UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Pohjoismaat / Vs: 2016-08-10 Malmö roihuaa- parin viikon autosaldo yli 40 autoa
« Uusin viesti kirjoittanut Kni tänään kello 11:53:56 »
Mitäs jos koko juttu on anarkojen joku fossiilisten polttamisen ja ilmastonpuutoksen vastainen kampanja? Onhan Suomessakin poltettu meijerin rekkoja ja jonkun firman busseja. Yksityisautot tuleen. Liikkukaa julkisilla!

Tosin barrikadit ja sammuttamaan tulevan poliisi- ja pelastuskaluston kivittäminen viittaavat kyllä tuosta vielä astetta kivikautisempaan kulttuuriin.

Turussa poltetut bussit oli muistaakseni jonkun yksittäisen hullun tekosia. Nyt vaikuttaa siltä, että ei ole mikään viiden - kuuden "göteborgilais"nuoren tekosia tämä. Göteborgissakin tapahtumapaikkojen välillä on etäisyyttä useita kilometrejä ja Aftonbladetin mukaan iskut sattuivat suunnilleen samaan aikaan. Muut paikat Länsi-Ruotsissa ovat huomattavasti kauempana ja lisäksi autoja poltettiin Tukholmassa ja Uppsalassa. Vaikuttaa siltä että tekijöinä on ainakin kuusi eri solua.
2
Raiskausten määrä Hyvinkäällä on kasvanut kahdessa vuodessa yhdeksänkertaiseksi 1 -> 9, mutta missään nimessä aiheesta ei kannata keskustella. Uusi normaali, opetelkaa uimaan etc.
3
Pohjoismaat / Vs: 2016-08-10 Malmö roihuaa- parin viikon autosaldo yli 40 autoa
« Uusin viesti kirjoittanut Saturnalia tänään kello 11:53:11 »
Lainaus
Ruotsissa roihusi viime yönä 80 autoa - pääministeri Stefan Löfven tuohtui: ”Mitä helvettiä te teette?”

Ministeri kiroaa tyhjyyteen jossa kukaan ei kuule, jossa ei ole yhtään korvaa. Ei Stefan voi suuttua oikeasti, koska se näyttäisi täysin naurettavalta pelkkänä tunteen ilmaisuna, ilman konkreettisia toimia joita Stefan ei voi tehdä. Valitettavasti tämä on Ruotsin osalta vasta alkua.
Ruotsin pelastaminen vaatisi tässä vaiheessa jo sellaisia toimia, että maa olisi kaikkien ihmisoikeusjärjestöjen mustalla listalla seuraavat sata vuotta.

Teidän on karkoitettava miljoona maahanmuuttajaa ulos maasta maihin, jotka eivät heitä halua. Milloin aloitatte? Toinen vaihtoehto on luhistuva yhteiskunta, minkä vaihtoehdon te valitettavasti tulette mitä todennäköismmin valitsemaan, sillä yksikään ihmisoikeusjärjestö ei tuomitse luhistuvaa yhteiskuntaa sinänsä.
Vieläkään kukaan ei ota puheeksi sitä, ettei multikulttuuri toimi ilman vapaata aseenkanto-oikeutta ja massiivista vankilajärjestelmää, jonka kustannukset veronmaksajlle ovat huomattavan suuret.

Multikulttuuri toimii joten kuten juuri ja juuri, kun joka toinen multikulttuurinen vangitaan, ja loput ymmärtävät että jos he alkavat riehua julkisella paikalla niin lähes kuka tahansa kansalainen voi ampua heidät. Poliisin liipaisinherkkyys kasvaa multikulttuurisessa yhteiskunnassa itsestään, koska sen luoma pelote on välttämätön yhteiskunnan pysymiseksi koossa. Tieto siitä, että poliisi ampuu ensin ja kysyy sitten, rauhoittaa multikulttuurista yhteiskuntaa.
4
Pohjoismaat / Vs: 2016-08-10 Malmö roihuaa- parin viikon autosaldo yli 40 autoa
« Uusin viesti kirjoittanut ämpee tänään kello 11:50:36 »
Lainaus käyttäjältä: toimittelija Petja Pelli, Pravda
Perinteisesti autopalot ovat Euroopassa olleet maahanmuuttajavaltaisten, moniongelmaisten lähiöiden ilmiö.

Kyseessä siis on uusi normaali, ja kysymyksenä on haluammeko sitä ?
Tietenkään me emme halua mutta nykyään sitä ei meiltä kysytä.
Pitää äänestää niin, että kysytään.
5
Pohjoismaat / Vs: 2016-08-10 Malmö roihuaa- parin viikon autosaldo yli 40 autoa
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 11:45:27 »
Lalli ainakin osaa.

