Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kotimaa / Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Uusin viesti kirjoittanut Riukulehto tänään kello 14:06:53 »
Lainaus
Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 17.7.2018

17.07.2018 klo 13.58
Itä-Uusimaa

Keski-Uudenmaan alue

Varkaus

Järvenpää, Rantakatu 5, 16.7.2018 klo 15

Järvenpäässä kauppaliikkeen vartijat ottivat sunnuntai-iltapäivällä kiinni kaksi ulkomaalaistaustaista miestä, jotka olivat anastaneet kaupasta erilaisia tuotteita, pääasiassa elektroniikkaa, noin 600 euron arvosta. Miehet olivat ensin keränneet tavaroita ostoskoriin, sitten ottaneet tuotteita pois myyntipakkauksistaan ja sulloneet niitä taskuihinsa ja mukana olleeseen reppuun. Tämän jälkeen he yrittävät poistua kaupasta muina miehinä kassan ohi maksamalla pienen, yksittäisen ostoksen. Valvontakameroista miesten touhuja seuranneet vartijat ottivat miehet kuitenkin kiinni ja kutsuivat poliisin paikalle selvittämään asiaa.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/ita-uudenmaan_poliisilaitoksen_paivittaistiedote_17_7_2018_72289
2
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut Hakkapeliitta tänään kello 14:06:38 »
Hyvin onnistunut suurvaltajohtajien tapaaminen, jonka paras anti oli suurvaltajohtajien vuoropuhelun aloittaminen ja kahdenvälisten suhteiden luominen. Ja eiköhän siinä maailmakin parane, kun suurvaltajohtajien välit paranevat.

Minä luulen, että tämä on päällimmäisenä suomalaisten mielissä. Minusta tämän tapaamisen paras anti on se, että lehdistö menettää arvovaltaa kansalaisten silmissä. Vaikka Suomesta löytyykin paljon vihaa venäläisiä kohtaan, ihan mitä tahansa ei voi sillä perustella. Pelkkä suurvaltajohtajien tapaaminen nähdään hyvänä asiana myös Suomen turvallisuuden kannalta. Monet varmasti näkevät aika omituisena, että johonkin yksittäiseen Trumpin kommenttiin takerrutaan niin paljon. Ja muutenkin Trumppiin kohdistunut lokakampanja on ollut niin voimakasta tässä viimeisten päivien aikana, että ei se voi mennä läpi hyväksyttävänä, vaikka kuinka suomalaiset eivät Trumpista pitäisikään.
3
Uusi ja sopivampi nimi Rikun ja Tunnan hautomolle olisi Fuckup Refuters.
4
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut törö tänään kello 13:59:28 »
^ Putin on tarkka yksityiskohdista eikä se ole tehnyt tuollaisia mokia ennenkään.

Lahjoittaja on tunnettu korruptiomiljardööri ja rahat oli varastettu, joten lahjus saattoi olla palkkio siitä, että Hillary vähän jelppisi saaliin kotiuttamisessa päästessään presidentiksi. Nythän se on menossa vankilaan, niin että avusta ei ainakaan olisi päässyt olemaan haittaa.
5
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut jka tänään kello 13:52:33 »
400 miljoonaa dollaria yhdeltä taholta Clitoneille ei varmasti pidä paikaansa vaikka tuon laskisi millä tavalla tahansa. Ei pidä paikkaansa vaikka laskettaisiin mukaan yhden tahon kaikki kaveritkin. Silti, jos faktoja halutaan tarkistaa niin pitäisi alkaa kuitenkin sieltä alkulähteiltä. Mitä Putin oikeasti sanoi venäjäksi. Itse en venäjää osaa joten paha tarkistaa, mutta toisen käden lähde englanninkielisestä käännöksestä ei kelpaa tässä yhteydessä yhtään mihinkään.

