Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - siviilitarkkailija

Sivuja: [1] 2 3 ... 519
1
Kylänraitti / Vs: Tulevaisuutemme skenaarioita?
« : 18.01.2018, 21:23:06 »
Tsingiskaanin valtakunta hävisi yhtä nopeasti (tai nopeammin) kuin se tehtiin koska toisin kuin romanttisesti ajatellaan, väkivaltainen valloittaminen ei ole keino jolla valtakuntia tehdään. Itseasiassa väkivaltainen valloitus on johtanut monen suurenkin valloittajavaltion tuhoutumiseen. Tsingis oli itsessään sotilaallinen nero, mutta supervaltion tekijäksi miehestä ja kulttuuristaan ei ollut. Itseasiassa koko Mongolian heimojen kulttuuri ei edes ollut mitään pysyvää tai valtiollista mallia. John Keegan niminen historioitsija kovasti kritisoi mongolien valloituksia jotka ilmeisesti veivät maailman  tai ainakin Aasian kulttuureja pahasti takaisin varhaiskeskiajalle...barbarismiin ja takapajuisuuteen. Teknisesti ideaaliin vihervasemmistolaisuuteen ennenkuin koko aate keksittiin n 800 v myöhemmin.

Suomessa on ollut isonvihan aika ja sissitoimintaa jo tuolloin. Ja nuijasotien aikana. Ihmisten joukkosurmia tapahtuu valloitusten yhteydessä. 3. valtakunnan kohtalo on toinen hyvä esimerkki siitä mitä tapahtuu kun valloittaja alkaa perseilemään urakalla ja kohtelee valloitettuja pelkkänä karjana. Sori vaan.siviilit.  Siinäkin vastatoiminnassa sissitoiminta kannatti. Hinta oli kova sitä ei voi kiistää.

2
Kylänraitti / Vs: Tulevaisuutemme skenaarioita?
« : 18.01.2018, 19:41:10 »
Ehkä se on parempi kuolla heti ilman vihollisen kidutusta ja raiskausta, kuin myöhemmin niiden kanssa?

Sodat ovat hieman muuttuneet sitten Tsingis kaanin. Mongolivalloittajat olivat sellaisia joiden keinovalikoima sisälsi poikkeuksellisen julmia otteita miehittäessään. Mutta nykyään voi käydä kuin puna-armeijalle Berliinissä. Suurimman voiton hetkellä kuriton armeija tuhoaa ja raiskaa vihollisten lisäksi siviilit mutta samalla se tuhoaa myös itse itsensä , maineen ja uskottavuutensa menetettyään. Siivilien tappaminen on helppoa, raiskaaminen ja ryöstely järjestäytynyttä...ja metsässä lymyilee vain pieniä vihollisen vastarintajoukkoja. Taistelu voitetaan mutta valtio häviääkin sodan. Kenelläkään (paitsi propagandan puremille)  ei jää epäselväksi millainen voittajan hallinto on  ja mitkä sen kyvyt ovat. -> väistämätön valtiollinen itsetuho ja aika monen voittaja"sankarin" itsetuho. Vain siksi että voiton hetkellä estot murtuivat..

3
^Trump pakotti yrityksiä maksamaan veroja ulkomaille parkkeeratuista varoistaan. Aiemmin varoja sai parkkeerata ulkomaille, eikä veroja tarvinnut maksaa, ennen kuin voitot tuotiin kotimaahan.

 Ihme, että Trumpin edeltäjät eivät keksinyt verottaa ulkomaille parkkeerattuja varoja, joita on jutun mukaan 3 000 miljardia dollaria.

Ei tietenkään kun näillä rahoilla oli ostettu koko presidentti ja demaripuolue.

4
Kylänraitti / Vs: Tulevaisuutemme skenaarioita?
« : 18.01.2018, 19:20:08 »
Lainaus
Sissisotahaaveilijoille olen vuosia sitten Hommassa todennut, että vakuuttaakseen minut kyvystään käydä sissisotaa venälista vastustajaa vastaan, hänen tulisi ensin teloittaa oma perheensä. 

Tämä on kiistatta niin outo näkemys sissisodan käymisestä (ylipäätään mistään sodankäynnistä) että en oikein saa mitään otetta taustalla olevasta ajattelusta. Täytyy sanoa että oma arvomaailma tai käsitys perheensätappajasta on sellainen että sotaan moista henkilöä ei mitenkään pitäisi päästää. Mutta näitä on, ihmisiä jotka mm tuliaseen saatua voivat yhtä helposti kääntää sen piipun päin omia...vahinkolaukaisijoita jokainen.


