UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - klassinen

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Kylänraitti / Vs: Myrsky nousee
« : 19.01.2018, 21:38:11 »
Tällä kertaa mennään päätyyn asti. Nukkejen lisäksi paljastetaan myös kulisseissa lymyävät nukkemestarit.

Tässä on nyt vuosi odoteltu jotain tulevaksi. Se olisi hienoa jos suvakeille paljastuisi, juuri nyt ennen vaaleja, millainen ihmissaasta Clinton on.

Timing is everything.
Q

2
Kylänraitti / Vs: Myrsky nousee
« : 19.01.2018, 20:07:42 »
Toivottavasti nämä FISA-oikeuden dokumentit julkaistaan mahdollisimman pian.

Jotain merkittävää sieltä on tulossa. Katsoin viime yönä livenä tämän Laura Ingrahamin FOX ohjelman, missä kaksi Yhdysvaltojen edustajainhuoneen edustajaa, jotka ovat päässeet lukemaan kyseiset dokumentit ja kertovat, että nyt on löytynyt sellaisia todisteita, että päitä alkaa putoilemaan ja korkealta.

Idahon kongressiedustaja Laur Labrador kertoo, että paljastus on sen verran kova, että edustajainhuone harkitsee House Rule 10 -käyttöönottoa, mikä siis tarkoittaa sitä, että jos edustajainhuone voi äänestää tietojen julkistamisesta suoraan kansalle, eikä tarvitse mennä normaaleja proseduureja.

House Rule 10 tulee siloin kyseeseen, jos tieto on luonteeltaan sellaista, että kansan pitää saada tietää siitä mahdollisimman nopeasti, edustajat voivat äänestää tiedon julkistamisen puolesta.

Jos näin menetellään, saamme todennäköisesti suuremman skandaalin kuin Watergate luettavaksemme jo ensi viikolla. Miten tässä malttaa odottaa? Elämme mielenkiintoisia ja historiallisia aikoja.

Biggs and Labrador on exposing the truth about Russia probe: https://youtu.be/RzOtnTMuwzw

Muistion julkistaminen on vain alkua. Julkaistaan luultavasti maanantaiaamuna. Trump saa nauttia Sotahuoneessa viemärirottien paniikista viikonlopun. Odotettavissa Washington D.C.:n alueelle viikonlopuksi: pelkoa, epätoivoa ja itsemurhia.

As the world turns.

https://qcodefag.github.io/

3
Paja / Rahakeräys terrori-iskun uhrille (612)
« : 14.12.2017, 15:01:27 »
612-kulkueen jatkokonsertin järjestäjän, vantaalaisen Veikko Bakkerin kaksi autoa poltettiin itsenäisyyspäivän alla. Asialla vasemmistoterroristit, nuo kansanviholliset. Tämä ketju on omistettu Bakkerin tueksi järjestettävästä rahakeräyksestä keskustelemiseen. Jos tiedät sellaisia joukkorahoitusalustoja jotka eivät ole suvakkien, takkutukkien tai muiden valkoisia vihaavien hallussa, jätä viesti tai vinkkaa minulle yksityisviestillä. Hatreon.net on yksi vaihtoehto, selvitän sitä mahdollisuutta parhaillaan.

Kun keräyshankkeella ei ole viranomaisen myöntämää lupaa, vaihtoehdoksi jää joukkorahoitus. Se kuitenkin vaatii tuekseen lahjoittajille luovutettavia tuote- tai palveluvastineita, joita annetaan rahaa vastaan lahjoittajille. Jos voit antaa hankkeeseen tuote- tai palveluvastineita lahjoituksia vastaan, lähetä yksityisviesti minulle. Vastineiden ei tarvitse olla erityisen arvokkaita mutta mitkään vaatelumput tai rikkinäiset tuotteet eivät luonnollisestikaan käy.

Asiaa edistäviä ideoita otetaan vastaan.

4
Kiva tapahtuma, hienoja ihmisiä.

Ikävänä havaintona Suomen nuivaliston kärki on pirun ohut, lähes kaikki hahmot bongattu livenä.
Mukavana havaintona ns. hörhö-osastokaan ei kuolaa läheskään niin paljon, kuin olisi luullut, eikä pakkoliikkeitäkään oikeastaan huomaa.

Siis ihmisiä tässä kaikki ollaan...

Suosittelen purkautumista homma-kuplasta, tai mistä tahansa kuplasta tuonne.

THE TRUTH IS OUT THERE. Totuus on tuolla ulkona.

Kiitos, @klassinen. Olisi hotsittanut lähteä jatkoille, mutta oli puhelinaika (Skype) varattuna perheelle.

Kiitos ja ole hyvä. Hyvin meni mutta menköön!

Onko Veikko Bakkerin tueksi olemassa rahakeräystä?

Miehellehän pitää saada uusi kulkuväline! Joukkorahoitus käyntiin jos ei jo ole.

