Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Paja / Vs: Oulu herättää Suomen! -mielenosoitus
« Uusin viesti kirjoittanut käpykaarti tänään kello 00:40:59 »
Tuskin jäävät vittumaiseen keliin, kunhan loppuvat rahat/pottunokat infraa pyörittämästä. Silloin alkaa jälleenrakennus.

Vaikka äänestänkin, en oikein enää jaksa uskoa ainoastaan poliittisen muutoksen meitä pelastavan, se tulee liian myöhään.

2
Mylly / Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Uusin viesti kirjoittanut koojii tänään kello 00:39:38 »
May sitten lykkäsi äänestystä ja lähtee hakemaan parempaa diiliä. Nykyinenhän ei kelpaa kenellekään, ei brexitin puolesta äänestäneille eikä remainin puolesta äänestäneille.

Vanhassa systeemissä pääministeri olisi voinut kiristää pullikoivia oman puolueen jäseniä sanomalla että joko hyväksytte diilin tai se on uudet vaalit; vanhassa systeemissä pääministeri sai yksin päättää uusista vaaleista. Nykyisin ennenaikaisiin vaaleihin tarvitaan parlamentin 2/3 tuki.

Joka tapauksessa, aivan kuten Macron ja Merkel niin myös May on käytännössä poliittinen ruumis.

Brexit päivään 29. maaliskuuta on 109 päivää aikaa. Britit eivät vielä edes tiedä mitä haluavat erolta.

Todella kiire siinä olisi jo nyt saada toimimaan esimerkiksi rajavalvonta ja tullimuodollisuudet sujuvasti kun aikaa on reilu kolme kuukautta jos no deal brexit tulee.  Sehän vaatii muun muassa todella paljon infrastruktuurin rakentamista tulliasemista, rekkaparkeista ja varastotiloista lähtien.

Ja miten kolmessa kuukaudessa saadaan rakennettua Irlannin ja Pohjois-Irlannin rajoille jonkinlaiset aidat joita ei voi luvatta ainakaan helposti ylittää ja rakentaa sinnekkin riittävästi rajanylitys- ja tullauspisteitä?

Joka ikinen päivä homma muuttuu huomattavan paljon vaikeammaksi kun aikataulun määräaika lopusta painaa päälle.

Ei tuossa ole kohta enää muuta vaihtoehtoa kuin sopia esimerkiksi vuoden jatkoaika brexitille. Tosin siinäkään ei ole mitään järkeä ennen kuin britit saavat päätettyä haluavatko pysyä EU:ssa, haluavatko neuvotellun brexit sopimuksen vai haluavatko no deal brexitin vai kenties jotain muuta. Muussa tapauksessa vatuloivat taas vuoden ilman että mitään tapahtuu kun ei ole mitään pakkoa mihinkään.

Vedonlyöntitoimistoissa tällä hetkellä kertoimet ovat sellaisia, että alkaa olla 50 prosentin todennäköisyys sille onko Iso-Britannia EU:n jäsen 1.4.2019 vielä vai ei. Uuden brexit äänestyksen todennäköisyys on vedenlyönneissä jo yli 30 prosenttia.
3
Tupa / Vs: 2017-07-16 Alan Salehzadeh: Neljä ryhmää jotka heittävät lokaa netissä
« Uusin viesti kirjoittanut Veikko tänään kello 00:39:06 »
--

Ilmeisesti Alan Salehzadeh ei tiedä nykyisten "maltillistenkin" muslimioppineiden kantaa asiaan https://www.facebook.com/14310874716/videos/10153818622454717/ ja

Lainaus käyttäjältä: MV-lehti
Islamin opin professorin mukaan vääräuskoiset tytöt ja naiset saa raiskata
Useat verkkosivustot (The Indian Voice, New Politics Today, atrl ym.) ovat huhtikuussa 2017 jakaneet Kairon maineikkaan Al-Azhar yliopiston muslimiprofessorin Suad Salehin luentoa muslimimiesten oikeudesta raiskasta vääräuskoisten tytöt ja naiset. --

Eli totta kai hän tietää, mutta ei - syystä tai toisesta - ole tietävinään.
4
Paja / Vs: Oulu herättää Suomen! -mielenosoitus
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 00:30:23 »
Nyt nähty on vasta pientä esimakua mitä on luvassa holtittomalla massamuutolla ja yhteiskunnan muuttumisella muutamassa sukupolvessa tällä holtittomuudella muslimienemmistöiseksi ja samalla tyypilliseksi muslimimaaksi.