Kuka teki sinusta pomoni?
6
Tupa / Vs: Käänteinen mentorointi käyttöön myös Suomessa
« Uusin viesti kirjoittanut Paawo tänään kello 11:43:06 »
Voisin ruveta reverse mentoriksi vaikkapa Alf Rehnille.
7
Perussuomalaiset / Vs: Jouni Tirkkonen Keravan kaupunginvaltuustoon 2017
« Uusin viesti kirjoittanut Jouni Tirkkonen tänään kello 11:42:20 »
Tässä allekirjoittaneen YouTube -video aiheesta: Koulukiusaamiseen on puututtava. Pohdintaa kiusaamisen syistä ja siitä mitä asialle voidaan tehdä.

https://www.youtube.com/watch?v=uy-gT5ynlMM
8
Pohjoismaat / Vs: 2016-08-10 Malmö roihuaa- parin viikon autosaldo yli 40 autoa
« Uusin viesti kirjoittanut sine qua non tänään kello 11:39:49 »
Hesariin voi onneksi luottaa: lehden Tukholman-kirjeenvaihtaja Petja Pelli valistaa kansaa kolumnissaan, jotta suurin viime yön autonpolttoihin liittyvä vitsaus on, että tapahtunut tulee hyödyttämään Ruotsidemokraatteja tulevissa vaaleissa, kun he käyttävät tilaisuutta puhuakseen maahanmuuton ongelmista.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005790419.html
Lainaus
Kun 80 autoa palaa, pääministerin ”hemmetti” ei välttämättä äänestäjille riitä

Ruotsin vaalien asetelma meni uusiksi. Ruotsidemokraatit tulee käyttämään tilaisuutta puhuakseen maahanmuuton ongelmista.

Petja Pelli HS

Julkaistu: 14.8. 10:09

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Ruotsin vaalien asetelma meni uusiksi. Nuoret naamiomiehet polttivat ainakin 80 autoa, pääasiassa Länsi-Ruotsissa Göteborgin seudulla.

Kuitenkin myös esimerkiksi Uppsalassa paloi muutama auto. On selvää, että tekoja on jollain tavalla koordinoitu, vähintäänkin sosiaalisessa mediassa.

80 autoa ei sattumalta pala monessa paikassa samana yönä, eivätkä samat polttajat olisi kaikkialle ehtineet.

Tapahtuma tulee ilman muuta hyödyttämään ruotsidemokraatteja 9. syyskuuta pidettävissä vaaleissa. Perinteisesti autopalot ovat Euroopassa olleet maahanmuuttajavaltaisten, moniongelmaisten lähiöiden ilmiö. Näin se on ollut Ranskassa ja näin se on ollut Ruotsissa. Vaikka viime yön palojen sytyttäjistä ei vielä tiedetä juuri mitään, ruotsidemokraatit tulee käyttämään tilaisuutta puhuakseen maahanmuuton ongelmista. Puolueen tuki on jo nyt yli 20 prosenttia.

(...)
9
Ulkomaat / Vs: 2009-04-01 Italia: Välimeren vaarat ja Lampedusan liikenne (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Billy Hill tänään kello 11:35:29 »
Erittäin mielenkiintoista nähdä miten tilanne kehittyy kun meritaksin asiakkaille selviää ettei määränpäänä lopulta olekaan eurooppalainen satama. Toivottavasti antavat palautteen suoraan Aquariuksen ihmissalakuljettajille.
10
Pohjoismaat / Vs: 2016-08-10 Malmö roihuaa- parin viikon autosaldo yli 40 autoa
« Uusin viesti kirjoittanut Emo tänään kello 11:34:37 »
Mitähän tällä koitetaan viestiä? Sisällissota nyt. Me hallitsemme muuallakin kuin oman kerrostalomme roskakatoksessa villikoirien ympäröimänä. Jos tästä joku kansallinen kriisi julistetaan, Ruotsin armeija toteaa varmaan, että kun hyökkääjä ei tule ulkoa, ei kuulu meille. Vetäytyvät peilin eteen vetämään sateenkaaren värejä naamariinsa ja ottamaan suvaitsevaisia pride-selfieitä.

Ruotsissa olivat suomalaiset puolalaisten ynnä muiden kanssa sammuttamassa Ruotsin metsäpaloja tänä kesänä, ja kohta huudetaan suomalaisia sotilaita ja varusmiehiä apuun, ja uuvattipuolustusministerin (tak) johdolla on jo keskusteltukin suomalaisten sotilaiden tapattamisesta Ruotsin konflikteissa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jussi_Niinist%C3%B6
Sivuja: [1] 2 3 ... 10