Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - siviilitarkkailija

Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1
http://m.iltalehti.fi/kotimaa/201711192200540775_u0.shtml

Suomessa lastensuojelun tilanne on katastrofi. Yhdellä lastensuojelun työntekijällä voi olla jopa 100 lasta. Keskimääräinen tilanne on n 50 lasta mikä tekee 40 tunnin työviikossa n 45 min / valvottava lapsi. Ja vihervasemmistolainen ja kepulihuijari imuroi Suomeen jatkuvalla syötöllä lisää "valvottavaa" partalasta ja monikulttuurista ongelmaperhettä.

Käytännössä lastensuojelu on jo tukkiutunut. Lapsia ei kyetä enää Schengen-helvetissä suojelemaan. Petollinen pääministeri ja epärehellinen valtiovarainministeri valhemedian avulla väittävät että kyllä meillä on rahaa. Vaan ei ole. Ei ole edes työntekijöitä. Ko perheiden lasten elämän sorttaaminen on jo niin raskasta ettei sitä halua kokea...

2
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005446126.html

Hoitaja varastaa kuolemansairaan lapsen lääkkeet. Poliisi ei tee mitään. Lapsen vanhemmat tutkivat ja saavat tekijän kiinni. Tekijää syytetään törkeästä pahoinpitelystä, syyttäjän rangaistusvaatimus on ehdonalaista? Mikä olisi oikea vankeusrangaistuksen pituus jos mielestäsi vankeus olisi oikea rangaistus? Entä miksi henkilö pitäisi jättää tuomitsematta jos mielestäsi tuomiota ei tarvita.

3
Onkohan puolustusministerin mopo karannut kun pyytää yhdysvaltojen puolustusministeriä osallistumaan harjoituksiin joiden aika ei ole edes selvillä. Tilannetta jossa supervallan armeija tulee maahan X osallistumaan harjoituksiin jonka päivämääriä ei ole edes sovittu ja lyöty lukkoon voidaan kutsua myös sotilaalliseksi agressioksi. Ei ihme että puolustusministeri Mattis ei voinut sanoa mitään lopullista...niinku:"Tottakai tulemme Venäjän rajalle harjoittelemaan"..

Onkohan Puolustusministeri Niinistö neuvotellut presidentti Niinistön kanssa. Vaikuttaa siltä ettei.

http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Puolustusministeri-Niinist%C3%B6-kutsui-USAn-sotaharjoitukseen-%E2%80%93-Mattis-ei-heti-vastannut/1066365?pwbi=dd6067813982f0b95629325d8882e41e (7.11.2017)

Lainaus
Puolustusministeri Niinistö kutsui USA:n sotaharjoitukseen – Mattis ei heti vastannut

Yhdysvaltain, Suomen ja Ruotsin puolustusministerit ovat neuvotelleet kolmenkeskisessä tapaamisessa Helsingissä. Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) kertoi esittäneensä Yhdysvaltain puolustusministerille James Mattisille kutsun osallistua Suomen tulevaan pääsotaharjoitukseen vuonna 2020 tai 2021. Varsinaista lupausta amerikkalaisten osallistumisesta ei vielä saatu.

– Mattis kommentoi asiaa myönteisesti, että harjoitella pitää. Mutta tietenkin heilläkin on oma harjoitusohjelmansa, ja ohjelmia pitää sovittaa yhteen, ministeri Niinistö kertoi STT:lle.

Kolmenkeskisen tapaamisen jälkeen Niinistö ja Mattis antoivat lyhyet lausunnot medialle. Mattis puhui yhteisistä harjoituksista, mutta ei suoraan vastannut Niinistön kutsuun. Sen jälkeen Niinistö ja Mattis siirtyivät kahdenväliseen neuvotteluun.

Ensimmäinen vastaava kolmen maan tapaaminen

Kolmen maan puolustusministeritapaaminen oli ensimmäinen laatuaan, ja Niinistön mukaan uusi tapaaminen on suunnitteilla ensi vuodelle. Siihen on ministerin mukaan valmiina yksi varma keskustelunaihe: hybridiuhkia koskeva yhteistyö ja Helsingin hybridiosaamiskeskuksen toiminta.

Vielä ei ole Niinistön mukaan varmaa, tuleeko ministeritapaamisista säännöllisiä. Puolustusministereiden yhteydenpidon tavoitteena on hänen mukaansa täydentää, ei korvata, Suomen ja Ruotsin kahdenvälisiä suhteita Yhdysvaltoihin.

(...)


Ei ole varmaan liikaa vaadittu, että laittaisi tällaisiin aloituksiin linkin ja lainauksen mukaan. Jos et viitsi/ehdi/jaksa, älä aloita uutta ketjua.

Linkki ja lainaus lisätty.

-A

4
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005428685.html

Valtion turvallisuuskomitea, joka koostuu henkilöistä joiden identiteetti on turvallisuussyistä salattu, on todennut että Venäjä aikoo osallistua Suomen seuraaviin presidentinvaaleihin...mm salamurhaamalla. Luonnollisesti ensin verkossa käännytettyään kansan äänestämään väärin ja paljastettuaan vääristä ihmisistä vääriä tietoja. Voisin mainita muutaman amfetamiinitoimittajan mutta olkoon.

Salamurha Suomen presidentinvaaleissa on kuitenkin aika kova väite mutta kenet presidenttiehdokkaan Putin haluaisi muka salamurhata ja miksi? Pm-eu-nato-turvallisuuskomitean mielestä näin kuitenkin tapahtuu tai uhkaa tapahtua. Miksi? Kenet? Niinku oikeesti?

5
http://m.thesundaily.my/node/459117

Korporaatiokommunistista kokoomuspolitiikkaa edustavan Saksan työväestöllä on iso ongelma, työ jonka palkka ei riitä elämiseen. Juhana "ammatti-ja tapavalehtelija" Vartiaisen päiväuni (Harz IV) on saksalaisen työläisen painajainen. Kymmenessä vuodessa työntekijöiden määrä on noussut mutta palkka ei. Seurauksella että neljä miljoonaa niksmannia kituuttaa työlimbossa tuloilla jotka eivät mitenkään riitä asunnon ja ruoan jälkeen mihinkään. Tilastojen mukaan kaikki on hyvin kuin DDR:ssä konsanaan. Merkelperkeliä rakastetaan yli maan rajojen kuin mitä saksalaista kansleria nyt ei rakastettaisi.

