UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - siviilitarkkailija

Sivuja: [1] 2 3 ... 22
1
1970-luvuilta nykypäivään jatkunut yliopistojen vasemmistolaistuminen on kommunismin kaatumisen jälkeen muuttunut vain pintaväriltä. Vasemmistovihreä ideologia yhdessä monikulttuuriväkivallan palvonnan ja valkoisiin miehiin kohdistuvan vihapuheen kanssa on tehnyt suuresta osasta Suomen akateemista maailmaa oman antiteesinsä. Rasisminvastaisesta työstä on kuoriutunut aito rasismi. Rasiminvastaisesta aktiivistista rasisti.

Todellinen akateeminen vallankumous, tiedon vallankumous, on jäänyt toiminta- ja väittämäpainotteisen retoriikkapuuhastelun alle. Käytännössä akateemista vapautta on valjastettu vain vasemmisto- ja monikulttuurianarkian tai viherfeminismin palvontaan. Oikeistolainen ja oikea tiedon ja radikalismin toiminta on käytännössä kriminalisoitu Suomen älyllisesti epärehellisessä akateemisessa maailmassa.

On vaikea sanoa kuinka aktiivisesti mm Tampereen kommariyliopiston johto on torjumassa oikeistolaisten opiskelijoiden mielipide- ja toimintavapauksia, Helsingissä oikeistolaisuus on kuitenkin punainen vaate punaviinistä ja Karl Marxista äpäräoppinsa imeneille opettajille ja hallintojohtajille.

Olen pohtinut kovasti niitä tekijöitä jotka ajavat yhteiskuntaa ja älyllistä heräämistä eteenpäin, ketkä ovat niitä ihmisiä joista tulee oikeat johtajat, ja lopulta on pakko todeta että ne jotka uskaltavat haastaa mm vasemmistovihreän mielipideterrorin laitoksissa olisivat näitä tulevaisuuden päättäjiä. Mutta kyse onkin Suomen kierossa koulujärjestelmässä siitä että erityisesti oikeistolainen ja varsinkin äärioikeistolainen poika on kaikkein epätodennäköisin hyväksytty maamme kommariyliopiston koulitusohjelmaan.

Suomen akateeminen maailma on catch 22 tilanteessa. Älyllisessä umpikujassa jossa lopulta varmistetaan että ainoastaan aivoton maan johtoa ja sosialismin idealismia koiramaisesti nuoleva perässäjuoksijoiden lauma saa koulutuspaikan ja etuja, ne joilla on sekä tietoa oikeasta ja vakaumuksellinen oikeistolaisuus, eivät.

2
Yhdysvalloissa Minnesotan senaattori Al Franken, armoton Trump kriitikko ja suurmoralisti on joutunut eroamaan. Syynä se että hän on käyttänyt asemaansa toistuvasti hyväksi käpälöiden ja pakottaen ympärillä olevia naisia osallistumaan erilaisiin seksuaalisiin lähentelyihinsä. Senaattori on myös epäonnistuneen Minnesotan maahanmuutto ja sosiaalipolitiikan takana. Erittäin hyvä komiikan kirjoittaja, aivan paska poliitikko. Mutta sellainen on demaripolitiikan olemus.

Al Franken edustaa valta-valhe-median ns päävirtaa jossa erilaiset viihdetaivaan tähtöset tuottavat ihmisille unelmahöttöä. Muodollisesti puheissa ollaan kovinkin sosiaalisesti tiedostavia ja moraalisia. Mutta heti lähetysvalon sammuttua alkaa saatanallinen käpälöinti ja kusetus. Tosiasiassa ollaan pelkkiä itsekkäitä paskiaisia joille puhe tasa-arvosta oli vain puhetta.

Al Frankenin romahdus on etäisesti verrattavissa Axl Smithin tapaukseen. Ilmiselvästi viihdemaailma vääristää siinä toimivien ihmisten näkemykset sekä moraalin. Mutta jostain syystä erityisesti vihervasemmisto näyttää olevan varsin tehokkaasti esillä ja edustettuna tällä julkisella alalla työskentelevien puheissa ja viesteissä. Yhdysvalloissa ilmiö on vielä kovempi ja käytännössä maan viihdekoneisto on lähes täysin demarien hallussa. Ehkä syynä on vain se että oikea ja vastuullinen politiikka ei ole hauskaa. Maan ja kansalaisten hyvinvoinnin turvaaminen ei ole naurettavaa kun joutuu tekemään oikeasti vaikeita ja kipeitä torjuntapäätöksiä.

Viihteessä kaikilla on kivaa ja ratkaisut esitetään lopussa laulaen setämäisen Al Frankenin lukien välissä omia mietelauseitaan. Jotka kuulostivat varsin hyvältä...kunhan ei vaivaudu miettimään demaritpolitiikan käytännön toteutusta. Ehkäpä Yhdysvalloista käynnistynyt viihdeteollisuuden uudelleenarvionti siirtyy myös valtiollisen valhepropagandayhtiön dominoimaan Suomeen. Tai sitten ei. Aina löytyy oman kansaa hitaasti hirttävä monikulttuuriväkivaltaa hiljaa hyväksyvä naurattajapoliitikko, jonka kainaloon livahtaa Li Andersonin näköinen kana kiertämään rasisti- ja miesvihaansa pientä kopelointia vastaan.  Jokatapauksessa Minnesotan osavaltiolle Al Franken on jo kestämättömän maahanmuuttopomminsa muninut. Tämän oppi mm poliisin hiipparia vastaan hälyyttänyt australialainen valkoinen nainen jonka ampui kuoliaaksi palkittu somalipoliisi autonsa ikkunan läpi. Valitettavasti opetus maksoi henkensä mutta muut voivat oppia tapauksesta koska kyseistä poliisia ei ole edes tuomittu ampumisesta. Eikä näköjään edes tuomita...mutta osavaltion lääppijäsenaattori tuomittiin. Tosin ei oman puolueensa läksijäisjuhlien perusteella mistään muusta kuin poliittisesta noitajahdista.

3
Lainaus
Jörn Donner hämmästelee keskustelua ahdistelusta: Miksi vain Lauri Törhönen nimettiin?

Tuomiot on julistettu ennen kuin edes tuomarit ovat kokoontuneet, Törhösen kanssa työskennellyt Donner hämmästelee.

Jörn Donner pitää epäreiluna, että vain Lauri Törhösen nimi on nostettu esiin puhuttaessa elokuva-alalla tapahtuneesta seksuaalisesta häirinnästä.

Donner katsoi keskiviikkona Ylen A-Studion, jossa aiheesta keskusteltiin tunteikkaasti.

– Suoraan sanoen olen hieman hämmästynyt monestakin syystä. Yksi on se, että tuomiot on julistettu ennen kuin edes tuomarit ovat kokoontuneet.

– Ja tässä ohjelmassa mainittiin nimeltä vain yksi henkilö, joka ilmeisesti on harjoittanut koko Suomessa seksuaalista häirintää. Se on vähän omituista, Donner arvioi.

