UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Salonki / Vs: Islamisaatio
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 20:20:17 »
https://www.kansalainen.fi/tutkija-islamisaatiota-ei-voi-enaa-pysayttaa-kun-muslimeja-on-16-prosenttia-maan-vaestosta/ (24.6.2018)

Lainaus
Islamisaatiota ei voi enää pysäyttää, kun muslimeja on 16 prosenttia maan väestöstä

Tutkimuksen mukaan maan islamisaatiota ei voi enää pysäyttää, jos muslimipopulaatio saavuttaa 16 prosentin osuuden maan väestöstä. Näin sanoo islam-asiantuntija Nikoletta Incze unkarilaisen Hirado-julkaisun mukaan.

Incze on tutkijana poliittista islamia tutkivassa Centre for the study of political islam-järjestössä, joka toimii myös Unkarissa. Häntä haastateltiin Unkarin M1-kanavalla, ja haastattelun aluksi hän huomautti, että monet nykyään islamilaiset valtiot ovat olleet alunperin kristittyjä. Esimerkkeinä hän mainitsi Turkin, Egyptin ja Syyrian.

Hänen mukaansa myös monissa muissa maissa islam on tukahduttanut muut uskonnot: Pakistan on ollut hindulainen, Afganistan buddhalainen ja Iran zarathustralainen.

Islamisaatio kestää vuosisatoja

Islamisaatio on prosessi, joka kestää vuosisatoja. Oleellinen kysymys kuuluukin, missä vaiheessa islam saa peruuttamattomasti vallan. Nikoletta Incze viittaa tutkimukseen, jonka mukaan maan islamisaatio on peruuttamaton, kun muslimiväestö saavuttaa 16 prosentin osuuden maan väestöstä.

Maan lopulliseen islamisaatioon menee kuitenkin vielä sen jälkeen 100-150 vuotta.

Inczen mukaan Eurooppa on islamisoitumassa. Keskiajalla islamisaatiota vastaan taisteltiin sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta nykyään islamia suvaitaan ja hyväksytään ja sitä kohdellaan tasavertaisena uskontona muiden kanssa, unohtaen tyystin sen poliittisen luonteen.
2
Ulkomaat / Vs: 2009-04-01 Italia: Välimeren vaarat ja Lampedusan liikenne (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut rätkä tänään kello 20:17:55 »
Ei taida musta pekka nyt kelvata kenellkekkään (se pelikortti).

Seuraavaksi voisivat huomata että Turkki saa ihan vapaasti lähetää miljoonia matuja rajalle jos niitä ei oteta vastaan.
3
Jos mietitään kustannustehokkuutta, niin jokainen maahan päästetty pakolainen tulee maksamaan Suomen valtiolle maltaita, vaikka saisikin kielteisen päätöksen. Tutkinta, valituskierrokset oikeudessa, vok-majoitus, ja lopulta lennättäminen takaisin kotimaahan, poliisisaattuessa ja 3-10 ihmisen erissä, maksaa vähintäinkin viisinumeroisen summan rahaa per henkilö. Ylivoimaisesti kustannustehokkainta olisikin toimiva rajavalvonta ja asiattomien käännytys suoraan rajalta. Tähän päälle vielä tehokas tiedotus, niin tänne laittomasti yrittävien määräkin kääntyisi ajan myötä selvään laskuun. Mutta ei... jokaiselle näistä laittomista halutaan vähintään  "tarjota" tämä kallis kierros, ja aika suurelle prosentille arvotaan lisäksi myönteinen päätös, jolloin viisinumeroinen summa per pää ei enää riitä alkuunkaan. Siltikään kukaan merkittävä päättäjä ei uskalla uskalla edes yrittää viheltää tätä hullunpeliä poikki. 
4
Mylly / Vs: EU:n yhteinen pakolaispolitiikka (CEAS)... missä mennään???
« Uusin viesti kirjoittanut tutkimus tänään kello 20:16:22 »
Conten "ehdotus" on varmaan propagandaa.

Kyllä siinä voi lukea myös verhotun uhkauksen. Italiassa on satoja tuhansia läpsyjä jotka eivät oikeastaan edes halua olla Italiassa. Italia voisi tehdä Kreikat (--tai Ruotsit) ja kuskata kaikki halukkaat Brennerin solalle, Italian ja Itävallan rajalle. Siitä ei itseasiassa ole kuin joku 50 km niin onkin jo Saksassa (Baijerissa). Salvinihan on jokatapauksessa luvannut poistaa nämä maasta. Kaikilla on yhteinen vastuu poistaa matut Italiasta ja estää uusien tuleminen. Jos ei kelpaa niin sitten....