5
Minusta Iltasanomat esittää varsinaisen poliittisen putinismin kun etusivulla on yhtä aikaa presidentti Niinistön ja vaimonsa äänestäminen ja syyteuutinen Laura Huhtasaaren graduplagionnista. Kaikesta päätellen plagiontiuutisen tekeminen täyttää jonkun vihervasemmistolaisen toimittelijan politikoinnin tarpeen mutta entäpä jos uutinen osoitautuu...vääräksi? Tottakai jokaisella on oikeus syyttää ketä haluaa plagionnista mutta tällainen melko tarkkaan presidentin vaalien alle ladattu väite pitäisi olla hyvin tarkasti harkittu. Toiminta muistuttaa hyvin paljon Venäläisen median (väitetyn valhemedian) mallia jossa lehdistö yksinkertaisesti ryhtyy tukemaan istuvaa presidenttiä hyökkäämällä opposition edustajia vastaan väitteitä viskomalla ...

6
Toistan että tämä ei ole keskustelua yhdysvaltojen presidentistä vaan valhemediasta ja sen edesottamuksista. Toivottavasti ero näkyy ja kuuluu ettei ketjua yhdistetä siihen kuulumattomaan.


Jos kerrot valheen tiedotusvälineille, tee siitä riittävän iso.

Suomessa hyvä esimerkki mediavalheesta ja valehtelusta oli Matti Vanhasen seksiseikkailut. Matti livautti lehdistölle pienen valkoisen valheen suhteen alusta ja loppupeleissä tästä harmittomasta jutusta kuoriutui pääministerin makuuhuoneesta kokoinen uutis/ankka/pommi. Kukaan ei ole kysynyt Matti Vanhasen todellista syyllisyyttä niin Schengen-helvetin kuin vaikkapa jalkväen puolustuskyvyn tuhoamiseen omaishoitajien tuskasta puhumatta. Mm yle on tällainen puhtaasti kepulipoliitikkojen promootiotoimija, joka ei kysele pääministeri Sipilän tuntemuksia tapettujen suomalaisten kohdalla mutta mikä tahansa rasismikausti kirvoittaa kommenttia ja ulostuloa.

Uskallan väittää että vasta alfa-tv on tuonut ruutuihin tasapainoisen ja moniäänisen toimijan joka ei ole ylen tapaan sidottu monikulttuuri - ja eu-valheisiin. Toki alfalla ohjelmisto ei aina tekniikan osalta ole täydellistä mutta verrattuna yleen ei ole pelkoa poliittisesta manipuloinnista ja törkeästä kepuliinvedosta.7
Tällaisia mediakorporaatioita, jotka oikeasti pyörittelevät poliitikoita mennen tullen, vastaan on noussut pieniä ja yksittäisiä mediatoimijoita joita vastaan käydään ainakin Suomessa kaikkia likaisia ja hallinnollisia keinoja käyttäen. Oikeastaan kyse on ihmisten huomiosta. Siitä käydään raadollista ja usein täysin epäreilua sotaa. Tärkeintä ei lopulta ole se mitä muut meistä ajattekevat vaan se että suuri massa ei ajattele. Jääkiekosta ja tissikuvista elävän massan hallinto on lopulta paljon helpompaa kuin jatkuvasti keskeyttävän, oikeuksistaan ja eduistaan huolestuneen väestön.

Suosittu väite ja kauhutarina on Venäjän vaikutusyritysten määrä ja laatu josta ei lopulta ole kovin helppoa sanoa mitään varmaa. Sensijaan historiassa on runsaasti mm Yhdysvaltojen ja Britannian harjoittamaa poliittista vaikutusta. Erityisesti haluan mainita Yhdysvaltojen 2 maailmansodan jälkeen toteutettu onnistunut vaikutus Italiassa. Fasismin valinnut Italia oli lähellä joutua kommunistien kitaan, mutta Amerikassa herättiin ajoissa. Lähes jokainen amerikanitalialainen värvättiin lähettämään entiseen kotimaahan sukulaisille kirjeitä. Kampanja oli huima menestys ja käänsi vaa'ankielen maltillista politiikkaa edistävän (ja myös järjestäytynyttä rikollisuutta) kristilliskonservatiien voitoksi. Teknisesti ajatellen tämä jos mikä oli puuttumista vieraan valtion asioihin, mutta siunaukseksi projekti toimi erittäin hyvin. Järjestäytyneen rikollisuuden kannalta vähän liiankin hyvin.

8
Paljon parjatun valhemedian tunnistaminen ja määrittely on ottanut aimoaskeleen. Yhdysvaltain presidentti on nimennyt tämän vuoden valhemediat. Nyt onkin hyvä tilaisuus keskustella palkinnon myöntäjän henkilön sijaan globaalista valhemediasta.  Tämä ei siis ole mikään Trump-avaus vaan valhemediakeskustelu.