Hyvin vaikea kuvitella että Putin olisi oikeasti tarkoittanut tuota. Siinä on niin tolkuton suuruusluokkavirhe jonka ymmärtää jokainen ilman mitään kummempia tarkistuksiakin että epäilen joko käännösvirhettä tai Putin yksinkertaisesti sekoitti asioita.
7
Owen Shroyer osoittaa vasemmiston tyhmyyden, tätä tavaraa riittää, ja jaksaa naurattaa.

https://www.youtube.com/watch?v=YOYrTYKXe3Q
8
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut ismolento tänään kello 13:49:37 »
Näkisin että laidasta laitaan, Anderson Cooperista Kreeta Karvalaan on paljon kyse homoseksuaalien ja näiden fanien vihasta Venäjää ja Trumpia kohtaan. Näitä demonisoidaan koska homosaatio ei kuulu kummankaan agendalle. Ja Venäjä voidaan jopa katsoa homosaation vastustajaksi.

Ja tämä on ilmiö joka todellakaan ole pelkkä homodiskoaihe.


Anderson Cooperin Suomesta löytämä hyvä oli se, että "kaikki on ilmaista". Ilmaista tule kuin orjatyöllä. Ja että oikein silmälasit löytyivät.

Median myllytys on viimeksi ollut näin värikästä joskus Vietnamin sodan aikoihin, silloin kun USA "hävisi" TET-offensiivivin.

Telkkarissa eilen joku "asiantuntija"(punanuttuinen akka) määritteli Trumpin koko olemuksen siten, että koska hänen isänsä oli siirtolainen, on poika sen takia tahtonut päästä NY Timesin suosioon. Ei mitään järkeä. Voi jumalauta mistä näitä "siantuntijoita" löytääkin.

Ja se Trumpin "iranvastaisuus". Mitä on "iranvastaisuus"?

Eikös kaikki, jotka kannattavat suvaitsevaisuutta, ihmisoikeuksia, sanan- ja lehdistönvapautta ole iranvastaisia?
9
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut diipadaapa tänään kello 13:48:41 »
Owen Shroyer osoittaa vasemmiston tyhmyyden, tätä tavaraa riittää, ja jaksaa naurattaa.

https://www.youtube.com/watch?v=YOYrTYKXe3Q
10
Trumpin kaikista valinnoista en pidä, mutta saattaa olla niin että kyseessä on valittu strategia saada kaikki kuohuksiin äärimmäisillä päätöksillä ja sitten lieventää sopivasti ennen kuin asia viedään loppuun. Trump on tämän taktiikkansa toteuttaja ollut vuosikausia.

Todennäköisesti näin. Tätä samaa ollaan todistettu parin vuoden ajan Twitterin osalta, jossa Trump on twiiteillään heittänyt kalikan haluamaansa suuntaan ja rakkikoiralauma on juossut perään leuat louskuen.

Trumpia ollaan omien lakimiesten toimesta kehoitettu olla puuttumatta Venäjä-tutkintaan millään tavalla. Hän ei ole juuri muuta tehnyt kuin antanut täsmäpistoja asiaan liittyen Twitterissä ja harvoissa haastatteluissa. Trump ollaan tarkoituksella etäännytetty asiasta, jotta vastapuoli ei saa eväitä juttuun oikeusjärjestelmän estämisestä.

Trump haluaa ärsyttää tällaisella toiminnalla erityisesti republikaaneja. Hän haluaa republikaanit huutamaan ja vaatimaan, että hän määrää julkisiksi Devin Nunesin haluamat dokumentit, joita Rod Rosenstein ei suostu antamaan. Ne dokumentit tulevat olemaan äärimmäisen raskauttavia ja turmiollisia monille tahoille. Erityisesti niille, jotka ovat olleet tekemisissä tiedustelu- ja oikeusjärjestelmän kanssa.

Ja ketkä erityisesti ovat tämän tapaamisen johdosta haukkuneet eniten? No, entiset tiedustelu- ja oikeusjärjestelmän virkamiehet John Brennan ja Sally Yates esimerkiksi. He tietävät, että jos tieto tulee ulos, heidän on aika hankkia poikkeuksellisen hyvä asianajaja, jotta he eivät vietä loppu elämäänsä vankilassa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10