Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Perussuomalaiset / Vs: Teemu Torssosen eduskuntavaaliketju 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Alligaattori tänään kello 06:42:49 »
Valtio kannattaisi laskea järjestäytyneeksi rikollisuudeksi monessakin maassa mutta suomessa asia on ihan selvä, viinaa myy, uhkapelejä kansalla pelattaa jotta rahat menisi vanhuksilta eikä lääkkeisiin enää riittäisi rahaa, vastineeksi saavat matuja täyteen maansa.

Jahha. SKP siellä taas vauhdissa. Mitäpä ehdotat? Vielä tiukempaa holhousta? Uhkapelien ja viinan myynnin kieltämistä?

Asia vaikka viinan, uhkapelien tai vaikka velkaantumisen kanssa on jokaisen ihan oma asia.
Elikkäs samanen ilmestyi jo aamulla joka uhoaa työntekemisen puolesta, kansa lakoon jne. Ja keskellä päivääkin on hyvin aikaa silti kirjoitella? Minkä puolueen toimisto noin makselee, persuthan se ei ole.
Tahtoo mut skp:hen?
Jos joku jakaa kiväärin niin mikäs tuossa. Listatkin voidaan laatia. Ja laitella nimiä niihin.

Eipä noi länsimaissa monikaan asia ole sallittuja, mutta rikollismaat on erikseen.

Kevennyksenä, persujohtohan se jo isänmaallisia syytti ryssiksi joten hyvällä tiellä kyllä olet. Natsi.
Natsi kuten koko nykyinen eduskunta, tuomassa kansanvaihtajia. Mutta miksi? Mitä siitä hyödyt? Jos vihaat itseäsi, miksi liität sen muihin?
(Jos joku muu lukee, viestihistoria ja modet, josko poistaisi turhat viestit, myös tästä ketjusta.)
2
Perussuomalaiset / Vs: Teemu Torssosen eduskuntavaaliketju 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Kinnunen tänään kello 06:38:54 »
Valtio kannattaisi laskea järjestäytyneeksi rikollisuudeksi monessakin maassa mutta suomessa asia on ihan selvä, viinaa myy, uhkapelejä kansalla pelattaa jotta rahat menisi vanhuksilta eikä lääkkeisiin enää riittäisi rahaa, vastineeksi saavat matuja täyteen maansa.

Jahha. SKP siellä taas vauhdissa. Mitäpä ehdotat? Vielä tiukempaa holhousta? Uhkapelien ja viinan myynnin kieltämistä?

Asia vaikka viinan, uhkapelien tai vaikka velkaantumisen kanssa on jokaisen ihan oma asia.
3
Tupa / Vs: Ville Rannan uusin piirros
« Uusin viesti kirjoittanut Linkster tänään kello 06:35:22 »
Niin JHA kuin Serena pilapiirrokset olivat kumpikin hauskoja ja tavoittivat jotain oleellista kohteestaan. Ei sorruta täällä kaksoisstandardeihin kuinka suhtaudumme kumpaakin piirrokseen.

Kumpikin on todella latteaa tavaraa. Esim Jha-stripissä on asetelma kuvaamassa vain kuvittajan omaa mielipidettä eikä tavoita kohteestaan edes ulkonäöllistä karikatyyria. Alleviivaavaa typerää huumoriyritelmää typerille.
Rautalankaa: Ei kai nyt kukaan omaa ajatusmaailmaa pidä "vihana ja inhona"? Jha on Ruotsidemokraatti toki ajatusmaailmaltaan.
Jha:lle olisi voinut piirtää ajatuskuplaan sosialistien kannatusprosentin ja selittää sen vaikkapa "kansanmurhan tuoksuksi".
Mutta kohderyhmä muistaen(sdp) saattaa tuokin yritelmä osoittautua vaikeaksi.

