Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - vihapuhegeneraattori

Sivuja: [1] 2 3 ... 29
1
Toki voi ottaa pois ja laittaa takaisin, mutta vain sillä tavalla että ns. ilmoittaa koneelle että aikoo tehdä niin - miten se nyt menikään, poista asennettu laite tms komennon kautta. Jos ko. komentoa ei käytä, niin muistitikku saattaa kärähtää.

Eiköhän se poistamisesta koneelle ilmoittaminen liity välimuistin flushiin.

Ja aika OT muutenkin tämäkin keskustelunhaara. On ilmiselvää että v2017 Katja Kettu-palkinto parhaasta uhriutumisesta naisoletettuna menee Rebecca Härköselle. Joten voi olla että kyseessä on olematon vika.

2
Junes näyttää kyllä siltä että jos olisi 90-luvun alussa kävellyt stadissa kaljupäitä vastaan, niin olisi saanu kylmää kyytiä :)

Ennenkuin maahanmuuttajat lisääntyi, niin kaljupäiden roskasakki vainosi kaikkia suomalaisia jotka eivät sopineet heidän määrittelemään muottiin. Tätähän ei esim Junes ymmärrä.

Ja silloin kaljupäitä ei arvostettu. Nyt heidän arvonsa nousee kohisten ja sinä et tunnu tajuavan sitä etkä sen syitä.

3
Ei aseta Suomi. Kyllä se on joku henkilö tai hyvin eksklusiivinen ryhmä, joka näitä suojatyöpaikkoja junailee ja itsensä mokanneille puupäille yrittää järjestää.

Ei hillotolpan puolesta maansa pettänyt ole mokannut. Hän on tällä hetkellä voittaja. Me voidaan paheksua, mutta sillä on rahaa ja valtaa. Meillä on poliisi ja natsileima niskassa. kumpi voitti?


4
Voi kun eroaisivat. Loppuu tulonsiirrot ja joutuvat EU:n markkinoille paasyn hinnaksi ottamaan pakolaisia "paikkaamaan tyovoimapulaa" :)


5
Nyt menee jo liian varovaiseksi. Miksi me EMME saisi muka tehda listaa poliitikoista joita emme aio aanestaa?


6
Naiskollegaansa auttamaan mennyt miestarkastaja joutui neljän nuoren silmittömän väkivallan kohteeksi.
Pahoinpitelijät selvisivät lyhyillä ehdollisilla tuomioilla.

:facepalm:

Missä perkeleessä viipyy laki, jolla perseilijöille saadaan edes rangaistus?

Mene tekeen itse sama, saat tasan selville missä laki piileskelee.

7
Lisäksi Nelson Mandela tuskin tunnistaisi nykyistä maatansa. Luvatusta rauhanomaisesta rinnakkaiselosta ei ole tietoakaan. Valkoisten etninen puhdistus maaseudulla on jo lähes loppuun saatettu, iso osa farmareista on siirtynyt naapurimaihin viljelemään jos on henkensä kanssa karkuun päässyt.

8
Kamalaa tekstiä tulee tällä surkeella puhelimella ja näill kabanosseilla.
Eniveis. Viesti toivottavasti tuli selväksi.
Kenellekään ei ole ollut tarkoitus varsinaisesti vittuilla eikä vähtellä kenenkään ponnistuksia yhteisen asian eteen. Pikemminkin päinvastoin :-)
Halusin vain ilmoittaa näkökantani että lässyttämällä ja pyytelemällä ei mitään tulla näissä asioissa saavuttamaan. Parikymmentä vuotta on kokeiltu ja tulos on pelkkää väheksyntää halveksuntaa ja vittuilua. Paskansyöttölusikka on vaihtunut jo talikkoon ja eliitin päätä ei huimaa lainkaan vaikka veri jo lentää.
Johtopäätökset pitää vetää jossain vaiheessa ja kysyä itseltään että olisko musta kenties johonkin muuhunkin kuin ulinaan...

