Kirjoittaja Aihe: 2018-11-28 Oulu: Ulkomaalaiset tehneet useita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia  (Luettu 697992 kertaa)

idiot_narcissist

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 390
 • Liked: 893
Eli paljonko se prosessi tässä sitten nopeutuu?

Jaa-a. Voi kun sisäministeri olisi ollut haastateltavan juuri silloin, kun antoi kommentin. Silloinhan minkä tahansa kunnioitettavan uutislähteen edustaja olisi tiedustellut yksityiskohtia sekä haastanut näiden toimivuudesta.

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 576
 • Liked: 6611
Ilmeisesti Oulussa on ainakin kolme erillistä pedofiilien joukkoraiskausta.

Yksi on se vähintään seitsemän hengen joukkoraiskaus jossa pedofiilit käyttivät hyväksi sitä 10-vuotiasta tyttöä. Tästä on vangittu seitsemän pedofiilia.

Yksi on sitten törkeä raiskaus ja vapaudenriisto toisena keissinä. Tämäkin pedofiili on vangittu Oulussa.

Kolmas on sitten se 13- ja 14-vuotiaan tyttöjen oraalinen raiskaus Tuirassa ulkona puitossa samojen kahden pedofiilin toimesta peräkkäisinä päivinä. Näistä pedofiileista on toinen vangittu.

Akatemiaprofessori Johanna Niemi muistutteli tänään että vain raiskauksista kymmenesosa ilmoitellaan.

Eli noita raiskattuja ja paritettuja lapsia olisi ehkä noin 40 kappaletta Oulussa viime kuukausien ajalta tuolla professorin laskukaavalla ja niitä pedofiili-avaruuskirurgeja noin sata kappaletta.

Nämä selittelijät eivät ilmeisesti huomaa, että ei ole mitään syytä, miksi mamujen piiloon jääviä raiskauksia olisi yhtään vähemmän kuin kantiksilla.

Ja varmaan niitä koti-/sisätilaraiskauksia on mamuilla enemmän, koska kuten olemme saaneet tietää, me-too on lisännyt entisestään kantasuomalaisten ilmoitusherkkyyttä myös kotiraiskauksissa. Musliminaiset tuskin uskaltavat ilmoittaa kotiraiskauksista me-too:sta huolimatta.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 125
 • Liked: 31926
Tuota noin. Suomalaista lasta on raiskattu kuukausitolkulla aikuisten mamu-miesten toimesta. Joukkoraiskaus- ja lastenraiskaus uutisia mahtuu pelkästään viimeiseen pariin viikkoon neljä kappaletta. Lisäksi on sattunut mm. muslimimiehen tekemä vaimonsa paloittelumurha.

Johtavien poliitikkojen (ml. presidentti Niinistö) vaikenemisesta, vallan vahtikoiran täydellisestä m*nattomuudesta, 'asiantuntijoiden' valehtelusta ja asianvierestä puhumisesta sekä Mykkäsen eilisillan toivotaan, toivotaan -lausunnosta voi vetää vain yhdenlaisen johtopäätöksen:

Suomalainen yhteiskunta on tosiasiallisesti sekä haluton että kyvytön suojelemaan heikoimpiaan eli lapsia ja naisia raa'alta väkivallalta.

Tämän suojelun edelle menevät tällä hetkellä arvoasteikolla mm. seuraavat seikat: monikulttuurisuusaate, korrekti puhe maahanmuutosta ja islamista, valtaapitävien poliitikkojen henkilökohtainen status sekä Suomen asema EU-pöydissä, erilaisten rikollisuutta kommentoivien "asiantuntijoiden" henkilökohtainen status ja asema, toimittajien kuuluminen omaan porukkaan ja heidän poliittisesti korrekti puheensa.

Esim. 10-vuotiaan oululaistytön kohtalo jää nyky-Suomessa edellä mainittujen asioiden jalkoihin. Tähän on tultu.


ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 576
 • Liked: 6611
Olikohan tämä jo täällä? Kovin irvokasta, mutta ah niin arvattavaa...arvatkaapa vaan muuten äänestänkö demareita seuraavissa vaaleissa?

https://demokraatti.fi/kannanotto-suomen-ongelma-ei-ole-maahanmuutto-vaan-rasismi-on-aika-siirtya-kysymyksesta-onko-rasismia-siihen-mita-aiomme-tehda-asialle?

Lainaus
Suomen ongelma ei ole maahanmuutto vaan rasismi

Viime viikkoina suomalainen rasismi on herättänyt keskustelua niin Suomessa kuin ulkomailla. Keskustelu rasismista Suomessa on kiertänyt kehää vuosikymmeniä.

Ettäs kehtaavat ja kehtaavathan he! Ongelma siis ei ole raiskailevat ulkomaalaiset vaan me rasistiset suomalaiset! PRKL!

Tämähän on tyypillistä vihervasemmistolaista väittelytaktiikkaa; väännetään keskustelu pois varsinaisesta aiheesta eli haittamaahanmuutosta väitettyyn rasismiin. Tähän ei kannata mennä mukaan.

guest14935

 • Vieras

Suomalainen yhteiskunta on tosiasiallisesti sekä haluton että kyvytön suojelemaan heikoimpiaan eli lapsia ja naisia raa'alta väkivallalta.

Esim. 10-vuotiaan oululaistytön kohtalo jää nyky-Suomessa edellä mainittujen asioiden jalkoihin. Tähän on tultu.
Tähän on tultu. Vallankumous tarvittaisiin mutta eipä kenestäkään siihen ole. Lähtekää keillä on rahassa, alistettu maa on tuhoutumassa.

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 087
 • Liked: 39341
 • Leave me alone I know what I'm doing
Vaihtoehto ei tule koskaan onnistumaan, jos eivät ihmiset reagoi kunnolla tämänkaltaisiin tapahtumiin. Poliitikoille on luotava kunnolla painetta. Missä ovat marssit ja mielenosoitukset poliittista päätäntää vastaan. Missä ovat näkyvät vaatimukset siitä, että valheelliset tahot ovat saatava vastuuseen aiheuttamastaan vahingosta Suomen kansalaisille.

Mikään ei tule muuttumaan, jolleivät kansalaiset ala liikehtimään tosissaan tätä yhteiskuntaa romuttavaa mädätystä vastaan. "Mutkumä haluun ihminen" ei näemmä opi kuin kantapään kautta sen, etteivät tietyt kulttuurit ole yhteensovitettavissa. Islamilaisen kulttuurin pakkosyöttö länsimaisen kulttuurin elinpiiriin on rikos länsimista ihmisyyttä vastaan. Se on kuplista likaisin ja löyhkäävin.

Pelkäänpä pahoin, että vaaleissa ihmiset äänestävät taas samoin, kuin ovat tähänkin saakka äänestäneet. Kaikki jo tässä historian mittapuulla lyhyessä ajassa kertoo korutonta sanomaa siitä, ettei valtion rajojen avaaminen tuota koskaan hyvää lopputulemaa. Sen päässä seisoo tuho. Meillä on vallassa tuhon arkkitehdit.

