UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2015-09-09 Docventures perustaa yrityshautomoita vokkeihin (Startup Refugees)  (Luettu 345153 kertaa)

Jääpää

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 927
 • Liked: 1963
 • Kiljuvuorten Sumuinen Gorilla 75%
...
Olisikohan erään puolueen kansanedustajilla aihetta kysyä millä perusteilla Suomi100-rahoitusta on jaettu?
Hallituspuolueiden kesken on sovittu, että kyselyt on rationali s o i n i t t u pois häiritsemästä hyvää yhteistyötä.
 Ns. oppositiolle on pakko antaa muutama uskottavuuden vuoksi, ei niitä muuten kehtaa ottaa seuraavaan hallitukseen. (tai siis ne ei ota vuorollaan.)
 Ja noin tyhm..Eivätkä sivistyneet ihmiset, joilla on raskas hallitusvastuu, puutu tuollaisiin pikkuasioihin, jotka ovat kuitenkin pääsääntöisesti valmisteltu ja harkittu tarkoin jo asianmukaisten edellisten päätösten ja toimivaltaisten valiokuntien, sekä Juhlavuosikomiteoiden
toimesta.
 Koodaribussi Afrikkaankin on ihan hyvä juttu, vaikka se onkin pikakirjotuksen  puhtaaksikirjoitusvaiheessa sattunut pikku lapsus, kun samaan aikaan oli keskustelua kehitysavusta ja Hakkarainen karjaisi, että kortonkilasti sinne pitäis lähettää, ei muuta! , niin se sitten siinä vahingossa muuttu koodaribussi-muotoon, kun stadilainen savosta  kämmäs kordaripussin ja sit se jäi vähän niinku elämään, kun ei enään kehdannut..
Perustuslaki 29§
"Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset."

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 487
 • Liked: 12033
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Lainaus
Minna Moilanen Hieno homma näpertelystä jos olisitte omilla rahoillanne tuon kustantaneet mutta olette tuhlanneet tuohon 150 000€ meidän veronmaksajien tienestejä, pistää vihaksi, todella!
Lainaus
Docventures
Docventures Omilla rahoilla kustannettu eli kiitos epäsuorasta kannustuksesta Minna. Suomi100-apuraha on myönnetty vuodelle 2017.
https://www.facebook.com/Docventures/photos/a.587369764617531.1073741831.578209405533567/1338196642868169/?type=3&theater

Oikein jo jännittää että mitä mahtavan innovatiivista ja ennenäkemätöntä tuo porukka saakaan aikaan ensi vuonna apurahan turvin?

Pannulapun? Puisen voiveitsen?

Ehkä jopa sellaisen jogurttipurkista leikatun räplättimen polkupyörän pinnoihin?
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 487
 • Liked: 12033
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Riku Rantala facebookissa Päivän Byrokraatti sivuilla:
Lainaus
Suomi100-apuraha ja kaarnaveneet eivät liity mitenkään toisiinsa. Nämä kaksi asiaa yhdistämällä saadaan vapaaehtoisuuteen perustunut laaja projekti näyttämään naurettavalta räpeltämiseltä veronmaksajien rahoilla.
Riku Rantala

Okei.

Se olikin sitten ainoastaan naurettavaa räpeltämistä ilman verorahoja. Kukas muuten noiden veneenveistäjien elämän kustantaakaan, Rantala vai veronmaksajat?
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 168
 • Liked: 20926
 • Blues for Allah
Rahahan meni sittenkin kankkulankaivoon, kun ei edes sitä kaarnalaivaa... :-[

Ehkä Viking Line tekee veronmaksajien rahoilla ison kaarnalaivatilauksen Riku Yardsilta ja pelastaa matujen työpaikat?
« Viimeksi muokattu: 04.12.2016, 10:56:53 kirjoittanut Faidros. »
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 487
 • Liked: 12033
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Sääliksi käy niitä suomalaisia startup-yrittäjiä jotka Slush-tapahtumassa joutuivat punastelemaan ulkomaalaisten sijoittajien edessä sen jälkeen, kun Rantalan innovaatiojoukot olivat olleet esittelemässä kaarnakippojaan.

"Katsokaa!! Katsokaa!! Me osataan täällä Suomessa tehdä tällaisia!!!"

