Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Maija Poppanen

Sivuja: [1] 2 3 ... 31
1
Finskillä lisäkoneita lennättämässä väkeä pois maasta myös.

Me voidaan sit kätevästi lähtee samalla Roomaan. Sä annat paikallistuntemuksen - ja mä örvellystuntemuksen.

2
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018
« : 20.01.2018, 14:20:48 »
Lauran totuuskomissio puheet viestii kansalaisille ettei Laura ymmärrä yhtään mistä presidentin roolissa on kyse. Presidentin vastuulla on ulkopoliittiset suhteet. Säästäisi noi sisäpolitiikan puheet eduskuntavaaleihin. Pääministerinä Laura voisi oileasti vaikuttaa asiaan.

Ihmeesti tuo presidentin arvojohtajuus tuntuu olevan tärkeää, ja valikoidusti oikein oiva lyömäasekin samanaikaisesti.

Sale sokeltaa jotain käsittämätöntä ja ympäripyöreää, niin se on varmaan niitä arvoja. Laura kertoo mielipiteensä jostakin, eli ei ymmärrä, ettei se edes kuulu presidentin valtaoikeuksien piiriin.

3
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018
« : 20.01.2018, 12:40:14 »
Kommenttini "tyttö"-osiolla tarkoitin siis sitä, että mielestäni LH on poliittisen kokemattomuutensa lisäksi liian nuori presidentin tehtävään. Suurin osa sen varmaan tajusikin ilman rautalankaa.

Jos näin olisi, niin toki presidentin tehtävään olisi jokin 60 vuoden alaikäraja, mutta eihän sellaista ole. Tuossa hommassa voi olla hyväksikin että ei ole muiden aivopesua kuunnellut kuten muut ovat parikymmentä vuotta enemmän tehneet.

Niin - miksi presidentin toinen jalka pitäisi olla haudassa? Dementoituneen kryptiset höpinät kuulostaa joltain salatulta viisaudelta?

Kyllä presidentin tehtävään nopeasti kasvaa. Kaikki apu on saatavilla. Ja todellakin - ammatillinen broilerius voi olla silkka jarru tehtävän kunnollisen hoitamisen kannalta.

4
Lainaus käyttäjältä: Sauli Niinistö
"Me suomalaiset olemme maailman viidenneksi onnellisin kansa. Kuinka usein sitä oikeasti tulee pohtineeksi? Ehkä tänään kun menette kotiin, voisitte miettiä ja todeta, että on mulla asiat ehkä aika hyvin sittenkin", lopettaa Sauli Imatralla.

Sauli tahtoo tällä tietysti muistuttaa, et hänen valtakautensa aikana suomalaiset ovat saaneet kokea tämän suuren onnen - miksi siis korjata jotakin, mikä ei ole rikki.

Mulle tuo taas näyttää enemmän sellaiselta "olemme jo maalissa - nyt ei tarvi tehdä enää mitään", ja musta tuntuu, et toi asenne on meitä suomalaisia vetänyt taantumukseen monellakin saralla jo pidemmän aikaa.

5
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018
« : 20.01.2018, 00:06:59 »
Brandis, hieman oudukson valintaasi, mutta kunnioitan sitä.

Sä oot varmaan ihan raivoissasi, kuin noin äärimmäistä ilmaisua -  "oudoksun"  - käytät  :)

No ei vaan, mut onko vielä joku ollut kuulematta, et Paavo on karmea mun mielestä?

Siellä paukkuis useampikin persoonallisuushäiriö-diagnoosi, jos setää tutkittais.

6
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018
« : 19.01.2018, 23:32:15 »
Mielestäni pitää äänestää sitä henkilöä, jonka haluaisin olevan minun presidenttini seuraavat kuusi vuotta.

Mut sitten, jos kaikki on enempi tai vähempi ääliöitä - koitetaan valita se hyödyllisin ääliö.

7
Huhtasaaren äänestäminen on myös kohdallani tuen osoitus Halla-ahon johtamille Persuille.

Mulla se oli lähinnä tätä. En mikään Huhtasaari-fani sinänsä oo.

