Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Ulkomaat / Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Uusin viesti kirjoittanut Beef Supreme tänään kello 08:25:59 »
https://mobil.krone.at/1824027

Samalta sivulta: 16-vuotias Michelle löydettiin huoneestaan kuoliaaksi puukotettuna. 17-vuotias (sic) asyylinhakija / on-off poikaystävä  Saber Akhondzada kateissa.

Lainaus
Blutüberströmt war Michelle F. am Sonntagabend in ihrem Kinderzimmer tot aufgefunden worden, starb an einem Messerstich in die Lunge. Dringend tatverdächtig: ihr eigener Freund, der 17 Jahre alte Saber Akhondzada. Nach ihm wird seither unter Hochdruck gefahndet. Doch wo versteckt sich Michelles Mörder?


Virkistävää nähdä näissä tapauksissa tekijän nimi, naama ja turvapaikkahakijastatus. Ei tarvitse arvioida värinän määrää ja laatua.

Kultamuna on pitänyt muita tyttöystäviä, Michellen elämää taas rajoitettu ja säädelty.

Niin ennustettava ja estettävissä ollut tapaus, jos nuo villi-ihmiset pidettäisiin lukkojen takana tai mieluiten kokonaan maasta pois.
2
Kylänraitti / Vs: 2018-12-08 IL: Orpo vetoaa ”Ei repivää keskustelua ennen vaaleja”
« Uusin viesti kirjoittanut duc tänään kello 08:18:16 »
Ote ranskalaisten kenraalien kirjeestä presidentilleen, kun he vaativat häntä turhaan olemaan allekirjoittamatta GCM-sopimusta:
Lainaus
[P]olitiikan ydin on ulkoisen turvallisuuden ja sisäpuolen harmonian turvaaminen. Tämä harmonia voidaan saavuttaa vain ylläpitämällä tietty yhteiskunnan sisäpuolinen yhtenäisyys, ainoa keino, joka mahdollistaa ”toimimisen yhdessä” ja joka on tulossa nykyään yhä vaikeammaksi.

Itse asiassa, Ranskan valtio on viime aikoina tullut huomaamaan liian monien ihmisten integroinnin mahdottomuuden, jotka ovat sen lisäksi täysin eri kulttuureista ja ovat ryhmittyneet alueille, jotka eivät enää noudata tasavallan lakeja.

Integroitavilla on mielestään parempi laki, joka yhdistää heidät keskenään mutta samalla väistämättä erottaa kantaväestöstä. Eivätkä matut siitä luovu, kun heidän määränsä jatkuvasti kasvaa. GCM-sopimus vauhdittaa tuota kasvua. Monikulttuuriuskovaiset eivät tahdo nähdä, minkä kaaoksen ja tuhon multikultti on aiheuttava Euroopan lapsille. Jos tämä on repivää keskustelua, niin olkoon. Kun Suomen lasten tulevaisuus näin vaarannetaan, on aikuisten edes varoitettava vaarasta, jollei sitä pysty suoranaisesti estämään. Suomalaiset kenraalit vaikenevat.
3
Nessut esiin hompanssit, tämä saattaa irroittaa pari kyyneltä. Tai sitten ei...
Lainaus
https://yle.fi/uutiset/3-10547319?origin=rss
Opettaja Samran Khezri: Maahanmuuttajalapset kokevat häpeää ja surua Oulun seksuaalirikosten takia
Oulussa paljastuneissa seksuaalirikostapauksissa maahanmuuttajataustaisten miesten epäillään syyllistyneen vakaviin seksuaalirikoksiin. Oulun poliisi varoitti tyttöjä ulkomaalaistaustaisista miehistä somessa. Julkinen keskustelu maahanmuuttajien rikosepäilyistä vaikuttaa myös maahanmuuttajataustaisiin lapsiin ja nuoriin.

– Tietysti lapset kokevat häpeää ja ovat surullisia, jos heidän maanmiehensä tekee väärin. Jokainen toivoo, että hänen maataan ja kulttuuriaan edustava onnistuu.

Khezri näkee työssään ristiriitoja maahanmuuttajalasten entisen kotimaan ja suomalaisen kulttuurin välillä.

– Valitettavasti monet perheet ajattelevat, että täällä heidän on pakko säilyttää oma kulttuuri-identiteettinsä ja uskontonsa. Moni vanhempi ajattelee, että jos siitä vähänkin luovutaan, se on menetys ja tappio.

Khezrin mielestä lapsilla ei ole kykyä elää kahdessa eri maailmassa.

– Lapsi ei voi olla sataprosenttisesti somali, kurdi, afgaani tai turkkilainen kotona. Koulussa he näkevät, kuinka nuoret normaalisti käyttäytyvät.
Voi, voi kun musukakaroiden elämä on niin vaikeaa omassa monokulttuuri-kuplassaan  :'( Tuo viimeinen boldaamani lause on muuten mielenkiintoinen, siinähän ”varissuolainen” muslimiopettaja myöntää ihan suoraan oman kulttuurinsa mädännäisyyden.