En vittuile itsekään. Ymmärrän sun pointtisi, yritä ymmärtää mun pointti.

Haluaisit siis että "noustaan barrikadeille", mutta et ole itse kärjessä koska pelkäät että kukaan ei seuraisi. Miten ikinä voisit tietää että kanssasi samaa mieltä olevia on enemmän.

Mutta jos tarpeeksi moni kokoontuu yhteen sanomaan että "PERKELE!"?

Se on uhka.
Vaikka suurin osa/yksikään mielenosoittajista ei olisikaan oikeasti valmis aloittamaan mitään, päättäjien pitää harkita sitä että jos jossain pitäjässä, (mä katon teihin päin härmäläiset) saadaan se avoin konflikti aikaan, miten moni lähtee mukaan. Se on yks hupsis kun tässä maassa tulee jemmasta aseita niin maan perkeleesti. Mutta kuten sanoin:

Jostain pitää aloittaa.


9
Uho oli alkuunsa niin kovaa järjestäjillä että hetken kuvittelin että jotain ehkä tapahtuukin. Sittetsen muistin että ollaankin Suomessa 2017. Ihan turha sinne on mennä itseään nolaamaan pyytelemällä itsentäänselvyyksiä kuten lakien noudattamista kun päättäjien totaalinen halveksunta kansalaisia kohtaan on tiedossa.

"Menkää tee muut edellä, mä kannustan sohvalta".

Ei väki ala tekemään mitään kun niitä on 100-200 ja poliiseja saatavilla tuplat ja niillä aseet. Mutta jos miekkarissa on vaikka 1000-2000 henkeä, asetelma on toinen, sillä luo jo uhkaa ja uhka on painetta.

Syitä jättää tulematta mielenilmauksiin on tuhat ja lisää voi keksiä kun ne debunkataan. Ymmärrän että paikalle tuleminen voi olla joillekin vaikeaa, joillekin se voi vaatia rohkeuttakin, mutta se että paikalle saapuneita henkilöitä mollaa "omat" kotisohvaltaan koska heitä on liian vähän ei mene mulle kaaliin. Selittäköön joku sen logiikan millä vastarinta saadaan nousemaan jos kaikki odottaa että toiset hoitaa homman?

10
Luultavasti japanilaisturisteja tekemässä seppukua, koska muumimukit Stockmannilla myyty loppuun.

Ei muuten ole. Japanilainen ois hoitanut homman kerralla kunnolla. Siellä olis kadulla kasa suolia, litroittain verta ja irtopää. Vieressä lappu missä pyydetään anteeksi sotkua.

11
Lainaus
Ahvenanmaan edustaja Brit Lundberg puolustautuu Hufvudstadsbaletista, ettei nähnyt Suomen ehdotuksella olevan menestymismahdollisuuksia, joten hän halusi etsiä puheenjohtajana kompromissin.

Mikä se kompromissi sitten oli? Kuulostaa aika paksulta shaibalta maineensa pelastamiseksi.

Koska kyseisen ehdotuksen hylkayksen ratkaisi Brit itse, ei voida sanoa etta Suomen ehdotuksella ei ollut mahdollisuuksia. Se oli Brit Lundbergin aanesta kiinni. Kaikki muu on selittelya.


EDIT: toinen ehti ensin, mun viestin saa poistaa.

12
Lainaus
– Viimeistään. Ja jos ei kaadu, keskusta häviää tulevat vaalit. Sipilä on hieno mies, mutta jos hän jatkaa, keskusta häviää. Puolue etsii jo tällä hetkellä uutta puoluejohtajaa. Niin raakaa kuin se onkin, Korhonen toteaa.

Haiseeko tuosta jotenkin se etta ollaan vain vaihtamassa keulakuvaa, ei puolueen suuntaa?