Nähtäväksi jää, kenen syyksi tämä pistetään.
5
Mylly / Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 00:27:42 »
6
Paja / Vs: Oulu herättää Suomen! -mielenosoitus
« Uusin viesti kirjoittanut Skeptikko tänään kello 00:22:10 »
Kyllä sen hirviön vapauttivat ihan muut tahot kuin Persut. Eurostoliiton "ihmisoikeuksiin" nojaava holtittomuus ja kotimaiset lapatossut ovat olleet hirviön ruokkijoita. Mikäs se on hirviöiden nautiskella, kun kapsäkitkin kannetaan vaivalloisen matkan jälkeen valtiovallan vieraanvaraisuuden osoituksena.

Nyt nähty on vasta pientä esimakua mitä on luvassa holtittomalla massamuutolla ja yhteiskunnan muuttumisella muutamassa sukupolvessa tällä holtittomuudella muslimienemmistöiseksi ja samalla tyypilliseksi muslimimaaksi. Muunkinlainen rikollisuus alkaa yleistymään kovasti (Ruotsissa nähdään joi vähän pidemmälle edennyttä tilannetta), kunniamurhat alkavat yleistyä, sharia-laki alkaa hiipiä eri muodoissaan ensin epävirallisesti ylläpidettäväksi ja ajan mittaan yhä enemmän virallisestikin osaksi Suomen lakeja - lopulta kenties järkyttävimpiä muotojaan myöten, hyvinvointivaltion ylläpitämiseen alkaa käydä mahdottomaksi rahojen loppuessa, ihmisoikeustilanne alkaa heiketä (etenkin uskonnollisten vähemmistöjen, naisten, seksuaalivähemmistöön kuuluvien yms osalta). Lopputuloksena voi olla vaikka joku Saudi-Arabia tai Iran - tosin ilman öljyvaroja tai joku Talibanin tai ISISin hallinnon kaltainen tilanne.
7
Jos he eivät anna meidän puhua, miksi meidän tulisi antaa heidän puhua?

Sananvapauden puolustaminen?

Olen kokeillut tuota.

https://www.youtube.com/user/HommanMediaHompanssi/featured

Annoin media-aikaa suvaitsevaistolle, toista sataa videota, toistasataa tuhatta katselukertaa.

En ole kuitenkaan havainnut, että vastaavaa kokeiltaisiin toisella puolella.

Lainaus
Rauhanomaisen ratkaisun aika on jo mennyt.

Soros haluaa rajat auki ja Afrikan sisään. Mitä siinä voi odottaa?

8
Tupa / Vs: 2017-07-16 Alan Salehzadeh: Neljä ryhmää jotka heittävät lokaa netissä
« Uusin viesti kirjoittanut Veikko tänään kello 00:18:02 »

Tässä jää ehkä tarkoituksellisen epäselväksi, kenen historiasta ja uskonnosta sekä rasismista. Eli tarkoittaako hän perinteiseen muslimityyliin, että se johtuu juutalaisten/Israelin historiasta, uskonnosta sekä rasisimista - eli "ovat saaneet ja saavat mitä ovat tilanneetkin".
9
Ulkomaat / Vs: 2015-08-21 Balkanin maiden turvapaikanhakijatilanne (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 00:15:29 »
Tuttu kylmyysulina jatkuu. Nyt kantaa ottaa Punainen Risti.

Kuulemma noin 5 300 matua on Bosniassa jumissa talven tullessa, suurin osa siellä lähellä Kroatian rajaa.