8
Tähän mennessä kaikki paitsi 1 tämän ketjun vastauksista - tämä mukaan luettuna - ovat off topiccia. Jonkinlainen ennätys sekin.  :P

Täytyyhän sitä jotain porista, et ketju pysyy aktiivisena  :)

Kävin väkertämään vitosen lappuun. Oli sekä kuulakärkikynä että lyijykynä vaihtoehtoina. Sen verran hommalainen foliohattuilu on tarttunut, et otin riskin ja valitsin ensimmäisen.

Tunne oli kuin ekaluokan matikanvihkoon numeroita jäljentäessä, ettei kukaan pystyisi numeroa muuksi tulkitsemaan.

Edit. Jäljitys -> jäljennys

9
Kylänraitti / Vs: Kenelle annoit äänesi?
« : 19.01.2018, 17:34:34 »
Vaalisalaisuutta rikkomaan vaan! :)

Juu - kommenteilla saa täydentää, et saadaan yhdistettyä äänet oikeaan jäseneen  :D

Itse en voi vielä äänestää, vaikka hyvin mahdollisesti menen tänään ekan kerran elämässäni antamaan ennakkoäänen.

10
Kiinnostaisi tietää hommalaisten aidosti antamat äänet. Aikomuksistahan joku kysely jo olikin.

11
^^ Ton mustalaisämmän temppuilussa vaatteitaan tekosyynä käyttäen on melkein jotain makaaberin humoristista.

Eukko on ensin riisunut kidutettaviltaan vaatteet pois alistaakseen näitä mahdollisimman tehokkaasti - sit oikeudessa kieltäytyy tulemasta saliin ilman hienoon kulttuuriinsa iäisesti, eli 60-luvulta, kuuluvaa vaatekappaletta.

12
Pudasjärven yksiköstä vastaava vs. apulaisjohtaja Jenni Korpikari ymmärtää sytyttäjää. Paperisessa Kalevassa kommentoi seuraavasti: "Minäkin turhautuisin odottelemaan, jos vielä en tiedä, mitä tuleman pitää."

Tän maailman "Korpikarit" jaksaa ymmärtää, että pitää aiheuttaa keskisuuri tulipalo, kun odottelu turhauttaa. Tai raiskata ja tuhertaa, kun perhettäkään ei saa yhdistettyä. Tottakai tarvii pitää äänekäs mielenosoitus, kun on kerta totuttu ihan toisenlaiseen ruokaan.

Persialainen tori ja muuta raikasta tunteitten ilmaisua. Ja lanteetkin liikkuu diskon tahtiin.

Ei vaan jaksa näitä, kun yhden ryhmän perseilyä arvioidaan jatkuvasti ihan eri mittareilla.

13
Miten voi eksyä perheestään omassa maassaan?

Herkästihän sellaiset pikkuiset pallerot joutuvat harhaan perheestään - ja jonkun kummallisen sattumuksen kautta löytävät itsensä Suomesta vain tukka-aineita, äLuuria ja parhaimpia kuteita kouristuksenomaisesti suojaten.

14
Jos Mojtaba valmistuu koskaan hammaslääkäriksi, lupaan syödä hatullisen paskaa.

Mut hyvin toimi otsikko. Munkin aivot prosessoi sen "hammaslääkäriksi tähtäävä" ensin suoranaiseksi opiskeluksi. Sit kerrotaankin peruskoulua käyvästä Mojtabasta, joka oikein reippaasti osaa kätellä. Ja hirveän hyvällä suomella kertoilee juttujaan - niin kuin ne aina...

15
Lauran kiihtymisen ja ajoittaisen hermostumisen valitettavasti huomasi, mutta olisiko tuosta vähättelevästä ristikuulustelusta kukaan ehdokkaista selvinnyt viilipyttynä?

Sitä provokaatiotahan ne toimittelijat tuossa nimenomaan hakevat, koska - saanko sanoo, et on tunnettu tosiasia - et me hermostuessa oktaavia nostavat kämättävät ämmät ollaan ihan hiton rasittavan ja typerän kuuloisia.

Miehillä madaltuu ääni, kun haluavat vakuuttaa asiaansa, mut meillä päinvastoin. Ja maailma valitettavasti makaa niin, et matalammalla äänellä saa uskottavuutta.

Hiukan liian helposti Laura ottaa kopin. Noi ammatti-broilerit osaa paremmin.

16
^ Ei ihme, et maamme on tässä jamassa, kun äänestäjien prioriteetit on tuon kaltaisia.