13
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709062200375713_u0.shtml

"Poliisi vapautti Kyyjärven turvapaikanhakijaperheen isän ja lapsen - perheen käännyttämisestä päätetty luopua"

VMP

14
Anarkistit ja vihervasemmisto ovat varmaan jo kyhänneet vastamielenosoituksen eli mielenosoituksen terrorismin puolesta?
Ei ole terrorismin puolesta vaan rasismia vastaan. Tänään on stadissa terrorismin ja sukkien vastainen tapahtuma.

Eli siis osoittavat mieltä rasismia vastaan kohdistamalla sen terrorismin vastaiseen mielenosoitukseen. Tarkoittaako se että terrorismin vastustaminen on rasismia?

Mutta ilmeisesti vasemmisto on huolestunut siitä että väki alkaa heräämään Ruususen unestaan ja tajuamaan miten pahasti meitä on kusetettu. Terrori-isku samana päivänä kuin "Nuku rauhassa" kampanja huipentui :)


15
Lainaus
Husu ansaitsisi syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan huomioiden Turun terrori-iskun välitön ajallinen yhteys. Vihapuhetta kantasuomalaisten mustamaalaamiseksi ja valhetta vihan lietsomiseksi. Kokeneena poliitikkona ja palkittuna toimittajana Husu ei voi väittää kirjoittaneensa tätä ymmärtämättä sanojensa merkitystä. Toivottavasti poliisi tutkii.

saa nähdä saako kukaan rikosilmoitusta aikaan. Ei ne nimittäin tutki jos ei ilmoa tehdä. Meitä on täällä Hommalla vain 10k. Katsotaan aktiivisuusprosentit :)16
Husu Hussein väittää FB:ssä että Helsingin Myyrmäessä olisi puukotettu kahta mamunuorta viime yönä. Kostoksi Turun terroristi-iskusta. Yhtä somalia ja pahasti puukosta saanutta arabia. Tekijät poliisilla kiinni. Husu väittää myös keskustelleensa somalin äidin kanssa.

Toivottavasti ei pidä paikkaansa. Husu saisi esittää jonkinlaiset todisteet näille väitteilleen.

Ei pitäne.. Husu on jo jotain selitelly twitterissä että "tietojen vahvistaminen on lehdistön tehtävä", ilmeisesti viitaten halliksen kommenttiin. On kyllä vähän erilainen tilanne keksiä itse päästä tollainen tarina ja Halliksella levittää toisen kirjoittamaa (tosi) tarinaa.


18
Jos jotakuta kiinnostaa niin lauantaina ois miekkari Tsadissa Senaatintorilla klo 14.

Ei Megamoskeijalle - Ei Islamismille
https://www.facebook.com/events/1567972173501626/

Silleen vaan jos joku haluaa ilmaista mielipiteensä muutenkin kuin netissä.. nyt on se hetki kun kaikkien niiden jotka on sanoneet että "aktivoidun kun alkaa rytistä" pitäisi aktivoitua. 200-300 aktiivia ei riitä mihinkään. Asiaan uskoo moni, mutta vain netissä ja kapakoissa. Tehkää jotain, älkää vaan huudelko että "miksi mitään ei tapahdu!?!"
19
Hyvänä puolena oli se ettei näitä tippaakaan kiinnostanut mitä edessä heilutelttiin. Kuljin 4 kuukautta ilman matkakortin uusimista, kiitokset vielä Tukholman kaupungille.
Mutta noin veronmaksajan kannalta niin tilanne on aika erikoinen jos tähän ollaan menossa. Olkoot sitten ilmaiset liput kaikille tasapuolisesti.

Omin korvin kuultu, suoraan HSL:n edustajien suusta: Ilmaista joukkoliikennettä ei tule koska se on liian kallista.

Eli kun jättää sen subsidoidunkin lipun maksamatta sossusta saamistaan rahoista, niin joka laaki maksaa veronmaksajille ihan hyvän tukon rahaa.