Niinpä. Libyan rannikon voisi toisintaa. Pienellä fiksauksella matuja voisi alkaa tulvia Italiasta kohti Ranskan Korsikaa. Kumiveneet voisi sponssata Italian hallitus (vrt. kreikkalaisten linja-autokuljetukset Makedonian rajalle ja Ruotsin valtionrautateiden kuljetukset Suomeen). Samalla Italia laittaisi vielä työntötekijät kuntoon (matut ulkoruokintaan). Paikallista mafiaakin voisi kiinnostaa ihmissalakuljetusbisnes. Soros ja järjestöt hääräisivät "pelastustoimissa". Sitten media mukaan vaatimaan, että hädänalaiset on pelastettava Ranskaan, josta ne pitää sitten jakaa kaikkialle, paitsi Afrikkaan ja Aasiaan.

Italia on tunkenut matuja eteenpäin sadoin tuhansin vuosien ajan ilman etttä rekisteröivät heitä turvapaikanhakijoiksi jolloin nämä italian matut ovat sitten hakeneet turvapaikkaa muualta euroopasta.
Esim. Suomessa turvapaikkaa hakevat somalit vuosina 2013-2015 ovat suurin osa tulleet Suomeen Italian kautta ja todennäköisesti jo aiemmin.

Italian sosialistit aloittivat 2013 salakuljettajien avuksi meri-taksi operaatio Mare Nostrumin jossa koko Välimeri oli pelastusaluetta eli haettiin ihan sieltä Libyan edestäkin.
Sitä ennen oli pelastettu vain kauempaa mereltä mutta 2013 tapahtunut satojen henkien veneen hukkuminen aiheutti poliittista painetta niin sosialistit alkoivat pelastamaan.
2014 pelastusta alkoi hoitamaan EU:n operaatio jolla pienempi pelastusalue ja vähemmän kalustoa mutta taas hukkui porukkaa jolloin kriisikokous EU:ssa ja lisää kalustoa ja laajempi pelastusalue.
Koska tämä laajempi pelastusaluekaan ei ollut koko Välimeri niinkuin Mare Nostrumilla niin alkoi ilmestyä näitä hyväntekeväisyysjärjestöjen pelastusaluksia.
2015 eteenpäin tilanne on ollut se että odotellaan Libyan edustalla ja otetaan pelastettavat kyytiin ja välillä kytketään paikantimet pois päältä eli mennään todennäköisesti vieläkin lähemmäs rannikkoa että kumiveneillläkin lähtevät saadaan kyytiin.

Kun Mare Nostrumin myötä tuli sosialistien toimesta tehokkaat taksikyyydit niin tästähän seurasii tietenkin se että tulijoita oli paljon ja italialainen ratkaisu oli että jätetään suurin osa rekisteröimättä ja työnnetään kohti pohjoista joka tietenkin houkutteli entistä enemmän tulijoita.

Vuonna 2014 Italia pelasti merestä 170 000 iihmistä mutta rekisteröi vain 70 000 turvapaikanhakijoiksi eli 100 000 matua työnnettiin italialaisten toimesta pohjoiseen hakemaan turvapaikkaa (tässä joukossa 2014-2015 suomeen saapuneita somaleita).

Ranska kyllästyi Italian sikailuun 2015 kesällä ja Hollande määräsi Ranskan poliisin pysäyttämään matut rajalle ja jos pääsevät Ranskan puolelle niin heittämäään takaisin Italiaan.
Jos matu huutaa "asylum" Ranskan rajalla niiin Ranskan rajapoliisi vain nauraa ja kertoo ranskaksi että ei rajallla voi hakea turvapaikkaa ja osoittaa matun kohti Italiaa.
Junista matut heitetään ulos ekalla asemalla ranskan puolella ja viedään italiaan pakulla.
Rajan yli juoksua yrittäneitä on mm. kaasutettu ja pamputettu.

Suomi olisi voinut toimia aivan samoin Ruotsin vastaisella rajallamme vuonna 2015 kuin Ranska toimiii Italian vastaisella rajallaan mutta ilmeisesti sisäministeriössä on joko idiootteja töissä tai sitten sielllä on töissä ihmisiä jotka ideologisesti haluavat suomeen mahdollisimman paljon matuja.

Suomen laissa myös lukee että turvapaikkahakemuksen voi jättää rajavartiijalle eli Suomen olisi pitänyt muuttaa yksi lause laissaan, laittaa rajatarkastukset Ruotsin vastaiselle rajalle ja kaikki olisi voinut pysäyttää...

5
Perussuomalaiset / Vs: Sanna Antikainen / Outokumpu
« Uusin viesti kirjoittanut Ville Jaako tänään kello 20:07:36 »
Sampo Terhon maahanmuuttokriittisyys vuonna 2017. Kymmenes kesäkuuta hän oli ultranuiva, yhdestoista hän oli ultrasuvakki.

Voihan se ehdokkaaksi pyrkivä sanoa mitä tahansa.
6
Kotimaa / Vs: Tv- ja radiovinkkejä käyttäjiltä
« Uusin viesti kirjoittanut kivimies tänään kello 20:07:19 »
 >:(
Lainaus
Katso suorana klo 21: Vihreiden Aalto haastaa pääministeri Sipilän turvapaikkapolitiikasta
Millaista linjaa Suomi ajaa EU:ssa turvapaikanhakijakiistan ratkaisemiseksi? Tätä kysyy A-studio maanantain lähetyksessään.

https://yle.fi/uutiset/3-10273165
7

Jos Suomi kylmästi palauttaisi takaisin edelliseen turvalliseen maahan vaikkapa sen 10k läpsyttelijää, niin virta tyrehtyisi heti koska politiikka olisi kaikille selvä.

