UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Töölön jalkapallostadionin alpakkatapahtuma
« Uusin viesti kirjoittanut Ernst tänään kello 15:03:14 »
Alpakkahäppeninkilupa-päätösasiakirjaa koskevasta pyynnöstä ei ole vielä tullut dokumenttia Helsingin kaupungilta.

Väliaikatieto. Kysymys on siis oletetusta fiktiivisestä/ 16.11.2017 myönnetystä luvasta järjestää lasten tapahtuma Töölön torilla itsenäisyyspäivän iltana.Helsingin kaupungin tiedoista puuttuu tuo lupapäätös, mutta päätösluettelossa on päätös peruuttaa tuo mainittu lupa. Helsingin kaupungin kirjaamo on saanut eilen tilaukseni ao. päätöstä ja sen liitteitä koskevista julkisista asiakirjoista.

Älkää heti kysykö itse samaa uudestaan, jos ei ole henkilökohtainen syy. Toimistoihmisiä ei pidä kiusata, sillä heillä on muutenkin tarpeeksi tekemistä. Tiedotan kyllä, kun vastaus tulee.
2
Ulkomaat / Hälytys räjähdyksestä linja-autoasemalla Manhattanilla - poliisi tutkii
« Uusin viesti kirjoittanut anatall tänään kello 15:03:05 »
Lainaus
Monia metrolinjoja on tällä hetkellä poissa käytöstä.

Manhattanilla New Yorkin keskustassa on tapahtunut kaiketi jonkinlainen räjähdys. Poliisi on saanut räjähdyksestä useita hälytyksiä. Räjähdys tapahtui linja-autoasemalla, kertoo BBC. Monia metrolinjoja on tällä hetkellä poissa käytöstä.

Aiheesta lisää hetken kuluttua.
LAURA PERÄSALO
laura.perasalo@iltalehti.fi
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201712110145315_ul.shtml
3
Laura Huhtasaari kohta Sanomakonsernin Presidentinvaalimessuilla ja livenä ISTV:ssä klo 16.00-16.30:
https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005485529.html
4
Ulkomaat / Vs: 2017-11-30 Merkel sopi Afrikan kanssa EU:n pakolaispolitiikasta Libyassa
« Uusin viesti kirjoittanut Alabama tänään kello 15:00:22 »
^
Edellä kiäntelemäni artikkeli on vähän ristiriitainen: pitäisi kiireellisesti tehdä jotain, mutta toisaalta Harmageddon on sen mukaan vääjäämätön tapahtuma, jota ei jo pelkän Euroopan sijainnin takia pystytä estämään. Yksi tärkeimmistä toimista olisi puuttua käärmeen päähän eli niihin seikkoihin, jotka tätä exodusta houkuttelevat. Yksi älyttömimmistä houkuttimista, mitä Euroopan päättäjät ovat ikinä keksineet, oli Helsingin laittomille maahanmuuttajille tarjoamat ilmaiset terveyspalvelut. Käärmeen häntä eli massojen liikehdintä loppuu samalla kun käärmeen pää lyödään irti luikeron vartalosta. Medusan pahin käärme, Merkelin tervetuloa-kutsu, kiemuroi sekin vielä hyvissä voimissa ...  :o
5
Tupa / SIIRRETTY: Irakin shiitti-muslimit valmiina sotaan Israelia ja USA:ta vastaan
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 14:59:00 »
6
Kotimaa / Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Uusin viesti kirjoittanut Syämmistynyt tänään kello 14:59:00 »
Anteeksi.  :roll: Olen pöljä.
7
Kylänraitti / Vs: Irakin shiitti-muslimit valmiina sotaan Israelia ja USA:ta vastaan
« Uusin viesti kirjoittanut Nuivanlinna tänään kello 14:58:26 »
Iranin ja shiiojen vaikutusvallan lisääntymisestä alueella tulee kiittää herroja George W. Bush ja Tony Blair. Menivät tuhoamaan maallisen Baath-hallinnon Irakista.
Al Assad on maallinen kylki edellä asioihin menevä, ei shiia-kylki. Basharin kaunis Asma-vaimo on kuin onkin taustaltaan sunni, joten maallinen puoli edellä Basharinkin kannattaa asioitaan junailla.
8
Kylänraitti / Vs: Venäläinen kansallismielisyys tänään
« Uusin viesti kirjoittanut Juoni tänään kello 14:51:17 »
^ Kuvassa siis islaminuskoinen tsetseenijohtaja, jonka nimeä en kylläkään muista, enkä jaksa nyt googlata.