7
Pohjolan Viimeisten Miesten tapaaminen ennen kulkuetta. Menossa mukana minä, sinä sekä hän. Ilmoittaudu mukaan yksityisviestillä, referenssinä viestihistoriasi.

Jatkot myös naisille.

Mukaan kutsuttuna Homman (= Suomen) kärkinimet geo-, talous- ja sosiaalipolitiikan kentältä sekä parhaat asiantuntijat sotatieteiden, salaliittojen, teologian, runouden, äärioikeiston, V8-maantielaivojen virittämisen, mystiikan, peliteorian ja tundrajuridiikan aloilta.

Tätä tilaisuutta et halua hukata!

8
Pohjolan Viimeisten Miesten tapaaminen ennen kulkuetta. Menossa mukana minä, sinä sekä hän. Ilmoittaudu mukaan yksityisviestillä, referenssinä viestihistoriasi.

Jatkot myös naisille.

9
Kylänraitti / Vs: Myrsky nousee
« : 09.11.2017, 14:29:27 »
Kaikki leivänmuruset: http://qanon.000webhostapp.com/

Haluaako joku auttaa leipomaan leipää näistä? Laita yksityisviestiä.

11
Kylänraitti / Vs: Myrsky nousee
« : 06.11.2017, 04:30:08 »
Panokset kovenevat.

Halla-ahoa uhkaillaan Turussa. Senaattori Rand Paulin kimppuun hyökätään kotipihalla, 5 murtunutta kylkiluuta. Kommunistit keskustelevat netissä valkoisten tappamisesta. Asemies hyökkää kirkkoon Teksasissa, 27 kuollutta.

Pitäkää rakkaanne lähellä ja aseet rasvattuina.

12
Kylänraitti / Vs: Myrsky nousee
« : 05.11.2017, 20:43:12 »
Puhdistuksen on tarkoitus olla nopea ja siisti mutta "he" saattavat kostoksi tehdä pientä jäynää kuten romauttaa maailmantalouden. Trump saattaa jopa salaa toivoa sitä koska se antaisi hänelle mahdollisuuden toteuttaa talousjärjestelmän reformi.

Jos sinulla ei ole muutaman päivän ruokia varastossa, nyt on hyvä aika täyttää pakastin.

13
Kylänraitti / Vs: Myrsky nousee
« : 05.11.2017, 18:15:14 »
Donald Trump ei kuivata pelkästään Washingtonin suon vaan koko maailman suon.

The Art Of The Deal.  8)

14
Kylänraitti / Myrsky nousee
« : 05.11.2017, 18:06:44 »
Hyvää iltaa.

Erikoista. Luultavasti elinaikamme jännittävin tarina rakentuu parhaillaan silmiemme edessä mutta Hommalla ei asiasta puhuta.

Mitä on meneillään? Muutama päivä sitten 4chan-laudalle ilmaantui nimimerkki Q Clearance Patriot joka kirjoitti siihen tyyliin että hänellä näytti olevan sisäpiirin tietoa monista isoista asioista. Q Clearance on yksi korkeimpia turvaluokituksia USA:n hallinnossa. Hän kirjoitti ja kysyi kysymyksiä New Yorkin kaksoistornien terrori-iskusta, Sorosista, Clintoneista ja säätiöstä, Huma Abedinista, Barack Obamasta, Saudi-Arabiasta ja monesta muusta asiasta. Hän väitti että alle kymmenellä ihmisellä on koko iso kuva kaikesta.

https://archive.4plebs.org/pol/search/uid/grTMpzrL/order/asc/
https://archive.4plebs.org/pol/search/uid/pGukiFmX/order/asc/
https://archive.4plebs.org/pol/search/uid/zGyR4tyi/order/asc/
https://archive.4plebs.org/pol/search/uid/GVUvg1M7/order/asc/
https://archive.4plebs.org/pol/search/uid/v3eCc2tY/order/asc/


Episodi käynnisti ankarat spekulaatiot netissä viestien uskottavuudesta.

Kirjoitan vapaasti mitä on arveltu tapahtuvan/tapahtuneen. En jaksa kaivaa nyt linkkejä yksityiskohdista kun ehdin jo sulkea välilehtiä koneeltani. Tässä pari linkkiesimerkkiä joiden kautta pääsee alkuun nettiviidakossa.

https://www.reddit.com/r/The_Donald/comments/7aureo/its_happening_2_sealed_federal_indictments_filed/

https://twitter.com/Thomas1774Paine

Kerrotaan että USA:n armeija on maan ainoa elin joka ei ole läpeensä korruptoitunut. Korkean tason kenraalit pyysivät jokunen vuosi sitten Trumpia presidenttiehdokkaaksi ja hänelle kerrottiin isosta kuvasta. Laadittiin suunnitelma miten Amerikka otetaan takaisin. Salaliittolaiset vankilaan, valeuutisten murskaus ja radikaali-islamin torjuminen.

