Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Ulkomaat / Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (ennätykset paukkuivat vuonna 2017)
« Uusin viesti kirjoittanut qwerty tänään kello 15:41:27 »
Paikallisessa selitteläätiössä on varmaan pohdittu miksi tilanne kehittyy näin...
Lainaus
Averaging at 177 cases a day, child sex crime allegations including rape and grooming are at a record high in the UK, the NSPCC has warned.

Figures compiled from Freedom of Information requests submitted to police forces across Britain found there were a total of 64,667 sex crimes against children under the age of 18 reported in 2016/17 — a rise of 15 per cent from the previous year.

Almost 14,000 of the cases involved alleged offences against children aged 10 or under, while 2,788 were allegedly carried out against children aged four or under.
Lainaus
Office for National Statistics (ONS) figures released in October revealed there to have been 19 per cent rises from the previous year in sexual offences and violence against the person, and a 22 per cent increase in rapes.

Suomen väkilukuun suhteutettuina luvut voi jakaa 12., jolloin lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten määrä olisi vuositasolla 5 400. Tai 15 per päivä. Aikuiset sitten eri lukuna, jotta kokonaisuuden karmeutta voidaan edes vähän kaunistella.
2
Tupa / Vs: Rauhallisella muslimienemmistöllä ei ole merkitystä
« Uusin viesti kirjoittanut duc tänään kello 15:40:29 »
NYT on jälleen erinomainen, kolmas video Suomessa asuvalta muslimilta "Alex Karkoselta" a.k.a. Rebel Migrant. Liittyy suoraan ketjun aiheeseen.
- -

Viesti Suomen presidentille - salafi moskeijat https://youtu.be/t-2mx-o_b9c
- -
Kaikkea hyvää Alexille. Hän osuu naulan kantaa salafien suhteen. Sauli Niinistöllä vain ei ole valtaa tässä asiassa. Meikäläisten viranomaisten ja poliitikkojen on vaikeata nähdä, että salafit olisivat ongelma, koska suurin osa salafeista kieltää olevansa missään tekemisissä terrorismin kanssa.

Laajemmin ongelma ovat islamoppineet. Luonnollisesti harva heistä pyrkii eroon shariasta, johon salafit nimenomaan vetoavat tiukimmin. Millä Suomessa ymmärrettäisiin islamin käytännönläheinen ja yhteiskunnallinen luonne? Ei random muslimi ole mikään islamin mallinukke vaan imaami, mitä arvostetumpi sitä vaikutusvaltaisempi. Vaikutusvaltaisimmat asuvat Lähi-idässä.
3
Tupa / Vs: Kristinusko Euroopan viimeinen toivo?
« Uusin viesti kirjoittanut Uimakoulutettava tänään kello 15:38:29 »
Aika pieni on toivo jos kirkon varassa ollaan

Tältä osin toivoa ei ole ja Suomen antikristillis-kulttuurimarxistisella kirkolla ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa.

Toisin kuin Euroopan mokuttavat kirkot, populistiset poliitikot käyttävät kristillisyyttä kansallisvaltioiden ja kulttuurin ylläpitämiseen. Tämä on yhteiskunnallisesti Euroopan tärkein tavoite elämänkatsomuksiin katsomatta.
4
Kylänraitti / Vs: Saksan liittopäivävaalit 24.9.2017 - uutiset, keskustelu ja seuranta
« Uusin viesti kirjoittanut Vellamo tänään kello 15:34:39 »
JHA kertaa AfD:n tarinaa FB:ssa  :D

Vielä "tutun kuuloisen" tarinan kommenteista poimittua:

Lainaus
JHA: "Suurmiehet" syntyvät usein sillä tavalla, että joku sattuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Sitten he luulevat, että asiat tapahtuivat heidän takiaan.

Osaa kyllä piilov*******n paremmin kuin kukaan muu  :D
5
Kylänraitti / Vs: Saksan liittopäivävaalit 24.9.2017 - uutiset, keskustelu ja seuranta
« Uusin viesti kirjoittanut Alabama tänään kello 15:33:07 »
^^
Laitan foliohatun päähän ja jatkan:

Jos yksittäisten henkilöitten on mahdollista feikkihenkilöllisyyksien avulla vaikuttaa "pienessä mittakaavassa" jonkun puolueen linjauksiin, niin mitä tapahtuu silloin, jos joku valtio haluaisi vaikuttaa vieraan maan jonkun puolueen asioihin samoja keinoja hyväkseen käyttäen? Valtioilla olisi puolueen jäsenmaksuihin varattu budjettikin aivan eri luokkaa kuin yksityisten ihmisten. Ja ovelia päitä heittää kehään...
6
Tupa / Vs: 2018-02-10 IS: 41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa
« Uusin viesti kirjoittanut Bwana tänään kello 15:29:55 »
^ Juu. Kampalassa 4G toimii melkolailla moitteetta ja 3G yhteyden saa koko maassa melkolailla missä vain missä puhelimeen löytyy kenttää.
7
Tupa / Vs: Kristinusko Euroopan viimeinen toivo?
« Uusin viesti kirjoittanut Uimakoulutettava tänään kello 15:25:10 »
Meillä suomalaisilla on nähtävästi todella vielä todella hyvä olla ja toistaiseksi vielä varsin vähän kokemusta sekä kommunismista että islamista, kun kansallismieliset nuivat suomalaiset aprikoivat edestakaisin sekä islamin että kommunismin ikeen varjossa eläneille käytännössä täydellisen itsestään selviä seikkoja.