Donner muistuttaa tuottaneensa useita Törhösen ohjaamia elokuvia.

– Minulla ei koskaan ole ollut aihetta tietää tai kuulla mistään häirinnästä. Asiaa olisi varmaan syytä kysyä naispuolisilta pääosan esittäjiltä.

...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005547705.html

Toistaiseksi ketään ei ole tuomittu kun asia ei ole ollut käräjillä. Mutta valhemedian lemmikin mielestä on. Tietääkseni edes Donnerin itsensä kanssa alasti "näyttelevän" afrikkalaistytön ikää ei ole paljastettu. Mutta sellaista se "tuottaminen" vasemmistoradikaalin elokuvataiteellisen korkeakoulun piirissä on. Törhösen ansioksi on todettava ettei elokuvansa ole koskaan nauttinut suuren yleisön suosiota, joten tämän perusteella seksuaalisen häirintänsä , kuten Donner totesi alaa tuntien, on täytynyt olla vähäistä.

Lainausta vähän laajennettu.

4
 :flowerhat: :facepalm:...ennenkun pää räjähtää, kannattaa pohtia onko tämän sinänsä humoristisen tulevaisuuden työllistämishankkeen takana enemmänkin kuin vain asiaa. Mitä oikeasti moderni tietoyhteiskunta pystyy tarjoamaan kouluttamattomille nuorille miehille. Seksipalvelukauppa on merkittävä monikulttuurinen teollisuudenala. Siis kyse ei ole mistään puuhastelusta vaan ala on merkittävä taloudellinen vaikuttaja. Seksipalvelujen myynnin tärkein asia (turvaseksin jälkeen) on verotus ja yhteiskunnan maksujen kerääminen.

Tosiasia on se että hämmästyttävän moni suomalainen nainen, jos ei vihaa, niin halveksuu suomalaisia miehiä ja unelmoi ulkomaalaisesta orista. Näistä ei vielä moni ole valmis maksamaan mutta riittävän moni että rattopoikien elämä on taloudellisesti turvattua. Tässä olisi lopulta kouluttamattomille mamumiehille työsarkaa jos sanavalinta sallitaan. Ongelma on verottajan huono suhtautuminen seksipalvelutyrittäjien valvontaan ja maksujen keräämiseen.  Mikäli kihertelyn ja hihityksen jälkeen osataan suhtautua seksipalveluyrittäjien toimintaan tietoyhteiskunnan mukaan asiallisesti, tuomitsemisen, kiertelyn tai kieltämisen sijaan sitä nopeammin voidaan puuttua seksipalvelukaupan haittavaikutuksiin.

Mitään muuta Laillista työtä minun on vaikea keksiä nuorille mamumiehille joille ei ole jo saapuessaan työpaikkaa valmiina.

5
Aivan huikea vaali. Hieno ja tyylikäs ehdokas. Hyviä avauksia sekä rohkeaa haastamista. Tätä ketjua en mielelläni olisi aloittanut mutta kiitos hienosta vaalista kuuluu Laura Huhtasaarelle. Häntä ei kettuilu lannistanut.

Ps Jos ei ole kivaa sanottavaa Lauralle, älä sano sitä tässä. Tämä ketju on positiivinen kannustusketju ja kiitos työstä ja kovasta paikasta josta Laura selvisi kiitettävästi.

6
Tämä yksinkertainen kysymys maamme paperittomia turvapaikanhakijoita koskien? Tämä siis jos vaikka ko henkilö sattuisi pääsemään pakoon (epätodennäköistä) ja pyytäisi suojelua kertomatta henkilöllisyyttään?

Saisiko hän suojaa Helsingin ev lut seurskunnasta? Tarjoaisko vihreät hänelle asuntoaan? Veisikö sosialisti häntä autollaan salapaikasta toiseen? Kuten valtakunnansyyttäjän ja oikeuslaitoksen päätöksistä koskien lähi-idässä  "esim Mohammed " nimisten sotarikosepäilyistä ja syytteiden kaatumisista voidaan päätellä turvapaikka luonnollisesti kuuluu kaikille jotka tätä ilmoittavat tarvitsevansa. Vai kuuluuko?

7
Paljon parjatun valhemedian tunnistaminen ja määrittely on ottanut aimoaskeleen. Yhdysvaltain presidentti on nimennyt tämän vuoden valhemediat. Nyt onkin hyvä tilaisuus keskustella palkinnon myöntäjän henkilön sijaan globaalista valhemediasta.  Tämä ei siis ole mikään Trump-avaus vaan valhemediakeskustelu.

Suomessakin viranomaiset ovat jahtaamassa valhemediaa ja nähtäväksi jää kykenevätkö torjumaan CNN:n ja NY timesin kaltaisia valhemediatoimijoita.

Lainaus
Trump julkaisi Twitterissä linkin sivulle, jossa palkintojen saajat julistettiin. Sivu kuitenkin lopetti toimimasta pian sen jälkeen, kun Trump oli julkaissut tviittinsä. CBS Newsin mukaan palkintoja saivat muun muassa CNN:n ja New York Times.

Yhden palkinnoista sai myös ABC Newsin toimittaja Brian Ross

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005528875.html

8
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005517978.html

Lainaus
Nuori ryösti 15-vuotiaan Kampissa – poliisi harkitsee epäillyn kuvan julkaisemista: ”Nuoret eivät aina ymmärrä, kuinka vakavasta rikoksesta on kyse”

Poliisin mukaan väkivallalla uhannut nuori pyysi 15-vuotiailta pojilta rahaa lähdettyään seuraamaan heitä kaupasta.

(...)

Kampin Narinkkatorilla yksi kolmesta vanhemmasta pojasta pysäytti toisen kaupassa käyneistä pojista tarttumalla häntä takaapäin kiinni takinkauluksesta. Tämän jälkeen hän uhkasi poikaa väkivallalla, ellei tämä antaisi rahaa.

(...)

– Jos tämä ei tuota tulosta, julkaisemme valvontakameratallenteen ja pyydämme yleisöltä apua henkilöiden tunnistamiseksi. Rikoslaissa rangaistavaksi säädetyn ryöstön minimirangaistus on neljä kuukautta vankeutta. Kyse on siis erittäin vakavan rikoksen selvittämisestä, rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisilaitokselta kertoo tiedotteessa.

Poliisi muistuttaa, että kun kyseessä on vakavan rikoksen selvittäminen, poliisi voi julkaista rikoksesta epäillyn henkilön kuvan epäillyn henkilöllisyyden selvittämiseksi.

– Nuoret eivät aina ymmärrä, kuinka vakavasta rikoksesta on kysymys, jos omaisuuden anastamisen yhteydessä käytetään väkivaltaa tai edes uhataan käyttää väkivaltaa, Halme sanoo.

– Nuoret eivät myöskään ymmärrä sitä, että rikostapauksen yhteydessä poliisin julkisuuteen antama tunnistuskuva saattaa tulla internetissä vastaan vuosia myöhemmin ja haitata esimerkiksi työuraa, Halme jatkaa.