Neljä miljoonaa työssäkäyvää köyhää on toki parempi kuin neljä miljoonaa työtöntä köyhää...

6
Kylänraitti / Ulkoministeri, hauskin virka Suomessa?
« : 17.10.2017, 10:21:27 »
Tämä kirjoitus ei koske uuvatteja vaan ulkoministeriötä. Tehtäköön tämä selväksi. Suomen ulkoministeriön korruption määrää ja voimaa joka ilmiselvästi horjuttaa koko parlamentaarista edustamista. Ulkoministerin viran pitää kuitenkin jossan määrin olla parlamentin valvonnassa. Nyt se ei ole missään valvonnassa eikä mikään hallinto sellaisena ole hyvää hallintoa.

Ulkoministerin toimenkuva on ilmeisesti hauskin virka Suomessa. Sanottakoon Soinista ja Tuomiojasta mitä hyvänsä, herrat tietävät mikä on kivaa ja missä ei ole mitään valvontaa, ulkoministeriössä. Joka vuosi ulkoministeriö jakaa kavereilleen n 800 milj euroa. Vastineeksi kaverit voivat lomailla ulkomailla tekemättä oikeastaan mitään muuta kuin tapailla kavereitaan. Ulkomailla...veronmaksajien piikkiin.

Soinin likipitäen täydellinen antautuminen ulkoministeriön korruptioon ja nautintoon edustaa Suomessa poikkeuksellisen itsenäistä ja valvonnasta irtautunutta tuhlausta ja korruptioverkoston toimintaa. Tavallaan Mukavuuden maksimoimiseksi kannattaa ryhtyä ulkoministeriksi kun Suomessa moinen äänestäjien petkutusvirka on jossa kuka vaan henkilö korruptoituu pahanpäiväisesti.

Miksi? Mihin tarvitaan koko moinen ylihintainen kusetusvirkahenkilöiden suojatyöpaikka? Tai miksi noin kallis? Hieman vajaa 900 milj euroa vuodessa ulkoministeriön palvelusta internetin aikakaudella on aivan liikaa. Monta päällekkäistä virkaa eu:n sisällä kuin suomen pankissa...ja yhtä kallista. Tai kalliimpaa?

7
Kylänraitti / 2017-10-11 Niklas Herlin on kuollut
« : 11.10.2017, 13:22:13 »
Miljardööri on kuollut äkilliseen sairaskohtaukseen Nizzassa. Jotenkin jää mieleen miehen toteamus että ei niillä rahoilla niin suurta merkitystä ollut kun lopulta Suomessa tulee vähällä toimeen. Ei tarvitse kuin asunnon, kesämökin ja muistaakseni auton. Ne ei kuulemma niin paljoa maksa. Hohhoijaa. Kevyet mullat usarin rahoittajalle ja nettijournalismin kummisedälle. Usari olisi voinut olla vaikka mitä mutta ei...no.

Lainaus
Niklas Herlin on kuollut

Alma Media Oyj:n hallituksen jäsen, kustantaja Niklas Herlin on menehtynyt äkillisesti 53 vuoden iässä.

Niklas Herlin toimi Alma Median hallituksen jäsenenä vuodesta 2013. Vuosina 1987-1996 hän toimi Kauppalehden toimittajana ja uutispäällikkönä.

Herlin toimi myös yhteiskunnalliseen keskusteluun erikoistuneen digitaalisen uutis-ja blogipalvelu Uuden Suomen hallituksen puheenjohtajana ja pääomistajana vuosina 2007-2016.

-Niklas Herlinillä on ollut merkittävä rooli suomalaisen mediakentän kehittäjänä, laadukkaan journalismin puolestapuhujana ja kantaaottavana kolumnistina. Otamme syvästi osaa omaisten suruun ja kiitämme Niklas Herlinin tekemästä merkittävästä työstä yhtiömme hyväksi, Alma Median hallituksen puheenjohtaja Harri Suutari sanoo tiedotteessa.

8
Jos ajattelemme asiaa omaa napaa pidemmälle, jälkipolvet voivat miettiä keitä ne olivat ne ihmiset jotka maahantoivat terrorismin sekä monikulttuurisen väkivallan. Ihmiset jotka virkansa, laintulkinnan tai poliittisen asemansa johdosta päättivät että suomalaisiin kohdistuva monikulttuurinen väkivalta on vähemmän tuomittavaa kuin muu väkivalta jossa tekijät ovat kantaväestöä. Tai että ulkomailla vieraan valtion harjoittaman politiikan seurauksena syntyvä väkivalta pitää humanitaarisista syistä maahantuoda Suomeen lisäämään maamme kokonaisväkivallan määrää.

Monikulttuurinen väkivalta on maahantuotu fakta. Väkivaltaa on tietysti ollut aina, mutta monikulttuurinen väkivalta on uutta, tavoiltaan räikeää ja suhteellisesti varsin vaikuttavaa. Niin vaikuttavaa että hyväpalkkaiset virkahenkilöt eivät suin surmin halua asua monikulttuuriväkivallan naapurissa vaikka itse hankkisivat elantonsa monikulttuuriväkivallan maahantuonnilla. Samoin on havaittavissa poliittisten poliisien haluttomuus puuttua monikulttuuriväkivallan seurauksiin.

Kysyn asiaa vertailun vuoksi maamme historiaa pohtien kun autonomisessa suuriruhtinaskunta Suomessa oli sortoaika ja maamme alamaisia sorrettin virkahenkilöstön toimesta keisarin määräyksellä. Keitä olivat nämä sortajat? Häipyvät historian hämäriin, syyttäen keisaria omista rikoksistaan. Aivan kuin keisari Nikolai olisi omin käsin teljennyt ilmiannettuja Siperiaan. Miksi Schengen-sortoajan virkahenkilöt ja tuomarit ja poliitikot pitäisi päästää yhtäläisesti moraalisesta ja henkilökohtaisesta vastuustaan monikulttuuriväkivallan maahantuonnissa historian hämärään.ps poistettu otsikosta provokatiivinen ja mahdollisesti rikollinen "lista"

9
Kylänraitti / euroopan unionin tulevaisuus
« : 03.10.2017, 04:23:37 »
Menemättä pitemmälle Katalonian vaalien väkivaltaisuuksiin, on syytä pyähtyä pohtimaan liittovaltioksi mielivän eu:n hallinnon tulevaisuutta. Näyttää siltä, kuten muualla todettiin, että suhtautuminen kansojen itsemääräämisoikeuteen on unionissa täysin paikkariippuvainen. Idässä kansoille halutaan itsemääräämisoikeus mutta lännessä tätä vaatimusta vastustetaan. Vaikka vaatimukset olisivat kuinka perusteltuja.

