UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Maija Poppanen

Sivuja: [1] 2 3 ... 32
1
^ Älä ny viitti.

Alaric antoi ihan aiheellisen huomion. Kestä se, kuten mies!

2
^ Rivijäsen näemmä rakoilee riveissään. Ilmeisesti ainoana joukostaan ymmärtää, et Harkimo ja kumppanit eivät ole potentiaalisia sinisiä, siinä missä muut aasit koittavat lipoa näitä twiiteissään.

3
^ OT mut mun mummopuoli oli just tuollainen merenneito nuorena - ei tosin Linnanmäellä vaan kiertävässä tivolissa. Siellä vissiin tapas pappapuolen, ken oli taas surmanajaja  :)

Simonilla ei vissiin ulkomuoto tai taidot riittäis kumpaankaan.

4
Tupa / Vs: Wake Up Finland -puhetilaisuus 26.5.2018
« : 17.04.2018, 19:44:00 »
Tässä taitais nyt järjestäjät itse tarvita tunnettuja suosittelijoita.

5
Kylänraitti / Vs: Suomi on ruma
« : 16.04.2018, 23:04:24 »
Tamperelainen "Impilinna" on esimerkki siitä, kuinka tarpeeksi ruma muuttuukin jo kauniiksi. Aikanaan - 50-luvulla - oli varmaan hurjan moderni ja jättimäinen talo asuttamaan tarpeellisia tehtaan plikkoja  :)

Takaansa alkava Amuri onkin sitten niitä surullisia esimerkkejä, kuinka kokonainen kaupunginosa vedetään alas vanhoista hienoista puutaloistaan 70-luvulla hirveiden elementtirötisköjen alta.

6
Halla-aho kommentoi Juho Antikaisen Puheenvuoro-blogissa:

Lainaus
Kaksi mielenkiintoista juttua:

a) Jos persuissa tai ps-nuorissa on "ääriajattelijoita", sekä heidän erottamisensa että erottamatta jättämisensä näyttää olevan väärin.

b) Mitä tulee minun rooliini prosessissa, jopa Tuukka Kuru näyttää olevan vasemmistolle luotettavampi tietolähde kuin minä. Samaa ihmettelin, kun Hirvisaari aikanaan kertoi minun pussailleen Sanna Ukkolan kanssa. Kaikista maailman ihmisistä jopa Hirvisaari oli luotettavampi kuin minä.

En taida nauttia erityisen kovaa luotettavuutta tiedostavissa piireissä :)

Koko blogi http://jiihooantikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253846-perussuomalaiset-rpssa-alkoi-kevatsiivous

7
Mutta jos edellä ajava kerran kiihdytti vauhtiaan tuohon 80km/h(?), niin miksi enää halusit ohi? Oliko vain ihan pakko päästä?
Miksi et vain palannut takaisin kaistalle ja ajellut rauhassa töihin? Ei olisi tarvinnut taas sitten jarrutella, lompakkoa säästääkseen.

Mä vastaan Pentecostin puolesta:

Koska tuo edellä ajanut kuuluu siihen hyvin yleiseen kuskien alalajiin, joka ohituskaistan tullessa saa sillä oikeallakin kaistalla yhtäkkiä hetkellisesti nostettua nopeutensa jopa ylinopeuteen, vain tiputtaakseen sen samantien kaistan päätyttyä aiemmalle nynnerrysnopeudelle.

Toisilla tähän lajiin kuuluvista refleksi käynnistyy ihan milloin vain, kun joku lähtee ohittamaan.

8
Minkä lähteen mukaan lapsi olisi saanut alkunsa peräsuoliyhdynnästä, eikä joko etureikäyhdynnästä tai sitten muumimukista?

Ei varmaan minkään. On vaan niin ihanan kutkuttavaa päästä puhumaan persepanoista...

9
Täällä on taas Naisia Vihaavat Miehet liikkeellä.

Tämä tuntuu olevan vallitseva konsensus jopa silloin, kun on itse naisena liikkeellä. Jos ei suostu asettamaan itseään uhripositioon - on vähintäänkin sen hirveän uuden liikkeen - alt-rightin kannattaja...tai natsi...tai niin maahan poljettu tyttö-parka, ettei enää ymmärrä omaa parastaan.

