Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - klassinen

Sivuja: [1] 2 3
1
Kiva tapahtuma, hienoja ihmisiä.

Ikävänä havaintona Suomen nuivaliston kärki on pirun ohut, lähes kaikki hahmot bongattu livenä.
Mukavana havaintona ns. hörhö-osastokaan ei kuolaa läheskään niin paljon, kuin olisi luullut, eikä pakkoliikkeitäkään oikeastaan huomaa.

Siis ihmisiä tässä kaikki ollaan...

Suosittelen purkautumista homma-kuplasta, tai mistä tahansa kuplasta tuonne.

THE TRUTH IS OUT THERE. Totuus on tuolla ulkona.

Kiitos, @klassinen. Olisi hotsittanut lähteä jatkoille, mutta oli puhelinaika (Skype) varattuna perheelle.

Kiitos ja ole hyvä. Hyvin meni mutta menköön!

Onko Veikko Bakkerin tueksi olemassa rahakeräystä?

Miehellehän pitää saada uusi kulkuväline! Joukkorahoitus käyntiin jos ei jo ole.

2
Pohjolan Viimeisten Miesten tapaaminen ennen kulkuetta. Menossa mukana minä, sinä sekä hän. Ilmoittaudu mukaan yksityisviestillä, referenssinä viestihistoriasi.

Jatkot myös naisille.

Mukaan kutsuttuna Homman (= Suomen) kärkinimet geo-, talous- ja sosiaalipolitiikan kentältä sekä parhaat asiantuntijat sotatieteiden, salaliittojen, teologian, runouden, äärioikeiston, V8-maantielaivojen virittämisen, mystiikan, peliteorian ja tundrajuridiikan aloilta.

Tätä tilaisuutta et halua hukata!

3
Jepjep. Kyberpunkkareista, transhumanisteista ja huumeidenkäyttäjistä koostuvan sillisalaatin johtaja meni Floridan yliopistoon puhumaan ajatuksistaan. Osavaltioon julistettiin hätätila.

Aika hyvin hentai-runkkareilta.

4
PRAGER Universitylta tulee aina erinomaisia tietoiskuvideoita. Tämä on myös hyvä: Mikä on Alt-Right? Alle viisi minuuttia.

https://youtu.be/MHXL00wY3nY

Ei se välttämättä putkeen mennyt. Alttareiden vastaus: https://altright.com/2017/10/29/michael-knowles-from-prager-u-tries-to-school-the-alt-right/.

Katso myös kommentit.

5
Persuilta ei siis kommenttia, valeoppositio jatkaa vaikenemistaan.

8
Huomisen seksikkäimmät poliitikot ja vaikuttajat ovat nationalisteja. Internetmaailmassa ja USA:ssa he ovat sitä jo nyt. Donald Trump aiheuttaa naisille orgasmin pelkällä kädenpuristuksella. Globalismi on jo hävinnyt, se pitää vain enää saattaa hautaan.

9
Kuin New Yorkin kaksoistornit, kaatui globalistien rahoilla ja medianäkyvyydellä tekohengitetty irvokas ilmiö, elävä kuollut Hillary Clinton huojuvilta jaloiltaan Yhdysvaltain presidentinvaaleissa 9. marraskuuta 2016. Jo paljon aiemmin, jumalkeisari Trumpin ehdokkaaksi julistautumisen ja hurraahuutojen välisen mikrosekunnin aikana tätä alkuräjähdyksen hetkeä tarkasti kuunnelleet kuulivat, kuinka jossain joukkotietoisuuden utuisilla rajamailla Kiinan muuriakin suuremman dominonappulajonon ensimmäinen palanen kaatui aloittaen massiivisen ketjureaktion. Amerikan sydänmaiden noin 437 miljoonan biljoonan kilojoulen mentaalivoimalla viritetty juna nytkähti eteenpäin ja vaali-iltana tärähti valonnopeudella maailmaa leukaan. Siinä kanveesissa henkeä haukkoessaan maailma muisti keuhkonsa ja huomasi että se oli monta vuosikymmentä kävellyt varpaillaan ja hengittänyt nenän kautta. Tuomari laski kymmeneen. Maailman tyhmä osa jäi makaamaan ja alkoi huutamaan äitiä ja Bernietä apuun. Maailman fiksu osa nousi, huomasi olonsa virkeimmäksi pitkään aikaan ja haukkoi ahnaasti happea keuhkoihinsa. Sitten fiksu osa meni nettiin ja alkoi levittämään totuutta sekä tulisia meemejä. Kuitenkin koska sillä oli päällä valtaisa seisokki, se lähti ulos parittelemaan. Sillä välin maailman tyhmä osa oli kannettu paareilla nettiin huutamaan. Alkoi Suuri Sota.