Mueller, jonka demokraatit luulivat olevan heidän puolellaan ja tutkivan Trumpin Venäjä-yhteyksiä, olikin Trumpin miehiä. Koska demokraatit luottivat Muelleriin, he kertoivat hänelle paljon tietoja joiden perusteella on annettu ensimmäiset pidätysmääräykset isoista kaloista liittyen Clinton-säätiöön, talousrikoksiin, ihmiskauppaan ynnä muuhun. Manafort pidätettiin jo aiemmin, sen jälkeen Nancy Pelosi tajusi että paska on osunut tuulettimeen ja alkoi vaatia uutta erityissyyttäjää. Washingtonissa on kaksi sinetöityä pidätysmääräystä eli vastaajan nimiä ei tiedetä.  Huhutaan että niissä on joko Tony ja John Podestan tai Tony Podestan ja Huma Abedinin nimet. Podestan veljeksistä toinen on ehkä jo antautunut poliisille kun sai lupauksen että asia pidetään mediapimennossa. Korttitaloa on siis alettu purkamaan hallitusti joka tasolta.

Muistatteko kun Trumpin ensimmäinen ulkomaan vierailu kohdistui Saudi-Arabiaan? Siellä puhuttiin terrorismista ja kaupasta mutta myös solmittiin uusi allianssi USA:n ja Saudi-Arabian välillä. Trump on todennäköisesti tehnyt kaupallisia sopimuksia nojaten siihen että Saudi-Arabia kärsii USA:n nykyisestä energiaomavaraisuudesta ja vaatinut vastineeksi ääri-islamismin vastaisia toimia. Trumpin tviitti 8 tuntia sitten: "Heading into the 12 days with great negotiating strength because of our tremendous economy". Eilen illalla Saudi-Arabian kuningas määräsi vangittavaksi 18 prinssiä, 38 ministeriä ja 3 mediamogulia. Takavarikoitujen varojen väitetään olevan 500 miljardia taalaa. Pidätettyjen oukossa muuan "Dopey Prince" Talal, jolla oli tunnettu sananvaihto Twitterissä Trumpin kanssa ja joka omistaa 35 % Twitteristä. Pidätykset pantiin toimeen kun Trump tviittasi sovitun merkkiviestin josta Kuningas Salman tiesi toimia: "Would very much appreciate Saudi Arabia doing their IPO of Aramco with the New York Stock Exchange. Important to the United States!"

Muuten, prinssi Talal omistaa kerrokset 34-39 Mandalay Bay -hotellista jonka ikkunasta Paddock ampui kuoliaaksi kymmeniä amerikkalaisia.

Q Clearance Patriot ennusti Trumpin Twitter-tilin jäädyttämisen joka tapahtui myöhemmin 11 minuutin ajaksi. Trumpin vastaus: "My Twitter account was taken down for 11 minutes by a rogue employee. I guess the word must finally be getting out-and having an impact." Saattoi jälkimmäisellä lauseella viitata Talalin panikointiin kun tiesi seinien kaatuvan pian päälle. Q Clearance Patriot väitti että Trumpin Twitter-tiliä vastaan on hyökätty yrittämällä asentaa jäljitin jonka avulla Trumpin kännykkä voitaisiin paikallistaa. Myös spekulaatiot Valkoisen talon remontin tarkoituksista ovat lämmenneet uudelleen. Trump taisi vihjata jotain seinissä olevasta "kullasta".

Puhutaan että Pizzagate on pääosin totta. Q Clearance Patriot kirjoitti: Child trafficking networks are being dismantled. Prinssi Talal on antanut 25 miljoonaa taalaa Clinton-säätiölle joiden rahojen väitetään olevan maksu lapsiseksityöntekijöistä. Clinton-säätiöhän on esimerkiksi Haitin maanjäristyksen yhteydessä liitetty tällaiseen toimintaan.

Muuta tapahtunutta: Yemenistä ammuttiin ohjus Saudi-Arabiaan jonka SA onnistui torjumaan. Libanonin pääministeri erosi. Trump lähti ulkomaankiertueelle jolloin on paremmin turvassa ja tänä aikana on tarkoitus viedä läpi operaatio "Amerikka takaisin". Sanoi Japanin-puheessaan jotenkin että "Asiat etenevät nyt nopeammin kuin uskottekaan". Antifan eiliset mellakat USA:ssa kuivuivat kasaan kun rahahanat Saudeista suljettiin.

Tämä ja paljon muuta meneillään! Asiat joista on puhuttu ja spekuloitu jo pitkään, tuntuvat loksahtavan saumattomasti paikalleen. Joko maailmanhistorian monimutkaisin huijaus tai sitten maailma jossa elämme, on muuttumassa paljon parempaan. Luurangot kaivetaan kaapeista ja oikeus toteutuu.

On kuin maailma huokaisisi syvään juuri nyt. Tunnetko jo olosi kevyemmäksi?

Mikä aika olla elossa!