Suomessakin viranomaiset ovat jahtaamassa valhemediaa ja nähtäväksi jää kykenevätkö torjumaan CNN:n ja NY timesin kaltaisia valhemediatoimijoita.

Lainaus
Trump julkaisi Twitterissä linkin sivulle, jossa palkintojen saajat julistettiin. Sivu kuitenkin lopetti toimimasta pian sen jälkeen, kun Trump oli julkaissut tviittinsä. CBS Newsin mukaan palkintoja saivat muun muassa CNN:n ja New York Times.

Yhden palkinnoista sai myös ABC Newsin toimittaja Brian Ross

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005528875.html

9
Huhtela on muuten poistanut porukkaa bannilistoiltaan, minut ja jopa Junes Lokankin? Olisko tullut joku käsky ylempää vai mikähän tuossa on takana?

Viranomaisena esiintyvä tiedottaja on virkavelvollisuuden alainen henkilö tiedotustyössään. Estämällä henkilöiltä tiedonsaannin, Huhtela yksinkertaisesti on rikkonut tiedonsaamista koskevaa lainsäädäntöä. Koska Huhtela ei henkilönä vaikuta kovinkaan älykkäältä, todennäköisesti häntä on ohjeistettu ylempää tai juristin kautta.

10
Failed State. Epäonnistumisen myöntäminen on juuri vaikeinta. Silti mitä pikemmin sen tekee sen lievemmät ovat lieveilmiöt ja haittavaikutukset. Täytyy muistaa, että rauhassa elävän demokraattisen yhteiskunnan kaduille eivät sotilaat kuulu koskaan...

...edes itsenäisyyspäivän paraatiin? Aika tyly olet.

11
Ennen sotilasoperaation alkua pitäisi tehdä ennakoiva isku sotarikollisia ja terrorismia avustavaan toimittajakuntaan. Esim pukeutumalla jengitunnuksiin ja iskemällä tappavaa voimaa käyttäen valtion- ja joukkotiedotusvälineiden henkilöstöön. Jokainen alueelle saapuva toimittaja on syytä julistaa vihollistaistelijaksi, jokainen kännykamera häirinnäksi. Tietoliikenne alueella poikki. Sähköt tunnin välein poikki ja ulkonaliikkumiskielto....

Tämän jälkeen solutetaan alueelle omat agitaattorit joiden tehtävänä on kanavoida vihaisen väestön protesti ja kerätä tyytymättömiä ympärilleen. Näistä omista agenteista tehdään vastarinnan keulakuvat jotka kertovat kuka on kuka ja missä.

12
Kun tarkastellaan kummankin sotaa käyneen osapuolen joukkoja, miehistö on varsin samanlaista. Todellinen ero löytyy päällystön koulutuksessa ja sivistyksessä. Lisäksi pitää ymmärtää että valkoisen sankariarmeijan kova ydin oli preussilaisen sotilaskoulutuksen karaisemaa. Lisäksi mukana oli Venäjän armeijassa palvellutta päällystöä. Mikä oli varsin omituinen yhdistelmä katsoo sitä miltä kantilta tahansa. Teknisesti valkoinen armeija olisi voinut hyvinkin kaatua omaan sisäiseen eroonsa.

Punakaartin komentoporras oli vähintäänkin yhtä sekava kuin tavoitteensa. Oli jos mitä komentajaa sekä politrukkia. Huvittavana yksityiskohtana Venäläinen yleisesikuntaryhmä joka olisi voinut hyvinkin tarjota punaisille strategista tietämystä ja hallintoa, mutta onneksi toverit eivät luottaneet näihin eikä Venäläinen esikunta puhunut sanaakaa suomea, joten kommunikaatio oli olematonta. Järkyttävä ilmiö punikkiroistojen komentajatyössä,  tilanteiden ajauduttua epätoivoiseksi, oli oman nahkan pelastaminen ja joukkjken hylkääminen. Toisaalta kun valtansa perustui siihen että sai edeltäjältä "sapelin ja rensselit" (aina ei edes karttalaukkua) eipä sitä voinut paljoa vaatia pelkästään "sapelin ja rensselin" kantajalta.  Tulemme jälkikäteen sotatiedon paradoksiin siinä miten kohdella kiinnisaatua "sapeli&rensseli" kantajaa. Poliittishistoriallisesti häntä ei pitäisi ampua, sotataktisesti ja strategisesti ajateltuna hänet pitäisi ehdottomasti ampua.

Miksi rehellistä Punakaartin soturia voi väittää punikkiroistoksi?