Eiköhän sillä ole muutama sijoittaja saatu poistumaan takavasemmalle ja hyvin nopeasti.
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

guest8096

 • Vieras
Ehkä jopa sellaisen jogurttipurkista leikatun räplättimen polkupyörän pinnoihin?

Tuon voisi sanoa olevan turvisten suunnittelema äänikortti.

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 390
 • Liked: 7894
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Päivän Byrokraatti:
Lainaus
EDIT 3.12.2016 klo 21.18: Riku Rantala toimitti Päivän Byrokraatille selvityksen, jonka mukaan valtioneuvoston myöntämää 150 000 euroa ei ole käytetty Startup Refugeesin kaarnavenehankkeeseen. Uskotaan. Rantalan vastauksesta ei tosin ilmene, mihin tuo 150 000 euroa sitten käytetään tai mihin on käytetty muilta Startup Refugees -projektin julkisen sektorin kumppaneilta saatu rahoitus. Näitä ovat muun muassa sisäministeriö, maahanmuuttovirasto, TE-toimistot, Yle, Sitra, Lauttasaaren seurakunta, Metsälän vastaanottokeskus, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Laurea ammattikorkeakoulu ja Aalto Start-up Center. Valtioneuvoston kanslia saa edelleen pitää palkintonsa. Vaikka mainitulla 150 000 eurolla ei olekaan yhteyttä juuri televisiossa esiteltyyn kaarnaveneeseen, ei Päivän Byrokraatti silti tue verovarojen käyttöä muihin kuin valtion ydintehtävien hoitoon.

- - - - -

Päivän Byrokraatti -palkinnon saa valtioneuvoston kanslia, joka myönsi Suomen 100-vuotisjuhlan rahoituksesta 150 000 euroa avustusta Madventuresista tutun Riku Rantalan Startup Refugees -hankkeelle. Rahalla saatiin aikaiseksi… kaarnavene.

Riku Rantala esitteli hankkeensa saavutusta ylpeänä Ylen aamulähetyksessä. Erityisen hienoa on, että virtaviivaiseksi muotoillun veneen purje ei ole perinteistä koivutuohta vaan koivusta tehtyä lentokonevaneria.

”Siinä on ollut mentorina Aalto-yliopiston muotoiluprofessori Timo Salli. Ideana tuo on tietenkin turvapaikanhakijoiden suunnittelema. Tuolla on paljon käsityöläisiä taiteilijoita. Luodaan muutama tuote, jota voidaan skaalata sillä tavalla, että vaikka koko Euroopan vastaanottokeskuksissa käsityöläistaiteilijat voi tehdä näitä ja myydä niitä ja hankkia näin tuloja.”

Se siis jopa skaalautuu. Startup-slangi on vasemmistoaktiivi Rantalalla hyvin hallussa.

On suorastaan herkullista seurata toimittajan ilmeitä hänen pyöritellessään epäuskoisena sormissaan 150 000 euron kaarnavenettä. Suupielet ehkä hieman nykivät, mutta pokka ei silti aivan petä. Erittäin ammattimaista toimintaa!

Päivän Byrokraatti uskoo, että Life Seeker Boat -nimen saanut kaarnavene ei vielä tuota erityisen suurta liikevaihtoa, vaan hanke on niin sanotussa kuolemanlaaksossa ennen kuin tulojen kasvaessa mahdollisesti päästään break-eveniin. Siihen asti tullaan tarvitsemaan runsaasti ulkopuolista rahoitusta. Valtion rahoituskanavien lisäksi tässä vaiheessa tullee kyseeseen ennen kaikkea FFF, eli friends, fools and family.

Koska Riku Rantala harvemmin haluaa panostaa maailmanparannukseen omia rahojaan, kavereiden ja hölmöjen lienee nyt syytä pitää kiinni lompakostaan.
Kapteeni NN " Kenestäkään ei tule rasistia, mutta jokaisesta tulee realisti kun ollaan tekemisissä kähtävien kanssa"

guest8096

 • Vieras
On siinä varsinainen joukko osaajia ja Suomen pelastavia innovaattoreita, kun puoli tuhatta yritystä ja järjestöä miettii päänsä puhki, mitä helvettiä me tekisimme noilla tyypeillä eikä kukaan ole kohta puoleentoista vuoteen keksinyt muuta kuin jonkun puupalikan vuolemisen. En usko, että tuosta jengistä paljoa muuta saadaan puristettuakaan, tuli sitten apurahoja tahi ei.