Kun maa täytetään vieraskulttuurilla ja kehitysmaalaisilla, siitä tulee jollakin aikavälillä vieraskulttuurinen kehitysmaa omine sääntöineen.


Marssit ja mielenosoitukset eivät auta, jos keskivertoäänestäjä ei koe niitä omakseen. Veikkaan, että melko moni suomalaisäänestäjä totesi seuratessaan Marco de Witin performanssia, että not my cup of tea. Öyhötyksellä kun on taipumus toimia toivotulla tavalla vain niihin, jotka ovat jo itsekin öyhöttäjiä.

Olen jutellut viime päivinä muutaman sellaisen henkilön kanssa aiheesta, jotka tunnen hyvin mutta maahanmuuttopolitiikka ei lukeudu normaaleihin keskustelunaiheisiimme. Tiedän, että he seuraavat aikaansa ja ovat melko hyvin perillä siitä, mitä maailmalla tapahtuu. Maahanmuuttopoliitiikassa heillä on sokea piste. Alaikäisen raiskauksesta he olivat kuulleet, mutta eivät siitä, että uhri oli 10-vuotias ja toiminta oli ollut pitkäkestoista ja suunnitelmallista. GCM-"sopimuksesta" he eivät tienneet käytännössä mitään. Vain sen, että sellainen on olemassa ja se ei velvoita mihinkään.

Syy tietämättömyyteen on ilmiselvä. Media pimittää olennaiset tiedot. Eivätkä normaalia, keskiluokkaista elämäänsä viettävät sinänsä rationaaliset ihmiset hakeudu oma-aloitteisesti mihinkään Hommaforumille etsimään vaihtoehtoista uutisointia. He lukevat kaveripiirinsä twitteriä, Facea, Whatsappia ja mitä näitä on. Heille on uskoteltu, että on olemassa "vastuullinen" media ja "valeuutiset". Se riittää, kun kukaan ei ole kyseenalaistanut sitä heille. Elämä täytyy kakkavaipoista, työmatkaruuhkista, lainanlyhennyksistä, firman osavuosikatsauksista ja kaupunkilomien suunnittelusta.

Jos heidät saa kiinnostumaan aiheesta, ilmapiirin muutos voi olla nopea. Rationaalinen ihminen ymmärtää kyllä, mitä tarkoittaa esimerkiksi "ilmastopakolaisuuden hyväksyminen" tai "maahanmuuttoa arvostelevan puheen kriminalisointi". He ymmärtävät erittäin hyvin, mitä tarkoittaa seitsemän ulkomaalaistaustaisen suorittama, kymmenvuotiaan tytön kuukausia jatkunut joukkoraiskaus.

Asioista pitää puhua. Silloin, kun uutinen ei leviä tiedotusvälineitä pitkin, uutisen pitää levitä suusta suuhun. Some on erinomainen viidakkorumpu. Jos saan rasistileiman, niin mitä sitten? Ainakaan en vaiennut silloin, kun maatamme pilattiin.

All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.

« Viimeksi muokattu: 04.12.2018, 12:49:39 kirjoittanut Hohtava Mamma »
There is no such thing as a free breakfast.

Vasemmistoliitto: "Verotetaan kaikkea sellaista, mitä ei vielä veroteta."

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Linkster

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 742
 • Liked: 1584

Ja varmaan niitä koti-/sisätilaraiskauksia on mamuilla enemmän, koska kuten olemme saaneet tietää, me-too on lisännyt entisestään kantasuomalaisten ilmoitusherkkyyttä myös kotiraiskauksissa. Musliminaiset tuskin uskaltavat ilmoittaa kotiraiskauksista me-too:sta huolimatta.

Eipä musliminaiset ilmoittele raiskauksista, koska siinä sairaassa kulttuurissa ei sitä ole. Aviollinen toiminta on miehen käsissä ja muukin alaan liittyvä.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 325
 • Liked: 12813

Lainaus
KA 17/2018 vp
Keskustelualoite seksuaalirikollisuuden tilanteesta Suomessa ja seksuaalirikosten ennaltaehkäisystä
Lainaus
(aluksi tilastoja ja uutisia lähiajoilta)

Olemme käyneet eduskunnassa ajankohtaiskeskustelun seksuaalisesta häirinnnästä ja ahdistelusta, joka liittyi maailmanlaajuiseen Mee too -kampanjaan. Eduskunnassa tulisi keskustella myös siitä, miten voimme yhteiskuntana vaikuttaa siihen, että saisimme nollatoleranssin kaikenlaisille seksuaalirikoksille, joista raiskaukset ja törkeät lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset ovat nousseet nyt erityisesti esiin viime aikojen uutisissa ja joiden määrä näyttää kaikkien tilastojen valossa olevan entisestään kasvussa.

Yhteiskunnassa tarvitaan arvokeskustelua, mutta myös lainsäädännöllisiä toimia siihen, että kaikilla kansalaisilla on turvallista liikkua ja elää omassa kotimaassaan ilman pelkoa. Ajankohtaiskeskustelussa olisi syytä tuoda esiin poliisin uusimmat tilastot seksuaalirikoksista ja niistä annettuista tuomioista sekä kertoa, millä eri toimilla Suomessa  lähdemme  ennalta ehkäisemään seksuaalirikoksia. Viime päivien uutiset lukuisista seksuaalirikoksista ovat hyvin huolestuttavia, ja niihin on reagoitava heti. Seksuaalirikollisuus heikentää yleistä turvallisuuden tunnetta. Tämän keskustelualoitteen tarkoitus on saattaa raiskausrikollisuus ja lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset keskusteluun eduskunnassa, jotta voisimme yhdessä pohtia keinoja niiden ennalta ehkäisemiseksi. Yksi osa ennaltaehkäisyä ovat lakihankkeet, joita hallituksella mahdollisesti on tulossa tai suunnitteilla liittyen näiden rikosten ennaltaehkäisyyn. 

Edellä olevan perusteella ehdotan,

että eduskunta käy ajankohtaiskeskustelun seksuaalirikollisuuden tilanteesta Suomessa ja seksuaalirikosten ennaltaehkäisystä. 

Helsingissä 4.12.2018
Arja Juvonen ps

Puhemiesneuvosto päättää joskus keskustellaanko asiasta suuressa salissa vaiko ei. Edellinen KA, koskien maanpuolustustahtoa, meni läpi samana päivänä.
"We know, of course, that there is no freedom of speech. But few persons realise that there is no freedom of silence, either. Residents of a communist state are required to make positive statements on belief and loyalty" : Hu Shih

Delaz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 024
 • Liked: 469
 • Say no to globalism in all its forms
Perussuomalaiset voisivat järjestää 10 000 ihmistä senaatintorille. Muskelit siihen löytyisi. Kun matua lappasi ovista ja ikkunoista, samaa pyydettiin, nolla saatiin.  Saadaaks nytten.

