Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Ach, unohdin muuten kysyä, että kuinka kissaprojeksiti..tisi eteni? Periksessä kai vain saisi, mutta siellähän tässä jo kaytännössä ollaa.n.

Typot näkyviin club.
2
Kelpaako aidot vanhat natsit?

Ei.
Ehkä siis kannattaisi sanoa, etteivät natsit päse jäseniksi.

Muistelen, että sinulla oli profetia, jonka mukaan tontin nurkille kuseskelu saa aikaan yhteyden äiti maahan, Gaiaan. Voisiko sen yhdistää Suur-Suomeen ym.? Se olisi jo 4 jäsentä, kun edellisessä Piho erp. oli vain 3, tosin samat.
3
Perussuomalaiset / Vs: 2017-12-16 Hakkaraisen toilailu eduskuntaryhmien pikkujouluissa
« Uusin viesti kirjoittanut Taikakaulin tänään kello 00:49:21 »
Ensinnäkin Ruoho joi kahvia istuvilteen ja Teukka "hyökkäsi" takaapäin kuristusotteella...

No eihän hyökännyt. Piffiltäkö nämä "faktat" ovat peräisin?  :facepalm:

Joo, sori. Tarkistin faktat tuon hyökkäyssuunnan osalta, ja korjasin kirjoitustani. He siis istuivat vierekkäin tilanteessa.
4
Perussuomalaiset / Vs: 2017-12-16 Hakkaraisen toilailu eduskuntaryhmien pikkujouluissa
« Uusin viesti kirjoittanut Emo tänään kello 00:46:40 »
Klassinen "ei ollut raiskaus kun uhri ei tarpeeksi vastustellut" argumentti.  :facepalm: Tällä perusteellahan Itä-Suomen hovioikeus on päästänyt aika monta Mohammedia kävelemään. Minkälainen itsepuolustus olisi taekwondon ammattilaiselta ollut muuten sovelias vastaus väkisin suutelemiseen? Ennaltaehkäisevä potku päähän? Mistäpä tietää, että kansanedustajakollega meinaa väkisin suudella siinä vaiheessa kun hän on vielä potkuetäisyydellä? Olisiko potku mennyt oikeudessa läpi ennaltaehkäisevänä itsepuolustuksena potentiaaliseen väkisinsuutelemiseen? Tuskinpa.

Älä sössötä. Olet käsittääkseni mies, niin yritä käyttäytyä sen mukaisesti.
5
Järki "uudistuksesta" on karannut kauan sitten, jos sitä koskaan olikaan. Nyt on kysymys lehmänkaupoista ja hillotolpista, sekä ryhmäkurista eduskunnassa.

Ilmainen vihje kansanedustajille ensi vaalien läpimenon reunalla; nyt on aika valita kansa vai ryhmäkuri. Tai onhan niitä muitakin hommia toki.

 
6
Kylänraitti / Vs: 2018-06-20 Ihmisoikeudet kuralla - USA erosi YK:n ihmisoikeusneuvostosta
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 00:39:00 »
Kun YK:n ihmisoikeuksien julistuksen ensimmäistä vedosta näytettiin Gandhille, tämä totesi: "Tämä on ihan hyvä, mutta tämä ei riitä. Tästä puuttuvat ihmisvelvollisuudet".

Ei voi olla oikeuksia ilman velvollisuuksia.

-i-
7
Perussuomalaiset / Vs: 2017-12-16 Hakkaraisen toilailu eduskuntaryhmien pikkujouluissa
« Uusin viesti kirjoittanut anatall tänään kello 00:37:14 »
Ensinnäkin Ruoho joi kahvia istuvilteen ja Teukka "hyökkäsi" takaapäin kuristusotteella...

No eihän hyökännyt. Piffiltäkö nämä "faktat" ovat peräisin?  :facepalm:
8
Lainaus
Maakuntavaalit piti alun perin järjestää lokakuussa, sitten keskusta toivoi niiden toteutuvan tammikuussa, mutta nyt alkaa vaarana olla, että maakuntavaaleja ei ehditä niputtaa edes huhtikuun eduskuntavaalien kanssa.

Ja huhtikuun eduskuntavaalien jälkeen Suomessa on hallitus, jossa suurella todennäköisyydellä ei ole keskustaa ja joka yhtä suurella todennäköisyydellä laittaa nykyisen sote- ja maakuntauudistuksen ainakin osittain uusiksi.
https://m.iltalehti.fi/politiikka/201806212201030970_pi.shtml
Valemedia Iltalehden Tommi Parkkonen ennakoi, että sote ja maakuntakorruptio siirtyvät seuraavalle eduskunnalle.

Kokoomus näyttää jarruttavan käsittelyä, joten jos uutta sopua Keskustan kanssa ei synny, niin noinhan siinä käy. Koska maakuntakorruption on tarkoitus tuoda Keskustalle suuri määrä palkintovirkoja, niin seuraava hallitus ehkä kuoppaa sen puolen.

Määräys soten läpiviemiseen on saattanut tulla Berliinistä. Saksalalset firmat ehkä havittelevat uusia markkinoita. Jos näin on, niin sote etenee edelleen.
9
Perussuomalaiset / Vs: 2017-12-16 Hakkaraisen toilailu eduskuntaryhmien pikkujouluissa
« Uusin viesti kirjoittanut anatall tänään kello 00:34:56 »
^^

Niin no, eihän se ole kansanedustajille työpaikka lainkaan vaan luottamustehtävä. Känniurpoilu ei kuitenkaan ole mitenkään hyväksyttävää.
10
Perussuomalaiset / Vs: 2017-12-16 Hakkaraisen toilailu eduskuntaryhmien pikkujouluissa
« Uusin viesti kirjoittanut Taikakaulin tänään kello 00:34:49 »
Veera Ruoho on yksi inhokeistani eduskunnassa, mutta pakko puolustaa häntä näitä "miksei puolustanut itseään" - kommentteja vastaan. Ruoho tuskin aisti mitään varsinaista hengevaaraa tilanteessa, koska oltiin kuitenkin hyvin vartoiduissa pippaloissa, joihin ei kuka tahansa epämääräinen hilluja pääse, joten sikälikin olisi ollut todella epämitoitettua alkaa paiskimaan ketään juoppoa pitkin lattioita itsepuolustuksen verukkeella. Eri asia jos oltaisiin oltu missä tahansa muualla, missä kuka tahansa voi käydä kiinni. Eli todennäköisesti Ruoho koki tilanteen sillä hetkellä erittäin nolona minkään vaarallisuuden sijaan.

J. Lanta kirjoittaa asiaa tässä ketjussa. Jos Teukalla on yhtään älliä päässä, niin hän tajuaa jättää eduskuntavaalit omaehtoisesti välistä. Brysselinvaaleihin hän voisi sen sijaan osallistua. Se olisi oikeasti aika mielenkiintoinen ajatus Teukasta litkimässä viiniä juoppo-Junckerin kanssa ja Teukka saisi ryypätä puolestani niin paljon kuin lystää tuolla EU:n ytimessä, koska se koko instituutti on pelkkää kulissia muutenkin ja känniset mepit alleviivaisivat tätä asiaa vielä enemmän. Mitro Repo, Teukka ja muut punakuonot sinne vaan.


edit. oletin asioita. Nyt seison korjattuna.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10