Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - vihapuhegeneraattori

Sivuja: [1] 2 3 ... 31
1
Ehdokkaat ne toki asettaa puolueiden sisälle, vanha meno jatkuu siis. Se esitetään niin, että näitä "liikeläisiä" äänestämällä kansa voi vaikuttaa äänestämällä. Että oikein kovasti puoluet...liikeläisiä... äänestämällä joku sopiva tyyppi nousee puolueessa ihan niinku "asemiin" ja että siinä kansa sitten saa äänensä kuuluviin - että liikeläisiä ei sido puoluekuri, joka ei muutenkaan sido yhtäkään edustajaa oikeesti, paitsi että toki kaikki liikeläisetkin joutuu kompromisseja tekemään, eli puoluekuriin tarvittaessa.

Vanhat puolueet "nöyrtyy" siihen että ne saa lisää "protestiääniä" - vaikka jos kokoomuksen touhut kismittää niin voi äänestää kokoomusta "protestiksi" liikkeenä...eikö sinustakin tunnukin että kismitys helpottikin heti jo nyt?

Toivotaan, että puhuin väärin. Pelkään, että sanomani tapahtuu.

Onhan persuissakin ollut Sininen liike, mikä vähemmistöön jouduttuaan päätti erota omaksi puolueeksi. Toisaalta kokoomuksessa on ollut niin pitkään kuin mä muistan tapana kalastella ääniä erilaisilla "toisinajattelijoilla" joiden vaikutusvalta/halu on kuitenkin käytännössä nolla. Niinkuin säkin, ajattelen että tällä uudella liikkeellä on sama tarkoitus kuin Zyssellä, eli kusettaa äänestäjät taas kerran äänestämään kokkareita.
2
Turkkilaiset lapset näyttelivät marttyyreja sotilasasuihin pukeutuneina saksalaisessa moskeijassa


https://www.kansalainen.fi/turkkilaiset-lapset-nayttelivat-marttyyreja-sotilasasuihin-pukeutuneina-saksalaisessa-moskeija/

Lainaus
Saksaa on järkyttänyt vastikään paljastunut video Herfordin turkkilaisesta moskeijasta, kertoo Neue Westfälische. Video ja sieltä otetut kuvat näyttävät lapsia sotilasasuissa marssimassa paraatimarssia ja kuolemassa marttyyrien lailla Turkin lipun alla.

“Uskonnollisten asioiden turkkilais-islamilaisen liiton” (Türkisch-Islamische Union der Anstalt für Religion, DITIB) moskeijassa neljästä seitsemään vuotta vanhat lapset marssivat leikkiasein varustautuneina ja sotilaspukuihin pukeutuneina. He huusivat äänekkäästi sotilaskomentoja ja suorittivat sotilaallisia tervehdyksiä.

Esityksestä nauhoitettu video ja kuvat ladattiin ensin Facebookiin, mistä ne on jo poistettu.

– Päätös esityksestä ja sen suunnittelu on tehty vanhempien toimesta, Ditibistä kommentoidaan asiaa. Ditibin jäsenen Necati Aydinin mukaan esitystä ei ollut suunniteltu julkiseksi.

– Kuvat Ditibin moskeijasta ovat häiriintyneitä ja täysin mahdottomia hyväksyä, Nordrhein-Westfalenin perhe- ja sisäministeriön  Joachim Stamp (FDP) sanoi.

– Minusta on kovin ongelmallista käyttää lapsia sellaiseen, mikä on täysin integraation vastaista ja ennemminkin rinnakkaisyhteiskuntien tunnusmerkki. Valtion ja yhteiskunnan tulee estää tällainen, poliitikko Tim Ostermann sanoi Tag24:lle.

No shit esitystä ei ollut tarkoitettu länkkärien silmille.. tätä me hyysätään, sitä että jo lapsesta koulitaan murhaamaan muita on OK, mutta siitä puhuminen onkin sitten jo rikos.


3
Lainaus
Toki anonyymisti saa kirjoitella. Mutta se ei poista vastuuta kirjoituksista.

Kirjoitat Pete kauniisti vastuusta. Vastuu kuuluu moraalisesti kannatettaviin arvoihin. Mitä mieltä olet poliittisen vastustajan työpaikalle soittelusta ja sen masinoinnista keskustelupalstoilla? Onko se mielestäsi moraalisesti väärin?