Jäämme odottamaan Juvosen initiatiivia, hallinnollisella toimenpiteellä varmasti saadaan kaaos hanskaan.

Nettikikkailulla homma ei enää etene.
Capitalism and socialism both suck! Build something new, friendly for human beings.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 030
 • Liked: 55375
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Kotouttamisen suurmaassa Suomessa sanottiin jokunen vuosi takaperin, että me onnistumme välttämään muiden tekemät virheet.

Näin jokusen vuoden perspektiivillä on sanottava, että matka on ollut yhtä virhettä virheiden perään. Suhteellisesti ottaen Suomi on virheiden suurmaa.

Vaikka Ruotsissa on huomattavasti pidemmät perinteet harjoitetulle hulluudelle, olen taipuvainen ennustelemaan, että Suomi kaikessa nöyristelyssään ja idioottimaisissa kuvitelmissaan ytimessä olemisestaan, tulee kosahtamaan jopa Ruotsia aiemmin.

Kun päättäjät antavat oman maansa- ja sen kansalaisten tulevan raiskatuiksi vieraan vallan edustajien toimesta, on pelastusköysi lyhyttäkin lyhempi.

En veikkaile, saati odottele mitään tapahtuvan, mutta yleensä historiaan peilaten suunnanmuutokseen on olemassa vain yksi varteenotettava työkalu: kansannousu. Tämä tuntuu vielä kaukaiselta kuvalta, mutta niin se on tuntunut aina ennenkin. Mikään ei ole ikuista, varsinkaan, jos se ei ole ihmiselle hyväksi. Ei edes eurostoliitto. Kun lampailta alkavat laitumet loppumaan, se on laukaiseva tekijä.

E:typoja
« Viimeksi muokattu: 04.12.2018, 13:00:15 kirjoittanut Kim Evil-666 »
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 763
 • Liked: 22247
 • Persuhtava keskustelija
Vielä on liian aikaista sanoa, onnistuuko Suomi tekemään samat virheet kuin kaikki muutkin maat, mutta selvää on että kaikkensa meidän johtajat tekevät että se tapahtuis.

Meno on sen verran kahjoa edelleen, ja tahti vaan tuntuu kiihtyvän, että eiköhän Suomen tulevaisuus ole pitkälti sama kuin muitten kaahomaiden.

Toivona on, että muissa maissa meno äityy niin pahaksi, että siellä alkaa suvaitsevaisten syrjäyttäminen, että siinä mielessä on perusteltua toivoa että Ruotsikin ajautuu mahdollisimman nopeasti täydelliseen kaaokseen nykyisten paikallisten kaaosten sijaan.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Bwana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 233
 • Liked: 3518
 • Ihmis-perse natsi.
Koko argumentti kun uppoaa saman tien kun sille uhraa muutaman sekunnin ajatuksistaan. Väitteen todistusvoima tilastojen vääristäjänä nimittäin vaatisi sen, että mamutaustaisten kotona ei raiskattaisi tai pahoinpideltäisi vaimoja lainkaan.

Nii-in. Muistamme vuoden 2015 ja sen, kuinka poliisi ja muu establishmentti vakuutti kirkkain silmin että maahan läpsytellyt kamelikuskilauma ei lisännyt Suomessa rikollisuutta. Heidän mukaansa siis maahan tuli maailmanhistorian ensimmäinen lähtökohtaisesti rikoksia tekemätön ihmisryhmä. Kun heille huomautettiin että ei sellaista ihmispopulaatiota ole olemassa, josta ei 36K:n otoksesta yhtä rikoksen tekijää löydy (sillä vain yhden löytyminenhän riitti jo heidän hypoteesinsä kumoamiseen), oli vastauksena auringon kiertoradalle kuulunut "rasisti!"-ulina.

Tämä on se taso jolla nuo argumentaatiossaan liikkuvat. He myös uskovat noihin juttuihinsa.
Jees pox holiray!

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 261
 • Liked: 5088
 • Huonompi ihminen
Nämä riimit jo parinkymmenen vuoden takaa jaksavat kastella kyynisen kovan äijän silmäkulmaa joka kerta, kun näistä suunnittelemalla suunnitelluista, sallimalla sallituista, ja tekemällä tehdyistä hirvittävistä rikoksista joutuu lukemaan tai kuulemaan.

https://www.youtube.com/watch?v=0yKvNpWjt8M

Tässä kohtaa syylliset ovat tiedossa, ei tarvitse hakea.
Soveltuvien tuomioiden suhteen vaan alkaa mielikuvitus jo Paawolta loppua kohta kesken.

Mutta sopii todellakin valtaa pitävien ennen päätösten tekoa miettiä mitä voisi saada aikaan pienempikin joukko näiden suunnitelmallisten, omaan väkeen ja ennenkaikkea lauman heikoimpiin kohdistuneiden hirmutekojen katkeroittamia ihmisiä, joilla on omien yhteisöidensä hiljainen tuki. Peto on jo hereillä. :(

Ja tämä ei ole uhkaus.
« Viimeksi muokattu: 04.12.2018, 13:33:32 kirjoittanut Paawo »
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

”On naiivia ajatella, että pelkkä olosuhteiden muuttaminen lopettaisi terroristiset rikokset." - Pekka Haavisto

"Vihapuheesta on lyhyt matka vihatekoon. On tärkeää, että me päättäjinä osoitamme suunnan, johon edetä." - Veronika Honkasalo

Delaz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 024
 • Liked: 469
 • Say no to globalism in all its forms
Vielä on liian aikaista sanoa, onnistuuko Suomi tekemään samat virheet kuin kaikki muutkin maat, mutta selvää on että kaikkensa meidän johtajat tekevät että se tapahtuis.

juurikin näin. Ei ole kyse siitä, että toistetaanko muiden maiden virheet. Virheet tehdään tarkoituksella.

Kyse on ehkä enemmän siitä, kuinka kauan annamme tämän tapahtua. Me kansa. Torilla pitää olla niinkuin Ranskassa, joka päivä. Mutkun...
Capitalism and socialism both suck! Build something new, friendly for human beings.

idiot_narcissist

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 390
 • Liked: 893
Suomalainen yhteiskunta on tosiasiallisesti sekä haluton että kyvytön suojelemaan heikoimpiaan eli lapsia ja naisia raa'alta väkivallalta.

Ei, suomalaiset miehet ovat epäonnistuneet. Feministit haluavat uskotella itselleen ja muille, että naiset pystyvät aivan samaan kuin miehet, mutta tämä ei vain pidä paikkansa. Yhteiskunnan tukipilarit vaativat miehiä pitämään niitä pystyssä. Nyt vastuu on sysätty naisille ja munattomille poliitikoille. Seuraamukset on nähtävissä.