Varmaankin Punakaartin joukossa oli idealisteja niinkuin missä vaan armeijassa. Mutta ylin käskynhallinta sekä vastuu näytti häviävän kuin pieru saharaan. Henkilöt saattoivat vallan symboleilla kaapata itse itselleen paikallista valtaa, mikä on rosvojoukoissa tyypillinen piirre, samoin se että paikalle komennettua johtajaa kieltäydyttiin tottelemasta ja väki äänesti mukavimman toverijohtajan, eräänlaisen "Puna-Koskelan". Mutta kun se sota perkele ei ole mukavien miesten hommaa ja johdettavaa. Sota on raakaa ja kovaa eikä siinä ole toisia ottoja.

 Valkoinen sankariarmeija esti perseilyn  ja Punakaarti epäonnistui totaalisesti perseilyn torjunnassa. Aseistettu ja perseilevä miesjoukko on helvetin vaarallinen kaikille ja kaikelle. Tätä ei yleensä edes käsittellä Suomessa kun painopiste on aina sodan loppuratkaisuissa vaikka se olisi miten hyvänsä seurausta taistelua edeltävistä valinnoista.

13
Minusta valkoisen armeijan todellinen sankaruus mitattiin toistamiseen 30-luvulla kun erilaiset ryhmät halusivat sotilas- tms vallankaappausta. Mäntsälän kapina oli varsin vakava yritys horjuttaa laillista esivaltaa ja hallintoa. Ja moni eurooppalainen valtio (ja muukin) oli vastaavissa tilanteissa kovinkin kärkäs käyttämään sotilasvoimaa poliittisen muutoksen. Mikäli valkoinen armeija ei olisi ollutkaan eduskunnan ja hallituksen armeija, se olisi "ehkä jopa helposti" mukaan 30-luvun vallankumouksiin. Tuloksena olisi ollut sotilashallinto ja sotilasdiktatuuri. Näitä taoahtui ympäri Eurooppaa. Ei kuitenkaan Suomessa.

Valkoinen sankariarmeija torjui ensin punaisen ja sitten valkoisen vallankumouksen, jälkimmäisen toki verettömästi, mikä saa luonnollisesti kärsineet punikit vaatimaan vastaavaa väkivaltaa ja sotilastoimenpiteitä kuin millä punaiset torjuttiin. Mutta onneksi asia saatiin komentoportaan avulla hallintaan. Jos punaiset olisivat voittaneet, en mitenkään kykene näkemään että joukkonsa olisivat

1. Kyenneet ylläpitämään laillisuusvaltiota
2. Torjumaan vihamielisen vallankumouksen
3 Torjumaan "ystävällismielisen" vallankumouksen

14

Tuo on juuri sitä mitä nimitän mielikuvitus faktaksi, millä sitten jatketaan kun historiaa tulkitaan.
Yhtä hyvin voin väittää että perustellusti suomi oli osa neuvostoliittoa sillä kaikki muut sodan hävinneet reunavaltiot liitettiin osaksi neuvostoliittoa.

Köh köh...ihan kuin Griffinvaari olisi jo "unohtanut" että OW Kuusinen (Helsingin ämpäriyliopisto ja sosialistinen kansanvaltuuskunta) muodosti (stalinin ohjaamana) Terijoen hallituksen joka oli ihan vakaasti sitä mieltä että Suomi kuuluu Neuvostoliitoon ja saapuvat ihan asevoimin varmistamaan asiantilan voimaansaattamista.
Lainaus
Hyvää on se että toisin kuin yleensä, siinä tulkitessa asetutaan sen ajan ihmisen asemaan jollainen se oli tapahtuma aikana, eikä tulkita historiaa nyky ihmisen näkökulmasta, tai kehitellä tämän ajan, sankari/ roisto mytologiaa, mitä tämä palstakin massiivisesti sisältää.

Tuo on näkökulma johon moni varmasti viehättyy, eli luodaan kompleksisesta tilanteesta kuva jonka mukaan mikään ei ollut oikein tai mitään ei tehty jälkikäteen arvioiden "niinkuin olisi pitänyt". Aiheetta halveksitun ja valheellisesti syyllistetyn valkoisen sankariarmeijan urotekoa Suomen tasavallan luomiseksi niissä oloissa parhaan mahdollisuuden (usein pakkotilanteessa ainoan) hyödyntäen pitää arvioida myös rehellisesti. Valkoinen sankariarmeija kuvaa asiaa parhaiten. Moni jää vaatimaan siltä politiikan, juridiikan ja yhteiskunta- ja valtio- sekä kuntahallinnon, tai jopa yksityisen perheriidan, ratkaisuja vaikka sen välineinä oli joukko miehiä, kiväärit, komentoporras. Olosuhteet huomioon ottaen minusta valkoisen armeijan saavutus oli jättiläismäinen. -> Sankariarmeija.

