Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Standardiargumentit / Vs: Standardiargumentit: 8) "Rasisti!!"
« Uusin viesti kirjoittanut n.n. tänään kello 02:14:46 »
Rasisti -termin käyttö on sinänsä aika moot-point ja ajantuhlausta keskustella siitä.
Niinpä ja juuri sen takia sitä 'keskusteluun' innokkaasti tarjotaankin. Asia kun muutu siitä esittääkö sen radisti (piti kirjoittaa tietysti rasisti, mutten korjaa tuota, kun sekin toimii  ;D), suvakki, maahanmuuttaja vai Trump, niin keskustelu täytyy saada siirrettyä jonnekin muualle. Keskustelemalla keskustelijoista kun ei ainakaan saada asian kannalta mitään merkityksellistä lopputulemaa.
2
Paja / Vs: Nuivat seurakuntavaalit 2018
« Uusin viesti kirjoittanut newspeak tänään kello 01:59:04 »
Suurissa kaupungeissa on tyypillisesti useampi seurakunta ja seurakuntien toiminnan välillä eroja mm. väestöpohjasta johtuen. Seurakuntien välinen vertailu osoitti jo vastaanottokeskusten läheisyyden merkittäväksi tekijäksi ja siksipä suurissa kaupungeissa varmasti mokutetaankin enemmän, koska siellä on paljon matuja ja punavihreitä mokuttajia. Seurakuntien koot vaihtelevat jonkin verran suurissa kaupungeissakin, mutta tärkeämpää varmaan on, keitä milläkin alueella asuu. Esimerkiksi Helsingissä kaikki seurakunnat eivät taannoin lähteneet mukaan matujen talvimajoitukseen, vaikka Helsinki läpimätä ja tuhoon tuomittu paikka onkin.
3
Tupa / Vs: Kirkon karkeimmat mokutukset
« Uusin viesti kirjoittanut Emo tänään kello 01:35:05 »
Oulussa esitetään rietas kabaree, jonka järjestää pappi ...


Arpad Kovacs muistetaan kirkon agnostikkoilloista ja mm. tästä haastattelusta:

https://yle.fi/uutiset/3-9513213

Kapinallinen pastori kyseenalaistaa kirkon opit ja rentoutuu Kalashnikov kädessään – "Yhdentekevää, onko Jumala olemassa"

Lainaus
Terävä laukaus kajahtaa puiden siimeksessä.

Árpád Kovács korjaa puoliautomaattisen Kalashnikovinsa asentoa hieman oikealle, tarkentaa ja painaa liipaisinta. Sitten hän antaa oman hengityksensä lipua huulten välistä höyryävänä norona.

– Pidätän henkeä aina kun ammun. Vanha tapa.

Miehen otteet ovat varmoja, tottuneita. Ammukset osuvat lähelle keskipistettä.

– Nyt tulee Masse Majava näkemään, mitä on herran peleko ja viisauden alaku...

Kovács kerää harrastusvälineensä pois.

Majavajahtiin on aikaa vielä tovi. Pastorin sihti näyttäisi kuitenkin olevan kohdillaan.

On ne sekaisin, kaikki, sekä lutkakirkon ns.papit että näiden alamaiset seurakuntalaiset.

4
Tupa / Vs: Kirkon karkeimmat mokutukset
« Uusin viesti kirjoittanut hulaq tänään kello 01:33:14 »
Hyvä homma. Vihdoinkin nähdään mihin tämä "rietas kabaree" johtaa. Äkkiseltään uskoisin/luulisin, että kyseessä on vihervasemmiston "vilauttelen-tissiä-X-teipillä-ja-räppään-samalla-Jumalan-sanasta" -actioni, mutta ehkäpä se kirkko on nyt nuivistunut oikeaan suuntaan. (ja tut ole).

Nämä on mahtavia uutisia YLElle ja muille paskalafkoille, itse tapahtumat on aina täysiä fiaskoja, mutta siitäpä ei tietenkään uutisoida.
5
Tupa / Vs: Kirkon karkeimmat mokutukset
« Uusin viesti kirjoittanut Skeptikko tänään kello 01:18:15 »
Oulussa esitetään rietas kabaree, jonka järjestää pappi, johon osallistuu piispaehdokkaita ja jossa selvitetään kirkon todellisia kantoja | Yle Uutiset | yle.fi
https://yle.fi/uutiset/3-10354026

