Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - klassinen

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Paja / Rahakeräys terrori-iskun uhrille (612)
« : 14.12.2017, 15:01:27 »
612-kulkueen jatkokonsertin järjestäjän, vantaalaisen Veikko Bakkerin kaksi autoa poltettiin itsenäisyyspäivän alla. Asialla vasemmistoterroristit, nuo kansanviholliset. Tämä ketju on omistettu Bakkerin tueksi järjestettävästä rahakeräyksestä keskustelemiseen. Jos tiedät sellaisia joukkorahoitusalustoja jotka eivät ole suvakkien, takkutukkien tai muiden valkoisia vihaavien hallussa, jätä viesti tai vinkkaa minulle yksityisviestillä. Hatreon.net on yksi vaihtoehto, selvitän sitä mahdollisuutta parhaillaan.

Kun keräyshankkeella ei ole viranomaisen myöntämää lupaa, vaihtoehdoksi jää joukkorahoitus. Se kuitenkin vaatii tuekseen lahjoittajille luovutettavia tuote- tai palveluvastineita, joita annetaan rahaa vastaan lahjoittajille. Jos voit antaa hankkeeseen tuote- tai palveluvastineita lahjoituksia vastaan, lähetä yksityisviesti minulle. Vastineiden ei tarvitse olla erityisen arvokkaita mutta mitkään vaatelumput tai rikkinäiset tuotteet eivät luonnollisestikaan käy.

Asiaa edistäviä ideoita otetaan vastaan.

2
Kiva tapahtuma, hienoja ihmisiä.

Ikävänä havaintona Suomen nuivaliston kärki on pirun ohut, lähes kaikki hahmot bongattu livenä.
Mukavana havaintona ns. hörhö-osastokaan ei kuolaa läheskään niin paljon, kuin olisi luullut, eikä pakkoliikkeitäkään oikeastaan huomaa.

Siis ihmisiä tässä kaikki ollaan...

Suosittelen purkautumista homma-kuplasta, tai mistä tahansa kuplasta tuonne.

THE TRUTH IS OUT THERE. Totuus on tuolla ulkona.

Kiitos, @klassinen. Olisi hotsittanut lähteä jatkoille, mutta oli puhelinaika (Skype) varattuna perheelle.

Kiitos ja ole hyvä. Hyvin meni mutta menköön!

Onko Veikko Bakkerin tueksi olemassa rahakeräystä?

Miehellehän pitää saada uusi kulkuväline! Joukkorahoitus käyntiin jos ei jo ole.

3
Pohjolan Viimeisten Miesten tapaaminen ennen kulkuetta. Menossa mukana minä, sinä sekä hän. Ilmoittaudu mukaan yksityisviestillä, referenssinä viestihistoriasi.

Jatkot myös naisille.

Mukaan kutsuttuna Homman (= Suomen) kärkinimet geo-, talous- ja sosiaalipolitiikan kentältä sekä parhaat asiantuntijat sotatieteiden, salaliittojen, teologian, runouden, äärioikeiston, V8-maantielaivojen virittämisen, mystiikan, peliteorian ja tundrajuridiikan aloilta.

Tätä tilaisuutta et halua hukata!

4
Pohjolan Viimeisten Miesten tapaaminen ennen kulkuetta. Menossa mukana minä, sinä sekä hän. Ilmoittaudu mukaan yksityisviestillä, referenssinä viestihistoriasi.

Jatkot myös naisille.

5
Jepjep. Kyberpunkkareista, transhumanisteista ja huumeidenkäyttäjistä koostuvan sillisalaatin johtaja meni Floridan yliopistoon puhumaan ajatuksistaan. Osavaltioon julistettiin hätätila.

Aika hyvin hentai-runkkareilta.

6
Ikävystyttävät trollit joka puolella jaksavat mekastaa Donald J. Trumpista vuosikausia. Ehkä heille maksetaan siitä.

Miten vihaa täynnä olevat trollit selviävät kun vielä Donald J. Trumpiakin enemmän rakkautta levittävä ilmiö, Alt-Right, valloittaa yhä uusien ja uusien ihmisten sydämet? Ehkä he tukehtuvat raivoonsa. Sehän olisikin pelkästään helpotus meille totuutta ja kauneutta arvostaville.

Trump on viimeinen kansalaisnationalisti

7
Tässä Alt-Rightin 20-kohtainen metapoliittinen manifesti, joka on ymmärtääkseni laajasti hyväksytty kannattajien parissa. Jos allekirjoitat tämän, kuulut Alt-Right-liikkeeseen. Kysyttävää?
Jos alt-right on tuota, niin silloin kyseessä on rasistinen, fasistinen ja hyvin ahdasmielinen vanhoillinen liike, jota aion vastustaa hyvin voimakkaasti. Ei tuosta tekstistä paljon nimittäin kysymystä tai tulkinnanvaraa jää.

Jos sen sijaan ajatellaan jonkun Paul Joseph Watsonin ja Milon kutsumista alt-rightiksi, kuten hyvin usein maailmalla tapahtuu, niin tuo tekstihän ei osu ollenkaan.