Poliittisen väkivallan suhteen eu on avannut matopurkin kuten presidenttiehdokas Matti Vanhanen jonka mielestä itsenäisyydestä äänestävän eläkeläisen ampuminen kumiluodilla on äärimmäinen mutta ei tuomittava teko. Tämä hallintoterroriin piittaamattomasti suhtautuminen ei ole mitenkään outoa vaan osa eurofiilieliitin arvomaailmaa.

Kysymys kuuluukin: kannattaako pienten maiden kuulua tai liittyä diktatooriseen ja itsenäisyyttä vastustavaan unioniin jossa tosiasiallinen hallintovalta on kansallisvaltioiden edustajilla. Ja voiko eu jatkaa linjalla jossa se toisaalta hajottaa kansallisvaltioiden ihmisoikeuksien suojia mutta ei pienenkään kriisin edessä halua eikä kykene puolustamaan ihmisten ja kansojen oikeuksia. Varsinkaan kun nämä kaksi ovat ristiriidassa...

10
Kun pohdimme oikeistolaisuuden ilmiöitä, monta kertaa syntyy väärinkäsityksiä eri sosialismin muotojen oikeistolaisuudesta. Tarkoituksellisesti ja apinoituna propagandauhrina. Ihmiset joilla ei ole mitään taloudellista resurssia olla oikeistolainen, esitetään kuin muka olisivat äärioikeistolaisia. Syitä tähän jättivalheeseen joudutaan etsimään 2 maailmansodan jälkeisestä valtiososialismin propagandakoneesta. Itäblokin maissa toteutettiin historiallinen ryöstö jossa kokonaiset valtiot varastettiin pariin kertaan. Ensin kansallissosialismin ja sitten neuvostososialismin tsta. Mutta yksi asia mm ämpäri- ja kommariyliopistojen historiakursseilta jää tai jätetään pois, nimittäin se kuka lopulta sai haltuunsa ryöstetyt kansallisomsisuudet?

Kuinka paljon on paljon?

Jotta voimme olla äärioikeistolainen, meillä pitää olla paljon rahaa. Ei riitä että on rahaa omiksi tarpeiksi, pitäisi olla enemmän. Jos vaikka pitäisi oma yksityisarmeija pistää pystyyn. Sitten kun ihmisellä on niin paljon rahaa, että voi pyörittää omaa "pientäkin" yksityisarmeijaa, ollaan menty valtion turvallisuuskoneiston rajojen ulkopuolelle, eräälle äärirajalle, jossa henkilön taloudellinen voima on niin suurta ettei valtio enää voi sanella vaan anella. Tällainen henkilö on aidosti äärioikeistolainen. Henkilö joka puhtaalla taloudellisella voimalla uhkaa tai painostaa kokonaisia valtioita. Eräänlainen oligarki potenssiin kaksi.

Voiko valhemedian äärioikeistolaiseksi leimaama ihminen, joka varattomuutensa johdosta  odottaa saavansa valtiolta itselleen kuuluvia terveydenhoito- tai asunto-sosiaalipalveluja olla äärioikeistolainen? Jos elämme koko elämämme vasemmistolaisen ihmisten ryöstelyvalheen alla niin vastaus on kyllä. Mutta vaikka vastaamme kyllä, alitajuisesti ymmärrämme vastauksen vääräksi.

Oikea kysymys ei sittenkään liity varallisuuteen vaan onnellisuuteen. Joka on varallisuuden älykästä käyttöä. Onko varaton ihminen( joka odottaa saavansa valtion varastamaa omaisuutta vastaan julkisen hallinnon tuottamia terveys- ja asuntososiaalipalveluja) onnellinen? Kumpi käyttää omaisuuttasi paremmin, julkisen hallinnon ämpäri- tai kommariyliopistokoulutettu ihminen vai sinä itse?

11
Lainaus
Anoppi sairasti dementiaa ja asui kotonaan olleen Hangon kaupungin kotihoidon palveluiden asiakas.

Hoitokirjassa ollut sille päivälle merkintöjä. Aikaisempien merkintöjen perusteella anoppi ei ollut syönyt eikä juonut, – paitsi Omar-karamelleja.

”Pahinta oli, että joissain merkinnöissä hänelle oli kirjoitettu väärä nimi”, miniä kertoi lehdille.

Lääkkeet olivat koskemattomina dosetissa. Huoneessa tuoksui virtsa.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005368302.html

Hangon kaupunki näytti vähän mallia kuka on arvokas ihminen ja kenen elämällä on merkitystä. Suomalainen vanhus kirjaimellisesti jätettiin nääntymään omaan kusiseen sänkyynsä. Eräänlainen saavutus sinänsä kaupungissa jolla on sekä varaa että intoa ottaa vastaan turvapaikanhakijoita. Kannattaisi suomalaisten vahusten ymmärtää että tämän maan kunnallis- ja valtionpolitiikassa vaikuttaa henkilöitä joille suomalaisvanhusten kuolema omaan paskaansa ei vaivaa vähääkään mutta mielikuvitukselliset rasismisyytökset saavat nämä haaskaamaan jokaisen irtilähtevän kolikon ulkomaalaisten iloksi.


12
Korporaatiokommunistisen kokoomuspuolueen ja kepulin Suomeen hinaama Nordean pääkonttori esitetään valtion propagandassa ja valhemediassa suurena maaotteluvoittona. Suomi, eu ja euro saivat kun saivatkin veronkiertäjäpankin huippuammattilaisten veronkiertoverotulot Suom...eiku Luxemburgiin tai Panamaan mihin Nordean johto jokatapauksessa varansa siirtää veroja kiertääkseen. Eläköön.

