UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kotimaa / Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut ämpee tänään kello 11:36:04 »
Huhujen(?) mukaan terroristi on syyllistynyt jo kotimaassaan tappoon/murhaan ja meidän nilkkimme eivät näe tarpeelliseksi ottaa yhteyttä terroristin kotimaahan.
Käsittämätöntä toimintaa sillä muistaakseni takavuosina rehenneltiin sillä ettei murha vanhene ikinä.
2
Tuosta senaatin vaalit hävinneestä vaikea sanoa. Toivottavasti väitteet pitävät paikkaansa että ansaitsi hävitä sillä jos joutui sepitetyn ajojahdin kohteeksi niin melko suuret seuraukset.

Keksittyjä nuo on 99%:n varmasti. Todellisia tapauksia ei luultavasti päästettäisi edes framelle, elleivät sitten satu omaamaan oikeanlaista ulkomuotoa ja sopivaa oikein tarinan kertovaa supliikkia. Noita on vähän, joten aika epätodennäköistä.

Sama meno Suomessakin. Lehdillä on isot agendat, jotka menevät omistajien hakeman heille satavan suuredun eli massitaivaan takia niinkuin menee. Kuka sanoi, että valheella on lyhyet jäljet.
3
Kotimaa / Vs: 2015-05-27 Helsinkiin suunnitellaan Suomen 1. suurmoskeijaa
« Uusin viesti kirjoittanut Golimar tänään kello 11:33:25 »
Tuossa on lista kieroilijoista.

Lainaus
Taustalla toimivat järjestöt

Hanketta vetämään perustettiin 16. joulukuuta 2016 Oasis-säätiö. Säätiön hallituksessa ovat entinen suurlähettiläs Ilari Rantakari, Abdessalam Jardi, Nuoret Muslimit ry:n puheenjohtaja Muttaqi Khan, Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar ja entinen puheenjohtaja Mohammed Hussein Omer sekä Pia Aiyad.[8] Säätiöön kuuluvat kirkkohallituksen rahoittama Kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus eli entinen Kristillinen kulttuuriliitto, Suomen Muslimiliitto ry ja Suomen Musliminaiset ry. Hanketta tukee Suomi–Bahrain-ystävyysseura. Lisäksi suunnitteluun osallistuu Helsingin Diakonissalaitos. Heinäkuussa 2015 tiedotusvälieet uutisoivat kirkkohallituksen roolista suurmoskeijahankkeessa. Uutisointia seuranneina päivinä kirkosta eroaminen eroakirkosta.fi-sivuston kautta kaksinkertaistui.[9][10]

Fokus ry:n puheenjohtaja, entinen suurlähettiläs Ilari Rantakari on myös Suomi–Bahrain-ystävyysseuran perustaja ja puheenjohtaja. Suomen Muslimiliitto -yhdistykseen kuuluu viisi jäsenjärjestöä. Yksi niistä on Suomen Musliminaiset ry. Pia Jardi toimii kummankin yhdistyksen hallituksen jäsenenä. Jardi on myös Suomi–Bahrain-ystävyysseuran perustajajäsen.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Helsingin_suurmoskeijahanke
4
On kyllä käsittämätöntä miten Siniset käyttäytyvät kuin olisivat täysin aivopestyjä. Ihan kuin jostain dystopialeffasta. Ne toimivat järjestään joka asiassa päinvastoin kuin Persuja äänestäneet "kansan syvät rivit" olettivat. Mitä nyt Sampo Terho yrittää puheissaan esittää maahanmuuttokriittistä.