Sosialistit ovat aina kieroja, tyhmiä sekä tekopyhiä ja usein rumia. Hyi! Nyt kun heidän sisältä ontto ja pinnalta mätä aatteensa korisee kuolemaisillaan, saamme etuoikeuden virkistyä puhtaissa tuulissa. Voimme seistä vapauden vesiputouksessa ja pestä iholtamme sen syyllisyyden, inhon, kuonan ja syljen mitä rottamaiset sosialistit päällemme niin kauan heittivät. Heidän mitäänsanomaton aatteensa lakaistaan pois kuin kuivunut kakkakikkare potkaistaan tieltä. Sitten aistimme taas kunnolla aukeavat. Huomaamme kauneuden ympärillämme ja luovuuden sisällämme. Voimme ihastella eurooppalaisen perintömme luomaa parasta yhteiskuntajärjestystä maan päällä. Huomaamme isot hauiksemme ja korvaamattomat aivomme. Kykenemme taas tuhlaamaan rakkauttamme toisiimme ja tekemään Jumalallemme oikeutta. Saamme rohkaisua ja inspiraatiota tuottaa toinen toistaan taiturimaisempia tekstejä ja piirtää mitä mykistävimpiä kuvia, sillä käsiämme ohjaa taivaallinen innoitus ja luovuus.

Me totuuden ja eurooppalaisen perinnön vaalijat olemme suuria, kauniita ja älykkäitä. Tätä eivät valeuutisten ja keinotodellisuuden häiriinnyttämät keittiörätit ja juustonaksut ymmärrä. Katsokaa nousevia tähtiämme virtuaalitaivaalla, kuinka hyvännäköisiä sekä korkealla älyllä ja moraalilla varustettuja he ovat. Vastustajiemme ainoa keino Suuressa Sodassa on huutaa koska he eivät pääse kanssamme samalle tietoisuuden tasolle. Heillä ei ole aavistustakaan elämän neliulotteisen shakkipelin hienouksista. Heillä ei ole tietoakaan identiteetistä, tyylistä, kunniallisuudesta, itsekurista, moraalista ja Isosta Kuvasta. Heillä on vain valeuutiset ja Hollywoodista imetty maailmankuva. Heidän huumeiden runtelema aivokapasiteettinsa riittää vain liikuttamaan suuta ja hokemaan: "niinku kaikki on tota maailmassa sallittua ja joka ei oo samaa mieltä, ni sen kanssa me ei tota leikitä vaan aletaan niinku huutaa".

Liian kauan nämä lapset hallitsivat maailmaa. Tulevaisuus on meidän. Meidän pitää pelätä vain yhtä asiaa. Sitä että väsymme voittamaan.

10
Eino: vaikka periaatteessa olen kanssasi samaa mieltä niin ehkä kuitenkin kannattaa hiukan rauhoittaa sanaista arkkua. Juudaat saavat kyllä (poliittisen) rangaistuksensa tavalla tai toisella. Kyllähän se rasittaa mieltä kun tietää että lupaava ura politiikassa on jo nyt ohi. Lisäksi vielä armoton paine siitä että missä vaiheessa kusetus paljastuu. Sitähän ei saalista ainoastaan nuivat vaan myös koko oppositio (hauska yksityiskohta muuten että kerrankin ollaan vihervasemmiston kanssa samalla asialla :D)

Kaiken lisäksi olen varma että jo nyt omatunto soimaa useimpia loikkareita niin ettei uni tule yöllä. 