Tällaiset jutut juuri herättävät minussa sen tunteen, että lapsia käytetään häikäilemättömästi ihmiskilpinä. Ei lapsi voi olla vastuussa kulttuuristaan, hänen vanhempansa ja isovanhempansa ovat. Koko suku, yhteisö, asuinalue, johon annetaan tiivistyä kulttuurellinen erillisvaltio. Lisätään joukkoon imaami, joka julistaa väkevällä äänellä.

Kuvitelkaa tyttärenne kyynelehtimässä oikeussalissa, ettei isä joutuisi vankilaan vaikka on raiskannut ja pahoinpidellyt. Kun se on meidän kulttuuria, niin isä ja isoisä ovat opettaneet.

Josko kuitenkin pidettäisi lapset poissa näistä jutuista, vaikka uutisaiheet olisivatkin vähissä.

4
Paja / Vs: Oulu herättää Suomen! -mielenosoitus
« Uusin viesti kirjoittanut Ernst tänään kello 07:51:20 »
Asiasta säätää myös järjestyslaki. Finlex, hakusana järjestyslaki.
5
Ulkomaat / Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Uusin viesti kirjoittanut Alabama tänään kello 07:24:45 »
Pummilla matkustavat turvapaikanhakijat suuttuivat konnarille

Itävalta:
Kolme turvapaikanhakijaa: 27-vuotias marokkolainen, 33-vuotias algerialainen ja 20-vuotias gambialainen matkasivat paikallisjunassa (Vöcklamarkt-St.Georgen/Attergau) ilman lippua ja jäivät kiinni. Konnari käski miehiä jäämään seuraavalle asemalle. Miehet olivat vastahakoisia, mutta poistuivat kuitenkin junasta. Veturinkuljettaja ja konnari näkivät paluumatkalla saman kolmikon kävelevän pitkin raiteita St. Georgenin suuntaan. Junan mennessä 16:50 taas Vöcklabruckiin, kuljettaja näki pimeässä edessään 50 cm pitkän puun, joka lojui poikittain raiteilla ja teki hätäjarrutuksen. Puun poistamisen jälkeen juna jatkoi matkaansa ja joutui 100 päässä jälleen pysähtymään: raiteilla lojui kuusi laudanpätkää, puukeppi, kaapelikela, levy läheisestä metsästyskopista ja 30-kiloinen rajanmerkkauskivi. Esteet poistettiin ja juna jatkoi matkaa.

Walsbergin odotuspaikalla veturinkuljettaja huomasi nyrkinkokoisen kiven, joka oli laitettu vaihteen kohdalle raiteen ja kohtaamisraiteen väliin. Tällä kertaa hätäjarrutus tapahtui melkein liian myöhään. Mikäli juna (21 matkustajaa) olisi ajanut kiven kohdalle, olisi se luultavasti suistunut raitelta tai ainakin vahingoittunut huomattavasti.

Videon avulla saatiin kolmikko kiinni ja osittain tunnustamaan tekonsa. Motiiviksi nämä ilmoittivat suuttumuksen konnarin toiminnasta ja siitä, että olivat joutuneet poistumaan junasta.

https://www.krone.at/1823957
6
Mylly / Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Uusin viesti kirjoittanut RP tänään kello 07:23:02 »
Ei tuossa ole kohta enää muuta vaihtoehtoa kuin sopia esimerkiksi vuoden jatkoaika brexitille

Tuo ei ole Britannian päätösvallassa, enkä usko EU:n moista sallivan. Britit voivat perua koko eron (ja halutessaan aloittaa kahden vuoden prosessin uudestaan vaikka saman tien), muttä käytännössä se tarkottaisi uusia vaaleja, uutta hallitusta ja sitten nähdään ovatko vallassa vielä brexitiä kannattavat tai ainakin sellaiset, jotka sen ovat valmiit vielä toteuttamaan. Tässäkin tapauksessa kaksi vuotta oltaisiin kulutettu, ilman että voisi sanoa oikein mitään saadun aikaiseksi.
7
Ulkomaat / Vs: 2015-08-21 Balkanin maiden turvapaikanhakijatilanne (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut MiljonääriPlayboy tänään kello 07:18:28 »
Lainaus
Thousands of people trapped in Bosnia and Herzegovina desperately need humanitarian assistance ahead of freezing winter temperatures, says the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies (IFRC).

 :facepalm:

Trapped? Ihan kuin ne makaisivat jossain metsässä maakuopassa, tai karhunraudoissa. Pääsemättä liikkumaan mihinkään. Vaikka totuushan on se, että kotiopäin pääsisivät aivan varmasti ja ongelmitta. Varmaan jopa ihan Bosnian ja Hertzegovinan valtioiden avustuksella.