Mutta mutta, entäs jos kyse onkin taas yhdestä konkurssin partaalle uitetusta katastrofipankista? Näissä Suomi-Ruotsi talousmasotteluissa on helvetin huono saldo Suomen puolella kun kkk (komm.kok.& cepuli) ovat tekevinään hyvä päätöksiä.

Mitäpä jos asia onkin niin että Nordea ei kyennyt keräämään Ruotsin vaatimia vakavaraisuusvaroja? En todellakaan luota pätkääkään Nordean johdon väitteisiin sen vakavaraisuudesta. Mitä jos kyseessä olikin ajolähtö?

-Nordea on rajusti kiinni Ruotsin kiinteistölainoituksessa. Onko kukaan laskenut monikulttuurisaastan arvonalennuksia Nordean kiinteistömassaan Ruotsissa? Samoin perus svenssonit ovat joutuneet rajuihin ylivelkaantumisiin välttääkseen hallintonsa maahantuoman monikulttuurisuuden kohtaamiset kotonaan. Mitäs jos Nordean tulovirrat ovat lopussa. Palkkatulot eivät ole missään pohjoismaassa enää suhteessa monikulttuurisuussaastan ylivelkaannuttamaan kiinteistökeinotteluun.

-Nordealla on uhkarohkeita talous- ja investointisijoituksia baltiassa ja Venäjällä. Sen toimintaa ei leimaa huolellisuus vaan ylivelkaantumisiin ja riskeihin ylenkatsova johto.

-Mitä jos svedupellet ymmärsivät että nyt on hyvä hetki hankkiutua eroon roskapankista nimeltä Nordea ja sen riskiluotoista?...

13
https://yle.fi/uutiset/3-9810149

Käytännössä maamme poliisi on muuttunut sotilaspoliisiksi. Konepistooli on sotilasase. Sen tulivoima ja tappavuus on aivan eri mittakaavassa kuin pistoolin. Miksi tämä terrorismi ja valtion aseistautumiskierre sallitaan? Etenkin kun pohditaan
-tilastonikkarien väitteitä turvallisuuden lisääntymisestä
-erittäin tiukaa aselainsäädäntöä
- suunnitelmia tiedustelulain ja verkkourkinnan lisäämiseksi

...samaan aikaan poliisi ostaa konepistooleja partioaseiksi. Miksi , jos valtion ja valhemedian väitteet muusta kehityksestä osoittavat päinvastaista , poliisin aseita kovennetaan.

Ps jos asiasta on muualla keskustelu tämän voi yhdistää siihen. En kuitenkaan löytänyt homma haulla asiasta.

14
Turkki osallistuu uskontopoliittisen terroristiryhmän suojeluun ja rahoittamiseen kunnes nämä hyökkäävät Turkissa->EU ryhtyy Saksan johdolla maksamaan rahaa Turkille. Afrikkalainen valtio harjoittaa omaa politiikkaansa, jonka seurauksena osalle maan asukkaita elintaso ja hyvinvointi lakkaa -> EU ryhtyy Ranskan johdolla maksamaan rahaa afrikkalaisille valtioille. Ilmastonmuutos -> EU maksattaa meillä  Jne jne...

Meille vakuutetaan valhemedian toimesta kuin autonomian aikana, pyhä keisari EU on hyvä. Maa ei ole pallo vaan kylä. Historia on syytämme ja meidän on maksettava vanhan kolonialistisen imperialismin rikokset että uusi imperiumi EU voisi ottaa oman paikkansa maailman mahtavimpien joukossa. Miksi? Miksi Afrikan tai Aasian valtioiden kansalaisia EI rasiteta ulkomaiden ongelmilla?

Vastaus on eurooppalaisten poliitikkojen halussa tehdä mieluummin ulko- kuin sisäpolitiikkaa.

EU on suuri hanke yhteisen imperialismin eli ulkopolitiikan tekemiseen. Jotta tätä voisi tehdä, pitää ensin tuhota kansallinen hyvinvointi ja oikeudet. Minkä jälkeen epäonnistunut ja turha poliittinen toimija suuntaa aina katseensa ulkomaille, ulkopolitiikkaan. Koska se vie huomion pois omista arjen virheistä.

Nopeat ulkomaiset toimijat ja valtiot ovat heränneet huomaamaan EU:n kolossaamisen typeryyden ja tehneet siitä itselleen rahastusautomaatin. Kun eu haluaa tehdä mielestään hyvää, sen rahahanojen avaamisen jälkeen on tiedossa sellainen määrä omaisuutta ja hyvää että millään ei ole väliä, kaikkein vähiten ihmishengellä. Mikä on jo johtanut ja johtaa hillittömiin väkivaltaisuuksiin ja riistoon. Koska eu haluaa osallistua, tehdä hyvää ja maksaa. Erityisesti vieraiden valtioiden omissa sisäisissä konfliteissa.

Käytännössä eu on luonut ympärilleen hillittömän väkivallan ja kiristyksen noidankehän, valtiot jotka voivat käyttää omia kansalaisiaan kiristyskeinona eu:n rahahanojen ja etuuksien saamiseksi. Tälle ilmiölle ei ole loppua näkyvissä kuin ainoastaan yksi vaihtoehto, sotilaallinnen miehitys-, interventioulottuvuus. Halu tehdä globaalia politiikkaa ja hyvää johtaa väistämättä haluun sotia.

15
Kun vihdoin saadaan aikaiseksi uskontopoliittinen terroriteko, ilmestyy valtiollisen propagandakoneiston vastaisku terroritekojen ja tekijöiden suojelemiseksi. Ilmiöstä voisi keskustella laajemmin. Näyttää siltä että valtiomme ylintä johtoa myöten on mielellään järjestelemässä Suomeen uskontopoliittisen terrorismin arkea jolla peitellään mm ikävän arjen harmautta.

Eli kun terroristi iskee (missä nyt iskeekin) mitä tapahtuu seuraavaksi?