Sekä tulijahalukkailla, että Ruotsilla.

Toimia voi myös ennakolta eikä vasta rajalla kun paska valuu lahkeeseen, että mitä nyt ja uiuirasisminpelko.
Nykysellään kannattaisi tehdä turvavyöhyke, vanhat suomalaisalueet takaisin ja valloittajat etelän.
8
Mylly / Vs: EU:n yhteinen pakolaispolitiikka (CEAS)... missä mennään???
« Uusin viesti kirjoittanut tutkimus tänään kello 19:46:07 »
Ilmeisesti tässä Italia vs Ranska väännössä on osittain jo kyse tästä maahantunkeutujoiden loppusijoituspisteestä. Tatkemmin siis Libya vs Niger.

Niger ei ole oikea valtio niinkuin me valtion määritelmän ymmärrämme. Se on monikulttuurinen maa-alue jossa jöötä pitää Ranskan aseistama ja kouluttama armeija.

Libya taas on ollut aina enemmän kallellaan italiaanojen suuntaan. Maiden välisellä rajalla (=rajaa ei oikeasti ole, vain viiva kartassa keskellä aavikkoa) vaikuttaa jos jonkinnäköistä heimomilitiaa ja rosvojoukkoa. Nigerin pohjoisosat on aika lailla tyhjää täynnä ja rutiköyhä väestö (bkt/a 800$) asuu etelässä, lähellä Keski-Afrikkaa.

Pohjoisessa on Ranskalla sotilastukikohta, lähellä Libyan rajaa. Siellä on myös käytöstä poistettu lentokenttä joka saataisiin pienillä kustannuksilla taas toimimaan (ts. palautuslennot ala Frontex).

Pelkääkö Ranska joutuvansa maksumieheksi jos YK:n leirejä laajennetaan Nigerissä ? Vai haluaako Macron EU-armeijan ? Nigerin mielipiteellä ei käytännössä ole väliä koska siellä on vallassa se jonka Ranska sanoo siellä olevan vallassa.

Joku tausta-asia siellä mättää Italian ja Ranskan kesken. Se nyt kuitenkin on selvää että EU:n uusi uljas virtuaalinen ulkoraja tulee kulkemaan keskellä Saharaa.

Asiassa mättää ihan kaikki eli lyhyesti:
-Salvini ja Conte haluavat että leirejä on lähtömaissa ja kauttakulkumaissa ja että näissä jaellaan turvapaikkoja EU:hun
-Merkel tukee tätä ideaa ja hehkutti hyvänä juttuna tavattuaan Conten
-Macron oli aluksi samaa mieltä kuin Conte kun tapasi Conten ja halusi lähettää eurooppalaiset virkamiehet Välimeren toiselle rannalle jakelemaan turvapaikkoja Euroopasta
-Kaikki myös tukivat Conten vaatimuksia pakollisista ja automaatttisista taakanjaoista ympäri eurooppaa niiden osalta jotka tulevat Italiaan.
-Ilmeisesti kuitenkin itse tuossa sunnuntain kokouksessa Macron olikin sitä mieltä että hotspotti pitäisi olla Italiassa ja sieltä sitten jaellaan porukkaa ympäri eurooppaa josta Italialaiset suuttuivat.
-Macron haluaa rangaista maita jotka eivät ota pakolaisia
-Salvini halusi tuon EU hotspotin jossa jaeltaisiin turvapaikkoja Eurooppaan Libyan etelä-osiin.
-Libya onneksi sanoi ei koska siellä ehkä tajuttiin että kyseinen hotspotti houkuttelisi Etelä-Libyaan miljoonia ihmisiä

-Jos Macron kertoo Nigerille että laitetaan turvapaikkojen jakelu leiri Nigeriin josta pääsee suoraan eurooppaan kaikki joille lätkitään turvapaikka niin sinne tulee miljoonia ihmisiä hakemaan sitä turvapaikkaa ja miljoonat tulevat sen myös saamaan.

-Salvini ja Conte ovat molemmat idiootti-populisteja jotka eivät mieti mitä tekevät tai sitten jotka mielihyvin toisivat miljoonia pakolaisia eurooppaan kunhan niiitä ei tule italiaan.


9

Jos Suomi kylmästi palauttaisi takaisin edelliseen turvalliseen maahan vaikkapa sen 10k läpsyttelijää, niin virta tyrehtyisi heti koska politiikka olisi kaikille selvä.

Sekä tulijahalukkailla, että Ruotsilla.

Toimia voi myös ennakolta eikä vasta rajalla kun paska valuu lahkeeseen, että mitä nyt ja uiuirasisminpelko.
10
^oijoi, onpa ääni kellossa muuttunut. Ihan kuin joku dominoefekti olisi käynnissä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10