Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - hulaq

Sivuja: [1] 2 3 ... 28
1
Lainaus
Tämä on edelleen ns. aktiivinen uutisketju, joten pysytään ketjun otsikon kertomassa aiheessa, vältetään joutavia jorinoita ja katsotaan taas niiden lainausten perään.

Kun mode Kemolitor (tai kuka vaan mode)  käy poistelemaan Suvi Lindenin mielentilaa koskevia viestejä, niin Millähän perusteella?

Jonninjoutavia onelinereitä poistetaan muiltakin käyttäjiltä uutisalueella (ja muuallakin forumilla). Kumpikaan noista sinun poistetuista ei kyllä nähdäkseni koskenut mielentilaa, mutta siitäkin kyllä menee poistoon nopeasti, koska täällä ei diagnosoida ihmisiä.

2
Ei hyvää päivää, sattui ohimennen silmään. Luin muutaman rivin ja ajattelin, jos joku haluaa taas lukaista tämän ns. koomikon älynväläyksiä taas:

Lainaus
Suomesta turvapaikkaa henkilökohtaisen vainon takia hakenut irakilainen Ali tapettiin kolme viikkoa sen jälkeen, kun hänet oli palautettu Irakiin.

Mikäli Alin kuolema johtuu - niin kuin todennäköiseltä näyttää - suomalaisten viranomaisten ja poliitikkojen toiminnasta, haluan pyytää anteeksi Alin omaisilta omaa osallisuuttani tapahtuneeseen.

Tähän johtanut polku on ollut pitkä ja monivaiheinen. Ensin nettimarginaalissa pitkään pyörinyt äärioikeistolaisuus realisoitui perussuomalaisten "maahanmuuttokriittisen" siiven nousussa ja nousi poliittisella kentällä menestyjäksi. Nykyistä hallitusta muodostettaessa maahanmuuttopolitiikka tuli pitkälti perussuomalaisten Jussi Halla-ahon kynästä. Ja koska keskustan ja kokoomuksen tarvitsee äänestäjiensä suhteen huolehtia vain rahasta ja maaseudusta, heidän oli helppo antaa tämän tapahtua.

Halla-aholainen maahanmuuttopolitiikka on perusluonteeltaan rasistista ja se näkyy nykyhallituksen toiminnassa selvästi. Turvapaikanhakijat on laitettu eriarvoiseen asemaan lain edessä perustuslain vastaisesti. Afganistanissa on vakava konflikti ja silti Suomi palauttaa sinne ihmisiä oman lainsäädäntönsä vastaisesti. Lehtitietojen mukaan Migriä on poliittisesti ohjattu painottamaan kielteisiä päätöksiä. Tällä hetkellä kukaan ei suostu ottamaan vastuuta turvapaikkapolitiikan virheistä ja ongelmista - hallitus syyttää Migriä ja Migri hallitusta.

Tämä kaikki on osaltaan minun vikani. Minä olin aiemmin mukana äärioikeiston toiminnassa. Jaoin netissä Halla-ahon kirjoituksia, tein omia maahanmuuttajavastaisia tekstejäni ja olin äänestämässä halla-aholaisiin kuuluvaa Olli Immosta eduskuntaan.

Ja koska tekemäni äärioikeistolaisuuden valtaannosto ja salonkikelpoistaminen on omalta osaltaan johtanut nykyiseen tilanteeseen, mikäli Alin kuolema johtuu äärioikeistolaisista maahanmuuttolinjauksista ja niiden takia tehdyistä virheistä, se on osittain myös minun vikani.

Olen myöhemmin irtautunut äärioikeistosta ja toiminut aktiivisesti rasismin vastustamisessa ja hallituksen maahanmuuttopolitiikan kritisoimisessa, mutta se ei ole ollut tarpeeksi eikä estänyt aiemmin tekemäni virheen seurauksia tapahtumasta. Olen tästä todella pahoillani ja pyydän anteeksi.

Toivon, että tässä maassa ihmiset löytävät itsestään empaattisen puolen ja yrittävät tehdä kaikkensa, että tällaista ei tapahdu toiste. Tämä henkinen hallakausi on kestänyt jo aivan liian pitkään.

