UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Kirkkonummelle väliaikainen turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus  (Luettu 966964 kertaa)

Mymmeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 78
 • Liked: 328
Lainaus
Mediahan valitsee kuviin aina sen yhden lapsen tai pari naista ja jättää kertomatta että yli 90% on miehiä jotka suomeen pyrkivät.

Jokainen mies joka jättää perheensä sodan jalkoihin on täysin halveksuttava kusipää minun mielestäni ja totean tämän ilman mitään rasismia.
No näinhän se on. Ja tälleen juuri punaisen pillerin nielleenä piti ihan nipistää itseä kun näytettiin kuuden uutisissa karmeita sotakuvia, joissa lapsia kaivettiin raunioista. Että meillä sitten tuossa muutaman kilsan päässä oikeasti lorvii näitä geelitukkia merkkivaatteissaan. Kolmen lapsen isä jätti raskaanaolevan vaimonsa ja lapsensa sinne pommihelvettiin?

Mutta niin ne Veikkolan mammat koitti vaan selitellä asiaa itselleen, että naisille ja lapsille se pakoreissu on niin vaarallinen, että parempi vaan lähettää vain ne miehet edeltä. Noh, entäs kun ne vaimo ja lapset joutuu isiksen seksiorjiksi sillä välin kun iskä viipottaa kohti Evitskogia ipadi kainalossa?
"Eurooppaan tulijoiden joukossa on myös valitettavasti joitain niitäkin, joilla on pahat mielessään. Tätäkään ei voi kiistää vain siksi, ettei joku kenties halua sitä kuulla." - Sauli Niinistö
"Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka" - Alexander Stubb

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 143
 • Liked: 89613
Lainaus
Turvapaikanhakijoiden määrä on lisääntynyt koko Euroopassa, kun turvallisuustilanteet muun muassa Irakissa, Syyriassa, Somaliassa sekä Afganistanissa ovat kiristyneet. Viime viikkoon mennessä turvapaikkaa on hakenut Suomesta lähes 5000 ihmistä. Helsingin Sanomat kertoi aiemmin, että Irakista tulee eniten turvapaikanhakijoita, sillä terroristijärjestö Isis valtaa maan alueita samaan aikaan, kun Yhdysvallat on vähentänyt joukkojaan maasta.
Iltalehti

Lisäystä on ollut tänä vuonna etenkin albanialaisten turvapaikanhakijoiden määrässä (jo kolmanneksi suurin ryhmä), vaikka kaikki albanialaisten hakemukset ovat perusteettomia.

Toisin kuin tuossa väitetään, kyseisten lähtömaiden turvallisuustilanteessa ei ole tapahtunut sellaisia muutoksia, jotka selittäisivät sieltä tulevien turvapaikanhakijoiden määrän näin nopean kasvun. Kyse on enemmänkin ihmissalakuljettajien (mm. Isis) toimintatapojen muutoksista ja EU:n aivan uudenlaisesta kädettömyydestä.

Kun laittomien siirtolaisten hyöky on nyt saatu päälle (odotettavissa vieläkin suurempi exodus kuin mitä kutsuttiin arabikevään aikaan Italian sisäministerin turhaksi pelotteluksi), koska sitä ei haluta estää, hyöky vahvistaa itse itseään. Tulijoita kyllä riittää miljoonittain. Esteenä on vain logistiikka.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

tutkimus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 602
 • Liked: 2870
vastikkeellisuutta yhteiskunnan rahasta eli laitettaisiin heidät töihin ma-pe 8-17 vastineeksi yhteiskunnan tuista jolloin he eivät syrjäytyisi lopullisesti ja heillä olisi rutiini jolla pärjäisivät myös ihan palkallisissa töissäkin ja heillä olisi motivaatio löytää se palkallinen työ

Eiköhän se motivaatio palkallisen työn löytämiseen tule ihan siitä palkasta. Sitä on kuitenkin hankalaa löytää, kun sitä ei ole. Jos nuori on hyväksytysti läpäissyt peruskoulun, hän on jo ehtinyt oppimaan kuinka herätään aamulla, ja kykenee palauttamaan sen mieleensä myöhemminkin. Pelkkään heräämisen opetteluun ei tarvitse erillistä kyykytystä.