15
Jepjep. Kyberpunkkareista, transhumanisteista ja huumeidenkäyttäjistä koostuvan sillisalaatin johtaja meni Floridan yliopistoon puhumaan ajatuksistaan. Osavaltioon julistettiin hätätila.

Aika hyvin hentai-runkkareilta.

16
Ikävystyttävät trollit joka puolella jaksavat mekastaa Donald J. Trumpista vuosikausia. Ehkä heille maksetaan siitä.

Miten vihaa täynnä olevat trollit selviävät kun vielä Donald J. Trumpiakin enemmän rakkautta levittävä ilmiö, Alt-Right, valloittaa yhä uusien ja uusien ihmisten sydämet? Ehkä he tukehtuvat raivoonsa. Sehän olisikin pelkästään helpotus meille totuutta ja kauneutta arvostaville.

Trump on viimeinen kansalaisnationalisti

17
Tässä Alt-Rightin 20-kohtainen metapoliittinen manifesti, joka on ymmärtääkseni laajasti hyväksytty kannattajien parissa. Jos allekirjoitat tämän, kuulut Alt-Right-liikkeeseen. Kysyttävää?
Jos alt-right on tuota, niin silloin kyseessä on rasistinen, fasistinen ja hyvin ahdasmielinen vanhoillinen liike, jota aion vastustaa hyvin voimakkaasti. Ei tuosta tekstistä paljon nimittäin kysymystä tai tulkinnanvaraa jää.

Jos sen sijaan ajatellaan jonkun Paul Joseph Watsonin ja Milon kutsumista alt-rightiksi, kuten hyvin usein maailmalla tapahtuu, niin tuo tekstihän ei osu ollenkaan.

Selväksi kuitenkin tuli, mitä Richard Spencer edustaa. Se on tuota edellistä.

Heh. Minä kun joskus aikoinaan lähetin sinulle yksityisviestin kehuakseni kirjoituksiasi. Paljon on vettä virrannut ja punapillereitä syöty niistä ajoista! Nykyään ajattelen että syljet paljon jätettä tälle laudalle.

Yksi pointti liittyen ketjun loppupään jutusteluun: Alt-Right ei ota kantaa talouspolitiikkaan. Kyseessä on identitaarinen, valkoisten nationalistien liike joka pyrkii pelastamaan Lännen (=valkoiset ihmiset) marxistien mädätykseltä ja manipuloinnilta, ruskeiden ihmisten vyöryltä sekä uusliberalismi-mielisairauden, käsilämpimän konservatismin ja nojatuolinationalismin ikeestä valistuksella, ruohonjuuritason aktivismilla ja nykymittapuun mukaan radikaalilla retoriikalla.

18
Näyttää olevan edelleen valtavasti sekaannusta liikkeen ympärillä. Hommallakin porukka kujalla asioista. Olen ajatellut kirjoittaa selvennystä mutta en jaksa, tiedä vaikka Turkkilakin sivaltaisi taas sensuurin päälle varjojen kätköistä. Kun ei niistä JUUTALAISISTA saa puhua eikä kirjoittaa.

Tässä Alt-Rightin 20-kohtainen metapoliittinen manifesti, joka on ymmärtääkseni laajasti hyväksytty kannattajien parissa. Jos allekirjoitat tämän, kuulut Alt-Right-liikkeeseen. Kysyttävää?

https://altright.com/2017/08/11/what-it-means-to-be-alt-right/

Muuten, Alt-Right on tulevaisuus.

19
PRAGER Universitylta tulee aina erinomaisia tietoiskuvideoita. Tämä on myös hyvä: Mikä on Alt-Right? Alle viisi minuuttia.

https://youtu.be/MHXL00wY3nY

Ei se välttämättä putkeen mennyt. Alttareiden vastaus: https://altright.com/2017/10/29/michael-knowles-from-prager-u-tries-to-school-the-alt-right/.

Katso myös kommentit.

20
Lainaus käyttäjältä: Jussi Halla-aho
Identiteetti voi rakentua alueelliselle, kielelliselle, kulttuuriselle, historialliselle tai uskonnolliselle perustalle.

Entä rodullinen identiteetti? Vain tollo, suvakki tai suvakkeja pelkäävä jättää mainitsematta rodun identiteetin osatekijänä.

Muokkaus: Luin uudestaan. Puhe oli identiteetin perustasta. Jussi Halla-ahon mielestä identiteetti ei voi rakentua rodulliselle perustalle.

Olemme siis Jussin kanssa asiasta eri mieltä tässä perustavaa laatua olevassa kysymyksessä.

21
Persuilta ei siis kommenttia, valeoppositio jatkaa vaikenemistaan.

22
ONKO PERSUILTA TULLUT MITÄÄN KOMMENTTIA TAPAHTUMISTA?

23
Onko persuilta tullut mitään kommenttia tapahtumista?

24
Huomisen seksikkäimmät poliitikot ja vaikuttajat ovat nationalisteja. Internetmaailmassa ja USA:ssa he ovat sitä jo nyt. Donald Trump aiheuttaa naisille orgasmin pelkällä kädenpuristuksella. Globalismi on jo hävinnyt, se pitää vain enää saattaa hautaan.

