UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut vastarannan kiiski tänään kello 20:30:21 »
Ydinvoiman hyötysuhde on 35% primäärienergiasta mutta sitä primäärienergiaa reaktoripöntössä on riittävästi, pikemminkin vähän jarrutellaan ettei tule liian nopeasti pihalle.

Ydinsähkön kustannuksista polttoainekustannukset ovat ulkomuististani muisteltuna vuonna 2017 Loviisassa melko tasan 3.265% ja Olkiluodossa 1.743%, ilman jätteenkäsittelyrahaston maksuja.

Ja yösähkön tukkumyyntihinta toukokuussa 2006 Ranskasta Sveitsiin oli muistaakseni 3.2 c/kWh, päiväsähkön Sveitsistä Italiaan 5.5 c/kWh

(googlaajille vähän iltapuhdetta  ;D

Ja se on pumppuVOIMAlaitos, josta oli puhe.

2
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Kim Evil-666 tänään kello 20:30:18 »
Loppujen lopuksi huvittavinta uuvattien touhuissa on se, etteivät he itse tajua olevansa rivi-uuvatin hyödyllisiä idiootteja.

Otaksuisin, että Soinilla on, jos ei nyt maailman-, niin ainakin Suomen epävirrallinen hyödyllisten idioottien ennätyskomppania hihnansa perässä. Osa heistä on toki ainoastaan idiootteja ilman hyödyllisyyttä.
3
Tupa / Vs: Älykkyysosamäärä ja maahanmuuttopolitiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Jorma Teräsrautela tänään kello 20:28:33 »
Ei aivan näin, naisilla on pienempi hajonta eli keskimäärin yhtä älykkäitä mutta miehillä on sitten nerot ja idiootit yliedustettuna verrattuna naisiin.

Professori Helmuth Nyborg kirjoitti 10 vuotta sitten tästä aiheesta tutkimuksen. Linkistä pääsee lukemaan ilmaiseksi tiivistelmän.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S019188690400385X?via%3Dihub

Mylläkän myöhemmät vaiheet on kuvattu Wikipediassa. Professorille annettiin ensin potkut, mutta hänet jouduttiin ottamaan takaisin, kun tutkimuksesta ei löydetty väitettyä tulosten väärentämistä. Kyse on siis siitä, että naisten älykkyysosamäärä on hitusen matalampi. Tämä johtuu ilmeisesti aivokopan pienemmästä koosta.  Sama tulos on saatu rotuvertailuista: mustilla pienin pää, aasialaisilla suurin, valkoinen mies keskellä kuin Jeesus ristillä. Samassa järjestyksessä ovat ÄO:t.

Nämä sukupuolten ja rotujen väliset älykkyyserot ovat tosin sellaisia, että viisas pysyy niistä erossa. Itsekin huutelen vain nimimerkin suojista.


4
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut akez tänään kello 20:27:37 »
Aborttilausuntojen lisäksi Soinin töpeksintälistalle kuuluu vierailu Turkin suurlähettiläspäiville Ankaraan tammikuussa 2017. Siellä hän julisti Suomen ja Turkin jakavan samat, perustavaa laatua olevat demokraattiset arvot.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005836571.html

Katsotaanpas, mitä kokoomuksen käteinen taas mökelsi Turkin suhteen jo vuonna 2012. Taisi tuo olla joku ennalta sovittu hallitus- tai eu-linja, joka unohtui päivittää? Erdogan katkaisee suhteet, koska Kypros saa eu-puheenjohtajuuden puoleksi vuodeksi. Käteiselle tämä taas sopii oikein hyvin. Siksikö, että samat demokraattiset arvot?

Suomi: Turkin ja EU:n tulevaisuus tulevat kohtaamaan jossakin vaiheessa
 
Dnevnik 19.4.2012 juttu bulgariaksi
 
Monet Euroopan maat jakavat näkemyksen, että Turkki on osa “Euroopan unionin perhettä”. Näin ilmoitti Suomen pääministeri Jyrki Katainen myöhään eilen illalla yhteisessä lehdistökonferenssissa turkkilaisen kollegansa Recep Tayyip Erdoganin kanssa, kertoi BTA, viitaten anatolialaiseen uutistoimistoon.
 
Riippumatta siitä, mikä maa tulee ottamaan EU:n kiertävän puheenjohtajuuden, ”Turkin ja EU:n tulevaisuus tulevat kohtaamaan jossakin vaiheessa”, sanoi vielä Katainen.
 
Esteitä ja hidasteita voi ilmaantua matkan varrella, mutta me jatkamme eteenpäin, lisäsi hän. Turkin pääministeri Erdogan ilmaisi keskustelujen aikana taas kerran Ankaran aikomuksen katkaista suhteensa EU:hun 6 kuukaudeksi sen jälkeen, kun Kypros saa 1.7. EU:n kiertävän puheenjohtajuuden, kertoo turkkilainen sanomalehti ”Hurriyet”.
(…)

2012-04-19 Katainen Turkissa - Tulevaisuudessa EU:n ja Turkin tiet kohtaavat
5
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut anatall tänään kello 20:26:34 »
Hommaltakin tuttu vänkääjä Puoliakka Puolukka Puolakka vetää Usarissa aivan omaa perjantai-illan showtaan.