Lainaus
Mitä tulee siihen etttä yhteiskunnan pitäisi maksaa normipalkkaa kaikkien mahdollisten töiden tekijöille niin ymmärrätkö sinä että suomi on täysin persaukinen jolla on yli 100 miljardia euroa velkaa ja uutta velkaa tulee ensi vuonnakin yli 5 miljardia euroa?

Olen kyllä kuullut tuosta. Mutta eipä se orjuuttamista oikeuta.

Kun on peruskoulun jälkeen keskeyttänyt amiksen/lukion ja hengaillut tekemättä mitään pari vuotta niin ei ole enää oikeasti kykyjä lähteä duuniin eikä ole motivaatiota lähteä niihin harvoihin duuneihin joihin vielä ehkä pääsisi koska ne ovat huonosti palkattuja ja raskaita eli saman saa sossusta ja työkkäristä.

Lisäksi jos et ole tietoinen niin peruskoulusta työnnetään ulos porukkaa jolla useita vitosia todistuksessa eikä juuri minkäänlaisia kykyjä ja näitä tapauksia on suomalaisia ja maahanmuuttajataustaisia ja sitten näistä tulee niitä totaalisyrjäytyneitä joista pääkaunkiseudulla yli 50% on maahanmuuttajataustaisia.

Se että ei jaeta ilmaista rahaa dokaamiseen ja makseta ilmaista asuntoa vaan vaaditaan jotain yleishyödyllistä toimintaa vastikkeeksi ja samalla pidetään elämän rytmi normaalina ja aktivoidaan niin että rutiini säilyy ja elämässä on jotain muuta tekemistä kuin dokausta ja hengailua EI ole orjuuttamista.

Suomessa on pulaa myös työstä eli työpaikoista mutta suurin ongelma on passivoiva ilmaisen rahan jakelu jonka lieveilmiönä syntynyttä työvoimapulaa matalapalkkaisissa töissä sitten paikataan täysin järjettömällä työperäisellä maahanmuutolla matalapalkkaisiin ammatteihin samalla kun annetaan suomalaisten nuorten ja suomessa jo asuvien maahanmuuttajanuorten syrjäytyä.

Jokaista hommaan kirjoitettua kommenttia kohti kannattaa kirjoittaa 5 faktoja levittävää kommenttia muihin medioihin jos haluaa että maahanmuuttokriittisyys valtavirtaistuu.

falco

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 677
 • Liked: 1874
On ilahduttavaa, että hommalle on rekisteröitynyt uusia jäseniä Kirkkonummelta tämän Evitskogin vastaanottokeskuksen perustamisen myötä, tervetuloa! Olisi arvokasta, mikäli te vok:n lähialueella asuvat jäsenet jaksaisitte jatkossakin täällä kertoa, miten yhteiselo uusien naapurien kanssa sujuu.

Hommaforum on saanut tämän tapauksen myötä lisää julkisuutta ja luulen, että tätä ketjua seurataan Homman ulkopuolelta tavallista laajemmin. Siksi toivoisin, että vältettäisiin turhaa etunojaöyhöttämistä tyyliin "veikatkaa koska tulee eka joukkoraiskaus ja miten media aikoo sen pimittää". Katsotaan rauhassa mitä tapahtuu, siksikin alueella asuvien ensi käden kokemukset olisivat kovin kaivattuja.

Jos ikäviä asioita tapahtuu, niistä on tärkeää kuulla. Sekin on arvokasta kuulla, jos yhteiselo sujuukin oletettua paremmin.

Saa nähdä, tuleeko tästä ainoastaan 2-3 kuukauden väliaikainen kokeilu (ilman kunnan suostumusta) vai hyväksyykö Kirkkonummen kunta vok:n pysyvästi. Nykyisellä tulijavauhdillahan Suomeen pitäisi perustaa joka viikko suunnilleen kaksi uutta Evitskogin kokoista vastaanottokeskusta, joten aika pian tulee paine muuttaa kaikki korpihotellit ja entiset ay-kokouskeskukset turvapaikanhakijoiden hotelleiksi.