25
Täytyy nostaa esille veli Alarikin koboltinkova kirjoitus Trump-ketjun syövereistä...

Arvelen, että koko maahanmuuton poliittinen näkemysero saattaa johtua eri puolien erilaisesta taidekäsityksestä, ja sitten osaa ei koko taide(maahanmuutto) kiinnosta yhtään.

Suvakit ovat viehtyneet maahanmuuton kitsch:mäisyyteen poliittisena taideteoksena, mikä tarkoittaa massatuotettua, tavanomaista, huonolla maulla tehtyä, mutta vahvoja tunteita herättävää "poliittista taideteosta" aivan kuin esimerkiksi suloista kissanpentua. Suvakit haluavat poliittista kitchiä, koska se (kitsch-taideteoksena) herättää myönteisiä ja herkkiä tunteita. Taideteoksena poliittinen kitsch toistaa samaa muualta otettua kaavaa, siinä ei ole luovuutta ja (maahanmuutto)politiikkana kitsch onkin klisee. Ja sellaisena poliittisena ideologiana kitsch esittääkin asioita tunteellisesti tai tekotunteellisesti, imelän koreasti ja epäaidosti. Kitsch-poliittinen taideteos (kuten maahanmuuttopolitiikka taideteoksena) on tyylitöntä ja mautonta.
Tässä poliittisessa kitsch:issä ihmisillä ei ole väliä, ei kitsch:iin viehtynyttä kiinnosta vaikka samalla rahalla voitaisiin auttaa paljon enemmän ihmisiä toisenlaisella politiikalla paikan päällä kriisialueilla. Poliittinen kitch lopputuloksena onkin suurelta osin, joskaan ei koske kaikkia (osa maahanmuutosta on sopeutuvaa ja ahkeraa), käyttökelvotonta mutta "poliittisesti tyydytyksen tuottavaa krääsää", mutta siis suvakkia tyydyttävää kitschiä.

Trump taasen on yhä selvemmin poliittista avantgardea. Suuntauksena (poliittinenkin) avantgarde viittaa ihmisiin, jotka ovat kokeilevia ja rikkovat aikansa vakiintuneita suuntauksia. Tämän piiriin voidaan lukea mikä tahansa uudesta ajattelutavasta puhuttaessa vaikkapa juuri politiikan saralla. Taidesuuntauksissa siihen luetaan usein ne, jotka keskittyvät tekemään uudentyylistä taidetta kuten "taidetta taiteen vuoksi" eli ns. palaavat juurilleen, ja politiikassa voitaisiinkin vastaavasti puhua siihen kuuluvan ne jotka tekevät "politiikkaa ihmisten vuoksi".
- Yksi Trumpille tyypillinen toimintatapa sopii erityisen hyvin juuri avantgardeen: Osa avantgarden toiminnan strategiaa on "manifesti", tavallisesti sarja julkilausumia, joissa ilmaistaan suunnan tai liikkeen taiteellisia ideoita tai aikomuksia, mitä vastustetaan ja mitä kannatetaan. "Manifesti" voi olla yhden taiteilijan tai taiteilijaryhmän aikaansaannos. Usein ideaan kuuluu myös "manifestien" julkaiseminen kärjistettyinä ja mahdollisimman suuren kohun saattelemana. Onko tähän tarpeen mainita mitään Trumpin twiiteistä?

Miksi sitten on kiinnostavaa, että Trump ilmentää erityisen hyvin juuri poliittista avantgardea?
No, koska avantgarde ei sovi totalitaristisiin yhteiskuntiin. Saksan natsipuolue teki avantgardistisen toiminnan mahdottomaksi ja piti sellaista ”rappiotaiteena”. Neuvostoliitossa bolševikkijohtajat tukahduttivat avantgarden. On todettu, että jokaisen avantgardismin välitön vaikutus on siinä, että se luo omat eliittinsä. Siksi nyt onkin erityisen kiinnostavaa seurata, kuka/mitkä vastustavat Trumppia ja maahanmuuttokritiikkiä, tuota nykyajan avantgardismia.
- Vaikeatajuiset (poliittiset) "teokset" jakavat yleisöt niihin jotka ymmärtävät ja niihin, jotka eivät ymmärrä. Aivan kuin jotkut eivät ymmärrä Trumppia/maahanmuuttokritiikkiä ja toiset vain yksinkertaisesti ymmärtävät enemmän asioita.
Ja erityisen huomattavaa on, että koskaan missään tämä (poliittisen) avantgardismin aiheuttama juopa ei noudata poliittisia linjoja eikä sopeudu olemassa oleviin vallan tasoihin.


https://hommaforum.org/index.php/topic,118874.msg2614037.html#msg2614037

Siinä sitä olisi diskurssianalyysin ainesta humanistille joka pystyy puolueettomaan mediatutkimukseen. Meemisota on merkittävä ilmiö mutta taho jonka sitä pitäisi dokumentoida, ei pysty tarttumaan aiheeseen koska natsismi.