Miten tuollainen noin selkeästi TTIP:nkin heikoin lenkki voi _yksittäin_ mennä läpi noin läpihuutojuttuna, ja tunnettu tukkiva lehdistömme ei edes huomaa asiaa? Nyt kyllä olisi seuraavissa vaaleissa syytä saada jonkinlaista kansallista heräämistä aikaiseksi tai olemme kyllä aika kusessa.
5
Mua on ravintolassa joskus puristettu perseestä kahdesti, en ollut moksiskaan. No kerran minä sitten puristin naista perseestä ja en tee sitä toisten, nainen sai järkyttävän raivarin. Mulle on ihan sama puristaako brad vai angelina, menee hauskasta tilannekomiikasta...
6
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Ant.v2 tänään kello 11:30:56 »
Kun Vistbackan törkeyksistä pyydettiin selvitys, Helsingin Sanomat, Pohjanmaan lehdet ja Timo Soini aloittivat mahdollisesti ennalta suunnitellun kampanjan. Halla-ahoa syytettiin stalinistisista puhdistuksista ja ties mistä.

Jos Vistbacka olisi potkittu puolueesta pois, olisi Vistbacka todennäköisesti aloittanut oikeudellisen prosessin perussuomalaisia vastaan. Tästä olisi sitten uutisoitu vuosien ajan, koska oikeusasteet ottavat aikansa. Lisäksi perussuomalaisia vihaava media olisi kirjoittanut historian niin, että stalinistinen puhdistus todella tapahtui, koska Vistbacka potkittiin pois.

Rivijäsen Vistbackasta ei ole mitään harmia perussuomalaisille. Lisäksi oli täysin selvää, että hän tulisi eroamaan. Näin ei jouduta oikeuteen eivätkä media ja Soini saa haluamaansa täkyä. Vistbackan erottamatta jättäminen oli mielestäni hieno osoitus taktisesta kyvykkyydestä. Se osoitti, että PS-johdolla riittää kyllä malttia toimia älykkäästi. Tämä on suuri ero Soiniin, jolta puuttui niin maltti kuin älykin.
7
Kotimaa / Vs: 2015-05-27 Helsinkiin suunnitellaan Suomen 1. suurmoskeijaa
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 11:30:09 »
Jos lobbaajat toimivat tuntipalkalla, niin silloin hylsy = enemmän laskutettavia tunteja.
8
Kotimaa / Vs: 2015-05-27 Helsinkiin suunnitellaan Suomen 1. suurmoskeijaa
« Uusin viesti kirjoittanut Redya tänään kello 11:28:13 »
^Esim. kuka lobbaa ja kuka maksaa?
9

Miksei Yhdysvaltain erilaiset juutalaisten omistamat viihde-, musiikki-, hollywood-, media- ja kulttuuritahot metelöi siitä kuinka juutalaisvainot riehuvat Ruotsissa? Eivätkö ruotsin juutalaiset sähkötä Jenkkilään?

Juutalaisten oma traumaattinen historia kannustaa pysymään hiljaa, varsinkin kun asialla ovat olleet vajakkien lemmikit.
Sama traumatiikka aiheuttaa sen että juutalaiset lännessä äänestävät suurimmaksi osaksi demokraatteja joista suurimmaksi osaksi heille itselleen on pelkkää haittaa.
Historia on opettanut heille ettei kuumiin ajankohtaisiin aiheisiin pidä tarttua, ja se on johtanut vähitellen siihen ettei enää tartuta oikein mihinkään aiheisiin, mikä on Suomessakin nähtävissä juutalaisvähemmistön "äänekkyydestä" jota ei huomattaisi laisinkaan ilman erityistä huomiota.
10
Kotimaa / Vs: 2015-05-27 Helsinkiin suunnitellaan Suomen 1. suurmoskeijaa
« Uusin viesti kirjoittanut Sakari tänään kello 11:26:33 »
Jos aikaisemmin ei ole mainittu, niin tämä moskeija hanke on samanlainen, kuin pöntön vetämisen jälkeen yhä uudelleen pinnalle nouseva korkkikikkare. Kuten myös oli guggenheimkin. Vaikka kuinka asia torjuttiin, niin sitä vaan yritettiin runnoa läpi yhä uudestaan.

Suurin tekijä tälläisillä hankkeilla jotka ei monenkaan tyrmäyksen jälkeen lakkaa on taustalla toimivat lobbarit, jotka tienaavat tällä. Siis suomessa on suomalaisia, jotka lobbaavat moskeijaa suomeen hyötyäkseen rahallisesti tästä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10