Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
En muistaakseni ole kirjoittanut paperilla äänestämisestä yhtään mitään. Kritikoit erittämiäni lähteitä ilman minkäänlaisia todisteita väitteillesi (mm. sille, että venäläiset botit olisivat tviittailleet nimenomaan venäjäksi, tai että medicare for all tarjoiaisi kasvojenkohotuksia julkisilla varoilla).

Venäjän sekaantumisesta USA:n vaaleihin on netissä aika paljon tietoa, ja olen tässä jo linkkejä siihen tänne laittanutkin. Koska kuitenkin vaikuttaa siltä, että kyky löytää netistä merkityksellistä tietoa on joillain heikko, laitan tähän vähän lisää informaatiota luettavaksi:

https://www.wired.com/story/did-russia-affect-the-2016-election-its-now-undeniable/
https://www.theguardian.com/us-news/2017/oct/14/russia-us-politics-social-media-facebook
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-41821359
http://time.com/4783932/inside-russia-social-media-war-america/

Äänestyslaitteiden hakkerointi on sitten asia erikseen, en ole varma onko siitä näyttöä että se olisi johtanut tulosten muuttumiseen. Mutta informaatiosota USA:ta vastaan varmasti vaikutti lopputulokseen, tuollaisen operaation tavoitteenahan on laajempi vaikuttaminen kuin pelkkä yksittäinen vaali. Vaikuttamisella koitetaan korostaa USA:n jakolinjoja ja pedata alustaa sille, että USA voisi tulevaisuudessa hajota, kuten NL:lle kävi. Tätä agendaa Trump valkoisessa talossa autuaan tietämättään ajaa, ja se on Suomellekin kurja kehityskaari mitä meidän tulisi yhdessä tuumin vastustaa.

No minäpä kritikoin. Kas tässä.
Lainaus
Ottaen huomioon Trumpin "voiton" hiuksenhienon marginaalin kolmessa ratkaisevassa osavaltiossa, on täysin mahdollista että Venäjän häirintä itse asiassa ratkaisi USA:n presidentinvaalit.

Sinä sanot Trumpin hiuksenhienon marginaalivoiton johtuvan Venäjän sekaantumisesta, Kun aiemmin narratiivi noissakin lehdissä mitä linkkasit, kertoi russian hacking niin mitä voi olettaa sinun jutuistasi? Mutta lainataan tahoa joka uutisoi oikeudenkäynnistä venäläisiä kohtaan. https://edition.cnn.com/2018/05/16/politics/mueller-data-russian/index.html
Lainaus
While the legal teams picked at one another in and out of court, Mueller's office has been preparing to turn over the data it collected in the case, which now amounts to 1.5 to 2 terabytes of social media data, largely in Russian, Rhee said Wednesday.

"We're going to get this massive dump of social media stuff that's in Russian," Dubelier told the judge. "This is an American court."
Rhee countered that some but not all of the data in Russian had been translated by the government's team, and that it was "voluminous" evidence of Concord Management's conduct and own statements.

Medicare for all, Sandersin suunnitelmassa kattaa kaiken nykyisen yksityisellä rahalla ja julkisella rahalla tehtävät toimenpiteet. Sitä utopiaa ei kannata edes mainostaa.

Ymmärrätkö lainkaan kuinka naurettavalta ja peppukipuiselta kuulostaa tuo "Venäjän informaatiosota ratkaisi vaalit Trumpin hyväksi" kun samaan aikaan Amerikkalainen valtamedia käy sitä samaa informaatiosotaa aivan käsittämättömän paljon suuremmalla volyymilla, vieläpä Englanniksi että kielitaidottomatkin ymmärtävät.

Sitten tummennettu, Mikä ihme teillä on että fantasioitte ja sitten esitätte sen totuutena? Kykenet lukemaan Venäjän ajatukset ja tarkoitusperät tuosta noin vain, sekä kykenet lukemaan Trumpin ajatukset ja tarkoitusperät tuosta noin vain, mutta samaan aikaan olette pihalla kuin tamppoonin narut, todellisesta maailmasta?

Mutta minäpä kerron, Sinä et kykene lukemaan Venäjän ajatuksia ja tarkoitusperiä, etkä Trumpin ajatuksia taikka tarkoitusperiä. Olet niellyt peppukipuisen vasemmistolaismedian narratiivin vapaa myöten. Mistä tiedän? Laitoit lähteiksesi 4 "uutisverkkosivua", joissa edes keskilinjan kulkijaa ei ole ainoatakaan.