Kiinnittäkää muuten huomiota: näistä itkuartikkeleista on taianomaisesti hävinnyt sana "refugee". Tilalle on ilmestynyt sana "migrant". Eli avustusjärjestöt tietävät itsekin, että eivät nämä mitään avun tarpeessa olevia pakolaisia ole, vaan ihan pelkkiä elintasoSIIRTOLAISIA. Turisteja.

Eiköhän siinäkin ole taas yksi syy GCM:n pakonomaiseen ajamiseen. Oikeita pakolaisia on niin vähän, että huma-mamujen hyysäämiseen rakennetut koneistot eivät pystyisi kohta perustelemaan olemassaoloaan, ellei koneistoon saada äkkiä lisää materiaalia prosessoitavaksi. Vrt. suomalaiset veteraanijärjestöt ja lakimuutos, jolla ne saadaan pysymään pystyssä vielä viimeisenkin veteraanin kupsahdettua.

e:typo
8
Kylänraitti / Vs: Keskustakirjasto Oodi - maahanmuuttajien olohuone
« Uusin viesti kirjoittanut sattuma tänään kello 07:18:27 »
Kiinnostaisi tietää uuden kirjaston esteettömyydestä, kun suunnitteilla on reissu pyörätuolia käyttävän ystävän kanssa Helsingin humuun. Näin kirjafriikkeinä kiinnostaisi uuden polven kirjaston tarjota. Siis kaikki se muu, mikä ei ole värityskirjoja.

Hyvin pääsee pyörätuolilla.

Kun jokaiseen Helmetin kirjastoon voi tilata minkä tahansa kirjan mistä tahansa Helmetin kirjastosta, niin ei tuolla Oodin kirjahyllymetrin määrällä ole mitään merkitystä.

Itse lainasin ensimmäisenä päivänä Oodista viisi kirjaa, jotka sai hakemalla varausjonon ohi Oodin hyllyistä.

Oodin kirjat kun liitettiin varauslistalle vasta kolmantena päivänä.
9
Tupa / Vs: YK:n Global Compact for Migration häivyttää valtioiden rajoja
« Uusin viesti kirjoittanut kivimies tänään kello 07:15:54 »
GCM:n tavoite nro 21 liittyy palautuksiin:

Lainaus
Objective 21: Cooperate in facilitating safe and dignified return and readmission, as well as sustainable reintegration
(...)
We further commit to ensure that our nationals are duly received and readmitted, in full respect for the human right to return to one’s own country and the obligation of States to readmit their own nationals

Sopimuksen solmiminen voi siten edesauttaa mm. sitä, että Suomen ja Irakin välille solmitaan pakkopalautuksetkin mahdollistava sopimus.
GCM on täysin tarpeeton tuohon. Palautussopimuksen olisi voinut solmia ilman GCM:n ja kaikkien siihen sisältyvien kylkiäisten hyväksymistä.

Kehitysapu poikki, jos maa ei ota kansalaisiaan vastaan. Palautussopimus saadaan sen jälkeen aikaan hyvinkin nopeasti.
10
Mylly / Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Uusin viesti kirjoittanut RP tänään kello 07:11:47 »
Yksi Pohjois-Irlanti ei siinä paljoa paina. Irlanti ei ole nytkään Schengen-maa.

Tullikamareita on varmaan Britannia täynnä. Britannia on saari, joten kaikki tavara tulee lentokenttien tai satamien kautta

Paitsi että Irlanti on siinä EU:n talousaluessa, joten se tavararaja ilman sopimusta menee sen saaren poikki, ja juuri tämähän se näyttää muodostuvan mylynkiveksi Mayn kaulaan. Välttääkseen tuon Irlannin saaren poikki menevän rajan, Mayn sopimuksessa oltaisiin käytännössä pitämässä Britannia EU:n talousalueessa, mutta ilman päätantävaltaa ja jopa ilman yksipuolista irtautumisoikeutta. Tämän takia parlamentti ei ole sopimusta valmis hyväksymään.

Lainaus
On jotenkin mahdoton ymmärtää mikä ihmeen häslinki on tehty siitä, että yksi valtio irtautuu jostain himmelistä, joka ei edes väitetysti ole liittovaltio, kun kokonaisia liittovaltioitakin on purettu ihan tässä Euroopassa.

"Ei liittovaltio" alkaa tietysti olemaan vitsi, paitsi että varsinaisissa liittovaltioissa osavaltioiden oikeudet yleensä kirjattu selkeämmäin ja ainakin demakraattisessa sellaisissa ei yleensä suurimpien aluepääliköiden ole mahdollista sopia asioista keskenään ja esittää "Fait Accompli" sitten muille. Lisäksi tietysti suurelle osalle EU-maiden johdoista ja erityisesti EU:n johdosta se ei ole epätoivottava lopputulos jos Britannia saadaan tästä varoittavaksi esimerkiksi kärsimään.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10