Selväksi kuitenkin tuli, mitä Richard Spencer edustaa. Se on tuota edellistä.

Heh. Minä kun joskus aikoinaan lähetin sinulle yksityisviestin kehuakseni kirjoituksiasi. Paljon on vettä virrannut ja punapillereitä syöty niistä ajoista! Nykyään ajattelen että syljet paljon jätettä tälle laudalle.

Yksi pointti liittyen ketjun loppupään jutusteluun: Alt-Right ei ota kantaa talouspolitiikkaan. Kyseessä on identitaarinen, valkoisten nationalistien liike joka pyrkii pelastamaan Lännen (=valkoiset ihmiset) marxistien mädätykseltä ja manipuloinnilta, ruskeiden ihmisten vyöryltä sekä uusliberalismi-mielisairauden, käsilämpimän konservatismin ja nojatuolinationalismin ikeestä valistuksella, ruohonjuuritason aktivismilla ja nykymittapuun mukaan radikaalilla retoriikalla.

8
Näyttää olevan edelleen valtavasti sekaannusta liikkeen ympärillä. Hommallakin porukka kujalla asioista. Olen ajatellut kirjoittaa selvennystä mutta en jaksa, tiedä vaikka Turkkilakin sivaltaisi taas sensuurin päälle varjojen kätköistä. Kun ei niistä JUUTALAISISTA saa puhua eikä kirjoittaa.

Tässä Alt-Rightin 20-kohtainen metapoliittinen manifesti, joka on ymmärtääkseni laajasti hyväksytty kannattajien parissa. Jos allekirjoitat tämän, kuulut Alt-Right-liikkeeseen. Kysyttävää?

https://altright.com/2017/08/11/what-it-means-to-be-alt-right/

Muuten, Alt-Right on tulevaisuus.

9
PRAGER Universitylta tulee aina erinomaisia tietoiskuvideoita. Tämä on myös hyvä: Mikä on Alt-Right? Alle viisi minuuttia.

https://youtu.be/MHXL00wY3nY

Ei se välttämättä putkeen mennyt. Alttareiden vastaus: https://altright.com/2017/10/29/michael-knowles-from-prager-u-tries-to-school-the-alt-right/.

Katso myös kommentit.

10
Lainaus käyttäjältä: Jussi Halla-aho
Identiteetti voi rakentua alueelliselle, kielelliselle, kulttuuriselle, historialliselle tai uskonnolliselle perustalle.

Entä rodullinen identiteetti? Vain tollo, suvakki tai suvakkeja pelkäävä jättää mainitsematta rodun identiteetin osatekijänä.

Muokkaus: Luin uudestaan. Puhe oli identiteetin perustasta. Jussi Halla-ahon mielestä identiteetti ei voi rakentua rodulliselle perustalle.

Olemme siis Jussin kanssa asiasta eri mieltä tässä perustavaa laatua olevassa kysymyksessä.

11
Persuilta ei siis kommenttia, valeoppositio jatkaa vaikenemistaan.

12
ONKO PERSUILTA TULLUT MITÄÄN KOMMENTTIA TAPAHTUMISTA?

13
Onko persuilta tullut mitään kommenttia tapahtumista?

14
Huomisen seksikkäimmät poliitikot ja vaikuttajat ovat nationalisteja. Internetmaailmassa ja USA:ssa he ovat sitä jo nyt. Donald Trump aiheuttaa naisille orgasmin pelkällä kädenpuristuksella. Globalismi on jo hävinnyt, se pitää vain enää saattaa hautaan.

15
Täytyy nostaa esille veli Alarikin koboltinkova kirjoitus Trump-ketjun syövereistä...

Arvelen, että koko maahanmuuton poliittinen näkemysero saattaa johtua eri puolien erilaisesta taidekäsityksestä, ja sitten osaa ei koko taide(maahanmuutto) kiinnosta yhtään.

Suvakit ovat viehtyneet maahanmuuton kitsch:mäisyyteen poliittisena taideteoksena, mikä tarkoittaa massatuotettua, tavanomaista, huonolla maulla tehtyä, mutta vahvoja tunteita herättävää "poliittista taideteosta" aivan kuin esimerkiksi suloista kissanpentua. Suvakit haluavat poliittista kitchiä, koska se (kitsch-taideteoksena) herättää myönteisiä ja herkkiä tunteita. Taideteoksena poliittinen kitsch toistaa samaa muualta otettua kaavaa, siinä ei ole luovuutta ja (maahanmuutto)politiikkana kitsch onkin klisee. Ja sellaisena poliittisena ideologiana kitsch esittääkin asioita tunteellisesti tai tekotunteellisesti, imelän koreasti ja epäaidosti. Kitsch-poliittinen taideteos (kuten maahanmuuttopolitiikka taideteoksena) on tyylitöntä ja mautonta.
Tässä poliittisessa kitsch:issä ihmisillä ei ole väliä, ei kitsch:iin viehtynyttä kiinnosta vaikka samalla rahalla voitaisiin auttaa paljon enemmän ihmisiä toisenlaisella politiikalla paikan päällä kriisialueilla. Poliittinen kitch lopputuloksena onkin suurelta osin, joskaan ei koske kaikkia (osa maahanmuutosta on sopeutuvaa ja ahkeraa), käyttökelvotonta mutta "poliittisesti tyydytyksen tuottavaa krääsää", mutta siis suvakkia tyydyttävää kitschiä.

