UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Silloin, kun erikoissyyttäjä (Ken Starr) tutki Bill Clintonia, se tutkinta kesti neljä vuotta. Silloin republikaanit eivät olleet sitä mieltä, että tutkinta venyi liian pitkäksi. Joten sillä logiikalla Muellerilla on vielä hyvin aikaa.

Niin, no yli vuosi on pitkä aika tehdä tutkintaa, jolle ei ole löytynyt tähän päivään menneessä uskottavaa ja vedenpitävää näyttöä. Ja ei, en laske Steele-dossieria sellaiseksi.

Muellerin tutkinta on johtanut 22 syytteeseen. Se sisältää 5 henkilöä, jotka ovat myöntäneet syyllisyytensä. Vertaa sitä Ken Starrin tutkintaan, joka löysi vain yhden Monica Lewinskyn ja senkin vasta neljän vuoden jälkeen.
2
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Hamsteri tänään kello 01:36:13 »
Hamas on palestiinalaisten arabien mahdollistama. Jos palestiinalaiset arabit eivät hyväksyisi tätä, sitä ei olisi.
muistin just, että Israel itse pystytti Hamasin.

https://youtu.be/o7grSsuFSS0Tuossa videossa on hiekkis kertomassa kurpitsavaunu tarinoita kuten hiekkikset yleensäkin kertovat.
3
Kylänraitti / Vs: Juha Kärkkäinen tekee yhteistyötä uusnatsien kanssa?
« Uusin viesti kirjoittanut RedBear tänään kello 01:33:21 »
Jätän tämän vain tähän, en pysty mitään järkevää kirjoittamaan, koska otsassa jyskyttää suoni sen verran kovaa. Kuvakaappaus Rasmuksesta.
Nuo vihjailut tuossa ketjussa ovat sen verran asiattomia, että voisi jo täyttää jonkun rikoksen tunnusmerkistön. Työntekijä ei ole millään tavalla vastuussa työnantajansa ajatusmaailmasta, eikä uransa lopettanut urheilija ole automaattisesti julkisuuden henkilö, jota saisi maalittaa miten vain.

Vähintäänkin tuo pitäisi ilmiantaa FB:n ylläpidolle.
4
Kylänraitti / Vs: Juha Kärkkäinen tekee yhteistyötä uusnatsien kanssa?
« Uusin viesti kirjoittanut Alarik tänään kello 01:14:16 »
Median pitäisi keskittyä tiedon välittämiseen ei boikottien masinoimiseen. Itse jätän tosin Kärkkäisellä käymättä koska Magneettimedia.

Vaikka olen Israelin ystävä, en koskaan jätä käymättä Kärkkäisellä. Olen käynyt jopa Sika-päivillä!
"Kärkkäisen Sikapäivät tuovat kevään..."

Syystä tai toisesta Kärkkäisen kaupoissa ei paljoa rikastajia näe sikapäivien ulkopuolellakaan.

Nyt kun joku aika sitten viimeksi kävin Kärkkäisellä, niin silloin siellä kyllä pyöri ulkomaalais-taustais-oletettuja, eli kai jotain lähi-itäläisiä joista joku kokoomuslainen kuvailisi "balkanintummia".

Ehkä heitä ei sika haittaa niin paljon kuin puolestaloukkaantujia... tai on riittänyt se jos joku kukkahattu on kertonut "juutalaisvastaisuudesta" mutta ei perustellut riittävän hyvin boikottiinosallistumista - heille kun voisi kertoa sen etteihän kaupalla eikä työntekijöillä ole mitään tekemistä moisten asioiden kanssa.
5
Kylänraitti / Vs: Juha Kärkkäinen tekee yhteistyötä uusnatsien kanssa?
« Uusin viesti kirjoittanut koojii tänään kello 01:10:12 »
Voiko joku opastaa tietämätöntä, miten Kärkkäisen tavaratalo tai Kärkkäinen itse liittyvät nykyään Magneettimediaan? Joutuuko ikuiseen pannaan ja kirkonkiroukseen, jos on joskus julkaissut Magneettimediaa?
Se on tietysti suurempi ja kauaskantoisempi synti kuin esimerkiksi äänikuninkaan pahoinpitelyrikokset (Vapis) tai Yle-toimittajan vanhat sekoilut kristallien yössä (tiedätte kuka).  [/s]

Kärkkäinen julkaisi juutalaisvastaista foliohattu-Magneettimediaa, ja kun paskaa alkoi tulla (syystä) kunnolla niskaan, antoi lehden sitten natseille sen sijaan, että olisi lakkauttanut sen. Muutamille tietysti suvakeille vittuilu on se tärkein asia elämässä, ja siitä ilosta voi vaikka ampua itseä jalkaan. Senkus vaan.