17
Kun media haukkuu Laura Huhtasaarta hymyilystä niin siinä on tarkoitus ohjata Laura hymyilemään vähemmän.

Mä pahoin pelkään, et median tavoite tuolla esityksellä oli pikemminkin luoda kuva Laurasta tyhjäpäisenä, kihertelevänä tytönhupakkona (jonka sanomisia ei kukaan tietenkään ota vakavasti). Surullista, et meidän naisten asemasta huoltakantava Yle on noin herkästi leimakirveen kanssa liikenteessä, kun tarkoitus pyhittää keinot.

Se taas, kuinka "aito" se Huhtasaaren hymy on - on aivan toinen juttu. Moni tuntuu ajattelevan, et "aito" hymy on jotenkin mystinen ja mahdoton harjoitella.

Ei ole. Ei siinä edes tarvitse tekohymyillä, kun suggeroi itsensä oikeaan tunnetilaan  :)

18
Mä kelailin, et tästä valtavasta "vapautuksesta" vois juurikin seurata se, et ehkä kerran vuodessa voisin ostaa pullollisen ylihintaista limuviinaa, ehkä vaihtoehdoksi sille kertavuotiselle limupullolle - mut tuskin muuta.

Yleensäkään en ole (nais)kaveripiirissä havainnut, et vahvempiin oluisiin, sidukoihin tai lonkeroihin olis suurtakaan hinkua. Kyllä sieltä Alkosta se joku Fresita tai viinipullo haetaan.

Tietysti asia erikseen jotkut selkeästi halvemmat Viron tuonnit...

19
Mylly / Vs: Työvoimapulan paluu ja kosto
« : 02.01.2018, 20:27:39 »
^ Ilmeisesti se kohtaanto-ongelma on sitä, et kaupunkilaisten työpaikat olis oikeasti maalla - ja maalaisten vastaavasti kaupungissa.

20
Tupa / Markus Jansson vietiin kuulusteluihin
« : 02.01.2018, 18:25:55 »
Rikolliset siinä, kuin muutkin ihmiset, tekevät virheitä. Virheen riski tietysti vielä kasvaa toistettavan rikoksen myötä. Olettaen siis, et tuskin tämäkään pedofiili välttämättä kärys ekasta lapsipornoilustaan.

Eikä Jansson edes vaikuta penaalin terävimmältä kynältä.

21
Raimo. E. Laaksonen blogaa Usarissa asiasta, ja naureskelee Huhtasaaren fb-sivun kommentoijille, jotka hänen mielestään epäilevät attentaattiin syyllisten olevan "vihervassarit, antifa, matut, porvarit, Niinistön kaverit ja ties mitkä hobbitit."

Onneksi Usarin kommentaattorit tietävät, että jollei kyse ole sattumanvaraisista humalaisista tai persujen false flagista - ehkä rehellisimmin ilmaistuna kyse on ansaitusta vihapuhelun seurauksesta.

http://raimoelaaksonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/248330-kuka-rikkoi-laira-huhtasaaren-ikkunat


22
Maija Poppanen: kiitos avautumisestasi, miksi minun pitää karsia kulutuksestani, jotta Sinulla on enemmän käytettävää...

Koko ajanhan sä karsit kulutustas mun kaltaisten - suomalaisia kai tarkoitit? - vuoksi  ;)

Yritin vain sanoa, et meidän järkyttävän kallista ja monimutkaista tukihimmeliä on mahdollisuus kiertää niin, että se tulee jopa paljon kalliimmaksi systeemille.

23
Ja sitten laki siitä, paljonko ihmiselle pitää antaa toimeentulotukea, jotta vähimmäismäärä täyttyy. Oletan saavani puuttuvan työmarkkinatuen toimeentulotukena.

En olis tuosta niin varma. Ainakin joku aika sitten sossu sovelsi jotain karenssipykälää, millä sai tiputettua toimeentulotukea ensin kaksikymmentä - sitten neljäkymmentä pinnaa.

Multa sitä alennettiin, koska en ollut ilmoittautunut työttömäksi. Mä olin kiitollinen siitä alennetustakin toimeentulotuesta, mut huvittihan se jotenkin ajatuksena, että on muka määritelty joku toimeentulon minimi, mistä kuitenkin rangaistuksenomaisesti saattaa leikatakin.