Toisaalta tämä lanka on ollut kummallinen ainakin minulle, en ole eläissäni edes kuvitellut avaavani sosialistien lehteä - en paperista tahi digitaalista.
4
Perussuomalaiset / Vs: Teemu Torssosen eduskuntavaaliketju 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Alligaattori tänään kello 05:48:25 »
Faktat siten, kuin minä ne ymmärrän:
PS -johto halusi, että ehdokaslistat täytetään ilman jäsenäänestyksiä.
Johdon vaihtamisen paikka olisi kyllä tuossa mikäli noin on asia.
Tai sitten julistautuminen marksilaiseksi puolueeksi jossa ylhäältä johdetaan ja alhaalla pelätään.
Pekka Katajan voi erottaa, jos on vehkeilijä ja omavaltaisuuksiinsa seonnut epatto. Puoluehallitus saa potkaista hänet luutamolle, jos hän on menettelyllään puolueessa tai sen ulkopuolella vahingoittanut puoluetta.
Tämä PS-puolueen säännöistä.

Vaalipäällikkö, jonka hommien tuloksena on ikävä julkinen  sekasotku, on todellakin vahingoittanut menettelyllään puoluetta.
Tuossa on ongelmana se että Soini tuhosi harjaamisillaan koko puolueen. Ehkä parempi olisi vain sivuraiteille ohjata.

Video liittyy.
Mullehan asia ei kuulu koska en ole jäsen eikä suunnitelmaa persujen äänestämisestäkään enää taida olla, mutta kun kerran tuotu esille asia, otan kantaa siltä kannalta että monessa kunnassa voi olla vähiten kehno vaihtoehdoista.

Tämä ei suoraan liity otsikkoon vaan kylläkin ketjun keskustelussa aiemmin olleeseen:
kuka muistaa kymmenen vuoden päästä katsella pisoja ja koulutusmääriä (Kanada jossain vaiheessa oli eniten koulutettu maa eli suurin osa korkeammasta koulutuksesta valmistuneita, osassa asioita meni jenkkien ohi, suuressa osassa ei ehtinyt saavuttaa) niin sitten pohtimaan sitä että kannattaako täälläkin laillistaa (minkä ne hörhöt tekee, heti kun muualla huomattu että haitaksi oli.)
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/345d3e32-7876-4e93-8f61-2f54f7ead77a_ul.shtml
Lainaus
Kannabiskaupat avaavat ovensa Kanadassa - pääministeri Trudeau: ”Vähennämme järjestäytyneen rikollisuuden voittoja”
Valtio kannattaisi laskea järjestäytyneeksi rikollisuudeksi monessakin maassa mutta suomessa asia on ihan selvä, viinaa myy, uhkapelejä kansalla pelattaa jotta rahat menisi vanhuksilta eikä lääkkeisiin enää riittäisi rahaa, vastineeksi saavat matuja täyteen maansa.
5
Jos toimittelijat olisivat osaavia toimittajia ja kirjoittaisivat totta eivätkä viherpuna värittäisi, vääristelisi tai ihan vaan valehtelisi jutuissaan
Onhan ne osaavia, sullekin mennyt tuo "viherpuna" läpi vaikka politiikka ja propaganda on ihan suoraa lebensraumin hakemista kansoille joita suomalaisia korvaamaan ovat tuomassa.
Juneksella on hyviä pointteja ja varmasti saa enempi ääniä tulevissa vaaleissa yksin kuin koko SKE, mutta ei lähellekkään riittävästi että valittaisiin eduskuntaan saati europarlamenttiin. Mutta kivaa elämää Juneksella kun rahoittajia riittää projekteille.
Eipä tuo varakas taida olla vaikka rahaa lahjoittavatkin jotkut pienissä määrin.
Verrata voi johonkin huijarijärjestöön jonka johto elää leveästi kansalta ryöstetyllä verorahoilla.

Yli 6,2 prosenttia äänistä pitäisi saada jotta valittaisiin (viime vaalien perusteella) eli ei taitaisi pienpuolueitten vaaliliittokaan auttaa - onpa omituinen piiri Oulussa, kepulit yksinään saaneet 42,7 prossaa. Sinnekö ne tukirahat menneet on?
6
Paja / Vs: JH-A ruotsiksi/JH-A på svenska.
« Uusin viesti kirjoittanut Lisä-Tuomas tänään kello 05:19:27 »
Ajattelinpa tässä muistaessani kantaa pienen korteni kekoon.