Trump taasen on yhä selvemmin poliittista avantgardea. Suuntauksena (poliittinenkin) avantgarde viittaa ihmisiin, jotka ovat kokeilevia ja rikkovat aikansa vakiintuneita suuntauksia. Tämän piiriin voidaan lukea mikä tahansa uudesta ajattelutavasta puhuttaessa vaikkapa juuri politiikan saralla. Taidesuuntauksissa siihen luetaan usein ne, jotka keskittyvät tekemään uudentyylistä taidetta kuten "taidetta taiteen vuoksi" eli ns. palaavat juurilleen, ja politiikassa voitaisiinkin vastaavasti puhua siihen kuuluvan ne jotka tekevät "politiikkaa ihmisten vuoksi".
- Yksi Trumpille tyypillinen toimintatapa sopii erityisen hyvin juuri avantgardeen: Osa avantgarden toiminnan strategiaa on "manifesti", tavallisesti sarja julkilausumia, joissa ilmaistaan suunnan tai liikkeen taiteellisia ideoita tai aikomuksia, mitä vastustetaan ja mitä kannatetaan. "Manifesti" voi olla yhden taiteilijan tai taiteilijaryhmän aikaansaannos. Usein ideaan kuuluu myös "manifestien" julkaiseminen kärjistettyinä ja mahdollisimman suuren kohun saattelemana. Onko tähän tarpeen mainita mitään Trumpin twiiteistä?

Miksi sitten on kiinnostavaa, että Trump ilmentää erityisen hyvin juuri poliittista avantgardea?
No, koska avantgarde ei sovi totalitaristisiin yhteiskuntiin. Saksan natsipuolue teki avantgardistisen toiminnan mahdottomaksi ja piti sellaista ”rappiotaiteena”. Neuvostoliitossa bolševikkijohtajat tukahduttivat avantgarden. On todettu, että jokaisen avantgardismin välitön vaikutus on siinä, että se luo omat eliittinsä. Siksi nyt onkin erityisen kiinnostavaa seurata, kuka/mitkä vastustavat Trumppia ja maahanmuuttokritiikkiä, tuota nykyajan avantgardismia.
- Vaikeatajuiset (poliittiset) "teokset" jakavat yleisöt niihin jotka ymmärtävät ja niihin, jotka eivät ymmärrä. Aivan kuin jotkut eivät ymmärrä Trumppia/maahanmuuttokritiikkiä ja toiset vain yksinkertaisesti ymmärtävät enemmän asioita.
Ja erityisen huomattavaa on, että koskaan missään tämä (poliittisen) avantgardismin aiheuttama juopa ei noudata poliittisia linjoja eikä sopeudu olemassa oleviin vallan tasoihin.


https://hommaforum.org/index.php/topic,118874.msg2614037.html#msg2614037

Siinä sitä olisi diskurssianalyysin ainesta humanistille joka pystyy puolueettomaan mediatutkimukseen. Meemisota on merkittävä ilmiö mutta taho jonka sitä pitäisi dokumentoida, ei pysty tarttumaan aiheeseen koska natsismi.

16
Kylänraitti / Meemisota palautti luovuuden politiikkaan
« : 27.06.2017, 20:36:16 »
Kuin New Yorkin kaksoistornit, kaatui globalistien rahoilla ja medianäkyvyydellä tekohengitetty irvokas ilmiö, elävä kuollut Hillary Clinton huojuvilta jaloiltaan Yhdysvaltain presidentinvaaleissa 9. marraskuuta 2016. Jo paljon aiemmin, jumalkeisari Trumpin ehdokkaaksi julistautumisen ja hurraahuutojen välisen mikrosekunnin aikana tätä alkuräjähdyksen hetkeä tarkasti kuunnelleet kuulivat, kuinka jossain joukkotietoisuuden utuisilla rajamailla Kiinan muuriakin suuremman dominonappulajonon ensimmäinen palanen kaatui aloittaen massiivisen ketjureaktion. Amerikan sydänmaiden noin 437 miljoonan biljoonan kilojoulen mentaalivoimalla viritetty juna nytkähti eteenpäin ja vaali-iltana tärähti valonnopeudella maailmaa leukaan. Siinä kanveesissa henkeä haukkoessaan maailma muisti keuhkonsa ja huomasi että se oli monta vuosikymmentä kävellyt varpaillaan ja hengittänyt nenän kautta. Tuomari laski kymmeneen. Maailman tyhmä osa jäi makaamaan ja alkoi huutamaan äitiä ja Bernietä apuun. Maailman fiksu osa nousi, huomasi olonsa virkeimmäksi pitkään aikaan ja haukkoi ahnaasti happea keuhkoihinsa. Sitten fiksu osa meni nettiin ja alkoi levittämään totuutta sekä tulisia meemejä. Kuitenkin koska sillä oli päällä valtaisa seisokki, se lähti ulos parittelemaan. Sillä välin maailman tyhmä osa oli kannettu paareilla nettiin huutamaan. Alkoi Suuri Sota.

