta ne ovat sitäkin reippaammat.

Presidentti lensi tilauskoneella, jonka käytöstä laskutettiin 481 000 euroa.

Tilauskonelaskut

Presidentti Tarja Halosen helmikuussa tekemän Afrikan-matkan yksityiskoneen lasku oli huomattavan suuri verrattuna esimerkiksi hänen viime vuoden matkoihinsa.

Presidentti käytti Iltalehden selvityksen mukaan viime vuonna tilauskonetta yhdeksällä ulkomaan matkallaan (IL 5.1.11). Rahaa näihin lentoihin paloi yhteensä lähes 600 000 euroa, kun nyt yhden matkan lentolasku oli lähes 500 000 euroa.

Viime vuoden kallein yksityiskoneella tehty matka suuntautui Lähi-itään. Koneen käytöstä laskutettiin tuolloin 219 000 euroa.

Vuosi sitten maaliskuussa presidentti lensi Pietariin, jossa hän tapasi Venäjän pääministerin Vladimir Putinin. Yksityiskoneen kulut olivat 112 000 euroa.

Toissa vuonna presidentti vieraili Afrikassa. Matkan kokonaiskustannukset nousivat yhteensä noin 460 000 euroon. Tilauskoneen osuus laskun loppusummasta oli noin 343 000 euroa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011032513432775_uu.shtmlTiistai 20.12.2011
Ulkoministeri Erkki Tuomiojan Afrikanmatkan tilauskoneen kulut nousivat yli 130 000 euroon.
Matkan kustannukset olivat huomattavat, sillä ulkoministeriöstä kerrotaan, että pelkästään tilauskoneen käytöstä veloitettiin yhteensä 132 000 euroa
Tuomioja tapasi matkan aikana Egyptin, Tunisian ja Libyan sekä Arabiliiton hallitusten edustajien lisäksi muun muassa kansalaisjärjestöjen ja puolueiden edustajia.
- Matka oli poikkeuksellisen mielenkiintoinen ja antoisa. En kuitenkaan ota ansiokseni sitä, että kaikissa kolmessa maassa, Egyptissä, Tunisiassa ja Libyassa saatiin hallituksenvaihdokset juuri vierailuni aikana, Tuomioja sanaili matkan jälkeen blogissaan.
Tuomioja on ennenkin tehnyt ulkoministerinä yksityiskoneella hintavia matkoja. Vuoden 2006 marraskuussa hän vieraili Sudanissa ja Libyassa. Tilauskoneen kulut olivat tuolloin 136 000 euroa.
Saman vuoden keväällä hän lensi yksityiskoneella Georgiaan, Afganistaniin ja Tadzikistaniin. Tämän matkan kulut nousivat myös yli 100 000 euroon.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011122014969797_uu.shtml