Hommalaiset voisivat paljon halvemmalla kertoa, että tuosta porukasta ei koskaan tule olemaan muuta kuin haittaa ja rahanmenoa.

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 525
 • Liked: 5196
Riku Rantala facebookissa Päivän Byrokraatti sivuilla:
Lainaus
Suomi100-apuraha ja kaarnaveneet eivät liity mitenkään toisiinsa. Nämä kaksi asiaa yhdistämällä saadaan vapaaehtoisuuteen perustunut laaja projekti näyttämään naurettavalta räpeltämiseltä veronmaksajien rahoilla.
Riku Rantala

Kun Riku menee TV:hen puhumaan jostain kaarnalaivoista, miten hänelle voi tulla yllätyksenä kuinka urpon kuvan se antaa koko projektista? Ja projekti ei muka ole vedetty nimenomaan veronmaksajien rahalla?
"Ovela tapa pitää ihmiset passiivisina ja kuuliaisina on rajoittaa tiukasti hyväksyttävien mielipiteiden kirjoa, mutta sallia hyvin vilkas keskustelu sen kirjon sisällä. … tämä antaa ihmisille tunteen, että ajattelu on vapaata.” - Chomsky

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 824
 • Liked: 16459
Lainaus
...Startup Refugees -projektin julkisen sektorin kumppaneilta saatu rahoitus. Näitä ovat muun muassa sisäministeriö, maahanmuuttovirasto, TE-toimistot, Yle, Sitra, Lauttasaaren seurakunta, Metsälän vastaanottokeskus, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Laurea ammattikorkeakoulu ja Aalto Start-up Center.

*lainattu Päivän Byrokraatilta ja nipsitty*

No justiinsa. Jotain tällaista vähän arvelinkin, kun aiemmin suvakkiarmadan vastausoksennuksen seassa oli mainittu JÄRJESTÖT.

Aiempi valhe kuului siis näin, By "Startup Refugees & kuumotusmies":

Lainaus
3) EUROAKAAN SINUN TAI MEIDÄN MUIDEN MAKSAMIAMME VEROVAROJA EI OLE KÄYTETTY

Pistäkää nyt jupernaut joku tuo lista sille Rantalalle ja Startup Refugeesille ja kysykää uudestaan, että JAA ei EUROAKAAN veronmaksajien rahoja? Taikaseinästäkö se sisäministeriö, YLE ja maahanmuuttovirasto ne rahansa ja resurssinsa repivät? Haluaako mr. Rantala & CO kenties tarkentaa lausuntoaan koskien kaarnavenettä ja verovaroja?

..räjähtää pää kohta kun seuraa tätä(kin) mokuprojektia. Ei osaa päättää kumpi on typerämpää: itse projekti, vai sen puolustelijoiden typerät selitykset.

EDIT: lisäys ja typoja
« Viimeksi muokattu: 04.12.2016, 11:15:23 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 763
 • Liked: 22247
 • Persuhtava keskustelija
Suunnitelmissa lienee ollut seuraavaksi valmistaa pajupillejä ja käpylehmiä maailmalle myytäviksi, suunnittelijoina johtavat ämpäriyliopistojen professorit.

Mahtaakohan verorahoja kuppaavien suunnitelmat nyt mennä mönkään, kun tämäkin menestystarina sai nolon lopun.

Ehkei olis kannattanut mennä telkkariin esittelemään tuotoksia, jos ne on noin kertakaikkisen naurettavia.

Ilmeisesti kuplassa tuotakin suoritusta on ylistetty kuin miihkalin kakkaa.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 824
 • Liked: 16459
Suunnitelmissa lienee ollut seuraavaksi valmistaa pajupillejä ja käpylehmiä maailmalle myytäviksi, suunnittelijoina johtavat ämpäriyliopistojen professorit.

Mahtaakohan verorahoja kuppaavien suunnitelmat nyt mennä mönkään, kun tämäkin menestystarina sai nolon lopun.

Ehkei olis kannattanut mennä telkkariin esittelemään tuotoksia, jos ne on noin kertakaikkisen naurettavia.

Ilmeisesti kuplassa tuotakin suoritusta on ylistetty kuin miihkalin kakkaa.

Joku kovan luokan photoshoppaaja voisi editoida strippiin miihkalin pökäleen tilalle.... vaikkapa kaarnaveneen? 