Sosialistit ovat aina kieroja, tyhmiä sekä tekopyhiä ja usein rumia. Hyi! Nyt kun heidän sisältä ontto ja pinnalta mätä aatteensa korisee kuolemaisillaan, saamme etuoikeuden virkistyä puhtaissa tuulissa. Voimme seistä vapauden vesiputouksessa ja pestä iholtamme sen syyllisyyden, inhon, kuonan ja syljen mitä rottamaiset sosialistit päällemme niin kauan heittivät. Heidän mitäänsanomaton aatteensa lakaistaan pois kuin kuivunut kakkakikkare potkaistaan tieltä. Sitten aistimme taas kunnolla aukeavat. Huomaamme kauneuden ympärillämme ja luovuuden sisällämme. Voimme ihastella eurooppalaisen perintömme luomaa parasta yhteiskuntajärjestystä maan päällä. Huomaamme isot hauiksemme ja korvaamattomat aivomme. Kykenemme taas tuhlaamaan rakkauttamme toisiimme ja tekemään Jumalallemme oikeutta. Saamme rohkaisua ja inspiraatiota tuottaa toinen toistaan taiturimaisempia tekstejä ja piirtää mitä mykistävimpiä kuvia, sillä käsiämme ohjaa taivaallinen innoitus ja luovuus.

Me totuuden ja eurooppalaisen perinnön vaalijat olemme suuria, kauniita ja älykkäitä. Tätä eivät valeuutisten ja keinotodellisuuden häiriinnyttämät keittiörätit ja juustonaksut ymmärrä. Katsokaa nousevia tähtiämme virtuaalitaivaalla, kuinka hyvännäköisiä sekä korkealla älyllä ja moraalilla varustettuja he ovat. Vastustajiemme ainoa keino Suuressa Sodassa on huutaa koska he eivät pääse kanssamme samalle tietoisuuden tasolle. Heillä ei ole aavistustakaan elämän neliulotteisen shakkipelin hienouksista. Heillä ei ole tietoakaan identiteetistä, tyylistä, kunniallisuudesta, itsekurista, moraalista ja Isosta Kuvasta. Heillä on vain valeuutiset ja Hollywoodista imetty maailmankuva. Heidän huumeiden runtelema aivokapasiteettinsa riittää vain liikuttamaan suuta ja hokemaan: "niinku kaikki on tota maailmassa sallittua ja joka ei oo samaa mieltä, ni sen kanssa me ei tota leikitä vaan aletaan niinku huutaa".

Liian kauan nämä lapset hallitsivat maailmaa. Tulevaisuus on meidän. Meidän pitää pelätä vain yhtä asiaa. Sitä että väsymme voittamaan.

17
Ihan turha ajatella noin monimutkaisesti. Ei tämä mikään pelkkä Suomen sisäinen asia ole. Käskyt tulevat ulkomailta ja niissä sanotaan että kansallismielisiä ei saa missään nimessä päästää käyttämään oikeaa valtaa. Sama tilanne on joka maassa jossa globalistit ovat vuosikymmenten kuluessa onnistuneet ansoittamaan ja korruptoimaan poliittisen eliitin.

Siinä sitä onkin ihmettelemistä kun pyhäkoulupoika Jussi Halla-aho yrittää sanan säilällä taistella määrättömät rahavarat ja massiiviset kansainväliset pahaveliverkostot omaavia Isoja Poikia vastaan.

Mistä luulet että Soini puhui kun retosteli "merentakaisilla ystävillään"? Mihin luulet että hän käyttää yhteyksiään katoliseen kirkkoon?

Ulkoparlamentaarisesta vaikuttamisesta kun aloitin niin haluan ottaa esille pohdittavaa korkean profiilin nuivien naisseikkailuista, niistä jotka tiedetään.
 
Halla-aho: 8 vuotta salasuhteessa kokkareen kanssa + lehtolapsi
Immonen: Jossain vaiheessa erosi vaimostaan ja pariutui Vihreiden puolueaktiivin kanssa
Turkkila: Jossain vaiheessa erosi (hyvännäköisestä ja koulutetusta) vaimosta ja pariutui Sanna Ukkolan kanssa (vihervasemmistoon luettava toimittaja)
Elo: Salasuhde kokkarin kanssa kun vaimo raskaana (MV:n väite)
J. Niinistö: Naimisissa "suvakkitoimittajan" kanssa (Suvakki naurettava sana mutta tarkoitan että Sharma on naiivin oloinen multikultin kannattaja). Käsitin että Niinistö oli aiemmin kansallismielinen ja kansanarmeijan kannalla, nykyään jotain muuta.

Sattumaa? Ehkä. Hunajapurkkeja? Jaa-a, ken tietää. Kysymyksiä ainakin herää.