Mikään ei ratkea ennen kuin Suomen miehet omaksuvat roolinsa yhteiskunnan suojelijoina.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 125
 • Liked: 31926
Ruotsin tiellä tosiaan ollaan seksuaalirikoksissa:

Samalla on muistettava pari seikkaa.

Ensinnäkin mm. juuri EPP:n kärkiehdokkaaksi pyrkineen kokoomuksen Alexander Stubbin mielestä (helmikuu 2017):
"Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth."

Eli virallinen mielipide asiasta on tuo, ja lasten- ja joukkoraiskaukset ovatkin ilmeisesti lähinnä jotakin ikävää, välillä ilmenevää taustakohinaa ja epämiellyttäviä pikku-uutisia, jotka on toivottavaa unohtaa nopeasti ja keskittyä jälleen omiin asioihin sekä omaan ja lähipiirin menestymiseen elämässä.

Toiseksi, Suomi on pahasti velkaantunut maa. Sen lisäksi että nykymenolla saamme yhteiskuntaamme alati lisääntyvän törkeän rikollisuuden, meiltä loppuvat rahat. Se missä järjestyksessä hyvinvointiyhteiskunnan palveluja tullaan ajamaan alas ja missä järjestyksessä kansallisvarallisuutta ulosmitataan kv-velkojille lainanhoitokulujen ja lyhennysten kattamiseksi, jää nähtäväksi. Selvää kuitenkin on, että tavallinen suomalainen veronmaksaja on ensimmäisten kärsijöiden joukossa tässäkin asiassa.

Ensi huhtikuun ek-vaaleissa jokaisen suomalaisen äänioikeutetun onkin hyvä miettiä, onko oma tahtotila maan sisäisestä turvallisuudesta Stubbin linjoilla, vaiko jotakin muuta; ja haluaako jättää lapsille perinnöksi rikollisuuden riepotteleman maan lisäksi savuavan konkurssipesän - vaiko jotakin muuta.
« Viimeksi muokattu: 04.12.2018, 13:46:58 kirjoittanut Vellamo »

Kari Kinnunen

 • Vieras
Ensi huhtikuun ek-vaaleissa jokaisen suomalaisen äänioikeutetun onkin hyvä miettiä, onko oma tahtotila maan sisäisestä turvallisuudesta Stubbin linjoilla, vaiko jotakin muuta; ja haluaako jättää lapsille perinnöksi rikollisuuden riepotteleman maan lisäksi savuavan konkurssipesän - vaiko jotakin muuta.

Hohhoijaa. Kevään vaaleissa kansa äänestää itselleen kaikkea kivaa kaikille vasemmistokaisen eduskunnan. Mokutusta toki kovasti kallupeissa vastustetaan mutta kun ne Tärkeät SosiaaliFemokraattiset Asiat.

Muutosta tähän jatkuvaan kehitysmaalaistumiseen tuo vasta se pahemmanlajin konkurssi. Se aiheuttaa aikanaan muutoksen joka pistää taikaseinän kiinni ja geelitukat läpsyttelemään jonnekin muualle.


Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 238
 • Liked: 6462
Ei syytä huoleen. Tuonne MV-puolelle joku oli kerännyt listaa Veikkausvoittovaroja saaneista hyvää tarkoittavista yhteisöistä. Niin siis noilla jaetuilla useilla miljoonilla tarkoitus on tuottaa hyvää nimenomaan ei-alkuperäisille Suomessa oleskeleville. Näillä rahoilla aiotaan vahvistaa, tukea, ehkäistä, kehittää, ohjata, kotouttaa, edistää, parantaa, kuntouttaa, lisätä, auttaa, neuvoa, tarjota, vakiinnuttaa, koordinoida, ennaltaehkäistä, vähentää,...  tärkeitä asioita.

Enkä joskus saame niittää tuota nyt kylvämäämme siementä.


(Sallittakoon tämä satiiriksi tarkoitettu tänne vakavan asian keskelle.)   
Sana ”solidaarisuus” tarkoittaa, että asiansa hyvin hoitanut joutuu aina maksumieheksi.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 030
 • Liked: 55375
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!

Marssit ja mielenosoitukset eivät auta, jos keskivertoäänestäjä ei koe niitä omakseen. Veikkaan, että melko moni suomalaisäänestäjä totesi seuratessaan Marco de Witin performanssia, että not my cup of tea. Öyhötyksellä kun on taipumus toimia toivotulla tavalla vain niihin, jotka ovat jo itsekin öyhöttäjiä.
....
Asioista pitää puhua. Silloin, kun uutinen ei leviä tiedotusvälineitä pitkin, uutisen pitää levitä suusta suuhun. Some on erinomainen viidakkorumpu. Jos saan rasistileiman, niin mitä sitten? Ainakaan en vaiennut silloin, kun maatamme pilattiin.

Marssit ja mielenosoitukset tuntuvat keräävän melkoisen sukseen vastapuolen öyhötyksissä kerta toisensa jälkeen. Öyhötyksissä on mukana lähes aina valtakunnan kermaa niin kulttuuriväestä, kuin poliittisesta päätännästäkin.

En nyt tarkoittanut, että marssien tai miekkareiden tulisi olla Marcon tai kaltaistensa organisoimia. Ihmettelin vain "retorisesti", mikseivät ihmiset saa liikehdintää aikaiseksi, jos kerran kokevat vastustavansa nykyisen kaltaista kehitystä. Miksi eivät ns. vaihtoehdon edustajat ala organisoimaan vaihtoehdon liikehdintää. Se on paras tapa levittää agendaa ja ottaa kyllä tuulta alleen, mikäli on ottaakseen. Todisteena tästä on monessa Euroopan maassa tapahtunut liikehdintä vaihtoehdon suhteen. Olennaista on se, että liikehdinnän vetureiksi pitää saada niitä ihmisiä, jotka ovat kasvoiltaan tunnettuja ja vaihtoehdon vuoksi asemaansa saatettuja.

Live-ihminen on aina voimakkaampi kuin some-ihminen. Todellinen voima mitataan silloin, kun massat jalkautuvat agendansa taakse. Todellinen taistelu käydään muualla kuin somen kuplassa. Jalkautunut joukkovoima saa ihmiset mukaansa aivan toisella tapaa, kuin some. Yhdessä ne ruokkivat toisiaan. Ilman jalkautunutta joukkovoimaa vaihtoehto ei ole mikään todellinen uhka vastapuolelle.

Massat on saatava liikkeelle somen lisäksi myös jaloin.

Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 125
 • Liked: 31926
Ensi huhtikuun ek-vaaleissa jokaisen suomalaisen äänioikeutetun onkin hyvä miettiä, onko oma tahtotila maan sisäisestä turvallisuudesta Stubbin linjoilla, vaiko jotakin muuta; ja haluaako jättää lapsille perinnöksi rikollisuuden riepotteleman maan lisäksi savuavan konkurssipesän - vaiko jotakin muuta.
----
Muutosta tähän jatkuvaan kehitysmaalaistumiseen tuo vasta se pahemmanlajin konkurssi. Se aiheuttaa aikanaan muutoksen joka pistää taikaseinän kiinni ja geelitukat läpsyttelemään jonnekin muualle.