Kannattaisi lähteä kotiin päin lämmittelemään.

https://reliefweb.int/report/bosnia-and-herzegovina/migrants-near-bosnian-croatian-border-ill-equipped-survive-freezing (10.12.2018)

Lainaus
Migrants near Bosnian-Croatian border ill-equipped to survive freezing temperatures, Red Cross warns

Thousands of people trapped in Bosnia and Herzegovina desperately need humanitarian assistance ahead of freezing winter temperatures, says the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies (IFRC).

Since the beginning of the year, over 23,000 people have entered Bosnia and Herzegovina with the intention to move further into the European Union. An estimated 5,300 migrants remain in Bosnia and Herzegovina, most of them gathered near the Croatian border where they are effectively trapped by the terrain and closed border crossings. Some are living in tents, abandoned buildings and makeshift camps that will offer no protection against winter temperatures that can drop as low as -15° Celsius.

Simon Missiri, IFRC Regional Director for Europe said: “Despite the best efforts of aid agencies to provide food and shelter for migrants, living conditions remain poor and the risk of hypothermia is increasing as cold weather sets in. Without humanitarian assistance, it is difficult to see how many people will make it through to spring.”

The Red Cross of Bosnia and Herzegovina distributes food to up to 3,000 people each day, in six reception centres across the country, but their resources are limited. Staff and volunteers are also distributing warm clothes, sleeping bags and blankets to migrants, the overwhelming majority of whom arrive without winter gear.

IFRC and the Red Cross Society of Bosnia and Herzegovina are appealing for 3.3 million Swiss francs to provide food over 9 months, hygiene kits and other items including blankets and sleeping bags over the next 12 months to about 1,000 people at two reception centres.

We are concerned that, without concerted action, migrants will suffer a completely preventable humanitarian disaster. But if we act now – and the actions that we are talking about are straightforward and easily achieved – we can provide some protection for migrants and their host communities in need. But the clock is ticking,” said IFRC’s Missiri.

Red Cross mobile teams will patrol the area to provide food, blankets and hot drinks, and first aid to migrants in areas outside of the reception centres. The mobile teams will also distribute information on active landmine fields to warn migrants of the dangers of unexploded ordinances. Bosnia and Herzegovina remains the most landmine contaminated country in Europe.
10
Paja / Vs: Oulu herättää Suomen! -mielenosoitus
« Uusin viesti kirjoittanut Kim Evil-666 tänään kello 00:12:42 »
Naamakirjassa Mikko Salmi kirjoittaa seuraavaa:
Lainaus
Tänään oli poliittisen elämäni raskain päivä. Oulussa pyyhittiin ihmisoikeuksilla pöytää. Perussuomalaiset ovat vapauttaneet hirviön. Kukaan ei tiedä, kuinka tässä käy.

Kyllä sen hirviön vapauttivat ihan muut tahot kuin Persut. Eurostoliiton "ihmisoikeuksiin" nojaava holtittomuus ja kotimaiset lapatossut ovat olleet hirviön ruokkijoita. Mikäs se on hirviöiden nautiskella, kun kapsäkitkin kannetaan vaivalloisen matkan jälkeen valtiovallan vieraanvaraisuuden osoituksena.

Orpon ja muun poliittisen eliitin ruokkima hirviö vie tuhkatkin pesästä. Papereita ei näkynyt. Pelkkä ilmoitus 17-vuotiaan kauhumatkasta riitti pääsemään Peran, Maken ja Maijan pöytään porsastelemaan.

Salmi on totaalisen väärässä. Persut yrittävät tukahduttaa hirviön. Tukahduttaminen on vaikeaa, sillä omat koirat purevat sangen ahnaasti.

Saas nähdä, jääkö käteen edes luuta, kun hirviö alkaa ahmimaan toden teolla.

Salmikin kuuluu niihin pönttöihin, joidenka mukaan Suomalaisten pitopöydät kuuluvat kaikille. Tilaa Salmi pettua varastoon, pula-aika tuloo.

.....ja ne "ihmisoikeudet"...älä nyt sättänä viitti, aikuinen mies.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10