UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tupa / Vs: Suositeltavia youtube-kanavia
« Uusin viesti kirjoittanut Vaniljaihminen tänään kello 21:54:52 »
Lisää tyttöjä, pidetäänkö missikisat? :D

Candace Owens
https://www.youtube.com/channel/UCL0u5uz7KZ9q-pe-VC8TY-w
- musta konservatiivi USA:sta

Sydney Watson
https://www.youtube.com/channel/UCSFy-1JrpZf0tFlRZfo-Rvw
- australialainen valtavirtakriitikko

Brittany Pettibone
https://www.youtube.com/channel/UCesrUK_dMDBZAf7cnjQPdgQ
- Lauren Southernin kaveri

2
Kylänraitti / Vs: Kuinka monessa maassa olet käynyt ?
« Uusin viesti kirjoittanut Java tänään kello 21:49:53 »
30 ainakin muistini mukaan, iso osa näistä työmatkoja, lomat enemmän Kreikka, Espanja, Italia ja Ranska akselilla, niin ja Viro ja Latvia myös.
3
Perussuomalaiset / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Alligaattori tänään kello 21:49:02 »
Toivottavasti Halla-ahon turvallisuudesta huolehditaan hyvin, jotta ei käy kuten eilen Marco de Witille ja Junekselle. Itse en uskaltaisi Halla-ahon asemassa matkustaa enää junalla, kuvan perusteella Riikka ja Jussi menivät junalla Lappiin.
Isompi riski puoluejohtajaa ja meppiä vastaan kävästä kuin mainittuja joittenka virallinen status alempi, ehkäpä sillä välttynyt.
Ovat tainneet jo jonkin aikaa kohdistuttaa liimanhaistelijoitten ja pirinistien vihaa noihin de Wittiin ja Junekseen. (Tämä vain oletus, sen perusteella mitä Junes striimeissään kertonut piffin keskusteluista, en ole itse viitsinyt niihin tutustua.) Lisäksi valhemediakin saattaisi uutisoida jos hänet teloisivat. Noi (silloin tulevat, nyt menneet) lienee olleet suurenkin joukon tiedossa etukäteen Rebekka Härkösen twiitistä päätellen.
4
Tupa / Vs: Ett folk, ett parti -dokumentti
« Uusin viesti kirjoittanut Vaniljaihminen tänään kello 21:47:35 »
Kansankodin pimeämpi puoli on silti mielenkiintoinen teos, vaikka varsinkin loppupuolella ryhdytäänkin asenteelliseksi ja kirjoittaja antaa joillekin kysymyksille aivan absurdin selityksen.

Sellainen vähän aikaa sitten esitetty ruotsalaisohjelma kuin Det hände här. - suomennettuna tylsästi Historian siivillä - sivumennen esitti sellaisenkin tiedon, että 1950-luvulla oli steriloitu peräti 17-vuotiaita silloisia raggareita, koska näiden arveltiin pilaavan kansankodin geenit. 50-luvun nuorisokulttuuri oli oikeaa kapinaa, eikä mitään leikkiä kuten nykyinen kaupallistettu teinikapina.

Heräsi vain sellainen eeppinen ajatus, että ylivertaisen herrakansan olisi ehkä kannattanut aloittaa kallojen mittailu ja muu palikkatestailu omasta kuningassuvusta. Sieltähän niitä herrakansan geenejä ja hämmästyttäviä testituloksia olisi ensimmäisenä kannattanut etsiä.

No tuo ei onnistu, sillä nationalismin juuret ovat Ranskan vallankumouksessa ja kansojen tuli olla vapaita kuninkaistaan. Natsismi ja kommunismi palautuvat kumpikin Ranskan vallankumoukseen - kumma kyllä kun sitä ei nykyään niin alleviivata. Ruotsin kuningasuku Bernadotte on ranskalaista sukua.
5
Kylänraitti / Vs: Kuinka monessa maassa olet käynyt ?
« Uusin viesti kirjoittanut korpisoturi tänään kello 21:47:07 »
Asia:9   
Africa:1   
Caribbean:1   
Europe:5   
Middle East:2   
Total Visited:18   

Suomi paras maa suomalaiselle.
6
Tupa / Vs: Uusnatsit ja radikalisoituneet islamistit ajavat tavalliset mamut ahtaalle
« Uusin viesti kirjoittanut newspeak tänään kello 21:46:27 »
Kuka on tavallinen maahanmuuttaja? Suomen lähimmät naapurimaat ovat Ruotsi, Viro, Venäjä ja Norja. Mitä tekemistä näillä kansoilla on islamin kanssa?

Humanitäärinen maahanmuutto on aina epätavallista maahanmuuttoa.
7
Kylänraitti / Vs: Kuinka monessa maassa olet käynyt ?
« Uusin viesti kirjoittanut Optimi tänään kello 21:44:34 »
Asia:7   22.58%
Africa:3   5.36%
Europe:38   79.17%
Middle East:4   19.05%
Pacific:2   10%
Total Visited:54   25%

Uusi-Seelanti mielenkiintoisin, yhdessä Aasian maassa tullut asuttua, Euroopasta erityisesti Luxemburg jäänyt mieleen ja Ukrainasta sääret ja loputon flirtti. Rantalomien vastapainoksi on tullut tehtyä muutama antoisa reissu Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-Itään, joista yhteenvetona todettakoon, että kulttuurit ovat parhaimmillaan paikan päällä nautittuna...
8
Tupa / Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Uusin viesti kirjoittanut akez tänään kello 21:35:18 »
Nämä ranskalaiset ZUS-alueet eivät ole "no-go" alueita. Kuten nimestäkin voi päätellä, ne ovat itse asiassa päinvastoin alueita joissa julkisia palveluita tarjotaan tehostetusti koska Ranska on määritellyt alueet erityistä tukea tarvitseviksi.