26
Kylänraitti / Meemisota palautti luovuuden politiikkaan
« : 27.06.2017, 20:36:16 »
Kuin New Yorkin kaksoistornit, kaatui globalistien rahoilla ja medianäkyvyydellä tekohengitetty irvokas ilmiö, elävä kuollut Hillary Clinton huojuvilta jaloiltaan Yhdysvaltain presidentinvaaleissa 9. marraskuuta 2016. Jo paljon aiemmin, jumalkeisari Trumpin ehdokkaaksi julistautumisen ja hurraahuutojen välisen mikrosekunnin aikana tätä alkuräjähdyksen hetkeä tarkasti kuunnelleet kuulivat, kuinka jossain joukkotietoisuuden utuisilla rajamailla Kiinan muuriakin suuremman dominonappulajonon ensimmäinen palanen kaatui aloittaen massiivisen ketjureaktion. Amerikan sydänmaiden noin 437 miljoonan biljoonan kilojoulen mentaalivoimalla viritetty juna nytkähti eteenpäin ja vaali-iltana tärähti valonnopeudella maailmaa leukaan. Siinä kanveesissa henkeä haukkoessaan maailma muisti keuhkonsa ja huomasi että se oli monta vuosikymmentä kävellyt varpaillaan ja hengittänyt nenän kautta. Tuomari laski kymmeneen. Maailman tyhmä osa jäi makaamaan ja alkoi huutamaan äitiä ja Bernietä apuun. Maailman fiksu osa nousi, huomasi olonsa virkeimmäksi pitkään aikaan ja haukkoi ahnaasti happea keuhkoihinsa. Sitten fiksu osa meni nettiin ja alkoi levittämään totuutta sekä tulisia meemejä. Kuitenkin koska sillä oli päällä valtaisa seisokki, se lähti ulos parittelemaan. Sillä välin maailman tyhmä osa oli kannettu paareilla nettiin huutamaan. Alkoi Suuri Sota.

Sosialistit ovat aina kieroja, tyhmiä sekä tekopyhiä ja usein rumia. Hyi! Nyt kun heidän sisältä ontto ja pinnalta mätä aatteensa korisee kuolemaisillaan, saamme etuoikeuden virkistyä puhtaissa tuulissa. Voimme seistä vapauden vesiputouksessa ja pestä iholtamme sen syyllisyyden, inhon, kuonan ja syljen mitä rottamaiset sosialistit päällemme niin kauan heittivät. Heidän mitäänsanomaton aatteensa lakaistaan pois kuin kuivunut kakkakikkare potkaistaan tieltä. Sitten aistimme taas kunnolla aukeavat. Huomaamme kauneuden ympärillämme ja luovuuden sisällämme. Voimme ihastella eurooppalaisen perintömme luomaa parasta yhteiskuntajärjestystä maan päällä. Huomaamme isot hauiksemme ja korvaamattomat aivomme. Kykenemme taas tuhlaamaan rakkauttamme toisiimme ja tekemään Jumalallemme oikeutta. Saamme rohkaisua ja inspiraatiota tuottaa toinen toistaan taiturimaisempia tekstejä ja piirtää mitä mykistävimpiä kuvia, sillä käsiämme ohjaa taivaallinen innoitus ja luovuus.

Me totuuden ja eurooppalaisen perinnön vaalijat olemme suuria, kauniita ja älykkäitä. Tätä eivät valeuutisten ja keinotodellisuuden häiriinnyttämät keittiörätit ja juustonaksut ymmärrä. Katsokaa nousevia tähtiämme virtuaalitaivaalla, kuinka hyvännäköisiä sekä korkealla älyllä ja moraalilla varustettuja he ovat. Vastustajiemme ainoa keino Suuressa Sodassa on huutaa koska he eivät pääse kanssamme samalle tietoisuuden tasolle. Heillä ei ole aavistustakaan elämän neliulotteisen shakkipelin hienouksista. Heillä ei ole tietoakaan identiteetistä, tyylistä, kunniallisuudesta, itsekurista, moraalista ja Isosta Kuvasta. Heillä on vain valeuutiset ja Hollywoodista imetty maailmankuva. Heidän huumeiden runtelema aivokapasiteettinsa riittää vain liikuttamaan suuta ja hokemaan: "niinku kaikki on tota maailmassa sallittua ja joka ei oo samaa mieltä, ni sen kanssa me ei tota leikitä vaan aletaan niinku huutaa".

Liian kauan nämä lapset hallitsivat maailmaa. Tulevaisuus on meidän. Meidän pitää pelätä vain yhtä asiaa. Sitä että väsymme voittamaan.