Juurikin näin.

Lisäisin, että suomettumisen taitavalle Suomelle elo EUvostoliitossa sopii näköjään oikein hyvin, vaikka saatiin, mitä saatiin ja on jo nähty, mitä tuleman pitää.
8
Kotimaa / Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Uusin viesti kirjoittanut kivimies tänään kello 15:25:00 »
^^
Lainaus
Marokkolaisnainen tivasi toistuvasti mieheltä avioliittotodistuksen tilannetta, ja mies lähti heinäkuun puolessa välissä Irakiin hoitamaan asioitaan. Nainen kertoi miehen lähteneen, koska tuskastui kyselyihin. Nainen jäi yksin asuntoon, sillä tytär oli isänsä lähdettyä paljon pois kotoa. Pisimmillään tytär oli poissa 4–5 päivää.

Miten voi olla mahdollista, että joku lähtee vapaaehtoisesti Irakiin. Siellähän odottaa varma kuolema.
9
Tupa / Vs: Arkkipiispa ja Pakolaisapu: Suomen turvapaikkapolitiikkaa arvioitava uudelleen
« Uusin viesti kirjoittanut Luotsi tänään kello 15:23:38 »
Lainaus
Kyse on ihmiskäsityksestä

Kotimaahansa palanneen irakilaisen turvapaikanhakijan traaginen kuoliaaksi ampuminen on tehnyt enemmän kuin ajankohtaiseksi oikeutetun keskustelun suomalaisesta turvapaikkapolitiikasta. Voimme olla kiitollisia, että tapauksesta on keskusteltu ilman tavallisia epämiellyttäviä sävyjä.

[...]

Millaista pakolaispolitiikan sitten pitäisi olla?
Politiikkaa sanotaan mahdollisuuksien taiteeksi. Pakolaispolitiikka ei ole mikään poikkeus. Mutta pakolaispolitiikka liikuttaa meitä lähemmäs elämää ja kuolemaa kuin tavallisesti ja siksi siihen on vaikeampi suhtautua.

Luin hiljattain ruotsalaisen journalistin ja kirjailijan Göran Rosenbergin kirjoittaman artikkelin. Hän muistuttaa meistä ihmiskäsityksen käsitteestä, joka on tärkeä elementti niin pakolaiskeskustelussa kuin demokratiamme perustana. Meidän demokratiamme perustuu ihmiskäsityksen periaatteelle, että kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita. Mutta Rosenberg toteaa myös, että demokratia tulee aina olemaan täynnä konflikteja, koska ihmiset ovat erilaisia ja haluamme niin erilaisia asioita elämältämme.

Nykypäivän pakolaispolitiikassa monet yrittävät piilottaa sen, että heidän ihmiskäsityksensä mukaan pakolaiset ovat muita vähempiarvoisia. Eufemismeja, kuten sanaa maahanmuuttajakriittinen, käytetään ahkerasti yritettäessä saada keskustelu muistuttamaan normaalia poliittista debattia. Jos tällaiset lähtökohdat hyväksytään, rakentavan pakolaispolitiikan ajamisesta tulee mahdotonta. Ihmisten yhtäläinen arvo on keskeistä, että voimme yrittää käydä onnistunutta poliittista keskustelua länsimaiseksi demokratiaksi kutsuttavissa puitteissa.

On helpommin sanottu kuin tehty yrittää vaikuttaa ihmiskäsitykseen. Mutta se ei ole mahdotonta. 30-luvun julmat rotuhygieeniset kokeilut perustuivat vääristyneeseen ihmiskäsitykseen. Sellaista ihmiskäsitystä ei enää pidetä hyväksyttävänä. Mutta nykypäivän politiikassa lisääntyvät illusionistit, jotka yrittävät kääntää päämme.   (käännös)

Geo Stenius toimittaja
Hbl: En fråga om människosyn 18.2.2018

Lukitseeko toimittaja Geo Stenius koskaan kotinsa ovea? Silloin hän ei pidä kaikkia ihmisiä yhtä arvokkaina, sulkeehan hän osan ulkopuolelle. Erittäin epämiellyttäviä sävyjä sisältyy tuollaiseen käytökseen!
10
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Maija Poppanen tänään kello 15:23:36 »
Jotenkin mua säälittää ne Sinisen Lähitulevaisuuden jumal(Soini)harhasta kärsivät reppanat - vai onkohan noita enää montaa?

Se hetki, kun aamupaskalla istuessaan oivaltaa, et on tullut pahan kerran höynäytetyksi, ei varmasti ole mukava...
Sivuja: [1] 2 3 ... 10