Ja vielä loikkaamisiin, kyllähän noista moni lähti ihan puhdasta tyhmyyttään. Soini sai uunotettua ja veti hölmöimpiä puoluetovereita 6-0

Ei. Vaatimaton ja vaisu itseilmaisu pelaa suoraan globalistien pussiin. He ylläpitävät hegemoniaansa juuri sillä että heidän on annettu määritellä sallitut mielipiteet, sanat, eleet ja retoriset keinot. He määrittelevät suunnilleen kaiken miten ihmiset nykyään elävät ja ovat. Vastalääke on piittaamattomuus poliittisesta korrektiudesta. Suorista ruoto ja karju kuin leijona.

Toistan ja toistan samaa asiaa: katsokaa miten Donald Trump ottaa vallan globalisteilta. Yksi mies näyttää tekevän enemmän kuin miljoona hiirulaista. Tämä ei ole Amerikka mutta pääpiirteissään sama toimii täälläkin, olen siitä varma. Retoriikan lisäksi Trump toki pelaa myös mestarin elkein neliulotteista shakkia koko valveillaoloaikansa. Tämäkin Halla-ahon ja muiden on pakko opetella, nyt heistä paistaa pehmeys. Politiikka on kovaa peliä, varsinkin globalistien seurassa. Vilpitön ei siinä leikissä pärjää, keskiverto saattaa pärjätä ja häikäilemätön saattaa menestyä.

Lopettakaa nöyristely valhemedian edessä ja irtisanoutuminen joka asiasta! Huonoa esimerkkiä näytti juuri Laura Huhtasaari joka selkäydinreaktiona totesi toimittajalle että hän nyt ei ainakaan ole kirjoitellut siellä Homma-forumilla. Mitä ihmettä?! Huhtasaaren pitäisi ylpeästi sanoa että täällä Suomen laadukkaimmalla poliittisella keskusteluforumilla on Suomen maahanmuuttokriittisen liikkeen juuret ja rohkaista ihmisiä liittymään tänne.

11
Lainaus käyttäjältä: writer
Luulin tukeneeni Halla-ahoa mutta Halla-aho on tämän päivän tilannetajuttoman sekoilun johdosta alkanut vaikuttaa Olavi Mäenpäältä taluttaessaan itseään ja persuja puolueena juuri siihen vastustajien ja median haluamaan boksiin.

Et näemmä ole ymmärtänyt globalistien taktiikkaa asiansa ajamisessa. He etsivät pienintäkin heikkouden merkkiä ja jos löytävät, he repivät sinut ja elämäsi kappaleiksi. He urkkivat sinua, lokaavat maineesi, tuhoavat perheesi, elinkeinosi ja uskottavuutesi. He lopettavat vain jos alistut heidän tahtoonsa.

Tiedätkö mitä globalistit pelkäävät eniten? Miehisyyttä, väkeviä naisia, identiteettiä, totuutta ja rehellisyyttä. Globalismi jonka tänä päivänä näemme on rottamaisen kierojen, degeneroituneiden, korruptoituneiden, kansanvaltaa halveksivien, syöpäisten, feminiinisten hiirulaismiesten ja -naisten savijaloilla seisova hanke.

Tämä on totaalista sotaa. Globalistien narratiivi ja valta tuhotaan vain täydellisellä piittaamattomuudella heidän luomaansa "oikeaa" käyttäytymismallia kohtaan. Heille pitää kettuilla, heidän naurettaville argumenteilleen pitää nauraa ja niitä pitää pilkata, heidät pitää armotta nolata ja heidän laajat, korruptoituneet valtarakennelmansa on tuhottava tuomalla ne varjoista valoon. Tämä samaan aikaan kun tuodaan esille omaa, kestävämpää vaihtoehtoa elää ja olla. On annettava miehisyyden näkyä ja lakata kulkemasta seiniä pitkin. Donald Trump näyttää tässä mallia tuolla valtameren takana.

