Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: 2010-12-22 Yle: Tupakat piiloon kaupoissa vuonna 2012 - kuvasto sallitaan
« Uusin viesti kirjoittanut foobar tänään kello 07:29:17 »
Erikoista että tupakkaa vastustetaan kovin mutta kannabista pitäisi saada pössytellä vapaasti?

Vihreä logiikka. Mikäli se on laitonta, se on tavoiteltavaa ja suorastaan välttämätöntä. Mikäli se on laillista, se pitäisi kieltää tai ainakin estää.
2
Erikoista että tupakkaa vastustetaan kovin mutta kannabista pitäisi saada pössytellä vapaasti?
3
Jössen juttu menee hoviin. Syyttäjä vaatii vankeutta lauluista. Ei riittänyt 80 päiväsakkoa.

Odotamme siis vankilalauluja. Vaikka ehtoollista se olisikin.
No tamperelainen morottaja sai 2v3kk ehdotonta.. Cuckoomuslainen syyttelijä ja oikeudenpilkkalaitos haistaa jo veren ..
Sinänsä Jössen joikaaminen on sitä luokkaa etten minä sitä pysty kuuntelemaan mutta se onkin toinen jutto, silti PS kannattaa ottaa hiukan etäisyyttä tähän keissiin koska näillä Jössen ralleilla ei kyllä kannatusta saada.
4
^On lista. J*malauta, Forza Salvini! Tuli netissä vastaan Italian tv:stä otettu Salvini-klippi. En ihan tarkkaan muista dialogia, mutta joku SJW yritti haastaa Matteota. Laihoin tuloksin.
Salvinin tyyli jäi hyvin mieleen. Freimasi keskustelun täysin itselleen, eli ei antanut tuumaakaan periksi eikä lähtenyt puolustelemaan. Vaan vähän siten kuin, että "V*ttu, näin tässä nyt tehdään. Kansa haluaa perseilevät läpsyt ja kuukerit pois."

Suomi kun ei ole itsenäinen maa niin tarkoituskaan ei ole se. Kansaltahan sitä ei kysytä mikä maan tarkoitus on, onko se jollain tapaa suomalaisille vai olisiko kuitenkin muitten palveleminen, kansanvaihto jossa tänne määrätyt ottavat maan.

Ja suomalaiset röhkivät tyytyväisenä, kalijaa saa kaupasta ja kepupizzaa joka kulmalta. Usenkin tulee mieleen kannattaako mitään enää edes yrittää, siis vaikuttaa politiikkaan. No omia ratkaisuja onkin jo tehty..
5
Perussuomalaiset / Vs: Seuraavat eduskuntavaalit
« Uusin viesti kirjoittanut Jaska Pankkaaja tänään kello 06:52:40 »
^ erityisen samaa mieltä kuin nimim. Arpi yllä. Matalahko profiili, asiallisuus ja kaiken öyhötyksen puute on nyt se käsi mitä kannattaa pelata. Joo, PS ei saa puolta äänistä mutta yöhötyksellä, performansseilla ja monomaanisella jankkaamisella ei saataisi sitäkään mitä nykylinjalla. Suomalaiset nyt kun vaan ovat niin tyhmiä  :facepalm:

Marculle, Junekselle ja muille HC kämyille olisi oma ekologinen lokeronsa mutta kuten tulemme näkemään, se on aika pieni. Onnea silti taistoon (tuulimyllyjä vastaan)
6
Kummastelen, ettei alkoholipakkauksissa ole jo varoituksia. Alkoholi tappaa, vammauttaa ja tuhoaa.