Poliisi tutkii tapausta ryöstönä, koska rahan anastamiseen käytettiin väkivallan uhkaa.

Missä vaiheessa poliisin toimintakenttään on muotoutunut vaatimus rikosepäillyn kuvan mahdollisesta haittavaikutuksesta rikollisen teon tehneen henkilön työelämälle, että poliisi jättää yksinkertaisesti alaikäiseen uhriin kohdistuneen rikostutkinnan ö-mappiin. Tämä on jo varsin erikoinen tulkinta valvontakameratallenteen käyttämättäjättämiselle. Eli epäillyn henkilön mahdollinen työura voi kärsiä jos...voi hyvää päivää.

todistettavasti alaikäisen uhrin oikeusturva ja ihmisarvo = 0. Rikosepäillyn oikeusturva ja ihmisarvo = 100 ja hyvää vuotta 2018 toivoo Helsingin poliittinen poliisilaitos.

Linkkien sisällöistä on laitettava lainaukset.

9
Suomessa esiintyvä virkahenkilö on estänyt suomen kansalaista saamasta poliisin virallista twitter-tiedotusta. Syynä lienee väitetty häirintä josta ei ole mitään konkreettista näyttöä. Estoja on annettu jopa ihmisille jotka eivät ole kommentoineet poliisin tiedotteita. Mikä sinänsä kumoaa jopa ikuisen häirintäväittämän jolla poliisi voi perustella toimenpiteitä kansalaisoikeuksia vastaan.

Kansalaisen tiedonsaannin epääminen on raju hallinnollinen toimenpide johon voisi kuvitella vaadittavan perusteita. Mm Helsingissä entisen kansanedustajan blokannut poliisin tiedottaja ei ole antanut teolleen mitään perusteita. Jos meillä on tiedottaja joka estää kansalaista saamasta tietoa, on viimeistään tällöin puututtava työnsä perusteisiin ja henkilön sopivuuteen tiedotustehtäviin.

10
Kun pohditaan Euroopan väkivaltahistoriaa, kansanmurhia, vainoja sekä sotia, viimeisen 100+ vuoden ajalta, yksi aatesuunta nousee yli muiden, sosialismi. Sosialismin nimissä on vainottu milloin toisinajattelijoita, juutalaisia, taviksia ja jopa toisia sosialisteja.  Miksi tällainen aate syntyi, mikä meni vikaan, nouseeko sosialismi haudastaan vai onko se koskaan kuollut? Miksi sinänsä älykkäitä ajattelijoita vaivaa mm Saksalaisen sosialismin kohdalla vainoharhainen halu syyttää mm kansallisia tahoja sosialismin nimissä tehdyistä rikoksista mutta mm Neuvostoliiton rikosten kohdalla tämä unohdetaan tai kiistetään välittömästi?

Miksi juuri sosialismi näyttää tekevän yliälykkäistä ihmisistä käsittämättömän julmaa ja tyhmää massaa?

11
Joulun kunniaksi kristikansa ainakin teoriassa pyrkii pitämään rauhan ja hyvän tahdon korkealla. Sotimisen kokonaisvaltaiseenn uonteeseen kuuluu kuitenkin ylimmän upseeriston monikulttuurinen halu sotia myös joulupyhinä. Koska sotahistoriaan liittyy tapauksia joissa alunperin yhtäläisistä voimista häviää se jonka joukot omavaltaisesti poistuvat koteihinsa juhlimaan omia pyhiä toisen jäädessä ovelana kentälle julistamaan itsensä voittajaksi.

Jotta ihmiset voivat sotia tai puolustaa itseään tarvitaan sotakalustoa. Välineitä tuhon ja voiman kohdistamiseen. Tämä tarve kohtaa nykyaikaisen rauhanpolitiikan, jossa mm eurooppalaiset naivit tai julmat vihervasemmistolaispoliitikot pyrkivät vähentämään aseiden saatavuutta. Logiikkansa kulkee jotakuinkin seuraavasti, kun ihmiseltä riistetään aseet, ihmiset eivät tällöin surmaa toisiaan. Mikä kerta toisensa jälkeen on johtanut hirvittäviin massamurhiin. Sitten kun erityisesti sosialistiset itsevaltiaat ovat saaneet kansakuntien aseet riisuttuaan vapaat kädet teurastaa puolustuskyvyttömät vastustajansa, entiset kaverinsa ja luvuttoman määrän sivullisia jotka kuvittelivat että aseista luopuminen lapsellisella tavalla velvoittaisi myös sosialistisen diktaattorin toimimaan inhimillisesti tai oikeuspolitiikassa kohtuullisesti.

Ihmiskunnan historia on myös asevarustelun historiaa. Euroopan unioni, eurostoliitto, on vedenjakajalla jossa asevalmistus tulee olemaan merkittävä tekijä sen talouspolitiikassa. Naamaansa vääntelevä ja jatkuvasti Yhdysvaltojen politiikkaa haukkuva euroeliitti joutuu jatkossa itse luomaan puolustuskyvyn ja pohjois-atlantin liitto on kuten nimikin sanoo, Atlantin puolustusta. Jos tai kun sota käydään, eu sekopäälauma takaa että taistelut ja väkivalta käydään Euroopan sisällä. Diktatuuri, kun se nousee, raiskaa ja murhaa läjäpäin eurooppalaisia muiden tuottaessa lähinnä infrastruktuuria ja taistelijoita euroopan loputtomiin sotiin. Omat kotimaansa pidetään tiukasti taisteluista vapaana.

Miksi eurooppa sotii, lienee seuraus eliittimme ja tavallisen kansan elintaso- ja yhteiskuntakuilusta. Joukko poliitikkoja päättää tehdä itselleen ja tukijoilleen hyvää, seurauksista piittaamatta. Kansalaiset riisutaan aseista ja innokas myötäjuoksija ylin upseeristo saa mitä haluaa. Tyhmälle massalle esitetään asevaikutusnäytöksiä selventämättä että mikäli eivät tarkasti ja tahdissa seuraa eurooppalaisen diktaattorin käskyjä, ovat itse koteineen saman asevaikutuksen alaisia. Mm Espanja ja Katalonia ovat niin lähellä väkivaltaa että kukaan eu:ssa ei edes halua myöntää tätä koska eu on jo antanut Espanjan hallitukselle vapaat kädet tarvittaessa vaikka tappaa separatistit samalla kun tekopyhästi se rankaisee Puolaa poliittisesti nimitettyjen ja puolueellisten tuomarien vaihtamisesta. Eu on sisältä läpimätä mutta Suomessa tämän toteaminen ääneen on poliittinen itsemurha.