Pelkästään nuo boldaukset oli jo taas semmosta huttua, että hyvää päivää.  :facepalm:
Suomelle kun pyllistää niin mekkaan kumartaa, kannattaiskohan harkita pikkuhiljaa sinne lähi-itään muuttamista kun on noin tarve huolehtia heidän tarpeistaan?

https://www.facebook.com/IikkaKivi/posts/1655297327887274

3
Lindström just nyt aamu TVssä: "Suomi on saari"  ;D  :facepalm:

4
Tuo Juneksen viljelemä sana "suvakkihuora" ei liity mitenkään seksuaaliseen käyttäytymiseen. Urbaanin sanakirjan mukaan SUVAKKIHUORA = Suvaisevaisesti etenkin maahanmuuttaja miehiin suhtautuva nainen.
Ruma sanahan se on mutta loukkaako se kenenkään kunniaa.

Ei voi loukata.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000002903465.html

Edelleen myynnissä.

5
Kotimaa / Vs: Tv- ja radiovinkkejä käyttäjiltä
« : 06.02.2018, 08:26:49 »
Aamulla YLEn töllössä 1 kanavalla JSN keskustelu, missä leimattiin valemedioiksi suoralta kädeltä nykysuomi ja uusisuomi.

Että semmosia alan ammattilaisia. Toimittelija totesi välittömästi tuon lauseen perään, että "Te olette kyllä kaksi kovinta ammattilaisinta suomessa..." tai jotain vastaavaa. Propaganda toimii hienosti. Joku jakkukalkkuna ja avaruusrosvo ulkonäöstä päätellen oli asiantuntijoina. Kannattaa tsiigata.

6
Minne kummaan katosi Teemu Lahtisen aloittama ketju Presidentti Niinistön valtiopäivien avajaispuheesta ?
Roskikseen, koska vuosi 2016 aka vanha uutinen.

"Presidentti Niinistö: Parempaa elintasoa etsiviä ei voida nyt auttaa
KOTIMAA JULKAISTU 03.02.2016 14:00"


Lainaus
Voisiko toivoa sellaista asiaa, että kun jokin ketju siirretään toiseen paikkaan niin ilmoitukseen siirrosta sisällytettäisiin myös tämä uusi sijainti ?

Voisi ja siitä jääkin. On alkanut olemaan tosin käytäntönä, että nekin ohjaus-viestit mitkä jää defaulttina näkyviin, poistetaan. En tiedä miksi, itsekin sitä joskus harvoin harrastan.

7
Tästä hyvä lähtee ja sivupalkista lisää..
Obama Speech - Teleprompter Goes Out

Puhujana säälittävä täysi nolla verrattuna Trumppiin..

Täytyy kuitenkin muistaa, että Obama Savior on parempi kuin Trump Destroyer, noin niinkuin joidenkin sekopääajattelijoiden ja -maiden mielestä. Onhan tuo järkyttävää kakomista ja surkeaa "huulenheittoa" (pun intended).

8
Viestini olikin kettuilua Torssoselle, koska hän tarttui lillukan varsiin

No tämän ketjun "lillukan varret" meni läpi ja muutoksia saatiin aikaiseksi. Kettuilut ja vittuilut jatkossa tietää bannia. Koittakaa nyt käyttäytyä. Yleismaailmallisemmille kysymyksille löytyy varmasti vastaus Torssoselta kunhan laitatte sen oikeaan ketjuun ja esitätte sen asiallisesti.

Edit - Ja kun tämä forumi on tutusti täynnä nillittäjiä niin lisään tähän, että en tietenkään vastaa Torssosen puolesta mihinkään kysymykseen ja vielä vähemmän voin oikeasti luvata, että hän vastaa mihinkään, edes asiallisesti esitettyyn kysymykseen. Tajusitte varmaankin pointin.

9
Se on aika kongreettista tuo tuulimyllyjä vastaan taistelu juu. Tsemppiä Filalle ja kaikille muillekin hyysäreille! Huomenna uusi päivä, lets go!

10
Ei jumalauta. Tää alkaa taas meneen aika hervottomaksi.

Lainaus
Käräjäoikeus totesi Syyriaan matkustaneet miehet syyttömiksi terrorismirikoksiin.
Apulaisvaltakunnansyyttäjä hyväksyy oikeuden tuomion.
Syyttäjän mukaan tuomio otti hyvin huomioon oikeudelliset ja näyttöön liittyvät kysymykset.

Syyttäjä siis kertoo avoimesti, että hienosti teki käräjäoikeus, kun ei langettanut tuomiota? Eikö se perkeles pitäis laittaa korkeammat kierrot ja käydä "päälle kuin yleinen syyttäjä" ja yrittää ajaa asiansa läpi korkeammassa tuomioistuimessa eikä olla tuollainen märkä lapanen?

Ettei olis muslimi itsekin?