27
Ihan turha ajatella noin monimutkaisesti. Ei tämä mikään pelkkä Suomen sisäinen asia ole. Käskyt tulevat ulkomailta ja niissä sanotaan että kansallismielisiä ei saa missään nimessä päästää käyttämään oikeaa valtaa. Sama tilanne on joka maassa jossa globalistit ovat vuosikymmenten kuluessa onnistuneet ansoittamaan ja korruptoimaan poliittisen eliitin.

Siinä sitä onkin ihmettelemistä kun pyhäkoulupoika Jussi Halla-aho yrittää sanan säilällä taistella määrättömät rahavarat ja massiiviset kansainväliset pahaveliverkostot omaavia Isoja Poikia vastaan.

Mistä luulet että Soini puhui kun retosteli "merentakaisilla ystävillään"? Mihin luulet että hän käyttää yhteyksiään katoliseen kirkkoon?

Ulkoparlamentaarisesta vaikuttamisesta kun aloitin niin haluan ottaa esille pohdittavaa korkean profiilin nuivien naisseikkailuista, niistä jotka tiedetään.
 
Halla-aho: 8 vuotta salasuhteessa kokkareen kanssa + lehtolapsi
Immonen: Jossain vaiheessa erosi vaimostaan ja pariutui Vihreiden puolueaktiivin kanssa
Turkkila: Jossain vaiheessa erosi (hyvännäköisestä ja koulutetusta) vaimosta ja pariutui Sanna Ukkolan kanssa (vihervasemmistoon luettava toimittaja)
Elo: Salasuhde kokkarin kanssa kun vaimo raskaana (MV:n väite)
J. Niinistö: Naimisissa "suvakkitoimittajan" kanssa (Suvakki naurettava sana mutta tarkoitan että Sharma on naiivin oloinen multikultin kannattaja). Käsitin että Niinistö oli aiemmin kansallismielinen ja kansanarmeijan kannalla, nykyään jotain muuta.

Sattumaa? Ehkä. Hunajapurkkeja? Jaa-a, ken tietää. Kysymyksiä ainakin herää.

28
Eino: vaikka periaatteessa olen kanssasi samaa mieltä niin ehkä kuitenkin kannattaa hiukan rauhoittaa sanaista arkkua. Juudaat saavat kyllä (poliittisen) rangaistuksensa tavalla tai toisella. Kyllähän se rasittaa mieltä kun tietää että lupaava ura politiikassa on jo nyt ohi. Lisäksi vielä armoton paine siitä että missä vaiheessa kusetus paljastuu. Sitähän ei saalista ainoastaan nuivat vaan myös koko oppositio (hauska yksityiskohta muuten että kerrankin ollaan vihervasemmiston kanssa samalla asialla :D)

Kaiken lisäksi olen varma että jo nyt omatunto soimaa useimpia loikkareita niin ettei uni tule yöllä. 

Ja vielä loikkaamisiin, kyllähän noista moni lähti ihan puhdasta tyhmyyttään. Soini sai uunotettua ja veti hölmöimpiä puoluetovereita 6-0

Ei. Vaatimaton ja vaisu itseilmaisu pelaa suoraan globalistien pussiin. He ylläpitävät hegemoniaansa juuri sillä että heidän on annettu määritellä sallitut mielipiteet, sanat, eleet ja retoriset keinot. He määrittelevät suunnilleen kaiken miten ihmiset nykyään elävät ja ovat. Vastalääke on piittaamattomuus poliittisesta korrektiudesta. Suorista ruoto ja karju kuin leijona.

Toistan ja toistan samaa asiaa: katsokaa miten Donald Trump ottaa vallan globalisteilta. Yksi mies näyttää tekevän enemmän kuin miljoona hiirulaista. Tämä ei ole Amerikka mutta pääpiirteissään sama toimii täälläkin, olen siitä varma. Retoriikan lisäksi Trump toki pelaa myös mestarin elkein neliulotteista shakkia koko valveillaoloaikansa. Tämäkin Halla-ahon ja muiden on pakko opetella, nyt heistä paistaa pehmeys. Politiikka on kovaa peliä, varsinkin globalistien seurassa. Vilpitön ei siinä leikissä pärjää, keskiverto saattaa pärjätä ja häikäilemätön saattaa menestyä.

Lopettakaa nöyristely valhemedian edessä ja irtisanoutuminen joka asiasta! Huonoa esimerkkiä näytti juuri Laura Huhtasaari joka selkäydinreaktiona totesi toimittajalle että hän nyt ei ainakaan ole kirjoitellut siellä Homma-forumilla. Mitä ihmettä?! Huhtasaaren pitäisi ylpeästi sanoa että täällä Suomen laadukkaimmalla poliittisella keskusteluforumilla on Suomen maahanmuuttokriittisen liikkeen juuret ja rohkaista ihmisiä liittymään tänne.