18
Eino: vaikka periaatteessa olen kanssasi samaa mieltä niin ehkä kuitenkin kannattaa hiukan rauhoittaa sanaista arkkua. Juudaat saavat kyllä (poliittisen) rangaistuksensa tavalla tai toisella. Kyllähän se rasittaa mieltä kun tietää että lupaava ura politiikassa on jo nyt ohi. Lisäksi vielä armoton paine siitä että missä vaiheessa kusetus paljastuu. Sitähän ei saalista ainoastaan nuivat vaan myös koko oppositio (hauska yksityiskohta muuten että kerrankin ollaan vihervasemmiston kanssa samalla asialla :D)

Kaiken lisäksi olen varma että jo nyt omatunto soimaa useimpia loikkareita niin ettei uni tule yöllä. 

Ja vielä loikkaamisiin, kyllähän noista moni lähti ihan puhdasta tyhmyyttään. Soini sai uunotettua ja veti hölmöimpiä puoluetovereita 6-0

Ei. Vaatimaton ja vaisu itseilmaisu pelaa suoraan globalistien pussiin. He ylläpitävät hegemoniaansa juuri sillä että heidän on annettu määritellä sallitut mielipiteet, sanat, eleet ja retoriset keinot. He määrittelevät suunnilleen kaiken miten ihmiset nykyään elävät ja ovat. Vastalääke on piittaamattomuus poliittisesta korrektiudesta. Suorista ruoto ja karju kuin leijona.

Toistan ja toistan samaa asiaa: katsokaa miten Donald Trump ottaa vallan globalisteilta. Yksi mies näyttää tekevän enemmän kuin miljoona hiirulaista. Tämä ei ole Amerikka mutta pääpiirteissään sama toimii täälläkin, olen siitä varma. Retoriikan lisäksi Trump toki pelaa myös mestarin elkein neliulotteista shakkia koko valveillaoloaikansa. Tämäkin Halla-ahon ja muiden on pakko opetella, nyt heistä paistaa pehmeys. Politiikka on kovaa peliä, varsinkin globalistien seurassa. Vilpitön ei siinä leikissä pärjää, keskiverto saattaa pärjätä ja häikäilemätön saattaa menestyä.

Lopettakaa nöyristely valhemedian edessä ja irtisanoutuminen joka asiasta! Huonoa esimerkkiä näytti juuri Laura Huhtasaari joka selkäydinreaktiona totesi toimittajalle että hän nyt ei ainakaan ole kirjoitellut siellä Homma-forumilla. Mitä ihmettä?! Huhtasaaren pitäisi ylpeästi sanoa että täällä Suomen laadukkaimmalla poliittisella keskusteluforumilla on Suomen maahanmuuttokriittisen liikkeen juuret ja rohkaista ihmisiä liittymään tänne.

19
Lainaus käyttäjältä: writer
Luulin tukeneeni Halla-ahoa mutta Halla-aho on tämän päivän tilannetajuttoman sekoilun johdosta alkanut vaikuttaa Olavi Mäenpäältä taluttaessaan itseään ja persuja puolueena juuri siihen vastustajien ja median haluamaan boksiin.

Et näemmä ole ymmärtänyt globalistien taktiikkaa asiansa ajamisessa. He etsivät pienintäkin heikkouden merkkiä ja jos löytävät, he repivät sinut ja elämäsi kappaleiksi. He urkkivat sinua, lokaavat maineesi, tuhoavat perheesi, elinkeinosi ja uskottavuutesi. He lopettavat vain jos alistut heidän tahtoonsa.

Tiedätkö mitä globalistit pelkäävät eniten? Miehisyyttä, väkeviä naisia, identiteettiä, totuutta ja rehellisyyttä. Globalismi jonka tänä päivänä näemme on rottamaisen kierojen, degeneroituneiden, korruptoituneiden, kansanvaltaa halveksivien, syöpäisten, feminiinisten hiirulaismiesten ja -naisten savijaloilla seisova hanke.

Tämä on totaalista sotaa. Globalistien narratiivi ja valta tuhotaan vain täydellisellä piittaamattomuudella heidän luomaansa "oikeaa" käyttäytymismallia kohtaan. Heille pitää kettuilla, heidän naurettaville argumenteilleen pitää nauraa ja niitä pitää pilkata, heidät pitää armotta nolata ja heidän laajat, korruptoituneet valtarakennelmansa on tuhottava tuomalla ne varjoista valoon. Tämä samaan aikaan kun tuodaan esille omaa, kestävämpää vaihtoehtoa elää ja olla. On annettava miehisyyden näkyä ja lakata kulkemasta seiniä pitkin. Donald Trump näyttää tässä mallia tuolla valtameren takana.

Politiikka ja elämä ihmisyhteisöissä on ja tulee aina olemaan sitä samaa: taistelua ihmismielistä. Tällä hetkellä totalitaristit ovat edelleen selvästi voitolla. Pelin kääntämiseksi tarvitaan massiivinen, monen rintaman hyökkäys heitä vastaan. Suomen pelastajaksi Jussi Halla-aho on liian kiltti. Hänen ja kaikkien muidenkin pitäisi astua kauas mukavuusalueeltaan ja käynnistää täysi pyörremyrsky totalitaristeja vastaan. Haastoa, karvausta, iskuja pitää tulla liukuhihnalta. Pitää järjestää seminaareja ja tapahtumia, tuottaa kirjoja, uutisia ja videoita, murskata unelmoijien höttöargumentit televisiossa ja kahvipöydissä, takoa nettimeemejä ja pilkata valeuutisten täyttämää lehdistöä. Mitä tahansa ja kaikkea jolla saadaan elvytettyä kansallistunto ja ihmiset heräämään unestaan. Jos tässä onnistutaan, loppu hoituu kuin itsestään.

