UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Taisto Kauhia

Sivuja: [1] 2
1

PS, onko Antonia oikea nimi vai joku sukupuolivaihdettu nimiväännös?
Vaikka ulkonäön perusteella voisi muuta luullakin niin ilmeisesti oikea nimi, yle svenskan toimittaja ollut.

2
Mikäli on uutta tuotantoa puskemassa markkinoille tuo henkilö noiden möläysten siivittämänä, niin tuotoksen nimeksi sopisi "Jumalan Teatteri."
Kun tuollaista verbaalista sontaa yleisöön viskelee.

3

Lainaus
Pääministeri Sipilä: ”Islamin läsnäolo haastaa meitä laajemminkin kehittämään uskonnollista lukutaitoamme”

"Evoluutio? No se on Taisto tässä moi. Totaa, yleisesti ottaen pidän sua todella suuressa arvossa enkä missään nimessä tahtoisi arvostella aikaansaannoksiasi, mut yks juttu on vähän jäänyt vaivaamaan tässä..
Eli; saisko jonkinlaisen selityksen tällaselle eliölle kuin Juha Sipilä?"

4
^ Toiset ne sitten kokevat itsensä tärkeiksi.

Onkohan tuo joku meriitti tietyissä piireissä, et voi sanoa joutuneensa aivan kauhean hommavihan uhriksi - vaikka sitten ihan väkisin?
Huomionkipeys, Maija rakas, se on mistä trollit alkunsa ovat saaneet.

Oikeastaan hyvin surullista. Ovat sosiaalisesti hyperaktiivisia, mutta sisimmässään niin yksinäisiä ja hylättyjä  :'(

5
Seuraavaksi toinen luottamusta nauttiva instituutio eli intti tultaneen valjastamaan samaan propagandaan. Olen aivan varma että näin tulee käymään.
Kuten, että varusmiehet kantaisivat matujen laukkuja?  :(

6
Kirjasto, tuo harvoja paikkoja joissa oikeasti viihdyn. Juurikin hiljaisuuden vuoksi. Luonnonrauha toki erikseen.

Vanhaan Hyvään Aikaan(tm) kirjastossa mölyämisestä henkilökunta huomautti lyhyesti ja ytimekkäästi, älämölön jatkuessa lensi pihalle. Ja see oon oikeein!

Nykyisin esim. Lahden kaupunginkirjasto, viimeksi kun kävin, oli kuin joku huutokauppakamari.
Kävelipä eräs ei-kantasuomalainen eestaas niin hyllyjen väleissä kuin luku/tietokonetiloissakin, molottaen kännykkään minulle tunnistamatonta kieltä kuin Legoon astunut Chewbacca. Tätä jatkui minuuttitolkulla kunnes eräs kirjaston ASIAKKAISTA, nuorehko naisoletettu, kävi asiasta englanninkielellä huomauttamassa. Kunnianarvoisa herrasmies tuohtuneena antoi vastahuomautuksia, joista en liiemmin selkoa ottanut vaikka kolmatta kotimaista suht sujuvasti luen, puhun ja kirjoitankin.

7
Kyselyn suorittaneen ajatushurrikaanin sivuilta:
Lainaus
Tutkimme ja luokittelemme suomalaisia suhteessa matkustamiseen, asumiseen, liikuntaan, ruokaan, hengellisyyteen, politiikkaan, terveyteen, mediakäyttöön ynnä muihin elämänalueisiin.
Hmm? ???
Lainaus

Teemme yhteistyötä Iro researchin, Taloustutkimuksen, Allerin ja Postin kanssa. Asiakkainamme on muun muassa puolueita, luterilainen kirkko sekä suuria median, päivittäistavarakaupan ja palvelusektorin yrityksiä.
Eeei ehkä paras mahdollinen myyntipuhe/mainoslause..

8
Hommakerhot / Vs: Hommakerho Prätkäily
« : 03.10.2017, 19:14:22 »
Tulevana viikonloppuna joutunee ajamaan rautahevosen talviunille..  :-[
Surkean vähän tullut tänä kesänä kilometrejä kyllä. Tänään oli töissä puhetta että puiden lehdet on eri värisiä, mutta muuten ei eroa tämän vuoden "kesään" juuri huomaa.
Missä ne muutaman vuoden takaiset viikosta toiseen +15 - +20 astetta yötäpäivää -kesät on?

