UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Eduskuntavaalit 2019 - yhdistetty vaalitenttiketju
« Uusin viesti kirjoittanut Lahti-Saloranta tänään kello 01:36:15 »
Andersson meni kiihkossaan harhaan myös tuossa suomenruotsalaisuudessa. Ei suomenruotsalaiset ole etninen vähemmistö jos eivät ole äskettäin ruotsista tulleita. Suomenruotsalaiset on kielellinen vähemmistö mutta etnisesti ovat suomalaisia. Ei suomenruotsalaista erota sisäsuomessa asujasta ulkoisesti mitenkään.
2
Kylänraitti / Vs: Eduskuntavaalit 2019 - yhdistetty vaalitenttiketju
« Uusin viesti kirjoittanut Alarik tänään kello 01:20:49 »
Liin ideologiaan kuuluu, että Suomi on valtio, johon ei ole kytkeytynyt mitään etnistä alkuperäisväestöä vaan kaikki ovat periaatteessa tasa-arvoisesti vuokralla täällä, ja kaikilla on siten yhtä suuri oikeus tähän maahan. ...

Tässäpä kohdassa koko kysymys vinksahtaa vinoon: kun se ei mene tasa-arvoisesti.

Sen avaaminen on vaikeaa, vaikka Halla-aho kovin yritti niin Li Andersson ei tajunnut tai ei ainakaan kertonut äänestäjilleen jos itse nyt tajusi. Haavisto saattoi olla viisaampi ja tajuta kerrasta.

Silti vaikka ei olisi "etnistä alkuperäisväestöä" niin ei voi olla niin, että osalla saa olla (esim suomenruotsalainen Li Andersson) kansalaisuudesta erillinen etnisyys johon muut etnisyydet ei pääse ilmoituksella - kun yhdellä ryhmällä (etniset suomalaiset) ei saisi olla samaa tasa-arvoista oikeutta sanoa: te voitte tulla kansalaisiksi muttei teistä etnisiä suomalaisia saa yhtään helpommin kuin minusta ilmoituksella etnistä romania, saamelaista, suomenruotsalaista, tataaria, somalia jnejne... kaikkia yhtäaikaa.

Aihe on ongelmana kiinnostava ja haasteellinen puhua ymmärrettäväksi. Siksi jäsen Veturihenkilö voi hyvin olla jauhotuspuutteesta oikeassa: nimittäin jos lisä-äänestäjiä persuihin pitäisi saada vaikka Vasemmiston kannattajista, niin jos kuulijalla nyt käy aivot vaikka standby-suvakkiteholla, niin koko Halla-ahon yritys avata problematiikkaa ja nykytilanteen epätasa-arvoisuutta voi jäädä ymmärtämättä.
3
@duc

Kun nyt mitä ilmeisimmin olet perillä noista asioista, niin mitä koraani ja perimätiedot sanovat? Entä eroaako sunnien ja shiiojen käsitykset toisistaan?
1. Työttöjen ja poikien ympärileikkaukset?
2. Raiskaaminen (ml. vääräuskoisten naisten) raiskaaminen? Imaamiksi itseään kutsuva Abdul Mannan sanoo "Oulussa tapahtuviin seksuaalirikoksiin liittyen olemme tehneet selväksi, että tällainen toiminta ei ole sallittua islamissa." Minua nyt kiinnostaa tietää missä kohti islamilaista säännöstöä se on kielletty.
3. Biletys & alkholi?
4
Kotimaa / Vs: 2018-07-31 Afgaanit joukkoraiskasivat 19-vuotiaan naisen Seinäjoella
« Uusin viesti kirjoittanut hulaq tänään kello 01:09:23 »
Raiskatun Idan tarinassa minua järkytti se että raiskaaja otti vielä uudelleen yhteyttä kun halusi uudestaan raiskata Idan. Käyttäytyi kuin olisi yksissä tuumin harrastettu kaikille osapuolille  mieluisaa seksiä. 
Miten helvetissä kukaan voi kuvitella että jos seksikumppani itkee, vapisee kauhusta, pyytää lopettamaan että tämä on tilanteessa vapaaehtoisesti ja haluaa väkivaltaista seksiä päälle sylkemisineen?