Pitkällä aikavälillä on lähes samantekevää, onko Perussuomalaiset seuraavina vuosina hallituksessa vai ei. Tässä on kyse siitä, saadaanko Suomen kansa halukkaaksi päättämään omista asioistaan. Yksi puolue ei Suomea pelasta, tämä on koko kansan taistelu. Tällä hetkellä Suomen kansan järkyttävä lammasmaisuus tekee tästä maasta totalitaristien temmellyskentän. Heikko yksilöllinen ja kansallinen itsetunto edistää voimakkaasti Salinskyn pelikirjaa noudattavien globalistien agendaa. Tehkäämme tähän muutos!

Rakkaat veljet ja siskot. Muistakaa: rajat, kieli ja kulttuuri. Armeija, valuutta ja parlamentti. Identiteetti, intuitio, inspiraatio, metafysiikka ja totuus. Yhdessä teemme Suomesta jälleen itsenäisen!

20
Jos olen oikein ymmärtänyt herra Trumpin ajatusmaailmaa, hän tulee käynnistämään avaruuden asuttamiseen tähtäävän ohjelman kunhan kiireisemmät projektit saadaan pois alta. [...]

Tapahtui aiemmin kuin ajattelinkaan.

http://www.upi.com/Science_News/2017/03/21/Trump-places-emphasis-on-exploration-in-new-NASA-funding/4111490114574/

https://t.co/9W37qQ0GVf

Trumpetti panee tuulemaan ja toimittelijat eivät meinaa pysyä perässä. Marraskuun 4. päivän oli tarkoitus olla lehtineekereille raukea lauantai ilman isompia uutisia. Sitten presidentti Trump tviittasi Obaman vakoilleen häntä ja toimittelijoille tuli sylikaupalla tekemistä.

https://www.washingtonpost.com/blogs/erik-wemple/wp/2017/03/06/can-president-trump-outlast-the-white-house-press-corps/

21
Pelleileekö tuo jätkä vai onko hän tosissaan? Vilpitön kysymys.

22
New Yorkin yliopistossa järjestettiin tarkka toisinnos Donald Trumpin ja Hillary Clintonin presidentinvaaliväittelystä. Ainoastaan ehdokkaiden sukupuolet oli vaihdettu. Trumpia näytteli nainen ja Clintonia mies. Tulos: Mies-Clintonia pidettiin niljakkeena ja moni tosielämän Clinton-kannattaja olisi ollut valmis siltä istumalta äänestämään näytelmän nais-Trumpia.

Clintonin kannattajat ovat syyttäneet Trumpin kannattajia seksisteiksi. Todistaako tämä koe että asia on juuri toisinpäin?

https://www.nyu.edu/about/news-publications/news/2017/march/trump-clinton-debates-gender-reversal.html

https://www.youtube.com/watch?v=9yC7-JsR2Fk

23
Kysymykseksi jää enää lähinnä että mikä on koordinoitua ja mikä selittyy sillä että väkisin ajetut aatteet ja ideat elävät jo omaa elämäänsä ihmisten mielissä ja mikä liittyy sivilisaatiosykliin tai muuhun sellaiseen?

Koordinoinnti yhteiskunnallisen pyramidin huipulla valuu automaattisesti alaspäin.

Jos esimerkiksi miljardöörit tarjoavat stipendejä vain avointen rajojen kannattajille, tutkijat alkavat tutkia sitä, ja saada siitä oikeita johtopäätöksiä, ja sitä kautta jatkorahoitusta. Kun Harwardin tai minkä tahansa huippuyliopiston huippututkijat alkavat tutkia ja kannattaa postmodernismia, poliittista korrektiutta, avoimia rajoja ja vähemmistösryhmien suosimista, niin muut yliopistot alkavat maailmalla seurata tätä trendiä, vaikka ne saisivat rahoituksensa valtiolta, jolla ei olisi em. keppihevosia agendassaan.

Eli olemalla ottamatta kantaa sivilisaatiosykliin asettaudutko sille kannalle että länsimaisella sivilisaatiolla on vielä elinvoimaa ja uudistumiskykyä?

24
Miten saadaan ison maanosan koko lehdistö, tuomioistuimet, osa kansalaisista ja lähes kaikki päättäjät "polttamaan oma talo"? Tämä Eurooppa-touhu tuntuu kuin asuisi ja eläisi koelaboratoriossa jossa mitä tahansa voi sattua.