10
Louhimies vastasi syytöksiin Facebookissa maanantaina.

– Tuntuu järkyttävältä, että niin moni ihminen, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä, on kokenut sen niin loukkaavana.
Erityisesti suren sitä, että lähes kaikki Ylen jutussa haastatellut näyttelijät ovat olleet sekä ystäviä että yhteistyökumppaneita
vuosien ajan. Olemme tehneet työtä ja viettäneet aikaa yhdessä myös jutussa kuvattujen kokemusten jälkeen, eikä heistä
kukaan ole aiemmin kertonut kärsineensä työskentelystä kanssani.
Ystäväni eivät siis ole uskaltaneet puhua minulle.

Tää mua edelleen vaivaa: Louhimies on pitänyt monia mimmejä ystävinään.

Sanotaan, ettei sukulaisiaan - ja mun mielestä työnantajiaankaan - ei aina voi valita...mut ystävänsä voi.

Jos nuo eukot eli "ystävät" - ovat olevinaan olleet ystäviä jo vuosia Louhimiehelle - niin kukas se pelottava sosiopaatti sen jälkeen onkaan? Sekö outo ohjaaja - vai se ken esittää ystävää - ilmeisesti osia saadakseen, lyödäkseen puukon selkään heti, kun toveri ei ole hyödyksi?

11
Ja ohjauspalkinto meni ei-Louhimiehelle...

Kuin myös paras elokuva.

Koska nää palkinnot päätettiin?

12
Kauniisti se voittanut maskeeraaja kiitti "Akua" siitä, että oli uskonut kokemattomaan tekijään.

13
^ "i can teaching english"

Mä olen surkea englannissa - vaan en sitä kuvittelis kellekään pystyväni opettamaankaan. Näillä taas itseluottamus kompensoi mainiosti taitojen puutetta.

14
Täytyy kyllä sanoa, että kun perustan ketjun, jossa puhun nöyryydestä ja rehellisyydestä, niin pistää vituttamaan, että mode juoksee sinne lukottamaan parin sivulauseen takia.

Pientä rajaa.

Ihanko pyyteettömästi olit nöyrä ja rehellinen - ja nyt yllätti paha mode?

15
Lainaus käyttäjältä: Antti Värtö
Pohjoismaisen hyvinvointivaltion ideologia lepää liberaaleilla moraaliperustoilla: huolenpidolla, vapaudella, reiluudella.

Liberaali hyvinvointivaltio lepää myös sellaisilla perustoilla, kuin esim. tarpeeksi heterogeeninen kansa, jonka maksuinnokkuus pystytään ennustamaan, jotta se hyvinvointivaltio olisi toteutettavissa. Kestämme tietyn määrän veronkiertäjiä, elämäntapainkkareita, ikuisia kotiäitejä jne. mutta emme vaikkapa massiivista sukupolvi toisensa perään jatkuvaa kulttuurillisista syistä johtuvaa sosiaaliturvan varassa elelyä.

Myös tarpeeksi yhtenäinen moraali ja lakien kunnioitus on olennaista liberaalissa yhteiskunnassa. Jos ajattelee yleistä turvallisuutta, erikseen vielä vaikka tasa-arvoa, seksuaalivähemmistöjen oloja, lasten turvallisuutta - ei vain voi päästää liikaa väkeä maista, missä käypäinen ratkaisu panetukseen on vahtimattoman tai vähäpukeisen muijan raiskaaminen, missä homokysymys hoituu tarpeeksi korkealta pudottamalla (pätee myös tottelemattomien tyttölasten rankaisemiseen), missä opetetaan, että naisen ei tarvitse opiskella vaan toimia synnytyskoneena jne. Se, että täällä joku änkyräkristitty valittaa silloin tällöin Usarin blogissa homoutta vastaan - on aivan siedettävissä.

16
Paljonkohan toi rahtaaminen maksaa? Tässä yks lavetillinen - oletan:

17
Saatan jättää hakemukseni, kunhan keksin miten osaamistani osaan ja kehtaan mainostaa.

Hei mut toihan oli hyvä idea. Kannatan, vaikkei kukaan sitä kysynytkään. Sä oot sellainen tasapainoinen tapaus  :)

18
Tää ketju on vähän kuin se Abuhanna-ketju. Aina kun tämä pomppaa aktiivisiin tai viimeksi kommentoituihin, värisee vilu selkäpiissä. Eikö näistä jo päästy...

-i-

Mua taas alkaa aina hymyilyttään, kun nään ketjun aktivoituneen. Pikku-Simon on jotenkin niin söpiksen tohkeissaan aina.

En tiedä, kuvitteleeko ihan tosissaan olevansa kovinkin merkityksellinen lenkki politiikassa - vai koittaako vakuuttaa sitä tietäen syvällä sisimmässään, et on oikeasti totaalinen mitättömyys.

