Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Azerbaidzan osallistuu myös Euroviisuihin.  Joku vuosi sitten kerrottiin, että azerit olivat jakaneet diktaattorinsa masinoimina prepaid-kortteja Euroopan maissa, että ihmiset olisivat soittaneet niillä ääniä Azerbaidzanin kappaleelle.
2
Kylänraitti / Vs: 2018-04-23 Torontossa ajettu ihmisten päälle, 8-10 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut l'uomo normale tänään kello 22:16:02 »
Jos vain lakattaisiin välittämästä tämmöisistä ja ajateltaisiin vain kivoja juttuja.
3
Joku voisi kirjoittaa tarkan selonteon julkisuuteen Englannin tilanteesta "rasistien" vainon suhteen, Tuukka tai Sarastus? Siellä on laillista julkaista "rasistin" nimi ja kotiosoite ja kuvia talosta ja ovesta, jonka takana "rasisti" asuu. Nämä "Hope not hate" järjestöt ovat kansalaisjärjestöjä, jotka toimivat yhteistyössä viranomaisten JA lehdistön kanssa tässä "rasistien" jahtaamisessa. Yhteystyökuvio, jossa viranomaiset ovat mukana on niin käsittämätön ja vastoin oikeusvaltion periaatteita ettei sitä voi uskoa todeksi. Mark Collett on tubessa kertonut tarinansa, jossa hän oli 2 vuotta ajojahdin kohteena, jossa hänen puheitaan salanauhoitettiin ja niistä tehtiin "rasisti" rikosilmoituksia ja sitten lehdet julkaisivat hänen tiedot. 2 vuoden päästä hänet vapautettiin kaikista syytteistä. Koko tämän ajan lehdet olivat ylläpitäneet agendaansa.
4
Tupa / Vs: Miten määritellä "suomalainen"?
« Uusin viesti kirjoittanut Emo tänään kello 22:08:37 »
Suomalainen on Suomen Tasavallan kansalainen. Tämä on paras ja ainoa selkeä määritelmä.

No paras ja selkeä-hän tämä ei ole ollenkaan. Jos siis muutan ulkomaille ja saan vaikka Norjan kansalaisuuden ja luovun Suomen kansalaisuudesta, niin minäkö lakkaan olemasta suomalainen? Tokkopa.
5
Forumin kehitys / Vs: Opettaja, opettaja, toi mode kiusaa mua...!
« Uusin viesti kirjoittanut Kemolitor tänään kello 22:05:05 »
Juuri tämän aforismin pohjalta toimivat Sanoman, Ylen, Alman ja Lännen Median moderaattorit.

On siinä ehkä sellainen pieni vivahde-ero, että jos kirjoitat kommentin johonkin Hesarin juttuun eikä kommenttisi koskaan ilmesty näkyville, niin ei taida olla mitään keinoa kysellä sen kohtaloa saatikka sitten arvostella moderaattoreita.

En ole tiennytkään, että Ylellä on moderaattoreita. Mitä he tekevät?
6
Tupa / Vs: Miten määritellä "suomalainen"?
« Uusin viesti kirjoittanut Emo tänään kello 22:04:14 »
Suomalainen on sellainen, joka on jollakin tavalla ilmaissut halunsa ryhtyä nauttimaan suomalaista sosiaaliturvaa.

Suomalainen sosiaaliturva kuuluu kaikille

https://leinoblog.wordpress.com/2016/09/01/suomalainen-sosiaaliturva-kuuluu-kaikille/

Nämä henkilöt ovat ns. sosiaaliturvasuomalaisia erotuksena kantasuomalaisesta aidosta suomalaisesta, jolla siis on suomalaisen geenit tai ainakin osa geeneistä.
Täällä paljon esimerkkinä käytetty Lola Odusogakin käy aidosta kantasuomalaisesta, koska puolet hänen geeneistään on suomalaisia, ja hän on Suomessa syntynyt ja asunut ja siis suomalainen, mikäpä muukaan.
Toki hän voi uskottavasti väittää olevansa puoliksi nigerialainenkin, geeneiltään. Sen hän voi tehdä jos haluaa, suomalainen hän silti on myös kulttuuriltaan, täysin suomalainen. Hän ei pääse suomalaisuudestaan ikinä eroon, vaikka muuttaisi Nigeriaan, koska suomalaisuus on hänellä geeneissä 50% ja muualla olemuksessa 100%

Olisi kiva kuulla, mitä henkilö itse on mieltä näkemyksestäni, mutta eipä taida Lola Hommalla kirjoittaa? 