Sen lisäksi, että läpsyttelevät muualle, aiheuttaa pahemmanlajin konkurssi Suomessa kärsimystä ja vaikeuksia vähäosaisille, työttömille, sairaille, vanhuksille, lapsiperheille, opiskelijoille, vammaisille jne. Tällä hetkellä itse asiassa näyttää siltä, että maahanmuuttajat tulevat olemaan viimeisiä etujensa menettäjiä; heitä ennen vedettäneen polvilleen mm. edellämainitut ryhmät. Kera lisääntyneen turvattomuuden ja rikollisuuden.

Se yhteiskunta, mitä nykypäättäjämme ovat rakentamassa, ei tule olemaan 'kaunis' paikka. Ei mulla muuta.
« Viimeksi muokattu: 04.12.2018, 14:26:47 kirjoittanut Vellamo »

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 492
 • Liked: 1740
Lainaus
Suomalaistytöt maahanmuuttajamiesten uhreina yhä useammin

Nuoret suomalaistytöt joutuvat yhä useammin aikuisten maahanmuuttajamiesten seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi. Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen on tullut tietoa ongelmasta muun muassa sosiaaliviranomaisilta, sillä usein tytöt ovat huostaan otettuja tai muulla tavoin lastensuojelun asiakkaita.

Tukinaiseen on tullut viime aikoina nuorten tyttöjen ja heidän vanhempiensa lisäksi samansisältöisiä viestejä myös lastensuojelun ammattilaisilta. Puheluiden mukaan alaikäiset tytöt ovat joutuneet maahanmuuttajien seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Samansuuntaista tietoa on tullut eri puolilta maata. Ammattiauttajat ja poliisi muistuttavat että kyse on rikollisesta ja usein varsin järjestäytyneestä toiminnasta.

Puheluita on tullut nuorilta tytöiltä, heidän vanhemmiltaan ja viime aikoina yhä useammin myös lastensuojelun ammattilaisilta. Ammattilaisetkaan eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun 13-vuotiaalla tytöllä on seksisuhteita aikuisten maahanmuuttajamiesten kanssa. Aina ei oivalleta, että kyse on rangaistavasta hyväksikäytöstä.

"Ehkä suurin syy on juuri se, että tytöt ovat mukana vapaaehtoisesti. Mutta kun otetaan huomioon, että he saattavat olla 12–15-vuotiaita, joka tapauksessa kyse on seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja aikuisten tehtävä on suojella näitä nuoria", sanoo Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toiminnanjohtaja Kristiina Valkama. Helsingissä miehet tapaavat tyttöjä esimerkiksi metroasemilla, ja toiminta vaikuttaa jo järjestäytyneeltä. Valkaman mukaan miehet kyllä tuntevat Suomen lain, mutta kun kukaan ei puolusta tytön oikeuksia, toimintaa pidetään luvallisena.

Poliisin tietoon tällaisten miesrinkien toiminta ei yleensä tule. "Meidän jutut enemmän keskittyy tällaisiin yhden illan tapauksiin, eli lasta on käytetty seksuaalisesti hyväkseen esim. jossain julkisella paikalla, kun hän on ollut viikonloppua viettämässä", sanoo rikosylikomisario Kari Tolvanen Helsingin poliisista. "Niitä meillä ikävä kyllä riittää. Tänäkin keväänä on tullut toistakymmentä ilmoitusta."

Lähde: Nelonen, "Tytöt ja maahanmuuttajamiehet" 15.05.2005

Ei ole jostain syystä säilynyt alkuperäinen julkaisu.

Lainaus
Moni suomalainen ohikulkija kokee iljettävänä kaikenikäisten maahanmuuttaja-miesten ja hyvinkin nuorten tyttöjen "seurustelun", joka näyttäytyy hyvin räikeänä Helsingin aseman ympäristössä ja erinäisissä ravintoloissa(!). Ilmiöön lienee syynä sekä jo päiväkodeissa alkava monikulttuuri-propaganda, kaikkialla läpitunkeva oman kansan halveksunta, että kaupallisen viihteen tyrkyttämät pinnalliset seksi-käsitykset, joilta kummaltakaan saastan lajilta ei voi olla missään turvassa.
Suomalaisilta ja eurooppalaisilta tytöiltä näyttää olevan käsitteet sekaisin ja keinot oman moraalisen linjan hahmottamiseen hyvin heikot? Eräs jo 14-vuotiaana prostuutioon ajautunut julkisuudessa esiintynyt neitonen kertoi asian osuvasti omilla sanoillaan: "En siihen aikaan tosiaankaan tiennyt, mikä on oikein tai mikä väärin".

Mielestämme tästä moraali-vajeesta on vastuussa koko yhteiskunta, ja erityisesti poliitikot ja media-vaikuttajat joita ei näytä kiinnostavan mitä heidän opetustaan vastaanottaville tapahtuu?


Kun nuoret tytöt on ensin viihteen, mainonnan ja median totalitaarisella tuputuksella tyhmistetty aivottomiksi tyrkyiksi, voikin maailman takapajuisimmista ja naisia esineellistävimmistä kulttuureistä kerätty psykopaattien ja sarjaraiskaajien joukko astua estradille. Loput voitte lukea lehdistä. Tänään Ruotsin, huomenna Suomen.

Lainaus
AIDS-moniosaajat Suomessa ja teinitytöt.

"Suomeen pääsee vapaasti kaikki neekerit Afrikasta ilman mitään tutkimuksia. Melkein puolella näistä kansainvälisistä seikkailijoista on HIV-virus, jota nämä sitten levittävät siekailematta.
Suomalaiset kantturat antavat neekereille sen kummemmin kondomeja kyselemättä. 17-25 vuotiaat ämmät ei vaadi mitään kortsuja yleensäkään, eikä tietenkään neekereiltäkään, sehän olisi rasismia, vai mitä.

Nythän on paljastunut, että 18-50 vuotiaat neekerit ja musulmaanit alottaa jo tosta 12 vuotiaasta ylöspäin suomalaisten panemisen.

Tämä uudessa järjestäytyneessä systeemissä on jo varmaan satoja maahanmuuttajamiehiä, niin laillisia kuin laittomiakin. Kerralla sessiossa on yhdestä kolmeen 12-vuodesta ylöspäin olevaa teiniä ja 5-10 neekeriä/ musulmaania. Sitten nämä panevat vuorotellen ja purkavat lastinsa kaikkiin reikiin joka teinille. Näitä teinejä rupee oleen pian satoja ellei tuhansia Helsingissä ja muuallakin ja joka teini käy varmaankin monissa sessioissa eri ulkomaalaisporukoissa. Pian jo sadat ellei tuhannet suomalaistytöt ovat maanneet kukin lähes sadan potentiaalisen aids-moniosaajan kanssa.

