Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018 - vaaliväittelyiden seurantaketju
« Uusin viesti kirjoittanut Benkku tänään kello 23:40:33 »
Järjetön kontrasti eiliseen sekoiluun. Ehkä oman kotidemarin puute selittää asiallisen käytöksen.
Tai sitten netissä syntynyt keskustelu  - jota maikkarillakaan ei ole voitu välttyä havaitsemasta - siitä, miten räikeän eriarvoisesti ehdokkaita kohdellaan. Valtamedia yrittää pelastaa maineensa rippeet.

Tai ihan vaan siksi, ettei Väyrystä koeta minkäänlaisena uhkana enää Maikkarin gallupien mukaan, joten mitään syytä ottaa vakavasti häntä ei enää ole. Huhtasaarella on kuitenkin keskisuuren puolueen maine kyseessä, minkä vuoksi häntä painettiin ruotuun päällehuutamalla, niin Ylen kuin Maikkarinkin tenteissä.
2
Pohjoismaat / Vs: 2018-01-17 Sotilaat avuksi jengirikollisuuden kitkemisessä Ruotsissa?
« Uusin viesti kirjoittanut writer tänään kello 23:39:22 »
Jos hyökkäät poliisia, palokuntaa, ambulanssia tai sotilaita vastaan kuten heität kiven niin oleskelulupa pitäisi peruuttaa ja lisäksi säätää laki että terroristeilta peruutetaan myös kansalaisuus ja sitten katsoa kivenheitto terrorismiksi.

Kun 100 000 matulta poistettaisiin oleskelulupa ja kansalaisuus ja karkotettaisiin kahleissa kotimaahansa tai vanhempiensa kotimaahan niin silloin niiden loppujen joukosta entistä suurempi osa voisi integroitua.

3
Kylänraitti / Vs: Kumman kaa, Gripen vai F-35? Hävittäjäkaupat.
« Uusin viesti kirjoittanut Nikolas Ojala tänään kello 23:37:45 »

Vähän apetta ajattelulle:

‘Simplicate and Add Lightness!’ — Designing the F-45 Mustang II
http://www.nationalreview.com/article/445708/f-35-replacement-f-45-mustang-ii-fighter-simple-lightweight


Kiitos tästä linkityksestä hyvin mielenkiintoiseen artikkeliin.
4
Kotimaa / Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Uusin viesti kirjoittanut Totuus EPT tänään kello 23:37:17 »
Täällä ollaan luisumassa Ameriikan poliisin malliin, jossa entistä agressiivisimmat päällekarkaajat vaativat entistä nopeampia ratkaisuja. Tämä suvakeille tiedoksi, että mamun päänsilittely ja asioiden peittely ei enää auta, kun muukin huomaa tämän ongelman.
5
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018 - vaaliväittelyiden seurantaketju
« Uusin viesti kirjoittanut mikkojuha tänään kello 23:35:10 »
Haastattelija: "Rajat kiinni?"
Niinistö: Mahdotonta.

Tämä tuli jälleen kerran selväksi. Toivottavasti mahdollisimman monet katsojat kuulivat tämän.

Valitettavasti tämä ei ole nuivien etu, koska ihmisten tyhmyys. Mitä enemmän valhetta hoetaan todeksi, muuttuu lopulta valhe todeksi.

Enemmistö suomalaisista voi olla ihan oikeasti sitä mieltä, että rajoja ei voida sulkea missään tilanteessa, koska "se fiksu tolkun presidenttikin niin sanoi".

Seuraavassa videossa analysoidaan Niinistön Turun yliopistossa esittämiä teemoja, 3 rauhaa: perinteinen, yhteiskunta ja luonto.

Kohdassa 15.40 alkaa vihapuheosuus. Se herätti ilmestyttyään 21.11. kahdenlaisia tulkintoja: Niinistö kannatti ja ei kannattanut sensuuria. Valitettavasti näyttäisi siltä, että Niinistö on sananvapautta vastaan.

Videon esittelyssä kysytään: "Valitako presidentti puolueen vai osaamisen ja Suomen edun perusteella - sillä ratkaistaan saammeko presidentiksi suomalaiset horroksestaan herättävän unilukkarin vai jatkuuko meno entiseen malliin."

https://youtu.be/-Xnp2NXkh2Y
6
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 23:32:31 »
Olen alkanut epäillä että jopa vaalitulos aiotaan väärentää.
Varmasti väärentäisit, jos voisivat. Mutta paniikki ja hysteria kertovat, että eivät voi.
7
Pohjoismaat / Vs: 2018-01-17 Sotilaat avuksi jengirikollisuuden kitkemisessä Ruotsissa?
« Uusin viesti kirjoittanut kelloseppä tänään kello 23:31:59 »
...