Ellei sitten hallitus ottaisi päätäntävaltaa jämerästi itselleen, ja vaikkapa säätäisi pikavauhtia humanitaarisin syin oleskeluluvan saaneille toimeentuloehdon perheenyhdistämiselle, pudottaisi turvapaikanhakijoiden saamat rahalliset avustukset minimiin, harkitsisi vakavasti asumisperusteisen sosiaaliturvajärjestelmän muuttamista kansalaisuusperusteiseksi ja solmisi nyt vähintään palautussopimuksen Irakin kanssa. Sekä pohtisi, onko Somalia enää yleisvaarallinen maa, jonka mihinkään osaan ei ketään voi palauttaa. Näitä vastuullinen hallitus pohtisi nyt hätäistunnossa Kesärannassa yömyöhään, mikäli kriisitietoisuutta ja toimintakykyä olisi. Luulin, että tällä hallituksella niitä olisi, mutta pahalta näyttää.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 749
 • Liked: 8860
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Snaphanenin mukaan, Danske Folkparti:ssa on jo ehdotettu, että Tanska sanoo irti kansainvaliset pakolaissopimukset ja olen sitä mieltä, että Suomessa tätä pitäisi myöskin harkita.

Harkitaan... KYLLÄ, JUURI NÄIN PITÄISI TEHDÄ, JO EILEN!!11

Lainaus
Nämä sopimukset ovat syntyneet aivan toisenlaisessa tilanteessa. Ennen kaikkea pyrittiin antamaan suojaa niille jotka pakenevat vainoa muista Euroopan maista ja pakenevat kommunismin vainoja. Nyt tullaan tänne Afrikan sarvesta lisääntymään ja jos kommunistisissa maista pakenevat olisivat toimineet samalla tavalla, he olisivat menneet takaisin lomailemaan niissä maissa, joista he ovat paenneet samalla kuin he olisivat mellakoineet ja vaatineet että heitä vastaanottanut maa siirtyy kommunismiin!

Eli PS:n pitäisi ehdottaa radikaaleja ratkaisuja!

JUURI NÄIN.

Vihollisia ovat kuitenkin poliitikot ja virkaläskit, eivät typeröitetyt pullahalaajat, vasuriretardit eivätkä etenkään neekerit. Radikaali mutta ainoa moraalisesti kestävä ratkaisuehdotus olisi korvausvastuu jo aiheutetusta vahingosta: aktiiviset mamuttajat vastaamaan hlökohtaisella omaisuudellaan sosiaalituristen elätyksestä ja palautuksesta!
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Source

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 491
 • Liked: 348
Tämä voisi olla tarpeellinen Evitskogin pimenevissä illoissa http://www.kolmassilma.fi
"Nämä ihmiset, turvapaikanhakijat vain pömpsähtivät taivaasta."

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 31 382
 • Liked: 13401
En nyt ala saksimaan tästä, mutta tukien vastikkeellisuutta on ehdotettu uuden ketjun aiheeksi.
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Mymmeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 78
 • Liked: 328
Minua surettaa se, että vasta tämä vok-keskustelu katkaisi kamelin selän ja herätti moderaattorit Veikkola-ryhmässä. Siellä on ollut jos vaikka mitä keskustelua, suorastaan ala-arvoista paskaa. Mutta kas, kun tuli puheeksi turvapaikanhakijat, niin moderaattorit yhtäkkiä tajusivat olla moderaattoreita, tuhosivat usean sadan kommentin mittaisia keskusteluketjuja ja leimasivat kaiken asiallisen, mutta kriittisen keskustelun trollaamiseksi.