Näillä ulkomaalaisilla on oikein pisteytyssysteemi, joita sitten verrataan, kun päivisin maleksitaan kahviloissa, veronmaksajien piikkiin, kuinkas muutenkaan. Panosta valkoisen naisen kanssa ilman kortsua saa 10 pistettä, kondomin kanssa vain 7, raskaaksi saattamisesta saa tietenkin vielä erikoisplussaa. Kondomia käytetään ainoastaan, jos ei millään muuten saa. Se on kyllä harvinaista.

Nuoret muijathan on tiedetysti yleisesti ottaen täysin älyvapaita. Monikulttuurikasvatukseenhan kuuluu, että on hienoa, jos on neekeri"ystäviä". Suomessa, kun AIDS on vielä harvinaista, niin neekeritkin muuttuu tämän logiikan mukaan turvallisiksi heti, kunhan he vain ylittävät Suomen rajan, ja tulevat rikastuttamaan kulttuuriamme ja tauteja.
Itselläni ei kyllä ole sen kummempia sympatioita näille neekerienhuorille, mutta ei sekään paljoa hymyilytä, kun kuitenkin kansakunnan tulevaisuus on pelissä. Yksi tuollainen erehdys, ja tyttärelläsi on AIDS ja koko loppuelämä pilalla. Ja ennen kuin tauti paljastuu, niin se on levitetty jälleen kymmenelle suomalaiselle miehelle jne.

Mikäs sen mukavampaa neekereille ja monikultturistajille, Suomen nuorisoon ja kansaan saadaan oikein kunnon HIV-epidemia, pian puolella suomalaisistakin on tauti Afrikan malliin. No, sehän on vain tasapuolista ja osa rasismin vastaista taistelua. Ja kun nuori suomalainen ikäluokka saadaan näin kätevästi hävitettyä, niin sittenhän voidaan perustellusti ottaa entisestään lisää neekereitä maahan.
Ja jos ei biologinen AIDS tee tehtäväänsä, niin kemiallisesta sodankäynnistä kyllä löytyy lisää arsenaalia sotaan valkoisia vastaan, joita neekerit vihaavat. Näillä neekereillä, jotka kulkevat 10 kilon kultaketjut kaulassaan, on mukanaan pienen apteekin varasto huumausaineita. Piikistä tai parista pilleristä teini antaa varmasti pillua muutamalle neekerille (tai 20 eurosta tai viinapullosta).

Ja mitä poliitikot tekevät tämän kaiken katastrofin estääkseen? No eivät tietenkään mitään. Heillähän on kaikilla tai useimmilla jo oma vakituinen emakkonsa, joten ei tarvi pelätä aidsia sen kummemmin.Eikä poliitikkoa kiinnosta kansan todellinen etu ja hyvinvointi, vaan oma uudelleenvalinta ja korkea asema. Päätöksiä tehdään lyhyellä perspektiivillä pitkäaikaisia katastrofaalisia ongelmia sen kummemmin pohtimatta tai niistä piittamatta. Mutta kammottavaa on elää tällaisessa maassa ja maailmassa. Mutta onneksi on torjuttu huutava työvoimapula ja BKT kasvaa vuodessa 0,1 prosenttia enemmän (toiveajattelua).
Niin eikä ole iltapäivälehdissä revitty lööppejä tästä asiasta, ei tietenkään. Jos kyseessä ei olisi juuri maahanmuuttajat, lööpit olisi valtavat ja näiden miesten kiinniottamisesta tulisi valtava ajojahti ja suunnaton sosiaalitätien ristiretki. Nyt vain asia hissutellaan ja annetaan ongelmien paisua entisestään.

Rasismiahan olisi estää aids-neekerien Suomeen pääsy, näitä hiv plus- kavereita on Suomessa ilmeisesti jo satoja ja lukumäärä lisääntyy kaiken aikaa. Ja ylipäätään koko AIDS alkoi siitä, kun joku neekeri pani apinaa Afrikassa, jolloin tämä virus levisi ihmiskuntaan 1930-luvulla.
Niin että tässä mallissa kansakunta on, jos nyt enään mistään suomen kansasta voidaan kauaa puhua."

Kirjoitti "Debatoija" joskus.


Lainaus
Aftenposten: 05.09.2001
Oslon raiskaustilastot shokeeraavat
Norjalainen Aftenposten kirjoitti jo neljä vuotta sitten maahanmuuttajien ja ulkomaalaistaustaisten yliedustuksesta seksuaali- ja väkivaltarikoksissa.
"Kahdessa kolmesta raiskauksesta Norjan pääkaupungissa Oslossa tekijänän alkuperä on ei-läntinen ('non-western') ilmenee poliisin tekemästä selvityksestä. Raiskausten lukumäärä on myös nousussa. Tämä on ensimmäinen tutkimus, jossa rikostilastoja tarkastellaan tekijän etninen alkuperä huomioiden. Viimevuonna Oslossa tapahtui 111 raiskausta, joista 72:ssa tekijöillä oli ei-läntinen alkuperä. 25 tekijää määriteltiin norjalaisiksi ja 14 kansallisuutta ei tiedetty.

Raiskausten määrä on kasvanut vuodesta 1999 vuoteen 2000 40%, ja tänä vuonna jo 13%.

Niistä tapauksista joita ei viety oikeuskäsittelyyn, yhdeksän kymmenestä oli sellaisia joissa poliisi ei uskonut todisteiden riittävän tuomioon.
Komisario Gunnar Larsen Oslon väkivalta- ja rikos-osastolta sanoo tilastojen yllättäneen. Raiskausten määrän nousu ja selvä yhteys etniseen taustaan ovat molemmat selviä trendejä, mutta Larsen ei halua spekuloida huonon kehityksen syistä.

Vaikka 65% raiskaustapauksista on luokiteltu ei-läntisen taustan omaavien tekemiksi, tämä ryhmä käsittää vain 14.3% Oslon asukkaista. Uhreista norjalaisia on 80% ja 20%:lla on ulkomainen tausta."
http://www.aftenposten.no/english/local/article190268.ece

On näistä jutuista kirjoiteltu jo viime vuosituhannellakin, mutta eivät saa huomiota. Suomen ilmeisesti paras rikostoimittaja Hannes Markkula kirjoitti jo 90-luvulla Iltikseen Helsingin keskustassa olleesta ravintolasta, jonka koko asiakaskunta koostui aikuisista mamumiehistä, ja alaikäisistä suomalaistytöistä. Ei reagoitu.

http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2009/11/suomalaistytot-maahanmuuttajamiesten.html

Kari Kinnunen

 • Vieras
Sen lisäksi, että läpsyttelevät muualle, aiheuttaa pahemmanlajin konkurssi Suomessa kärsimystä ja vaikeuksia vähäosaisille, sairaille, vanhuksille, lapsiperheille, opiskelijoille, eläkeläisille, vammaisille jne. Tällä hetkellä itse asiassa näyttää siltä, että maahanmuuttajat tulevat olemaan viimeisiä etujensa menettäjiä; heitä ennen vedettäneen polvilleen mm. edellämainitut ryhmät. Kera lisääntyneen turvattomuuden ja rikollisuuden.