Ps kestävä totuus on arvokkaampi kuin punikkijoukon selkääntaputtelu, mikä osaltaan on ollut syynä yhteiskuntamme huonoimpien päätösten syntymisessä.

15
Mitä virkaa turvapaikkajärjestelmällä on, mikäli se takaa kaikille hakijoille automaattisesti turvapaikan, riippumatta siitä, ovatko he turvapaikan tarpeessa vai ei.

Se että lopulta jokainen maailman turvallinen paikka johtuu siitä yksinkertaisesta syystä että on Joku Toinen Aseen Kanssa tekemässä paikasta turvallista että se lait ovat voimassa. Ruotsi on esimerkki maasta josta on tullut paikoin hyvin turvaton kun se on takaavinaan turvapaikkoja maailman hädänalaisille.

yksinkertainen esimerkki poliittisen turvapaikkajärjestelmän paradoksista:

Jos ovellenne koputtaa itävaltalainen sotaveteraani jota uhkaisi kuolemantuomio Saksassa tekemänsä Valtiorikoksen johdosta, ottaisitteko sisään ja kertoisitte perässään oleville suurvallan toimijoille että ette luovuta ettekä tuomitse henkilöä ainakaan kuolemaan?

Turvapaikanhakija:

Jos ovelle kolkuttaa hädänalainen joka pyytää yösijan ja ruokaa, ja kertoo perässään olevan pahojen ihmisten niin ettei uskalla muuta sanoa, tällöin tehköön jokainen mitä parhaaksi näkee. Mutta jokainen ymmärtää että tällöin ei ole reilua jos ottaa ja majoittaa tulijan naapuriinsa jonka kukkia on luvannut kastella näiden lomaillessa muualla. Valitettavasti tämä on maamme sisäministeriön linja.

16
Tähän ei ole muuta ratkaisua kuin palkata tuhansia poliiseja lisää.

Aargh. Ei ei ja ei. Tulee mieleen muuan keskustelu opettajan kanssa onko syytä palkata järjestyshäiriöluokkaan lisää opettajia vai vartija-järjestyksenvalvojia? Tai ikivanha valtion verotulon lisääminen automaattisesti verotusta kiristämällä.

1. Koko poliisin tehtäväkenttä karsittava rajulla kädellä. Poliisi on ottanut vastaan (käskettynä) tehtäviä joita se ei pysty hoitamaan mm asiakirjat, luvat yms. Nämä kaikki pois poliisilta.

2. Maasalon valvonta ja maahantulo hallintaan rajavartiolaitokselle. Paikallinen poliisi ei pysty hoitamaan Schengen-helvetissä rikostorjuntaa ja maassaolon valvontaa.

3.  Poliiseja ei kannata palkata yhtään lisää ennenkuin edelliset opettelevat käyttämään mm sakotusoiketta ja tuomaan valtiolle rahaa. Jos poliisia ei kiinnosta kirjoittaa sakkoja järjestys yms häiriörikoksista, koko sakotusoikeus pois poliisilta kunnallisille viranhoitajille.

Tarvitsemme poliisin jonka johto kykenee sanomaan rikollisia maahantuovalle sisäministeriölle "Ei!".

17
Haaviston logiikkaa:

Ongelmaksi palautuksissa ovat myös muodostuneet koko elämänsä Iranin puolella eläneet pakolaiset, joita nyt palautetaan (Suomesta R2) Afganistaniin heille tuntemattomiin olosuhteisiin.
 

Ongelmaksi palautuksissa ovat muodostuneet suomalaiset vihervasemmistolaishomot jotka ovat eläneet koko elämänsä Suomessa ja kuvittelevat voivansa sekä muuttaa toisten ihmisten kulttuuriarvoja tai edes jäädä henkiin maahan haalimiensä ääri-islamistien kera.

18
Oikeuslaitos ei edes periaatteessa halua katsoa poliisin tekemättäjättämisiä rikollisina koska jos yksi tekemättäjättäminen tuomittaisiin, koko oikeusjärjestelmämme poliisihallinnon kanssa romahtaisi kun kaikki pitäisi tuomita. Komisario oli aivan oikeassa.

Erotuksena on huomattava että kun poliisi toimii ja tilaa toiselle tynnyrillisen huumeita osoitteseen johon toinen puuttuu, tällöin voidaan tuomita koska poliisi toimi. Toimimattomudesta ei rangaista, toiminnasta kylläkin.

Hyvästi oikeusvaltio, tervetuloa järjestäytynyt rikollisuus joka oikeuslaitosta ja poliisia uskottavammin tuottaa oikeuspalveluja itsensä vahingoitetuiksi kokeville. Oikeuskin on palvelua. Sitä ja turvallisuutta saa rahalla. Rikollisten etua taas soittamalla poliisi ja käymällä käräjiä.

ps. Järjestäytyneen rikollisuuden valitusoikeus kuuluu taivaaseen.