16
http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005335189.html

Jopa hesarin vähän älykkäämmät toimittelijat ovat pikkuhiljaa heräämässä omien aivopierujensa sekä pää- ja sisäministeri Sipilä&Risikon ajaman tiedustelulain seurauksiin. Hallituksen ajama tiedustelulaki on varsin kattava ja varsin poliittinen vakoilulaki joka ei ole suunnattu mitenkään kv terrorismia vastaan. Eihän mitenkään voida perustella hallituksen tiedustelutarpeita sillä että kun karkotuspäätöksen saanut henkilö on käyttäytynyt uhkaavasti, ja hänestä on ilmoitettu supolle, niin tästä tiedosta huolimatta henkilö saa jäädä Suomeen ja tehdä iskunsa. Mitä tiedustelulaki olisi enää voinut auttaa kun ilmiselvästi hallinto laiminlyö tehtävänsä.

Tiedustelulaki on siis suunnattu jotain muuta vastaan kuin terrorismia, suomalaisten perusoikeuksia. Käytännössä sen toiminta kertoo hallitukselle kaiken mm lehdistön suhteista epäilyttäviin virkahenkilöihin jotka vuotavat hallinnon virheitä ja laiminlyöntejä lehdille. Sen avulla voidaan vakoilla ja vakoillaan toimittajia ja opposition poliitikkoja. Taviksista ei välitä kukaan koska oikeasti suomen korkeimpia viranhaltijoita ei kiinnosta vaikka Marokosta tai Bosniasta tulisi tappaja näitä tappamaan.

Tiedustelulainsäädäntö on samanlainen "turvalaki" jolla diktatuuri ensin houkuttelee ja annostelee kansalle terroriväkivaltaa pienen annoksen että voi järkytyksen siivin tehdä hallinnosta terroristisen vakoilukoneen ihmisten perusoikeuksia loukaten. Jos nimittäin olisi niin että nykylainsäädäntö ei toimi, niin miten voidaan perustella yhden yksittäisen terroririkollisen kiinnioton mukana seuranneen viiden muun henkilön kiinniotto? Kiinniottoja kiinniottamisen ilostako vai kertaalleen laiminlyötyjen hallintotoimenpiteiden vihdoinkin toimeenpano kun ensin suomalainen on jo kuollut?

17
Olemme sellaisen ilmiön, sankarin ja sankarimyytin edessä, jossa on vaikea arvioida todellisuutta. Kun suuri paha kohtaa meidät, haluaisimme luonnollisesti tehdä jotain. Mieluummin sankarillista. Teon joka nostaa meidät arjen yläpuolelle. Erityisesti traumaattisten tilanteiden kohdalla osa meistä sähköistyy hurjaan toimintavimmaan. Kuin sankari ratkaisemme vaikean tilanteen ja lehdistö herkuttelee uroteoillamme. Tämä on ihan normaalia käyttäytymistä. Näin pitääkin olla. Sääli vain että n 90 % lehdistöön ulottuvuvasta sankaruudesta on, jos ei valhetta niin liiottelun sekä tarinankerronnan vaatimaa väritystä. Tämä tarinankerronta on lehdistön työ ja tulo. Mitä paremmin kerrotaan tarinaa, sitä enemmän myydään lehteä.

On yksi asia sankarillisesti puolustaa itseään ja muita, on aivan toinen juttu pysäyttää aseistettu tappaja. Juosta perään itseään säästämättä. Riisua ase pahikselta pois. Tällaisen avun saaminen on todennäköisesti poliisin kannalta vähintäänkin kyseenalaista. Lehdistön ulvomana monikulttuurisuuden suoritteena jotakuinkin vastuutonta. Sankaruuden ansio ei ole lehden sivuilla vaan peilissä. Jokainen näkee peilissä menikö hyvin vai ei. Samoin olisi suotavaa että ENNEN KUIN AUTTAA POLIISIA TAKTISESSA TEHTÄVÄSSÄ, KYSYY ITSELTÄÄN VAKAVASTI JA HARKITEN: TARVITSEEKO JEPARI OIKEASTI MINUA VAI OLENKO TIELLÄ?

Todellista sankaria ei tarvitse erikseen poliisin toimesta hillitä kun pahis on jo kaadettu maahan poliisin laukauksella. Omassa todellisuudessa liikkuvaa elävän elämän supersankankaria täytyy. Joskus jopa joutuvat kiinniotetuiksi minkä jälkeen kuulemme nopeasti miten häilyvä elävässä elämässä on raja hyviksen ja pahiksen välillä.

Valhemedia luo meille hienon sankarimyytin. Vähän liian hienon ollakseen totta. Todellisen mediahrviön se luo kohdatessaan ihmispolon joka erehtyy avautumaan ja tuntemaan itsensä todellisuutta tärkeämmäksi. Tai juhliessaan kuolettavan laukauksen ampunutta virkahenkilöä.

Sankari on lehdistön luoma myyttinen tarina joka helposti vie varomattoman ihmisen tekemään tekoja joiden arviointi sekä hyödyllisyys jakaa ihmiset. On journalistinen pakko ladata pahuuden vastapainoksi ihmiskuva joka luo toivoa mutta kenestä ja miksi totuuden hinnalla. Etenkin kun pahuus koskettaa kaikkia ihmisiä, uskonnon mukaan heidät jaotellen säästettäviin ja tapettaviin. Tämä nimenomaan pitäisi lehdistössä herättää huomaamaan asian yhdistävyys mutta ei. Pitää keksiä sankarimyytti ja pitää myydä tarina...

18
Ottamatta kantaa yksittäisiin tekoihin, Suomen tasavalta ja meidän johtavat poliitikkomme sekä virkahenkilömme ovat hyvin laajasti mukana kv terrorismin levittämisessä sekä sotarikollisten suojelemisessa. Sanottuna kuulostaa mahdottomalta uskoa eivätkä kaikki usko vaikka sanottaisiin mitä hyvänsä. Moni suomalainen on äänestänyt kv terrorismia edistäviä poliitikkoja ja poliittinen poliisihallintomme on suojellut ja suojelee uskontopoliittisia terroristitoimijoita mielummin kuin kuuntelee rasismisyytteitä. Poliittisessa todellisuudessa rasismisyyte on suurempi paha kuin ihmisten tapattaminen.