EDIT: oliko tämä jo täällä?
https://www.facebook.com/events/151863908706110/
Itse aion osallistua paperilippu taskussa, mutta kännykästä virta loppu. Voittaja on se joka saa viivytettyä bussia pysäkillä pisimpään :)


20
Itse lueskelin facen puolella että jengi aikoo protestoida tekemällä samaa kuin somput (tosin nin että heillä on se lippu oikeasti). Sähelletään siinä pysäkillä viivyttäen kaikkia, toivoen että kuski päästää sisään ilman lippua. Sitten kun tulee selvä "Häivy tai soitan poliisit" voi joko kaivaa lipun tai lähteä bussista.

Tarpeeksi moni kun tuota tekee, se iskee Nobinalta suonta rahallisesti. Voi olla että jos vuorot on kokoajan myöhässä tai jää jopa välistä että tulee rahallisia penaltyja HSL:ltä ja lisäksi voi mennä rahakas keikka sivusuun seuraavana sopimuskautena.

Ne kenellä on intoa moiseen projektiin voi heittää privaa mulle, pistän eteenpäin. Saatanpa osallistua itsekin :)

 


21
Viimeinen pisara taisi olla se kun YouTuben streamien katsojamäärät räjähtivät taivaisiin ja alkoi singahdella rahaa streamaajille. Nehän anarkistit saivat eilen paskahalvauksen kun näkivät että Olli Heikkisen super-chattiin tuli kymmeniä 20 euron lahjoituksia.  ;D

Sanotaan nyt näin että paine on lisääntynyt myös muista suunnista kuin SE:n suunnalta.

Poliisi avasi pandoran laatikon sanomalla että KUKAAN ei pääse rautatientorille, paitsi matut.


22
Mites tämä "haltuunotto" käytännössä näkyy? Siellä on se OE-leiri, jossa nämä nököttävät. Eivät partioi torilla, eivät häiriköi sivullisia ja kuvaa näiden naamoja rekistereitään varten. Ylipäänsä näyttäisi aivan siltä kuin eivät olisi ottaneet toria haltuun itse asiassa lainkaan. Outo juttu.

Kun menet leiriä kuvaamaan, alkaa tuleen paikalle väkeä joka kieltää kuvaamisen. Ja kun jatkat kuvaamista, paikalle tulee poliisit. On käynyt itsellekin näin. Kyllä se on aikamoista tilan haltuunottoa.

Poliisi pyysi vielä henkkarit multa, ei matuilta.

23
Paja / Vs: 1.7 Kansallismielisten kaupunkikävely
« : 30.06.2017, 10:36:41 »

Kova on kilpailu kansallismielisten sieluista. Asialliset ihmiset järjestää tapahtumat niin, että löytyy vastuuhenkilöt.

Kyllä tässä tapahtumassa on vastuuhenkilöt ilmoitettu/ilmoitetaan poliisille.

EDIT: Kansallismielisten Liittouma on "(toistaiseksi) S.O.O vetoinen liittouma missä yksityishenkilöitä melkein jokaisesta kansallismielisesta ryhmittymästä". Tarkoituksena on yhdistää kaikki toisten kanssa toimeentulevat henkilöt yhden bannerin alle ilman riitelyitä. Liittoumasta tiedotetaan varmasti lisää kunhan tiedotettavaa on. Nyt keskittyminen on lauantain tapahtumassa. Joka iikka pitää saada paikalle.

24

Ilmoitin rauhanomaisen mielenosoituksen eiliselle ja tälle päivälle Rautatientorille. Materiaalit löytyvät muutama sivu takaperin tästä ketjusta.

Tänään menin kysymään asiasta Rautatientorilla poliisilta täysin rauhanomaisesti, että saanko pitää sen, ja he uhkasivat pidättää minut, jos en poistu torilta.

Mulla on nauhoitettu keskustelu missä Poliisi sanoo että Rautatientorille ei mahdu muita miekkareita kuin matujen miekkari. Yleisen järjestyksenpidon takia. Eli kyllä tässä on kaksoisstandardi. Anarkistit ja matut, kun protestipäälle sattuvat, päästetään aina ns. "iholle" ja se on pitänyt sietää koska heilläkin on oikeus osoittaa mieltä ja tämä oikeus "on niin vahva".