19
Ylikankaan historiantutkimukset ovat mielenkiintoisia mutta tulkintansa vääristelyä ja punikkiroistojen rikosten valkopesua (voiko käyttää tätä termiä tässä yhteydessä? Käytän kuitenkin)

Lainaus
Vallan viisarit haluttiin siirtää toiseen äärilaitaan, mahdollisimman kauas keisarillisesta itsevaltiudesta, jopa ohi eduskunnan suoraan kansalle

Tämä yksittäinen asiayhteydestä irroitettu lause kertonee aika pitkälti sen mistä punaisessa teorihallinnossa on kyse. Ylipäätään syy miksi sosialismi johtaa väistämättä valtioväkivaltaan ja terrorihallintoon.

Oltakoon parlamentarismista mitä mieltä hyvänsä, asioiden hoidossa se on mainettaan parempi pikkuvaltioiden hallitsija. Liittovaltion mittakaavassa se ei enää toimi kuten ei demokratiakaan, vaikka niin moni liittovaltio väittää olevansa sekä demokraattinen että parlamentaarinen. Asiaan...

ohi eduskunnan

Kun punikkiroisto tai kuka vaan eu-agitaattori poliittisen jahkailuprosessin kyllästyttämänä ehdottaa eduskunnan ohitusta, yllättävän moni menee tähän menettelyvirheeseen mukaan. Erityisesti "kansaan vetoaminen" on suosittu tapa hakea mm kommunistisissa väkivaltajärjestelmissä poliittista tukea päätöksille jotka eivät lopulta ole kansan pitkäaikaisen edun mukaisia. Käytännössä punikkiroistojen tosiasiallinen idea ja pyrkimys oli jopa Ylikankaan rivien välistä luettavissa kun kommariylipiston tuottajia ei totuus kiinnosta:

1. Eduskunnasta tehdään pelkästään kumileimasin.
2. Tosiasiallinen päätösvalta otetaankin sosialistipuolueelle jonka väitetään edustavan suoraan kansaa.

-> hallinto suoraviivaistuu ja yksinkertaistuu kun varsinainen lakiasäätävä elin muuttuu turhanpäiväiseksi pelleilyksi ja todellinen valta otetaan viranhoitajille institutionaalisessa valtapuolueessa. Jonka jäsenet vielä tänäkin päivänä tekopyhästi julistavat ettei sosialistipuolueen jäsenyys kerro henkilön poliittisesta näkökannasta mitään.

Käytännössä vallan jako on aina vaikea yhtälö jossa vallan saaminen ja vallasta luopuminen johtavat kriiseihin. Sosialistien hallinnossa ei kuitenkaan ollut todellista ja rehellistä luottamusta kansaan ja sen kykyyn tehdä päätöksiä.Mistä syystä valtiopuolueet aina asemoivat itse iitsensä edustuksellisten demokratioiden yläpuolelle.

ps eduskunta on asemansa velkaa valkoiselle sankariarmeijalle mutta niinhän se sodissa on että kiittämättömyys on vaivan palkka kun sosialistit eduskunnassa juhlivat itse laitoksensa tuhoa edistäneitä.

20
Kun Laura on viisas ja kaunis, valhemedia ryhtyy lyömään "opinäytetyönne on plagiaatti"-rumpua presidentinvaalin edellä. Jään odottelemaan korporaatiokommunistisen kokoomusmedian seksikohua. Se kuuluu kuvaan kun valhemedia haluaa tuhota naispoliitikon. Miehille seksikohu voi päinvastoin tuoda ääniä.

Mitä muuta tissiä ja pyllyä rapsutteleva suomalainen kiintiötoimittelija voi lopulta tuottaa maamme katoavissa poliittisissa julkaisuissa kuin seksiuutisia? Asiajuttujako? Älkää naurattako. Valhemedian propagandatykki on ladattu seksipommilla ja suunnattu kohti Lauraa.

21
Lainaus
Vaikuttaa siltä, että poliisi on pikkuhiljaa lyömässä hanskoja naulaan. 

Ei vain vaikuta vaan on. Schengen-helvetin sivuvaikutuksia kun eduskunta nerokkaasti liittyi siihen eu vapaan liikkuvuuden humalluttamana seurauksella että rajavalvonta lopetettiin ja sen työ siirrettiin paikallispoliisille jolla ei mitenkään ole eväitä maahantulon ja maassaolon valvontaan jos pitäisi vielä tavallista rikollisuutta torjua. Ja sokerina pohjalla on netti- ja rikolliset poliisit joille eduskunta nimenomaan antoi luvat rikkoa lakia seurauksella että poliisin ja roiston raja loppui.