Lopulta kysymys sotilaallisen tai elämää säilyttävän vastavoiman kohdalla kiteytyy siihen ollaanko juoksemassa pakoon vai kohti taisteluhautaa puolustaen, jos ei korkeampia arvoja, niin ainakin vieressä ampuvaa taistelijakaveria. Ehkä Suomen poliittinen eliitti näkee Suomen pelkkänä juoksupoikana jonka omien etujen ja puolueettomuuden puolustaminen ei ole edes kivaa. Siksi maamme täytyy paimentaa mukaan milloin mihinkin kotkotukseen, jonka avulla nykyinen lähinnä oman nahkansa pelastava kiva-moku-poliitikko ei edes ajattele itse ryntäävänsä kansalaisten kanssa maatamme puolustamaan vaan ensitilassa maanpakoon kohti taikaseinää tai omia ulkomaille piilotettuja miljooniaan. Kun on lujasti rahaa ulkomailla, pakolaisuus on, jos ei kivaa niin ainakin ihan toisenlaista kuin sillä jolla sitä ei ole.

12
Pystyykö kukaan selittämään miksi mitå tahansa usa:n presidentti tekeekin,  vihervasemmistolaisen euromedian mielestä hän tekee kaiken väärin, mutta Meksikon presidentti, jonka hallinnon alla 200 000 ihmistä tapetaan huumerikollisten ja poliisin välienselvittelyssä, ei tee mitään väärää?

Miksi Meksikon presidentti ja Meksikon hallinto on suomalaisen roskamedian suojeluksessa kuten niin moni omia kansalaisiaan tapattava valtio tai valtio joka on kyvyyön suojelemaan ihmisiä. Toimittelijoiden ja maksettujen ihmisoikeusorganisaatioiden mielestä kaikki pahuus on Amerikasta tai ainakin valkoisista heteromiehistä. Se että Meksikolainen onnistuu tappamaan huume- ja poliisiliiketoiminnan seurausvaikutuksena 200 000 ihmistä on ihan triviaa. Yksikään rauhan- tai ihmisoikeuksien paskanpuhuja edes pohtii koko maan hallinnon olemassaolon perusteita. Yksikään valtio ei vaadi esim Meksikon presidenttiä boikottiin kun on niin paska oikeudenvalvoja. Yksikään sosialisti ei jätä Meksikon presidenttiä kättelemättä kun tilaisuus koittaa.

Miksi? Onko meksikolaisten murhaamisen seuraaminen ämpäri- ja kommariyliopistokoulutettujen joku sairas hiljaa hyrisyttävä huvi? Ja onko niin että Meksikon oma poliittinen johto ei ole mitenkään vastuullinen siitä mitä masssa tapahtuu?

13
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005484682.html

Lainaus
Polttopulloisku synagogaan Göteborgissa – sisällä useita nuoria

Göteborgin keskustassa on paikalla useita poliisipartioita, Expressen ja Göteborgs Posten kertovat.

Useita polttopulloja on heitetty kohti synagogaa Göteborgin keskustassa, poliisi kertoo Expressenille ja Göteborgs Postenille.

Expressenin mukaan iskun teki joukko, johon kuului noin kaksikymmentä naamioitunutta ihmistä.

Lauantaisin juutalaiset nuoret kokoontuvat synagogassa. Lauantaina siellä juhlittiin ja paikalla oli noin kolmekymmentä nuorta.

...

Juutalaisen seurakunnan puhemies Allan Stutzinsky kertoi Expressenille, että joukko naamioituneita ihmisiä heitti palavia esineitä pihamaalle ja poistui paikalta juosten.

...

Monikulttuuriväkivaltaa ja uskontopoliittista terrorismia on tiedetty odottaa toistuvasti alkavaksi Ruotsin juutalaisvihamielisen islamilaisväestön määrän noustessa, mutta eräänlainen huippu on toistakymmentä huppupäätä heittämässä useita polttopulloja paikalliseen synagoogaan joka oli täynnä juutalaisia nuoria juhlimassa omia juhliaan. Joku voi tässä vaiheessa kysyä millä perusteella epäillyt ovat islamilaisväestöä sillä hehän ovat pääsääntöisesti uhreja eivät pahiksia. Vastaus kuuluu : jos tekijöitä on toistakymmentä, niin silloin kaikki natsireppanoiden pahnanpohjimmaiset yhteenlaskettunakaan ei päästä edes puoleen ko joukon koosta.

On syytä ymmärtää että vaikka Suomessa demlaroistot ovat mitätöineet murhapolttokäsitteen, Ruotsissa murhapoltto on sitä mitä sanotaan eikä törkeä tuhotyö.

V 1998 Göteborgin monikulttuurisaasta kokeili mitä tapahtuu kun nuorten disco pannaan tuleen. Tuolloin 4 iranilaista poikaa sytytti roskat ja nuorison tanssipaikan tuleen tappaen 63 ja vammauttaen 200 ihmistä. 2017 voidaan havaita että mitään ei ole Göteborgissa opittu ja sama väkivallan ja murhanpoltonhimo jatkuu mutta nyt tekijöitä ei ilmeisesti edes oteta kiinni koska...niin...koska Donald J Trump siirsi Yhdysvaltojen suurlähetystön Israelissa. Kansojen helvetin mittapuun mukaan tämä oikeuttaa tai sitten selitys-hyväksyttää tai murhapolton koska...USA?


Lainaus uutisesta unohtui.

14
Oletteko koskaan kuullut että vakaassa rauhantilassa oleva valtio joutuisi järjestelemään sananvapauden rajoituksia?Ette ole. Sananvapauden rajoitukset ovat aina sotaakäyvän tai sotaan valmistautuvan valtiokoneiston toimenpiteitä.  Näinä aikoina kannattaa ottaa katse irti puista ja tarkastella metsää kokonaisuudessaan ja viesti valtiovallan viranomaistaholta on selvä, sananvapautta on rajoitettava. Mutta käytännössä puhutaan aina vain yhdestä asiasta tai lainsäädäntö tai viranomaishankkeesta. Tosiasiassa käynnissä on laajempi projekti jossa eu hallinto yhdessä vasallien kanssa valmistautuu niin massiivinen valhemediavainon kuin oman valhemedian tuotantoon.

koska emme voi tietää tulevaisuuden sotien luonnetta tarkasti joudumme arvioimaan epävarmaa. Erityisesti tiedonvälitys epävarmanana aikana on valtiolle tärkeä hallintokeino. Valtio on liian pieni toimija voidakseen tuottaa valheuutisista valhetodellisuuden, liittovaltio pystyy tähän. Eu on jo itsessään kykenevä niin tekemään valheellista tiedettä ja uutista kuin ylläpitämään kritiikin torjuvaa virkakuntaa mikä on instituutionaalisen valheen kannalta olennaista. Idässä on karkea esimerkki liittovaltion diktaattorista joka pystyi ja teki valheista tosia. Nykyään keinot ja tekniikat ovat hienostuneempia.