Magneettimedia-lehteä jaettiin ainakin jossain kaupungeissa maksutta koteihin. Lehdestä vajaa puolet olivat sitä foliohattuilua ja sitten loppuosa Kärkkäisen mainoskuvastoa.

6
Perussuomalaiset / Vs: Seuraavat eduskuntavaalit
« Uusin viesti kirjoittanut RedBear tänään kello 01:04:30 »
Vielä voisi muistuttaa siitä, että SDP ryhtyi 1918 aseelliseen kapinaan laillista hallitusta vastaan, seurauksena sisällissota ja kymmeniä tuhansia uhreja.
Vieläkään eivät ole tuota väkivaltaisuuttaan anteeksipyytäneet.

Hävytöntä, että nyt SDP syyttää PS-puoluetta vääristä arvoista

Petteri oli jo menossa tuohon:

Lainaus
- Mennäänkö siitä, vielä vuosikymmeniä taaksepäin? Mitä te silloin ajoitte? Orpo haastoi sillä seurauksella, että Rinne alkoi silmin nähden hermostua.

- Anteeksi kuinka? Rinne kysyi

- Niin, Orpo tokaisi.

- Mitä te tarkoititte. Voitko kertoa? Rinne toisi.

- No, te olitte hyvin paljon syvemmällä sosialismissa, mutta ei mennä nyt siihen. Tarkoitin...

- Anteeksi kuinka? Rinne jankkasi.

- Antti, minä tarkoitin sitä, että jos mennään vuosikymmeniä taaksepäin...

- Petteri, kun argumentit loppuvat, niin sitten mennään sata vuotta taaksepäin, Rinne totesi ja mitä ilmeisemmin viittasi vuoden 1918 tapahtumiin.Orpo kiisti, että olisi ollut viemässä keskustelua vuoteen 1918.

- Ei siinä ollut sellaista ajatusta, mutta kun se, miten Antti tuli 60-luvulle ja se, miten silloin puolue on ollut jotain mieltä, niin me vaan voidaan käydä vuosikymmeniä läpi ja miettiä, mitä puolueet ovat milloinkin olleet mieltä asioista. Ei me sillä tämän päivän ongelmia ratkaista.

- Minä en viittaillut mihinkään 100 vuoden takaisiin tapahtumiin. Se ei kuulu minun tapoihin.
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201805232200962578_pi.shtml

Oli tuon kinan kanssa niin tai näin, vaikuttaa kyllä vahvasti siltä, että Rinne ja Orpo eivät sovi samaan hallitukseen.

Eli Orpo olisi siis menossa vaihtoon, jos demarit voittavat vaalit. Mistäpä sen muuten tietää, vaikka Kataisen Jykä olisi tulossa takaisin; hänhän ei suostunut kertomaan tulevaisuudensuunnitelmistaan...
7
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Suomen Kansa Ensin ry
« Uusin viesti kirjoittanut b_kansalainen tänään kello 00:42:08 »
Lisäksi Marso on tunnettu instigaattori joten poliisi varmaan ottaa sen mukaisesti.
Marso? Miksi käytät Marcosta piffien ja punikkien haveltavaa nimitystä? Oletko itsekin piffi/punikki?
8
Kylänraitti / Vs: Syntyvyys putoaa kuin kivi, tärkeänä syynä miesten syrjäytyminen
« Uusin viesti kirjoittanut Alarik tänään kello 00:39:38 »
Syntyvyyden laskussa kiinnitetään liikaa huomiota täysin lapsettomiin. Kyllä asiassa on varmasti myös sekin näkökulma että kun ennen pariskunta hankki 3-4 lasta niin tänä päivänä 1-2.

Totta.
En nyt tarkistanut, mutta mielikuvani on että myös lastensaamisen ikä on noussut. Silloin on ero siinäkin, että saako kaikki lapsensa vaikka heti 18v jälkeen, vai vasta 38v.