Suomen ensimmäiset vakavat terroriteot on tehty kuten moni järjestäytyneen poliittisen väkivallan teko, hyvässä uskossa. Kyseessä ei ole mikään suora Suomen sisäinen ongelma vaan maamme rajojen yli ulottuva väkivallan vienti puolistuskyvyttömiin maihin kuten Syyriaan ja itä-afrikkaan. Kannaltamme asiaa on pidetty ongelmattomana kun sotarikollinen terroristi poistuu maasta ja tekee rikoksen ulkomailla. Näin ei kuitenkaan ole hyvä. Rikollisen tulee jäädä kiinni ja kärsiä rangaistuksensa OMAN KULTTUURINSA JA OMAN KÄSITYSKYKYNSÄ MUKAAN, ei vieraan valtion ja sen rangaistuskoneiston kautta.

Lehdistössämme on erikoistoimittelijoita jotka elähdyttävät harhakuvia eloonjääneiden terroririkollisten häpeätunteista tai syyllisyyden ilmestymisistä. Kaikesta päätellen epärehellinen media ei kertakaikkiaan suostu ymmärtämään terroririkollisten logiikkaa. Monen terroririkollisen pää ei vankeustuomion aikana käänny. Tekonsa ovat niin lujassa uskossa tehtyjä että mikään, edes vuosikymmenten mittainen pyttytuomio ei käännä näiden fanaatikkojen, uskontopoliittisen terroristien päitä. Mutta päinvastaisesta on lujasti todistusaineistoa. Fanaattinen terroristirikollinen voikin länsimaisessa vankilassa muuttua ja muuttaa koko laitoksen terroririkollisten tuottajaksi. Sensijaan että katuisi, voimakastahtoinen yksilö vankilassa alkaakin värväämään ja muuttamaan heikkotahtoisia pikkurikollisia uusiksi terroriväkivallan tuottajiksi.

Ovatko maamme oikeusviranomaiset syyllistyneet uskontopoliittisen terroriväkivallan tukemiseen? Mielestäni kyllä. Suhtautuminen yhteen kristitittyyn pastori Bazarambaan on ilmiselvästi ollut helppoa tuomitsemista joka islamilaisen terroriväkivallan kohdalla on kääntynyt päälaelleen. Käytännössä mitään ei ole tehty. Terrorismin rahoitus- ja osallistumisrikollisuus on saanut jatkua kun tekijät ovat olleet muslimeja. Matkustaminen ja maahantulo ovat olleet islamilaisen terroririkollisten kohdalla hyvin vapaata. Oikeuslaitoksen toimijat ovat härkäpäisesti halunneet suojella islamilaisen uskonnon varjolla harjoitettua terroriväkivaltaa raisismisyyttelyä vältääkseen ja saaneet maastamme yhden terroririkollisten rahoitus- ja suojelualueen itselleen muiden eu Schengen maiden tavoin.

19
Ja pitäisikö valtion maksamiin uutisiin lisätä kaupallisella puolella esiintyvä ilmoitus siitä että uutinen on valtiovallan maksama eikä journalistisesti riippumaton. Elämme maailmassa jossa entistä useammin uutistoimija on jonkun tahon välikappale. Suomen valtio on yksi toimija muden joukossa jonka intressit eivät aina ole samat kuin kansalaisen. Mutta uutistuotannossa tätä yritetään iskeä itsestäänselvyytenä läpi.

Miksi mm yleisradioyhtiön uutistotannon maksajatietoa ei pidetä rehellisesti ja avoimesti esillä kuten kaupallisilla kanavilla?

20
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-4674146/George-Clooney-plans-LA-amid-security-concerns.html

Amerikkalainen hollywood hurmuri, vihervasemmistolaisen paskasakin poliittinen äänitorvi George "rajat auki" Clooney. Mies jolla on kaikkea, ura, rahaa ja trofee-vaimo sekä liuta erilaisia tyydyttäjiä ja viihdyttäjiä. George on tehnyt rahaa rutosti valehtelemalla ja näyttelemällä. Miehellä on talo Italiassa Como järven rannalla ja Britanniassa. Mutta nyt naistenkaataja on tullut isäksi. Tapahtuu jotain kummaa...

Hra Clooney on antanut asiantuntijan arvioida omien kiinteistöjen turvallisuustason. Tulos on järkyttävä. Erityisesti Clooneyn kannattama rajat auki sekoilu on muuttanut hänen asuntonsa Como järven rannalla mahdottomaksi. Kaupunkinsa on täynnä sandaalinläpsyttäjää matkalla Saksaan. Britanniassa islamilaisten terroristien iskut ja vaikutusvalta on herättänyt Georgen -> vaimo ja lapset Amerikkaan ja kartano myyntiin. Vihaamansa Trumpin Amerikka on sittenkin turvallisempi kasvattaa lapset kuin sekopää eurostoliittolaisten Schengen helvetti. Se niistä rajat-auki-puheista.

Ajattelin lisäillä petollisia ja puhtaan itsekkäitä suvakkiperkeleitä tähän listaan sitä mukaa kun löytyy. Ykköseksi pääsi George Clooney. Jos kenellekään on muita niin listaan listaan. Toivottavasti mode sallii otsikkoon nimen lisäyksen.

21
Minusta Tom Packalen voisi olla aika hyvä presidenttiehdokas. En todellakaan jaa herran kaikkia mielipiteitä, mutta on rehellinen äänestäjille ja varsin edustava poliitikko. Aavistus ylimielisyyttä joka hieman haittaa kansalaismassojen kosiskelua. Olisin mielelläni nähnyt perussuomalaisten naisehdokkaan mutta luulen tästä Packalenistä tulevan ihan kohtuullisen poliitikon.

22
http://www.wnd.com/2017/07/clinton-foundation-witness-found-dead/

Haitilainen Klaus Eberwein on kuollut. Hänen kuolemansa ei kiinnosta valta/
valhemediaa. Ei yleä eikä valheiden ammattilaisia mediataloissa. Miksi kiinnostaisi yhden haitilaisen virkamiehen kuolema Miami-laisessa hotellissa ampumavammaan. Yhtenään ihmisiä ammutaan Yhdysvalloissa. Miksi yhden haitilaisen viranhaltijan kuolema sykähdyttäisi ketään.