Alkoholin voisi puolestani vapauttaa kokonaan. Ihmiset lakkaisivat maistelemasta kiellettyä hedelmää ja alkaisivat juoda järkevästi. Julkijuopottelusta voisi mielestäni rangaista kovemmin.
Jaa, minä kyllä pidän julkijuopottelusta niin Suomessa kuin ulkomaillakin :(
Mielestäni häiritsevä juopottelu ja perseilybylipäätään pitäisi olla kiellettyä ja ei hyväksyttyä.
7
Kiina on kyllä vaikea pala Älymystölle. Periaatteessa niin (keltaista) neekeriä mutta ei sitten kuitenkaan, uhriutuminen puuttuu ja kiinalaisten nopea vaurastuminen ja eurooppalaisten köyhtyminen näkyy väkisinkin vaikka olisi kuinka paksut euvostoliittolasit päässä. Sitten ne on vielä ihan väärällä tavalla ylpeitä; ei keksitystä historiasta ja jostain paskakulttuurista vaan esim. siitä että heillä on varaa sanoa vaikkapa franskan pressalle että "parempi jos lääkäri parantaa ensi itsensä ja tulee vasta sitten neuvomaan"

Sama on näkyvissä suhtautumisessa japanilaisiin ja korealaisiin, etsitään vastenmielisiä marginaali-ilmiöitä ja namutellaan niillä. Tottahan ne tietysti ovat mutta jokainen voi miettiä minkälaisen dokkarin Euroopasta saisi aikaan..

Olisikin hauska nähdä tällainen tuotos ja ehkä näemmekin sellaisen lähitulevaisuudessa..
8
Kylänraitti / Vs: 2010-12-22 Yle: Tupakat piiloon kaupoissa vuonna 2012 - kuvasto sallitaan
« Uusin viesti kirjoittanut Ernst tänään kello 06:25:24 »
Kummastelen, ettei alkoholipakkauksissa ole jo varoituksia. Alkoholi tappaa, vammauttaa ja tuhoaa.

Aika monesta maasta tuoduissa pulloissa on raskausajan juomisesta varoitus, samoin "drink responsibly" -merkintöjä. Aika kesyä vielä. Eivät peitä tuotemerkej.
9
Ulkomaat / Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Uusin viesti kirjoittanut l'uomo normale tänään kello 06:19:05 »
Lainaus
Oikeuden mukaan Bill Cosby syyllistyi kolmeen törkeään seksuaalirikokseen.

Cosbyn tiedottaja Andrew Wyatt arvosteli tuoreeltaan asiakkaansa saamaa tuomiota epäoikeudenmukaiseksi ja käytti medialle antamissaan lausunnoissa värikästä kieltä.

– Tämä on ollut rasistisin ja seksistisin oikeudenkäynti Yhdysvaltojen historiassa, hän sanoi.

Wyatt syytti tuomiosta ”valkoisia naisia, jotka tienaavat rahaa syyttämällä mustia miehiä väkivaltaisiksi seksipedoiksi”. Hän myös vertasi asiakastaan Jeesukseen.

– He tuomitsivat Jeesuksen, ja katsokaa, miten kävi, sanoi Wyatt....

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/b04793d8-bad1-4f08-bce2-868e209957fa/

Miten tässä lopulta käy?
10
Pohjoismaat / Vs: 2018-09-24 HS: Satiiriohjelma opastaa kiinalaisia käyttäytymään Ruotsissa
« Uusin viesti kirjoittanut RP tänään kello 05:52:07 »
Lainaus käyttäjältä: HS Anne Viljamaa 24.9.2018
Lainaus
”Opasvideota” ennen puhuva juontaja toteaa, että Kiinassa ei näy SVT, Facebook, Instagram eikä Youtube. Siten ”Ruotsin virallinen kanava” opastaa ”Youku-verkkosivustolla” julkaistavassa videossa kiinalaisturisteja, miten käyttäytyä Ruotsissa.
Tämä siis tapahtui oikeasti. Youku on siis paikallinen Youtuben korvike ja SVT latasi videonsa sinne kiinankielisesti tekstitettynä. Nyttemmin SVT:n johdossa on arveltu, että tämä saattoi olla virhe:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svt-chefen-efter-kinasatiren-helheten-av-vart-budskap-gick-forlorad
Sivuja: [1] 2 3 ... 10