Ja taustalle vaikkapa Rantala&Milonoff virnuilemaan..?  ;D

Tulevaisuuden sarjisklassikko, Pahkasika meets Moku-Suomi 2016.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54613
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Ja mikä minua närästyttää eniten on se että hallitus on jo pitkään kitissyt suomalaisten liian kovista palkkatasoista.

Suomessa on Euroopan huonoimmat palkat ja heikoin ostovoima.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Archaeopteryx

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 535
 • Liked: 4299
 • Lyhytnaamainen kuperkeikkakyyhky
Vaikkei tuota 150 000 euroa nyt olisikaan käytetty kaarnalaivaston valmistamiseen, mieleen hiipii kysymys: Kuinka paljon olisi edesautettu suomalaista työtä ja suomalaisten työllistämistä, ja parannettu syrjäytyneiden suomalaisten elämänlaatua kaikilla projektiin osallistuvilla 500 yrityksellä, niiden työvoimalla ja käytetyillä investoinneilla sen sijaan, että aikaa ja rahaa työnnetään parempaa elämää etsivien kouluttamattomien ja lukutaidottomien maahantunkeutujien tempputyöllistämiseen? Meillä kun ei ole heille mitään tarvetta, eikä heillä ole Suomen valtion ja kansalaisten kannalta ensimmäistäkään syytä olla täällä.

Viljami

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 767
 • Liked: 5632
 • Uuvattivastainen
Markkinoilta puuttuukin aito islamilainen ja sharia-lain mukainen kivityssetti  :flowerhat:

Sen nimeksi voitaisiin laittaa esim. sharia-petankki  :roll:
"Turvapaikanhakijoiden joukossa ensin oli paljon korkeasti koulutettuja, ei ollut, paljon atk-ammattilaisia, ei ollut, paljon sitä sun tätä, mutta kun ei vaan ole ollut." - ämpee

Nuivake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 624
 • Liked: 10673
 • Arvo Pohja
Tässä seuraava Riku Rantalan lanseeraama Nokia:

Lähetetty minun ATK laitteestani Taputapu.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 763
 • Liked: 22247
 • Persuhtava keskustelija
^Älypuhelimet on menneen talven lumia, tulevaisuus on jugurttipurkkipuhelimien.

Seuraavassa Slushissa nähdäänkin varmasti jo turvapaikanhakijoiden ylivertaisia toteutuksia erilaisista jogurttipurkeista kauniina käsityönä toteutettuna.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 377
 • Liked: 27550
 • Paalutetaan sananvapaus!
Vaikkei tuota 150 000 euroa nyt olisikaan käytetty kaarnalaivaston valmistamiseen, mieleen hiipii kysymys: Kuinka paljon olisi edesautettu suomalaista työtä ja suomalaisten työllistämistä, ja parannettu syrjäytyneiden suomalaisten elämänlaatua kaikilla projektiin osallistuvilla 500 yrityksellä, niiden työvoimalla ja käytetyillä investoinneilla sen sijaan, että aikaa ja rahaa työnnetään parempaa elämää etsivien kouluttamattomien ja lukutaidottomien maahantunkeutujien tempputyöllistämiseen? Meillä kun ei ole heille mitään tarvetta, eikä heillä ole Suomen valtion ja kansalaisten kannalta ensimmäistäkään syytä olla täällä.

Juuri näin.

Jos vuoden massiivisten ponnistelujen tuloksena on kämäinen kaarnalaiva, jonka joku käsistään näppärä pikkupoika saisi veistettyä noin viidessä minuutissa puukolla, niin ei nyt jumalauta siinä voi olla hirveästi aihetta henkseleiden paukutteluun yhdelläkään tuollaiseen projektiin osallistuneella yrityksellä tai järjestöllä.

Tämä touhu ei ole pelkästään naurettavaa, vaan myös uskomattoman härskiä.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 087
 • Liked: 39341
 • Leave me alone I know what I'm doing
Esittelen innovaation, jolla olisi mahdollisuus päästä käsiksi todella isoihin rahoihin:

1) Ilmoitetaan, että pääministeri antaa asuntonsa turvapaikanhakijoille käyttöön "ilmaiseksi". Tai siis veronmaksajahan se vuokran Sipilälle tietysti maksaisi ja remontin jälkikäteen myös. Julkaistaan kuva arabiankielisissä maissa ja liitetään siihen vähäpukeisia vaaleita naisia.

