Kirjoittaja Aihe: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta  (Luettu 295531 kertaa)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 549
 • Liked: 7666
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #630 : 20.12.2017, 15:41:27 »
Kysymys siitä haluaako nainen tulla suomalaisen vai mamun/matun seksuaalisesti ahdistelemaksi on kuin kysyttäsiin, että haluaako nainen tulla lyödyksi vai potkituksi? En taatusti kumpaakaan!

Kuka haluaa, mutta jos on pakko valita, niin ennemmin otan kantiksen pakkosuutelun. Lyönti ja potkiminen on vammauttavampi asia, kuin pakkosuutelu tai tukasta repiminen (ellei nyt täysillä reuhdo). Tietysti suudelmassakin taudit saattavat tarttua, siksikin otan mieluummin kantiksen bakteerit.

Minkä takia joko tai? Vai tarkoitatko sitä, että jos ei hyväksy ahdistelua Teuvon taholta, niin sitten tulee mamut ja ahdistelee? Jonkinlainen panttivankeus kysymyksessä  :o Kyllä tällaisesta ajatusvankilasta pitäisi naisen kuin naisen pystyä nykyään vapautumaan. Ennen oli varmaan asiat huonommin naisten kannalta ja naisten tulevaisuus näyttää olevan sekin nopeasti huonompaan suuntaan menossa. Jo nyt pitää VALITA kähmimisten välillä. Voi hurja!
Kuka hyötyy?

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 848
 • Liked: 10074
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #631 : 20.12.2017, 15:44:51 »
Teuvon erottaminen ei persujen imagoa pelastaisi. Puolue on täynnä vihapuhujia, putinisteja, rotutohtoreita, monomaaneja, kottaraisenpönttööntuijottajia, kreationisteja, rasisteja, peräkammarinpoikia, fasisteja, kiihkouskovaisia, naisvihaajia, Venäjän trolleja, häntäheikkejä ja vaimonpettäjiä.

Yhden juopon sivuun laittaminen ei tuntuisi missään.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 7991
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #632 : 20.12.2017, 16:02:01 »
Eniten tämä Hakkarais-case harmittaa siten, että kaikki Hakkaraisen esittämä asiallinen mokukritiikki haudataan ja unohdetaan tämän käytöksen alle.

Pitää muistaa, että viime vuosina yksikään suvakkimedia ei ole saanut Hakkaraista tai muutakaan perussuomalaista kiinni rasismista tai kiihotuksesta.

Me elämme nyt Suomen tulevaisuuden kannalta hyvin tärkeitä vuosia. Jos tulijavirtaa ei saada pysäytettyä, on perinteinen suomalainen yhteiskuntamalli menetetty peruuttamattomasti ja ikuisesti. Muutos on pysyvä ja lopullinen, ikuinen.

Hakkarainen ei ole tehnyt tiettävästi mitään väärää tai kyseenalaista vastustaessaan poliittisesti nykyistä yhteiskunnallista kehitystä. Käsittääkseni hän on ollut eduskunnassa yksi äänekkäimpiä mokutuksen vastustajia. Jos olen tässä käsityksessäni väärässä, niin korjatkaa väärät tietoni. Kiitos!

Eduskuntatyön yhteydessä häntä ei olla saatu yhdistettyä skandaaleihin, rasismiin tai fasismiin.

Hakkaraisen käytös aiheuttaa myös sen, että moniin muihin jopa raittiiisiin nuiviin tullaan yhdistämään täysin aiheettomia mielikuvia alkoholismista, sopimattomasta käyttäytymisestä, seksuaalisesta ahdistelusta ja rähinöinnistä. Tältä osin toivon, että puolue pystyy toimimaan Hakkaraisen suhteen oikein. Itse en tunne Hakkaraista enkä hänen tarkempaa toimintaansa, joten en osaa sanoa miten hänen kanssaan puolueen tulisi toimia. Arvioisin kuitenkin, että varapuheenjohtajuuden poistaminen oli varmasti täysin oikea ja viisas päätös. Eivätkä toimet jää tähän, jotain muuta on myös tulossa.

Itse olisin kuitenkin sitä mieltä, että hänen jatko eduskunnassa olisi annettava äänestäjien käsiin. Toki sillä varauksella, että hän ei saa aikaiseksi enää uusia kohuja. Puolueen maine voi vahingoittua, jos lopulta myös puoluetta vahingoittavaa toimintaa katsotaan liian pitkään sormien läpi.

guest1783

 • Vieras
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #633 : 20.12.2017, 16:11:13 »
Harmi, kun Hakkarainen ei saa tuota humalaansa kuriin. Vaikka ilmeisestikkin on sitä todellakin yrittänyt, jossain taisi olla että puoli vuotta ollut raittiina ainakin ennen tätä juttua?Puolueelta oikein antaa nyt se vihoviimeinen varoitus ja jos nyt Hakkarainen saisi itsensä vielä sinne hoitoonkin.