Se yhteiskunta, mitä nykypäättäjämme ovat rakentamassa, ei tule olemaan 'kaunis' paikka. Ei mulla muuta.

Täsmälleen näin. Olen itse ikäluokkaa joka ei tule saamaan minkäänlaista eläkettä, eikä hoivaa yhteiskunnan taholta. Kehityksenhän näkee jo. Sairaalat, vanhustenpalvelut yms. kärvistelevät. Vokkeihin riittää kyllä kulttuuritulkkeja ja peppuleikittäjiä.

Sipilät tämän varmasti tietävät. Vaan koska Arvo Pohja. Ja yhteiskunta jota luovat on eliitin, erityisesti kokkareiden unelma orjineen. Yhteiskunta jossa mykkäset voivat ylläpitää orj... eikun edullista työvoimaa. Jossa ei tavitse syrjäyttyneistä murehtia, kyllä ne katuojasta huoltorobotti kaatopaikalle raijaa. Kilpailukykyisesti.

Blanc73

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 907
 • Liked: 18072
 • Geenivirhe paholainen, Oulun osasto
Lainaus
Oulun poliisi varoittaa: Nuoria tyttöjä houkuteltu somessa – "johtaneet vakaviin sek­su­aa­li­ri­kok­siin
https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulun-poliisi-varoittaa-nuoria-tyttoja-houkuteltu-somessa-johtaneet-vakaviin-seksuaalirikoksiin/811471/

Poliisi kehottaa erityisesti nuoria tyttöjä ja nuorten vanhempia tarkkaavaisuuteen sosiaalisessa mediassa.

Poliisin mukaan viime aikoina Oulun seudulla on tullut ilmi tapauksia, joissa ulkomaalaistaustaiset, usein suomen kieltä taitamattomat miehet ovat houkutelleet selvästi itseään nuorempia alaikäisiä tyttöjä kanssaan kontaktiin.

Pahimmillaan kontaktit ovat johtaneet vakaviin seksuaalirikoksiin
.

Poliisi painottaa, että nuorten on syytä olla tarkkaavaisia ja vanhempien tietoisia siitä, kenen kanssa heidän lapsensa viettävät aikaa netissä ja muulloinkin vapaa-aikana.

Epäilyttävistä henkilöistä ja yhteydenottajista on syytä ilmoittaa poliisille.

 Poliisille voi ilmoittaa epäilyttävistä yhteydenottajista vihjeet.oulu@poliisi.fi, puheliunnumeroon 0295 416 194 tai asioimalla poliisiaseman palvelupäivystyksessä.

Kiireellisissä tapauksissa on syytä soittaa hätänumeroon 112."Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusila: "Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi."

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 824
 • Liked: 16459
Tuli muuten tästä (karkotuksia mukamas nopeutetaan-aiheesta) mieleen vielä toinenkin aspekti:

Mitäs tässä välissä on tapahtunut "ihmisoikeuksille", arvopohjalle, eurooppalaisille periaatteille, länsimaisille oikeuskäytännöille ja ennen kaikkea niille kansainvälisille sopimuksille?

Koska aiemminhan aivan kaikki kiristykset, vaikka kuinka pienetkin, on aina torpattu em. litaniaan vedoten? Ei kai tässä vaan nyt olla lipumassa autoritaarisuuteen?

Niinpä niin. Eihän niille mitään ole tapahtunut. Senkin takia on aivan selvää, että Mykkäsen lausunto oli pelkkä hätäpaska. Ei niitä karkotuksia mitenkään edes aiota nopeuttaa.

Mykkäsen voisi aivan hyvin korvata sellaisella itsensä näköisellä bubble head-figuurilla. Pää nyökyttelisi tuulessa entiseen tapaan, sama nautamainen virnistys pysyisi kasvoilla ja valon heijastelu hahmon muovisista silmistä lisäisi illuusiota elollisesta hahmosta. Hahmon selkään piilotetusta kaiuttimesta voisi soittaa RHC-jargonia. Täydellistä.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 771
 • Liked: 10510
 • Vemmelsääri lyö tervapöpöä
Lueskelin edellistä kymmenvuotiaan lapsen raiskauskeskustelua. Tyttöä syyllistettiin Suomen oikeuslaitosta myöten (!) väittäen, että hän olisi muka antanut suostumuksen seksuaaliseen tekoon, jopa halunnut sitä, mikä on kauhealla tavalla yhtäpitävä perinteisen muslimilogiikan, so. klass. fiqh, kanssa:
Lainaus
monien tulkintojen mukaan kymmenenvuotias luetaan aikuiseksi.

Länsimainen lastenpsykiatria ei missään tapauksessa katso kymmenvuotiasta kykyneväksi antamaan suostumusta seksuaaliseen tekoon saati ymmärtävän, mitä se tarkoittaa:
Komppaan näitä asiantuntijoita:

Lainaus
Lastenpsykiatri, asiantuntijalääkäri Raisa Cacciatore ja erityistason seksuaaliterapeutti, sairaanhoitaja Kirsi Porras sanovat, että lakia tulkitsevilta aikuisilta vaikuttaa puuttuvan tieto lapsuuden kehitysaikataulusta, kymmenvuotiaan psykososiaalisesta kypsyydestä tai kyvystä arvioida tekojen seurauksia ja riskejä.
- -
Kymmenvuotiaan ymmärrys tekojen merkityksestä on täysin kehittymätön. On absurdia väittää, että kymmenvuotias voisi antaa suostumuksen asiaan, ­jota hänen on seksuaalisen ­kehitystasoonsa nähden mahdotonta käsittää. Kymmenvuotiaat ovat vielä täysin aikuisen johdateltavissa ja ympäripuhuttavissa. Painostamiseen tai ­manipulaatioon ei tarvita väkivaltaa. Lapsilla on lapsenomainen luottamus hyvyyteen ja heidät voi taivutella tekemään asioita, joiden vaarallisuudesta, seksuaalisesta tai rikollisesta luonteesta heillä ei vielä ole käsitystä. Aikuinen saa kymmenvuotiaan ympäri puhuttua vaikka juoksemaan liikenteen sekaan ja jopa haluamaan sitä. Halu miellyttää ja riippuvuus aikuisista on suuri. Aikuiset ovat enimmäkseen ihailtuja, ­arvostettuja sekä joskus kaukorakkauksien kohteita, Cacciatore ja Porras toteavat mielipidekirjoituksessaan Helsingin Sanomissa.