Yksityinen pankkisektori, joka on pienen anglo-saksi-eliitistä koostuvan sisäpiirin hallussa ja jonka jäsenet jakavat saman pyrkimyksen orjuuttaa maailman ihmiset, luo rahaa tyhjästä antamalla moninkertaisesti tasettaan enemmän luottoa asiakkailleen. Tyhjästä luotu raha juoksee korkoa jota ihminen kovalla työllään maksaa takaisin, pankin tasetta kasvattaen. Pienistä puroista kasvaa valtavia virtoja. Käytännössä rajoittamattomia rahavaroja hallinnoiva sisäpiiri rahoittaa lukemattomia yrittäjiä, poliitikkoja, vaikuttajia ja hankkeita joiden tavoite on tietoisesti tai tiedostamatta edistää kansalaisoikeuksien kaventamista, kaaoksen luomista ja ihmisten orjuuttamista. Kuten EU:ta, monikulturismia ja George Sorosta. Tai massamediaa ja tiedustelupalveluita. Informaalinen, poliittinen, sosiaalinen ja sotilaallinen peitto on yhä kattavampi ja tukahduttavampi, tilanteen päälle on ohjaillun kansalaisen yhä hankalampi päästä. Tätä jatkuu kymmeniä vuosia, aina vain kiihtyen. Kansalainen ajattelee että työtä tekemällä yhteiskunta nousee vaikeuksista kun tosiasiassa oma ahkerointi vain kiristää entisestään silmukkaa kaulalla ja pakottaa juoksemaan aina vain nopeampaa. Lopulta yksilöt ja yhteiskunnat romahtavat ja kaatuvat sisäpiirin syliin.

Saatanallinen suunnitelma.

Christopher Lasch 1994:

“Today it is the elites…those who control the international flow of money and information, preside over philanthropic foundations and institutions of higher learning, manage the instruments of cultural production and thus set the terms of public debate…that have lost faith in the values…of the West.”

http://www.breitbart.com/big-government/2017/03/07/axios-book-shaped-steve-bannons-populist-nationalist-thinking/

Kysymykseksi jää enää lähinnä että mikä on koordinoitua ja mikä selittyy sillä että väkisin ajetut aatteet ja ideat elävät jo omaa elämäänsä ihmisten mielissä ja mikä liittyy sivilisaatiosykliin tai muuhun sellaiseen?

Kysymykseksi jää enää lähinnä että mikä on koordinoitua ja mikä selittyy sillä että väkisin ajetut aatteet ja ideat elävät jo omaa elämäänsä ihmisten mielissä ja mikä liittyy sivilisaatiosykliin tai muuhun sellaiseen?

Koordinoinnti yhteiskunnallisen pyramidin huipulla valuu automaattisesti alaspäin.

Jos esimerkiksi miljardöörit tarjoavat stipendejä vain avointen rajojen kannattajille, tutkijat alkavat tutkia sitä, ja saada siitä oikeita johtopäätöksiä, ja sitä kautta jatkorahoitusta. Kun Harwardin tai minkä tahansa huippuyliopiston huippututkijat alkavat tutkia ja kannattaa postmodernismia, poliittista korrektiutta, avoimia rajoja ja vähemmistösryhmien suosimista, niin muut yliopistot alkavat maailmalla seurata tätä trendiä, vaikka ne saisivat rahoituksensa valtiolta, jolla ei olisi em. keppihevosia agendassaan.

Toki. Sen Lasch tuossa erinomaisen napakasti ilmaiseekin. "...manage the instruments of cultural production and thus set the terms of public debate..."

25
En taida ostaa vielä (!) ihan kaikkea tuosta Kulin ja klassisen teoriasta.

Esitä parempi teoria. "Rauhan ajan aiheuttama päiden pehmeneminen" ei kelpaa vastaukseksi.

26
Miten saadaan ison maanosan koko lehdistö, tuomioistuimet, osa kansalaisista ja lähes kaikki päättäjät "polttamaan oma talo"? Tämä Eurooppa-touhu tuntuu kuin asuisi ja eläisi koelaboratoriossa jossa mitä tahansa voi sattua.

Yksityinen pankkisektori, joka on pienen anglo-saksi-eliitistä koostuvan sisäpiirin hallussa ja jonka jäsenet jakavat saman pyrkimyksen orjuuttaa maailman ihmiset, luo rahaa tyhjästä antamalla moninkertaisesti tasettaan enemmän luottoa asiakkailleen. Tyhjästä luotu raha juoksee korkoa jota ihminen kovalla työllään maksaa takaisin, pankin tasetta kasvattaen. Pienistä puroista kasvaa valtavia virtoja. Käytännössä rajoittamattomia rahavaroja hallinnoiva sisäpiiri rahoittaa lukemattomia yrittäjiä, poliitikkoja, vaikuttajia ja hankkeita joiden tavoite on tietoisesti tai tiedostamatta edistää kansalaisoikeuksien kaventamista, kaaoksen luomista ja ihmisten orjuuttamista. Kuten EU:ta, monikulturismia ja George Sorosta. Tai massamediaa ja tiedustelupalveluita. Informaalinen, poliittinen, sosiaalinen ja sotilaallinen peitto on yhä kattavampi ja tukahduttavampi, tilanteen päälle on ohjaillun kansalaisen yhä hankalampi päästä. Tätä jatkuu kymmeniä vuosia, aina vain kiihtyen. Kansalainen ajattelee että työtä tekemällä yhteiskunta nousee vaikeuksista kun tosiasiassa oma ahkerointi vain kiristää entisestään silmukkaa kaulalla ja pakottaa juoksemaan aina vain nopeampaa. Lopulta yksilöt ja yhteiskunnat romahtavat ja kaatuvat sisäpiirin syliin.