Tuon 18v ikäisenä syntynyt lapsi on jo synnyttänyt ekan oman lapsensa ja ehkä toista on jo kovasti tulossa silloin, kun tuo 38v pariskunta vasta on tehnyt päätöksen ja menossa sänkyyn lastensaanti mielessä.
9
Perussuomalaiset / Vs: Seuraavat eduskuntavaalit
« Uusin viesti kirjoittanut RedBear tänään kello 00:39:14 »
Minulla on sellainen tuntuma, että Orpon, Rinteen ja Sipilän lipilaari-klaanien suurin pelko suomalaisten herääminen Suomen itsenäisyyden menettämiseen EU:lle. Perussuomalaiset ovat pahin uhka näille kansallisen suvereniteetin tuhoajien unelmalle.

Eurokriisissä vielä näyteltiin uskottavasti kansallista päätöksentekoa. Maahanmuutoksi kutsutussa siirtolaisuuden eli EU:n sisälle lampsimisessa ei enää edes näytelty kansallista päätöksentekoa vaan väitettiin suoraan päin näköä "ettei vain voi mitään".

Ihan sama millä suomalaiset heräävät tähän todellisuuteen, kunhan heräävät ja äänestävät ainoan vaihtoehdon Perussuomalaiset vähintään suurimmaksi puolueeksi. Äänestämällä voi vielä vaikuttaa, kansallisesti.
Tässä on tärkeä pointti: asiayhteys on maahanmuuttoon, mutta varsinainen asia on EU-kriittisyys tai eurovastaisuus.

Jytkyssä suuri osa äänistä tuli nimenomaan eurovastaisuudesta. Soini sitten hallituksessa heti kusi tämän porukan muroihin ensimmäisenä, ja heidän osuutensa on suurelta osin se, joka on nyt kadonnut PS:n kannatuksesta.

Toinen vaikuttava seikka oli, että puhuttiin sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Tässäkin oli heti selvää, miten käy kun lähdetään porvarihallitukseen. Tämä kannatusporukka oli sitä, joka ei normisti äänestä, ja myös sitä joka on eniten tekemisissä käytännön maahanmuuton kanssa. Nämä ihmiset petettiin ja heitä on erittäin vaikea saada uudestaan uurnille. Valitettavasti nykyisen puheenjohtajan puheet sosiaaliturvasta luksuksena eivät auta tätä asiaa.

Eli Jytkyn ainekset aikoinaan olivat: maahanmuutto, EU, ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Viimeisimmän osalta keskustelu pyörii aika paljon erilaisten perustulomallien ympärillä ja osallistavuus näyttäisi olevan tulossa sdp+kok-linjalla. Itse olen alkanut oikeastaan juuri tämän vuoksi epäillä osallistavuutta, jota alun perin kannatin. Kun nämä kaksi näet pääsevät keskenään suhmuroimaan, luulen että tuloksena on kaikkien aikojen kafkamaisin byrokraattinen himmeli, jossa lauma uusia virkamiehiä tarkastelee tapaus kerrallaan kuukausikaupalla, onko joku immeinen oikeutettu aloittamaan tietyn kurssin ja montako tuntia yritystoimintaa saa viikossa tehdä... :facepalm:
10
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Suomen Kansa Ensin ry
« Uusin viesti kirjoittanut no future tänään kello 00:38:08 »
Onko paljonkin videoita siitä kun joku ulkomaalainen räyhää ja painii poliisin kanssa, ja sen jälkeen kävelee pois tilanteesta?

Muutenkin täällä on osalla porukasta aika erikoinen kuva poliisin kenttätyöstä. Aivan samalla tavalla siellä jokainen juoppo, nisti, anarkisti, näpistelijä tai muuten vain riehumisen elkeitä näyttävä  kansalaistottelemattomuusmies niputetaan, jos tarve sitä vaatii. Marcolla on takuulla jo tietty maine poliisin parissa, videoineen kaikkineen, ja siksikin tuota porukkaa tuli niin paljon. Toinen huutaa taustalla kuin hinaaja, ja kuvaaja saa kuvata rauhassa kunhan pysyy poliisin määräämän etäisyyden päässä. Tällaisia kiiinniottoja on varmaan jokainen nähnyt kun "joku juoppo tai hullu" rähisee ostarilla tai riitelee poliisin kanssa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10