2) Perustetaan ns. vastaanottokeskuksia ympäri Suomea. Tähän käyttötarkoitukseen soveltuvat parhaiten tyhjillään olevat, käytöstä poistetut vanhat hotellit, kasarmit jne, jotka kuin taikaiskusta vaihtavat omistajaa pari kuukautta ennen matuvyörytyksen alkua. Uusi omistus koostuu mm. poliitikoista ja heidän sukulaisistaan. Bisnes on riskitön, koska valtio maksaa kaiken.

3) Perustetaan tehtäviä, joita ei ilman turvapaikanhakijoita tarvittaisi. Koordinaattoria, kuraattoria, intendenttiä ja ylijohtajaa. Alijohtajia ei tarvita, kyseessä on sen verran ylevä asia, kaikkein heikoimmassa asemassa olevien auttaminen. Kerrotaan veronmaksajille miten työllisyys on kohentunut maahantulon myötä. Samaan lopputulokseen olisi tosin päästy palkkaamalla sama sakki sutimaan ringissä toistensa perseitä, mutta eihän sellainen toiminta tule kysymykseen yhteisillä rahoilla.

4) Luodaan taloudellista toimeliaisuutta. Vokkisirpa havaitsee, että Mohammedilla on vain Galaxy S6 Edge, eikä hänen arvolleen sopivaa IPhone 7:ää. Sirpa V (nimi keksitty) patistaa Mohammedin fattaan, jossa Päivi L (nimi keksitty) myöntää Mohammedille (nimi keksitty, eikä viittaa mihinkään) pari tonnia harkinnanvaraista uuden tonnin puhelimen hankintaan ja pannaan vielä kolmas tonni päälle koska se vituttaa samassa valtuustossa istuvaa perussuomalaista Teuvo H:ta (nimi keksitty). Puhelin ostetaan paikallisesta Seijan Sähköstä (nimi keksitty, lyhenne rasistinen) ja tonni suomalaista vero- ja velkarahaa on konsentroitunut oman kunnan alueelle.

5) Jossain vaiheessa terävimmät suomalaisista veronmaksajista oivaltavat kuprun kulun. Perustetaan nettikytän virkoja kenttäkytille, jotka varmasti mielellään vaihtavat oksennukseen itsensä sotkeneiden asiakkaiden palvelemisen siistiin sisätyöhön. Hyvin tärkeässä yhteiskunnallisessa roolissa ovat myös ns. puolestaloukkaantujat, koska eihän voi olettaa, että kaikkein heikoimmassa asemassa olevat kykenisivät huomaamaan piilorasismin ja sen hienoimmatkin sivuraiteet. Puolestaloukkaantujat havaitsevat, ämpäriyliopiston intendentit tuomitsevat, yhtäläisyystyristorit vaativat ja nettipoliisin pitäisi rangaista, mutta eivät sitä tee, koska poliisikouluun on pääsyvaatimuksia. Rangaistusten sijaan jaetaan lisää rahaa kotouttamiseen, vaikkei sillä rasismia vähennetäkään. Päinvastoin.

6) Havaitaan, että lukuisat yhdistykset, hankkeet ja ompeluseurat nauttivat suuria tukisummia valtion kassasta. Koska kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ei kukaan kuitenkaan halua olla auttamatta, perustetaan lisää Start-uppeja, toimikuntia, workshoppeja, benchmarkkingia, ristiinkoplausta, jargonipälätystä ja kaikenlaista muuta toisten selkään taputtelua ja itsensä silittelyä. Taas on saatu aikaan kuluja, joiden perusteella voidaan ensi vuonna anoa. Ai ei ole muka tarvetta? Sa ole Rasisti. Lisäksi on verkostoiduttu ja saavutettu yhteisöllisyyttä, joka on kuulemma hyvä asia. Börje tässä terve. Tarttis kyydin täältä Punavuoresta, en oo ajokunnossa ja autokin on ihan eri osoitteessa. Ai moneltako? No ei oo niin justiin, mulla on joustavat etätyöajat tuossa kaupunnin pohtivan tasa-arvoroottorin tehtävässä.