Ennen pitkää tulee käännettäväksi suloinen latautunut suvaitsevaisto-sanamme, joka on johdettu älymystöstä. Ehdotan sille ruotsinkieliseksi vastineeksi tolerantsija-termiä, jonka uskon olevan tunnistettavissa intelligentsijan muunnelmaksi.

Sen verran kuin olen kuningaskunnan valtavirrasta poikkeavaa materiaalia lukenut, en ole törmännyt siellä yhtä mehukkaseen ja ytimekkääseen jo käytössä olevaan termiin.
7
Kylänraitti / Vs: 2018-10-15: Kirjamessut perui Kiuas kustannuksen osallistumisen
« Uusin viesti kirjoittanut Alligaattori tänään kello 05:04:52 »
Johan nuo useampi vuosi sitten ovat muuttuneet, ei pelkästään Helsingissä, propagandamessuiksi.
Ennen tuli käytyä.
(Tuon muuten huomasin ihan itse, ei tarvinnut netistä lukea kuten koulun muuttumisesta.)
Onko apurahoilla ohjailua vaiko oma-aloitteista suomalaisvastaisuutta, sitä en osaa arvioida.
8
Mylly / Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Uusin viesti kirjoittanut mannym tänään kello 05:03:39 »
Aivan. Sinulle ammattilaisten työajalla ja merkittävillä resursseilla tekemä arvio on yhtä luotettava kuin omasta päästäsi viidessä sekunnissa repäisemä perusteeton (ja ilmiselvästi väärä) väite. Kyseessä on ihan simppeli false equivalence, eikä sinun ole sitä syytä hävetä kun muutkin tahot kuin sinä ovat siihen repsahtaneet, mutta sinun kannattaa jatkossa skarpata vähän, niin pääset paremmin kärryille maailman menosta.

Ei, Britanniasta ei ikinä tule kiinalaisten silmissä tasa-arvoista neuvottelukumppania koska Britannia on pieni maa joka on epäonnistunut integroitumaan alueelliseen blokkiinsa. Kiina itse integroitui jo tuhansia vuosia sitten. Kiinalaiset arvostavat kokoa ja harmonista toimintaa, eivät kaaosta.

Voit jankata tuota kunnes naama sinertää, muttei se tule yhtään sen todemmaksi.

Tässä on muuten jännä epäloogisuus eurofoobikoiden ajattelussa. Nimittäin EU:n etuja ei haluta nähdä, mutta kuitenkin puhutaan lämpimään sävyyn kauppasopimuksista. 12 aluetta oli rautalangasta vääntämistä: jos kaupan esteitä on enemmän, niin kauppaa käydään vähemmän. Mikäli kaupan esteitä on vähemmän, kauppaa käydään enemmän. Jos Suomessa pitäisi lanseerata samasta tuotteesta 12 eri versiota erilaisissa pakkauksissa erilaisilla viranomaishyväksyntämenettelyillä, niin olisi se lanseeraaminen pikkaisen hankalampaa kuin nyt. Samoin asia toimii Euroopan ja maailmankin mittakaavassa. Mitä organisoituneempi on pelikenttä, sitä tehokkaammin kaikki toimii. Siksi niitä kauppasopimuksia tehdään, ja siksi on tehty EU:n sisämarkkinat millä saavutetaan vielä kauppasopimuksia paljon merkittävämpiä etuja. Samantyyppisiä, mutta isompia.

Niin jos ammattilaisten merkittävillä resursseilla tekemä arvio perustuu ei todelliseen maailmaan, ja on luotettavuudeltaan samaa tasoa kuin stetsonistani vetämäni arvio. Niin ei sillä ole paljoakaan arvoa. Auktoriteettiin vetoaminen on muuten noloa, sinullekin. Sinulle suosittelen skarppaamista ja maailman menon seuraamista, muistakin lähteistä kuin EU kiimaisista vasemmistolaisista julkaisuista. Tai no ideologiansa kullakin.