Mutta miksi vastustaisin Suomelle sellaista kehityskaarta kuin mitä Trump toteuttaa nyt Yhdysvalloissa? 3,7% työttömyys on tosiaan pirun huono juttu, noin 4% talouskasvu on kanssa tosi huono juttu, uudelleen reilummin neuvotellut kauppasopimukset ovat kanssa tosi huono juttu, Demokraattien hyllykilometreittäin luoman sääntelyn ja red tape:n poisto on kanssa tosi huono juttu, yritysten tilauskirjojen täysi tila on kanssa tosi huono juttu.

Mutta niin, kun se ei ole vasemmistolaista, verotetaan ahkerilta ja yritteliäiltä rahat pois ja jaetaan köyhille, säännöstellään yritykset mahdottomaan tilanteeseen ja lailla estetään järkevät asiat. Niin tottakai sitä kehitystä tulee vastustaa. Kuka voisikaan kannustaa maailmaa, jossa yrittäjä lähtiessään kilpailemaan, ei saa ensin katuun naulattuja kenkiä, paria laukausta polviin ja reppariin hyppäävää julkista sektoria vetämään taskuista kaiken minkä se kehtaa vetää. Hyi sellaisille vapailla markkinoilla samoilla pelisäännöillä pelaaville, hyi hyi hyi.
2
Tupa / Vs: Tiededokumentti: Oletko rasisti?
« Uusin viesti kirjoittanut Radio tänään kello 05:08:58 »
No joo, ehkei nyt ihan niinkään hölmö kysymys. Vastaan kysymykseen parhaan ymmärrykseni mukaan valaehtoisesti: En.
Rasismi tyypillisesti sisältää jonkinasteisen ylemmyyden tuntemuksen muihin ihmisiin verrattuna. Suomalaisissa rasismi on selkeästi heikkoa verrattuna vaikka Ruotsiin. Johtunee historiastamme, olemme pikemminkin olleet alusmaa ja orjakansa päinvastoin kuin ns. kunkin ajan suurvallat Ruotsi mukaanlukien. Hakkapeliitat hakkasivat runkkukunkun nimiin. Eivät ainakaan perimätietoni mukaan raiskanneet paikallisia asukkeja määräänsä enempää.
Itseasiassa meille pitäisi jakaa entisenä alusmaana kehitysapua. Sensijaan rokotetaan rahnat, ne viimeisetkin pois.

ps. en kyllä oivalla jonkun afrikkalaisen yhteisön joukkoraiskauksen yhteyttä kysymykseen
3
Tupa / Vs: Tiededokumentti: Oletko rasisti?
« Uusin viesti kirjoittanut Lasse tänään kello 05:02:06 »
Luin vähän aiemmin yhden karmivan tarinan. Eräällä tavalla aiheeseen liittyen.

The Threefold Death of Hannah Cornelius
https://www.amren.com/commentary/2017/06/hannah-cornelius-murder-white-genocide/
Lainaus
Hannah Cornelius died on Saturday morning, May 27th. The 21-year old student was abducted in her own car by a Coloured (mixed-race) gang in the university town of Stellenbosch, near Cape Town. They drove her away, gang raped her, and then strangled and stabbed her. Her body was found at two o’clock that afternoon. Horrors like this hardly reach the front page anymore, so inured have we become to liberal, multicultural South Africa.

When people are killed here, they become hashtags. So it was with #HannahCornelius. After the initial flurry of tweets, the news died down. A friend once compared our reactions to murder to that of a herd of gazelles grazing on the savannah. Now and again a predator catches one; the herd shudders, but life goes on. An hour or two later the herd is at ease again, nibbling juicy leaves of grass.

Hannah Cornelius was strikingly beautiful, kind, full of laughter, and a straight-A student at Stellenbosch University. She spoke Afrikaans, English, and French—a foreign language she studied at school. The mainstream media carefully omitted the race of Hannah’s killers; they were simply “men.” White feminists let loose a barrage of their favorite hashtags, such as #menaretrash, with the implication that white men, too, were collectively responsible for Hannah’s death. Another favorite leftist cliché was quickly applied: “gender-based violence.”
(jatkuu artikkelissa)
4
Pohjoismaat / Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Uusin viesti kirjoittanut Roope2 tänään kello 04:49:25 »
2018-10-13   04.34,   Ammuskelua, Stockholm


Bagarmossenista soitetaan poliisille laukausten äänistä ja avunhuudosta. Poliisi paikalle, miesuhri sairaalaan ja murhayritystutkinta käyntiin.


https://polisen.se/aktuellt/handelser/2018/oktober/13/13-oktober-04.34-skottlossning-misstankt-stockholm/2018-10-15   02.48,   Ammuskelua, EskilstunaKlo 1:21 hälytys laukauksista. Miesuhri sairaalaan, missä kuolee. Kaksi henkilöä on pidätettyinä tapauksen johdosta.https://polisen.se/aktuellt/handelser/2018/oktober/15/15-oktober-02.48-morddrap-eskilstuna/2018-10-15   04.20,   Ammuskelua, Stockholm


Teini-ikäinen soittaa poliisille ja kertoo, että häntä on ammuttu selkään ja pidetty lukitussa tilassa useita tunteja. Hän on päässyt sieltä sairaalaan omin avuin. Törkeällä pahoinpitelytutkinnalla jatketaan.https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/xR28RR/misstankt-misshandel-i-stockholm2018-10-16   02.35,   Ammuskelua, Kronprinsen Malmö


Mariedalsvägeniltä on kuultu laukausten ääntä. Poliisi paikalla, mutta ruumiita, haavoittuneita tai hylsyjä ei vielä ole havaittu.


https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BJ9Ww0/misstankt-skottlossning-i-malmo


5
Kotimaa / Vs: 2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Kinnunen tänään kello 04:23:01 »
Suomen kansallista täystuhoa tavoittelevan punavihreän rintaman (sdp, vas, vihr) yhteiskannatus on 43,8%

Aivan aivan. Kansa saa jälleen mitä tahtoo. Vasemmiston nousu Rinteen jorinoilla on ihan odotettavissa. Tuohon kun lärkäistään vielä seuraava lama päälle, niin tulemme ensi vaalikaudella näkemään kaikkea jännää vasemmistolaista.

Ei kai vain kukaan luullut, että kepulinsipilöinnin jälkeen oikeisto olisi kovinkaan muodikasta. Persuilla on vielä homma hiukan kesken. Joten eiköhän meillä jokin demarityyppinen ratkaisu ole edessäpäin.
6
Tupa / Vs: Tiededokumentti: Oletko rasisti?
« Uusin viesti kirjoittanut Oppipoika tänään kello 04:19:42 »
Minusta tämä on vähän hölmö kysymys. Vähän kuin kysyttäisiin oletko ahne/laiska/kateellinen. Eivätköhän kaikki ole näihin joskus syyllistyneet, mutta harvoja nämä piirteet määrittävät. Rasismin kanssa sama juttu.
7
Kotimaa / Vs: 2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut
« Uusin viesti kirjoittanut Jorma M. tänään kello 03:53:53 »

Suomea vauhdilla tuhoavan hallitusrintaman (kok, kepu, uuv) yhteiskannatus on 36,7%

Persujen kannatus 9,1% verrattuna Toivon ja Ilon puolueeseen 1,4% on 6,5 -kertainen

Suomen kansallista täystuhoa tavoittelevan punavihreän rintaman (sdp, vas, vihr) yhteiskannatus on 43,8%

----------------------------

Suomelle vahingollisten puolueiden yhteiskannatus edelleen huikeat 90,9%

8
Kylänraitti / Vs: Suomenmaa: Sipilä tarttui "ilmastohaasteeseen"
« Uusin viesti kirjoittanut newspeak tänään kello 03:39:23 »
Vaalimatematiikkaan sopii tietenkin se, että istutettavien puiden määrä vastaa karkeasti kepun jäsenmäärää. Melkoista ituhippeilyä!
9
Hommakerhot / Vs: Hommakerho Prätkäily
« Uusin viesti kirjoittanut Radio tänään kello 03:33:50 »
Jäi taas kesä vähille ajoille. Pitäiskö luovuttaa? Myin jo 2 isoa, Goldwingin ja BMW 800:n
Alkaa ikä painaa. Katsotaan ensi kesänä, nyt olisi kyllä yllättäen intiaanikesän lämmöt.
Enfield Bullet 500 akantappajalla, kunnon paukkurauta puolipuristimella vielä. Niin ja piikin skootteri.
Katsotaan keväällä. Ei muuta kuin akut lataukseen ja talviunille taas. Ajanko vai myynkö. aika näyttää.
10
Kylänraitti / Vs: Suomenmaa: Sipilä tarttui "ilmastohaasteeseen"
« Uusin viesti kirjoittanut Radio tänään kello 03:12:42 »
No voihan nyt. Vanha vaihtoehtoisen totuuden mestari jälleen vauhdissa. Onko taas emännän metsiä avohakattu, aurattu kävelykelvottomiksi? Metsänhoidolliset istutuksethan ovat pakollisia, että saa tukiaisia. On pääministerillä vapaata aikaa runsaasti paljon, kun ehtii istuttaa taimikkoa kasvamaan uutta rahaa. Jaa, että osalle hakkuuaukeista jätetään siemenpuut pystyyn, kyllä se metsä siitä sadassa vuodessa toipuu. Kepu pettää aina, vaimon kartanokin jäi antamatta sille mielensä pahoittaneelle kenraalille. Miesparka kääntyi rajalta takaisin turvamiehineen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10