Älä ruoki trollia.

4
Eli Härkösellä on kyllä aikaa ja motivaatiota syyttää ja vaatia rangaistusta "laittomasta uhkauksesta", johon "valtiotason poliitikko" Jussi Halla-aho muka olisi syyllistynyt yhdellä lyhyen aikaa esillä olleella twiitillään, jossa ei mainita toimittaja Härköstä, ei uhata ketään tai mitään, eikä yllytetä ketään mihinkään, mutta "ei aikaa" tehdä rikosilmoituksia henkilökohtaisesti saamistaan viesteistä, joissa Härkösen mukaan uhattiin suoraan hänen henkeään.

Tarkoittaa, että Halla-aho ja Perussuomalaiset on taas järjestetty valtamedian kautta ties kuinka pitkän aikaa esille liitettynä väitettyyn rikokseen ja ajojahtiin, vaikka Härkösen väite ja syyte on täysin absurdi niin Suomen lain kuin kaiken logiikankin kannalta. Prosessi tulee jatkuessaan jälleen kerran osoittamaan, millainen kyseenalaistamaton valta medialla on ottaa joku maalitauluksi.

Pidän selvänä, että Härkösellä on tässä vaiheessa taustavoimia strategisen käräjöinnin kampanjansa tukena. Veikkaan samoja vihreitä, jotka käynnistivät aikoinaan "rasismi rikoslakiin"-kampanjan. Vihreiden eduskuntaryhmä tekikin eilen hallitukselle kirjallisen kysymyksen "vihapuheeseen puuttumisesta lainsäädännön keinoin".

Jos katsoo tätä hommaa kuin shakkipeliä niin tämä siirto on sotilaan uhraus. Eli en usko että tämä rikosilmoitus tulee kantamaan hedelmää, vaan se tehtiin jotta voidaan näyttää että nykyinen lainsäädäntö on hampaaton. Ja kun se on tehty, tulee varsinainen siirto, eli lakien muuttaminen. Ehkä sopivasti vielä ennen vaaleja niin rangaistuksen uhalla ei saa enää kyseenalaistaa lehdistön "totuutta".

Tai sitten olen vain liian vainoharhainen.. aika näyttää.5
Mutta jos ei kelpaa, teen sitten oman threadin. Oisi sen voinut omaksi threadiksikin siirtää.

Sinäkö et siis hyvällä usko, ettei tuo aihe kuulu Ulkomaan osastolle?

Mihin vittuun se sitten kuuluisi? Se ei ehkä kuulu siihen "Ulkomaiset rikosuutiset" threadiin, mutta uutinen on ulkomailta ja rikosuutinen. Ja lisäksi kyseessä on lesbopariskunta joten se (ehkä) liittyy löyhästi mokutukseen. Yleinen trendi tuntuu olevan että pedofiili on myös mokuttaja. Tätä ei tietenkään saada koskaan selville, koska kukaan ei edes näe uutista ja siksi asiaa ei seurata.


6
Eipä niistä viesteistä ole poiston yhtydessä juurikaan ilmoiteltu aiemminkaan, joten jos hipiä on kovasti herkistynyt viime aikoina, kannattaa varmaan pitäytyä kirjoittamasta.

Eli siis Homman kanta on: "Adminien päätöksiä ei tarvitse perustella ja ne voidaan tehdä anonyymisti ja salaa?".

Ehkä tämä olisi hyvä tiedottaa myös kaikille Hommalaisille, tietävät mihin ryhtyvät. Olin kuitenkin kuvitellut että ääritapauksia lukuunottamatta Hommalla kukoistaisi sananvapaus.

Se että "tehtiin ennenkin, et vaan huomannut" ei ole selitys sille miksi näin tapahtuu, pikemminkin raskauttava asianhaara.

7
Lainaus
Turun puukotusten sankari Hassan Zubier todistaa tänään oikeudessa - IL seuraa hetki hetkeltä
Toivottavasti kertoo sankaritarinansa. Se jos osoittautuu vääräksi niin syyllistyy väärään lausumaan tuomioistuimessa. Todennäköisesti kaikki uhreja auttaneet ovat kuultavana niin silloin vääjäämättä paljastuu sankarimatun rooli. Tokihan se paljastuu videoltakin.