Britanniasta tulee Kiinan silmissä tasavertainen neuvottelukumppani sinä päivänä kun Britannia kykenee tasavertaisesti neuvottelemaan, eikä osana "alueellista blokkiaan". Kiina integroitunut alueellisen blokkinsa kanssa? Arvostavat kokoa ja harmonista toimintaa, ei kaaosta? Damn, kyl me nyt tarvitaan kommunistinen yksipuoluejärjestelmä Eurooppaankin, ohjaamaan kaikkea meidän toimintaa jotta me voidaan olla ihan yhtä onnellisia kuin Kiinalaiset.

Britannian talous ei ole kärsinyt Brexit äänestyksestä kuten ennustettiin, se ei oikeastaan ole edes kärsinyt, siinä on riittävästi todistetta sille että se on totta. Sinusta Britannian talous on kärsinyt, perustuen johonkin talousmalliin joka ei ole oikeastaan ikinä osunut oikeaan. Mutta nyt se on kyllä totuus koska se on anti Brexit.

EU:n etuja ei haluta nähdä? Niiden etujen perään on huudeltu nyt vuosia ja ainoa mitä EU fanittajilta saa. On fantastista, Euro on ihana, integraatio on hyvästä, valtavat edut, on valtavat edut, rauhalliset markkinat.

Eli yritit vääntää rautalangasta kuinka Suomen hajotessa 12 alueeseen, siitä tulisi vaikea kauppasopimuksellisesti, mutta koska EU niin kaikki on niin auvoista ja ihanaa, kun sen on joku kovapalkkainen martelaa pieriä päättänyt, koska onhan "asiantuntijan" kovalla palkalla ja suurilla resursseilla vääntämä pöntöntäyte kultaa, kun se on työajalla tehty.
9
Kylänraitti / Vs: Tuntematon sotilas, vielä tuntemattomampi yleisö
« Uusin viesti kirjoittanut Lasse tänään kello 04:57:00 »
Aika härskiä. Neiti Rigatelli on itse toimittanut "metoo-jutun" Louhimiehestä. Mikä oli jutun tarkoitus alunperin? Nolata palkittu ohjaaja? Saada oikeutta näyttelijättärille kaltoin kohtelusta? Kenties jokin henkilökohtainen kauna on vaatinut kostamista. Rigatelli on stipendillä opiskelemassa ja stipendiaatilla on kielto tehdä freelance-keikkaa tai toimittajan työtä. Tästäkin huolimatta hän esittelee itsensä BBC:lle Ylen toimittajana ja mustamaalaa Louhimiehen. Miksi? 
 Yle on väittänyt Rigatellin toiminnan olevan perusjournalismia, koska suosittu ohjaaja on päässyt isoon eurooppalaiseen produktioon. Hevonpaskaa isolla P:llä.


Lainaus
RIGATELLI opiskelee parhaillaan Los Angelesissa USC Annenbergin yliopistossa lukuvuoden mittaisessa opinto-ohjelmassa Helsingin Sanomain säätiön stipendiaattina. Säätiön sääntöjen mukaan stipendiaattiaikana ei voi tehdä töitä, vaan stipendiapuraha on tarkoitettu kokopäiväistä opiskelua varten.
.........
Kulttuuri- ja elämäntapatoimituksen päällikkö Tuomas Ferm Yleltä kertoo, että Rigatelli on tarkistanut saamaansa uutisvinkkiä sähköpostien avulla ja sitten lähettänyt vinkin Ylelle. Sen jälkeen toimitus on hoitanut uutisprosessia.
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005865830.html

Busted!
10
Miksi USA:ssa naisella on mahdollisuutta valita kotiäitiys, suomalaisillahan ei tuohon kuulemma ole varaa?
Korkeampi elintasoko?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10