Siten, että tuo on standardi seksin muoto  kulttuurissa, jossa nainen arvoasteikossa snadisti aasin yläpuolella.

Niin, snadisti aasin yläpuolella oleminen tässä niinsanotussa (tai jos nyt joku vihervassarihyysäri sattuu lukemaan, niinkuvitellussa) skenaariossahan valitettava tilanne on se, että jos nainen on snadisti aasin yläpuolella, vastaavasti on todettava internet-videoiden pohjalta (esim. US military) että vuohet/lampaat ovat naisten yläpuolella, tässä samaisessa kulttuurissa.
5
Kylänraitti / Vs: Eduskuntavaalit 2019 - yhdistetty vaalitenttiketju
« Uusin viesti kirjoittanut Lahti-Saloranta tänään kello 00:51:45 »
Aplodien pohjalta Jussin kommenteista etnonationalismista tykättiin. Pieni yleisö toki, mutta se lienee ainoa objektiivinen signaali minkä Jussin ja Li:n väittelyistä voi saada.
Yleisö selvästikin piti Halla-ahon sanonisista. Se on kieltämättä positiivinen signaali. Toivottavaa on että edes Jussin ajatukset saisivat kannatusta vaikka se kannatus ei realisoitusikaan perussuomalaisten kannatuksena. Halla-aho on demonisoitu pahuuden ruumillistumana mutta ihme kyllä yleisö osoitti suosiota hänelle.
6
Kylänraitti / Vs: Eduskuntavaalit 2019 - yhdistetty vaalitenttiketju
« Uusin viesti kirjoittanut Pkymppi tänään kello 00:45:46 »

Rautalangasta vääntäen Jussi kysyi Anderssonnilta sen somalijutun. Minusta se oli täydellinen jauhotus ja sen Andersson kyllä kiihtymisellään ilmaisi.


Kiihtyminen saattaa olla myös oire kognitiivisen dissonanssin ikävästä äänestä pään sisällä. Jos on vuosikaudet hellinyt kahta keskenään ristiriitaista ideaa turvallisesti toisistaan erillään, ja sitten joku ilkeästi saattaa nämä kaksi ideaa siellä pään sisällä törmäämään toisiinsa, se voi aiheuttaa henkistä tuskaa. Jos sellainen jatkuu tai toistuu, siinä voi joutua luopumaan toisesta törmäytetystä ideasta.


  Jauhotus se on kun alkoi kaunis  neito kälättämään kuin äänensä rikkinäiseksi ryypännyt mummo. . .
7

Täytyy nyt vielä kerran kertoa, miksi maahantunkeujat raiskaavat, eli
- Irakissa, Afganistanissa ja sielläpäin, ovat naiset ja tytöt vain synnyttäjiä
- oman suvun miehet varjelevat heitä muilta itsensä kaltaisilta saalistajilta pukemalla heidät naiselliset muodot peittäviin kaapuihin
- varmemmaksi vakuudeksi poistetaan tytöiltä sellaiset sukuelimet, jotka tuottavat mielihyvää, eli klitoris ja muut ulkoiset sukuelimet
- miehet siis suojelevat naisiaan heiltä itseltään
- Suomeen tultuaan näkevät nämä miehet laumoittain tyttöjä/naisia, jotka varsinkaan kesällä eivät verhoa paljonkaan naisellisia muotojaan
- tämä koetaan matujen kulttuurissa kutsuksi seksiin
- kun nämä vähäpukeiset tytöt/naiset tulevat raiskatuiksi, toteuttavat nämä tänne kutsutut matut vain itselleen ominaisia luonnonlakeja

Miksi tämä roskajoukko lojuu täällä edelleen valtion kustantamassa täysihoidossa?
Hyvn todettu arkikielellä.

Minulla on sen suhteen koulutuksen tuoma hankaluus, olen pahoillani. Yksinkertaisesti totean ilmiön näin: alastomuus -> seksuaalinen houkutus = arab. fitna -> yhdyntäpakko tai murhaamispakko tai joku pakko siltä väliltä. Huivipakko selittyy jo Koraanin suuran 33,59 mukaan fitnan kautta. Fitna oli myös Turun terroristin perimmäinen motiivi tappaa naisia. Muslimien ihmiskuva on sopimaton länsimaihin. En jaksa enempää dokumentointia näin keskiyöllä.
8
Suositeltavaa luettavaa / Vs: Kova tekijä - Jordan B. Peterson
« Uusin viesti kirjoittanut Miniluv tänään kello 00:38:12 »
On tietysti kätevää, ettei tarvitse lukea mitään muuta kuin muiden kirjoittamia kirja-arvosteluja.