Eihän kai ole poissuljettua, että Hakkarainen olisi katkaisuhoidossa ollutkin? Kukaties on ollut montakin kertaa elämänsä aikana. Tässä kohtaa hän tuskin siitä kertoisi, koska jos hän olisi repsahtanut hoidon läpikäytyään, ei se ennustaisi hyvää jatkoa ajatellen - ehkäpä omilta ei olisi enää liiennyt ymmärrystä ja uutta mahdollisuutta ei olisi annettu. Tunnen ihmisiä, jotka ovat vierottautuneet viinasta monta kertaa, mutta ovat aina aloittaneet juomisen uudestaan. Kyllä viinasta eroon pääsee, mutta erossa pysyminen on se akilleen kantapää. Toivon Hakkaraiselle kaikkea hyvää ja että pääsisi viinasta pysyvästi eroon, mutta samalla täytyy olla realisti ja ymmärtää, että se ei välttämättä tule onnistumaan. Riskillä mennään hänen kanssaan luultavasti aina, mutta se on Perussuomalaisen puolueen asia arvioida, onko se riski, joka kannattaa ottaa.

Lainaus
Kyllä taas some ja valtamedia oikein taas täyttyy tästä, kun saavat lyödä lyötyä, pelata poliittista peliään ja jeesustella. Ja tasan vain sen takia, kun kyseessä se oikea puolue ja sen edustaja.Oksettavaa touhua.

Kyllä vain. Suhteellisuudentaju on karannut medialta, kuten aina, kun on mahdollisuus ryöpyttää persuja.

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 598
 • Liked: 4909
  • Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #634 : 20.12.2017, 16:26:20 »
Sininen virtahepo kommentoi:

Lainaus
Helpotuksen huokaus; en ole enää Perussuomalaisten puheenjohtaja. Sitä saa, mitä tilaa.

http://timosoini.fi/2017/12/maunulan-lukio-ja-helpotuksen-huokaus/

Soini siis myöntää, että sai mitä tilasi. Ei mennyt taaskaan ihan putkeen kommentointi.

Viitsiikö joku laitta tänne tuon koko räkäisyn kokonaisuudessaan? Ei tarvitse kenenkään klikkailla vahingossakaan tuon narsistipaskan sivuille. Itse olen kännykällä, niin siksi delegoin. Kiitos!
Lahjoita suomalaisen kulttuurin säilymiseen - https://www.luonnonperintosaatio.fi

"Tarjoamme ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen."

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 448
 • Liked: 6704
 • The sloganist
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #635 : 20.12.2017, 16:27:48 »
http://timosoini.fi/2017/12/maunulan-lukio-ja-helpotuksen-huokaus/

Lainaus
Jatkoin tänään radikalisoituminen vastaista koulukiertuettani Maunulan lukiossa.

Kyllä meillä on fiksuja nuoria. Tilaisuus oli erinomainen. Järjestelyt, tunnelma, kysymykset ja keskustelu.

Sain päivän jälkeen vielä palautetta vanhemmilta, kun lukiolaiset olivat kertoneet kotona keskusteluistamme. Ilahduin.

Aion jatkaa näitä koulukierroksia ensi vuonna koko Suomessa.

Lämmin kiitos Maunulan yhteiskoululle ja rehtori Carita Jalastolle.

Katselin myös A-studiota. Se käy oppitunnista. Monille.

Helpotuksen huokaus; en ole enää Perussuomalaisten puheenjohtaja. Sitä saa, mitä tilaa.

Et ole et, sait mitä tilasit ja sinut syrjäytettiin. Hillotolppa kiinnosti ja käänsit veistä kymmenien tuhansien äänestäjien sielussa. Et tietysti osaa hävetäkkään, möhömaha.
Iudex illius ero

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 656
 • Liked: 4250
 • Hamster supremacy
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #636 : 20.12.2017, 16:39:13 »
"Jatkoin tänään radikalisoituminen vastaista koulukiertuettani Maunulan lukiossa."

Öh, onko Timppa nyt luennoimassa somali ja arabi "lapsille", ettei saa jihad-rekkailla tai puukotella, jotka sen olisi pitänyt sisäministerinä blokata rajalle, mutta ulkoministerinä oli kivempaa?
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

jumahul

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 291
 • Liked: 354
 • Discorahanmaksaja.
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #637 : 20.12.2017, 16:54:51 »
Kyllä Teuvoa nyt lyödään kuin vierasta sikaa. Jokaisella eduskunnan supersankarilla tuntuu nyt olevan oma Teuvo-tarina kerrottavanaan.

Nyt Iltapaskassa avautuu Metri-Mauri, jonka omat tuulivoimabusinekset ei kestä päivänvaloa. Mutta ketä kiinnostaa kepulointi. Ei ketään.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712202200618733_pi.shtml

Lainaus
Varapuhemies Pekkarinen esti Hakkaraista tulemasta istuntoon - syynä epäilty päihtymys: ”Sanoin, että hoitakaa asia”

Eduskunnan ensimmäinen varapuhemies Mauri Pekkarinen (kesk) on joutunut estämään Teuvo Hakkaraista (ps) saapumasta eduskunnan istuntoon Hakkaraisen epäillyn päihtymyksen vuoksi.