19
Tupa / Vs: Lapsi- ja pakkoavioliitot (yhdistetty)
« : 06.03.2018, 19:33:54 »
Nimen omaan ei ole. Intiimisuhteita ei säädellä juuri mitenkään, kunhan molemmat ovat mukana vapaaehtoisesti ja suojaikärajoja ei rikota. Voit puhua itsellesi henkilön mukaan baarista ja luvata hänelle ummet ja lammet, jopa avioliiton. Tartutat vielä sukupuolitaudin, eikä koirat perään hauku. Se on hyväksikäyttöä.

Mä oon sillä tavalla toivottoman liberaali, etten halua yhteiskunnan suojelevan mua edes omalta tyhmyydeltäni kovin paljoa.

Voi kyllä olla, ettei paras iskurepla baarissa olis avioliittolupauksen teko  :)

20
Tupa / Vs: Lapsi- ja pakkoavioliitot (yhdistetty)
« : 06.03.2018, 15:48:29 »
Mikähän siinä on, kun joka saatanan muslimikäännynnäinen omaksuu samantien kaikki ylevät ajatukset pedofiliasta, säkittämättömien naissukupuolisten raiskaamisesta, homojen katolta viskelystä tai ainakin perverssiksi nimittelystä, Amerikan vihaamisesta ja sodanuskonnon kutsumisesta rauhanuskonnoksi - unohtuiko jotain?

Tyhjääkö se uskoon tulo kaiken, mitä siellä pääpössä oli aiemmin - vai täyttikö vain tyhjän tilan?

21
Ympärileikkaus käytännössä ehkäisee penissyövän

Myös rintojen poisto ehkäisee tehokkaasti rintasyöpää mut kovin harvoin näin radikaaliin ennaltaehkäisyyn turvaudutaan.

22
Ympärileikkauksen terveyshyödyistä on paljon näyttöä. Kuka kiistää tieteen? Ei kukaan.

On siis hiukan näyttöä, et kehitysmaissa, missä ei osata käyttää kortsua ja jossa saippuan sijasta hinkataan kivellä itseään puhtaaksi, siitä jotain hyötyä vois saada. Mun mielestä kuitenkin hiukan ylimitoitettu toimi tuo silpominen, kun edellä mainituilla kortsuilla ja saippualla sais paremman terveysvaikutuksen.

Ja ollaan nyt rehellisiä: ette te sitä sukuelinfiksaatiotanne minkään terveyden vuoksi harjoita.

Lainaus
Halal-lihassa on sellainen problematiikka, että suurin osa halal-lihasta ei ole oikeasti halal, koska eläintä ei ole kohdeltu oikein. Nautaa on voitu kiduttaa pitämällä sitä parressa, viemällä pois sen vasikka ja kanaa on voitu pahoinpidellä polttamalla sen nokka, pitämällä sitä nälässä ja estämästä sitä liikkumasta. Sikojen kohtelu tehomaatalaoudessa on ihan oma lukunsa.

Eläin pitää teurastaa viiltämällä sen kaulavaltimot ja henki- ja ruokatorvi katki terävällä veitsellä ja yllättäen. Eläin menee välittömästi shokkiin eikä tunne kipua. Suomessa eläimet pahoinpidellään kuoliaiksi sähköllä, pulttipistoolilla ja tukehduttamalla. Ne eivät aina edes tapa eläintä, vaan eläin kituu minuutteja ja se voidaan jopa kaltata kun se on vielä elossa.

Turkiseläinten kohtelu on suoranaista eläinrääkkäystä.

Kovasti näyttävät kiljuvan ja sätkivän vastaan nuo halalteurastettavat... tää humaani teurastustapa aiheuttaa vissiin sellaisen erilaisen shokin.

Eläinten tehotuotannossa on varmasti ongelmansa ja muslimit tykkäävätkin aina väritellä itsestään kuvaa sen vastapäänä - et mitä nyt pikku kitumisesta kuolon hetkellä, kun päkä on saanut elää tosi onnellisen elämän perheenjäsenenä siihen asti. Silti netti on pullollaan videoita, missä näkyy kehareiden suhtautuminen eläimiin. Kuinka ne nyt puolustuskyvytöntä elikkoo ymmärtäisivät, kun ei yksinkertaisinta asiaa ihmistenkään kanssa osata selvittää ilman väkivaltaa ja tajutonta möykkää?

Mikä muuten turkistarhauksesta tekee erityisen kidutusta? Ihan aito kysymys...