Vastaus on että Haitilaisen Klaus Eberweinin piti todistaa viikon kuluttua Bill ja Hillary Clintonin säätiön rikoksista koskien Haitissa tapahtunutta suurta ja järjestelmällistä avustusrahojen huijausta. Toisin kuin muista viikon ampumarikoksista tästä ei ole tutkimusta eikä ilmeisesti muuta johtopäätöstä kuin taas yksi itsemurha joka riivaa epidemiana Clintonin yhteistyökumppaneita ja varsinkin niitä jotka ryhtyvät tutkimaan Clintonien talousrikollista taustaa.

Haitin katastrofaalisen maanjäristyksen ja seuranneen suuren avustus- ja vielä suuremman avustushuijauspotin yksi suurimmista pelaajista on ollut Clinton-säätiö. Clintonien tiedetään paketoineen jättimäisen summan avustusrahaa omaan säätiötoimintaansa ohi avustustyön. Tästä Eberweinin piti ilmeisesti todistaa kuulemisessa joka nyt jäi vähemmän yllättävästi pitämättä.

Koska olemme hommassa, jossa voi olla salaliittomainen ja ilman vihervasemmistolaisen valhemedian suodattimia, voi paljastaa netin syvän ja vahvistamattoman epäilyn tai tilaston Clintonia lähellä olevien ihmisten ennenaikaisista kuolemista. En ryhdy perkaamaan epäluotettavia nettitilastoja, totean vain että Klaus Eberweinista, haitilaisesta Clinton-säätiön korruptiosta todistamaan yrittäneestä tuli vainaja numero 56.

23
http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005294549.html

Nainen Minnesotassa soittaa poliisin paikalle selvittämään kuulemaansa pahoinpitelyä. Paikalle saapuu Somali-amerikkalainen poliisi hra Noor joka iltasanomien mukaan ampuu  hälyytyssoiton tehnyttä pyjamaan pukeutunutta naista auton ikkunan läpi. Dailymailin mukaan...useasti.


http://www.dailymail.co.uk/news/article-4703892/Police-officer-shot-Justine-Damond-identified.html


Edesmennyt Australialainen nainen joutui ilmeisesti moniosaamisen uhriksi. Ampujapoliisi ei ole mikä tahansa poliisi vaan kaksi vuotta (rotusensitiivisyyttä painottaneen) Minnesotan poliisin ensimmäinen somalipoliisi jolla oli tutkinto taloustieteestä ja hallinnosta. Ilmeisesti asehallinnan tutkinto oli jäänyt Somaliaan.

24
http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005294252.html

Lainaus
Uutiset Syyriasta paljastavat että ihmiselämän samanarvoisuuteen on vielä matkaa.

Kun terroristit tappavat 20 ihmistä Syyriassa mediassa se kuitataan pikku-uutisella....


http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005293880.html

Lainaus
Kun entinen poikaystävä tappoi itsensä Tuisku 27 päätti elää. Nyt hän on tehnyt näyttelyn näkyy mielenterveyskuntoutujien ilo.

Jotenkin veikkaan että Tuiskun entisen poikaystävän kuolemasta ei ole tehty edes uutista. Hänen ja kaltaistensa itsemurha on niin pikkujuttu, että valhemedian kulttuuritoimituksessa kuolemansa seurauksena on suuri valokunayttelyllinen ilo. Kiva juttu että tappoi itsensä että hs kulttuuritoimituksen väki sai hienon näyttelyn. Ja kiva ettei nuori nenärengastyttö tappanut kasvejaan.

Mutta sotaakäyvän Syyrian kuolleet on aidosti surullinen juttu. Hameen-Anttilan oman uskontopoliittisen harhanäky- ja tarinankerrontaperinteen mukaan Syyriassa tapetaan (mm itsemurhapommien avulla läjäpäin väkeä) niin nyt tämä laajennettu itsemurhanperinne onkin syvän surun ja ihmiselämän arvovääristymän ja tietysti pahan ja piittaamattoman suomalaisrasistin syy.

Miksi Hameen-Anttila ei kerro että mm Syyriaan itsemurhapommttajien operaattorit iloitsevat saavutuksistaan kuten hs kulttuuritoimitus suomalaisen nuoren miehen kuolemasta. Onhan se kuolema vähän surullista, mutta katsokaa edes valokuvanäyttelyn ja "valokuvanäyttelyn" hienoja kuvia.

25
#tämä on ketju eduskuntakysymyksille joita ei esitetä. Ensimmäisenä kysymys opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle#


Kysyn ministeri Sanni Grahn-Laasoselta.

Hampurin mellakat ovat vain yksi väkivaltainen tapahtuma muiden joukossa kun Opetus- ja Kulttuuriministeriö on ohjannut yhdessä Helsingin kaupungin kanssa verovaroja väkivaltaan ja naamioituneiden anarkistijärjestötoimintaan sitoutuneille vasemmistolaisille yhdistyksille.

Mitä opetusministeriö aikoo tehdä periäkseen väärin perustein haettujen tukien takaisinsaamiseksi ja varmistaakseen ettei Opetus- ja Kulttuuriministerön varoja käytetä edellä nähdyn mukaisesti vieraan valtio yhteiskuntajärjestyksen horjuttamiseen sekä tuhotöiden tekemiseen?

26
http://www.foxnews.com/politics/2017/07/05/did-cnn-commit-crime-cruz-suggests-warning-to-reddit-user-poses-legal-problem.html

Suomessa vasemmistovihreä mediaroskaväen rakastama valheuutiskanava CNN on joutunut myrskyn silmään. Täysin puolueellisen ja valheita vilisevän uutisoinnin lisäksi se on täräyttänyt itsensä amerikkalaisessa yhteiskunnassa marginaaliin tavalla joka koskettaa kaikkia nettiä nimimerkillä käyttäviä ihmisiä.

Tapahtumat sattuivat seuraavasti. Reddit nimisen yhteisöpalvelun nimerkkikäyttäjä julkaisi hauskan videon presidentti Trumpin showpainiottelusta, jossa tämä pyyhki lattiaa vastustajalla jonka pään paikalle oli liitetty CNN valheuutiskanavan logo. Tuloksena oli välittömästi internet meemi joka sai suosiota. Tämä sai CNN valheuutiskanavan väen riehaantumaan.