Pekkarinen oli johtamassa puhemiehenä eduskunnan istuntoa, kun puhemiehen korokkeelle toimitettiin Hakkaraista koskeva viesti.

- Hän (Hakkarainen) oli salin ulkopuolella. Minulle kerrottiin, että on mahdollisuus, että kaveri pyrkii sisään. Heillä oli indikaatio, että mies (Hakkarainen) pyrkisi sisään kunnossa, joka ei ole asianmukainen, Pekkarinen kertaa.

- Sanoin, että se pitää estää ja hoitakaa asia asianmukaisella tavalla. Se toimi heti. Hän ei häirinnyt kenenkään kannalta yhtään minkään vertaa, Pekkarinen lisää.

Pekkarinen ei halua tarkentaa, onko tapauksia yksi vai useampia, mutta sanoo puhuvansa tapauksesta, joka sattui yli vuosi sitten, Pekkarisen arvion mukaan syksyllä 2016.

(...)

Linkkien sisällöistä on laitettava aina lainaukset.
« Viimeksi muokattu: 20.12.2017, 17:13:32 kirjoittanut Alaric »

saint

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 496
 • Liked: 540
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #638 : 20.12.2017, 17:01:22 »
Harmi, kun Hakkarainen ei saa tuota humalaansa kuriin. Vaikka ilmeisestikkin on sitä todellakin yrittänyt, jossain taisi olla että puoli vuotta ollut raittiina ainakin ennen tätä juttua?
Puolueelta oikein antaa nyt se vihoviimeinen varoitus ja jos nyt Hakkarainen saisi itsensä vielä sinne hoitoonkin.

Kyllä taas some ja valtamedia oikein taas täyttyy tästä, kun saavat lyödä lyötyä, pelata poliittista peliään ja jeesustella. Ja tasan vain sen takia, kun kyseessä se oikea puolue ja sen edustaja.
Oksettavaa touhua.

Insesti-isät ja leluterroristit aiheuttivat vain vaivautunutta hymistelyä, uutisia nyt niistä oli pakkokin tuottaa, mutta someympyröissä ei kyllä tällaista samanlaista anti-Hakkaraiskiimaa ollut nimeksikään.

No, onneksi tulee pitkä joulutauko eduskuntahommiin. Ehkä tämäkin vielä voitoksi kääntyy, jos ja kun Hakkarainen saa itsensä kuiville puolue tukenaan.
Kaveria ei jätetty sylkykupiksi, ei annettu koulukiusaajien sylkeä päälle ja autettiin. Eli ei hylätty.

Poliittisen pelin vuoksi Veera Ruohon olikin suorastaan pakko reagoida asiaan mahdollisimman dramaattisesti rikosilmoituksineen päivineen, vaikka olisi hyvinkin voinut kuitata asian rivakalla "oheisviestinnällä" ja tiuskaisemallla, että "koitas nyt Teukka rauhoittua", tietäessään, ettei kaveri ilkeyttään tai pahuuttaan pyri lähentelemään.
"Annapas kun autan; tässä lisää köyttä"  -Leso

Rosebud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 950
 • Liked: 2333
 • Minun pallero keittää maailman parasta riisiä.
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #639 : 20.12.2017, 17:05:32 »
Persuille vinkki kriisinhallinnasta. Kun oma tyyppi mokailee pikkujouluissa, kannattaa laajentaa ongelmaa yleiselle tasolle. Eli sen sijaan, että puhutaan pelkän Hakkaraisen alkoholinkäytöstä ja sen lieveilmiöistä, puhutaankin yleisesti alkoholinkäytöstä eduskunnassa, ja pyritään löytämään ratkaisuja tähän ongelmaan.

Tässä tapauksessa ratkaisu on ilmeinen: nollatoleranssi alkoholinkäytölle eduskunnan tiloissa. Vahtimestari tai vastaava voi tarvittaessa puhalluttaa kansanedustajia ja muuta henkilökuntaa. Jos viisari värähtää, henkilö poistetaan eduskunnan tiloista ja päälle rapsahtaa tuntuvat saktiot. Toisella kerralla sattuu vielä enemmän, kolmannella tulee kenkää.

Olen itse ollut työpaikassa, jossa oli täysi nollatoleranssi alkoholinkäytölle. Jos jäi kiinni pienestäkin promillemäärästä, sai välittömästi potkut. Viinasta pitäville kansanedustajille tällainen voi kuulostaa merkilliseltä, mutta työtä voi oikeasti tehdä vaikka ei olekaan kännissä.