Zubier ilmeisesti oikeasti yritti auttaa ja sai puukosta siitä hyvästä. Se kenestä sitä asiatonta sankaritarinaa tehdään on ihan toinen tyyppi.

Tietysti tasapuolisuuden vuoksi sankaria ois voinut rakentaa niistä Thor Steinar paitaisistakin joista on kuvatodistetta että ovat auttamassa (samalla hetkellä kun sankarimatu nojailee vieressä polviinsa).. mutta kun ei oikeen sovi agendaan.


8
Siitä anarkojen yrityksestä vielä. Oli yritetty auton bensatankin vierestä polttaa rengas. Ikävä kyllä tällaiseen oli varauduttu, kumia paloi vähemmän kuin vihreiden vaihtuessa suoran alussa kun jauhosammutin jo lauloi.

Tosin siinä 1-2m päässä käveli ihmisiä ja perheitä, joten jos bensatankki olisi kossahtanut niin olisi voinut tulla hiukan collateral damagea. Toisaalta anarkologiikalla nekin on syyllisiä koska käveli natsitapahtuman lähellä.


9
Jos Venäjää ei tosissaan yritetä hillitä, niin homma tuskin jää pelkästään näihin Ukrainan "sudeettialueisiin".

Voipi olla maailmanrauhan kannalta parempi jos Venäjä saadaan pullotettua ja sen laajennukset minimoitua joksikin aikaa. Aika tekee loput, Putin on jo 65.

Ymmärrän että jos ihan kuuma sota syttyisi, puhuttaisiin vain kuukausista, mutta Putinin suunnitelma näyttää olevan hidas semi-rauhanomainen laajentuminen. Aika loppuu kesken ennenkuin sudeettialueet.

Mutta toisaalta, jos Putin astuu sen veteen piirretyn viivan yli "lännen" puolelle, silloin ei pitäis enää keskustella tai puhua NATOsta, vaan käydä Ryssää vastaan liittoumasta huolimatta.

10
Huomenna mestoille. Tulee varmasti unohtumaton ja riemuisa päivä jota nimimerkin takaa tipsauttelevat, antifaa ja dimmua pelkäävät homma-aisurit ei tule koskaan kokemaan:)

Niinhän sitä luulis. Tonteillä nähdään.11
Kuinka moni aikoo ottaa osaa tulevaan sisällissotaan euroopassa, ja joko kädet syyhyää päästä laittamaan asiat järjestykseen?

Pitkään oli suunnitelma laajan mittakaavan white flight, mutta kyllä tässä alkaa kädet syyhyämään. #defendeurope

Tällä hetkellä kaikki julkisesti kansannoususta puhuvat merkataan varmasti polpon toimesta. Sen takia tästä pitääkin keskustella mahdollisimman laajalti ja avoimesti, koska silloin käy sama kuin terroristien seurannalle: Liikaa seurattavia.

Eli #defendeurope moodi päälle vaan joka iikalla, oli pahat mielessä tai ei.


12
<twiitti poistettu>

Editoin Höyry Häyrisen selostuksen tiukkaan pakettiin rasismin vastaisen viikon kunniaksi. Terapeuttista kuunnella. Kokeilkaa.

Oh you going to hell like Count Dankula now.. :)

Tuli kyllä kyynel silmään nauraessa..

13
Näissä Britannian grooming-jutuissa tuli esiin tilanne, jossa englantilaisia varhaisteinejä myytiin matujen omistaman taksiyhtiön tiloissa, siis asiakaspalvelu siellä. Tuli mieleen, että miksi niillä oli ylipäätään ehjiä autoja firman pihassa.

Kun ongelmaan puuttuminen viranomaistaholta viipyi vuosikymmeniä, eikä aktivismiakaan näkynyt. Keinoin, tai toisin keinoin.

Nimenomaan sama juttu tuli mieleen. Kebab "yrittäjät" ja taksi"yrittäjät" olivat kaikkien grooming juttujen sydämessä. Sama peli, pienempi pelikenttä ja kypsemmät uhrit.

Kyllä on ihanaa kun suomeen saadaan tätä ison maailman värinää.

edit:typo

14
Huivia vapaaehtoisuutta voisi verrata masokismiin.

Kyllä, jotkut pitävät VARMASTI huivia täysin vapaaehtoisesti.
Mutta ihmiset sallivat myöskin täysin vapaaehtoisesti itsensä väkivaltaisen ja alentavan kohtelun S/M sessioihin.