CNN kanavan tutkiva reportteri ryhtyi jäljittämään videon tekijää ja selvitti tekijän oikean nimen. Tämän jälkeen tekijä pyysi julkisesti anteeksi ja veti kanavansa ja kaiken materiaalin pois yhteisöpalvelusta. CNN ilmoitti että tapaus oli sen puolesta selvitetty, mutta vastaavan varalle kanava julkaisi seuraavan tiedotteen: mikälin mitään materiaalia julkaistaan jatkossa, CNN varaa oikeuden julkaista internettiin materiaalia tuottaneen reddit käyttäjän henkilöllisyyden. Tästä lähti käyntiin varsinainen lumivyöry mistä suomen Valhemediakanavat vaikenee.

Kyseessä on paljas kiristäminen nimerkillä materiaalia tuottavien henkilöiden vaientamiseksi. Valheita tuottavan CNN kanavan oikeudellinen asema vastaa hyvin sen valhetoimittajien asemaa valkoisentalon pressitilaisuuksissa. Suomen vasemmistovihreää roskaa julkaiseva media luonnollisesti vaikenee CNN roistojen kiristyksestä ja seurauksista.

27
https://www.rt.com/uk/393304-london-riot-police-stamford-hill/

Taas yksi pikku uutinen jota valhepropaganda ja Schengen-eu lehdistö eivät halua uutisoida: Lontoon juutalaiskortteliin pärähti lauma pääosin muslimitaustaisia nuoria aseinaan machetet sekä astalot. Yksi ihminen puukotettiin. Semmoinen on juutalaisten osa modernissa Euroopassa jossa pormestarina on monikulttuurisesti mukava mies johtamassa menoa.

Kuten kristalliyöstä opimme, näistä asioista ei kerrota lehdistä vaan vuosikymmenen päästä historian kirjoista. Sitten kun väkivaltapolitiikka on saatu kuriin. Semmoinen on monikulttuurinen eurooppa. Juutalaisten vainoa ja monikulttuurisuutta pullollaan ja lehdistö joka ei kerro kuin urheilutuloksia.

28
Sata vuotta sitten lauma punikkiroistoja otti ja rytyi hirvittävään terrorihallintoon. Porvarihallitus pakeni ja pienet porvarit (ja vähän isommat) jäivät kärsimään käsittämättömiä vaivoja ja suoranaista murhaväkivaltaa eteläisessä Suomessa. Ihmisiä vainottiin heidän poliittisen näkökulmansa takia. Punikkiroistot vangitsivat ja murhasivat viattomia ihmisiä osana kansanvaltuuskunnaksi itse itseään nimittävän hallintoa. Tämä oli jotakuinkin rinnakkainen hallinto jo olemassa olevan tsaarinaikaisen hallinnon kanssa.  Mutta kun punikeilla oli kivääri, kuulia ja pistin, loppukähinöissä väkivalta oli sittenkin houkuttelevampi vaihtoehto kuin keskustelu. Erityisesti Kymenlaaksossa punikkien murhahallinto sai järkyttävät mittasuhteet.

Kun pohtii kansalaissodan loppuratkaisua punikkiroistojen näkökulmasta, ei ole lainkaan ihme että kuolivat monet turvapaikanhakijoina punaisäntänsä luoteihin teloitetuksissa joista ei käyty oikeutta. Eivät itsekkään olleet lopulta valmiina alistumaan laillisuusvaltion rajoituksiin. Itseasiassa olivat varsin väkivaltaista sakkia. Liekö tämä hallintoterrorin houkutus ja väkivallan nautinto osa punaista elämäntapaa jossa nykyään velvoitetaan luomaan mm hallinnollista terroria luoneille ja sitä lopulta pakeneville eräänlainen turvapaikka-automaatti. Tai käytännössä turvapaikkateollisuus nyt kuten sata vuotta sitten, loi suojan nimenomaan hallintoon kuuluville murhanhimoisille punikeille kun tavikset jätettiin kohtaamaan seuraukset...

pahin ja rikollisin aines punikkien joukosta pakeni Venäjälle. Ja sai turvapaikan...onkohan tämä ikuisuusilmiö vai osa anarkistisen sosialismin suunnitelmaa. Otetaan alue haltuun, paskotaan se veriseksi mössöksi ja paetaan paikalta kun väki saa tarpeeksi ja nousee vastarintaan.
29
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005267923.html

Lainaus
Pelastuslaitos sai hälytyksen Espoon Kyyhkysmäessä sijaitsevaan Paradise pizzeriaan hieman ennen kello kahdeksaa sunnuntai-iltana. Pelastuslaitoksen tiedotuksen mukaan kyseessä oli tahallisesti sytytetty tulipalo.

(...)

Nelikerroksisen asuinrakennuksen alimmassa kerroksessa sijaitseva pizzeria tuhoutui tulipalossa täysin. Paikalla olleen silminnäkijän mukaan liekit ovat lyöneet rakennuksen ikkunoista ulos.


Marssia pukkaa. Tahallaan sytytetty asuintalon alakerran ravitsemusliike. Murhapolttohan se on. Sääli että demlan saastuttama oikeuslaitos ei näe kuin törkeän tuhotyön. Yläkerran asukkailla kävi hyvä säkä etteivät joutuneet alakerran pitseria Paradisen tulipalon uhreiksi.

Joku roti näihin avauksiin, samasta asiasta saa huomauttaa jatkuvasti. Otsikkoa muokattu, lainaus lisätty.

30
Eu-Schengen on tuottanut iloksemme itsemurhaiskut. Näitä oli aikaisemmin Israelissa vaivaksi asti. Sitten pohdittuaan ymmärsivät rakentaa muurin itsensä ja pahan maailman väliin. Ohjuksia ja kranaatteja muuri ei estänyt. Itsemurhaiskijöiden määrä on kuitenkin romahtanut. Kun yhdysvaltalainen presidenttiehdokas Donald Trump ilmoitti rakennuttavansa muurin USA:n ja Meksikon väliin, valhemedia räjähti liitoksistaan. Muuri tulee. Aivan kuten varhaiskeskiajalla kansainvaellusten aikaan. Säilyäkseen hengissä, väestökeskusten on rakennettava muurit ympärilleen. Hitaasti mutta varmasti. Ehkä kivien sijaan muuri rakennetaan .... niin...miten pitäisi rakentaa modeni muuri? Onko se konkreettista materiaa? Tietoa? Mitä?

Sivuja: [1] 2 3 ... 21