24
Jussiko autisti? Ainoa, joka saa suunsa auki, ja uskaltaa puhua?

Onhan hänessä tiettyä aspergermaisuutta. Sen takia varmaan on jaksanut ajaa asiaansa, vaikka iskua on tullut omilta ja vierailta.

25
Oon kertonut aiemminkin... siskon silloisessa työpaikassa - isossa halppisketjuliikkeessä - koitteli käydä seitsemän manne-perhekuntaa mut viis ei pässytkään.

Ette ikinä arvaa miks.

Jos vain viis seitsemästä varastaa (ja kaks ei oo jäänyt kiinni) niin onhan se hirveää rasismia liikeyrityksen huomioida tämä toimissaan.

Kuten opettajakin mulle neuvoi epävirallisesti: jos mustalainen tulee kauppaan - älä silmistäs päästä.

26
Jotenkin sitä kaipaa niitä aikoja, kun poliisia sai paheksua virka-aseman väärinkäytöstä sen vuoksi, että löivät pillit päälle päästäkseen nopeammin Pyynikin näkötornille munkkikahveille.

27
Toisaalta mitä Hakkaraisen "aitous" ja "rehellisyys" sitten lopulta on?
...

Mun on vaikea vastata tähän, koska en oo mikään Teukka-fani ollut koskaan varsinaisesti - mä tykkäisin, et persut onnistuis yhdistämään poliittiseen korrektiuden ja - peräänantamattomuuden.

Mä ihan itsekseni arvelin, et Hakkaraisesta tykätään sen "aitouden", tai jonkun maanläheisyyden takia (missä sit saakin koko paketin). Vähän sama, kuin Soinista digattiin sen typerien vertausten ja kahden sanan virkkeiden vuoksi.

28
Toki sitä voi jokainen hommalainen ajatusleikkinä miettiä miltä itsestä tuntuisi kun itseä puolet isompi ja itseä riskimpi ukko tulisi väkisellä yllättäen suutelemaan ja päätä vääntelemään. Vielä jos tapahtuisi omalla työpaikalla niin voisi harmittaa entistä enemmän.

Tähän on vaikea vastata mitään ilman, et kuulostaa siltä et puolustaa nimenomaan perussuomalaista Hakkaraista - mut niinkuin Emokin aiemmin totes, et "onpahan vaan nähty elämää ja käyty joskus ulkomaillakin".

Kyllä noita on sattunut ilman, et olis tullut mieleen tehdä rikosilmoitusta. Sillä rasittais aivan liikaa itseään hyötyyn nähden - ellei kenties hyöty ole poliittinen, jolloin pari tuntia oikeudessa ja todistajien rasittaminen voikin olla ihan vaivan väärti - sillä tuskin Ruoho todellista uhkaa tunsi, ja hiukan tän niskalenkin dramaattisuuttakin epäilen.

Kaikenkaikkiaan Teukka on hiukan kompleksinen hahmo: hänen "aitoudestaan" tykätään mut sit se haluttais kontrolloida vähemmän aidoksi. Aika hillittömänä alkkiksena se sinne eduskuntaan kumminkin viimekskin äänestettiin...


29
Olihan tää Teukalta melkoinen triplamoka.

1) Persuna hän on muutenkin tikunnokassa ensimmäisenä. Pelkkä känninen örveltäminen olisi voinut vielä jäädä median innosta huolimatta ainakin kannattajien mielessä pian unholaan, mutta Hakkarainenpa 2) alkaa seksuaalisesti lähentelemään - juuri hetkellä, jolloin #metoo ja raiskausrangaistus-keskustelut ovat kaiken kansan huulilla - 3) Veera Ruohoa - entistä puoluetoveriaan, jolla aiemmista uhriutumislausunnoistaan päätellen on selvästikin kana kynittävänä persujen kanssa.

Ensin ajattelin, et hyvä ettei sentään uuvatti-Elovaara ollut kyseessä, mut tuskinpa tulos hirveästi eroaisi...

30
Pikkujouluissa nyt on perinteisesti tapeltu, nussittu, haukuttu pomo pystyyn, oksennettu, itketty ja sammuttu... voi-voi. Jos kaikki sillä perusteella "olis pistetty aisoihin" tms. - vähässä olis käytössä oleva työvoima.

En mä tasapuolisuuden vuoksi pitänyt Arhiksenkaan runsasta riemua silloin aikanaan urheilumenestyksestä mitenkään järkyttävänä.