7) Kansan vastustus kasvaa päivä päivältä. Vaikka elämme näennäisdemokratiassa, jossa voi äänestää mutta se ei vaikuta mihinkään, jotain on silti tehtävä yhteiskuntarauhan säilyttämiseksi. Palautetaan (pieni) osa maahantulijoista takaisin tulomaahansa ja uutisoidaan se maahanmuuttokriittisen puolueen saavutuksena. Tämä tietysti aiheuttaa suuren määrän eritasoista itkua ja vaikerrusta, jota hyväksikäyttäen voidaan kupata taas lisää rahaa veronmaksajilta ja perustaa unelmakonsertteja, joissa vähälahjaiset rapparit pääsevät markkinoimaan uutta tuotantoaan -verorahoilla- hakaneulanaamoille (verorahoin elätettäville). Konserttipaikan siivoaa seuraavana aamuna perussuomalaisia äänestänyt Pentti, joka saa työstään (pientä) palkkaa. Ja taas on BKT noussut ikkunoita särkemällä.

8 ) Eihän se kannettu vesi kaivossa pysy, eli sama Mohammed (nimi keksitty), joka palautettiin viime kuussa ilmestyy Eteläsatamaan muutama Latviantuliais-sixpäkki kainalossa ja huikkaa iloisesti "Asylum"!

On keksitty ikiliikkuja.


Lopussa muutama havainnekuva innovaatiosta.There is no such thing as a free breakfast.

Vasemmistoliitto: "Verotetaan kaikkea sellaista, mitä ei vielä veroteta."

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Nuivake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 624
 • Liked: 10673
 • Arvo Pohja
^Tipahdin ;D
Lähetetty minun ATK laitteestani Taputapu.

Jääpää

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 927
 • Liked: 1963
 • Kiljuvuorten Sumuinen Gorilla 75%
Pitikö toi ny mennä kertomaan, ne hullut kohta tekee tuon!!!

 (Tosi hyvä, tarjoatko itse MV-lehteen, vai valtuutatko muut?
  No, Ilja " varastaa" kuitenkin..)
Perustuslaki 29§
"Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset."

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 087
 • Liked: 39341
 • Leave me alone I know what I'm doing
Pitikö toi ny mennä kertomaan, ne hullut kohta tekee tuon!!!

Ei kai noin hullua kukaan oikeasti tekisi.  ;)


(Tosi hyvä, tarjoatko itse MV-lehteen, vai valtuutatko muut?
  No, Ilja " varastaa" kuitenkin..)

En tarjoa eikä tarjoa kukaan muukaan. Minun hommaan kirjoittamat tekstit on tarkoitettu hommaan.There is no such thing as a free breakfast.

Vasemmistoliitto: "Verotetaan kaikkea sellaista, mitä ei vielä veroteta."

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Jääpää

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 927
 • Liked: 1963
 • Kiljuvuorten Sumuinen Gorilla 75%
No näinhän se on, mutta kansanvalistuksellisessa mielessä melkoinen menetys, jää vain parinkymmenen netsin pieneen piiriin ja  tuossa olisi ainesta kokonaiseen kirjasarjaan.
 ( voiko kuulustelupöytäkirjoja ja tuomiolauselmia kutsua "kirjasarjaksi" ?

Palataas taas ast...carnapurrelle; siis kummassa tuo innovatio olikaan esillä?
 Vai oliko ne niin kuin sama ja tuo vesiurheilun vuosisadantuote sopi hyvin kumpaankin sarjaan?
 Tuliko palkintoja? Tilauksista taisikin olla maininta, että kaikki meni (epäilen kiinalaista teollisuusvakoilua..), mutta niitä mentoreita ja fathereita jmsper. paksuine lompsineen?

 http://www.slush.org/

 http://sportsmash.net/


 “THE MIRACLE ISN’T THAT I FINISHED. THE MIRACLE IS THAT I HAD THE COURAGE TO START.”
― John Bingham
Perustuslaki 29§
"Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset."

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 558
 • Liked: 28748
 • Kiihottavat vieraslajit
Osallistuukohan Suomi Ensin liike kunnallisvaaleihin. Jos osallistuu niin ehdottaisin että ottaisivat vaalimainoksekseen tuon kaarnalaivan kuvan.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

caprifolium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 937
 • Liked: 1150
 • 00940
Tämä on taas tätä samaa, ja Hesarikin jaksaa buustata mutta ei ole maininnut sanallakaan suomalaisten työttömien tilanteesta viikkokausiin.
Mikä on tiedotusvälineiden perimmäinen tehtävä? Onko se informaation välittäminen, kansan sivistäminen, maailman muokkaaminen paremmaksi? Mutta paremmaksi kenen näkökulmasta?
- Suomen Kuvalehti 22/2012

Sitruunamelissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 536
 • Liked: 2003
Mä luulen, että muutama suomalainenkin perustaisi mielellään yrityksen, jos materiaalit ja asiantuntija-apu tulisivat lahjoituksena. Mutta eihän tällaista tapahdu muuten kuin positiivisena syrjintänä. Nämä Startup Refugees -tuoteideatkin on näköjään sellaista positiivisen syrjinnän tasoa. Olisi ihan kiva nähdä mitä TE-toimistossa palaveerattaisiin, kun pitäisi päättää suomalaisen kaarnalaiva-bisneksen starttirahasta. En usko, että toimintaan heltiäisi verorahoja. Ei edes lupaamalla, että on mulla kymmeniä muitakin ideoita, mutta en kerro niitä vielä.
Me pesemme itse vaatteitamme, laitamme itse ruokaamme, kärsimme kaikenlaisista asioista ja silti ihmiset eivät pidä meistä, turvapaikanhakija jatkaa.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54613
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Olisi ihan kiva nähdä mitä TE-toimistossa palaveerattaisiin, kun pitäisi päättää suomalaisen kaarnalaiva-bisneksen starttirahasta. En usko, että toimintaan heltiäisi verorahoja.

Kun aikoinaan palasin Suomeen muutaman ulkomaanvuoden jälkeen, kävin piruuttani kysymässä saanko starttirahaa yrityksen perustamiseen, kun minulla oli jakelusopimus New Jerseyläisen tv-jakeluyhtiön kanssa ensimmäisestä ohjelmasta.

Joo ei.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Finis Finlandiae

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 100
 • Liked: 3114
 • KALIFAATTI TULEE, OLE VALMIS!
Jos vuoden massiivisten ponnistelujen tuloksena on kämäinen kaarnalaiva, jonka joku käsistään näppärä pikkupoika saisi veistettyä noin viidessä minuutissa puukolla, niin ei nyt jumalauta siinä voi olla hirveästi aihetta henkseleiden paukutteluun

Älä nyt. Ottaen huomioon t-turistien keskimääräisen älykkyyden ja asioiden hahmotuskyvyn, edustaa valmis kaarnalaiva - vaikkakin opastuksella tehty - huippusaavutusta. Kotimaissaan nikkareita pidettäisiin Mehumatin siunaamina yli-ihmisinä ja kotikylissä ilma olisi sakeana ilotulituslyijystä.
 
PolpoSTASI: "Jos tämä tori olisi tarkoitettu suomalaisille, täällä olisi suomalaisille tarkoitettuja penkkejä. Häivy!"

GER = paskan kemiallinen merkki
Pakkoruotsi = /c:stä!
YLE - powered by 3000+ mokuidioottia.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 291
 • Liked: 22302
 • Yksisanaisten aforismien ministeri
Olisi ihan kiva nähdä mitä TE-toimistossa palaveerattaisiin, kun pitäisi päättää suomalaisen kaarnalaiva-bisneksen starttirahasta. En usko, että toimintaan heltiäisi verorahoja.

Kun aikoinaan palasin Suomeen muutaman ulkomaanvuoden jälkeen, kävin piruuttani kysymässä saanko starttirahaa yrityksen perustamiseen, kun minulla oli jakelusopimus New Jerseyläisen tv-jakeluyhtiön kanssa ensimmäisestä ohjelmasta.

Joo ei.

Minäkin hain starttirahaa jokunen vuosi sitten.

Idea käytiin läpi uusyrityskeskuksessa ja tehtiin kannattavuuslaskelmia sekä muutoinkin tutkailtiin asiaa. Uusiyrityskeskus päätti kannattaa starttirahaa hyvin mielin. Mutta TE-toimisto ei sitä myöntänyt suosituksista huolimatta, vaikka puhuttiin vain tonnin tai puolentoista summasta, jolla olisin saanut ensimmäisen kuukauden mainonnan maksettua.

Näin Neuvostoliitossa.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Nuivake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 624
 • Liked: 10673
 • Arvo Pohja
Millainen kysyntä mahtaisi olla seurapelillä nimeltä "kymmenen tikkua laudalla"?

Uusi joulun myyntihitti, joka merketista myyty hetkessä loppuun?
Lähetetty minun ATK laitteestani Taputapu.