29
Lainaus käyttäjältä: writer
Luulin tukeneeni Halla-ahoa mutta Halla-aho on tämän päivän tilannetajuttoman sekoilun johdosta alkanut vaikuttaa Olavi Mäenpäältä taluttaessaan itseään ja persuja puolueena juuri siihen vastustajien ja median haluamaan boksiin.

Et näemmä ole ymmärtänyt globalistien taktiikkaa asiansa ajamisessa. He etsivät pienintäkin heikkouden merkkiä ja jos löytävät, he repivät sinut ja elämäsi kappaleiksi. He urkkivat sinua, lokaavat maineesi, tuhoavat perheesi, elinkeinosi ja uskottavuutesi. He lopettavat vain jos alistut heidän tahtoonsa.

Tiedätkö mitä globalistit pelkäävät eniten? Miehisyyttä, väkeviä naisia, identiteettiä, totuutta ja rehellisyyttä. Globalismi jonka tänä päivänä näemme on rottamaisen kierojen, degeneroituneiden, korruptoituneiden, kansanvaltaa halveksivien, syöpäisten, feminiinisten hiirulaismiesten ja -naisten savijaloilla seisova hanke.

Tämä on totaalista sotaa. Globalistien narratiivi ja valta tuhotaan vain täydellisellä piittaamattomuudella heidän luomaansa "oikeaa" käyttäytymismallia kohtaan. Heille pitää kettuilla, heidän naurettaville argumenteilleen pitää nauraa ja niitä pitää pilkata, heidät pitää armotta nolata ja heidän laajat, korruptoituneet valtarakennelmansa on tuhottava tuomalla ne varjoista valoon. Tämä samaan aikaan kun tuodaan esille omaa, kestävämpää vaihtoehtoa elää ja olla. On annettava miehisyyden näkyä ja lakata kulkemasta seiniä pitkin. Donald Trump näyttää tässä mallia tuolla valtameren takana.

Politiikka ja elämä ihmisyhteisöissä on ja tulee aina olemaan sitä samaa: taistelua ihmismielistä. Tällä hetkellä totalitaristit ovat edelleen selvästi voitolla. Pelin kääntämiseksi tarvitaan massiivinen, monen rintaman hyökkäys heitä vastaan. Suomen pelastajaksi Jussi Halla-aho on liian kiltti. Hänen ja kaikkien muidenkin pitäisi astua kauas mukavuusalueeltaan ja käynnistää täysi pyörremyrsky totalitaristeja vastaan. Haastoa, karvausta, iskuja pitää tulla liukuhihnalta. Pitää järjestää seminaareja ja tapahtumia, tuottaa kirjoja, uutisia ja videoita, murskata unelmoijien höttöargumentit televisiossa ja kahvipöydissä, takoa nettimeemejä ja pilkata valeuutisten täyttämää lehdistöä. Mitä tahansa ja kaikkea jolla saadaan elvytettyä kansallistunto ja ihmiset heräämään unestaan. Jos tässä onnistutaan, loppu hoituu kuin itsestään.

Pitkällä aikavälillä on lähes samantekevää, onko Perussuomalaiset seuraavina vuosina hallituksessa vai ei. Tässä on kyse siitä, saadaanko Suomen kansa halukkaaksi päättämään omista asioistaan. Yksi puolue ei Suomea pelasta, tämä on koko kansan taistelu. Tällä hetkellä Suomen kansan järkyttävä lammasmaisuus tekee tästä maasta totalitaristien temmellyskentän. Heikko yksilöllinen ja kansallinen itsetunto edistää voimakkaasti Salinskyn pelikirjaa noudattavien globalistien agendaa. Tehkäämme tähän muutos!

Rakkaat veljet ja siskot. Muistakaa: rajat, kieli ja kulttuuri. Armeija, valuutta ja parlamentti. Identiteetti, intuitio, inspiraatio, metafysiikka ja totuus. Yhdessä teemme Suomesta jälleen itsenäisen!

30
Jos olen oikein ymmärtänyt herra Trumpin ajatusmaailmaa, hän tulee käynnistämään avaruuden asuttamiseen tähtäävän ohjelman kunhan kiireisemmät projektit saadaan pois alta. [...]

Tapahtui aiemmin kuin ajattelinkaan.

http://www.upi.com/Science_News/2017/03/21/Trump-places-emphasis-on-exploration-in-new-NASA-funding/4111490114574/

https://t.co/9W37qQ0GVf

Trumpetti panee tuulemaan ja toimittelijat eivät meinaa pysyä perässä. Marraskuun 4. päivän oli tarkoitus olla lehtineekereille raukea lauantai ilman isompia uutisia. Sitten presidentti Trump tviittasi Obaman vakoilleen häntä ja toimittelijoille tuli sylikaupalla tekemistä.

https://www.washingtonpost.com/blogs/erik-wemple/wp/2017/03/06/can-president-trump-outlast-the-white-house-press-corps/

Sivuja: [1] 2 3 ... 9