Todella toivon, että ihmiset lukisivat Maps of Meaningia, erityisesti Petersonista kiinnostuneet. Jättäkää se Tube ja yrittäkää etsiä jotain omaperäisempää arvokasta miehen kirjoituksista.

Lainaus käyttäjältä: Maps of Meaning
The world can be validly construed as a forum for action, as well as a place of things. We describe the world as a place of things, using the formal methods of science. The techniques of narrative, however ­ myth, literature, and drama ­ portray the world as a forum for action. The two forms of representation have been unnecessarily set at odds, because we have not yet formed a clear picture of their respective domains. The domain of the former is the "objective world" ­ what is, from the perspective of intersubjective perception. The domain of the latter is "the world of value" ­ what is and what should be, from the perspective of emotion and action.

The world as forum for action is "composed," essentially, of three constituent elements, which tend to manifest themselves in typical patterns of metaphoric representation. First is unexplored territory ­ the Great Mother, nature, creative and destructive, source and final resting place of all determinate things. Second is explored territory ­ the Great Father, culture, protective and tyrannical, cumulative ancestral wisdom. Third is the process that mediates between unexplored and explored territory ­ the Divine Son, the archetypal individual, creative exploratory "Word" and vengeful adversary. We are adapted to this "world of divine characters," much as the "objective world." The fact of this adaptation implies that the environment is in "reality" a forum for action, as well as a place of things.   
Unprotected exposure to unexplored territory produces fear. The individual is protected from such fear as a consequence of "ritual imitation of  the Great Father" ­ as a consequence of the adoption of group identity, which restricts the meaning of things, and confers predictability on social interactions. When identification with the group is made absolute, however ­ when everything has to be controlled, when the unknown is no longer allowed to exist ­ the creative exploratory process that updates the group can no longer manifest itself. This "restriction of adaptive capacity" dramatically increases the probability of social aggression and chaos. 
Rejection of the unknown is tantamount to "identification with the devil," the mythological counterpart and eternal adversary of the world-creating exploratory hero. Such rejection and identification is a consequence of Luciferian pride, which states: all that I know is all that is necessary to know. This pride is totalitarian assumption of omniscience ­  is adoption of "God's place" by "reason" ­ is something that inevitably generates a state of personal and social being indistinguishable from hell. This hell develops because creative exploration ­ impossible, without (humble) acknowledgment of the unknown ­ constitutes the process that constructs and maintains the protective adaptive structure that gives life much of its acceptable meaning. 
"Identification with the devil" amplifies the dangers inherent in group identification, which tends of its own accord towards pathological stultification. Loyalty to personal interest ­ subjective meaning ­ can serve as an antidote to the overwhelming temptation constantly posed by the possibility of denying anomaly. Personal interest ­ subjective meaning ­ reveals itself at the juncture of explored and unexplored territory, and is indicative of participation in the process that ensures continued healthy individual and societal adaptation. 
Loyalty to personal interest is equivalent to identification with the archetypal hero ­ the "savior" ­ who upholds his association with the creative "Word" in the face of death, and in spite of group pressure to conform. Identification with the hero serves to decrease the unbearable motivational valence of the unknown; furthermore, provides the individual with a standpoint that simultaneously transcends and maintains the group.
9
Montako suomalaista henkeä Mykkänen on valmis maksamaan hintana ihmisoikeussopimuksista?

10?
50?
100?
1000?
10000?
100000?
1000000?
5000000?
10
Kylänraitti / Vs: Eduskuntavaalit 2019 - yhdistetty vaalitenttiketju
« Uusin viesti kirjoittanut Hakkapeliitta tänään kello 00:35:12 »
Aplodien pohjalta Jussin kommenteista etnonationalismista tykättiin. Pieni yleisö toki, mutta se lienee ainoa objektiivinen signaali minkä Jussin ja Li:n väittelyistä voi saada.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10