Masokismia saa harrastaa vasta kun on "ikää"
Huivia voi pitää "vapaaehtoisesti" vaikka pikkulapsesta.

Jos et halua piiskaa, voit sanoa ettei SM leikit kiinnosta
Jos et halua piiskaa, voit pukea huivin päällesi "vapaaehtoisesti".

Eli pointti on se että yksi on selvästi vapaaehtoista kaikille. Toinen on vapaaehtoista muutamille, pakollista lopuille.

edit: typo

15
<snip>

Mielenkiintoisen tekee tästä jutusta vielä se, että asian vei oikeuteen nimenomaan vihapuhepoliisi. Poliisi ei saanut keneltäkään rikosilmoitusta tai valitusta videosta, vaan Skotlannin vihapuhepoliisi päätti itse valittaa videosta.

Nyt on Markus Meechan hetki sitten todettu syylliseksi ja tuomio annetaan vajaan parin tunnin päästä klo 14 paikallista aikaa.


Nyt eikun hirveä paskamyrsky käyntiin. Oman koiran opetin jo hailaamaan.. pitää tehtä solidaarisuusvideoita ja levittään alkuperäisiä joka paikkaan jotta kaikki näkee mistä niitä tuomioita jaetaan (lehdissähän tulee lukemaan "vihapuheesta").


16
Tappoi abin käsipainolla. Istui 2v, yritti raiskata naistenpäivänä.


http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803132200807243_u0.shtml

Perustelu "monikulttuuri" epäilylle:
-etnisyyksiä ei mainittu
-kommentointi estetty
-uskonto motiivina (mutta ei mainintaa mikä uskonto)


Kai ihan perunanenä? Se tapettu oli somali.

Eli siis monikulttuurinen rikos. Tässä tapauksessa en voi vaatia tekijälle kuitenkaan karkoitusta, mutta elinikäistä voin.


17
Mä en leimoja välttele enää.

Mä olen natsi joka ei vihaa juutalaisia.

Mä olen rasisti joka ei välitä ihonväristä.

Mä olen fasisti joka haluaa jokaiselle sananvapauden.

Tämä pakottaa suvakit perustelemaan mikä on heidän mielestään natsi/rasisti/fasisti, ja silloin yleensä suurin osa järkevistä ihmisistä jotka keskustelua kuuntelevat voi vetää omat johtopäätöksensä.

Leino puhuu ihan asiaa.. ei meidän pidä kumartaa suvakeille. Joskus vuonna 2015 järjestettiin niin puhtoinen miekkari kuin voi olla. Plakaateissa luki mm. "Yes to borders, no to racism". Voitte kuvitella miten mielenosoitusta kuvailtiin waltamediassa ja parempien ihmisten piirissä. I'm a racist nazi fascist islamophobe and proud of it!
18
Ilmeisesti joku pieni fyysinen kontakti siinä tapahtui, mutta kuittaisin sen puhtaana vahinkona. Ei pitäisi lähteä märehtimään näillä. Jätetään uhriutumiset vasemmistoprinsessoille.

Njooh.. aihetta valitukseen on ehkä kuitenkin hiukan enemmän kuin monessa #metoo jutussa, mutta maalaisjärjellä ajatellen tässä ei kuitenkaan ole aihetta isompaan valitukseen.

Paavo kuitenkin vetäisi "mulla oikeus koska valehtelet ja en edes muista koskeneeni" kortin esille ja sitä on ihan asiallista puida:

1. Fyysisen koskemattomuuden raja rikkoutui (lievästi, mutta Arhinmäki valehtelee/ei muista/ei huomioi toista)
2. Arhinmäen valitus osoittautui aika turhaksi koska muutkin ilmaisivat "EU:n uskottavuuden parantamisen" yhdeksi kokouksessa keskustelluista asioista.
3. Oman koiran puraisu on aina kipeämpi kuin vieraan. Antaa #metoon syödä nyt Paavoa, vaikka meitä kuinka naurattaisi yliampuminen :)


19
Oikeastaan iso ongelma on se, ettei valtavasta maahanmuutoa vastustavasta joukosta löydy täyspäistä ja kannatettavaa henkilöä, joka koordinoisi homman kunnon tekemiseksi.