Poliitikot mielellään väittävät, että ei meillä ole "no-go"-alueita. Silti niitä on ainakin Ranskassa, Saksassa ja Ruotsissa. Jos taksi ei kuskaa suomalaista toimittajaa Ranskassa "no-go"-lähiöön asti, vaan jättää tämän sen rajalle, niin silloin tiedämme kiistatta, mistä on kyse.

Tässä ranskalaisen ghettotutkijaprofessorin kirjan esittelytekstiä. Jokainen vetäköön omat johtopäätöksensä.

Ranskalainen Sorbonnen yliopiston sosiologian professori Didier Lapeyronnie on tutkinut Ranskan ghettoja useamman vuoden ajan. Alla hänen kirjoittamansa kirjan "Ghetto urbain" (2008) esittelyteksti Amazon.fr:n sivuilta.

Lainaus
1980-luvulla Ranskan lähiöiden ei voitu katsoa olevan ghettojen kaltaisia sosiaalisen sekoittuneisuuden johdosta ja ghetoille luonteenomaisen organisoitumisen puuttuessa. Nykyisin tilanne on muuttunut paljon: Urbaani segregoituminen ja rodullinen diskriminaatio ovat lisääntyneet, työttömyys on kasvanut huomattavasti ja on muodostunut segregoituneille asuinalueille ominainen sosiaalinen järjestys, jolle on leimallista ennen kaikkea "kadun kulttuuri", jota "nuoriso" harjoittaa. Sille on ominaista sukupuolten välisen kommunikoinnin loppuminen ja jatkuva väkivallan käyttö. Nämä tekijät oikeuttavat käyttämään tästä lähtien sanaa "ghetto", erityisesti silloin kun rasismi on keskeisessä roolissa.

Ghettoa luodaan myös sisältä käsin. Se on "erillinen" urbaani alue, jossa väestö on kehittänyt oman erityisen elintavan, erillisen "rinnakkaismaailman", joka suojelee heitä kollektiivisesti ulkopuolella olevalta yhteiskunnalta.

Viime vuosien aikana - erityisesti syksyn 2005 mellakoiden jälkeen - nämä asuinalueet ovat sulkeutuneet itseensä. Niiden järjestys ja ilmapiiri ovat muuttuneet itseohjautuviksi, ja ne ovat kääntyneet kohti asuinalueen sisintä. On kehittynyt varjotalous ja erilaisia laittoman kaupankäynnin muotoja, aivan kuin kaikki olisivat yhdessä kollektiivisesti ryhtyneet eristäytymistyöhön.

Didier Lapeyronnie on laajan tutkijajoukon johdossa tehnyt kenttätutkimusta näillä alueilla. Hän on haastatellut satoja ihmisiä selvittääkseen mahdollisimman tarkasti ghettojen logiikkaa ja niissä nykyisin asuvien henkilöiden todellisuutta. Mestarillinen tutkimus.

Lisää tarinaa ranskalaisen Luc Bronnerin kirjasta La loi du ghetto (2010) löytyy täältä.

Julkisista palveluistakin alla tarkempaa juttua.

Lainaus
Ranskassa poliisin asiantuntijat ovat olleet mukana jo kymmenen vuoden ajan kaupunkisuunnitteluprojekteissa. Lähiöiden (ZUS) suunnittelussa tulee huomioida seuraavat seikat.
  • Kielletään sellaisten katukivetysten laittaminen, joista mellakoitsijat voivat irrottaa kiviä heitettäväksi.
  • Upotetaan maahan betonimöykkyjä arkojen kohteiden, kuten poliisiasemien ja kauppaliikkeiden edustalle, joita vastaan voidaan hyökätä ”muurimurtaja” ajoneuvoja käyttäen.
  • Poistetaan rakennusten porraskäytävien edustalta sadekatokset, joiden alla nuoriso voi uudelleenjärjestäytyä huonon sään sattuessa.
  • Poistetaan kävelysillat, joilta nuoriso voi tähtäillä poliisiautoja.
  • Muutetaan liikenneväyliä niin, että ne mahdollistavat nopean virkavallan puuttumisen tilanteisiin.
  • Poistetaan rakennusten väleistä ”kuolleet kulmat”, joita voidaan käyttää piilopaikkoina.
  • Mellakoiden aikana virkavaltaa on heitelty rakennuksista kivillä. Tätä voidaan estää poistamalla tasakatot, joille on mahdollista kerätä kiviä varastoon. Samalla estetään siirtymistä rakennuksesta toiseen. Katot on rakennettava kalteviksi.
9
Kylänraitti / Vs: Kuinka monessa maassa olet käynyt ?
« Uusin viesti kirjoittanut JT tänään kello 21:23:53 »
Niitä on parikymmentä. Yhdysvalloissa pyörähti juuri 11. asuinvuosi alulle. Ruotsissakin on tullut asuttua yksi talvi. Japani oli turistille ehkä se paras kokemus.
10
Tupa / Vs: Uusnatsit ja radikalisoituneet islamistit ajavat tavalliset mamut ahtaalle
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 21:21:37 »
"Uusnatsit ja radikalisoituneet islamistit ajavat tavalliset mamut ahtaalle"

Tässä faktapohjaisempi otsikko:

Radikalisoitunut maahanmuuttoteollinen kompleksi ja mielenterveysongelmaiset mamut tappavat tavallisia suomalaisia ja ajavat Suomen ahdikoon ja konkurssiin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10