Noh, se sai minut etsimään paikkaa, jossa uskallan puhua. Eksyin tänne. Luulin, että täällä on vaan niitä nahkatukkaisia heilhitlereitä, mutta yllätys olikin suuri, kun täällä keskustelu oli kaikkein asiallisinta! :o
"Eurooppaan tulijoiden joukossa on myös valitettavasti joitain niitäkin, joilla on pahat mielessään. Tätäkään ei voi kiistää vain siksi, ettei joku kenties halua sitä kuulla." - Sauli Niinistö
"Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka" - Alexander Stubb

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 242
 • Liked: 18333
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
***
Stubbin naapuriin se olisi parasta saada. Haluaisin nähdä sen kiemurtelun kun asunnon arvo laskee kuin lehmänhäntä, pakoon ei kehtaa lähteä ja mitään negatiivista ei uskalla mediaan antaa. Tyypillähän on vielä ihan hillittömät velat päällä niin tuo asunnon arvon laskeminen olisi 5/5.

Sori huono ulkoasu, tabletilla kopsattu

Stubbilla on kai n. 750 k€ asuntolaina, että hänen naapuriinsa se VOKki sopisi kuin suvaitsevaisuus koulukiusaajalle.

Arvatkaas tuleeko tapahtumaan? Kannattaa silti scouttailla sopivia kiinteistöjä siitä läheisyydestä, ja laittaa vinkkiä kasvattamoon. Stubbikaan ikuisesti huipulla pysy.
« Viimeksi muokattu: 17.08.2015, 20:22:56 kirjoittanut MW »

guest7001

 • Vieras
Tämä linkki sopinee ketjun jatkeeksi.

Helsingin Uutiset: "Pakolaisilla" IPhonet ja tabletit

Alapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 866
 • Liked: 1790

Saa nähdä, tuleeko tästä ainoastaan 2-3 kuukauden väliaikainen kokeilu (ilman kunnan suostumusta) vai hyväksyykö Kirkkonummen kunta vok:n pysyvästi.

Pelko on että se tulee jäämään ja Kirkkonummen katastrofikunta sen ottaa vastaan. Kunnalla on kuitenkin rahasta tarve, mutta... päätöksiä haudotaan helvetin pitkään ja turhan montaa asiaa veivataan ees sun taas, joten mikä tahansa on vokin kohtalo voi kestää, jolloin se on väliaikainen aivan liian kauan.

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 594
 • Liked: 4282
Onkos se metallin Murikka-opisto vielä hengissä? Äkkiä hyötykäyttöön koneinsinööreille.

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 594
 • Liked: 4282
Kirkkonummi on asuinpaikan nimenä hiukan kehno, muslimille. Olisiko se muutettava Moskeijanummeksi?

uffomies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 199
 • Liked: 1157
Minua surettaa se, että vasta tämä vok-keskustelu katkaisi kamelin selän ja herätti moderaattorit Veikkola-ryhmässä. Siellä on ollut jos vaikka mitä keskustelua, suorastaan ala-arvoista paskaa. Mutta kas, kun tuli puheeksi turvapaikanhakijat, niin moderaattorit yhtäkkiä tajusivat olla moderaattoreita, tuhosivat usean sadan kommentin mittaisia keskusteluketjuja ja leimasivat kaiken asiallisen, mutta kriittisen keskustelun trollaamiseksi.

Noh, se sai minut etsimään paikkaa, jossa uskallan puhua. Eksyin tänne. Luulin, että täällä on vaan niitä nahkatukkaisia heilhitlereitä, mutta yllätys olikin suuri, kun täällä keskustelu oli kaikkein asiallisinta! :o

Tervetuloa!! Eikös olekin hassua miten asiat voivat olla toisin kuin YLE median propagandassa. Kiva kun näet Matrixin taakse :-) Ja kerro kaikille muillekin siellä että missä asioista voi keskustella, myös niille jotka kannattavat maahanmuuttajia.
Satu Punahilkasta heijastaa hyvin tänä päivänä esiintyvää tarinaa pakolaisten joukossa Eurooppaan soluttautuvista terroristeista
Saksan viranomaiset varuillaan maahan soluttautuneista islamisteista
Arhinmäki - "Vastenmielisiä yhdistämisiä leimaamistarkoituksella"

Nuivake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 624
 • Liked: 10673
 • Arvo Pohja
Elämme todella mielenkiintoisia aikoja.

