UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1

Täytyy nyt vielä kerran kertoa, miksi maahantunkeujat raiskaavat, eli
- Irakissa, Afganistanissa ja sielläpäin, ovat naiset ja tytöt vain synnyttäjiä
- oman suvun miehet varjelevat heitä muilta itsensä kaltaisilta saalistajilta pukemalla heidät naiselliset muodot peittäviin kaapuihin
- varmemmaksi vakuudeksi poistetaan tytöiltä sellaiset sukuelimet, jotka tuottavat mielihyvää, eli klitoris ja muut ulkoiset sukuelimet
- miehet siis suojelevat naisiaan heiltä itseltään
- Suomeen tultuaan näkevät nämä miehet laumoittain tyttöjä/naisia, jotka varsinkaan kesällä eivät verhoa paljonkaan naisellisia muotojaan
- tämä koetaan matujen kulttuurissa kutsuksi seksiin
- kun nämä vähäpukeiset tytöt/naiset tulevat raiskatuiksi, toteuttavat nämä tänne kutsutut matut vain itselleen ominaisia luonnonlakeja

Miksi tämä roskajoukko lojuu täällä edelleen valtion kustantamassa täysihoidossa?
2
Suositeltavaa luettavaa / Vs: Kova tekijä - Jordan B. Peterson
« Uusin viesti kirjoittanut Miniluv tänään kello 21:31:51 »
Lainaus
kertoilee muinaisista egyptiläisistä jumalista ja tarjoilee omia varsin luovia tulkintojaan näistä

Vilkaisin Maps of Meaningia ja koin vastaantulleesta ouroboros-symbolista wikin avustuksella vastaavanlaisen JP-hetken.

Jos olisin keisari, määräisin peterson-intoon lääkkeeksi Maps of Meanjngin lukemista.

Lainaus
Kirjassa ei vaivaa niinkään se, että Peterson olisi ”väärää mieltä”, kuin se, että hänen
kannastaan on vaikea edes saada selvää. Peterson kasaa metaforia metaforien päälle.
Teos on suurelta osin mahtipontista ja näennäissyvällistä hölynpölyä.
Joukossa on toki järkeviäkin ajatuksia, mutta kovin omaperäisiä nämäkään eivät ole.
”Puhu täsmällisesti”, kuuluu Petersonin kymmenes elämänohje. Kunpa Peterson vain
olisi itse noudattanut omaa ohjettaan kirjaansa kirjoittaessaan.

Jotain tämäntapaista yritin aiemmin sanoa. Minkä vakavasti otettavan ajattelijan kantoja ja peruslähtökohtia joutuu etsimään kissojennja koirien kanssa? Se, että kantaansa ei kerro, tekee myös perustelun ja argumentoinnin aika vaikeaksi. Katsokaapa vaikka sitä lainausmerkkien määrää, jolla Jorska suolaa kirjoituksensa.

JP:n teoriat ovat niin suureellisia, että hänen ainoa toivonsa todistelulle on hakea  pinnallisesti samantapaisia symboleita eri yhteyksistä, välittämättä niiden alkuperäisestä merkityksestä ja ilmeisesti toivoen että seuraajat eivät vaivaudu tarkistamaan.

Se, että näistä symboleista jotkut ovat huonossa maineessa, on ilmeisesti johtanut okkultismisyutöksiin ihan työtapaturmaa 😀
3
Pohjoismaat / Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Rantasalmen Sulttaani tänään kello 21:28:54 »
Näyttää pahasti siltä, että se 100k matua, johon on jo varauduttu, saattaa sittenkin lähitulevaisuudessa lompsia tyhjentyneiden vokkiemme täytteeksi :(
4
Kotimaa / Vs: 2013-02-21 Vartiainen, Kiander: 100 000 maahanmuuttajaa?
« Uusin viesti kirjoittanut Atte Saarela tänään kello 21:26:24 »
Tässä ei ole mitään järkeä.

Ensinnäkin automaation lisääntyminen yms. aiheuttavat muutenkin työttömyyden kasvua tulevaisuudessa, joten pakolaisia paikkaamaan työvoimapulaa ei todennäköisesti tulla koskaan tarvitsemaan.

Väestön ikääntymisen aiheuttamat muutokset huoltosuhteessa tapahtuvat niin hitaasti, että jos jostain syystä meille jossain vaiheessa tulisi työvoimapula (pidän tätä käytännössä mahdottomana), se voitaisiin kyllä paikata ottamalla pakolaisia tarvittava määrä, sillä pakolaisia tulee lähivuosikymmeninä olemaan koko ajan tarjolla niin paljon kuin Suomeen halutaan ottaa.

Nyt olisi päättäjille kaikkein tärkeintä olla tekemättä mitään peruuttamatonta. Jos mamuja tänne otetaan, rikollisuus lisääntyy ja rahaa palaa kotouttamiseen, todennäköisesti työpaikkoja ei kuitenkaan riitä, joten rahaa tulee menemään useita kymmeniä vuosia, ja mamuista on sitten käytännössä mahdotonta päästä eroon kun heidät on tänne otettu.

