Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Lauren Southernin seikkailut (kokoomaketju)
« Uusin viesti kirjoittanut qwerty tänään kello 02:29:32 »
The War On Tommy Robinson | Lauren Southern and Stefan Molyneux (45:19) :( >:(

Yllle linkitetyssä on sen verran hurjaa kommentointia että tämä on perusteltua laittaa useisiin ketjuihin.
2
Tupa / Vs: 2018-05-28 Turkin uskonnollisten asioiden ministeriö Diyanet valtaa Eurooppaa
« Uusin viesti kirjoittanut simppali tänään kello 02:27:08 »
eu on syväkyykyssä turkin kanssa,miljardien sopimus,että turkki ei avaa rajojaan ja anna tulvan tulla.

Brysselissä komissio ,johtajamme Junckerin johtaessa miettii miten pysäyttää esim. Itävallan kaltainen toiminta.

https://www.kansalainen.fi/itavallan-sisaministeri-aikoo-tulpata-rajat-jos-siirtolaisvirta-tavoittaa-maan-olemme-valmiita-lahtemaan-rajalle/

"Kicklin mukaan vuosien 2015 ja 2016 kaltainen hallitsematon siirtolaisten virta ei saa toistua, ja hän kertoi tekevänsä kaikki vaadittavat valmistelut tapahtumien toistumisen estämiseksi. Jos maahan pyrkivän ennakkotarkastukseen rajalla ei ole mahdollisuutta, hänen mukaansa maahan pääsyä ei silloin henkilöllä ole".
3
Tupa / Vs: 2018-05-28 Turkin uskonnollisten asioiden ministeriö Diyanet valtaa Eurooppaa
« Uusin viesti kirjoittanut Jorma M. tänään kello 02:14:05 »

Turkki voi tehdä mitä haluaa, siihen sillä on oikeus. Mutta EU voisi puolestaan päättää ettei pidä Turkin päätöksistä. EU voisi halutessaan toimia Turkkia vastaan. Niin asiat ovat ennen vanhaan hoituneet.
4
Tupa / Vs: 2018-05-28 Turkin uskonnollisten asioiden ministeriö Diyanet valtaa Eurooppaa
« Uusin viesti kirjoittanut diipadaapa tänään kello 02:10:16 »
Monille länsimaiden asukeille ajatus Hannoverin tai Rotterdamin muuttumisesta turkkilaiseksi alueeksi kuulostaa salaliittoteorialta, mutta historiaa, geopolitiikkaa ja väestötiedettä tuntevat ymmärtävät, että tällainen muutos saattaa todellakin tapahtua muutamassa vuosikymmenessä.

Tämä on muuten sellainen hyvin keskeinen asia, jota monet eivät kerta kaikkiaan halua uskoa. Hommallakin on nähty kirjoittajia, joiden mielestä ajatus siitä, että massiivinen maahanmuutto voisi todella peruuttamattomasti muuttaa Euroopan valtioiden väestöpohjan ja sitä kautta lopulta koko maanosan kulttuurin, on pelkkää äärioikeistolaisten rasistien öyhötystä.

Asian kanssa ei pidä, eikä tarvitse olla epätietoinen. Ihan peruskoulumatematiikalla voi jokainen tehdä laskelmia siitä kuinka nopeasti euroopan väestönvaihto etenee. Tulevaisuuden pakolaisvirtoja voi vain ennustella, mutta se mistä voi olla varma on syntyvyys. Euroopan kantaväestö -25% jokainen uusi sukupolvi vs. kehitysmaahanmuuttajat +100% jokainen uusi sukupolvi. Siitä ruutupaperille ruksaamaan miten esim. muslimien määrä euroopassa nousee pelkän syntyvyyden seurauksena.
Ja vaikka laskelmat olisi vain suuntaa antavia, niistä näkee että väestön vaihtuminen on vain ajan kysymys. Asiaa ei muuta mikään muu kuin rajojen sulkeminen. 
5
Kylänraitti / Vs: Kansalaisjournalisti Tommy Robinson
« Uusin viesti kirjoittanut qwerty tänään kello 01:52:21 »
The War On Tommy Robinson | Lauren Southern and Stefan Molyneux

Lauren ei tule ikinä pääsemään brittilään :( Hän kertoo tuossa kaiken "salatusta" asiasta. Ehkä luin vähän rivien välistä, mutta kuitenkin.
6
Kylänraitti / Vs: Kansalaisjournalisti Tommy Robinson
« Uusin viesti kirjoittanut Histon tänään kello 01:45:32 »
Tämän wikipedia-artikkelin mukaan häkkiä heilahti Tommy Robinsonille ihan ansaitusti, ja mahdollisuuksia lopettaa tyhmäily on kyllä annettu runsaasti. Oikeusvaltiossa ihminen (myös muslimi) on syytön kunnes toisin todistetaan.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robinson_(activist)