Vaikka tekniikka olisi sosiaalisen median uusinta uutta, syy on vanha: taistelu tiedonvälityksestä tuhoamalla kilpailu. Käytännössä monet mm tiedonvälityksen ja valtionhallinnon toimijat kokevat käyvänsä jo nyt sotaa. Heille käynnissä on jo vihamielinen hyökkäys kun mm julkisen sanan neuvosto(liiton) sensuurista kieltäytyy ja tästä huolimatta kehtaa välittää tietoa. Pelkkä tiedonvälitys käsitetään hyökkäyksenä, pahantahtoisena toimena. Tätä vastaan hyökätään viranomaisten koko arsenaalin voimin ja lisää valtuuksia itketään. Vaikkei laukaustakaan ole vielä ammuttu vihapäissä. Järjestäytyminen sekä vastahyökkääminen ovat yli kaiken kohtuuden...

 eu on jo valmiina sisällissodan tiedonvälitys ja -pimitystaistelua varten. Ja lisää kansalaisten vainolainsäädäntöä pukkaa kunnes eurostoliiton sananvapaus vastaa Neuvostoliiton vastaavaa. Paitsi että toisin kuin Neuvostoliitossa, eurostoliitossa tiedetään:

-mitä olet koskaan sanonut
-missä olet kun olet sanonut
-kenelle olet sanonut ja mitä tämä on siihen sanonut...

Kaikkea mitä olet sanonut voidaan käyttää todistusaineistona sinua vastaan ja kaikki mitä olet koskaan sosiaalisen mediakorporaation järjestelmässä sanonut, pysyy todistusaineistona...tällaisesta järjestelmästä NKVD tuskin olisi voinut edes unelmoida 60 v sitten, käynnistäessään viimeisiä vainoja toisinajattelijoita kohtaan.

Luultavasti verkkosodankäynnin ratkaisutaistelu tullaan käymään valtion sensuroiman ja kansalaisten vapaata tiedonvälitystä tukevan internetin välillä. Kumpi on parempi toimija arviomaan lopussa verkkoa, kansalainen vai liittovaltio, määrittää sen kummalle puolelle rintamalinjaa tietosodankäynnissä joutuu.

15
https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000005460544.html

Pääkirjoituksessa is päätoimitus ilmaisee vahvan halun osallistua eurostoliittolaisen hulluuden ytimeen. Puolaa ja Unkaria pidetään pahoina, koska niiden hallitukset asettavat oman ja kansalaistensa hyvinvoinnin tärkeimmäksi kriteeriksi toiminnassaan. Erityisen pahana pidetään poliittisten ja vasemmistolaisten tuomarien tulkintavallan rajoittamista Puolassa. Suomessa demlan ja vasemmistopolitiikan saastuttaman oikeuslaitoksen sekopäisyyttä ja poliittista toimintaa kieltäydytään edes arvioimasta koska maassamme ei ole demokratiaa eikä Ilja Janitskin tapauksen perusteella edes sananvapautta. Vaan asiaan..

Pääkirjoituksen tekijät eivät näköjään edes muista Kataloniaa, Schengen-helvettiä eivätkä mitään rikottua eu perusperiaatetta Kreikasta. Unkaria ja Puolaa syytetään rusinoiden poimisesta pullasta. Ilmeisesti sanomien päätoimittajan tarkoitus on poimia eu:sta kaikki kakkakikkareet ja yhtenäisyyden nimissä pakkosyöttää ne suomalaisille. Todennäköisesti päätoimittajat itse on varannut eläkepäivikseen itselleen mukavat osakkeet ulkomailta eikä aikomustakaan elää elämänsa loppuun Suomessa ole varattu kuin eu-kakkakikkareiden syöjille. Pullasiivut on varattu kv sijoittajakorporaatioille ja niiden eliittijohtajille eu:ssa.

16
http://m.iltalehti.fi/kotimaa/201711192200540775_u0.shtml

Suomessa lastensuojelun tilanne on katastrofi. Yhdellä lastensuojelun työntekijällä voi olla jopa 100 lasta. Keskimääräinen tilanne on n 50 lasta mikä tekee 40 tunnin työviikossa n 45 min / valvottava lapsi. Ja vihervasemmistolainen ja kepulihuijari imuroi Suomeen jatkuvalla syötöllä lisää "valvottavaa" partalasta ja monikulttuurista ongelmaperhettä.

Käytännössä lastensuojelu on jo tukkiutunut. Lapsia ei kyetä enää Schengen-helvetissä suojelemaan. Petollinen pääministeri ja epärehellinen valtiovarainministeri valhemedian avulla väittävät että kyllä meillä on rahaa. Vaan ei ole. Ei ole edes työntekijöitä. Ko perheiden lasten elämän sorttaaminen on jo niin raskasta ettei sitä halua kokea...

17
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005446126.html

Hoitaja varastaa kuolemansairaan lapsen lääkkeet. Poliisi ei tee mitään. Lapsen vanhemmat tutkivat ja saavat tekijän kiinni. Tekijää syytetään törkeästä pahoinpitelystä, syyttäjän rangaistusvaatimus on ehdonalaista? Mikä olisi oikea vankeusrangaistuksen pituus jos mielestäsi vankeus olisi oikea rangaistus? Entä miksi henkilö pitäisi jättää tuomitsematta jos mielestäsi tuomiota ei tarvita.

18
Onkohan puolustusministerin mopo karannut kun pyytää yhdysvaltojen puolustusministeriä osallistumaan harjoituksiin joiden aika ei ole edes selvillä. Tilannetta jossa supervallan armeija tulee maahan X osallistumaan harjoituksiin jonka päivämääriä ei ole edes sovittu ja lyöty lukkoon voidaan kutsua myös sotilaalliseksi agressioksi. Ei ihme että puolustusministeri Mattis ei voinut sanoa mitään lopullista...niinku:"Tottakai tulemme Venäjän rajalle harjoittelemaan"..

Onkohan Puolustusministeri Niinistö neuvotellut presidentti Niinistön kanssa. Vaikuttaa siltä ettei.

http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Puolustusministeri-Niinist%C3%B6-kutsui-USAn-sotaharjoitukseen-%E2%80%93-Mattis-ei-heti-vastannut/1066365?pwbi=dd6067813982f0b95629325d8882e41e (7.11.2017)

Lainaus
Puolustusministeri Niinistö kutsui USA:n sotaharjoitukseen – Mattis ei heti vastannut

Yhdysvaltain, Suomen ja Ruotsin puolustusministerit ovat neuvotelleet kolmenkeskisessä tapaamisessa Helsingissä. Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) kertoi esittäneensä Yhdysvaltain puolustusministerille James Mattisille kutsun osallistua Suomen tulevaan pääsotaharjoitukseen vuonna 2020 tai 2021. Varsinaista lupausta amerikkalaisten osallistumisesta ei vielä saatu.

– Mattis kommentoi asiaa myönteisesti, että harjoitella pitää. Mutta tietenkin heilläkin on oma harjoitusohjelmansa, ja ohjelmia pitää sovittaa yhteen, ministeri Niinistö kertoi STT:lle.

Kolmenkeskisen tapaamisen jälkeen Niinistö ja Mattis antoivat lyhyet lausunnot medialle. Mattis puhui yhteisistä harjoituksista, mutta ei suoraan vastannut Niinistön kutsuun. Sen jälkeen Niinistö ja Mattis siirtyivät kahdenväliseen neuvotteluun.