Oispa varaa - ja tilat - pitää customin lisäksi adventure/kurapyörää. Muutaman vuoden takaista Transalppiani ajoittain kaipailen, olihan hauska peli syrjäisemmillä teillä. Sadekaan ei haitannut tai edes häirinnyt.

Ja maailman helpoin kakspyöräinen ajaa, mukaanlukien polkupyörät!  :P

9
Kylänraitti / Vs: Aseiden kontrolli (yhdistetty)
« : 27.09.2017, 09:17:13 »
Massasulku sellaisenaan ei ole käytössä muuta kuin heikkotehoisissa pistooleissa, ts. esim. joku .380 ACP. Jo 9 x 19 Parabellum on liian jytäkkä massasululle.
..Ja poikkeus vahvistaa säännön. Hi-Point tekee massasulkuisia pistooleita mm. kaliipereissa .40S&W ja .45ACP.

Ei ne kyllä kauniita ole.

11
Ai että..  ;D
Pöyristykää, pöyristykää niin maan perusteellisesti!!

12
"Migri ei tiedä, kuinka moni turvapaikanhakija esiintyy väärällä nimellä"

Ja yllättyneitä olivat..?

13
^Minun mielestäni Homman moderointi on vähintäänkin kohdallaan. Satunnaisia yliläikähdyksiä käy varmasti niin palstalaisille kuin modeillekin, ihmisiä tässä kaikki ollaan, mutta tietynlainen "sano suoraan jos on jotain asiaa" -mentaliteetti tuntuisi palstalla vallitsevan ja hyvä niin. Ja jos kierrokset paukkuu vasten rajoitinta niin on syytä höllätä kaasua hetkeksi.
 Erotuomarivertaus on kyllä osuva.

14
Persukissa pressakisaan!  :)

Kyllä minäkin Lauraa äänestäisin, vaikkei näkemykset planeettamme historiasta ihan yks yhteen menekään hänen kanssaan.

15
Tupa / Vs: Yleinen esittäytymisketju
« : 15.05.2017, 02:55:40 »
...
Kuplassa dogmien varovainenkin ääneen epäily herättää kiihkeän vastareaktion joka saa tuntumaan tarpeelliselta jotenkin
todistaa olevansa kunnon ihminen, tiedostava ja suvaitseva, eikä se ilkeä lapsia syövä natsi.
...
"..Siis ootsä sitä mieltä että.."
"..Siis väitätsä että.."
"..Sanotsä siis oikeesti että.."
"..Ai aatteletsä siis silleen että.."
"..Luuletsä siis tosissas että.."
"..Ai ootsä niitä jotka.."

Oliko yksikään edes hieman tutun kuuloinen?  ;)

Omasta ja itseni puolesta tervetuloa palstalle. Täällä saa olla asioista erimieltäkin. Ja keskustella. Tarkastella asioita eri näkökulmista. Tarjota valtavirrasta (mikä se lieneekään, to each his/her own) poikkeavia mielipiteitä. Täällä asiat selviää puhumalla :)

16
Theresa May, Sipilä may not..  :-[

17
Hymyhuuletkin oli sitten rasismia. Just.

Sketsissä jossa kaverukset (Billy Carson ja Pham Tan Kiet) juttelivat puhelimessa oli omia suosikkejani. Mieleenpainuvimpina  "-Kerro mulle Len, mitä se on kun tekee syntiä? -Se on kaikkee mukavaa. -Niinku mitä? -Syödä, juoda, naida.."
Ja kertaalleenhan oli sketsihahmot menneet muka vahingossa sekaisin, ja puhelimessa juttelivat PPP ja Kalliala ja joikhaajina olikin tuo edellämainittu ei-kantasuomalainen puhelinkaksikko. "-Tasa on nyt jokku vvaarinkasitus. -Aa, I get it, misunderstanding!"  :D
Rasismia en tuosta kyllä saa esiin kaivettua sitten millään.