Persut voisivat ottaa päänsä perseestä ja toteuttaa tuon ehdottamani idean, tai sitten jotain muuta vastaavaa. Toisten puolueiden edustajat alkoivatkin jo ajaa eduskunnan pikkujoulujen lopettamista, samalla kun persut vielä ihmettelivät, että mitäköhän nyt tapahtuu? Tärkeintä on ottaa aktiivinen rooli, eikä taas vain istua sormi suussa poterossa ja odottaa pommituksen loppumista.

Hakkarainen voisi myös mennä vaikka telkkariin puhumaan vilpittömästi omasta ja muiden suomalaisten alkoholinkäytöstä. Niin älyttömältä kuin se kuulostaakin, Hakkarainen voisi halutessaan ottaa alkoholinkäytön vähentämisen vaikka ykkösteemakseen. Kaikki arvostavat ihmisiä, jotka rohkeasti myöntävät heikkoutensa, ja yrittävät parantaa tapansa. Jos tuon tekisi oikein, koko tämä homma voisi kääntyä vielä vaikka voitoksi. En kyllä tiedä pystyisikö Hakkarainen tuollaiseen.

Täytyy sanoa, että hieman v*tuttaa äänestäjänä neuvoa omia edustajiaan tällaisissa asioissa. Heille kuitenkin maksetaan siitä palkkaa, minulle ei.

Mehud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 356
 • Liked: 8585
 • Parempi kuin muslimi! Aina! Oi! Oi! Oi!
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #640 : 20.12.2017, 17:06:27 »
Tästä ajojahdista saamme uusmuunnellun sanonnan. "Jokos olet lopettanut vaimonHakkaraisen hakkaamisen"?

Synnittömiä ensimmäisen kiven heittäjiä tuntuu riittävän. Täältä Teukalle voimia ja uuden nousun toivotuksia.
"Se, että eurooppa ei ammu tunkeilijoita rajoilleen, ei kerro euroopan hyvyydestä, vaan sen saamattomuudesta!" - Mehud-

Suojele lastasi monikulttuurisuudelta. Kerro heille tarinoita entisestä Suomesta ja nykyisestä ruotsista. Siinä oppii tyhmempikin kakara äänestämään oikein kun aika koittaa. Näytä itse esimerkkiä!

pateulkomaat

 • Vieras
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #641 : 20.12.2017, 17:09:14 »
Kyllä Teuvoa nyt lyödään kuin vierasta sikaa. Jokaisella eduskunnan supersankarilla tuntuu nyt olevan oma Teuvo-tarina kerrottavanaan.

Nyt Iltapaskassa avautuu Metri-Mauri, jonka omat tuulivoimabusinekset ei kestä päivänvaloa. Mutta ketä kiinnostaa kepulointi. Ei ketään.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712202200618733_pi.shtml

Mitä ihmettä! Pekkariselta oli kysytty asiasta, joten parempi vaan vastata rehellisesti kuten asia on ollut.

guest14935

 • Vieras
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #642 : 20.12.2017, 17:09:26 »
Olen itse ollut työpaikassa, jossa oli täysi nollatoleranssi alkoholinkäytölle. Jos jäi kiinni pienestäkin promillemäärästä, sai välittömästi potkut. Viinasta pitäville kansanedustajille tällainen voi kuulostaa merkilliseltä, mutta työtä voi oikeasti tehdä vaikka ei olekaan kännissä.
Eipä noi kovin harvinaisia ole.
Vaan edustajat eri juttu. Päättävät itse, samoin kuin yrittäjätkin, että kuka juo ja kuka ei.
Selkeä alkoholiongelmahan siellä on, johtunee alistumisen häpeästä, eivät kestä sitä että ovat olevinaan edustajia mutta muut päättää mitä saavat "päättää."
Ei tuollaista vain yhdellä ole. Sen sitten peilaavat kansaan, vaikkei kansalla sellaista olekaan, kieltävät omat hupinsa kansalta, vievät juoppojen lapsilta ruoat jne.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12053
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #643 : 20.12.2017, 17:10:09 »
Persuille vinkki kriisinhallinnasta. Kun oma tyyppi mokailee pikkujouluissa, kannattaa laajentaa ongelmaa yleiselle tasolle. Eli sen sijaan, että puhutaan pelkän Hakkaraisen alkoholinkäytöstä ja sen lieveilmiöistä, puhutaankin yleisesti alkoholinkäytöstä eduskunnassa, ja pyritään löytämään ratkaisuja tähän ongelmaan.

Tässä tapauksessa ratkaisu on ilmeinen: nollatoleranssi alkoholinkäytölle eduskunnan tiloissa. Vahtimestari tai vastaava voi tarvittaessa puhalluttaa kansanedustajia ja muuta henkilökuntaa. Jos viisari värähtää, henkilö poistetaan eduskunnan tiloista ja päälle rapsahtaa tuntuvat saktiot. Toisella kerralla sattuu vielä enemmän, kolmannella tulee kenkää.

Olen itse ollut työpaikassa, jossa oli täysi nollatoleranssi alkoholinkäytölle. Jos jäi kiinni pienestäkin promillemäärästä, sai välittömästi potkut. Viinasta pitäville kansanedustajille tällainen voi kuulostaa merkilliseltä, mutta työtä voi oikeasti tehdä vaikka ei olekaan kännissä.