23
Kolikolla on aina kaksi puolta. Toinen puoli on James Hirvisaaren erhe. Toinen on hommaforumilaisten skitsoaminen ja suvaitsevaisiin rinnastettavissa oleva pöyristyminen.

Ei. Ei ole.

Ei siinä, et vittuilun maksimoimiseksi outataaan toinen, ole mitään seliteltävää.

24
Juttu ei kerro, että mitä Muhis aikoo tehdä sille pöydällä olevalle kissalle.

Autch!  ;D

25
^ Mut, kun eihän tuossa ollut oikein vaihtoehtoa: outtaussääntöä ei kai voi oikein tulkita joustavasti tai sit se on täysin turha..?

Kyllä aikaisen ihmisen pitää testosteronihuouissaankin pystyä pysähtymään sen verran ajattelemaan ennen enterin painamista, et tuon hyvin selkeän ja yksinkertaisen säännön ehtii sisäistämään.

26
Tupa / Vs: Tättähäärä avaa silmänsä
« : 05.03.2018, 18:13:36 »
Naiiveja maailmanparantajia jotka eivät koskaan opi virheistään voi hyvällä syyllä pitää tyhminä. Silti jos vähän filosofoi taustalla olevaa motivaatiota joka ajaa heitä toimimaan kuten toimivat, sen logiikan voi jotenkin ymmärtää järjellä; auttamishalu on inhimillistä eikä kaikilla vain ole sitä älliä päässä yhtä paljon.

Auttamishalu on inhimillistä - ja kehitysmaalaisten auttaminen vielä inhimillisempää, koska siihen sisältyy oikein kiihkonationalistinen toive, et keharit innosta kiljuen omaksuu meidän paremman kulttuurin automaattisesti maahan saavuttuaan. Keharin auttaminen ruokkii paremmin ihmisen oikeassaolon fiilistä, toisin kuin jonkun tylsän mummon jelppiminen.

En mä silti usko, et suvakit mitenkään keskimääräistä tyhmempiä olisi. On liiankin helppo nykyisessä mielipideilmastossa ajatella, kuten oikein on asetettu ajateltavaksi. Kuka haluaisi olla sivistymätön, kouluja käymätön juoppo psykopaatti Pihtiputaan perämetsistä - kun vois olla tiedostava, sivistynyt ja luolasta taloon siirtynyt humanisti? Suunnilleen tuollaista jakoahan meille luodaan...

Ja se, et ihminen yleensäkään vaihtaa mielipidettään päinvastaiseksi, on melkoinen prosessi. Ei tän ketjunkaan sankaritar ole vissiin ihan vielä pystynyt siihen täydellisesti, kun vielä niitä otuksia auttelee, kuvitellen erottavansa nyt aidon hädänalaisen feikistä.

27
^ Juu, tällekin ne pikkulapsen sukuelimet on niin tärkeät, ettei tule mieleensäkään kyseenalaistaa vanhempien tarvetta silvottaa lastansa vaikka sitten "vaarallisemmin" ulkomailla - ei toki, vaan vastaus on mikäpä muukaan kuin valtaväestön taipuminen ja - kukkaron höllentäminen.

Eipä sillä - jos meillä todellakin on juutalaisilla lupa silpoa(?) - en ihmettele muslimien hinkua saada sama oikeus. Pois siis mokoma kidutuspykälä juutalaisiltakin.

28
Pelkäättekö yhtään syöpää? Mikä tuntuisi kivalta? Haimasyöpä, paksusuolensyöpä, eturaussyöpä jne.
Pitkästä ilosta voi olla itku seurauksena.

Meinasitko selvitä ituines siihen osioon, ketä kuolema ei koske?

Olen tähän mennessä nauttinut yhden pullollisen lähikaupasta ostettua nelosen vahvuista 'gintonicia'. Toki se tällä kulutuksella on, kuin pieru Saharassa. Luullakseni maksani ei erota sitä yksittäistapausta kaverista.

29
Jotenkin mua säälittää ne Sinisen Lähitulevaisuuden jumal(Soini)harhasta kärsivät reppanat - vai onkohan noita enää montaa?

Se hetki, kun aamupaskalla istuessaan oivaltaa, et on tullut pahan kerran höynäytetyksi, ei varmasti ole mukava...

30
Kylänraitti / Vs: Saimaannorppia on pian yli 400!
« : 12.02.2018, 17:44:34 »
Olen kolannut tontille pesimäröykkiöitä, muttei yhtään norppaa ole näkynyt.

Ja lakanatkin olet valmiiksi laittanut. Kiittämättömät paskiaiset  >:(