Helsingin Sanomien lentoselvityksen kaikki tiedot  KOTIMAA 20.5.2013

Vuosi 2009         
Valtioneuvoston kanslia         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Hki-Keflavik-Hki   63450   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Bryssel-Hki   25450   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Bryssel-Hki   43050   Planmeca Rahoitus   Matti Vanhanen
Hki-Rotterdam-Hki   24250   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Praha-Hki   22050   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Praha-Hki   22050   Konetieto puuttuu   Matti Vanhanen
Hki-Maarianhamina-Hki   6588   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Egilsstadir-Hki   31800   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Sharm El Sheik-Hki   60500   Bichos Limited / Kypros   Matti Vanhanen
Helsinki-Gdansk-Hki   13500   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Bryssel-Hki   26450   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Istanbul-Hki   57850   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Bryssel-Tallinna-Hki   47750   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Berliini-Hki   18800   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Pietari-Hki   11200   Planmeca Rahoitus   Matti Vanhanen
Hki-Madrid-Hki   45500   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Bryssel-Hki   25200   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Hki-Bryssel-Hki   43050   Nordea / Jetflite   Matti Vanhanen
Yhteensä   588488     
Ulkoministeriö         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Hki-Sharm El Sheikh-N'djamena-Abeche-AddisAbaba-Malta   215000   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Hki-Luxemburg-Oslo-Hki   30000   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Hki-Larnaka-Beirut-Damaskus-Ankara-Hki   62850   Nordea / Jetflite / Planmeca Rahoitus / Sopor Trading Brittiläiset Neitsytsaaret   Alexander Stubb
Luxemburg-Oslo   3100   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Hki-Luxemburg-Hki   26900   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Hki-Korfu-Ateena-Korfu-Hki   43000   Nordea / Jetflife   Alexander Stubb
Hki-Luxemburg-Hki   28850   Nordea / Jetflife   Alexander Stubb
Hki-Bryssel-Hki   44750   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Varsova-Ateena-Helsinki   42399   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Hki-Bryssel-Hki   6875   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Hki-Riad-Muscat-Doha-Hki   94200   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Yhteensä   597924     
Valtiovarainministeriö         
Ei yksityislentoja vuonna 2009         
Tasavallan presidentti         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Lentoja Afrikan mantereella   290700   Ei tiedossa   Tarja Halonen
HKI-Kairo-Damaskos-HKI   91425   Finnair   Tarja Halonen
Helsinki-Zagreb-Helsinki   70725   Finnair   Tarja Halonen
Hki-Kiova-Hki   61500   Finnair   Tarja Halonen
Hki-Sotši-Hki   60100   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Useita kohteita   51300   Asia Aviation   Tarja Halonen
Hki-Praha-Istanbul-Hki   43140   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Strasbourg-Hki   27400   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Turku-Tallinna-Vilna-Turku-Hki   24350   Bichos Limited   Tarja Halonen
Hki-Berliini-Hki   19700   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Pietari-Hki   10750   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Pietari-Hki   9750   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Kööpenhamina-Hki   7675   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Rovaniemi-Hki   13466   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Ivalo-Hki   28944   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Turku-Bryssel-Turku-Hki   28900   Bichos Limited   Tarja Halonen
Hki-Bryssel-Hki   26500   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Yhteensä   866325     
Vuosi 2010         
Valtioneuvoston kanslia         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Hki-Dublin-Hki   33100   Nordea / Jetflite   Mari Kiviniemi
Hki-Reykjavik-Hki   23600   Nordea / Jetflite   Mari Kiviniemi
Hki-Pietari-Hki   8800   Ei tiedossa   Mari Kiviniemi
Hki-Tripoli-Hki   66305   Sopor Trading / Brittiläiset Neitsytsaaret   Mari Kiviniemi
Hki-Pietari-Hki   14380   Nordea / Jetflite   Mari Kiviniemi
Hki-Bryssel-Hki   35000   Sopor Trading / Brittiläiset Neitsytsaaret   Mari Kiviniemi
Hki-Bryssel-Hki   44750   Sopor Trading / Brittiläiset Neitsytsaaret   Matti Vanhanen
Hki-Bryssel-Hki   26450   Ei tiedossa   Matti Vanhanen
Hki-Bryssel-Hki   43700   Planmeca Rahoitus   Matti Vanhanen
Hki-Bryssel-Hki   34600   Sopor Trading / Brittiläiset Neitsytsaaret   Mari Kiviniemi
Hki-Bryssel-Hki   30100   Nordea / Jetflite   Astrid Thors
Hki-Bryssel-Hki   36700   Sopor Trading / Brittiläiset Neitsytsaaret   Mari Kiviniemi
Hki-Pariisi-Hki   31500   Nordea / Jetflite   Mari Kiviniemi
Yhteensä   428985     
Ulkoministeriö         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Hki-Riad-Muscat-Doha-Hel   94200   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Hki-Sarajevo-Skopje-Pristina-Belgrade-Zagreb-Hki   48850   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Lennon peruutus   3980     
Hki-Kairo-Tunis-Tripoli-Hki   131759   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Helsinki-Mazar El Sharif-Jerevan-Jyväskylä-Hki   129180   Planmeca Rahoitus   Alexander Stubb
Hki-Luxemburg-Hki   26900   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Hki-Chisinau-Kiova-Hki   29750   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
Hki-Tbilisi-Hki   39600   Nordea / Jetflite   Alexander Stubb
504219     
Valtiovarainministeriö         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Hki-Bryssel-Hki   43700   Ei ilmene laskussa   Jyrki Katainen
Yhteensä   43700     
Tasavallan presidentti         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Hki-Amman-Aqaba-Tel Avi-Hki   223900   Finnair   Tarja Halonen
Hki-Rooma-Pisa-Hki   10400   Finnair   Tarja Halonen
Hki-Moskova-Kazan-Hki   81900   Ei ilmene laskussa   Tarja Halonen
Hki-Valencia-Hki   77350   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Lissabon-Hki   64800   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Astana-Hki   59100   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Wien-Hki   25850   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Riika-Hki   19500   Finnair   Tarja Halonen
