UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kotimaa / Vs: 2018-05-31 Selvitys: Vihapuhe on suuri yhteiskunnallinen ongelma Suomessa
« Uusin viesti kirjoittanut P tänään kello 10:03:58 »
"Työryhmä esittää, että oikeusministeriö arvioi, pitääkö sananvapauteen liittyvät viharikokset säätää virallisen syytteen alaisiksi ainakin niissä tilanteissa, joissa henkilö joutuu vihapuheen kohteeksi virkatoimiensa, työtehtäviensä tai luottamustehtäviensä hoitamisen vuoksi. Tällöin niiden eteenpäin vieminen rikosprosessissa ei edellyttäisi asianomistajan rangaistusvaatimusta".

Tämä on mielestäni huimin esitys, syyte tai tutkintapyyntö ilman asianosaisen vaikutusta käsiteltävään asiaan,,jonkinlainen automaatti vihapuhe peltipoliisi?

Suojelemaan politikkoja ja virkamiehiä.. DDR, täältä tullaan! Illmanistinen unelma, jossa makthavareita ei arvostella on kohta täällä? Nykyisin politikkojen ja virkamiesten virkatoimien arvostelu katsotaan laajmin sallituksi kuin muiden, joka onkin loogista. "Asiantuntijaryhmä" aikoo kääntää tilanteen toisin päin..

Aika villiä. Mitä nämä vetävät?

Illmanismia? "dragit en gräns som anger hur långt den som kritiserar makthavare har rätt att provocera och överdriva, säger Illman."

http://gamla.hbl.fi/nyheter/2012-06-08/yle-halla-aho-overklagar-domen
2
Tupa / Vs: Arnold Schwarzenegger pahoinpideltiin Etelä-Afrikassa
« Uusin viesti kirjoittanut räsänen tänään kello 10:01:27 »
Yli 70-vuotias vanha äijä ei tuommoisia vaurioitta kestä vaikka olisi kuinka entinen terminaattori.

Katsoitko videot? Tuplahyppypotku selkään yllättäen. Arska astuu kaksi askelta eteenpäin ja kääntyy sitten katsomaan kuka tönäisi. :roll:


Tai lentää polvilleen. Ruhjeita polvissa ja selässä. Mutta  hyvä ettei toteutunut pahin skenaario.
3
Lainaus
Vihapuhe on sanankäyttöä, jonka tarkoituksena on sulkea jokin ryhmä ulkopuolelle ja luoda kuva ryhmään kuuluvista ihmisistä epäilyttävinä, epäluotettavina1, alempiarvoisina tai likaisina. Heidän voidaan väittää muodostavan jopa turvallisuusuhkan yhteiskunnalle ja valtaväestölle.

Mitenkäs siinä kohtaa sitten toimitaan, kun se kuva ja väitteet sisältävätkin pelkkää totuutta? Pelkästään yhden tapauksen avulla voimme helposti havainnollistaa tätä.

1 Hassan Zubier
2 Turun puukkosattumus. Lisäksi Oulun grooming-jengilläiset ja ylipäätään karmeat yliedustukset seksuaalirikostilastoissa.

Rikoshan se olisi sanoa Hassania rahan ahneeksi matu-huijariksi, tai matujen mukanaan tuomaa islamistista terrorismia turvallissuusuhkaksi valtaväestölle...  :roll:

e:typo
4
Kylänraitti / Vs: Miksi kasvissyöntiä vastustetaan?
« Uusin viesti kirjoittanut P tänään kello 09:53:40 »
Ehkäpä se on joku alakulttuuri. Ja siitä saa lisää intersektionaalisia pisteitä "voittosuoraan" tyyliin; "lesbo, musta, yksijalkainen, adhd, hilsettä, varvassilsa, läski..." Kuka kerää eniten vammauttavia vähemmistöläisyyksiä on kuningas, korjaan nykysukupuolikuvioissa kuningatar?

Varmastikin. Tuntuu olevan nykyajan ilmiö, että nuorilla plikoilla on oikeus kehopositiivisuuteen. Mitä olen radiosta näitä läskikapinoita kuunnellut ja ihmetellyt, niin kehopositiivisuus tarkoittaa lihavaa naista. Lihava mies on edelleen läski.

Ihmettelen vain kun sitä kasvista ja terveyttä tungetaan joka paikasta. Eikö asia koske näitä kehopositiivisia Fatmoita? Kasvisruoka se tosin suklaakakkukin on.

Kieltämättä "kehopositiivinen" mies ei saa ymmärrystä, vaan on epäsympaattinen läski, ellei sitten ole jotain intersektionaalista voittokorttia, kuten homous tai ihonväri? Tai sitten vetämällä aisurit, väittämällä vetävänsä soijaa ja postaamalla iikkamaisesti monomaanisesti oikeaoppista tuubaa, toistellen olevansa eheytynyt hyvien puolelle, toivoen, jos vaikka sillä irtoaisi..
5
Tupa / Vs: Harvard-proffa: Rotujen kiistäminen mahdotonta genetiikan edetessä.
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Kinnunen tänään kello 09:53:03 »
Luultavasti ihmisrotujen eriytyminen silti edelleen kiihtyy sen sijaan, että erot tasoittuisivat. Rotujen väliset avioliitot ovat suhteellisesti harvinaisempia nyt kuin ennen. Tämä johtuu väestönkasvusta Afrikassa ja Aasiassa.