Kirkkonummen kaltainen maahanmuuttopoliittinen seuranta on maassamme tällä hetkellä jotain ainutlaatuista.
Kaikki alkoi todella yllättäen, sosiaalinen media ja internet-foorumit alkoivat heti raportoimaan tilanteesta, puolesta ja vastaan. Myös perinteinen media on osallistunut, omalla vanhanaikaisella ja kömpelöllä tavallaan. Kulttuurit ovat kohdanneet, odotukset ja asenteet vaihtuneet hyvin nopeissa sykleissä. Todellisuus on yllättänyt monet.

Meillä on nyt käsissämme pienoiskoossa ikkuna Suomen tulevaan todellisuuteen.
Lähetetty minun ATK laitteestani Taputapu.

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 259
 • Liked: 9536
***
Stubbin naapuriin se olisi parasta saada. Haluaisin nähdä sen kiemurtelun kun asunnon arvo laskee kuin lehmänhäntä, pakoon ei kehtaa lähteä ja mitään negatiivista ei uskalla mediaan antaa. Tyypillähän on vielä ihan hillittömät velat päällä niin tuo asunnon arvon laskeminen olisi 5/5.

Sori huono ulkoasu, tabletilla kopsattu

Stubbilla on kai n. 750 k€ asuntolaina, että hänen naapuriinsa se VOKki sopisi kuin suvaitsevaisuus koulukiusaajalle.

Arvatkaas tuleeko tapahtumaan? Kannattaa silti scouttailla sopivia kiinteistöjä siitä läheisyydestä, ja laittaa vinkkiä kasvattamoon. Stubbikaan ikuisesti huipulla pysy.

Nuhjuinen Kesähotelli Matinlahti on Espoossa siinä Matinkylänrannassa Haukilahden ja Westendin kupeessa, siellä on ainakin aikaisemmin majoittunut virolaisia työmiehiä, mitkä voidaan näköjään helposti  potkia pellolle tunneissa.
« Viimeksi muokattu: 17.08.2015, 20:52:38 kirjoittanut valtakunnanpärkhele »
JH-a: On vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti.

Tytti Tuppurainen: "Jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä sosialidemokratia on!"

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 242
 • Liked: 18333
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
...ja Sipilän hallitus leikkaa, ei toki virkaloisilta, kotouttamiskoordinaattoreilta, monikulttuuriassistenteiltä eikä geelitukilta, niitä lisää... onhan meillä varaa, Suomi on rikas maa.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 242
 • Liked: 18333
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
***
Stubbin naapuriin se olisi parasta saada. Haluaisin nähdä sen kiemurtelun kun asunnon arvo laskee kuin lehmänhäntä, pakoon ei kehtaa lähteä ja mitään negatiivista ei uskalla mediaan antaa. Tyypillähän on vielä ihan hillittömät velat päällä niin tuo asunnon arvon laskeminen olisi 5/5.

Sori huono ulkoasu, tabletilla kopsattu

Stubbilla on kai n. 750 k€ asuntolaina, että hänen naapuriinsa se VOKki sopisi kuin suvaitsevaisuus koulukiusaajalle.

Arvatkaas tuleeko tapahtumaan? Kannattaa silti scouttailla sopivia kiinteistöjä siitä läheisyydestä, ja laittaa vinkkiä kasvattamoon. Stubbikaan ikuisesti huipulla pysy.

Nuhjuinen Kesähotelli Matinlahti on Espoossa siinä Matinkylänrannassa Haukilahden ja Westendin kupeessa, siellä on ainakin aikaisemmin majoittunut virolaisia työmiehiä, mitkä voidaan näköjään helposti  potkia pellolle tunneissa.

Yhteisöllisiä tuonne mahtuisi helposti siis tuhat.

xor_rox

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 673
 • Liked: 9905
 • Päässänne on kontrolleja
Lisäystä on ollut tänä vuonna etenkin albanialaisten turvapaikanhakijoiden määrässä (jo kolmanneksi suurin ryhmä), vaikka kaikki albanialaisten hakemukset ovat perusteettomia...