Ja olihan Billy Carson myös legendaarisessa Viemäri-TV sarjassa sketsissä, jossa Jussi-paita päällä ja puukko kädessä perrkelettä hokien kertoi vitsejä. Ei noussut rasismihysteriaa tuosta. Mitäpä jos kyseessä olisi ollut VHM alkuasukastamineissa keihäs kädessä sanomassa uga buga?

Kaikenkaikkiaan olen sitä mieltä että tuollaiset rasismi"varoitukset" ovat sitä sellaista rasismia.
Kaikelle pitää voida ja saada nauraa. Joka muuta väittää on pölhörasisti.

18
Lainaus käyttäjältä: Jussi Halla-aho
Erityismaininnan ansaitsee maahanmuuttokriittinen kansalaisaktivisti Junes Lokka. Hän selvisi Oulussa valtuustoon listalta, joka koostui hänestä itsestään sekä hänen vaimostaan.
Pieni mutta faktapohjaisesti merkittävä asiavirhe. Ellei sitten Junes ja Tiina mennyt just tuossa vartti sitten naimisiin.  ;D

19
Lauantain Hesarissa Nelonen Media -yhtiön vaikutusvaltainen musiikkipäällikkö Mikko Koivusipilä kertoo, että Tero "Mamba" Vaaran tuotanto on ollut bännättynä Radio Rockin, Radio Aallon, Radio SuomiPopin, Metro Helsingin, Helmiradion, Loopin ja Groove FM:n lähetyksissä jo muutaman vuoden ajan.
Tänään työpaikallani soivalta Radio Nostalgialta tuli Mamban Älä jätä minua. Kyseinen biisi ei omia suosikkejani ole millään mittarilla, mutta tämä pari vuotta sitten tapetilla ollut Vaaran mielipide-kausti radiosoittokieltoineen muistui mieleen välittömästi. Nähtäväksi jää saako biisin soittanut juontaja joltain taholta noottia asiasta, en ole tuon Nostalgian taustavoimista niin perillä.

20
Mylly / Vs: Juppiskootterit on pantava verolle
« : 17.12.2016, 23:23:18 »
Golfinpeluu verolle. ---
Loistava idea! Lisäksi odotan kyseiseen toimintaan ehdotonta kypäräpakkoa! Sehän on vaarallinen se kova lentävä pallo!  :flowerhat:
Kova poks-äänikin kuuluu siitä lyönnistä --> kuulonsuojaus pakolliseksi viheriölle!
 Ja kiellettävä se "fore" huutaminen, koska sehän ehkä saattaa joskus vaikka jonkun todella huonokuuloisen korvaan kuulostaa samalta kuin "sieg heil" ja emmehän me nyt sellaista halua?!

Voisimme myös näin olla edelläkävijänä muulle maailmalle. Kyllä ihailisivat Suomea maailmalla kun parannettaisiin golf-turvallisuutta. Viheriötkin vois olla yli puolet pienempiä meillä, niin ei tarvitsisi niin kovaa lyödä sitä palloa --> turvallisempaa!

Ja totta munassa jokaisen golffarin on suoritettava Turvallisen Golffauksen Kurssi™  (kestää pari tuntia, maksaa vaikka sellaset 100€, suorittamisesta saa kortin joka on voimassa 2 vuotta, ei kuitenkaan korvaa maalaisjärjen käyttöä viheriöllä jos sattuu jotain eikä muutenkaa hyödytä mitään) ennenkuin on yhtään asiaa viheriölle. Vaikka ois mikä green card ennestään plakkarissa, nyt ollaan kuitenkin Suomessa eikä missään villissä lännessä..
 
Ketjun aiheesta, niin no polttoaineen verotus onkin jo mainittu. Eli kulutuksen, päästöjen ja käytön mukaan verot, ei omistamisen.

21
Minulle tuli heti kemistinä mieleen alkuaine radium (Ra), jonka järjestysluku on 88.
Radium = Reich ADolf Ihren Unsere München! Äärioikeistolainen piiloviesti! Saksaa! Natsia!  :flowerhat:

Tragikoomisista sävyistä olen täysin samaa mieltä.