Hauska kun isänmaallisille tätä oikeutta ei suoda. Ei tässä tilanteessa, eikä suotu talvellakaan kun yritin miekkaria tehdä rautatientorille.


25
Itse olen sitä mieltä että pelkästään SE:n miekkariyrityksillä tätä ei ratkaista. Sitä porukkaa vastaan on niin paljon jo paskaa Maidanin ajoista että suurin osa yleisöstä ei katso niin pahalla jos poliisi heidät ajaa pois. Ei edes kansallismielisissä ole yksituumaista SE:n puolustamista.

Launtaina esimerkiksi (ja varmasti myös tulevina päivinä sen jälkeen) tulee olemaan ihan eri tahojen järjestämä tapahtuma Rautatientorilla. Jos sekään ei poliisille kelpaa, voidaan jo väittää että syrjintää tapahtuu.

Tällä hetkellähän poliisin selitys on että Rautatientorilla on jo miekkari. Mutta on pienemmillekin toreille mahdutettu vastamiekkari kun sitä on vasemmisto ja matut tekemässä, oli siitä ilmoitus tehty tai ei. Narinkkatori ja Itis parhaimpina esimerkkeinä. Tasavertainen kohtelu ei mielestäni toteudu ja aion ainakin itse tehdä asiasta niin ison haloon kuin mahdollista ja protestoida sitä niin tehokkaasti kuin pystyn.

Tulkaa lauantaina torille ja käyttäytykää täysin asiallisesti. Sitten katsotaan ajaako poliisi pois. Jos ajaa, voiko enää kyse olla muusta kuin syrjinnästä isänmaallisia kantasuomalaisia kohtaan?

@Matias Turkkila, aikooko Suomen Uutiset kertoa miten poliisi kohtelee asiallisesti käyttäytyviä puhtaan rikosrekisterin omaavia ja verot maksavia isänmaallisia?26
Paja / 1.7 Kansallismielisten kaupunkikävely
« : 28.06.2017, 17:47:56 »
Tänne jokainen kynnelle kykenevä mukaan liikkumaan.

https://www.facebook.com/events/311654789275570


28
Tupa / Vs: YK kieltämässä kulttuurisen "omimisen"?
« : 25.06.2017, 23:32:06 »
Koska lämpöeristetyt talot ja vaatteet ovat kylmän ilmaston kulttuurien tuotteita vaadin tästä lähin kaikkia matuja divestoitumaan kulttuurini tuomasta suojasta elementtejä vastaan.

Ai ei vai?

2 X Standard

29
Monikulttuurin uhrit ilmenevät mitä eriskummallisimmin tavoin. Se on lystiä kun 2015 tänne änkeneet alkaa saada ajolupia ja tulee ensimmäinen talvi ratissa.

Voipi olla, että talvi yllättää autoilijat - kunnolla.

Jos nuo tarinat musliminaiskuskista pitää paikkansa, niin ei ollut tutkani kovin väärässä, kun ilmoitti, että jotenkin tässä(kin) on muslimielementti mukana.

Jos tuo menee läpi vahinkona niin tulvaportit on auki. Kun ajat yhden yli "vahingossa", sulla on selitys miksi ajat kymmenen muunkin yli. Jotenkin kuitenkin uskon että tuo ei mene läpi jos ratissa on vhm.


30
Näin se alkoi ryöstöjen ja raiskauksienkin kanssa. Ensin hajanaisia yksittäistapauksia. Kaikki kiistettiin viranomaisten toimesta. Sitten enemmän yksittäistapauksia. Jälleen kiisto.

Sitten epidemia riistäytyy käsistä niin että viranomaistenkin on se pakko myöntää. Tosin silloin sanotaan että tilanne on liian paha ratkaistavaksi, pitää käydä dialogia. Jne..