Hki-Pietari-Hki   11200   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Tukholma-Hki   10400   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Tallinna-Hki   8300   Finnair   Tarja Halonen
Yhteeensä   592700     
Vuosi 2011         
Valtioneuvoston kanslia         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Laskussa ei kerrota reittiä   31500   Nordea / Jetflite   Mari Kiviniemi
Hki-Bryssel-Hki   32400   Planmeca Rahoitus   Mari Kiviniemi
Hki-Bryssel-Hki   35500   Planmeca Rahoitus   Mari Kiviniemi
Hki-Bryssel-Hki   42896   Sopor Trading / Brittiläiset Neitsytsaaret   Mari Kiviniemi
Hki-Bryssel-Hki   33003,8   Planmeca Rahoitus   Jyrki Katainen
Hki-Sotši-Hki   37610   Nordea / Jetflite   Jyrki Katainen
Hki-Bryssel-Hki   45208,4   Planmeca Rahoitus   Jyrki Katainen
Hki-Bryssel-Hki   43430   Nordea / Jetflite   Jyrki Katainen
1542,29   Ilmavoimat   Ruotsin ja Viron pääministerit
Latvia + muita kuluja   2313,28   Ilmavoimat   
Norja   1575,56   Ilmavoimat   Jyrki Katainen
Venäjä/Puola   3861,51   Ilmavoimat   Jyrki Katainen
Virkamatkakustannuksia pääministerin matkoista   1234,82   Ilmavoimat   
Bryssel   1896,76   Ilmavoimat   
Yhteensä   313972,42     
Ulkoministeriö         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Hki-Gdanks-Hki   19600   Nordea / Jetflite   Erkki Tuomioja
Hki-Malmö-Berliini-Helsinki   26000   Nordea / Jetflite   Erkki Tuomioja
Hki-Belgrade-Zagreb-Oslo-Hki   57246   Nordea / Jetflite   Erkki Tuomioja
Hki-Luxemburg-Kiiruna-Hki   49320   Nordea / Jetflite   Erkki Tuomioja
Lennon peruutus   3980     
Hki-Kairo-Tunis-Tripoli-Hki   131759   Nordea / Jetflite   Erkki Tuomioja
Hki-Luxemburg-Hki   26900   Nordea / Jetflite   Erkki Tuomioja
Hki-Luxemburg-Hki   35792,92   Nordea / Jetflite   Erkki Tuomioja
Tseljabinsk-Ufa   64800   Ei ilmenene laskussa   Väyrynen / Stubb
Hki-Bagdad-Hki   61200   Ei ilmenene laskussa   Väyrynen / Stubb
Yhteensä   476597,92     
Valtiovarainministeriö         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Hki-Bryssel-Hki   33400,97   Ei ilmene laskussa   Jyrki Katainen
Yhteensä   33401     
Tasavallan presidentti         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Hki-Termes-Hki   71700   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Ankara-Saniurfa-Belgrade-Hki   151300   Ei tiedossa   Tarja Halonen
Hki-Budabest-Hki   31500   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Pietari-Hki   22520   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Gene-Rooma-Hki   49896,3   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Pietari-Vilna-Turku-Hki   28865,8   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Turku-Oslo-Turku-Hki   20698,18   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Etelä-Afrikka ja Namibia   481173   DA Aviation   Tarja Halonen
Hki-Praha-Hki   29800   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Yhteensä   887453,28     
Vuosi 2012         
Valtioneuvoston kanslia         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Tasauslasku   9059,03     
Hki-Bryssel-Hki   42209,2   Nordea / Jetflite   Jyrki Katainen
Tasauslasku   1058,28     
Hki-Bodo   16707,76   Nordea / Jetflite   Jyrki Katainen
Hki-Bryssel-Hki   41729,2   Nordea / Jetflite   Jyrki Katainen
Hyvityslasku   -7521     
Hki-Bryssel-Hki   40869,42   Planmeca Rahoitus   Jyrki Katainen
Hyvityslasku   -7928,73     
Hyvityslasku   -7541,57     
Hki-Bryssel-Hki   42869,42   Nordea / Jetflite   Jyrki Katainen
Hki-Bryssel-Hki   42444,42   Planmeca Rahoitus   Jyrki Katainen
Bryssel   1896,76   Ilmavoimat   Alexander Stubb
Romania   5706,46   Puolustusvoimat   Ei kerrota laskussa
Saksa   1889,86   Puolustusvoimat   Jyrki Katainen
Miehistönkuluja   1855,65   Puolustusvoimat   
Romania   1855,65   Puolustusvoimat   Jyrki Katainen
Yhteensä   227159,81     
Ulkoministeriö         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Tasauslasku   1404,99     
Hki-Istanbul-Tbilisi-Jerevan-Hki   78358   Nordea / Jetflite   Erkki Tuomioja
Hki-Luxemburg-Hki   30176   Nordea / Jetflite   Erkki Tuomioja
Hyvityslasku   -21436     
Hyvityslasku   -9139     
Hki-Luxemburg-Hki   27820,64   Nordea / Jetflite   Erkki Tuomioja
Tasauslasku   18277,73     
Hki-Pristina-Sarajevo-Paphos-Beirut-Hki   82913,54   Planmeca Rahoitus   Erkki Tuomioja
Hki-Luxemburg-Hki   35979,62   Planmeca Rahoitus   Erkki Tuomioja
Hyvityslasku   -2321     
Kenian sisäinen lento   4260      Heidi Hautala + seurue
Tansanian sisäinen lento   5893      Heidi Hautala + seurue
Tansanian sisäinen lento   5893      Heidi Hautala + seurue
Tansanian sisäinen lento   4957      Heidi Hautala + seurue
Lentotiedot puuttuvat   191046   Nordea / Jetflite   ?
Hki-Astana-Almaty-Hki   142100   Ei ilmene laskusta   Alexander Stubb
Hki-Kazan-Hki   76030   Ei ilmene laskusta   Alexander Stubb
Yhteensä   672213,52     
Valtiovarainministeriö         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Larnaka   2908,8   Ei tiedossa   Ei tiedossa
Hki-Luxemburg-Hki   1326,52   Puolustusvoimat   Jutta Urpilainen
Yhteensä   4235,32     
Tasavallan presidentti         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Hki-Kööpenhamina-Hki   24544,4   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Strasbourg-Hki   39242,4   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Hki-Moskova-Hki   32247,2   Nordea / Jetflite   Tarja Halonen
Pietari-Turku-Helsinki   16055,2   Nordea / Jetflite   Sauli Niinistö
Hyvityslasku   -16019,53     
Hki-Oslo-Tromssa   44443,8     
Lisäveloitus   556,1     
Yhteensä   141069,57     
Vuosi 2013         
Valtioneuvoston kanslia         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
43869,42   Nordea / Jetflite   Jyrki Katainen
Hki-Bryssel-Hki   37726,96   Planmeca Rahoitus   Jyrki Katainen
Hki-Bryssel-Hki   81596,38   Ei tiedossa   Jyrki Katainen
Yhteensä   163192,76     
Ulkoministeriö         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
191046   Nordea / Jetflite   Ei tiedossa
Kiertue   37168,76   Planmeca Rahoitus   Erkki Tuomioja
Hki-Luxemburg-Hki   228214,76      Erkki Tuomioja
Yhteensä   456429,52     
Valtiovarainministeriö         
Ei yhtään yksityislentoa         
Tasavallan presidentti         
Lento   Hinta   Koneen omistaja   Lennon matkustaja(t)
Kööpenhamina-Sanya-Peking   191111,54   Jetflite   Sauli Niinistö
Hki-Astana-HKI   83740   Jetflite   Sauli Niinistö
Hki-Kööpenhamina-Hki   59885   Nordea / Jetflite   Sauli Niinistö
Yhteensä   334736,54     
Päivitetty 20.5. kello 11.03: Korjattu taulukon yksityiskohtia ja taittoa.