Siinä ja siinä että laskettaisiinko jannua esim. Usa:n WN-piireissä valkoiseksi. Englannin- ja saksankielisessä maailmassa "valkoinen" kun on perinteisesti ollut lähinnä germaanisen synonyymi.
9
Kotimaa / Vs: 2015-05-27 Helsinkiin suunnitellaan Suomen 1. suurmoskeijaa
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 14:50:00 »
Riikka Purralta mainio kolumni suurmoskeijasta ja islamista.

Juttu on varsin pitkä, loput linkistä. Kannattaa lukea, hyvää settiä.

https://www.suomenuutiset.fi/riikka-purra-lataa-kolumnissaan-suorat-sanat-suurmoskeijahankkeesta-koen-vastenmielisyytta-islamin-naiskasitysta-kohtaan/ (11.12.2017)

Lainaus
Riikka Purra lataa kolumnissaan suorat sanat suurmoskeijahankkeesta – ”koen vastenmielisyyttä islamin naiskäsitystä kohtaan”

Poliittinen suunnittelija Riikka Purra (ps.) kirjoittaa kolumnissaan suurmoskeijahankkeesta. Hän oudoksuu sitä, millaisella huomattavan voimallisella ylpeydellä muslimit puolustavat Suomeen sopimattomia käytäntöjään.

Helsingin Hanasaareen suurmoskeijaa ja islamilaista palvelukeskusta suunnittelevan hankkeen tonttiasia on huomenna tiistaina Helsingin kaupunkiympäristölautakunnassa, jossa puheenjohtajan nuijaa käyttää vihreä apulaispormestari Anni Sinnemäki. Vaikka suurmoskeijalla ei edelleenkään vihervasemmistoa lukuun ottamatta näytä juuri olevan aitoa kannatusta, on syytä pelätä, että se siitä huolimatta etenee takapakeista välittämättä, vähä vähältä hivuttaen. Kun kriittinen piste on ylitetty, myös sellaisilla ”suvaitsevaisuutta” ja ”ihmisoikeuksia” edistävillä asioilla, joita harva näyttää aktiivisesti kannattavan, on tapana edetä maaliin tai ainakin riittävän pitkälle.

Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka kokonaisuudessaan ja yksiselitteisesti vastustaa suurmoskeijaa, myös siinä tapauksessa, että hankkeen rahoituksessa ei olisi mitään ongelmaa (ja siinä tietysti on). On tärkeää olla kritiikissä johdonmukainen ja tuoda yhä uudelleen esille ne seikat, joiden vuoksi hanketta on syytä vastustaa.

(...)

Islam ja suomalaisuus

Pia Jardi väitti heti puheenvuoronsa aluksi, että islam on myös suomalainen asia, jopa osa suomalaisuutta. Hän muistutti, että muslimeita on Suomessa jo enemmän kuin esimerkiksi ortodokseja. Menemättä sen tarkemmin suomalaisuusväitteen todenmukaisuuteen muistutan, että muutamien satojen henkilöiden kokoinen tataariväestömme ei ole koskaan pitänyt meteliä itsestään. Tataarien suurmoskeija Helsingin sisääntuloväylän varressa kutsumassa rukoukseen kuulostaa miltei absurdilta, muista asiaan kuuluvista erityisoikeuksista puhumattakaan. Poliittisine, kulttuurisine ja uskonnollisine elementteineen islam on vahvaa tuontitavaraa ja liittyy nimenomaan viimeisen muutaman vuosikymmenen aikana kiihtyneeseen maahanmuuttoon. Suurmoskeijahanke on täten osa sitä samaa monikulttuurista vyörytystä, jota todistamme lukuisalla muullakin yhteiskunnan sektorilla, milloin minkäkinlaiseen kaapuun puettuna.