Persut voisivat ottaa päänsä perseestä ja toteuttaa tuon ehdottamani idean, tai sitten jotain muuta vastaavaa. Toisten puolueiden edustajat alkoivatkin jo ajaa eduskunnan pikkujoulujen lopettamista, samalla kun persut vielä ihmettelivät, että mitäköhän nyt tapahtuu? Tärkeintä on ottaa aktiivinen rooli, eikä taas vain istua sormi suussa poterossa ja odottaa pommituksen loppumista.

Hakkarainen voisi myös mennä vaikka telkkariin puhumaan vilpittömästi omasta ja muiden suomalaisten alkoholinkäytöstä. Niin älyttömältä kuin se kuulostaakin, Hakkarainen voisi halutessaan ottaa alkoholinkäytön vähentämisen vaikka ykkösteemakseen. Kaikki arvostavat ihmisiä, jotka rohkeasti myöntävät heikkoutensa, ja yrittävät parantaa tapansa. Jos tuon tekisi oikein, koko tämä homma voisi kääntyä vielä vaikka voitoksi. En kyllä tiedä pystyisikö Hakkarainen tuollaiseen.

Täytyy sanoa, että hieman v*tuttaa äänestäjänä neuvoa omia edustajiaan tällaisissa asioissa. Heille kuitenkin maksetaan siitä palkkaa, minulle ei.

Toi eduskunta kokonaan kuivaksi tekisi persuista imagoltaan krisillisdemokraatit eli huono idea.

Mutta toi sun toinen idea että Hakkarainen tv-ohjelmiin kertomaan omasta sairaudestaan ja siitä PARANTUMISESTA jos siis pääsee alkoholista irti olisi hyvä idea.

Kunhan on edelleen suoraan sanova kansanmies Teukka myöskin.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54613
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #644 : 20.12.2017, 17:13:52 »
Ajatus siitä, että tärkeiden päättäjien työpaikalla on viinanjakelupiste, on kieltämättä aika erikoinen.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

jumahul

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 291
 • Liked: 354
 • Discorahanmaksaja.
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #645 : 20.12.2017, 17:24:00 »

Mitä ihmettä! Pekkariselta oli kysytty asiasta, joten parempi vaan vastata rehellisesti kuten asia on ollut.

Jos jostakin asiasta ei haluaisi kertoa voisi sanoa kuin Antti Tuisku: "En kommentoi".

Tämän ajojahdin seurauksena Teuvon kannatus tulee ainoastaan nousemaan.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 092
 • Liked: 41359
 • Vaalivoitto
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #646 : 20.12.2017, 17:24:35 »
Tästä ajojahdista saamme uusmuunnellun sanonnan. "Jokos olet lopettanut vaimonHakkaraisen hakkaamisen"?

Synnittömiä ensimmäisen kiven heittäjiä tuntuu riittävän. Täältä Teukalle voimia ja uuden nousun toivotuksia.

Hakkaraista vainotaan nyt siihen malliin, että vainoaminen kääntyy kohta itseään vastaan, ja muuttuu vielä Teuvolle lisääntyneeksi kannatukseksi. Liikaa on liikaa, sanoi suomalainen.
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12053
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #647 : 20.12.2017, 17:28:37 »
http://timosoini.fi/2017/12/maunulan-lukio-ja-helpotuksen-huokaus/

Lainaus
Jatkoin tänään radikalisoituminen vastaista koulukiertuettani Maunulan lukiossa.

Kyllä meillä on fiksuja nuoria. Tilaisuus oli erinomainen. Järjestelyt, tunnelma, kysymykset ja keskustelu.

Sain päivän jälkeen vielä palautetta vanhemmilta, kun lukiolaiset olivat kertoneet kotona keskusteluistamme. Ilahduin.

Aion jatkaa näitä koulukierroksia ensi vuonna koko Suomessa.

Lämmin kiitos Maunulan yhteiskoululle ja rehtori Carita Jalastolle.

Katselin myös A-studiota. Se käy oppitunnista. Monille.

Helpotuksen huokaus; en ole enää Perussuomalaisten puheenjohtaja. Sitä saa, mitä tilaa.

Et ole et, sait mitä tilasit ja sinut syrjäytettiin. Hillotolppa kiinnosti ja käänsit veistä kymmenien tuhansien äänestäjien sielussa. Et tietysti osaa hävetäkkään, möhömaha.

Huomiona että Alexander Stubb:han teki näitä koulukiertueita aivopestääkseen koululaisia monikulttuurisuuden ihanuuteen ja saadakseen samalla vanhemmat äänestämään kokoomusta.

Luulen että Sinisten nousua yritetään tosissaan ja että media tulee antamaan syöttöjä ns. lapaan nyt seuraavat 1,5 vuotta ja luulen myös kokoomuksen ja keskustan antavan buustia sekä hallituksen kautta kuin muutenkin.