22
Loistavaa riimittelyä! Kiitokset päivän piristyksestä Citizen_B  8)
Vastaan seuraavalla riimittelyllä. Sellainen letkeä 90 bmp biitti soimaan ja menoksi.

23

Arhinmäen linjausten valossa Uuninpankkopoika ei ole normaalisti ajatteleva ihminen.
Jospa tuo onkin se uusi normaali, josta on ollut mediassa aiemmin puhetta?
Tai sellaista erilaista, parempaa ajattelua?

Pitäisi jo umpimielisimmänkin kupla-asukki punavihervassarin silmät aueta tuolle "eri henkilö, eri säännöt, eri tuomiot" toimintamallille, jota ei edes yritetä peitellä! Mutta eheeei, toisethan ovat toki tasa-arvoisempia kuin toiset.

Kyllä tämä nykytilanne on yksi Eläinten Vallankumouksen, Pahkasian ja 1984:n hydrokefaalinen Frankenstein-lehtolapsi. Tosin Orwell kirjoitti merkkiteoksensa varoitukseksi eikä ohjekirjaksi.  :facepalm:

24
Kejtun aiheesta (tai paremminkin otsikosta) senverran, että Suomi on tällä menolla pian islamist läpeensä rasistinen maa.

Liiillä näyttäisi olevan aika isot jalat. Ehkä hän onkin hobitti?   ???
Tuskin. Hobitithan ovat rauhaa rakastavia, omissa oloissaan viihtyviä, harmittoman leppoisia, syrjäisellä maaseudulla majailevia naatiskelijoita jotka eivät halua millään tavalla sotkeutua muiden asioihin  :)

 


25
Kommenteista poimittua:
Lainaus
Nykyinen turvapaikanhakijoiden valtion syömävelalla kustannettu VIP-kohtelu ei perustu lakiin eikä kansainvälisiin sopimuksiin, joten sen luulisi olevan ihan ensimmäinen asia josta julkishallintoa leikataan.
Niin sitä todellakin luulisi..  :'(

26
Lainaus
Jos katotaan vaikka tämä maahanmuuttokysymys, niin lähestulkoon jokainen sanoo, että sitä ei voida kansallistasolla ratkaista, se pitää ratkaista Euroopan tasolla. Terrorismin torjunta, ei voida ratkaista kansallistasolla, pitää ratkaista Euroopan tasolla.
Kuka tommottii päästäs suustans?  :facepalm: "Lähestulkoon jokainen??" Says who?
Ja sehän sanoo suoraan että yksittäinen valtio ei VOI tehdä ratkaisuja, vaan tehdään niinkuin ylempi taho käskee! Miten tollasta on joku suomalainen voinut äänestää??

Tai no, vastaan itse itselleni tavallaan. Lainaus wikipediasta kohdasta Itsemääräämisoikeus, alaotsikko kansojen itsemääräämisoikeus:
Lainaus
Yleensä nationalismiin liitetään aiemmin hyvinkin uudistusmielisenä pidetty ajatus kansansuvereniteetista, joka yhdistettynä suvereeniin kansallisvaltioon luo suvereenin kansan, jolla on kansan itselleen antama valta päättää omista asioistaan.

Toisen maailmansodan jälkeen kuitenkin katsottiin, että erilliset suvereenit valtiot johtivat liiaksi sotiin, ja ratkaisuksi luotiin vanhan Kansainliiton pohjalta Yhdistyneet kansakunnat koko maailman valtioiden välisiä konflikteja ehkäisemään. Tämän lisäksi Euroopassa esitettiin muun muassa Euroopan omaa liittovaltiota. Tämän sijaan muodostettiin muun muassa Euroopan neuvosto ja Euroopan hiili- ja teräsyhteisö rauhaa takaamaan, ja jälkimmäisesti muodostui myöhemmin Euroopan unioni.

Nämä erilaiset ylikansalliset järjestöt ovat osaltaan vieneet valtioilta täydellisen suvereniteetin. Kansansuvereniteetti on kuitenkin periaatteessa täysin jäljellä, sillä jäsenvaltioiden demokraattisuuden vuoksi esimerkiksi EU:n toimivallan katsotaan epäsuorasti perustuvan kansan hyväksyntään. Lisäksi esimerkiksi EU kokonaisuutena on edelleenkin täysin suvereeni.