Ensimmäinen vastaava kolmen maan tapaaminen

Kolmen maan puolustusministeritapaaminen oli ensimmäinen laatuaan, ja Niinistön mukaan uusi tapaaminen on suunnitteilla ensi vuodelle. Siihen on ministerin mukaan valmiina yksi varma keskustelunaihe: hybridiuhkia koskeva yhteistyö ja Helsingin hybridiosaamiskeskuksen toiminta.

Vielä ei ole Niinistön mukaan varmaa, tuleeko ministeritapaamisista säännöllisiä. Puolustusministereiden yhteydenpidon tavoitteena on hänen mukaansa täydentää, ei korvata, Suomen ja Ruotsin kahdenvälisiä suhteita Yhdysvaltoihin.

(...)


Ei ole varmaan liikaa vaadittu, että laittaisi tällaisiin aloituksiin linkin ja lainauksen mukaan. Jos et viitsi/ehdi/jaksa, älä aloita uutta ketjua.

Linkki ja lainaus lisätty.

-A

19
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005428685.html

Valtion turvallisuuskomitea, joka koostuu henkilöistä joiden identiteetti on turvallisuussyistä salattu, on todennut että Venäjä aikoo osallistua Suomen seuraaviin presidentinvaaleihin...mm salamurhaamalla. Luonnollisesti ensin verkossa käännytettyään kansan äänestämään väärin ja paljastettuaan vääristä ihmisistä vääriä tietoja. Voisin mainita muutaman amfetamiinitoimittajan mutta olkoon.

Salamurha Suomen presidentinvaaleissa on kuitenkin aika kova väite mutta kenet presidenttiehdokkaan Putin haluaisi muka salamurhata ja miksi? Pm-eu-nato-turvallisuuskomitean mielestä näin kuitenkin tapahtuu tai uhkaa tapahtua. Miksi? Kenet? Niinku oikeesti?

20
http://m.thesundaily.my/node/459117

Korporaatiokommunistista kokoomuspolitiikkaa edustavan Saksan työväestöllä on iso ongelma, työ jonka palkka ei riitä elämiseen. Juhana "ammatti-ja tapavalehtelija" Vartiaisen päiväuni (Harz IV) on saksalaisen työläisen painajainen. Kymmenessä vuodessa työntekijöiden määrä on noussut mutta palkka ei. Seurauksella että neljä miljoonaa niksmannia kituuttaa työlimbossa tuloilla jotka eivät mitenkään riitä asunnon ja ruoan jälkeen mihinkään. Tilastojen mukaan kaikki on hyvin kuin DDR:ssä konsanaan. Merkelperkeliä rakastetaan yli maan rajojen kuin mitä saksalaista kansleria nyt ei rakastettaisi.

Neljä miljoonaa työssäkäyvää köyhää on toki parempi kuin neljä miljoonaa työtöntä köyhää...

21
Kylänraitti / Ulkoministeri, hauskin virka Suomessa?
« : 17.10.2017, 10:21:27 »
Tämä kirjoitus ei koske uuvatteja vaan ulkoministeriötä. Tehtäköön tämä selväksi. Suomen ulkoministeriön korruption määrää ja voimaa joka ilmiselvästi horjuttaa koko parlamentaarista edustamista. Ulkoministerin viran pitää kuitenkin jossan määrin olla parlamentin valvonnassa. Nyt se ei ole missään valvonnassa eikä mikään hallinto sellaisena ole hyvää hallintoa.

Ulkoministerin toimenkuva on ilmeisesti hauskin virka Suomessa. Sanottakoon Soinista ja Tuomiojasta mitä hyvänsä, herrat tietävät mikä on kivaa ja missä ei ole mitään valvontaa, ulkoministeriössä. Joka vuosi ulkoministeriö jakaa kavereilleen n 800 milj euroa. Vastineeksi kaverit voivat lomailla ulkomailla tekemättä oikeastaan mitään muuta kuin tapailla kavereitaan. Ulkomailla...veronmaksajien piikkiin.

Soinin likipitäen täydellinen antautuminen ulkoministeriön korruptioon ja nautintoon edustaa Suomessa poikkeuksellisen itsenäistä ja valvonnasta irtautunutta tuhlausta ja korruptioverkoston toimintaa. Tavallaan Mukavuuden maksimoimiseksi kannattaa ryhtyä ulkoministeriksi kun Suomessa moinen äänestäjien petkutusvirka on jossa kuka vaan henkilö korruptoituu pahanpäiväisesti.

Miksi? Mihin tarvitaan koko moinen ylihintainen kusetusvirkahenkilöiden suojatyöpaikka? Tai miksi noin kallis? Hieman vajaa 900 milj euroa vuodessa ulkoministeriön palvelusta internetin aikakaudella on aivan liikaa. Monta päällekkäistä virkaa eu:n sisällä kuin suomen pankissa...ja yhtä kallista. Tai kalliimpaa?

22
Kylänraitti / 2017-10-11 Niklas Herlin on kuollut
« : 11.10.2017, 13:22:13 »
Miljardööri on kuollut äkilliseen sairaskohtaukseen Nizzassa. Jotenkin jää mieleen miehen toteamus että ei niillä rahoilla niin suurta merkitystä ollut kun lopulta Suomessa tulee vähällä toimeen. Ei tarvitse kuin asunnon, kesämökin ja muistaakseni auton. Ne ei kuulemma niin paljoa maksa. Hohhoijaa. Kevyet mullat usarin rahoittajalle ja nettijournalismin kummisedälle. Usari olisi voinut olla vaikka mitä mutta ei...no.

Lainaus
Niklas Herlin on kuollut

Alma Media Oyj:n hallituksen jäsen, kustantaja Niklas Herlin on menehtynyt äkillisesti 53 vuoden iässä.

Niklas Herlin toimi Alma Median hallituksen jäsenenä vuodesta 2013. Vuosina 1987-1996 hän toimi Kauppalehden toimittajana ja uutispäällikkönä.

Herlin toimi myös yhteiskunnalliseen keskusteluun erikoistuneen digitaalisen uutis-ja blogipalvelu Uuden Suomen hallituksen puheenjohtajana ja pääomistajana vuosina 2007-2016.

-Niklas Herlinillä on ollut merkittävä rooli suomalaisen mediakentän kehittäjänä, laadukkaan journalismin puolestapuhujana ja kantaaottavana kolumnistina. Otamme syvästi osaa omaisten suruun ja kiitämme Niklas Herlinin tekemästä merkittävästä työstä yhtiömme hyväksi, Alma Median hallituksen puheenjohtaja Harri Suutari sanoo tiedotteessa.