Jos toimii niin Siniset on yli 5% puolue 2019 eduskuntavaaleissa ja kokoomus ja keskusta saavat siitä yhtä uskollisen halinallen kuin mitä RKP on ollut aikaisemmin.

Jos suunnitelma epäonnistuu eikä kannatus nouse niin silloin Siniset liittyvät joukolla keskustaan Joulukuussa 2018.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

guest14935

 • Vieras
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #648 : 20.12.2017, 17:29:54 »
Toi eduskunta kokonaan kuivaksi tekisi persuista imagoltaan krisillisdemokraatit eli huono idea.

Kunhan on edelleen suoraan sanova kansanmies Teukka myöskin.
Onko lie kansanmies vai onko osa eduskuntaa.
Voisivat ne kaikenlaista päättää jos vain tahtoisivat. Esim. kansanäänestys siitä että lopetetaanko eduskunnasta viinanjuonti (ja possunsyönnistä erillinen.)

Siellä nyt kuitenkin selkeästi on sellainen alkoholikulttuuri joka häpeästä tullut, yrittävät näyttää kuninkaille tms.
Sillä aiheuttavat myös kansalle huumeongelmia kun lapsille on paremmin ja halvemmalla tarjolla kaikenlaista muuta kuin olusta.
Länsimaisessa kulttuurissa alkoholi on se jokseenkin tuttu aine, uusia ei tarvisi.
Ja siitä aikoinaan ollut ihan hyötyäkin.
En nyt tarkoita että vettä enää nykyisin tarvisi alkoholilla puhdistaa, muutenkin sen voi tehdä.
Mutta kun roistot koukuttavat kansaa huumeeseensa ja nostavat hinnan pilviin. Ei varmasti ole järkevää muulta kuin kansanvaihdon kannalta enää tuokaan. Aikoinaan oli pelkkä rahan ryöstö koukkuun jääneiltä, mutta nykysin keksineet kaikenmoista muuta ryöstöä, yksityistämisiä jne.

Rosebud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 950
 • Liked: 2333
 • Minun pallero keittää maailman parasta riisiä.
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #649 : 20.12.2017, 17:30:49 »
Toi eduskunta kokonaan kuivaksi tekisi persuista imagoltaan krisillisdemokraatit eli huono idea.
Tuosta olen kyllä täysin eri mieltä.

Poliitikoilla on kansan silmissä liikaa palkkaa ja liikaa etuja. Kaikki muutokset, jotka heikentävät kansanedustajien asemaa, nähdään aivan varmasti positiivisena asiana. Eihän nyt kukaan tavallinen veronmaksaja hermostu siitä, että kansanedustajat eivät saa enää juoda työaikana viiniä eduskunnan kuppilassa. Kansanedustajat itse (ja toimittajat) voivat siitä hermostua, mutta eivät voi siitä julkisesti valittaa.

Persujen tarvitsee vain kannattaa liberaalia alkoholipolitiikkaa, kuten tekivät tässä uusimmassa alkoholilakiteatterissa. Kansa saa enemmän vapauksia omaan juomiseensa, ja poliitikot joutuvat tekemään töitä selvin päin. Näin valtaosa ihmisistä haluaa asian, eikä siihen liity mitään kristillisdemokraattista imagoa. Suomessa on jo valmiiksi tuhansia paikkoja, jossa alkoholia ei saa tarjoilla eikä juoda. Ei tarvitse kuin lisätä yksi paikka siihen listaan.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10566
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #650 : 20.12.2017, 17:32:14 »
Hakkaraista vainotaan nyt siihen malliin, että vainoaminen kääntyy kohta itseään vastaan, ja muuttuu vielä Teuvolle lisääntyneeksi kannatukseksi. Liikaa on liikaa, sanoi suomalainen.

Sitä vainotaan nyt siihen malliin, että olisi korkea aika ryhdistäytyä. Muiden paskapuheisiin perustuvat vainot ovat ne, joilla saa lisää kannatusta.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12053
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #651 : 20.12.2017, 17:34:43 »

Kyllä taas some ja valtamedia oikein taas täyttyy tästä, kun saavat lyödä lyötyä, pelata poliittista peliään ja jeesustella. Ja tasan vain sen takia, kun kyseessä se oikea puolue ja sen edustaja.Oksettavaa touhua.

Kyllä vain. Suhteellisuudentaju on karannut medialta, kuten aina, kun on mahdollisuus ryöpyttää persuja.

Tää on kyllä nyt jo aivan sairasta.
Luulin jo eilen että alkaa rauhoittumaan mutta lisäävät vain pökköä pesään.

Tuntuu että jokainen toimittaja haluaa kirjoittaa oman "kauhistelen Teuvo Hakkaraista" näkökulman, blogin tai uutisen.