Moskovassa ovat asiasta toista mieltä.

Jos matut ovat raiskanneet ja tappaneet esim. oman vaimosi ja tyttäresi, olisit todennäköisesti eri mieltä.

Ennen pitkää "nykyeuroopassa" huomataan, että joko kristityt eurooppalaiset alistuvat heidän tavoilleen tai kristityt eurooppalaiset tappavat heitä läjäpäin, kunnes loput tajuavat lähteä pois Euroopasta tai hyväksyvät eurooppalaiset/länsimaiset/kristityt arvot julkisen elämänsä lähtökohdiksi. Valitettavasti en näe minkään muunlaista kestävää ratkaisua.

Juridisesti maturikolliset ovat yhtä siviilejä kuin kaapuakat sillä ei heillä ole välttämättä mitään tunnuksia jotka erottaa rikollisista.
Siihen on tosi pitkä matka että Ruotsin hallinnon virkamiesten esikuvaksi nousee Reinhard Heydrich

Noin 300 vuotta. Ei sen pidempi matka.  :P

Vähemmän se on kuin 1400 vuotta.

Ihan oikeasti, ei homma uhrauksitta tule hoitumaan. Lopulta joko Sinut tapetaan tai matu tapetaan. Sinä voit vielä valita kumpi lähtee ensin: Sinä vai matu.

Valitettavasti näin.
8
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018
« Uusin viesti kirjoittanut ismolento tänään kello 23:31:07 »
Mutta naivia on myös esittää että kaikki toimittajat, ja kaikki mediat, olisivat samaa mieltä politiikasta. Miksi olisivat?

Siksi että toimituksissa vallitsee tunkkainen ilmapiiri, jossa sallitaan vain yhdenlainen ajattelu. Tuo on saatu aikaan mm.  jo sen neljännesvuosisadan harrastetuilla jatkuvilla YT-kierroksilla, joissa väärinajattelevat ja ikävät on heitetty mäkeen.

Jokainen tietää tuollaisten työpaikkojen olemassaolon. Ei perushoitajakaan saa olla sellaista mieltä, että oikeastaan heillähän onkin hänen mielestään hyvät palkat ja loistavat työolot. Jos tuollaista mielipidettä on, niin siitä kannattaa vaieta.

Onhan se nyt jonkinverran ihmeellistä, että maassa, jossa on kymmenittäin erimerkkisiä lehtiä ja muita medioita, kaikki ovat siunatun yksimielisiä EU:n, euron, monikulttuurisuuden ja maahanmuuton kaikinpuolisesta hyvyydestä ja siunauksellisuudesta. Tuollaista yksimielisyyttä ei demokraattisessa maassa synny kuin pakon edessä, semminkin kun jokainen toimittaja itse tykönään varmasti ymmärtää kaikki ne haitat ja epäkohdat, mitä nuo edellämainitut maalle tuottavat. Suomen Uutiset on ainoa lehti, joka tulee mieleen poikkeuksena tuosta muuten niin yksisilmäisestä joukosta.
9
Ennen sotilasoperaation alkua pitäisi tehdä ennakoiva isku sotarikollisia ja terrorismia avustavaan toimittajakuntaan. Esim pukeutumalla jengitunnuksiin ja iskemällä tappavaa voimaa käyttäen valtion- ja joukkotiedotusvälineiden henkilöstöön. Jokainen alueelle saapuva toimittaja on syytä julistaa vihollistaistelijaksi, jokainen kännykamera häirinnäksi. Tietoliikenne alueella poikki. Sähköt tunnin välein poikki ja ulkonaliikkumiskielto....

Tämän jälkeen solutetaan alueelle omat agitaattorit joiden tehtävänä on kanavoida vihaisen väestön protesti ja kerätä tyytymättömiä ympärilleen. Näistä omista agenteista tehdään vastarinnan keulakuvat jotka kertovat kuka on kuka ja missä.
10
Pohjoismaat / Vs: 2018-01-17 Sotilaat avuksi jengirikollisuuden kitkemisessä Ruotsissa?
« Uusin viesti kirjoittanut Tulevaisuus tänään kello 23:29:38 »
Sellainenkin pointti on että mistä sitä tietää jos musut provosoivat sotilaat kaduille, se taas on helppo kääntää islamin vastaiseksi toiminnaksi. Vääräuskoiset taas vauhdissa joten se onkin sitten kansannousun paikka.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10