22
No, siellä on kai vielä 80 vientiosaajahuippua jäljellä.
Voi vain toivoa, että Assadin joukoilla on näiden suhteen herkkä liipasinsormi ja täydet lippaat.

Näinpä, koska valtakunnansyyttäjä Nissinen, jonka työhön olisi kuulunut näiden sotarikollisten syyttäminen ilmiselvästi ei ole hoitanut työtään vaan veljensä liiketoimia.

23
Lainaus
Sosiaalidemokraattien johtama hallitus tiukensi aselakeja. ”Jos lähdet kotoa ladatun aseen kanssa, on hyvin todennäköistä, ettet palaa kotiin yli kahteen vuoteen.”

Jos lähdet ruotsalaisesta paskalähiöstä lataamattoman aseen kanssa, on hyvin todennäköistä ettet enää palaa kotiisi, kiitos sosialistien ja demlamafian johtaman hallinnon.

Aseet eivät ole pelkästään ratkaisu ongelmiin vaan olemassaolevan väkivalta- ja moninulttuuripolitiikan seuraus. Kun hallinto ei kykene ylläpitämään lakeja ja takaamaan turvallisuutta vaaditulla tasolla, aseet ja niiden kyseenalainen turvallisuus on yksinkertaisesti pakko hankkia itse.


24


Tarkoittaako tämä sitä että jos matuja aletaan kohtelemaan samoilla standardeilla kuin kantaväestöä, niin oikeislaitos tukehtuu juttutulvaan?

Juuri sitä se tarkoittaa. On vaikea uskoa, että moinen poliisin omavaltaisuus olisi mahdollista ilman organisaation ja hallinnon hiljaista tukea.

Aivan. Rikos josta asianomainen uhri itse on selvittänyt tekijän, nimet ja olinpaikan jätetään poliisihallinnollisena päätöksenä tutkimatta ei ole enää vahinko vaan hallintopoliittinen päätös. Jokainen voi tämän perusteella päätellä poliisin tilastojen luotettavuuden.  Siis tilastojen joita virallisesti käytetään.

Nettipoliisin ja Schengen-helvetin seurauksia: tavallinen rikostutkinta kärsii ja osin lopetetaan. Valtiollinen valhepropaganda sensijaan kertoo että kaikki hyvin.

25
Lainaus käyttäjältä: Rubiikinkuutio link=topic=124427.msg2811477#msg2811477
No onhan tuo nyt muotoiltu, niin että tuskinpa usemmat sitä noin tulkitsevat. Aivan eri kysymys kuin tuo otsikon kysymys täällä. Väittäisin, että murto-osa noin vastanneista olisi toivonut neuvostoliittoon liittymistä.

Neuvostoliitto näyttäytyi työväen paratiisina. Samat markkinointihenkiset agitaattorit jotka demonisoivat itsenäistä Suomea, mainostivat "Neuvosto-Venäjää" ja myöhemmin Neuvostoliittoa maanpäällisenä työläisparatiisina.
Harva ihminen ymmärsi millaista on neuvotella sosialistisen Neuvostoliiton johtajien kanssa maan alkuaikoina. Vaikka työläisiltä itseltään olisi kysytty vaikka mitä (esim haluatteko liittyä eurostoliittoon) tosiasiassa mitään rehellistä ja puolueetonta vaalia asiasta ei käyty. Johto runnoo pyöreän massan nelikulmaisesta reiästä jos niikseen tulee. Ja valtion valhepropaganda ja valhemedia rummuttavat massat tukemaan sitä jota pitää tukea ja vainota niitä joita kutsutaan kansanvihollisiksi.

Valkoinen sankariarmeija puolusti itsenäistä Suomea jossa oppositiolla on oikeus elämään ja poliittiseen toimintaan. Oikeusvaltio on valtio jossa on muitakin mielipiteitä kuin yksi virallinen. Alkuprosessi ei ollut veretön eikä helppo mutta jostain perkeleellisestä syystä ihmiset kuvittelevat että Venäjän (myöh Neuvostoliiton) vaikutuspiiristä lähdetään pelkän poliittisen päätöksenteon perusteella. Aivan kuin pelkät ilmoitukset riittäisivät. Ei riitä. Pitää olla rautaa julistusten takana.