Lainaus
  Open court principle controversies   

Robinson was convicted of contempt of court for using a camera inside Canterbury Crown Court and received a suspended sentence.[77] According to Judge Heather Norton's May 2017 ruling against Robinson:

"This is not about free speech, not about the freedom of the press, nor about legitimate journalism, and not about political correctness. It is about justice and ensuring that a trial can be carried out justly and fairly, it's about being innocent until proven guilty. It is about preserving the integrity of the jury to continue without people being intimidated or being affected by irresponsible and inaccurate ‘reporting’, if that’s what it was."[78]

On 25 May 2018, Robinson was again arrested while livestreaming outside Leeds Crown Court on the charge of breaching the peace. If found guilty of breaching the terms of his prior suspended sentence for contempt of court he stands to be jailed for a period of three months.[79][citation needed]

On the same day, shortly after his arrest Judge Denise Marson QC summarily sentenced Robinson and issued a notice under Section 4(2) of the Contempt of Court Act 1981 banning any reporting of the hearing, sentence, evidence offered or any other matter relating to the proceedings against Robinson indefinitely until the conclusion of a series of child grooming trials in Leeds Crown Court.[80]

UK Independence Party leader Gerard Batten MEP and Dutch Party for Freedom leader Geert Wilders expressed their concerns with the proceedings and the ban on reporting
7
Kylänraitti / Vs: Tuntematon sotilas, vielä tuntemattomampi yleisö
« Uusin viesti kirjoittanut simppali tänään kello 01:41:24 »
Tussilla piirretyt tatuoinnit, maha on varmaan oma?
9
Kylänraitti / Vs: Kansalaisjournalisti Tommy Robinson
« Uusin viesti kirjoittanut sivullinen. tänään kello 01:34:57 »
The War On Tommy Robinson | Lauren Southern and Stefan Molyneux

Styxhexenhammer666: British Media Calls the Tommy Robinson Protestors "Far Right"

Näin paljon huomiota Tommy ei saanut edes väitellessään laulajatar Lily Allenin kanssa. Se kertoo jotain somen voimasta. Sosialistien lehdet eivät uskalla asiasta mainitakkaan edes britannian ulkopuolella. Some on täynnä tätä ja vain tätä. Tommy saa huomiota ja vieläpä sellaista hyvää huomiota, jossa eivät sosialistit kykene häntä ja hänen väitteitään vähättelemään. Tämä on parempaa kuin uskalsin toivoakkaan vielä tilanteen alkaessa.

Enkä usko brittihallinnon olevan sentään niin rohkea, että tapattaisi Tommyn vankilassa tai edes törkeästi pahoinpitelisi. Enkä toisaalta pidä oikeana myöskään tarpeellisena Suomesta käsin yrittää vedota brittien oikeusjärjestelmän ongelmista; se on brittien oma asia, ja kyllä he sen itse hoitavat kuntoon, jos tarvetta on. Jo nykyisellään tämä on aiheuttanut brittihallinnolle aika paljon uhkakuvia Trump juniorin, Ukipin edustajien ja monen muun merkittävän huomiojan johdosta. Britit tuomitsivat somessa voimakkaasti Kataloniassa tapahtuneen poliisiväkivallan, ja sen rinnastus tähän voisi viedä tilanteen suorastaan kapinaliikkeeksi.

Brittiparlamentin uskottavuus on myös vahvasti laskussa ja monarkia voimistuu -- muistakin syistä tosin --. Venäjällekään ei voi tämän jälkeen hirvittävästi huudella poliittisten toimijoiden pidätyksistä tai edes hermomyrkytys tapauksista. Olisihan se hieno voitto Tommylle ja hänen liikkeilleen, jos tämä tapaus katkaisi kamelin selän ja saisi Mayn hallituksen kaatumaan. Pohjois-Irlannin liittovaltiopuolueesta riippuvaiseksi jääneenä se on ollut brexit-neuvotteluissa jo pitkään munaton ja ne neuvottelut pitäisi olla jo vuoden päästä ohi. Odotan mielenkiinnolla tilanteen kehittymistä.
10
Sama naama pulpahtaa kuukauden välein myymään itseään milloin missäkin mediassa ja aina saman keppihevosen selässä.
Iikka - pitäiskös mennä jo oikeisiin töihin? Alkaa olla jo loppuun kaluttu juttu tää rasismista eheytyminen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10