Kyllä on ollut useitakin henkilöitä, mutta ovat vittuuntuneet siihen vähemmän täyspäisten jatkuvaan draamaan kun eivät itse olleen tapahtumien keskipiste.

Ja kyllä vieläkin on enemmän tai vähemmän täyspäistä porukkaa juonimassa kesän kuvioita. Katsotaan nyt sitten mistä syystä niille nyrpistellään nenää.

20
Otetaan vastaan veikkauksia siitä kuinka nopeasti tekijän mielenterveysongelmat tuodaan framille, ennen vai jälkeen tekijän kiinnijäämisen.

21
Hyvä ratkaisu olisi että lapset jäävät tänna ja heistä koulutetaan kristittyjä. Loppuisi tänne tuleminen kuin seinään kun vanhemmat tajuaisi  että jos yrittävät hakata sitä islamia lapsiin, heistä tehdäänkin kristittyjä.

Ruotsissa saa onneksi vielä hakata naisia ja lapsia sydämmen kyllyydestä, sinne vaan.

22
Nooralta päivän verenpaineennostatus.
Lainaus
Noora TTTT Fakta on se että tällä hetkellä tässä maassa menee kaikki läpi kun pitää tarpeeksi kovaa painostusta yllä. Ollaan sitkeitä eikä luovuteta, käytetään kaikki keinot
https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155585714263533/?comment_id=10155587394628533&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R5%22%7D

Tuo Nooran kommentti on täysin osuva. Heillä on selvästi koneisto joka saa masinoitua väen pöyristymään milloin mistäkin ja poliitiikot tekevät knee-jerkit heti perässä. Heillä on ase mitä meillä ei ole. Osasyynä tietysti massiivinen median tuki mitä meillä ei ole. Mutta ehkä myös tietty koheesio, kaikki tukevat toisiaan missä hörhöilyssä tahansa. Meillä jos joku yrittää jotain, on kimpussa heti 20 tyyppiä jotka kertovat että he tekisivät (jos tekisivät) asian toisin ja koska asiaa ei tehdä heidän haluamallaan tavalla, he eivät sitä tue.

Otetaan poijat oppia vastapuolesta niissä asioissa missä se on hyvä ja isketään takaisin.

23
Fila goes terrorismifantasiat. Kannustaa lakioletettuja ja muita lukeneita hahmoja räjäyttämään lentokoneen.
Lainaus
Fila Noor Minua ei hävetä olen kiukuissani suorastaan raivoissani. Ruotsin poliisi on lopettanut palautukset mitä tekee SUOMI se sanoo että palautukset jatkuu. Eikö näitä PÄÄTTÄJIÄ saada vastuuseen te LAKIMiEHET/NAISET JA MUUT LUKENEET JA OSAAVAT tehkää nyt jotain. Jos yhden kerran Afganistaniin tehty palautuslento räjähtää loppuu palautukset seinään.

Saisko tuosta lähteen edes kuvakaappauksena? Tuosta vois tekaista ihan ilmoituksen poliisille, ainakin mun mielestä tuossa ihan ilmiselvästi kehotetaan väkivaltaan.


24
Huhtasaaren ja Väyrysen yhteistulos 3020. Jos Laura menee toiselle kierrokselle ja Väyrysen äänet tulisi Lauralle, olisi aika fifty-fifty..

Jos ei oteta huomioon virheiden, demarien, keskustan ja vasemmistoliiton äänestäjien ääniä.


25

Oikeudessa nuorukaisen tekojen katsottiin täyttäneen lievän pahoinpitelyn tunnusmerkit. Rikoksen syyteoikeus oli tosin ehtinyt vanhentua, ja syyte hylättiin.

Riitaa voimakeinoin ratkomaan rientänyt mies sen sijaan tuomittiin pahoinpitelystä 30 päiväsakkoon. Oikeus katsoi, että miehen kovat otteet eivät olleet hyväksyttäviä tai ymmärrettäviä puolustustekona ja totesi, että pelkkä väliintulo olisi riittänyt, sillä nuorukaisen tönimishyökkäys ei ollut voimakas saati vaarallinen.

Siis hetkinen. "nuorukainen" kävi kiinni naiseen ja mies tuli puolustamaan. Nuorukaisen teko ehti vanheta, miehen ei.. mitä mä oikeen missaan tässä yhtälössä?