Että eihän nyt sentään mitään liittovaltiota olla tekemässä. Tää ei pääty hyvin..  :'(

27
Lainaus
Koskaan ei ole liian myöhäistä torjua terrorismia

Henkilökohtaisesti olen tuosta kyllä eri mieltä toimittajan kanssa.

28
Ehdottomasti pitää saada enemmän esille tämä yleismaailmallinen epäkohta joka sortaa naisia noin räikeästi! Tasa-arvo, se tasa-arvo! Ja mikäli eivät jostain syystä naiset pääse lähtemään kotimaastaan matkalle, niin onhan toki kansainvälinen velvollisuutemme hakea heidät sieltä tänne jotta saadaan sukupuolijakauma vastaamaan nykyaikaista sivistysmaan tasa-arvoa, ihmisoikeuksia, suvaitsevaisuutta ja mitä niitä nyt oli.

Miettikääs nyt oikeesti sellanen tilanne että tuollainen ehdotus menisikin läpi ja saisi lainvoiman. Pullahalaajien unelman osakkeet kokisivat vuoden 1929 romahduksen ja rasismikortit voisi printata Mäntässä suoraan rullalle.

Saisivathan pottunokat erilaisuutta! Sehän oli rikkautta eikös juu? Ja Hyvät Ihmisethän ovat hädänalaisia majoittaneet omiin koteihinsakin. Jotenkin on sellanen pieni alitajuinen hytinä, ettei tarvitsisi kauaa Thaimaasta saapuvien hädänalaisten nuorten naisten missään VOKissa asustella.
 
Voisimme myös oppia heiltä esimerkiksi uusia erilaisia ruokalajeja, kotoisien tylsien rinnalle. Mielelläni oppisin miten esim. kevätrullia, friteerattuja kanafileitä ja hapanimelää possua nuudeleilla tehdään. Vastaavasti ilomielin näyttäisin miten pussiranskalaiset ja pilkottu HK:n blöö pistetään vartiksi uuniin. Kulinaarikulttuurien kohtaaminen, ja ihan meillä Suomessa!

Eikös tämä tällainen olisi nimenomaan sitä unelmaa? Ja jos ei, niin olet natsi rasisti mikä sitten?

Noin 95% thaimaalaisista ovat Theravada buddhalaisia, joka on Thaimaan virallinen uskonto. Maassa on kuitenkin uskonvapaus, jota suojelee perustuslaki. (Lähde: thaifakta.com)
En näkisi tässäkään asiassa ongelmia enkä potentiaalista uhkaa. Kenellä meistä on jotain Buddhaa vastaan? Yhteisiä piirteitä löytyy varmasti, esim. itsekin jopa näytän Buddhalta kun lonkan ja kylkiluiden väliltä katsoo. Valaistumista odotellessa.

29
Tupa / Vs: Vakiofraaseja & Mokutuksen helmiä
« : 29.02.2016, 06:21:08 »
Missäs todellisuudessa se Erkki oikein elää kun tuollaisia höpisee?  :o
Tuolle muinaisjäänteelle on todellisuus täysin vieras käsite!

30
;D Googlettakaa annika lapintie + prosenttilasku, niin tiedätte kuinka "hyvillä" järjenlahjoilla pääsee eduskuntaan.

Itselleni tulee aina Lapintiestä mieleen keksimänsä uusi jännittävä asetyyppi ja sen helposta saatavuudesta johtuva leviäminen Suomessa :flowerhat:

"Aseiden määrä Suomessa kasvaa jatkuvasti ja myös erityyppisten aseiden kirjo on lisääntynyt. Yksi syyllinen kehitykseen on Internetissä toimivat erilaiset asekaupat, joista kuka tahansa, joka omistaa luottokortin, voi tilata itselleen uuden jännittävän aseen. Tällainen uusi Suomeen leviävä ase on 9 mm Heckler & Koch MP5 A3 -merkkinen itseladattava kertatulikonepistooli."
Eduskunnan valtiopäiväasiakirjat. 2000-12-11. 

Sivuja: [1] 2