23
Jos ajattelemme asiaa omaa napaa pidemmälle, jälkipolvet voivat miettiä keitä ne olivat ne ihmiset jotka maahantoivat terrorismin sekä monikulttuurisen väkivallan. Ihmiset jotka virkansa, laintulkinnan tai poliittisen asemansa johdosta päättivät että suomalaisiin kohdistuva monikulttuurinen väkivalta on vähemmän tuomittavaa kuin muu väkivalta jossa tekijät ovat kantaväestöä. Tai että ulkomailla vieraan valtion harjoittaman politiikan seurauksena syntyvä väkivalta pitää humanitaarisista syistä maahantuoda Suomeen lisäämään maamme kokonaisväkivallan määrää.

Monikulttuurinen väkivalta on maahantuotu fakta. Väkivaltaa on tietysti ollut aina, mutta monikulttuurinen väkivalta on uutta, tavoiltaan räikeää ja suhteellisesti varsin vaikuttavaa. Niin vaikuttavaa että hyväpalkkaiset virkahenkilöt eivät suin surmin halua asua monikulttuuriväkivallan naapurissa vaikka itse hankkisivat elantonsa monikulttuuriväkivallan maahantuonnilla. Samoin on havaittavissa poliittisten poliisien haluttomuus puuttua monikulttuuriväkivallan seurauksiin.

Kysyn asiaa vertailun vuoksi maamme historiaa pohtien kun autonomisessa suuriruhtinaskunta Suomessa oli sortoaika ja maamme alamaisia sorrettin virkahenkilöstön toimesta keisarin määräyksellä. Keitä olivat nämä sortajat? Häipyvät historian hämäriin, syyttäen keisaria omista rikoksistaan. Aivan kuin keisari Nikolai olisi omin käsin teljennyt ilmiannettuja Siperiaan. Miksi Schengen-sortoajan virkahenkilöt ja tuomarit ja poliitikot pitäisi päästää yhtäläisesti moraalisesta ja henkilökohtaisesta vastuustaan monikulttuuriväkivallan maahantuonnissa historian hämärään.ps poistettu otsikosta provokatiivinen ja mahdollisesti rikollinen "lista"

24
Kylänraitti / euroopan unionin tulevaisuus
« : 03.10.2017, 04:23:37 »
Menemättä pitemmälle Katalonian vaalien väkivaltaisuuksiin, on syytä pyähtyä pohtimaan liittovaltioksi mielivän eu:n hallinnon tulevaisuutta. Näyttää siltä, kuten muualla todettiin, että suhtautuminen kansojen itsemääräämisoikeuteen on unionissa täysin paikkariippuvainen. Idässä kansoille halutaan itsemääräämisoikeus mutta lännessä tätä vaatimusta vastustetaan. Vaikka vaatimukset olisivat kuinka perusteltuja.

Poliittisen väkivallan suhteen eu on avannut matopurkin kuten presidenttiehdokas Matti Vanhanen jonka mielestä itsenäisyydestä äänestävän eläkeläisen ampuminen kumiluodilla on äärimmäinen mutta ei tuomittava teko. Tämä hallintoterroriin piittaamattomasti suhtautuminen ei ole mitenkään outoa vaan osa eurofiilieliitin arvomaailmaa.

Kysymys kuuluukin: kannattaako pienten maiden kuulua tai liittyä diktatooriseen ja itsenäisyyttä vastustavaan unioniin jossa tosiasiallinen hallintovalta on kansallisvaltioiden edustajilla. Ja voiko eu jatkaa linjalla jossa se toisaalta hajottaa kansallisvaltioiden ihmisoikeuksien suojia mutta ei pienenkään kriisin edessä halua eikä kykene puolustamaan ihmisten ja kansojen oikeuksia. Varsinkaan kun nämä kaksi ovat ristiriidassa...

25
Kun pohdimme oikeistolaisuuden ilmiöitä, monta kertaa syntyy väärinkäsityksiä eri sosialismin muotojen oikeistolaisuudesta. Tarkoituksellisesti ja apinoituna propagandauhrina. Ihmiset joilla ei ole mitään taloudellista resurssia olla oikeistolainen, esitetään kuin muka olisivat äärioikeistolaisia. Syitä tähän jättivalheeseen joudutaan etsimään 2 maailmansodan jälkeisestä valtiososialismin propagandakoneesta. Itäblokin maissa toteutettiin historiallinen ryöstö jossa kokonaiset valtiot varastettiin pariin kertaan. Ensin kansallissosialismin ja sitten neuvostososialismin tsta. Mutta yksi asia mm ämpäri- ja kommariyliopistojen historiakursseilta jää tai jätetään pois, nimittäin se kuka lopulta sai haltuunsa ryöstetyt kansallisomsisuudet?

Kuinka paljon on paljon?

Jotta voimme olla äärioikeistolainen, meillä pitää olla paljon rahaa. Ei riitä että on rahaa omiksi tarpeiksi, pitäisi olla enemmän. Jos vaikka pitäisi oma yksityisarmeija pistää pystyyn. Sitten kun ihmisellä on niin paljon rahaa, että voi pyörittää omaa "pientäkin" yksityisarmeijaa, ollaan menty valtion turvallisuuskoneiston rajojen ulkopuolelle, eräälle äärirajalle, jossa henkilön taloudellinen voima on niin suurta ettei valtio enää voi sanella vaan anella. Tällainen henkilö on aidosti äärioikeistolainen. Henkilö joka puhtaalla taloudellisella voimalla uhkaa tai painostaa kokonaisia valtioita. Eräänlainen oligarki potenssiin kaksi.

Voiko valhemedian äärioikeistolaiseksi leimaama ihminen, joka varattomuutensa johdosta  odottaa saavansa valtiolta itselleen kuuluvia terveydenhoito- tai asunto-sosiaalipalveluja olla äärioikeistolainen? Jos elämme koko elämämme vasemmistolaisen ihmisten ryöstelyvalheen alla niin vastaus on kyllä. Mutta vaikka vastaamme kyllä, alitajuisesti ymmärrämme vastauksen vääräksi.

Oikea kysymys ei sittenkään liity varallisuuteen vaan onnellisuuteen. Joka on varallisuuden älykästä käyttöä. Onko varaton ihminen( joka odottaa saavansa valtion varastamaa omaisuutta vastaan julkisen hallinnon tuottamia terveys- ja asuntososiaalipalveluja) onnellinen? Kumpi käyttää omaisuuttasi paremmin, julkisen hallinnon ämpäri- tai kommariyliopistokoulutettu ihminen vai sinä itse?

26
Lainaus
Anoppi sairasti dementiaa ja asui kotonaan olleen Hangon kaupungin kotihoidon palveluiden asiakas.

Hoitokirjassa ollut sille päivälle merkintöjä. Aikaisempien merkintöjen perusteella anoppi ei ollut syönyt eikä juonut, – paitsi Omar-karamelleja.

”Pahinta oli, että joissain merkinnöissä hänelle oli kirjoitettu väärä nimi”, miniä kertoi lehdille.