26
- Osalla on jo ranneke, mistä voi tehdä huomaamattomasti hälytyksen vain painamalla, mutta kaupunki aikoo tutkia ja panostaa turvateknologiaan lisää, Tirronen kertoo Iltalehdelle.


Auttaa kauhesti. Oli nappi vaikka suoraan yhteydessä poliisin ylinpään johtoportaaseen niin ei siitä ole hyötyä kun lähin partio on 30min päässä ja vastassa on astalon kanssa heiluva rikastusautomaatti.

Jokaiselle sossulle kyynelkaasut mukaan ja lupa käyttää niin johan alkaa puntit tasoittua.

27
Aloite on hyvä. Voin kyllä itse käyttää "maahanmuuttoskeptinen" nimitystä jos kaikkki niin alkaa tekemään.

En silti usko että sillä on mitään väliä suvakeille. Natsi on natsi on persupunaniskavaimonhakkaaja.28
Paja / Mitä uusia aiheita haluaisit Suomen Uutisiin?
« : 27.12.2017, 14:12:18 »
Yksi mitä kaipaisin enemmän olisi yhteenvedot, aikajanat, graafit yms. mistä saa vilkaisulla kuvan tilanteesta, mutta minkä yksityiskohtiin voisi lisäksi pureutua jos haluaa.

Tällaisia on monesti waltamediassa kuvaamassa kauan jatkunutta "juonta" kun siitä taas kerran kirjoitetaan. Miksei siis meidän puolella myös? Yksittäiset raiskaukset tulee ja menee, mutta esim. sattumuskartta olisi kova sana.
29
Lainaus
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005493831.html

Uutinen kerrankin niin lyhyt että mahtuu aloitukseen hyvin.

Lainaus
Venäjän presidentti Vladimir Putin soitti yhdysvaltalaiselle virkaveljelleen Donald Trumpille sunnuntaina ja kiitti häntä avusta terrori-iskun estämisessä, uutistoimistot kertovat.

Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:n Venäjälle kertomat tiedustelutiedot auttoivat Venäjän turvallisuuspalvelua FSB:tä hajottamaan äärijärjestö Isisin solun, joka suunnitteli terrori-iskua Pietariin, uutistoimisto AFP kertoo.

AFP:n mukaan Isisin solun tavoitteena oli tehdä itsemurhaisku 16. joulukuuta. Uutistoimisto Reuters kertoo, että hyökkäyksen kohde olisi ollut Kazanin katedraali ja että solun jäsenet on otettu kiinni.

Kazanin katedraali on Pietarin pääkirkko, joka rakennettiin 1800-luvun alussa.

Puhelussaan Putin lupasi, että Venäjä hälyttäisi Yhdysvaltojen viranomaiset, jos se saa jotain tietoa Yhdysvaltoja vastaan kaavailluista terrorihyökkäyksistä, Reuters kertoo.

Yleensä Trumpin pieraisukin saa aikaan otsikoita kolmeksi päiväksi. Nyt tällaista pientä asiaa kommentoidaan hädin tuskin twiittiä isommalla uutisella.


30
Suvakit selvästi hakeutuvat tällaisiin positioihin mistä voidaan yhteiskunnan arvostettuja instituutioita mädättää. Ja heti kun tulee arvostelua, sanotaan: "Selvästikään arvostelijat eivät pidä sotaveteraaneista".

Ei pelkästään tämän ketjun aiheena olevassa liitossa. Soitin Suomen Yrittäjien eräälle neuvonantajalle kyselläkseni tietoja boikottipäivästä millä protestoitiin hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa vastaan ja vastaus oli "Eikö olis tärkeämpääkin tekemistä" ja perään -han argumentteja.

Sain toki palvelua kun sanoin että saat pitää omat mielipiteesi, mutta tämä on työasia joten eiköhän nyt puhuta ihan vaan siitä. Perhana kun en tajunnut etukäteen että tuollaista vois tapahtua, oisin laittanut nauhurin päälle, se oli aika mehevä puhelu.

Mutta joo, koska tämä liitto on selvästikin suvakoitunut, onko kenelläkään tiedossa liittoa joka tukee sotaveteraaneja ilman rahojen välistävetoa tai politikointia? Veteraanit ansaitsee kaiken tuen mitä me voidaan antaa, mutta en halua tukea sotaveteraanien ohella Suomen tuhoajia, tuskin veteraanitkaan sitä haluavat.