Iltalehdessä se ylä-asteelaisen näköinen toimittaja-poikakin oli kaivanut kirjoitukseensa kaikki Teukan hölmöilyt 2011 minareetti-hoilotuksesta lähtien.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Rosebud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 950
 • Liked: 2333
 • Minun pallero keittää maailman parasta riisiä.
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #652 : 20.12.2017, 17:40:18 »
Hauska sarjakuva, ja vaihteeksi ihan oikeutettu.

Tuo Halla-ahon Facebook-kommentti, jossa tuomitsi median toiminnan persujen sikajuhlissa, oli kyllä aivan hölmö. Ehkä hölmöin Jussin kynästä tullut kommentti koskaan, mutta kaikilla on ilmeisesti huonoja päiviä. Sosiaalisen media ongelma on juuri siinä, että kukaan muu ei lue tekstejä ennen kuin ne julkaistaan, jolloin virheiden todennäköisyys kasvaa.

Halla-ahon viestihän oli: Media toimi väärin, koska näytti äänestäjille, millaista veronmaksajien kustantamaa sikailua poliitikot harrastavat kulissien takana. Sikalevat poliitikot eivät tehneet mitään väärää.
« Viimeksi muokattu: 20.12.2017, 17:42:19 kirjoittanut Rosebud »

Mehud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 356
 • Liked: 8585
 • Parempi kuin muslimi! Aina! Oi! Oi! Oi!
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #653 : 20.12.2017, 17:43:31 »
Hakkaraisen tapauksen johdosta aiheutunut poliittinen vahingonilo on jo aikoja sitten ylittänyt saturaatiopisteen, joka saa kansan innolla kääntymään Hakkaraisen tueksi. Kansa näkee näiden hurskasteluiden läpi ja sen myötä nostaa Teukan poliittisen kivunsietokyvyn rajoja lähes Supersankarin tasolle. Teflon Teukasta tulee koskematon ikoni, jota loukanneet saavat vielä kärsiä seuraavissa vaaleissa.

Teuvo Hakkaraisessa on enemmän inhimillisyyttä kuin Sipilässä, Orpossa, Stubbissa, Soinissa, Kataisessa, ym, ym, ym, yhteensä. Mikään mediakonsullti tai raha ei pysty luomaan em. henkilöille sitä samaistumispinta-alaa, mikä Teukalla on kansalaisten suhteen.

Kaikki mihin em. henkilöt koskevat, muuttuu paskaksi. Teuvo kännissä kaatuu äänivyöryyn ja hoiperrellessaan media näkyvyyteen, joka puree kansan oikeustajuun.
"Se, että eurooppa ei ammu tunkeilijoita rajoilleen, ei kerro euroopan hyvyydestä, vaan sen saamattomuudesta!" - Mehud-

Suojele lastasi monikulttuurisuudelta. Kerro heille tarinoita entisestä Suomesta ja nykyisestä ruotsista. Siinä oppii tyhmempikin kakara äänestämään oikein kun aika koittaa. Näytä itse esimerkkiä!

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 174
 • Liked: 89974
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #654 : 20.12.2017, 17:47:23 »
Iltalehdessä se ylä-asteelaisen näköinen toimittaja-poikakin oli kaivanut kirjoitukseensa kaikki Teukan hölmöilyt 2011 minareetti-hoilotuksesta lähtien.

Marko-Oskari Lehtonen esitti Hakkaraisen kieli poskessa heittämän ajatuksen homojen ja somalien sijoittamisesta Ahvenanmaalle muka vakavana ehdotuksena, kun Hakkaraisen ilmiselvä tarkoitus oli kettuilla suvaitsevaisille siitä, miten heidän suosikkiporukkansa somalit ovat muslimeina vähemmän suvaitsevaisia eli käytännössä hengenvaarallisia toiselle suosikkiporukalle eli homoille.

Edit:
Ja toinen ulottuvuus tietysti se, miten suvaitsevasti ahvenanmaalaiset tunnetusti suhtautuvat omaa äidinkieltään käyttäviin ei-ruotsinkielisiin.
« Viimeksi muokattu: 20.12.2017, 20:17:17 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54613
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #655 : 20.12.2017, 17:50:54 »
OT
Luulen että Sinisten nousua yritetään tosissaan ja että media tulee antamaan syöttöjä ns. lapaan nyt seuraavat 1,5 vuotta ja luulen myös kokoomuksen ja keskustan antavan buustia sekä hallituksen kautta kuin muutenkin.

Näin luulen minäkin.

Ja jokainen arvopohjakansanedustaja lisää ja kansallismielinen kansanedustaja vähemmän edistää EU:n liittovaltio- ja arvopohjatavoitteen saavuttamista, joka on hukuttaa Eurooppa kehitysmaamuslimitaakan alle ... joka siis näyttäisi olevan kaikkein muiden puolueiden paitsi PS:n lopullinen tavoite. Siihen pitää pyrkiä, vieläpä etujoukoissa.