Lainaus
Marxilais-teologinen seura esittää Oulun taiteiden yössä rohkean kabaree-teoksen. Seuran puheenjohtajana toimii Árpád Kovács, joka on tullut tunnetuksi kyseenalaistamalla kirkon oppeja sekä vihkimällä samaa sukupuolta olevia avioliittoon.
...
Mukana esityksessä ovat piispaehdokkaat Niilo Pesonen sekä Jukka Hautala. Kolmas ehdokas Jukka Keskitalo ei pystynyt osallistumaan esitykseen aikataulusyistä. Hänen tilallaan kolmantena esityksessä on mukana Päivi Jussila. Vaikka piispanvaalit ratkesivat jo ensimmäisellä kierroksella Keskitalon voittoon, ei se kuitenkaan vaikuta esityksen kulkuun.
...
Kirkkoa jollain tapaa edustavien kannanotot herättävät kuitenkin usein voimakkaita reaktioita puolesta sekä vastaan. Sohlberg muistuttaa esimerkiksi turvapaikanhakijoista käydystä kiivaasta keskustelusta. Kirkosta nousi hyvin vahvoja ääniä puolustamaan turvapaikanhakijoita, mikä suututti toisia.

– Tämä on mielenkiintoinen tilanne, koska odotetaan kannanottoja, mutta sitten kun jotain sanotaan, se on toisille punainen vaate ja todetaan, että kirkon tulisi pyöriä vain hengellisellä sektorilla eikä ainakaan hirveästi astua sen ulkopuolelle.

6
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut koojii tänään kello 00:58:09 »
Ja on täysin Eurostoliiton hyötyjen mukaista saavuttaa UKn kannalta paska diili. Sillä saadaan sivuefektinä hyvä esimerkki muille eroa haikaileville, kuinka ero ei kannata ja niin edelleen.

Jos tarjoaisivat parempaa diiliä kuin mukana oleville EU-jäsenille, niin se olisi EU:n loppu kun tuskin kukaan maa haluaisi enää jäsenenä olla kun paremman diilin saa eroamalla.

Kova brexit taitaa olla edessä kun UK on poliittisesti niin jakaantunut että lienee mahdoton saada riittävää tukea millekkään neuvottelutulokselle parlamentista.

7
Kotimaa / Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Uusin viesti kirjoittanut Skeptikko tänään kello 00:56:35 »
Uhri virolainen, sieppaajat virolaisia rakennusmiehiä:

Uhri siepattiin autoon keskeltä Helsinkiä - Muilutettu mies jätettiin metsätielle virumaan
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808162201141390_u0.shtml

Lainaus
Mannerheimintieltä kyytiin siepattu mies pahoinpideltiin törkeästi runsaat kaksi tuntia kestäneen muilutuksen aikana. Ryöstetty ja piesty uhri jätettiin autosta metsätielle virumaan vaatteet rikki leikattuina.
...
Iltalehden tietojen mukaan neljä virolaismiestä pakotti uhrin autoonsa kello 20 aikaan Mannerheimintiellä torstai-iltana 30. marraskuuta. Sieppauspaikka sijaitsee Tullinpuomista keskustan suuntaan.
...
Miehet käskivät uhrin ulos autosta ja aloittivat heti rajun pahoinpitelyn. Uhria hakattiin ja potkittiin eri puolille kehoa.

- Pahoinpitely tapahtui nyrkein, potkuin ja jollain tylpällä astalolla, tutkintaa johtanut rikoskomisario Jukka Larkio kertoo.
...
Miesten poistuttua uhrin onnistui hakeutua lähellä sijaitsevaan taloon, mistä soitettiin hätäkeskukseen. Ambulanssi vei piestyn miehen sairaalaan.
...
Mitään varmuutta muilutuksen motiivista ei tutkinnassa ole saatu. Poliisi pitää mahdollisena, että teko liittyy velkojen perimiseen.
...
Yksi muilutuksen epäillyistä on IL:n tietojen mukaan 33-vuotias virolaismies, jonka Helsingin käräjäoikeus tuomitsi kesäkuussa viideksi vuodeksi vankeuteen vastaavanlaisesta muilutuksesta.

Teko tapahtui runsas kuukausi nyt tutkinnassa olleen tapauksen jälkeen. Virolainen uhri haettiin viiden miehen voimin asunnostaan Malminkartanon läheltä. Mieheltä vietiin kännykkä ja hänet pakotettiin pakettiautoon, missä pahoinpitely alkoi heti.

Muilutuksen aikana ajo suuntautui samalle Kalmarinrannan metsätielle, missä uhri käskettiin ulos autosta. Hakkaamiseen ja potkimiseen osallistui tällöin myös auton kuljettaja. Päätteeksi uhri kyyditettiin säkki päässä Tattarisuolla sijaitsevaan autokorjaamoon, missä häntä yhä pahoinpideltiin. Myös hänen varpaansa yritettiin katkaista kirveellä.

Miestä uhkailtiin, että mikäli hän puhuisi asiasta kenellekään, myös hänen vaimonsa ja lapsensa otettaisiin "käsittelyyn". Pahoin runneltua uhria pidettiin lukitussa tilassa. Hän pääsi vapaaksi vasta seuraavana päivänä saatuaan järjestettyä sieppaajilleen puolet näiden vaatimasta 10 000 eurosta.