Lääkkeet olivat koskemattomina dosetissa. Huoneessa tuoksui virtsa.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005368302.html

Hangon kaupunki näytti vähän mallia kuka on arvokas ihminen ja kenen elämällä on merkitystä. Suomalainen vanhus kirjaimellisesti jätettiin nääntymään omaan kusiseen sänkyynsä. Eräänlainen saavutus sinänsä kaupungissa jolla on sekä varaa että intoa ottaa vastaan turvapaikanhakijoita. Kannattaisi suomalaisten vahusten ymmärtää että tämän maan kunnallis- ja valtionpolitiikassa vaikuttaa henkilöitä joille suomalaisvanhusten kuolema omaan paskaansa ei vaivaa vähääkään mutta mielikuvitukselliset rasismisyytökset saavat nämä haaskaamaan jokaisen irtilähtevän kolikon ulkomaalaisten iloksi.


27
Korporaatiokommunistisen kokoomuspuolueen ja kepulin Suomeen hinaama Nordean pääkonttori esitetään valtion propagandassa ja valhemediassa suurena maaotteluvoittona. Suomi, eu ja euro saivat kun saivatkin veronkiertäjäpankin huippuammattilaisten veronkiertoverotulot Suom...eiku Luxemburgiin tai Panamaan mihin Nordean johto jokatapauksessa varansa siirtää veroja kiertääkseen. Eläköön.

Mutta mutta, entäs jos kyse onkin taas yhdestä konkurssin partaalle uitetusta katastrofipankista? Näissä Suomi-Ruotsi talousmasotteluissa on helvetin huono saldo Suomen puolella kun kkk (komm.kok.& cepuli) ovat tekevinään hyvä päätöksiä.

Mitäpä jos asia onkin niin että Nordea ei kyennyt keräämään Ruotsin vaatimia vakavaraisuusvaroja? En todellakaan luota pätkääkään Nordean johdon väitteisiin sen vakavaraisuudesta. Mitä jos kyseessä olikin ajolähtö?

-Nordea on rajusti kiinni Ruotsin kiinteistölainoituksessa. Onko kukaan laskenut monikulttuurisaastan arvonalennuksia Nordean kiinteistömassaan Ruotsissa? Samoin perus svenssonit ovat joutuneet rajuihin ylivelkaantumisiin välttääkseen hallintonsa maahantuoman monikulttuurisuuden kohtaamiset kotonaan. Mitäs jos Nordean tulovirrat ovat lopussa. Palkkatulot eivät ole missään pohjoismaassa enää suhteessa monikulttuurisuussaastan ylivelkaannuttamaan kiinteistökeinotteluun.

-Nordealla on uhkarohkeita talous- ja investointisijoituksia baltiassa ja Venäjällä. Sen toimintaa ei leimaa huolellisuus vaan ylivelkaantumisiin ja riskeihin ylenkatsova johto.

-Mitä jos svedupellet ymmärsivät että nyt on hyvä hetki hankkiutua eroon roskapankista nimeltä Nordea ja sen riskiluotoista?...

28
https://yle.fi/uutiset/3-9810149

Käytännössä maamme poliisi on muuttunut sotilaspoliisiksi. Konepistooli on sotilasase. Sen tulivoima ja tappavuus on aivan eri mittakaavassa kuin pistoolin. Miksi tämä terrorismi ja valtion aseistautumiskierre sallitaan? Etenkin kun pohditaan
-tilastonikkarien väitteitä turvallisuuden lisääntymisestä
-erittäin tiukaa aselainsäädäntöä
- suunnitelmia tiedustelulain ja verkkourkinnan lisäämiseksi

...samaan aikaan poliisi ostaa konepistooleja partioaseiksi. Miksi , jos valtion ja valhemedian väitteet muusta kehityksestä osoittavat päinvastaista , poliisin aseita kovennetaan.

Ps jos asiasta on muualla keskustelu tämän voi yhdistää siihen. En kuitenkaan löytänyt homma haulla asiasta.

29
Turkki osallistuu uskontopoliittisen terroristiryhmän suojeluun ja rahoittamiseen kunnes nämä hyökkäävät Turkissa->EU ryhtyy Saksan johdolla maksamaan rahaa Turkille. Afrikkalainen valtio harjoittaa omaa politiikkaansa, jonka seurauksena osalle maan asukkaita elintaso ja hyvinvointi lakkaa -> EU ryhtyy Ranskan johdolla maksamaan rahaa afrikkalaisille valtioille. Ilmastonmuutos -> EU maksattaa meillä  Jne jne...

Meille vakuutetaan valhemedian toimesta kuin autonomian aikana, pyhä keisari EU on hyvä. Maa ei ole pallo vaan kylä. Historia on syytämme ja meidän on maksettava vanhan kolonialistisen imperialismin rikokset että uusi imperiumi EU voisi ottaa oman paikkansa maailman mahtavimpien joukossa. Miksi? Miksi Afrikan tai Aasian valtioiden kansalaisia EI rasiteta ulkomaiden ongelmilla?

Vastaus on eurooppalaisten poliitikkojen halussa tehdä mieluummin ulko- kuin sisäpolitiikkaa.

EU on suuri hanke yhteisen imperialismin eli ulkopolitiikan tekemiseen. Jotta tätä voisi tehdä, pitää ensin tuhota kansallinen hyvinvointi ja oikeudet. Minkä jälkeen epäonnistunut ja turha poliittinen toimija suuntaa aina katseensa ulkomaille, ulkopolitiikkaan. Koska se vie huomion pois omista arjen virheistä.

Nopeat ulkomaiset toimijat ja valtiot ovat heränneet huomaamaan EU:n kolossaamisen typeryyden ja tehneet siitä itselleen rahastusautomaatin. Kun eu haluaa tehdä mielestään hyvää, sen rahahanojen avaamisen jälkeen on tiedossa sellainen määrä omaisuutta ja hyvää että millään ei ole väliä, kaikkein vähiten ihmishengellä. Mikä on jo johtanut ja johtaa hillittömiin väkivaltaisuuksiin ja riistoon. Koska eu haluaa osallistua, tehdä hyvää ja maksaa. Erityisesti vieraiden valtioiden omissa sisäisissä konfliteissa.

Käytännössä eu on luonut ympärilleen hillittömän väkivallan ja kiristyksen noidankehän, valtiot jotka voivat käyttää omia kansalaisiaan kiristyskeinona eu:n rahahanojen ja etuuksien saamiseksi. Tälle ilmiölle ei ole loppua näkyvissä kuin ainoastaan yksi vaihtoehto, sotilaallinnen miehitys-, interventioulottuvuus. Halu tehdä globaalia politiikkaa ja hyvää johtaa väistämättä haluun sotia.

30
Kun vihdoin saadaan aikaiseksi uskontopoliittinen terroriteko, ilmestyy valtiollisen propagandakoneiston vastaisku terroritekojen ja tekijöiden suojelemiseksi. Ilmiöstä voisi keskustella laajemmin. Näyttää siltä että valtiomme ylintä johtoa myöten on mielellään järjestelemässä Suomeen uskontopoliittisen terrorismin arkea jolla peitellään mm ikävän arjen harmautta.

Eli kun terroristi iskee (missä nyt iskeekin) mitä tapahtuu seuraavaksi?

Sivuja: [1] 2 3 ... 22