(...)

Perussuomalaiset ei tietenkään kannata sen koommin sunnien, shiiojen kuin muidenkaan suurmoskeijaa, mutta oleellista tämän näkökulman kannalta on se, että eri islamin ryhmittymät suhtautuvat toisiinsa vihamielisesti. Sunnien ja shiiojen kiistat eivät valitettavasti jää vain muslimien lähtöalueille, vaan seuraavat heitä matkalla länsimaihin – kuten tapahtuu useiden muidenkin kulttuuriin, uskontoon ja yhteiskuntajärjestelmään liittyvien tapojen ja mieltymysten kohdalla. Myös Suomessa on raportoitu ongelmista islamin eri ryhmien välillä, jopa vastaanottokeskuksissa, jonne turvapaikanhakijat pakenevat kotimaidensa levottomuutta.

Suurmoskeija ei siis lisää ”arjen dialogia” edes islamin sisällä. Meidän ei missään tapauksessa tulee edistää kyseisen uskonnon kuppikuntaisuutta tämän enempää.

(...)

Suurmoskeijan puolustukseksi Jardi esitti myös sen, että jo nyt muslimitytöt ja -naiset ovat segregoitu, ja että uusi uimahalli helpottaisi asiaa. Piikki oli selvästi osoitettu Helsingin kaupungille – ilmeisesti muslimien omien uimahalli- ja muiden vuorojen tarjoaminen on liian pienimuotoista. Logiikka tässä yhteydessä on tietysti yhtä ontuvaa kuin muissakin perusteluissa. Segregaatiota ei aiheuta sen paremmin Helsingin kaupunki kuin suurmoskeijan palvelukeskuksen puutekaan, vaan islamin uskonnollinen, kulttuurinen ja toimintaympäristöstä riippumaton käytännöllinen takapajuisuus, jopa naisviha.

En liene poikkeuksellinen pohjoismaalainen nainen kokiessani vastenmielisyyttä islamin naiskäsitystä kohtaan. Olen korkeintaan poikkeuksellinen siinä, että tuon asian kuuluvammin esille kuin monet.

Minulle on päivänselvää, että suomalaisen yhteiskuntamme ei millään tavalla tulisi edistää tai ylläpitää islamilaista naiskäsitystä. Moskeijaa on mahdotonta tehdä ”suomalaisten periaatteiden mukaisesti”.

(...)
10
Kotimaa / Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Uusin viesti kirjoittanut Lady Deadpool tänään kello 14:48:55 »
Mikä on ongelma kun ei mene jakeluun? Vahvistetut uutiset tähän ketjuun, ei omia värinöitä tai oletuksia (viestejä poistettu).

Onko tosiaan niin, ettei vieläkään muisteta?

Näinkö nopeasti tuo viikonloppuna annettu ohjeistus unohtui? Viestejä poistettu.

Jos sitten taas vähän terästäydyttäisiin näiden uutisten postittamisessa tähän ketjuun. Jos uutista lukiessasi koet ns. värinää, tarkista ensin, ettei puhelimesi ole housuntaskussa, värinä voi tulla sieltäkin.

Tämä voi olla joillekin suuri ullatus, mutta ihan aikuisten oikeasti Suomessa raiskauksia tekevät muutkin kuin maahanmuuttajat, kaduilla hakkaavat satunnaisen vastaantulijan muutkin kuin maahanmuuttajat eikä rollaattorilla liikkuvan vanhuksen ryöstökään tarkoita automaattisesti monikulttuurista rikosuutista.

Tähän ketjuun ei siis koota kaikkia mahdollisia rikosuutisia, mitä sattuu vastaan tulemaan. Tähän ketjuun kootaan uutisia rikoksista, joilla varmistetusti on jonkunasteinen monikultturellinen ulottuvuus.


Sivuja: [1] 2 3 ... 10