7
Kylänraitti / Vs: 2018-04-23 Torontossa ajettu ihmisten päälle, 8-10 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut Lady Deadpool tänään kello 22:03:44 »
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804232200898140_ul.shtml

Lainaus
Törmäys tapahtui vilkkaassa risteyksessä. Poliisin mukaan jopa 10 ihmistä on loukkaantunut.

Pakettiauto pakeni paikalta, mutta kuljettaja saatiin kiinni muutaman korttelin päästä ja hänet on pidätetty. Poliisi ei ole kertonut mitään yksityiskohtia kuljettajasta tai hänen mahdollisista motiiveistaan.

Televisiokanava Global Newsin mukaan valkoinen pakettiauto oli noussut jalkakäytävälle ja ajanut sitä pitkin osuen 8-10 ihmiseen.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan ainakin neljä ihmistä on saanut surmansa. Tietoja ei ole vahvistettu.

Silminnäkijän mukaan auto ajoi katua kovaa vauhtia, ehkä 100 kilometriä tunnissa.

- Se koukkasi jalkakäytävälle ja ajoi ilmiselvästi tahallaan ihmisten päälle, kertoi silminnäkijä Sky Newsille.
8
Kotimaa / Vs: 2017-08-20 Turun terrori-isku: Rebekka Härkönen/Jussi Halla-aho -kausti
« Uusin viesti kirjoittanut Java tänään kello 22:00:49 »
Taitaa olla jäänyt kertomatta aika paljon tästä tapauksesta isolle yleisölle, voisi suomipoika ja -tyttö hermostua jos saisi kaikki tietoonsa!
9
Tupa / Vs: Rasistinen tekoäly
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 22:00:36 »
Jos kameralla ottaa kuvan samassa ympäristössä valkoisesta ja mustasta henkilöstä, mustan henkilön kasvoissa ilmenevien pikselien dynamiikka on ihan fysiikan lakien vuoksi matalampi [...]

Tarkoitat todellisuuden olevan rasistinen. Näin se onkin. Tämän vuoksi kasvon tunnistus -- eli aikamme kallon mittaus -- pitäisi kieltää myös älykännyköiltä. Todellisuus ei myöskään ole värisokea, vaan sopeuttaa lajiston sen asuma-alueen olosuhteiden mukaan. Afrikassa on jotain, joka tekee ihmisen mustaksi ja kasvot vaikeasti tunnistettaviksi.

Samassa ympäristössä, kyllä, jos käytetään automaattivalotusta, ja molemmat naamat ovat kuvassa.

Pari juttua kuitenkin.

Jos kamerassa käytetään automaattivalotusta, kamera laskee kuvan harmaasävyjen arvon, ja säätää valotusta  kohti "keskiharmaata", en muista harmaan prosenttiarvoa. Sanokaamme, että se on 27%.

- Jos valkoista naamaa kuvataan valkoista taustaa vasten, kameran automaattivalotus vähentää valoa > kohti keskiharmaata.

- Jos mustaa naamaa kuvataan mustaa taustaa vasten, automaattivalotus lisää valoa > kohti keskiharmaata.

Jos mustaa ja valkoista naamaa kuvataan samassa kuvassa harmaata taustaa vasten, automaattivalotus ei juurikaan muuta valotusta.

Johtuen siitä, että kameran näköalue on useita aukkoja pienempi kuin silmän, tumman harmaat tukehtuvat kuvassa mustiksi, ja vaalean harmaat palavat kuvassa puhki valkoisiksi (vaikka ihmissilmä vielä näkee sävyjä). Kummassakin tapauksessa alkuperäisiä sävyjä on mahdoton kaivaa esiin tietyn pisteen jälkeen. Tästä ilmiöstä on nyt kyse.

Kuitenkin, kuvankäsittelyohjelmissa tummia sävyjä voidaan kaivaa esiin mm. Shadow -toiminnolla, joka vaikuttaa vain tummiin sävyihin.

Mutta.

Kamerassa ei ole pakko käyttää automaattivalotusta. Manual-tilassa valotuksen määrän määrää kuvaaja. Ja automaattivalotus algoritmi henkilökuvausohjelmalla voidaan ohjelmoida tajuamaan naamaan väri, ja kompensoimaan valotusta sen mukaan.

Yhteenveto: dynamiikka riippuu valotuksesta, jota voidaan säätää siten, että naama voidaan tunnistaa riippumatta siitä onko se musta tai valkoinen. Tai olla tunnistamatta.
10
Kylänraitti / Vs: 2018-04-23 Torontossa ajettu ihmisten päälle, 8-10 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut Impi Waara tänään kello 22:00:01 »
Liveseurantaa nyt. Poistan linkin, kun lähetys loppuu.

https://www.youtube.com/watch?v=HIIGmqnkPaI
Sivuja: [1] 2 3 ... 10