Saattaahan tuo johtua siitäkin, että rodut aletaan tuntea ja tavat tietää. Jonkin rotuisiin ei vain halua tutustua, ihan itsesuojelullisista syistä.
6
Tupa / Vs: Harvard-proffa: Rotujen kiistäminen mahdotonta genetiikan edetessä.
« Uusin viesti kirjoittanut Jorma Teräsrautela tänään kello 09:47:41 »
Luultavasti ihmisrotujen eriytyminen silti edelleen kiihtyy sen sijaan, että erot tasoittuisivat. Rotujen väliset avioliitot ovat suhteellisesti harvinaisempia nyt kuin ennen. Tämä johtuu väestönkasvusta Afrikassa ja Aasiassa.
7
Kotimaa / Vs: 2018-05-31 Selvitys: Vihapuhe on suuri yhteiskunnallinen ongelma Suomessa
« Uusin viesti kirjoittanut Juffe tänään kello 09:39:53 »

Lainaus
Suositus 7: Varmistetaan, että työnantajan tai toimeksiantajan vastuu toteutuu silloin, kun työntekijä on vihapuheen tai vihakampanjan kohteena
Työryhmä esittää, että viranomaiset toteuttavat yhdessä elinkeinoelämän järjestöjen kanssa työnantajille ja toimeksiantajille suunnatun kampanjan siitä, miten tulee toimia tilanteessa, jossa työntekijä joutuu vihapuheen, vihapuhekampanjan tai maalittamisen kohteeksi.

Työryhmän esityksistä tämä tuntui kohtuulliselta ja hyödyllisenä. Se kenties parantaisi työnantajien mahdollisuuksia ja paineita toimia reilusti erilaisten somekohujen yhteydessä. Kun johonkin työntekijään taas kohdistetaan erottamisvaatimuksia jonkin mitättömän lausahduksen tai aktivismin takia, voi työnantaja viitata vihapuheentorjuntaperiaatteisiin ja kieltäytyä taipumasta kiusaajien edessä. Ja työntekijä voi vedota samaan, jos työnantajalta itseltään ei löydy tolkkua.
8
Kylänraitti / Vs: Itävallan parlamenttivaalit 15.10.2017 - uutiset, keskustelu ja seuranta
« Uusin viesti kirjoittanut Alabama tänään kello 09:37:24 »
Kaksi vuotta sitten Itävallassa ÖVP:n ja SPÖ:n välit menivät niin pahasti solmuun, että FPÖ pääsi kiistattomaan kuninkaantekijän asemaan. Tilanne oli tietenkin sikäläisille Arwo Pohjan edustajille sietämätön. Kuinka ollakaan, nyt FPÖ on leimautunut korruptoituneeksi putinistipuolueeksi. Onko parempaa tilaisuutta sille, että ÖVP ja SPÖ unohtavat riitansa ja voivat aloittaa taas yhteistyökauden, joka kestää vähintään toistakymmentä vuotta?

Strache on kyllä aikamoinen idiootti. Juuri hänenkaltaisensa sabotoivat nykypäivän Euroopan kaikkein tärkeimmän tavoitteen toteutumisen leimaamalla koko liikkeen törttöilyllään. Hän saisi tehdä seppukun. Muuta sovitusta en keksi tilanteessa, jossa hän on toimillaan asettanut vaaraan Itävallan ja ehkä koko Euroopan kannalta elintärkeän kansallismielisyyden nousun.

^Hyvin sanottu.

Vahinko, jonka jo aikaisemmin epämiellyttäväksi tyypiksi osoittautunut Strache on saanut tällä aikaan, ei olisi voinut sattua paljon pahempaan hetkeen. Kaikki sekin työ, mikä on tehty kriittisemmän maahanmuuttopolitiikan suhteen, uhkaa valua pois hallinnasta kuin hiekka sormien välistä. Pystyykö ihmisten silmissä epäilyttävästi Merkeliin kallistuva konservatiivipuolue ÖVP ottamaan hyödyn itselleen ja mahdollisissa uusissa vaaleissa saamaan ärsyyntyneet FPÖ:n kannattajat puolelleen? Joka tapauksessa ovela ja hyvin suunniteltu veto avoimien rajojen politiikan kannattajilta. Vai nouseeko tämän Ibiza-jupakan takia kansallismielisten uhma entisestäänkin "jetzt erst richtig!"-tyyliin. FPÖ:n ei ainakaan lähiaikoina pysty kasvattamaan kannatustaan Strachen älyttömyyden takia. Kysymys on nyt vain siitä, pysyykö kannatus edellisissä lukemissa ja jos ei, niin saako äänet nuori Kurz, joka on osoittanut horjumista alun jämäkästä linjastaan vai palaavatko äänestäjät vanhaan leiriinsä, vihervasemmistoon? Luultavasti jättävät kokonaan äänestämättä... ärsyttävä asia tässä on se, että itsekin joutuu asian päättämään... voi itku mikä valinta...
9
Teuvo Hakkarainen tänään sunnuntaina Tampereen Keskustorilla klo 11.30 alkaen.
10
Tupa / Vs: Harvard-proffa: Rotujen kiistäminen mahdotonta genetiikan edetessä.
« Uusin viesti kirjoittanut Siili tänään kello 09:30:28 »
Aluksi oli yksi elollinen, josta kaikki lajit on kehittynyt. Sama eriytyminen jatkuu edelleen. Lajeista syntyy eri rotuja ja niistä tulee lopulta eri lajeja.

Uusien alalajien ja lajien syntyminen edellyttää, että "vanhan" lajin eri populaatioiden välille muodostuu lisääntymisesteitä.  Ihmispopulaatioiden kohdalla minusta vaikuttaa ennemminkin siltä, että esteet ovat liikkuvuuden kasvun ansiosta madaltuneet.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10