Pääministerin ilmoitus ajankohtaisista EU-asioista
Kokoomuksen ryhmäpuhe 22.11.2017

... Kulkemalla etujoukoissa me voimme olla vaikuttamassa ...
« Viimeksi muokattu: 20.12.2017, 17:52:29 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 291
 • Liked: 22302
 • Yksisanaisten aforismien ministeri
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #656 : 20.12.2017, 17:52:39 »
Kuten moni muukin on jo saattanut täällä kirjoittaa, ihmettelen minäkin sen äärimmäisen, jopa sairaalloiset mittasuhteet saavuttaneen tekopyhyyden määrää, kun puolueet, jotka ovat tuhansista vastalauseista huolimatta vuosikaudet tehneet surutta työtä saattaakseen Suomeen tuhansia lääppijöitä, raiskaajia, hyväksikäyttäjiä, pedofiileja, väkisinsuutelijoita ja aggressiivisia joukkoahdistelijoita, ovat nyt yhtäkkiä niin kovin poissa tolaltaan, että loppujen lopuksi harmiton maalaisjuntti on ympäripäissään luvatta suudellut entistä puoluetoveriaan.

Hävetkää, saatanat!

HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

guest14935

 • Vieras
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #657 : 20.12.2017, 17:53:37 »
Hauska sarjakuva, ja vaihteeksi ihan oikeutettu.

Tuo Halla-ahon Facebook-kommentti, jossa tuomitsi median toiminnan persujen sikajuhlissa, oli kyllä aivan hölmö. Ehkä hölmöin Jussin kynästä tullut kommentti koskaan, mutta kaikilla on ilmeisesti huonoja päiviä. Sosiaalisen media ongelma on juuri siinä, että kukaan muu ei lue tekstejä ennen kuin ne julkaistaan, jolloin virheiden todennäköisyys kasvaa.

Halla-ahon viestihän oli: Media toimi väärin, koska näytti äänestäjille, millaista veronmaksajien kustantamaa sikailua poliitikot harrastavat kulissien takana. Sikalevat poliitikot eivät tehneet mitään väärää.
Ei ne vaikuta tahtovan ulos tuosta anteeksipyyntölinjasta, minkäs mahtaa. Oisi sanonut esim. "jahas, possujuhlat oli hakkaraisella ja (mikä se toinen olikaan) eiköhän anneta ilmaiset viinat myös kansalle jotta oppivat ennen eduskuntaa käyttään. (no tämä nyt oli muun touhuamisen ohessa kirjotettu, joku maksettu mediakonsultti varmasti keksis parempaa kunhan ei suomalainen puoluejyrä oisi)
Kuten moni muukin on jo saattanut täällä kirjoittaa, ihmettelen minäkin sen äärimmäisen, jopa sairaalloiset mittasuhteet saavuttaneen tekopyhyyden määrää, kun puolueet, jotka ovat tuhansista vastalauseista huolimatta vuosikaudet tehneet surutta työtä saattaakseen Suomeen tuhansia lääppijöitä, raiskaajia, hyväksikäyttäjiä, pedofiileja, väkisinsuutelijoita ja aggressiivisia joukkoahdistelijoita, ovat nyt yhtäkkiä niin kovin poissa tolaltaan, että loppujen lopuksi harmiton maalaisjuntti on ympäripäissään luvatta suudellut entistä puoluetoveriaan.

Hävetkää, saatanat!


tuota juuri voisi sanoa joku kuka siihen ei ole osallistunut, persut on joten eivät voi

Sekasikiö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 333
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #658 : 20.12.2017, 18:07:21 »
Halla-ahon viestihän oli: Media toimi väärin, koska näytti äänestäjille, millaista veronmaksajien kustantamaa sikailua poliitikot harrastavat kulissien takana. Sikalevat poliitikot eivät tehneet mitään väärää.
Jos en ole väärin ymmärtänyt niin Halla-aho kommentoi vain kansanedustajan avustajan övereistä uutisointia. Nyt vaan media ja vastapuolen poliitikot ovat vääristelleet asioita, koska paikka iskeä persuihin on niin otollinen eikä ketään kiinnosta pieni epärehellisyys, jos saa nauraa persuille.
https://twitter.com/tommiparkkonen/status/943021775008468997

Itse olin aikaisemmin vaatimassa kovaa ääneen potkuja Teuvolle, mutta en enää. Niin pahasti on hakattu kuin vierasta sikaa, joten käännän kelkkani ja toivon Teuvon pääsevän ongelmista eroon ja näpäyttävän näitä siveyden sipuleita. Tsemppiä Teuvo!
Onko enempi parempi?

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 291
 • Liked: 22302
 • Yksisanaisten aforismien ministeri
2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #659 : 20.12.2017, 18:14:43 »
Maamme surullista tilaa kuvaa se, että Petteri Orpo ja Juha Sipilä ovat vesiselvänäkin ja joka päivä sata kertaa haitallisempia kuin Teuvo Hakkarainen perskännissä koskaan.

Ja ei, en ole milloinkaan ollut Teukan fani. Minuun hänen tyylinsä ei ole koskaan vedonnut. Mutta kun kansa on äänestänyt niin se on sitten siinä.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.