Veijarin etiikka koine-kreikaksi (Mt 7:6 NA 28)

Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσὶν μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσουσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Ei caicki Culda cuin kijldä,
Eikä hopia cuin hohta.


Henrik Florinus: SANANLASCUT. 1702.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 971
 • Liked: 5811
Lainaus
Lapsia on houkuteltu kontaktiin netin kautta

04.12.2018 klo 13.58
Oulu

Poliisi kehottaa erityisesti nuoria tyttöjä ja nuorten vanhempia tarkkaavaisuuteen sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina Oulun seudulla on tullut ilmi tapauksia, joissa ulkomaalaistaustaiset, usein suomenkieltä taitamattomat miehet ovat houkutelleet selvästi itseään nuorempia alaikäisiä tyttöjä kanssaan kontaktiin.

Pahimmillaan kontaktit ovat johtaneet vakaviin seksuaalirikoksiin. Nuorten on syytä olla tarkkaavaisia ja vanhempien tietoisia siitä, kenen kanssa lapsensa viettävät aikaa netissä sekä muutoin vapaa-aikana. Epäilyttävistä henkilöistä ja yhteydenottajista tulee ilmoittaa poliisille.

Poliisille voi ilmoittaa epäilyttävistä yhteydenottajista vihjeet.oulu(at)poliisi.fi sähköpostiin, vihjenumeroon 0295 416 194 tai asioimalla poliisiaseman palvelupäivystyksessä www.poliisi.fi/oulu/yhteystiedot

Kun tarvitset poliisin kiireellistä apua, soita hätänumeroon 112.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/lapsia_on_houkuteltu_kontaktiin_netin_kautta_76315

Edit: Hidas

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 168
 • Liked: 20926
 • Blues for Allah
Kun monta matua raiskaa kuukausitolkulla, montakertaa, monessa eri asunnossa 10v. lapsen, on se yksittäistapaus suvakkien mielestä. Jos raiskattuja olisi useampi lapsi, olisiko se ollut sitten monikkotapaus? En usko, yksittäistapaukseksi se olisi laskettu vaikka sillä perusteella, että tapaukset sattui samassa kaupungissa.

Toivottavasti tapauksesta tulee kaikki oleellinen ilmi, mitä voi lapsen henkilöllisyyden suojaksi paljastaa. Myös perheen oma osuus tapahtumiin, mistä on somessa viitattu, tai pysyköön piilossa tarkasti, jos huhut on jonkun idiootin trollailua.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Hjuu Hefnöö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 672
 • Liked: 2604
 • Nyt tarvitaan mestaria......... Ei muu auta.
Lainaus
Oulun poliisi varoittaa: Nuoria tyttöjä houkuteltu somessa – "johtaneet vakaviin sek­su­aa­li­ri­kok­siin
https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulun-poliisi-varoittaa-nuoria-tyttoja-houkuteltu-somessa-johtaneet-vakaviin-seksuaalirikoksiin/811471/

Poliisi kehottaa erityisesti nuoria tyttöjä ja nuorten vanhempia tarkkaavaisuuteen sosiaalisessa mediassa.

Poliisin mukaan viime aikoina Oulun seudulla on tullut ilmi tapauksia, joissa ulkomaalaistaustaiset, usein suomen kieltä taitamattomat miehet ovat houkutelleet selvästi itseään nuorempia alaikäisiä tyttöjä kanssaan kontaktiin.

Pahimmillaan kontaktit ovat johtaneet vakaviin seksuaalirikoksiin
.

Poliisi painottaa, että nuorten on syytä olla tarkkaavaisia ja vanhempien tietoisia siitä, kenen kanssa heidän lapsensa viettävät aikaa netissä ja muulloinkin vapaa-aikana.

Epäilyttävistä henkilöistä ja yhteydenottajista on syytä ilmoittaa poliisille.

 Poliisille voi ilmoittaa epäilyttävistä yhteydenottajista vihjeet.oulu@poliisi.fi, puheliunnumeroon 0295 416 194 tai asioimalla poliisiaseman palvelupäivystyksessä.

Kiireellisissä tapauksissa on syytä soittaa hätänumeroon 112.

Tästä seuraa vakavia ristiriitoja:

 • Jatkuvastihan on parempien/moraalisten/viisaampien ihmisten toimesta kehotettu lehdissä, radiossa, telkkarissa ja kouluissa olemaan kontaktissa kaikkeen toiseuteen ja hyvin erilaisiin kyldyyreihin, koska se "rikastaa" ja siitä voi saada vaikka "mukavia ruokahetkiä". Ei ole mainittu, että siinä sivussa voi joutua kyldyyrisen raiskauksen uhriksi.
 • Aikamoista uhrien ja vanhempien syyllistämistä. Mitäs ette varoneet. Vrt. kohta 1.

Lisä huomioita uhrien syyllistämisestä:

Jos suomalaiset olisivat raiskanneet ja olisi selitelty, että kannattaisi vähän varoa ja että mitäs otit kontaktia tai että mitäs pistit minihameen päälle, seuraisi paskamyrsky. Vikaa olisi kaikissa suomalaisissa miehissä, miehissä yleensä ja varsinkin suomalaisessa kulttuurissa, joka olisi pelkästään raiskauskulttuuri (mitä se tietysti jo tiedostavien ihmisten mielestä on).
Vastuu siirtyy kuulijalle.

Åbo Akademin historian professori Holger Weiss: Suomellakin on kolonialistinen historia

”Jos Pohjanmaa oli maailman suurin tervantuottaja 1700-luvun lopulla ja 1800-luvun alussa, mihin sitä terva käytettiin? Niiden laivojen tiivistämiseen, jotka hakivat orjia siirtomaista”, Weiss

Kari Kinnunen

 • Vieras
Jahhas, poliisi varoittelee. Ja kohta on RHC kupla poliisin kimpussa.

Käytännössä voi tulla sotia teinityttöjen kanssa kun heidän ihastumisiaan mennään rajaamaan. Semminkin kun ovat ikänsä saaneet Virallista Oppia rassismia vastaan.

Näitä tapauksia tulee niinkauan kuin ihmisten ja ihmisryhmien ratkaisevia eroja ei myönnetä. Sitten kun ymmärretään, että ahmed ei ole antti, eikä tule antiksi niin jotain toivoa voi olla.

Mutta toistaiseksi odottelemme uutta tapausta, uutta hiljaisuutta.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 763
 • Liked: 22247
 • Persuhtava keskustelija
RHC on hiljaa, oletan että niillä omia kokemuksia miten ihanat pallerot on kourineet niitten lapsia kun ovat menneet palleroita ottamaan koteihinsa.

Tai, sitten ne ymmärtää, että kun Suomessa menee kajoamaan lapsiin, joutuu siitä ennen pitkää tilille. Meillä ei täällä ole sellasta totuttu hyväksymään, ja lapsia on aina arvostettu kovasti.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Tagit: grooming