Sitten on vielä ekologinen argumentti (jota esim. Vihreät eivät tietenkään noteeraa.) .. Ympäristön kantokyvyn kannalta olisi jopa erittäin hyvä jos maapallon väkiluku kääntyisi laskuun. Joten ei sitäkään kannata itkeä jos Suomen väkiluku kääntyy hienoiseen laskuun. Ei me sukupuuttoon kuolla.
5
Tupa / Vs: Ville Rannan uusin piirros
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 21:23:26 »
MTV: Sarjakuvataiteilija Ville Ranta otti kantaa seksuaalirikoskohuun: Piirros raiskaajasta ja "äijäpiiristä" ilman housuja aiheutti ilmiantojen vyöryn – Rannan Facebook-tili jäädytettiin 17.1.2019

Lainaus
Lisäksi halusin piirtää mukaan äijäpiirit, jotka nyt puolustavat naisia, kun rikokseen on syyllistynyt ulkomaalainen henkilö, mutta jos rikokseen olisi syyllistynyt joku muu, samat ihmiset olisivat naisten oikeuksia vastaan.

Missä ovat ne "äijäpiirit", jotka vastustavat naisten oikeuksia, kun raiskaaja ei ole ulkomaalainen?

Eivätköhän ne löydy sieltä vassariporukoista Rannan lähipiiristä.

Millaisena näet lähipiirisi, sellaiseksi kuvittelet muutkin miehet.

Esimerkiksi Ari Lahdenmäen selkääntaputtelijat ovat juuri sellaisia miehiä, jotka peukuttavat "äijän" kaadoille, jotka ovat silkkaa naisten hyväksikäyttöä. Totta maar se olisi kaksinaamaista peliä, jos nämä selkääntaputtelijat älähtäisivät Ahmedin tai Mohammadin kaadoista.

Ihan vastaavasti voisi miettiä, mitä joku Hazard on tehnyt teinityttönä pilluralliautojen takapenkillä. Hänen ymmärryksensä teinicorolloiden kuminpolttonäytöksistä torilla liittyvät ihan toisiin kumeihin. Luulisin.

Vähitellen tässä alkaa silmät avautua ja ymmärrys kasvaa sen suhteen, mitä nämä kolumnistit kirjoittelevat ja piirtelijät piirtelevät. Omaa maailmankuvaansa ja omaa lapsuuttaan/kaveripiiriään/lähiympäristöään koittavat peilata viattomiin kansalaisiin.

-i-
6
En toivo eduskuntaan roskamaiden tyylistä nyrkkipyykkiä, mutta näin vaalien alla nostan käteni tervehdykseen jokaiselle edustajalle joka huutaa Orpolle, Mykkäselle, Sipilälle ja sille yhdelle mätisäkille "VALEHTELIJA" aina kun valehtelevat. Hyvien tapojen aika on ohi. Ai saatana kun kämmenpohjissa kihisee ja hikoaa kun lukee Orpon tarinointia. Olisinpa kokoomuksen kojuilla keväällä, mutta äänestän ulkomailla.
7
Kotimaa / Vs: 2010-06-01 Romanit - tuntematon vähemmistömme (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Kommunisti-muslimi tänään kello 21:22:58 »
Väärin. Hänen etnisyytensä suojaa häntä vihapuhesyytöksiltä.
8
Tupa / Vs: Yhdessä Fazerin vihapuhetta vastaan!
« Uusin viesti kirjoittanut Tunkki tänään kello 21:12:41 »
Gillette päätyi olemaan vaan toksista maskuliinisutta vastaan. Onnea ja menestystä pyrkimyksilleen, sillä nyky-hipsterit ei aja partaa vaan leveilelevät isolla parroilla.
9
^^^^

Lalli unohti lainausmerkit.

"Sankarit", jotka joukkoraiskaavat 9-15-vuotiaita lapsia, ja niiden toimintaa typerästi selittelevät poliitikot, tutkijat, toimittajat ja virkamiehet ovat toki oikeutetun vihapuheen kohteita. Tämä grooming on sen luokan rikos, että on vaikea vain sanoin tunteita ilmaista.

Taitaa olla aika lähellä se tilanne, että raiskattujen lasten vanhemmat, muut sukulaiset ja isovanhemmat ottavat lain omiin käsiinsä. On aivan naurettavaa kuvitella, että poliisi tai poliitikot pystyisivät suojelemaan lapsiamme tältä maahan tunkeutuneiden joukkiolta.


Korpilakia en kuitenkaan toivo.

Entäpä sitten jos se on ainoa mahdollisuus?

Kun laki ja lainvalvonta eivät kykene ja/tai halua suojella kansalaisia - ja tämä tilanne ei ole vain lähellä, vaan hyvin suurelta osalta tätä päivää, kuten tässäkin ketjussa on selkeästi tullut ilmi - niin mitä muuta lakia enää jää jäljelle lainsuojattomille kansalaisille?

Valinta ei ole suoraan kansalaisten käsissä, vaan poliittisen ja taloudellisen eliitin ja viranomaisten käsissä. Kuten lopullinen vastuukin laittomasta tilanteesta ja sen kaikista seurauksista.
10
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 21:06:37 »
Käsittääkseni alun perin Simonin loikka oli äkkipikainen suuttumuksen tilassa tehty ratkaisu koska häntä ei valittu persujen varapuheenjohtajaksi vaikka se pesti "kuului" hänelle.

Jos hän olisi malttanut mielensä niin hän olisi edelleen ääniharava ja tälläkin forumilla suuresti arvostettu poliitikko. Tai sitten ei.

Jos hän olisi malttanut mielensä, niin hän olisi jatkanut perussuomalaista opportunismiaan ja saattanut pystyä jatkossakin kusettamaan äänestäjiään.

Paitsi mikäli opportunismi menee sanoihin ja tekoihin ja kohdistuu omaan puolueeseen, voi olla ihan toimivakin puolueensa edustaja.

Luotettavuus opportunistilla on sama kuin tuuliviirillä joka lupaa osoittaa aina pohjoiseen.

-i-
Sivuja: [1] 2 3 ... 10