Lainaus
Mikko Kokko
21.9.2018 17:53
...
Niin ikään olen vilpittömästi sitä mieltä, että tässä ei äänestetty naisten oikeuksista vaan jostain muusta.

Lainaus
Ritva Puolakka
21.9.2018 18:25

Miksi ei sitten äänestetty naisten oikeuksista, vaan jostain muusta? Nyt olisi persuilla ollut tuhannen taalan paikka näyttää.

Ihan tosissaankohan tuo kyselee noin tyhmiä vai puhtaasti vittuillessaan?
6
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut ISO tänään kello 20:25:41 »
Valtiomies simon elo ei tee yhtään mitään ellei ole saanut lupaa  orpolaäta ja sipilältä.

Kerta kaikkiaan naurettavaa edes uhkailla, eihän tuota kukaan usko.
7
Jos se 100k ei läpsytä Venäjältä, niin riemua riittää ympäri euroopan. Jos suhteuttaa 2015, niin Saksaan eksyy 3 miljoonaa sandaaliparia. Ruotsiinkin yli puoli miljoonaa. Jokunen saattaa haluta sumuisille saarillekin. Good times.
8
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut törö tänään kello 20:22:31 »
Lainaus
Sinisten Simon Elo vihjaa: siniset saattaa tehdä vastavuoroisesti ”omia ratkaisujaan” kokoomukselle tärkeissä kysymyksissä.
Sinisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo totesi tänään perjantaina ulkoministeri Timo Soinin (sin) luottamusäänestyksen jälkeen olevansa tyytyväinen äänestyksen lopputulokseen.

– Se oli ennakkotapaus siitä, miten julkisessa virassa voi jollain tavalla tuoda vakaumustaan esille nykyisessä modernissa länsimaisessa demokratiassa. Minusta linja on tässä suhteessa varmasti useimmilla se, mikä pitäisikin olla. Eli perustuslain puitteissa sen täytyykin olla mahdollista, Elo sanoo.

Tyytymättömämpiä sinisten keskuudessa ollaan kuitenkin hallituskumppani kokoomukseen, jonka kolme naiskansanedustajaa Lenita Toivakka, Jaana Pelkonen ja Saara-Sofia Sirén päätyivät tänään toimimaan äänestyksessä kokoomuksen linjan vastaisesti.

Kokoomus linjasi jo eilen, että koko eduskuntaryhmä äänestäisi yhtenäisesti Soinin luottamuksen puolesta.

Kaikki kolme kokoomusnaista saapuivat kyllä eduskunnan istuntoon, mutta ilmoittautuivat poissaoleviksi ja jättivät painamatta äänestysnappia.

Edustajat ovat perustelleet päätöstään sillä, että heidän mukaansa Soini on abortinvastaisilla kommenteillaan vahingoittanut Suomen työtä naisten ja tyttöjen oikeuksia eteen.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005836667.html
9
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Micke90 tänään kello 20:18:30 »
Ei sinisiä luonut Terho, Elo, Sipilä tai Orpo – Perussuomalaisten nousu ja tuho ovat molemmat Timo Soinin työtä

Lainaus
TIMO SOININ pitkän ja paikoin raskaankin poliittisen uran saavutuksia on neljä.

Ensimmäinen oli Ruotsalaisen kansanpuolueen jättäminen hallitustauolle. Tämä oli ilman muuta perussuomalaisten tahto: mitä muka enempää keskustalla kuin kokoomuksella olisi ollut vanhaa yhteistyökumppaniaan vastaan?

Toinen oli Alexander Stubbin poliittisen uran loppu. Tätä on valaistava kommunismin aikaisella vitsillä:

Jossakin Itä-Euroopan maassa mies ryntää miliisiasemalle pyytämään apua: ”Sveitsiläinen sotilas ryösti minulta neuvostoliittolaisen kellon!”

Miliisi: ”Tarkoitatte kai, että neuvostoliittolainen sotilas ryösti teiltä sveitsiläisen kellon?”

Mies: ”Te sanoitte noin – minä en niin sanonut!”

Kun kesäkuussa 2015 hallitusneuvottelujen päätteeksi Stubbista tuli valtiovarain- ja Soinista ulkoministeri, oli kuin sveitsilässotilas olisi ryöstänyt neuvostoliittolaisen kellon.

Soinilla oli vaikutusvaltaa, mutta hän käytti sen henkilökohtaisen hillotolppansa (ulkoministerin salkun) varmistamiseen. Halla-aho olisi käyttänyt vaikutusvaltaansa maahanmuuttopolitiikan kiristämiseen sekä pakkoruotsin poistamiseen.
10
Kotimaa / Vs: 2018-09-19 Irakilainen mies vangittu porilaisen keski-ikäisen naisen murhasta
« Uusin viesti kirjoittanut krauta tänään kello 20:17:45 »
Porissa ei ole murhasta saanut syytteitä viime vuosina kuin turvapaikanhakijat ja mustalaiset.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10