Päivitetty 21.5. kello 9.58: Korjattu presidentin kanslian tietoja vuodelta 2013. Poistettu ylimääräinen rivi ja korjattu lukuja.


http://www.hs.fi/kotimaa/a1305679310644

Helsingin Sanomien lentoselvityksen kaikki tiedot
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002639301.html


10
Ulkomaat / Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 18:04:31 »
Ulkomaalaistaustaiset miehet ovat kiristäneet ja käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen lähes 1400:aa alaikäistä tyttöä Alankomaissa.

https://voiceofeurope.com/2018/05/almost-1400-minor-girls-abused-by-mostly-migrant-pimps-in-the-netherlands/ (20.5.2018)

Lainaus
Almost 1,400 minor girls abused by mostly migrant pimps in the Netherlands

An investigation by Dutch newspaper “Algemeen Dagblad” exposes the horrible reality behind the world of young pimps or ‘loverboys’. Young men, who are mostly from migrant backgrounds, blackmail and abuse hundreds of minor girls in the Netherlands every single year.

The newspaper contacted social workers, the police and experts on the subject. The newspaper writes that the young pimps are mostly Moroccans, Turks, Antilleans or Romanians. Quickly earning money and power are their main goals.

Floor ‘t Sas, a psychologist who works with the victims, notes that social media is used to blackmail the girls. According to her, footage is being made of the girls having sex with their boyfriends or with a ‘loverboy’. Afterwards this is enough to blackmail them to become illegal sex workers.

Marijke van Overveld of the Dutch police says: “We are talking about almost 1,400 minor victims yearly.” Overveld mentions the process of seducing and blackmailing the girls has shortened from months to two weeks or less.

While several grooming gang cases have been highlighted in the UK, the horrible abuse of minor girls is alive in the Netherlands as well. Like in the UK, most of the pimps in the Netherlands have migrant backgrounds.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10