Ihme touhua. Kohtahan Albania on eurostotasavalta ja sitten ollaankin kaikki yhtä eurostokansaa.

Kari Kinnunen

 • Vieras
Nooh, Arttu Wiskari on ainakin onnellinen. Mökki myyty ajoissa.

Saattaa olla kiinteistöjen haluttavuus hiukan laskusuunnassa.

uffomies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 199
 • Liked: 1157
...ja Sipilän hallitus leikkaa, ei toki virkaloisilta, kotouttamiskoordinaattoreilta, monikulttuuriassistenteiltä eikä geelitukilta, niitä lisää... onhan meillä varaa, Suomi on rikas maa.

Jossain oli käyrä miten eri palkansaajilla on tuloutus kehittynyt niin yksi osasto oli selkeästi edellä muista ja se oli valtion työntekijät. Jossain on läskiä ja paljon ....
Satu Punahilkasta heijastaa hyvin tänä päivänä esiintyvää tarinaa pakolaisten joukossa Eurooppaan soluttautuvista terroristeista
Saksan viranomaiset varuillaan maahan soluttautuneista islamisteista
Arhinmäki - "Vastenmielisiä yhdistämisiä leimaamistarkoituksella"

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 242
 • Liked: 18333
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
...ja Sipilän hallitus leikkaa, ei toki virkaloisilta, kotouttamiskoordinaattoreilta, monikulttuuriassistenteiltä eikä geelitukilta, niitä lisää... onhan meillä varaa, Suomi on rikas maa.

Jossain oli käyrä miten eri palkansaajilla on tuloutus kehittynyt niin yksi osasto oli selkeästi edellä muista ja se oli valtion työntekijät. Jossain on läskiä ja paljon ....

On on, mutta eihän omaa jalkaa purra... sitten tosin, kun ovat oikeaa työtätekevän keskiluokan tappaneet, käsissä on sisällissota. Mutta eihän se ahneita huoleta. Heidän jälkeensä vedenpaisumus.

Kaarin M

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 014
 • Liked: 2139
hmm...mihinköhän nämä 80 000 "pakolaista" meinataan asuttaa? Ei liene kämppiä kovin paljon tyhjillään muuta kuin korvessa. Tuskin heitä sellainen hengailupaikka kiinnostaa. Talven tullen jäätyvät taivasalla. Ei kai tarkoitus ole että nämä eivät saisi oleskelulupia tänne? Ei kai tämä nyt ole joku taskurahan jakoprojekti ja kun taskut on täynnä lähdetään seuraavaan maahan?

Entäs millä nämä pidetään hengissä jatkossa? Mitä työtä pystyvät tekemään? Ja kuka sen työn heille tarjoaa? Millä rahalla pystyvät elättämään itsensä?

Onko joku ajatellut unelmakiimassaan nokkaansa pitemmälle? Vai lemmikeiksikö nämä  tänne roudataan?
« Viimeksi muokattu: 17.08.2015, 21:55:44 kirjoittanut Kaarin M »
Tänään ei saa uskoa
tänään täytyy unohtaa
tänään ei saa tuntea tuskaa
tänään täytyy diskossa persettä heiluttaa

uffomies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 199
 • Liked: 1157
...ja Sipilän hallitus leikkaa, ei toki virkaloisilta, kotouttamiskoordinaattoreilta, monikulttuuriassistenteiltä eikä geelitukilta, niitä lisää... onhan meillä varaa, Suomi on rikas maa.

Jossain oli käyrä miten eri palkansaajilla on tuloutus kehittynyt niin yksi osasto oli selkeästi edellä muista ja se oli valtion työntekijät. Jossain on läskiä ja paljon ....

On on, mutta eihän omaa jalkaa purra... sitten tosin, kun ovat oikeaa työtätekevän keskiluokan tappaneet, käsissä on sisällissota. Mutta eihän se ahneita huoleta. Heidän jälkeensä vedenpaisumus.