Aiempi juttu:

Törkeä, törkeä, törkeä, törkeä... Helsingin tuore rötösepäily on hurjaa luettavaa - aseistautunut joukkio muilutti uhrin, hakkasi ja tulitti viereen
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201805242200967024/

Lainaus
Helsingin poliisi on toimittamassa syyteharkintaan tapausta, jossa rakennusurakasta suuttuneiden virolaisten epäillään syyllistyneen törkeisiin väkivalta- ja vapaudenriistorikoksiin. Poliisi on saattanut ja saattamassa syyteharkintaan tapauksia, joissa virolaiset tekijät ovat epäillysti syyllistyneet erilaisiin väkivaltarikoksiin. Taustalla on ollut velanperintä ja kiristys.
...
Rikosnimikkeitä ovat törkeä pahoinpitely, törkeä vapaudenriisto, törkeä huumausainerikos, törkeä kiristys ja ampuma-aserikokset.

Esitutkinnan mukaan neljä virolaista miestä pahoinpiteli Tattarisuolla olleessa korjaamossa miestä, joka oli niin ikään virolainen. Taustalla oli ilmeisesti riita rakennusurakasta ja siitä johtuvista saatavista.

Toinen, vielä rajumpi tapaus sattui Vantaan ja Espoon alueilla.

Epäilyn mukaan joukko virolaisia kaappasi uhrin Vantaalla sijainneesta asunnosta kuun alussa. Virolaiset muiluttivat asianomistajan metsään Espoossa. Siellä he pahoinpitelivät uhria nyrkein ja potkimalla.

Muilutus jatkui poliisin arvion mukaan Tattarisuolla sijainneeseen korjaamoon, jossa tekijät pitivät uhria vankinaan vuorokauden verran. Pahoinpitely jatkui, ja mukana oli nyt myös teräaseita.

- Hänen vapauttamisekseen vaadittiin useiden tuhansien eurojen korvausta. Vaatimuksia tehostettiin ampumalla laukauksia uhrin viereen, rikostarkastaja Petri Rainiala sanoo poliisitiedotteessa.

Käräjäoikeus on vanginnut tapauksesta epäiltyinä noin kymmenen henkilöä. Heistä neljä on yhä tutkintavankeudessa.
8
Pohjoismaat / Vs: Ruotsi – autojen tuhopoltot (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut roke tänään kello 00:51:18 »
Paikallinen poliisipäällikkö on sitä mieltä että tekijöille pitää antaa porttikielto kotikonnuilleen. Sillä selvitetään akuutein tilanne. Tuo mies on nero.

http://www.gp.se/nyheter/polischefen-kriminella-ska-portas-fr%C3%A5n-sitt-bostadsomr%C3%A5de-1.7688502

Eikös nuo ole täällä juuri sen takia että joku paikallinen poliisipäällikkö tai "poliisipäällikkö " on antanut heille porttikiellon juuri kotikonnuilleen? Näin meille on kerrottu.
Tuhopolttoketjuun sopii  Keisari Nero.
Neroa on syytetty Rooman palon sytyttämisestä
9
Pohjoismaat / Vs: Ruotsi – autojen tuhopoltot (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut roke tänään kello 00:38:13 »
Lainaus käyttäjältä: Tulevaisuus

Auts, toi osui. Minä olen oikea koulukirja esimerkki netti öyhöttäjästä joka uhoaa ja mesoaa mutta sisimmässään on tyytyväinen että asuu vähän syrjemmässä ja toivoo että ongelmat kasvaisivat niin että muut joutuisivat ne hoitamaan.

Tähänhän se taitaa perussuomalaisuus ja ruotsidemokraattilaisuus perustuakin. Vaikka ei sitä usein ihan näin suoraan sanota, että ihan toivotaan että ongelmat kasvaisivat.

Itse aiheeseen sinulla ei ole mitään sanottavaa? 100 autoa sinne tänne. BKT  nousee.
10
Kylänraitti / Vs: Ympärileikkausketju!
« Uusin viesti kirjoittanut Skeptikko tänään kello 00:32:56 »
Lisää asian oltua esillä oikeudessa perjantaina.

Muistelen suhteellisen hiljattain nähneeni uutisen, jonka mukaan Britanniassa ei olisi oikeuteen joutunut ja/tai tuomittu ketään tästä lasten sukupuolielinten silvonnasta. Onkohan tämä peräti ensimmäinen tapaus joka on Britanniassa edennyt näinkin pitkälle oikeudessa, vaikka Britannia tunnetaan maana, jonne ympäri Eurooppaa lähetetään tyttöjä leikeltäväksi?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10