Politiikka ja elämä ihmisyhteisöissä on ja tulee aina olemaan sitä samaa: taistelua ihmismielistä. Tällä hetkellä totalitaristit ovat edelleen selvästi voitolla. Pelin kääntämiseksi tarvitaan massiivinen, monen rintaman hyökkäys heitä vastaan. Suomen pelastajaksi Jussi Halla-aho on liian kiltti. Hänen ja kaikkien muidenkin pitäisi astua kauas mukavuusalueeltaan ja käynnistää täysi pyörremyrsky totalitaristeja vastaan. Haastoa, karvausta, iskuja pitää tulla liukuhihnalta. Pitää järjestää seminaareja ja tapahtumia, tuottaa kirjoja, uutisia ja videoita, murskata unelmoijien höttöargumentit televisiossa ja kahvipöydissä, takoa nettimeemejä ja pilkata valeuutisten täyttämää lehdistöä. Mitä tahansa ja kaikkea jolla saadaan elvytettyä kansallistunto ja ihmiset heräämään unestaan. Jos tässä onnistutaan, loppu hoituu kuin itsestään.

Pitkällä aikavälillä on lähes samantekevää, onko Perussuomalaiset seuraavina vuosina hallituksessa vai ei. Tässä on kyse siitä, saadaanko Suomen kansa halukkaaksi päättämään omista asioistaan. Yksi puolue ei Suomea pelasta, tämä on koko kansan taistelu. Tällä hetkellä Suomen kansan järkyttävä lammasmaisuus tekee tästä maasta totalitaristien temmellyskentän. Heikko yksilöllinen ja kansallinen itsetunto edistää voimakkaasti Salinskyn pelikirjaa noudattavien globalistien agendaa. Tehkäämme tähän muutos!

Rakkaat veljet ja siskot. Muistakaa: rajat, kieli ja kulttuuri. Armeija, valuutta ja parlamentti. Identiteetti, intuitio, inspiraatio, metafysiikka ja totuus. Yhdessä teemme Suomesta jälleen itsenäisen!

12
Pelleileekö tuo jätkä vai onko hän tosissaan? Vilpitön kysymys.

13
New Yorkin yliopistossa järjestettiin tarkka toisinnos Donald Trumpin ja Hillary Clintonin presidentinvaaliväittelystä. Ainoastaan ehdokkaiden sukupuolet oli vaihdettu. Trumpia näytteli nainen ja Clintonia mies. Tulos: Mies-Clintonia pidettiin niljakkeena ja moni tosielämän Clinton-kannattaja olisi ollut valmis siltä istumalta äänestämään näytelmän nais-Trumpia.

Clintonin kannattajat ovat syyttäneet Trumpin kannattajia seksisteiksi. Todistaako tämä koe että asia on juuri toisinpäin?

https://www.nyu.edu/about/news-publications/news/2017/march/trump-clinton-debates-gender-reversal.html

https://www.youtube.com/watch?v=9yC7-JsR2Fk

14
Miten saadaan ison maanosan koko lehdistö, tuomioistuimet, osa kansalaisista ja lähes kaikki päättäjät "polttamaan oma talo"? Tämä Eurooppa-touhu tuntuu kuin asuisi ja eläisi koelaboratoriossa jossa mitä tahansa voi sattua.

Yksityinen pankkisektori, joka on pienen anglo-saksi-eliitistä koostuvan sisäpiirin hallussa ja jonka jäsenet jakavat saman pyrkimyksen orjuuttaa maailman ihmiset, luo rahaa tyhjästä antamalla moninkertaisesti tasettaan enemmän luottoa asiakkailleen. Tyhjästä luotu raha juoksee korkoa jota ihminen kovalla työllään maksaa takaisin, pankin tasetta kasvattaen. Pienistä puroista kasvaa valtavia virtoja. Käytännössä rajoittamattomia rahavaroja hallinnoiva sisäpiiri rahoittaa lukemattomia yrittäjiä, poliitikkoja, vaikuttajia ja hankkeita joiden tavoite on tietoisesti tai tiedostamatta edistää kansalaisoikeuksien kaventamista, kaaoksen luomista ja ihmisten orjuuttamista. Kuten EU:ta, monikulturismia ja George Sorosta. Tai massamediaa ja tiedustelupalveluita. Informaalinen, poliittinen, sosiaalinen ja sotilaallinen peitto on yhä kattavampi ja tukahduttavampi, tilanteen päälle on ohjaillun kansalaisen yhä hankalampi päästä. Tätä jatkuu kymmeniä vuosia, aina vain kiihtyen. Kansalainen ajattelee että työtä tekemällä yhteiskunta nousee vaikeuksista kun tosiasiassa oma ahkerointi vain kiristää entisestään silmukkaa kaulalla ja pakottaa juoksemaan aina vain nopeampaa. Lopulta yksilöt ja yhteiskunnat romahtavat ja kaatuvat sisäpiirin syliin.

Saatanallinen suunnitelma.

15
Voittaja-Trump jatkaa voittamista ja tekee Amerikasta jälleen suuren. Veli sivullinen. paljasti olevansa jo kyllästynyt voittamiseen. Minä en ole kyllästynyt voittamiseen. Kuinka voisin olla kyllästynyt ihmisyyden esiinmarssiin ja sosialistien pieksämiseen? Kuinka voisin olla kyllästynyt totuuden voittokulkuun ja valhemedian tappioihin? Kuinka ihmeessä voisin olla kyllästynyt kansamme henkisen, fyysisen ja taloudellisen turvallisuuden lisääntymiseen?

Viimeisimpänä voittonaan Trump, tuo suuri humanisti, muka vahingossa viittasi olemattomaan tapahtumaan Ruotsissa ja sai panikoivan valhemedian kääntämään koko maailman huomion länsinaapuriimme, tuohon totalitaristiseen dystopiaan josta olisi ollut ylpeä jopa Neuvostoliiton sosialistiperkeleiden eliittikin. Amerikan presidentin ansiosta ruotsalaisetkin saavat kohta maistaa vapautta.

Voittaja-Trump opettaa meille joka päivä uusia tapoja voittaa. Mikä aika olla elossa!

16
Lainaus käyttäjältä: Kansallinen Turvallisuus
Vastikään julkiseksi tullut Euroopan unionin asiakirja paljastaa EU:n valmistautuvan liittovaltion luomiseen. 20.12.2016 päivätty mietintö luo hyväksytyksi tullessaan selkeät suuntaviivat EU:n muuttumisprosessille kohti liittovaltiota.

Mietinnössä todetaan että nykyisin EU:n perussopimuksissa määritellyillä välineillä ei voida tarjota tarvittavia ratkaisuja populististen ja kansallismielisten liikkeiden nousuun sekä taloudellisiin, sosiaalisiin ja muuttoliikkeeseen liittyviin asioihin ja tämän takia perussopimuksia tulee muuttaa. Mietintö jatkuu todeten jäsenmaiden välillä vallitsevan erimielisyyden Euroopan mantereen tulevaisuudesta ja unionin nykyisen hitauden sekä tehottomuuden ja tarjoaa ratkaisuksi yhden yhteisen täytäntöönpanoviranomaisen perustamista.

http://www.kansallinenturvallisuus.com/euroedustajat-valmistautuvat-aanestamaan-liittovaltiokehityksesta

Muokkaus: uutista on muutettu, päivitin tekstiä sen mukaan.

17
Paja / Vs: Keskustelun uudet reunaehdot
« : 14.01.2017, 01:15:48 »
Destruktiivinen tarkoittaa tuhoavaa. Sinun viestintäsi on tuhoavaa.

Sanoi Illman kun Scriptaa luki...

18
Paja / Vs: Keskustelun uudet reunaehdot
« : 13.01.2017, 21:39:18 »
Hattiwatilla on hemmetisti energiaa ja jaksamista penkoa juttuja ja esittää niitä julki, mutta ymmärrän kyllä mistä tämä viimeisin banni sai alkunsa. Joku voisi puhua kaivon myrkyttämisestä ja siitä, että muut asiat jäävät jatkuvan Halla-aho sitä-Halla-aho tätä-Halla-aho tuota-posmottamisen alle. 


Tuo ei ole kirjoituskieltojen syy. Turkkila sanoi joulukuussa että Kaupunkisuunnittelija ja hattiwatti täytyy bannata koska heidän esittämänsä kritiikki on niin terävää ettei siihen voi vastata mitään.

Voitko laittaa linkin tuohon?

En, tapahtui ravintolassa.

19
Paja / Vs: Keskustelun uudet reunaehdot
« : 13.01.2017, 21:29:47 »
Hattiwatilla on hemmetisti energiaa ja jaksamista penkoa juttuja ja esittää niitä julki, mutta ymmärrän kyllä mistä tämä viimeisin banni sai alkunsa. Joku voisi puhua kaivon myrkyttämisestä ja siitä, että muut asiat jäävät jatkuvan Halla-aho sitä-Halla-aho tätä-Halla-aho tuota-posmottamisen alle. 


Tuo ei ole kirjoituskieltojen syy. Turkkila sanoi joulukuussa että Kaupunkisuunnittelija ja hattiwatti täytyy bannata koska heidän esittämänsä kritiikki on niin terävää ettei siihen voi vastata mitään.

20
Paja / Vs: Keskustelun uudet reunaehdot
« : 13.01.2017, 19:23:30 »
Halla-Ahoa on saanut täällä aivan vapaasti kritisoida. Seurauksena siihen saattaa olla useita vastakommentteja, koska hänestä satutaan tykkäämään, mutta väite, että häntä ei saisi kritisoida on täyttä roskaa.

Miksi Kaupunkisuunnittelija ja hattiwatti ovat saaneet porttikieltoja "destruktiivisesta kielenkäytöstä"?

21
Paja / Vs: Keskustelun uudet reunaehdot
« : 13.01.2017, 17:58:21 »
Miniluv lopetti moderaattorina samaan aikaan kun hattiwatti viimeksi sai porttikiellon. Sattumaa?

22
Kylänraitti / Vs: USA:n presidentinvaalit 2016
« : 09.11.2016, 11:47:15 »
Näin viime viikolla kuntosalilla melkein eduskuntaan valittua kaupunginvaltuuston keskustalaisjäsentä. Oli sitä mieltä että Clinton vie vaalit. Sanoin hänelle että Trump ottaa maanvyöryvoiton ja ulkopolitiikka menee uusiksi. Kysyin miten Keskusta on valmistautunut tähän. Vastaus: "Ei varmaan mitenkään".

Kerta toisensa jälkeen törmää siihen miten tietämättömiä ja välinpitämättömiä päättäjät asioista ovat. Hankkivat (dis)informaationsa valhemediasta ja sitten ollaan housut kintuissa kun ei mennytkään kuten piti. Tarvitsemme valveutuneempia päättäjiä!

Clinton ei tullut vaalivalvojaisiin. Liekö lähdössä maanpakoon? Vankila odottaa.

Gallupit menivät roskiin, "asiantuntijoiden" ennustukset menivät roskiin. Oletan että jos Hommalla toimivilla maksetuilla (?) ammattiselittäjillä ja paskanpuhujilla on yhtään säädyllisyyttä, eivät näyttäydy täällä enää koskaan. Nolasivat itsensä täydellisesti.

Toiveemme on toteutunut. Kiitos Amerikka! Seuraavaksi Itävalta, Ranska ja muut Euroopan maat. Tämä on vasta alkua!

Kiitos Trump!


23
Kylänraitti / Vs: USA:n presidentinvaalit 2016
« : 01.11.2016, 18:51:40 »
https://sputniknews.com/columnists/201610311046920348-clinton-fbi-november-surprise/

En halua uskoa tähän koska minulla on Unelma. Sen mukaan presidentti Trump on ollut vaalikampanjassaan vilpitön. Hän saa Mestareilta tarjouksen mutta kieltäytyy siitä ja moukaroi republikaanienemmistöisen kongressin avulla armotta maansa mätäpesäkkeitä. Mestarit eivät onnistu tapattamaan Trumpia ja käydään pitkä taistelu, Säälittävät vastaan Moraalittomat, Deplorables versus Immorals. Internet otetaan takaisin YK:lta ja Pepestä tehdään internetin kuningas. Mestarien valtarakenteet revitään hajalle ja vapauttajamme Donald Trumpin johdolla maailmassa alkaa ennennäkemätön Ihmisen Kultakausi.

24
Kylänraitti / Vs: USA:n presidentinvaalit 2016
« : 01.11.2016, 18:21:42 »
Mitä ainetta sivullinen vetäö ja mistä sitä saa?