Ylläpito, tunkin kuva etusivulle tekstin kerta että pitäkää tunkkinne valtiovalta!! Veivatkaa sitä geelipakolaisten kanssa tableteilla & iPhonella.

Satu Punahilkasta heijastaa hyvin tänä päivänä esiintyvää tarinaa pakolaisten joukossa Eurooppaan soluttautuvista terroristeista
Saksan viranomaiset varuillaan maahan soluttautuneista islamisteista
Arhinmäki - "Vastenmielisiä yhdistämisiä leimaamistarkoituksella"

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 767
 • Liked: 9753
 • "Yhdessä eteenpäin"
Lainaus
Mediahan valitsee kuviin aina sen yhden lapsen tai pari naista ja jättää kertomatta että yli 90% on miehiä jotka suomeen pyrkivät.

Jokainen mies joka jättää perheensä sodan jalkoihin on täysin halveksuttava kusipää minun mielestäni ja totean tämän ilman mitään rasismia.
No näinhän se on. Ja tälleen juuri punaisen pillerin nielleenä piti ihan nipistää itseä kun näytettiin kuuden uutisissa karmeita sotakuvia, joissa lapsia kaivettiin raunioista. Että meillä sitten tuossa muutaman kilsan päässä oikeasti lorvii näitä geelitukkia merkkivaatteissaan. Kolmen lapsen isä jätti raskaanaolevan vaimonsa ja lapsensa sinne pommihelvettiin?

Mutta niin ne Veikkolan mammat koitti vaan selitellä asiaa itselleen, että naisille ja lapsille se pakoreissu on niin vaarallinen, että parempi vaan lähettää vain ne miehet edeltä. Noh, entäs kun ne vaimo ja lapset joutuu isiksen seksiorjiksi sillä välin kun iskä viipottaa kohti Evitskogia ipadi kainalossa?

Äänestän nimimerkki Mymmelin forumin parhaaksi uudeksi jäseneksi 2015! Myöhästyneet tervetuliaistoivotukset minunkin osaltani. Lisää tällaisia omista kokemuksistaan nuivistamia ihmisiä, niin ehkä tässä järki tulee päähän muillakin! Täällä saa ja pitääkin keskustella eikä vääriä mielipiteitä ole. Haukkukaa nyt vielä lisää siellä suvakkimediassa ja facessa hommalaisia natseiksi, niin saadaan loputkin Kirkkonummelaiset tänne jäseniksi...
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

Kari Kinnunen

 • Vieras
Onko joku ajatellut unelmakiimassaan nokkaansa pitemmälle? Vai lemmikeiksikö nämä on tänne roudataan?

Lemmikeiksipä hyvinkin. Tiedostava saa mukavia auttamisen fiiliksiä.

Ja ei, ei ole ajateltu kovinkaan pitkälle.

Leikki loppuu siinä kohtaa kun IMF sedät tulee pistämään taikaseinän kinni. Ei ennen.

Lisäys:

Mymmelille tervetuloa toivotus minultakin.
« Viimeksi muokattu: 17.08.2015, 21:26:13 kirjoittanut Kari Kinnunen »

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 767
 • Liked: 9753
 • "Yhdessä eteenpäin"
***
Stubbin naapuriin se olisi parasta saada. Haluaisin nähdä sen kiemurtelun kun asunnon arvo laskee kuin lehmänhäntä, pakoon ei kehtaa lähteä ja mitään negatiivista ei uskalla mediaan antaa. Tyypillähän on vielä ihan hillittömät velat päällä niin tuo asunnon arvon laskeminen olisi 5/5.

Sori huono ulkoasu, tabletilla kopsattu

Stubbilla on kai n. 750 k€ asuntolaina, että hänen naapuriinsa se VOKki sopisi kuin suvaitsevaisuus koulukiusaajalle.

Arvatkaas tuleeko tapahtumaan? Kannattaa silti scouttailla sopivia kiinteistöjä siitä läheisyydestä, ja laittaa vinkkiä kasvattamoon. Stubbikaan ikuisesti huipulla pysy.