26
Lainaus
Summa summarum: punakaarteihin lähteneiden tausta oli huomattavasti moninaisempi kuin tässä ketjussa on osattu tai haluttu tuoda esille.
Isänäidin isä (!?) muistaakseni pakkovärvättiin punikkiroistojen hevosenkengittäjäksi Karhulassa. Veljensä oli torvensoittaja jota ei kuulemma tarvinnut pakkovärvätä. Järkyttävää ja noloa sukuhistoriaa josta mieluummin vaikenisi ellei olisi hyväksynyt totuutta historiantulkinnan ohjenuoraksi. Hevosenkengitys oli kuulemma tuossa tilanteessa sellainen taito että sillä katsottiin olevan taktista ja strategista tarvetta kaartille niin että kieltäytyminen olisi johtanut väkivaltaan. Kumpikin selvisi hengissä kuten äidinisänisä jota punikkiroistot tulivat ampumaan kun puukauppiaan katsottiin olevan kapitalistisian. Influenssan heikentämän miehen katsottiin olleen niin huonona ettei kaartilaiset viitsineet edes luotia tuhlata kun kuolisi kuitenkin...kuolihan se n 20 v myöhemmin.

Haminassa punikkiroistojen johtajana oli varsinaiset siat. Nimeä en muista mutta toinen oli entinen vanki jolle vallankumouksellinen pissa oli noussut päähän. Minusta olisi kiva selvittää vähän enemmän tätä punikkiroistojen johtajien syntymekanismia. Miksi niin nopeasti kaikenmaailman mulkvistit ja väkivaltarikolliset pääsivät punikkiroistojen avulla johtopaikalle. Tämä on varsin hämmästyttävää. Tämä nimenomaan yhteiskunnan pohjasakan ja kunnon ihmisten välisen muutoksen tapahtuminen.

27
"Despite negative press, covfefe!"

28
Punakapina tuli kuten Lenin, sisäänrakennettuna poliittisena pommina Keisarillisen Saksan rahoilla ja avustamana kaatamaan toisen keisarin, Venäjän sotapyrkimykset Saksaa vastaan. Juoni onnistui yli odotusten ja Saksan kauhistukseksi levisi lopulta sitä itseään vastaan.

Otto von Bismarkin Saksa, toisin kuin keisarin itsensä, ei ollut tyhmä karkottaessaan Karl Marxin. Bismark ei olisi koskenut pitkällä tikullakaan toiseen samanmoiseen. Saksan umpihullu keisari Wilhelm II joka ei ollut älyllä pilattu kuvitteli olevansa ovela rahoittaessaan muuatta radikaalia Leniniä bolshevikkeineen. Minkäs teet. Sinänsä ihan kiva että rahoitti...päästiin eroon molemmista  keisareista. Wilhelmin itsensä kannalta ei niinkään..

29
Jos"enemmän oikeassa" olleet valkoiset olisivat päässeet oman näkemyksensä toteuttamaan, olisi itsenäisen Suomen historia ollut aika erilainen.

Luultavasti yksi merkittävin yksittäinen lakihanke, ruokaviljan säästämiseksi suunnattu kieltolaki, hyvin lyhyessä ajassa osoitti maatalousvalkoisen Suomen ensimmäisen kepuli-itsepetoksen kaikille joilla ylipäätään oli järkeä päässä. Umpihulluille liberaalitolloille tämä ei varmaan koskaan avautunut kuten ei lainsäätäjille kun valtioneuvostossa lain allekirjoituspäivävää juhlittiin paikalle tulleen viinatrokarin tuomisilla.

Valkoinen sankariarmeija puolusti rohkeasti ja aidosti laillisuusvaltiota, mutta jos olisi tiennyt puolustaessaan mitä tämä merkitsi, olisi puolustanut vähemmän innokkaasti. Ehkä verrattavissa siihen jos kuin sosialismin petkuttama työläistaistelija tietäisi mitä työläisten vallankumousparatiisi on varalleennsuunnitellut. Aika moni sota jäisi sotimatta jos sodat jätettäisiin pelkästään sotilaiden päätettäväksi. Onneksi tai valitettavasti päätöksen sodasta tekee aina poliitikko.

30
Ruotsin ohjeet sodan varalta: mene suomalaisten selän taakse piiloon (kuten aina ennenkin) ja käytä ko. maata kilpenä.
Samalla tee kauppaa ilman mitään moraalia, tässä kohtaa voi katsoa historiaa ja miten rautamalmi kauppa kävi natsien kanssa.
Rauhan aikana syötä suomeen maahantunkeutujia ja heikennä maata sillä tavalla. On se meillä mukava naapurimaa.

Suomen ohje: Sensijaan että torjutaan hyökkääjä (kun ei ole edes jalkaväen miinoja joiden puute vastaavasti tekee panssarimiinoitteet hyvin helposti raivavattaviksi) ruokitaan ja huolletaan hyökkääjää rahaa vastaan ja ohjataan tämä esteettä Ruotsiin ja kerrotaan että maata ei ole sodittu tyhjäksi viimeiseen 200 vuoteen. Sen holvit on täynnä kultaa ja maa täynnä superrikkaita puolustushaluttomia kruunumiljardöörejä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 519