Saatanallinen suunnitelma.

27
Voittaja-Trump opettaa meille joka päivä uusia tapoja voittaa. Mikä aika olla elossa!

Synnyimme liian myöhään kokeaksemme löytöretkien ajan.
Synnyimme liian aikaiseen kokeaksemme avaruuslöytöretkien ajan.
Vaan synnyimme juuri oikeaan aikaan kokeaksemme sen, kun Trump tekee Amerikasta jälleen mahtavan!

Jos olen oikein ymmärtänyt herra Trumpin ajatusmaailmaa, hän tulee käynnistämään avaruuden asuttamiseen tähtäävän ohjelman kunhan kiireisemmät projektit saadaan pois alta. Virkaanastujaispuhe vahvisti osaltaan tätä vaikutelmaa: "We stand at the birth of a new millennium, ready to unlock the mysteries of space, to free the Earth from the miseries of disease, and to harness the energies, industries and technologies of tomorrow."

Jälkimmäisen osaan liittyen Alex Jones on väittänyt Trumpin aikovan paljastaa jo keksityn mutta salatun keinon parantaa syöpä. Energiaa ja teknologiaa koskevat maininnat voisivat tarkoittaa esimerkiksi sotilaskäyttöön isolla rahalla kehitettyjen teknologioiden tuomista julkiseen käyttöön.

"Of, by and for the people." Elämme mielenkiintoisia aikoja!

28
Voittaja-Trump jatkaa voittamista ja tekee Amerikasta jälleen suuren. Veli sivullinen. paljasti olevansa jo kyllästynyt voittamiseen. Minä en ole kyllästynyt voittamiseen. Kuinka voisin olla kyllästynyt ihmisyyden esiinmarssiin ja sosialistien pieksämiseen? Kuinka voisin olla kyllästynyt totuuden voittokulkuun ja valhemedian tappioihin? Kuinka ihmeessä voisin olla kyllästynyt kansamme henkisen, fyysisen ja taloudellisen turvallisuuden lisääntymiseen?

Viimeisimpänä voittonaan Trump, tuo suuri humanisti, muka vahingossa viittasi olemattomaan tapahtumaan Ruotsissa ja sai panikoivan valhemedian kääntämään koko maailman huomion länsinaapuriimme, tuohon totalitaristiseen dystopiaan josta olisi ollut ylpeä jopa Neuvostoliiton sosialistiperkeleiden eliittikin. Amerikan presidentin ansiosta ruotsalaisetkin saavat kohta maistaa vapautta.

Voittaja-Trump opettaa meille joka päivä uusia tapoja voittaa. Mikä aika olla elossa!

29
Lainaus käyttäjältä: Kansallinen Turvallisuus
Vastikään julkiseksi tullut Euroopan unionin asiakirja paljastaa EU:n valmistautuvan liittovaltion luomiseen. 20.12.2016 päivätty mietintö luo hyväksytyksi tullessaan selkeät suuntaviivat EU:n muuttumisprosessille kohti liittovaltiota.

Mietinnössä todetaan että nykyisin EU:n perussopimuksissa määritellyillä välineillä ei voida tarjota tarvittavia ratkaisuja populististen ja kansallismielisten liikkeiden nousuun sekä taloudellisiin, sosiaalisiin ja muuttoliikkeeseen liittyviin asioihin ja tämän takia perussopimuksia tulee muuttaa. Mietintö jatkuu todeten jäsenmaiden välillä vallitsevan erimielisyyden Euroopan mantereen tulevaisuudesta ja unionin nykyisen hitauden sekä tehottomuuden ja tarjoaa ratkaisuksi yhden yhteisen täytäntöönpanoviranomaisen perustamista.

http://www.kansallinenturvallisuus.com/euroedustajat-valmistautuvat-aanestamaan-liittovaltiokehityksesta

Muokkaus: uutista on muutettu, päivitin tekstiä sen mukaan.

30
Kylänraitti / Vs: USA:n presidentinvaalit 2016
« : 16.01.2017, 09:56:06 »
Luuletko aikuisen oikeasti, että USA:n tiedustelupalvelujen johtajat olisivat avoimessa kapinassa USA:n presidenttiä vastaan?

FBI:n sisäinen oppositio on Trumpin puolella, muu FBI ja CIA juonivat Trumpia vastaan. Näin olen antanut itseni ymmärtää.

Viimeisimpänä lähteenä Trumpia kannattamattoman Glenn Greenwaldin haastattelu Foxilla: https://www.youtube.com/watch?v=HcYvTrWy0Iw

Syvävaltio vastaan Donald Trump. Round 1... FIGHT!

Sivuja: [1] 2 3 ... 8