Nuhjuinen Kesähotelli Matinlahti on Espoossa siinä Matinkylänrannassa Haukilahden ja Westendin kupeessa, siellä on ainakin aikaisemmin majoittunut virolaisia työmiehiä, mitkä voidaan näköjään helposti  potkia pellolle tunneissa.

Ai perhana! Laitetaanko Imperiumin Vastaiskuna Migrille linkkejä sopivista kohteista, vaatimuksena mm. kokoomus- tai kepuministerin tms. naapuruus? Saisivat maistaa unelman sijaan todellisuutta.
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 242
 • Liked: 18333
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
***
Onko joku ajatellut unelmakiimassaan nokkaansa pitemmälle? Vai lemmikeiksikö nämä on tänne roudataan?

"Lemmikki" on ollut minun teoriani alusta alkaen, ja vielä illmainen lemmikki, jonka kulut veronmaksaja hoitaa. Kelpaa siinä sitten säteillä, hyvyyttä, toisten piikkiin.

Mikko pa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 815
 • Liked: 3844
  • Ei hyssyttelyä pedofiileille-Kaikki tiedot julkisiksi
Vittu tänne otetaan noita turvapaikkaturisteja maksoi mitä maksoi ja samalla leikataan lapsilta jotka kohdemaassaan oikeasti tarvitsevat apua? Eikö päättäjiä edes hävetä yhtään??

Lastenoikeusjärjestö Plan aloittaa yt-neuvottelut

"Plan kertoo, että kokonaisia kehitysohjelmia joudutaan jättämään kesken, ja arviolta 180 000 lasta putoaa avun ulkopuolelle."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015081720192106_uu.shtml

Suomen sotilaallinen puolustaminen
Sotilaalliseen puolustukseen kuuluvat:
maa-alueen, vesialueen ja ilmatilan valvominen sekä alueellisen koskemattomuuden turvaaminen
kansan elinmahdollisuuksien, perusoikeuksien ja valtiojohdon toimintavapauden turvaaminen ja laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustaminen

tutkimus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 602
 • Liked: 2870

Sekä pohtisi, onko Somalia enää yleisvaarallinen maa, jonka mihinkään osaan ei ketään voi palauttaa. Näitä vastuullinen hallitus pohtisi nyt hätäistunnossa Kesärannassa yömyöhään, mikäli kriisitietoisuutta ja toimintakykyä olisi. Luulin, että tällä hallituksella niitä olisi, mutta pahalta näyttää.

Maahanmuuttovirastossa ne maahanmuuttoviraston virkailijat jotka tekevät päätöksen eli maaraportit siitä että somalia on vaarallinen eikä voida palauttaa kun on vaarallinen, vaan pitää antaa kaikille vähintään oleskelulupa "toissijainen suojelu" kategorialla, ovat suomen kalleimmat virkamiehet.

Jos reittilennot kulkevat ja afrikan unionin rauhanturvaajat turvaavat mogadishun niin kaikki Etelä-somaliasta tulevat pitäisi palautta Mogadishuun.

Somalimaasta eli Pohjois-somaliasta tulevat takaisin rauhalliseeen somalimaahan ja Puntmaasta eli Keski-somaliasta tulevat takaisin rauhalliseen Puntmaahan ja Djiboutissa, Etiopiassa ja Keniassa asuneet somalit takaisin näihin maihin.

Suomen maahanmuuttoviraston johtajien ja virkailijoiden surkea toiminta aiheuttaa suomelle miljardien kumulatiiviset tappiot koska kun syrjäytynyt suomalainen nuori maksaa elinaikanaan yhteiskunnalle miljoona euroa niin syrjäytynyt somalinuori maksaa elinaikanaan yhteiskunnalle vähintään saman eli 2000 syrjäytynyttä somalia tarkoittaa 2000 miljoonan laskua veronmaksajille.

Jokaista hommaan kirjoitettua kommenttia kohti kannattaa kirjoittaa 5 faktoja levittävää kommenttia muihin medioihin jos haluaa että maahanmuuttokriittisyys valtavirtaistuu.

Tagit: