UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - siviilitarkkailija

Sivuja: [1] 2 3 ... 529
1
Lainaus
En alkaisi suremaan näiden seikkailijoiden kohtaloja. Itse ovat valinneet tiensä.  

Mutta tietenkin kun tähän on sekaantunut suomalainen poliitikko

...mutta kun sen pekuleen ex poliitikon palkan maksaakin veronmaksajat ja aika vitusti maksaa...5800€/kk. Aika kova tulotaso henkilölle jolle maksetaan siitä että nimenomaan pysyisi etossa tällaisista jutuista.
Täytyy jaksaa odottaa ruumiinavausta nro 3 Suomessa (pelkoni on että Kampalassa on pariin kertaan avattu) ja sen tuloksia. Ugandassa ollaan kuitenkin varmoja henkirikoksesta aiemman sijaan. Tässä mennään aika sitte huhupuheiden voimin ja luonnollisesti voidaan ja mennään joskus metsään.

Sen verran on pakko kompata Patrian johtoa että näillä näytöillä koko firma ei ole ollut mukana kaupoissa. Jos jotain realistista kauppaa olisi syntymässä, heitä ei ole informoitu. Voi olla innokkaita myyntihenkilöitä kuten pitääkin. Mutta mitään sellaista tietoa en ole löytänyt mikä viittaisi Ugandassa olevaan AMV tarpeeseen. Ainoa syy miksi AMV:t voisi mennä Ugandaan on se että ne vietäisiin sieltä edelleen johonkin...kriisipesäkkeeseen...

2
Lainaus käyttäjältä: Hohtava Mamma
Muistaakseni TT murhattiin eikä kuollut huumeisiin?

Ilman ruumiinavausta on vaikea sanoa mitään. Silminnäkijähavaintojen mukaan vainajan suussa oli ruskeaa ainetta ja 14 "tin engl." jotain...löytyi huoneesta.

Lainaus
Koska Linden  oli se joka löysi ruumiin uskon,
...

Minä en usko yhtään sanaa Lindenin suusta ilman muuta konkreettisesti todistettavaa näyttöä. Linden Itse kertoo löytäneensä vainajan ja 9 hompanssia uskoo 10:stä. Ei riitä minulle. Itseasiassa tekee Lindenistä entistä epäilyttävämmän. Linden, eduskunnan älykkäästi eu:lta saamansa määräyksen mukaan säätämällä itsekriminalisointisuojalla, voi valehdella henkirikosepäilyissä niin paljon kuin huvittaa. Hänellä ei todellakaan ole mitään totuudessapysymisvelvollisuutta kuin todistajalla.

Miksi Linden, joka on valehdellut likipitäen kaikessa mahdollisessa tähän asiaan liittyvässä, puhuu vainajan löytämisessä totta? Okei...kuvitellaan että Linden puhuu totta. Tömistelee vainajan huoneeseen?

1. Yrittikö elvyttää? Ei.
2. Soittiko apua? Ugandan 112? Ei?

-> pakkaa kamat ja kipittää diplomaattipassin avulla Egyptiin. Erinomaista ministerin kv osaamista.

Lainaus
että Suomen poliisi kuulee asiaan liittyen Lindeniä hänen saavuttuaan Suomeen. Ugandan poliisin mukaan häntä ei epäillä rikoksesta, joten häntä ei ole tarpeen pidättää.

Ei sitä diplomaattipassin kantajaa edes voida pidättää vaikka haluttaisiin. Edes kuulemista(epäluotettavana todistajana) tai kuulustelua (rikosepäiltynä) varten. Maan ulkoministeriöt sensijaan voi heittää tyypin ulos 48 tunnissa mikä Lindenin kohdalla on varmaan tapahtunut nopeammin kuin ehtii sanoa "kissa".


3
Ihan hyvä realismipäivitys, paitsi että kun ihminen kuolee huumeisiin, asemyyntimatkalla, homma ei kuittaannu pelkällä myyntijohtajan titteli/asema-vaihdolla. Tapana on tutkia henkirikosepäilyissä kaikki osalliset ja lopettaa tai kovasti muuttaa tutkintaa kun mukana ollut näyttää diplomaattipassinsa.

Linden otti hatkat ja jatkoi Egyptiin palkintomatkalle kuin mitään ei olisi tapahtunut...Kukaan ei edes tiedä onko Lindeniä edes kuultu/kuulusteltu. Tämä on diplomaattipassin etuja henkirikostutkinnoissa ulkomailla.4
Lainaus
Ei Linden mitään lakeja ole rikkonut.

...aika vaikea sanoa kun en tunne Ugandan lainsäädäntöä ...koskien henkirikoksia...asekauppoja....


5
Tuskin silti on vain Teräsvuoren ja Lindenin välinen kupru. Todennäköista on että Patria- ja Kokoomuspiireissa vedetään pitkää tikkua siitä ketä ja mitä joudutaan uhraamaan vai vedetäänkö pokerina vaan nykyistä linjaa....

Minä veikkaisin että sosialistien ex-ja kepuliministerit ovat omissa puoluetoimistoissaan alkuvahingonilon jälkeen alkaneet laskeskelemaan omia eläkemenojaan ja tulleet siihen johtopäätökseen että kun oma henkilökohtainen taloudellinen etu on Suvi Lindenin takia vaarassa (jos eduskunta oikeasti puuttuu ex-kansanedustajien kohtuuttomiin eläke-etuhin) ...

Suvi Linden on uhrattavissa...
Koko hiton Patria on uhrattavissa...
Rikostutkinta...ei edes aloiteta...
Teräsvuori? Kuka #tun Teräsvuori?...
Uganda? Evvk...

Ex-kansanedustajien eläkkeetuuksiin verrattavia asiota on aika vähän. Jos etuuden käyttö rikolliseen toimintaan paljastuu ja vaarantaa ex-kansanedustajien etuudet, en tiedä mikä voisi järkyttää Suomen eduskunnassa enempää..

6
Lainaus
Minua ainakin kiinnostaa sekin yksityiskohta, kenen rahoilla tätä retkikuntaa on Ugandassa, ja nyt Lindéniä Egyptissä, pyöritetty. 

Linden tasan tarkkaan tulee sanomaan että hänen toimintansa on veronmaksajien rahoilla tehtyä yksityisen poliitikon humanitaarista toimintaa johon eduskunnan puhemiehen (hirviön ja toisen kokkareen) Risikon perustama kansanedustajien eläke- ja palkitsemistyöryhmän ei missään nimessä tule puuttua. Eikä hirviö-Risikko todennäköisesti tule työryhmää tähän suuntaan edes ohjeistaaämaan.

Suomalaisen veronmaksajien rahoilla ja ex-ministerin diplomaattipassin suojissa aseet ja huumeet "hupsustakeikkaa" vain kulkevat rajojen yli sisäministeriön kovan rikollisuuden yksiköiden keskittyessä "nettijournalistien" tuotosten tutkintaan.  Ja tämä ei edes ollut mikään vitsi. Tämä on periaatteessa kupletin juoni. Yksi 41 v vainaa ei paina ministerien omien eläkejärjestelyjen rinnalla yhtään mitään.

Mutta jos tästä jotain hyvää pitäisi etsiä niin omiensa eli ex ministerien ja k-edustajien joukossa Suvi Linden on todennäköisesti niin kuollut kuin epä-ihminen ja murokulhoon kussut voi olla. Linden ja Teräsvuori reväyttivät kokonaisen korruptioteollisuuden maamme ex valtionhallinnosta näkösälle. Jos ugandalaiset valtionhallinnon johtajat eivät Lindeniä listineet, suomalaiset ex-valtiojohtajat ja -kansanedustajat luultavasti listivät.

En ihmettele jos Linden on hyvin pitkään kiireinen hyvin kaukana Suomesta...poliittiselle korruptioeliitille ja siihen pyrkiville kuten Orvon Pettereille hån on persona non grata...delata...

7
Saksa on valtiona paljon epävakaampi kuin miltä se Suomesta katsottuna näyttää. Sen demokratiaperinne ja juridinen puolueettomuus on lähes lapsentasoa. Ei siis ihme että juuri Saksa on siirtynyt aina totalitarismista toiseen omaa loukkaamatonta johtajakunniaansa suojellen.

Saksa on päättänyt että Ranskan eu:n avulla valloitettuaan, se voi valloittaa koko muun Euroopan. Rahan ja uhkailun ja poliittisen eu petollisuuden avulla se murskaa kansalaisoikeudet ja tasavaltalaisen hallitusmuodon ja palauttaa eurooppaan yksinvaltiuden.

Ei tämä ääriväkivaltaisen uskontopolitiikan maahantuonti ole mitään sattumaa. Se on osa Saksan valloitusstrategiaa jolla Saksa vaientaa eu kritiikin. Jos eu kriitikkoja ei voida vaientaa rahalla tai suojatyöpaikolla, heidät vaiennetaan uskontopoliittisella terrorismilla jota Saksa uskontopoliittista terrorismia harjoittaneena valtiona ymmärtää ja osaa hyödyntää. Erityisesti maahantuottamalla.

8
Tämäkin tapaus tuli päivänvaloon ainoastaan siksi että suomalainen liikemies kuoli....

...ja asiasta kirjoittanut Ugandalainen toimittaja Charles Etukuri katosi...

9
Lainaus
Jos Patriaa haluttaisiin johtaa järkevästi ja Valtio olisi vastuullinen omistaja niin kaikki asiaan sekaantuneet pihalle ja myös toimitusjohtaja pihalla koska hänenkin selittelynsä ovat aivan seli-seli-tasoa ja hän on vastuussa siitä että hänen alaisensa ovat tehneet typerän sekoilun suomen-ennätyksen tässä asiassa ja hän on siitä toimitusjohtajana vastuussa.

Mistäs tempaiset moduliamv perehtyneitä myyntijohtajia tilalle? Voi nimittäin olla niin että jo tehdyt korruptiokaupat katkeaa. Ei noita asejärjestelmiä niin vaan myydä. Pitäisi olla voiteluaineita...

Katselin tuota edesmenneen vaalimainosta. Näyttää häppävesi maistuneen. Ja toimi Vantaalla , monikulttuurihuumeita vilisevässä paikassa. Hmm..

Tämä Linden-Patria yhteys tulisi selvittää tarkemmin. Kuka maksoi Lindenin lennot. Kokkareet on tosi huonoja maksamaan itse mitään ja ainoa joka tuon tiedon voi saada on poliisi. Patrian ja Lindenin omiin sanomisiin ei voi luottaa pätkääkään. Kun selvittää rahan liikeet, saa aika paljon selville.

10
Nyt pitäisi uskoa että Suomen ulkoministeriö, Timo Soinin (uuvatinsininen) johdolla alkaisi tonkimaan esim komm.kok. ex valtioneuvostojäsenien liiketoimintaa ja yleensä tekemisiä ulkomailla näiden poliittisen uran jälkeen? Aint going to happen. Pelkästään Kiljusen (sosialistisaasta ja kehitysyhteistyöhuijari) tekemisistä saisi kirjasarjan.

Kyseessä on maamme tapa jossa joka vuosi lapioidaan n 1 mrd € rahaa ex poliitikkojen lomailupuuhasteluun. Mm tällaisiin keskusteluterapiajuttuihin kuin Egyptissa tapahtuvaan naisasiapuhetapaamiseen jolla ei saada mitään aikaiseksi mutta voidaan vähäksi aikaa välttää henkirikostutkinnan kuuma.

Ps krp:n tutkijatkin ovat pikkuhiljaa heräämässä kokoomuskoomasta. Odottavat yhteydenottopyyntöä Ugandasta. Toivottavasti eivät henkeä pidätellen ...

11
Jos meillä on (kutsuttakoon vaikka Repaksi ja Makeksi) kahden elämänsä ehtoopuolelle siirtyneen kansalaisen kunnan kassasta maksama vuokra-asunto, jossa ryypiskelyn päätteeksi Repa löytyy seuraavana aamuna kuolleena. Yhtä harvassa on ne poliisit jotka päästää samassa asunnossa vainajan löytäneen Maken kävelemään tuosta vaan, kuin ne Ugandalaiset poliisit jotka ottaa entisen ministerin kiinni tämän liikekumppanin kuoleman johdosta. Edellisessä tapauksessa lienee täysin ymmärrettävää ja jopa lain mukaiseta että Make viedään koppiin kunnes asia selviää ja Suvi Linden (diplomaattipassillaan) kävelee vapaaksi selvityksen ollessa kesken.

-> vaikka lehdistä ei voi lukea tai lainailla, tapahtumahetkellä paikallaolleiden mielentilalla on merkitystä. Yllättävän paljon. Koska emme voi itsekriminalisointisuojan perusteella tietää yhtään mitään Suvi Lindenin todellisista tunteista koska hän voi valehdella niin paljon kuin huvittaa, emme voi edes tietää jos Teräsvuori ja Linden olivat kuolinyötä edeltävänä päivänä riidoissa.

Voihan olla niinkin, ja usen kiinnioton jälkeen käy, että aiemmin ystävällisissä suhteissa olevat suuttuvat myös toisilleen. Kun nämä ovat ainoita lähellä olevia ihmisiä joiden kanssa ollaan tekemisissä. Lindenin käytös kuoleman jälkeen viittaa vahvasti siihen että mitään lämpöä ja huolenpitoa välillään ei ollut. Ja kun Linden on varsinainen petopoliitikko, olisiko peräti saanut selville epäilemäni salakuljetusbusinekset itsensä Teräsvuoren huumemuuliksi saattaen.

12
Kun näköjään tämä ei kaikille avaudu, niin kysytään :" kuinka moni on aikuisten oikeasti nähnyt kuolleen ja jatkanut elämäänsä kuin mitään ei olisi tapahtunut"? 

Kuinka moni päättää että oma "kisakalenteri" on tärkeämpi kuin kanssamatkustajan kuolema? Näin toimivia ihmisiä ei ole montaa. Jotka yksinkertaisesti kykenevät näin tunnekylmään toimintaan.

13
Ajatella, hommamodet " suojelee " Suvi Lindeniä. Jos nimittäin asia olisi ollut kiinni valta/valhe mediasta, niin koko henkirikos Ugandassa olisi jäänyt selvittämättä ja hoidettu pikku-uutisena takasivulla. Itseasiassa koko keskustelu olisi jäänyt käymättä.

Kylmähermoinen ihminen joka yksinkertaisesti kävelee vainajan yli sivulle vilkuilematta ei tietenkään voi liittyä millään tavalla henkirikokseen...Fail.

14
Lainaus
Tämä on edelleen ns. aktiivinen uutisketju, joten pysytään ketjun otsikon kertomassa aiheessa, vältetään joutavia jorinoita ja katsotaan taas niiden lainausten perään. 

Kun mode Kemolitor (tai kuka vaan mode)  käy poistelemaan Suvi Lindenin mielentilaa koskevia viestejä, niin Millähän perusteella? Kuulkaa kyllä se nyt vaan on vitun relevanttia henkirikoksessa selvittää missä mielentilassa ympärillä olevat on, vaikka mode (1 kpl) on itse päättänyt(?) että ihmisen mielentilaa tai siihen liittyvää ei saa/voi postittaa uutisketjuun.

Kun A löytyy kuolleena B:n kanssa yhteiseltä matkalta, niin hommamoden mielestä B:n mielentilalla ei voi olla mitään tekemistä asian kanssa? Haloo. Vähän tolkkua kiitos. Kyllä se vaan aika vitun paljon liityy itse asiaan selvittää B:n mielentilaa vaikka se ei ole eksaktia tiedettä ja pahimmillaan voi johtaa harhaan.


15
Totuus ja keskustapuolue eivät voi kuulua yhteen.

Mutta aseita on myytävä jos abi meinaa jatkossa opiskella ja viettää kivaa elämää.

16
***
Free Etukuri!!!

Toisaalta monesti näiden veijareiden ongelma on liian löyhä etukuri, etuveitikan kanssa.

Vaikka tuo onkin pirskatin hyvä heitto ja totta, täytyy muistaa että toinen on oikeasti vaarallisen hallinnon ja poliisin kiinniottama jolle ihmishenki ei merkitse mitään.

Jos pitäisi suojella oikeaa journalistia jota koko Suomen valtioneuvoston nykyiset ja entiset ministerit vainoaa ja haluaa vaientaa suojellakseen omia rikollisia busineksiaan, niin perkele Charles Etukuri on ihan oikeasti turvapaikan tarpeessa oleva vainottu toimittaja.

Niin hompanssi kun olenkin, niin juuri siksi on toivottava ja uskallettava puolustaa sitä mikä on oikein. Ugandalaista toimittajaa. Joka ei varmaan ymmärtänyt miten myrkylliseen ja vaaralliseen juttuun iski kätensä.

Suvi sitten lähti Egyptiin. Akka on luultavasti aika psyko. Jokainen normaali ihminen himmaa kun väkeä kuolee ympäriltä. Korp.komm.kok. Suvi Linden painaa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hänen palkkansa juoksee kuin mitään ei olisi tapahtunut. Suvin logiikalla mitään ei ole tapahtunut. Onkohan sillä joku toimintashokki...vai täydellinen tunnetilan tyhjiö. Kokoomuksen normimeininki jäänyt päälle?

17
^ Enpä tiedä onko diplomaattipassista isompaa hyötyä muulihommissa. Ugandasta nyt saa varmaan koneeseen mukaan mitä haluaa kun lataa pinon dollareita tiskiin.

Ei ihan nii  helposti kuin diplomaattipassilla.

Lainaus
Diplomaattipassi ei ole sama asia kuin diplomaattinen koskemattomuus.

Aivan. Mutta salakuljetettaessa tästä on hyötyä kun kaikki eivät tätä tiedä.

Lainaus
Samoissa security jonoissa ne diplopassin omaavat seisovat kuin taviksetkin. Jos ei kassi aukea kum security käskee niin koneeseen ei pääse.

Asia ei ole noin. Riippuu täysin kassista. Huomaa ettet tiedä mistä puhut. Diplomaatin "oma" kassi aukeaa, valtiolle kuuluva diplomaattilähetys ei aukea. Tämä ei tarkoita sitä etteikö tutkittaisi. Kyllä tutkitaan, mutta toisin keinoin.
Lainaus
Isoin hyöty tuosta diplopassista taitaa olla siinä että viisumit järjestyy ihan toisella tavalla ja usein maksutta.
Tai sitten siinä että hallinnossa oleva ryhmä päättää ystävällisesti siirtää dildomaattipassin haltijan eri hotelliin ettei tarvitse tappaa. Samoin kiinniotot poliisin kanssa ja rikostutkinnat kivasti keskeytyy...

18
Lainaus
Pitää olla aivan täys-idiootti jos suunnitelee tuovansa huumeita Ugandasta eurooppaan varsinkin kun pitää lentää Eurooppaan Qatarin tai jonkun muun muslimi-maan kautta.

Ei ollut huumebisneksissä sillä en usko että oli niin tyhmä.

En Tiedä oliko, kerroin vain sen mikä on voinut olla taustalla kun liikemies kuolee vieraan maan hotellissa oltuaan kiinniotettuna epselvässä asekauppa-virityksessä.

Huumekauppiaat on monipuolinen kokonaisuus erilaisia ihmisiä joista löytyy pitkiä, pätkiä, omasta mielestään neroja ja muuten vaan fiksuja jotka tekee tyhmyyksiä.


19
Lainaus
Toi huumejuttu on ihan sun omaa folioilua.
Kukaan ei ole niin idiootti että lähtisi jostain Ugandasta kuljettamaan huumeita eurooppaan.

Tai sitten on...


Lainaus
2016 the late Teräsvuori met a Ugandan, Faridah Naggayi in Dubai and the two became friends. “When he wanted to travel to Uganda, he contacted her about his business dealing and requested to meet the security minister.

Jos tämä pitää paikkansa niin tämän Teräsvuoren bisnekset pitäisi tutkia aika tarkkaan.

1. Ensikuulemalta monimiljonääri joka sittemmin paljastuu varakkaaksi kokoomuslaiseksi...ehkä ei enää monimiljonääriksi(?!)

2. Liiketoimissa ja urassa ei ole mitään metalliteollisuuteen liittyvää. Ei mitään. Silti menee myymään hi-tech panssaroituja miehistökuljetusvaunuja ...Ugandaan?

3. Ravintolan pokebusiness on tiukasti hanskassa...Suomen ehkä suurin huumeiden ammattilevitysala..

4. Huom hän ottaa yhteyttä Ugandaan !? Teräsvuori on aloitteellinen!?

-> jos unohdetaan hetkeksi kuollut svedupelle samoissa aikeissa ja kysytään miten ihminen kuolee noissa kuviossa nopeimmin? Vastaus:huumekaupoissa. Tähän viittaa myös kuolintapa. Asebusineksessa olisi todennäköisesti ammuttu.

Teräsvuori on voinut suunnitella huumelastin kuljettamista vuosia. Tämä Lindenin matkustelu on osa kuviota jossa koko Patrian AMV kauppa oli pelkkä suuri kulissi. Idea on koko ajan ollut huumeiden tukkuosto ja maahantuonti Lindenin avustuksella. Jopa rahan vienti Suomesta olisi kivasti sopinut kuvioon "lahjuksesta Afrikkaan" kun varsinainen tarkoitus on ollut raakahuumelastin osto.

Ja perillä kohteessa kaveri yllättyy kun tärähtää kiinni rajalla. Poliisi tutkii henkilön maahantulon perusteella (että onko tällä huumekaupoissa vaadittavaa käteistä)...ehkei ole -> johtopäätöksiä, mies yritti kusettaa poliisin suojelemia huumeiden tukkukauppiailta näiden huumeet tai varmistettiin että tyypillä on massia ja diplomaattiakka toiseen hotelliin. Tämän jälkeen klassinen vedätys jossa ulkomainen huumekaupoissa ollut tapetaan ja rahansa varastetaan.

20
Lainaus
2016 the late Teräsvuori met a Ugandan, Faridah Naggayi in Dubai and the two became friends. “When he wanted to travel to Uganda, he contacted her about his business dealing and requested to meet the security minister. 

Jos tämä pitää paikkansa niin tämän Teräsvuoren bisnekset pitäisi tutkia aika tarkkaan.

1. Ensikuulemalta monimiljonääri joka sittemmin paljastuu varakkaaksi kokoomuslaiseksi...ehkä ei enää monimiljonääriksi(?!)

2. Liiketoimissa ja urassa ei ole mitään metalliteollisuuteen liittyvää. Ei mitään. Silti menee myymään hi-tech panssaroituja miehistökuljetusvaunuja ...Ugandaan?

3. Ravintolan pokebusiness on tiukasti hanskassa...Suomen ehkä suurin huumeiden ammattilevitysala..

4. Huom hän ottaa yhteyttä Ugandaan !? Teräsvuori on aloitteellinen!?

-> jos unohdetaan hetkeksi kuollut svedupelle samoissa aikeissa ja kysytään miten ihminen kuolee noissa kuviossa nopeimmin? Vastaus:huumekaupoissa. Tähän viittaa myös kuolintapa. Asebusineksessa olisi todennäköisesti ammuttu.

Teräsvuori on voinut suunnitella huumelastin kuljettamista vuosia. Tämä Lindenin matkustelu on osa kuviota jossa koko Patrian AMV kauppa oli pelkkä suuri kulissi. Idea on koko ajan ollut huumeiden tukkuosto ja maahantuonti Lindenin avustuksella. Jopa rahan vienti Suomesta olisi kivasti sopinut kuvioon "lahjuksesta Afrikkaan" kun varsinainen tarkoitus on ollut raakahuumelastin osto.

Ja perillä kohteessa kaveri yllättyy kun tärähtää kiinni rajalla. Poliisi tutkii henkilön maahantulon perusteella (että onko tällä huumekaupoissa vaadittavaa käteistä)...ehkei ole -> johtopäätöksiä, mies yritti kusettaa poliisin suojelemia huumeiden tukkukauppiailta näiden huumeet tai varmistettiin että tyypillä on massia ja diplomaattiakka toiseen hotelliin. Tämän jälkeen klassinen vedätys jossa ulkomainen huumekaupoissa ollut tapetaan ja rahansa varastetaan.

21
Voisi olla korkea aika alkaa väsäämään seinälle tällaista kartoitusta  ;)

http://laurenbeukes.com/wp-content/uploads/2013/07/Wired-Murder-Wall-string-theory.jpg

Seinätekniikka on varsin hyvä selvittämään monimutkaisia juttuja, mutta "seinän kyhääminen" alkaa olla sen verran työlästä ettei sitä viitsi aloittaa ellei joku maksa työstä rahaa. Hompansseille ei totuuden selvittämisestä makseta. Ei työkaluja eikä työtä kannata valmistaa...

Muutenkin kun tämä juttu menee suoraan maamme hallinnon ytimeen, jokaiseen valtioneuvostoon ja valtion palkitsemaan ministeriin nykyisin ja elossaoleviin toimintakykyisiin = onko amatöörien kauhean järkevää mennä syvälle Suomen hallintokorruptioon? Ehkä kun ammattilaiset eivät ilmiselvästi haluaisi.

22
Lainaus
Afrikkalainen kenraali tuskin on kauhean täpinöissään jostain ilmastoidusta ohjaamosta mukavilla penkeillä tai huippuluokan ajotietokoneesta 

Paitsi jos alat ajamaan ihmiskarjaa maan rajojen läpi...niin että paikalliset poliisit ei voi mitään...Lainaus
Ainoa asia, joka on arvoitus; minkä värisessä matkalaukussa Suvi piilottelee varastamiaan taalapinoja!

Eikä sekään ole arvoitus, kokoomuksenvärisessä. Nämä liiketoimintajärjestelyt ja valtion omaisuuden pilkkahintaan myynnit korp.kom.kok lähipiireille sisältävät puoluetukivaatimuksen.

Että saa tehdä näitä busineksia, pitää vastineeksi tukea kokoomuksen ehdokkaita ja puoluetta taloudellisesti...niin ja tietysti joka välissä vaatia eu:ta ja sen ylivaltaa ja markkinoita eu:alaisuudessa.

23
Lainaus
Lintilä vaikuttaa epäpätevältä hölmöltä.

Yleensä pidän suomalaisia kantahenkilöitä varsin pätevinä, mutta yksi poikkeus sääntöön löytyy, yk-joukoissa palvelleet komppaniavääpelit. Tähän ryhmään näyttäisi pesiytyneet henkilöstöä joka johtajiksi päästyään on varsin osaamatonta ja organisaatiolle haitallista. Eräs tällainen epeli pisti puolessa vuodessa hyvin tuottavan yrityksen polvilleen, Valtionhallinnossa maksajan taskut kestävät tunarointia paremmin.

24
Lintilä ajatteli että henkirikosepäilyyn voi puuttua puhumalla kepulia. No asia on niin että tässä on niin monen puolueen ja ministerin henkilökohtainen eläkesuunnitelma ja toimeentulo kyseessä (liike-elämän konsultointi poliittisia kontakteja ja ulkomaanosaamista myymällä), että tavallaan olisi pitänyt arvata. Valtion hallinnon ministerit, nykyiset ja entiset, ovat valmiit tapattamaan vaikka sata liikeyrittäjää kunhan heidän henkilökohtaisiin etuihin kuten valtion makselemiin palkkoihin ja diplomaattiaseman väärinkäyttöön ei puututa.

Oikeudellisesti ja poliittisesti homma menee aivan kestämättömäksi jos ministeri myöntää (tai edes tutkii) ex-ministerin, jonka palkan maksaa veronmaksaja, osallistumista huumerikollisuuden järjestelyyn.

Huumerikollisuudessa ministeri on yleensä ollut raja jota ei ole ylitetty (Suomessa). Tämän takia ministereille tungetaan suuri määrä rahaa uskoen että ministeri, eläkkeelle tai suojapuuha-työhönsä siirryttyään, ei aiheuta ongelmia eikä jaa valtionhallintoon liittyvää tietoaan rikollisuuden tai ulkomaisen tahon palvelukseen. Kokoomukselle ex-ministerin osallisuus olisi aivan katastrofaalista. Vaikka..

...Nykyisellään puolueiden on jotakuinkin mahdotonta tietää tai torjua huumausainerahan päätyminen niille. Kokoomukselle raha, melkein mistä vaan, on tervetullutta. Yksittäinen kokoomuslainen poliitikko voi olla mitä mieltä hyvänsä huumausainerahasta, puolueen hallinto ja markkinointikoneisto tuskin edes toimisi nykymittakaavassa ja teholla ilman likaista rahaa, tuli se rikollisilta gryndereiltä tai sitten...huumekauppiailta.

25
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005568002.html

Lainaus
Ugandan sisäministerin mukaan selvitykset suomalaismiehen kuolemaa tutkineen, mutta siepatuksi joutuneen toimittajan löytämiseksi ovat käynnissä.
Epäselvissä oloissa viime viikolla Ugandan Kampalassa kuolleen 41-vuotiaan suomalaisen liikemiehen tapaus nousi esiin torstaina myös maan parlamentissa.

Parlamentin Twitter-sivujen mukaan parlamentin jäsenet ovat ilmaisseet huolensa niistä olosuhteista, joissa suomalainen liikemies kuoli hotellissaan. Lisäksi on vaadittu selvitystä siitä, miksi tapauksesta kirjoittanut paikallinen rikostoimittaja on pidätetty.

...Suomessa sisäministeri on kai mykkä(nen kom.kok)

26
Mutta jos olisit kokoomusta johtava valtiovarainministeri, ymmärrettävästi olisit pahassa flunssassa etkä voisi vastata yksittäiseen kansanedustajan välikysymykseen:

Onko Kokoomuksen johto tai Petteri Orpo tai kokoomuksen avustaja ollut yhteydessä Suvi Lindeniin tai tapausta tutkivaan poliisiin?

Onko sisäministeri ottanut yhteyttä tai puuttunut millään tavalla tapauksen tutkintaan?

27
Sunny Olympic Center Haemeenlinna...

28

Toi huijarikopla kuulostaa ihan joltain aku ankalta. Ugandassahan ei muuta olekkaan kuin kelmiläisiä, poliisi, armeija, hallinto, sisäinen tiedustelupalvelu, ulkoinen tiedustelupalvelu, sotilastiedustelu jne. Vähän väliä joku näistä on uutisten mukaan puolisodassa jotain muuta vastaan. Kyllä tässä on kyse vähän suuremmasta kuin siitä että muutama huijarikelmiläinen pyytää jonkun ugandaan ja nauravat sitten lentokentän puskassa kun saivat jallitettua ihmisiä maahan

Samankaltainen kuvio kuin mitä tekivät BMP Poland-yhtiölle, jolta puhalsivat 520.000$. Polakkeja kusetettiin samanlaisella hallinnon sisäisellä vedätyksellä ja tekaistulla investointiyhtiöllä.

Montako tuolloin kuoli?

Ei välttämättä ketään jos " ylin johto " ei tiennyt huijareiden saamia rahamääriä ja turvallisuushallinnolle kuuluvaa osuuttaan. Mutta kun hallinnossa mukana olevat huijarit yrittävät vedättää toistamiseen maksamatta rojalteja, silloin joku kuolee.

29
^^ En jotenkin jaksa uskoa, että Patria olisi ollut alotteellinen. Enemmänkin Teräsvuori on pyytänyt Patrialla olevilta kontakteiltaan jotain kättä pidempää sumuverhoksi bisneksilleen. Linden saattoi olla samanlainen sumuverho? Kutsukirjekin saattaa olla raportoitujen turvapalvelun ihmisten pidätysten valossa ostettu.

Onko kyse vain huimausainebisneksestä?

-i-

Eikä mistä tahansa huumausaineiden bisneksestä vaan mahdollisesti tukkukaupasta johon kuuluu paikallisen viranomaisen ja poliisipäällikön lahjonta vrt Afrikan Aarnio. Siihen sopisi tuo 14 tölkin (on jumaliste jo aika iso satsi huumeita) kuvio. Mutta en ymmärrä miksi ISO:n väki olisi jättänyt purkit löytymään jos käyvät kääntyilemässä vainajan hotellihuoneessa? Aika monta tuhatta käyttöannosta. Eikä siitä mitenkään saa naamioitua överikuolemaa väittäen että henkilö vetää säilyketölillisen (!? "Empty tin") huumeita? Se on jo aika tolkuton väite mutta ehkä Ugandassa, mene ja tiedä.

Ilman mitään konkreettista kuvaa itse huoneesta ja sekeää näyttöä ...

Uskallan sanoa että todennäköisesti kyse on "happoliukoisesta" ehkä opiaattipohjaisesta suonensisäiseen käyttöön tarkoitetusta aineesta. Afrikan kohdalla ja vedoten silminnäkijöiden havaintoon ruskeasta aineesta suussa, voisin veikata ruskeaa raakaheroiinia. Mutta tämä on jo aika monen epäilyn ja luulon pohjalta. 14 kerta-annosta vaikka syötettynä alkaa olla tappava määrä. Etenkin jos pohjalla on kivasti alkoholia.

30
1. Milloin viimeksi kukaan suomalainen on saanut mitään kannattavaa tai tuottavaa tarjousta Afrikasta? Käytännössä ei kukaan koskaan.

2. Kun Afrikasta tulee yhteydenottopyyntö, 99,99999% varmuudella kyse on huijauksesta tai sen yrityksestä.

3. Kun joku päättää vastata tällaiseen pyyntöön, 99.99999% todennäköisyydellä vastaajalla on joku oma huijaus käynnissä.

4. Jopa Suomen ulkoministeriön ja kehitysyhteistyöjärjestöjen toiminta on likipitäen kokonaan pelkkää huijausta ja veronmaksajien itsepetosta viimeistään Afrikkaan päästyään.

Tästä kun lähtee, niin ollaan aika varmalla pohjalla.

ps älkää aliarvioiko huumerikollisten hallintojen iskukykyä. Niiltä ei ole turvassa edes Oulun kokoomusyrittäjien kaverina luksuskodissaan lymyilevä ex-korruptiopoliitikko.

Sivuja: [1] 2 3 ... 529