Ikänsä sosialistisen illuusion kuplassa eläneenä jopa älykäs ja kyvykäs mies saattaa hetkeksi mennä sekaisin onnesta kun tajuaa meitä kohdanneen julman petoksen laajuuden ja alkaa tervehtyä. Joku humaltuu viinasta, toinen totuudesta. Iloitkaamme.

25
Yhden vanhemman perheissä ymmärrän valtion päivähoidon, muuten en. Pienen lapsen paikka on kotona. En usko väitteeseen sosiaalisten kykyjen kehittymättömyydestä kotihoidossa. Puolustautumistaidot kiusaajia vastaan epäilemättä päiväkodissa kehittyvät, paitsi jos on keskimääräistä herkempi lapsi joka tuostakin riesasta saattaa saada pahatkin traumat. Matkustelusta ei mielestäni kannata painetta ottaa. Ehtii sitä aikuisenakin reissata, tärkeintä lapselle on turvallinen kasvuympäristö.

Arvovalintoja nämä ovat mutta jos minulla lapsia joskus on, mieluummin tingin elintasosta kuin jälkikasvuni oikeudesta turvalliseen ja rakastavaan kasvuympäristöön. En millään voisi laittaa lastani marxistien aivopesulaan levottoman kakaralauman keskelle.

26
Kylänraitti / Vs: USA:n "haamukirjoittajat" netissä
« : 15.09.2016, 17:31:19 »
Onko heitä kenties myös Hommaforumilla?

Yksi soroslaisten maksama jankkaaja ainakin löytyy.

27
[...]Nyt saa jo riittää tämä valkoinen häpeä. Toiseutta ihaillaan. Jokainen neekeri ja vähänkin tummempi saa sanoa olevansa ylpeä ihonväristään, etnisyydestään, kansastaan jne. Auta armias, jos valkoinen sanoo samaa.

Valkoisten on aika lopettaa häpeä ja olla ylpeä kaikesta siitä, mitä valkoiset ovat maailmassa saaneet aikaan ja tuoda sitä myös esiin, kehua valkoista rotua ja saavutuksia. Myös me tarvitsemme vahvan identiteetin tässä nykymaailmassa.

Aamen.

Nyt alkaa tapahtua. Laiva kääntyy lopulta yllättävänkin nopeasti. Järkevän identitaaripolitiikan aika on pitkän petoksen jälkeen tullut takaisin. Meistä vahvimmat pitivät yllä veljeyden ja vapauden hiipuvaa hiillosta, joka nyt roihahtaen on leimahtanut täyteen liekkiinsä valaisten apatiassa vaeltavien ihmisten mielet. Tarve muutokseen realisoituu parhaiten Donald Trumpin inspiroivassa persoonassa ja innostavissa puheissa. Trump kanavoi kansojen kyllästymisen valkoisten itseinhoon sekä manipulaattorien ja hyödyllisten idioottien vuosikymmeniä syöttämiin valheisiin.

Me olemme kansa.

Alas sosialismi! Alas kansanvaihto, feminismi, älyllinen epärehellisyys ja poliittinen korrektius! Totuus voittaa, valheet kuolevat. Eläköön identiteetti, itsekuri, rehellisyys ja kunnia! Unelma on kuollut. Eläköön ihminen, eläköön Eurooppa!

28
Lainaus käyttäjältä: Antti Kaikkonen
Pohjolan tummiin öihin hukkuvaa ulinaa

En halunnut sortaa heitä, satuttaa heitä, vangita heitä tai riistää heitä. Halusin yksinkertaisesti elää yhteiskunnassa, jossa jälkeläiseni voisivat kasvaa harmoniassa ja saavutuksessa, kauneudessa ja veljeydessä. Tiesin, että nuo ihanteet olivat mahdollisia eurooppalaisen perintöni yhteiskunnassa, ja lopulta mahdottomia integraation ja monikulttuurisuuden alaisuudessa.

29
14/2016: Kirkon johtoon valitaan vain ne, jotka kannattavat sateenkaaren välistä liberaalien agendaa

30
18/2016: Renkipoika omassa talossaan