11
https://www.nykysuomi.com/2018/02/01/rasismista-syytetty-bussikuski-gleb-simanov-vapautui-syytteista-video/

Lainaus
Nobinalta potkut väitetyn rasistisen käytöksen vuoksi saanut bussinkuljettaja Gleb Simanov on saanut syyttäjältä syyttämättäjättämispäätöksen, eli hän on vapautunut häntä kohtaan esitetyistä rikosepäilyistä.
Simanovin epäiltiin syyllistyneen syrjintään ja kunnianloukkaukseen tilanteessa, jossa hän oli linja-auton kuljettajana ajatunut erimielisyyteen voimassaolevan lipun olemassaolosta ja kieltäynyt myymään lippua asianomistajille.

Lisäksi hänen epäiltiin oikeudettomasti levittäneen tilanteesta kuvatun videon YouTubeen lukuisten ihmisten saataville. Olemme linkanneet YouTubesta edelleen löytyvän videon tämän jutun oheen. Siitä voit katsoa, kuinka tilanne bussissa eteni.

Päätöksessä syyttämättä jättämisestä todetaan: ”Jätän syytteen nostamatta epäillystä rikoksesta, koska ei ole olemassa todennäköisiä syitä rikoksesta epäillyn syyllisyyden tueksi.”

Ihan oikein. Ei kaikki voi olla rasismia. Noh nykysuomen uutisointi, katsotaan tuleeko lisää dataa asiasta jostain muusta mediasta.

12
Alle parikymppisillä Patrik Laineella ja Lauri Markkasella on vieraassa maassa molemmilla äidit mukana, vaikka heillä siellä myös tyttöystävät...

Haha. Nyt tuli oiva vertaus. 19v pakolaislapsukainen ja Markkanen/Laine. Ihan tosi?  :facepalm:

Eiköhän nuo nyt lähinnä äitit ole siellä pitämässä romut puhtaana kun ei ukot omilta touhuiltaan kerkeä ja vaimokkeet varmaan opiskelee jotain josseivät töissä käy.  :facepalm:

13
Lainaus
Myös Huhtasaaren kannattajat ei myöskään ymmärrä, että Huhtasaari joutuisi eromaan perussuomalaisesta puolueesta saman tien.
Ei kai, eihän Niinistökään joutunut eroamaan kokoomuksesta.

Ei mikään laki tai asetus pakota presidenttiä eroamaan puolueesta, se on vaan ollut Suomessa tapa.

14
On kyllä vähintäänkin epäilyttävää ja typerää, että vuosikymmeniä myöhemmin asiasta älähdetään naisten toimesta. Mikä siinä on niin vaikeaa avata suunsa, silloin kun sitä harmistumista ja ahdistelua tapahtuu? Jälkeenpäin sitten turha ulista... ei asiat niin toimi.

En tietenkään hyväksy moista toimintaa ukolta/ukoilta. Naurettavaa vain, että jälkeenpäin sitten kimppavinkumiset.  :facepalm:

15
Li Andersson olisikin raikkaan erilainen vaihtoehto

Juu. Kertoo kansan tyhmyydestä laittaa Anderson pääministerin virkaan. Samaan aikaan paljon fiksumpi ja kokeneempi Huhtasaari olisi ollut surkea presidentti. Pääministerin virka kuitenkin pirun paljon vaativampi kuin presidentin virka. Tekisi mieli kiroilla, kuinka tyhmiä ihmiset ovat.

16
Kuka Soini? Ihan nevöhööd. Kuka tuo Lindströmkään on? Viimeksi näin sen tekemässä paskapaperia rahvaalle...

On se hyvä, että on twitter keksitty. Voi todelliset häviäjät purkaa patoutumiaan.

17
Tarkoitan sitä, mitä omassa elämässäni näen. Eli en mitään muutosta.
Sama juttu monella muullakin.

No tämä on monelle validi pointti. Se, että hapen kulku saattaa loppua yhtäkkiä yllättäen keskellä kirkasta päivää, onkin sitten toinen juttu. Ennaltaehkäisevään toimintaan ei kuulu päästää tuntemattomia sotaveteraaneja ananastukkineen tähän maahan. Mielenkiintoista onkin se, miksi näin toimitaan, vaikka minkäänlaista järjellistä selitystä tälle asialle en itse näe.

Ihmisoikeudet my ass, kun kaverit tulevat sellaisista maista, missä koko sanaa ei tunneta.

18
Kylänraitti / Vs: Homma ja PS hyödyttömiä?
« : 29.01.2018, 11:43:18 »
Minähän kuulun jo persuihin ja olen itse asiassa jo hyvän aikaa sitten tuonut esiin ajatusta, että Halla-aho ei ole tarpeeksi kova tuohon positioon. Ongelma on siinä, että en tiedä oikein ketään realistista korvaajaa. Mutta niin kauan kuin tuemme sokeasti Mestaria emmekä edes kyseenalaista tai pohdi vaihtoehtoja, koirat vaan haukkuvat ja karavaani kulkee...

Kyllä minä noiden muiden kannanottoja ja julkituloja luen silloin tällöin, samaa linjaustahan ne tukee, koska ovat persuja. Mikä vika Laurassa? 38v ja pystyy olemaan seuraavat 20 vuotta kova jyrä tuossa. Jos yhteistyö toimii Halla-ahon ja Lauran kanssa, mitä väliä kumpi on pj? Molemmat varmasti ajavat persujen asiaa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Mikä siitä Halla-ahosta tekee sellaisen, että täytyy miettiä, olisiko jotain parempaa? Mediakenttähän on yhtä "persut on rasisteja" -paskapuhetta ja -uutista niin silti vajaa 7% suomalaisista uskalsi olla rasisteja. Se on sinänsä hyvä tulos ja Laura tuskin oli kenellekään hirveän tuttu persujen ulkopuolella, ennen viimeisiä pj-vaaleja? Itselle tuli ainakin ihan puskista.

Jos tuossa ajassa ottaa 3. sijan presidentinvaalissa täysin puskista tulemalla ja ottamalla ääniä ei-persuilta pressanvaaleissa niin mikä siinä nyt on niin huonoa? 12-15% oli toive itselläkin, mutta taas se fakta, kuinka helvetin tyhmiä suomalaiset äänestäjät ovat, iski uudelleen naamalle.

Näistä nykyään äänessä olevista parhaat ovat puheenjohtajistossa, omasta mielestäni. Ei minulle (kuten ei monelle muullekaan?) tule tarvetta miettiä parempaa tai haastaa sitä. Ei tämä ole mikään vuoden kahden pyrähdys. Katsotaan ens vaaleissa sitten.

Vitutti niin raakasti, kun täällä eräässä koulussa oli Huhtasaaresta käytetty tuota rasisti -termiä, ilmeisesti opettajien toimesta ja näin ollen varjovaaleissa molemmat tyttöni äänesti jotain toista. Periaatetason ahdistus siis, ei tyttöjen valinnanvapaus saati heidän oikeutensa äänestää mitä haluaa. Vähän ot sinänsä, mutta ajattelin hieman käydä koululla kuulostelemassa seuraavassa tapaamisessa, että mitäs paskaa siellä kouluissa lapsukaisille kerrotaan. Rehtorille on jo tästä mainittu sivumennen muiden asioiden hoidon yhteydessä.

Jos tuota nykyistä vihervassarihyysäreiden paskanjauhantaa ei saada kuriin tuon aivopesun ohessa, ei tässä tunnu olevan mitään järkeä.


19
Kyllähän siitä 2015 porukasta harmia on ollutkin, mutta ei läheskään sitä määrää jota silloin maalailtiin.

Ihanko tosissas luulet, että kaikki keppostelut on tullu julki noiden kavereiden osalta? Ei mitään vaikutusta IS, IL, Hyysäri, YLE, Maikkari jne?  ;D

Voi voi.

20
Onko kytillä kipannu kuppi tyystin, teleportaatiota 2050 vuonna? Etälukitus ja -valvonta kaikissa tietokoneissa? Mitähän sieniä siellä on fobba kumppaneineen syönyt? Taitaa tulla jostain HyväVeli-kerholta yläkerrasta enemmänkin tätä huuhaata mitä sitten kiltisti polpo syö aamiaiseksi.

Jeesus sentään.  :facepalm:

Saattais olla aika kuivakkaa kommenttia tuolla, mutta ullatus kun kommentointi suljettu. Hienosti taas hassattu verovarat, tuo lienee maksanut ainakin sen 50k€ koska eivät nuo mistään rahankäytöstä mitään ymmärrä.

21
Laittomasti maassamme oleskelevien ja piiloutumalla käännytystään välttelemään pyrkivien säilöönotto onkin taas RHC-sanastossa syyttömien vangitsemista ja säilöönottoyksikkö onkin keskitysleiri. Ei kelpaa tarjotut aktiviteetit katettuine jalkapallokenttineen, muine huvituksineen ja taiteiteen, eikä ketään tietysti edes saisi ottaa säilöön, palauttamisesta puhumattakaan.

Hahah alko taas päivä nauruilla, Sirpa tietää, että on kuvottavaa ja sairasta tuommonen sumuttaminen tosiasioilta. LOL. Taitaa olla aika hyysäri/YLE -lasit päässä kun ei niiden sumuttamiset paljoa kiinnosta.

22
Heh, ei jumalauta.  :facepalm: :facepalm:

Lainaus
During the first six months of 2016, migrants committed 142,500 crimes, according to the Federal Criminal Police Office. This is equivalent to 780 crimes committed by migrants every day, an increase of nearly 40% over 2015. The data includes only those crimes in which a suspect has been caught.

Thousands of migrants who entered the country as "asylum seekers" or "refugees" have gone missing. They are, presumably, economic migrants who entered Germany on false pretenses. Many are thought to be engaging in robbery and criminal violence.

Local police in many parts of the country admit that they are stretched to the limit and are unable to maintain law and order.

https://www.gatestoneinstitute.org/9229/germany-lawlessness

Onnittelut saksanmaalle, hienoja päätöksiä tehty.

23
tämä äänestäjien syyllistäminen on perseestä. Persut ovatten samanlaisia kyykyttäjiä, jos et usko niin kysy packaleenilta, tai Lauralta.

No jos Lauran motto on "Suomi suomalaisille" niin kyllähän se enemmän kertoo kuin Niinistön pelleilyt yms. Tietysti jos nyt haluat taas jotenkin asiaa kääntää muuksi kuin mitä se on niin sillehän ei voi minkään.

Mielestäsi ei ole siis sekavaa meuhkata aktiivimallia vastaan samalla kun äänestää Niinistöä? Muustahan tässä ei ollut kyse.

24
Tuo on kyllä aika karsee uhriutumaan, kuuntelen aika usein tuota ohjelmaa. Siitä kyllä tulee aina fyysisestikin paha olo kun kuulee, minkälaista propagandaa siellä jaetaan. Enivei tuohon keissiin liittyen, kyllä ne kantiksiltakin kysyy, kauanko on asunut suomessa, jouduin käymään OPssa viime kesänä hakemassa uuden avainlistan kun ryssin aukaisun - kyselivät kytköksiäni ulkomaille ja siihen, että olenko siellä matkustellut yms.

Kuuluu tuohon nykyiseen EU direktiiviin, millä yritetään rahanpesua estää/haitata/hidastaa. Noh näille toiseustoteemeillehan se on rasismia, tietenkin.

25
Luonnonsuojelu-jatkot sitten muualle. Pysytään aiheessa täällä.

26
Kunhan nyt Sauli Niinistön opinnäytetyön joku saisi kaivettua esille, niin sitten voisi verrata näitä keskenään.

Vuodelta 2012 http://www.iltalehti.fi/presidentinvaalit/2012020115148611_pd.shtml

Lainaus
Useat tiedotusvälineet ovat viime päivinä saaneet yleisöltä pyyntöjä selvittää pikaisesti, mihin presidenttiehdokas Sauli Niinistön (kok) opinnäytetyö on oikein hävinnyt. Vai eikö sitä ole ollut edes olemassa?

Ja tuommosta ketkua joku meinaa äänestää toiselle kierrokselle. Puhumattakaan noista muista hässäköistä. Voi suomi missä jamassa olet.

27
Onko foorumin sääntöjen mukaista lainata ihmistä laittamatta tämän ihmisen nimeä? Enkä muuten ymmärrä mitenkään miten linkittämäsi kirjoitus liittyy kritiikkini Jyväskylän yliopistoon.

Ei ehkä niinkään forumin sääntöjen, mutta hyvän tavan ja nettiketin mukaista se ainakin on. Käyttäjälle asiasta ilmoitettu, poistin tuon lainatun osion.

Jatkossa "opettaja opettaja" -ketjuun jos tästä asiasta tarvii vielä keskustella.

28
Laura livenä puolen tunnin päästä allekirjoittaneen kanavalla.

Tuossa vielä suora urli niin löytyy nopsakammin https://www.youtube.com/watch?v=2Av1z-4pPs8

29
Jos Irma ei oikein ole perillä ketkä saa tässä kohtaa äänestää ja ketkä ei?

Eihän tuon ryhmän jäsenet taida olla perillä oikein mistään...

30
"Ehtisikö joku tehdä kieliversiot tästä?" - luulin, että vain suomalaiset äänestää. Kai niitä sitten on (valitettavasti) äänioikeutettuja "suomalaisia" jotka saa äänestää, vaikka eivät suomea tuon vertaa osaisi.

Jälleen taas puhdas vitutuksen aihe lisää.  :facepalm: