Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tomatoface

Sivuja: [1]
1
^^Tässä on kuvaa pelastetuista. Kaikki tietysti 17-vuotiaita.


Olen iloinen että nämä sotaa paenneet naiset ja lapset saatiin pelastettua

2
Tupa / Vs: Rasistinen tekoäly
« : 21.04.2018, 15:06:47 »
Mutta kylläkin ihan keskusteluun sopiva lipsaus. Ehkä seuraava suvaitsevaiston vaalima käyttöjärjestelmä onkin Fair-DOS. Reilu-käyttis ei ole poissulkeva, eikä syrjii ketään! Myös yhteenlasku on kielletty, kun se tuottaa epätasa-arvoisuutta.

Lähetetty minun SM-G930F laitteesta Tapatalkilla

Matematiikka on rasistista

Alan kallistua pikkuhiljaa sellaisen teorian puolelle että olen unissani tms. luisunut johonkin rinnakkaistodellisuuteen jossa kaikki järjellinen ajattelu on väistynyt ja tilalle on tullut mikä-mikä -maa.. Tuosta linkistä poimittua:

"This is particularly true when it comes to her statement that math curricula “emphasizing terms like Pythagorean theorem and pi” makes math seem too Greek and European. To me, it seems like the decision about what to teach in mathematics should be based solely on the standard of what will be most important for students to learn in order to succeed."

Miten tällainen henkilö on voinut läpäistä korkean asteen matemaattisen tutkinnon?? Samalla voitaisiin heittää koulutuksesta pois kaikki fysiikan, kemian ja lääketieteen periaatteet koska suurin osa tunnetuimmista tieteilijöistä on ollut valkoisia. Tilalle toki voitaisiin ottaa paljon yhteiskunnallisesti merkittävämmät tieteet kuten sukupuolentutkimus, poliittinen valtio-oppi sekä "black lives matter" -professuuri. Unohtamatta toki valtion loputonta rahoitusta näille..

3
Tupa / Vs: Rasistinen tekoäly
« : 20.04.2018, 23:37:56 »
Jos nyt oikein ymmärrän niin tekoäly koodataan olemaan looginen ja jossain määrin oppimaan (ainakin joissain tapauksissa). No loogisuus pohjautuu tilastoihin ja käyttäytymismalleihin jolloin on vain loogista että tekoäly on "rasisti". Logiikka ja suvakisnismi(onko toi edes oikea sana) ei kulje käsi kädessä. Jos tekoälystä haluaa tehdä kukkahatun niin silloin se ei ole kyllä älykäs.

Erinomainen idea :). Voitaisiin tehdä tylsän tekoälyn sijaan tekotunneäly-algoritmi. Sitä voisi vituttaa aina välillä jolloin se vääristäisi datan ja heittäisi jonkun random one-linerin. Olisi kiva katsoa miten se laskisi mm. Nasan löytämien uusien tähtien spektrivaihtelut etsiessään eksokiertolaisia näiden ympäriltä..

4
Tupa / Rasistinen tekoäly
« : 20.04.2018, 23:03:32 »
Kaikkea on tullut vastaan mutta tämä menee taas tapahtumahorisontin yli niin että rytisee..

Iltasanomissa oli sinänsä ihan neutraali kirjoitus tekoälystä ja sen oppimisesta. Mukaan oli jälleen kerran ympätty mukaan jotakin ihan uskomatonta:

"Tekoälysovelluksissa on usein sisään rakennettuja ongelmia. Data-analytiikkaa ja profilointia tekevät sovellukset perustuvat ihmisten keräämään tai itse antamaan tietoon. Jos data sisältää ihmisten siihen syöttämiä ennakkoluuloja tai asenteita, tuottaa kone vääristynyttä tietoa päätöksenteon pohjaksi. Hyvä esimerkki tästä on Yhdysvaltain Pittsburghin alueen laaja tekoälyhanke, jossa kartoitettiin lasten riskiä joutua perheväkivallan ja hyväksikäytön uhreiksi. Kone löysi paljon useammin riskejä köyhästä mustasta väestöstä kuin valkoisesta, vaikka rodulla ja köyhyydellä ei ole mitään tekemistä huonon vanhemmuuden kanssa. Ennakkoluulot oli syötetty sisälle analysoitavaan tietoon."

Itselleni nämä ovat aika tuttuja aiheita ja tiedän että datan validointi on tärkeä osa tiedon suodattamisessa. Jos data perustuu statistiikkaan ja tarpeeksi suuriin otoksiin ihmisryhmistä niin virhemarginaali ennusteissa on pieni (kuten mm. Espoon terveystutkimus osoitti):

"Raportin visiointi ei ole tyhjää hypetystä. Lauantain painetun IS:n Plus-osiossa kerrotaan Espoon kaupungin ja Tieto oyj:n pilottihankkeesta, jossa tekoäly seuloi puolen miljoonan espoolaisen terveys- ja sosiaalipalvelujen käyttöä. Eläketurvakeskus kertoi juuri äsken tekoälykokeilustaan, jossa itseoppiva algoritmi ennusti 78 prosentin tarkkuudella asiakkaan joutumisen työkyvyttömyyseläkkeelle. Monet isot vakuutusyhtiöt puolestaan antavat jo koneen ratkaista selkeät vahingonkorvaustapaukset. Maailman pörsseissä arvopaperikauppa pyörii suurelta osin tekoälyn varassa."

En olekaan ikinä edes osannut kuvitella että tietojärjestelmiin syötetty data on rasistista. Varmaan tekoälyn kehitys torpataan Amenstyn avulla tulevina vuosina..

Linkki artikkeliin:

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000005650179.html

5

Jungner taas otti Apusen ja Tujusen kanssa kirjoittamassaan Pelastakaa puolueet -pamfletissa vahvasti kantaa perinteisten puolueiden toimintamalleja kohtaan. Molemmat inhoavat ryhmäkuria.

Pamfletissa ei varsinaisesti ylistetä suoraa demokratiaa. "Valitettavasti maailmalla tehdyt harvat suoran demokratian kokeilut ovat olleet korkeintaan puolittaisia menestyksiä."
Tuo kertoo pamfletin kirjoittajien ajatusmaailmasta ja näköalattomuudesta enemmän kuin suorasta demokratiasta. Jos ei Sveitsiä ei voi sanoa menestyneeksi, on syytä kysyä, mikä tässä on se mittatikku, jonka perusteella menestyneisyyttä arvioidaan?

Hyvä pointti. Tuo Sveitsin malli vaan vaatisi fiksun kansan joka ei äänestäisi edustajia ulkonäön perusteella (tai BB-julkkiksia).. Itse uskon vakaasti että Suomen kaltaisessa maassa toimisi parhaiten älykkäiden ihmisten oligarkia tai diktatuuri :).

6
Onko kenelläkään tietoa mistä löytäisi raakaa dataa kuinka kalliiksi tämä kaarnalaivaleikki tuli Hölmölän veronmaksajille? Siitä ei ole kuulunut oikeastaan mitään pitkiin aikoihin. Tosin eikös näillä pelleillä ole ilmeisesti joku tuotantoyhtiö ja jotain TV-ohjelmaakin "Mad Cuck Show" tms?

7
Olisi muuten aika huumoripläjäys jos Turun Sanomien toimittelijat olisivat päässeet tekemään jutun Lontoon terrori-iskusta :). Varmasti tämä kuvassa kävelevä nainen olisi ollut sankari joka pelasti ainakin 2 uhria rohkealla toiminnallaan. Brittien lehdistö sentään yritti selitellä tätä "traumatisoitumisella". Ohessa linkki juttuun:

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/london-attack-woman-hijab-muslim-westmnister-bridge-traumatised-not-indifferent-photographer-jamie-a7647881.html

"London attack: Woman in hijab pictured on Westminster Bridge was 'traumatised not indifferent', photographer says"

Mutta noin yleisesti ottaen koko länsimainen valtamedia on täysi vitsi..

8
Lainaus
Suomen kansalainen tuomittiin Syyriassa tehdyistä terrorismirikoksista

"Suomen kansalainen" kertoo asianlaidan selkeästi. Muistuu mieleen ainakin seuraavat valeuutiset:

- Rinkebyn mellakoiden johtajista yksi oli "suomalainen"
- Yksi Tukholman joukkoraiskaajista "suomalainen"
- "Suomalainen" pidätetty Pakistanin rajalla terrorismiepäiltynä

Vaikka kissa muuttaa navettaan tai jopa syntyy siellä jne...

Unohdit listasta All-time klassikon:

"Espoolaisisä ammuttiin kylmäverisesti kadulle Somaliassa"

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000448267.html

Muistelin kyllä että itseäni ihmetytti aikanaan otsikkona pelkkä "Espoolaisisä ammuttiin kotiovelleen" :)

9
Jussi-gaalan paras elokuva 2018:

Koulukiusaajatädit

-paras uhriutuminen
-paras itkupotkuparku
-paras valehtelu

Tää maa on ihan Pahkasikaa.. Ostan Pelle-gaalan kunniaksi Tuntemattoman Blu-Rayn.

10
Olet valitettavasti saanut väärää tietoa ystäväni. Jääkäriliikkeen alkutaipaleesta on rasistisilla suomalaisilla aivan väärä kuva ja YLE aikookin julkaista tulevana vuonna asiaa oikovan dokumentin: "Mustat jääkärit". Nämähän olivat oikeasti Ghanan ja Nigerian alueilta tulevia, parhaan sotilaskoulutuksen saaneita salskeita nuoria urhoja.

11
Lainaus käyttäjältä: Yle 28.12.2017
Italia lähettää sotilaita Nigeriin hillitsemään siirtolaisvirtaa

Italia lähettää 470 sotilasta länsiafrikkalaiseen Nigeriin. Sotilaiden tehtävänä on yhdessä Nigerin viranomaisten kanssa katkaista kauempaa Afrikasta suuntautuva siirtolaisten virta kohti Eurooppaa.


Sotilaat sijoitetaan Nigerin suurimpaan kaupunkiin Agadeziin, josta on sanottu muodostuneen Afrikan ihmiskaupan keskus. Valtaosa Eurooppaan pyrkivistä siirtolaisista kulkee Agadezin kautta.

– Noudatamme Nigerin hallituksen toivomusta [...] ja vahvistamme alueen ja sen rajojen turvallisuutta, ja tuemme poliisivoimia, sanoi Italian pääministeri Paolo Gentiloni.

Saharan autiomaan keskellä sijaitseva Niger on Gentilonin mukaan siirtolaisten läpikulkumaista kaikkein halukkain yhteistyöhön. Niger ei saa juurikaan tuloja siirtolaisten kotimaihinsa lähettämistä rahoista.

Ensimmäinen noin 200 sotilaan osasto lähtee matkaan vuodenvaihteen jälkeen. Osastolla on käytössään 130 ajoneuvoa ja kaksi lentokonetta.

Sotilaat ovat aiemmin palvelleet Irakissa ja Kuwaitissa.

Näillä - kuten niin monilla aikaisemmillakaan joukoilla - ei taida kuitenkaan olla minkäänlaisia valtuuksia pysäyttää virtoja väkivalloin joten otsikossa voitaisiin hyvin mainita että "Italia lähettää 470 piccoloa kantamaan afrikkalaisten laukkuja raja-asemille"

12
Suomessa MTV, WSOY, Tammi ja Akateeminen Kirjakauppa on Bonnierin kynsissä. Aika hyvä ote media- ja kustantamokenttäämme.

Hyvä pointti tämäkin. Koko journalisti-, media- ja kustantamotoiminta on kokonaan Poliittisesti Oikeamielisten hallussa Suomessa. Vaikea löytää tähän historiallista vastinetta jossei oteta huomioon Pohjois-Koreaa tai Neuvostoliitoon Pravdaa  :(. Lisätään tähän vielä tuore Finlandia-palkittu ruotsimielinen natsi joka halusi uunittaa suomalaiset juntit  ;)..

13
CNN on täysin poliittisesti biasoitunut laitos ja se sopiikin mainiosti suomalaisen vihervasemmistomedian aisapariksi. Älkää pidätelkö henkeänne jos luulette että sieltä alkaa tulla journalistisesti luotettavaa ja riippumatonta tietoa :)

lähde:
https://en.wikipedia.org/wiki/Media_bias_in_the_United_States

lainaus:
"A 2008 joint study by the Joan Shorenstein Center on Press, Politics and Public Policy at Harvard University and the Project for Excellence in Journalism found that viewers believe a liberal media bias can be found in television news on networks such as CNN.[56] These findings concerning a perception of liberal bias in television news—particularly at CNN—were also reported by other sources."

14
Yksi työkaveri kiteytti YLEn toiminnan mielestäni osuvasti:

"YLE on kuin pettävä vaimo. Se ei paljoa valehtele mutta jättää kaiken olennaisen kertomatta"

15
Jotenkin surkuhupaisasti tämä kuvaa rakkaan maamme demokratian nykytilaa näin juhlavuonna; kansa äänesti väärin -> suljetaan äänestys.

16
Jahas, noitavainokampanja saa uuden pelurin:

http://www.marmai.fi/uutiset/suuri-suomalainen-branditalo-lopettaa-yhteistyon-karkkaisen-kanssa-6686625

Lainaus
Suuri suomalainen bränditalo lopettaa yhteistyön Kärkkäisen kanssa

Fiskars on päättänyt lopettaa kaiken yhteistyön tavaratalo J. Kärkkäisen kanssa.

Fiskarsin brändejä ovat muun muassa Arabia, Iittala, Gerber, Rörstrand ja Hackman.

Fiskars ilmoittaa tiedotteessa, että: "J. Kärkkäinen Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Juha Kärkkäinen on ollut viime vuosien aikana toistuvasti esillä yhteyksissä, jotka eivät edusta Fiskars-konsernin näkemyksiä. Olemme olleet useaan otteeseen yhteydessä J. Kärkkäinen Oy:n kanssa ja tuoneet näkemyksemme esiin."

Tiedotteen mukaan Fiskars on saanut "haitallista näkyvyyttä yhteyksissä, joita emme yhtiönä halua edistää ja jotka eivät ole arvojemme mukaisia."

Yhtiö haluaa oman ilmoituksensa mukaan olla vastuullinen ja sanoutua irti ääriajattelusta.

(...)

Ikävää nähdä miten tämä valtio on päivä päivältä enemmän kahtiajakautunut :(. Itseäni ei ole aiemmin tämä causti pahemmin liikuttanut mutta nyt siirrän asiointini Kärkkäiselle ihan vain tuen vuoksi. Samalla loppui Fiskarsin tuotteiden ostelu.

Lainaus linkin sisällöstä aina jollain lailla esille.

17
Lainaus
MAAHANMUUTON TURVALLISUUSVAIKUTUKSET
Maahanmuutto on Suomelle voimavarakysymys muun muassa väestön ikärakenteen,
työllisyyden ja siten Suomen kilpailukyvyn näkökulmasta, mutta samalla sen laajuus
ja luonne on vaikeasti ennakoitavissa ja ohjattavissa. Maahanmuuton on pysyttävä hallittuna.
Kahdensuuntainen muuttoliike muokkaa kulttuureja, mutta vaikuttaa samalla
myös sisäiseen turvallisuuteen. Konfliktialueilta Suomeen suuntautuva maahanmuutto
voi lisätä kansainvälisten rikollis- ja terroristijärjestöjen läsnäoloa
Suomessa. Terrorismin
uhka Suomessa tai Euroopassa ei ole muuttoliikkeen seurausta
, mutta konfliktialueilta
tulleiden joukossa on väkivaltaisesti radikalisoituneita henkilöitä, mikä osaltaan
vaikuttaa ilmiöön kokonaisuutena.

Ei ole todellista! Joko ne ovat kirotun tyhmiä tai sitten ne levittävät suoraa disinformaatiota tietoisesti. Enkä hitsi vieköön tiedä kumpi on vaarallisempaa..

18
Joidenkin ihmisten pelkuuruus ei lakkaa kyllä hämmästyttämästä.  >:(
Somppu ajaa poliisin päälle ja menee vielä puukottamaan niin ihmiset hipsii vaan karkuun.

Ehkä tässä on vähän sama modernin yhteiskunnan ongelma kuin siinäkin jos aikuinen mies menee auttamaan vaikka eksynyttä pikkutyttöä. Ei uskalleta tehdä mitään ettei saa pedofiilin leimaa. Sama jos menet estämään tummempihipiäistä niin olet äkkiä rasisti ja viharikollinen.. Oma elämä on äkkiä pilalla vaikket syytettä saisikaan.

19
Tupa / Opas - kuinka tuhoan valtakunnan
« : 23.08.2017, 15:57:33 »
Lueskelin tuossa äskettäin Läntisen Rooman tuhosta ja väkisinkin mieleen tulee monia yhtäläisyyksiä jotka natsaavat koko nykyiseen läntiseen Eurooppaan ja Suomeen. Menee vähän korkealentoiseksi ja pahoittelut jos laitoin tämän väärään osioon. Historiasta olisi kuitenkin ihan hyvä oppia ettei toistaisi muiden tekemiä virheitä. Nämä kohdat sopisivat hyvin johonkin manuaaliin "TOP 10 - kuinka romutan valtakunnan":

1. Hunnien hyökkäykset Eurooppaan ja kansainvaellukset

Hunnien hyökkäys ajoi suuria väkijoukkoja Rooman alueelle ja Rooma sallikin heidän asettumisensa valtakunnan alueelle (esim. eri goottiheimot). Myöhemmin nämä kokivat tulleensa roomalaisten halveksimaksi ja syrjimäksi ja nousivat kapinaan monilla alueilla ja tappoivat roomalaisia.

-"Pakolaisuus" tänä päivänä on aika hyvin verrannollinen vaikkakin se käsittää vain nuoria miehiä (monin verroin pahempi) - check

2. Mädäntyneet poliitikot

Rooman senaatissa paikkoja sai hyvävelikerhon avulla ja jopa tarpeeksi maksamalla sai Keisarin pestin. Ne poliitikot jotka eivät sopineet agendaan kohtasivat hyvin pian "sattumuksia" tai savustettiin ulos.

-Check

3. Munaton armeija ja romutettu maanpuolustustahto

Rooman armeija koostui loppuvaiheessa enää palkka-armeijasta, johon oli kerätty muualta tulleita esim. barbaareja ja gootteja. Näitä sotilaita ei kiinnostanut ottaa vastaan käskyjä roomalaisilta ja ne lähinnä raiskasivat ja varastivat paikallisilta. Alkuaikojen hyvin koulutettu, motivoitunut ja järjestelmällinen armeija oli muisto vain.

-Ehkä ei ihan tässä vaiheessa olla vielä mutta pahalta näyttää tulevaisuus (mikään ei nostata enempää maanpuolustustahtoa kuin kuolla nuorten pakolaismiesten sosiaaliturvan puolesta)

4. Vanhan arvomaailman romuttuminen

Rooman loppuvaiheen aikana vanhat perinteet ja uskonnot menettivät jalansijaa kristinuskolle. Tilalle tuli arvotyhjiö jonka kristinusko korvasi.

-Korvaa vanhat uskonnot kristinuskolla ja lisää sen tilalle ateismi ja islam - check

5. Finanssikriisi

Rooman laajentuminen ja tuhlaaminen olivat syöneet valtion kassan ja tämä johti ylivelkaantumiseen ja kireään verotukseen. Työnteko ei enää kannattanut ja monet rikkaat muuttivat veroja karkuun maaseudulle.

-Suomen valtiovelka ylitti 100 miljardin rajan jo muutama vuosi sitten eikä velanotolle näy loppua. Verotus taitaa olla yksi maailman kireimmistä ja sosiaalietuudet parhaimmistoa. Voi vain arvata haluaako ahkerin ja tervein maailman väestö Suomeen.. - check


Lähteitä:
http://www.history.com/news/history-lists/8-reasons-why-rome-fell
https://en.wikipedia.org/wiki/Fall_of_the_Western_Roman_Empire

'Those who fail to learn from history are condemned to repeat it.' - Winston Churchill

20
e. Laittamani juttu rakennusliikkeen boikotista oli jo täällä.

siispä:

Lainaus
Turun Kauppatorilla liikkunut lastenrattaita työntävä äiti on Italian kansalainen, jolla on puolivuotias tyttövauva.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005333486.html?ref=rss

Tuo rakennusliikkeen tempaus on hieno! Nyt on tosiaan viimeinen mahdollisuus herätä unesta. Ihannetilanne olisi että koko suomi menisi suurlakkoon ja otettaisiin valtion budjetista vaikka väkisin se 5,3 miljoonaa laittomien sosiaaliturvaan varattu potti ja jaettaisiin se lakkolaisten kesken. Kuinkahan kauan porukka jaksaa maksella veroja tällaiselle valtiolle..

21
Paja / Vs: Kaikki nuivat nyt jäseniksi persuihin.
« : 14.06.2017, 09:15:56 »
Laitoin myös kaikki ulkomaiden työhakemukset jäihin ja yritän liittyä ensimmäistä kertaa jäseneksi poliittiseen yhdistykseen. Toivotaan että hakemus menee läpi. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Suomen tulevaisuus näyttää pikkuisen valoisammalta  :).

22
Aivan uskomaton farssi! Perussuomalaisia viedään kuin kuoriämpäriä. Puolue ei ole saanut vielä yhtään asiaa läpi hallituskaudella. Orpo ja kumppanit pyyhkivät julkisesti perseensä perussuomalaisten hallitusohjelmaan saamiin kohtiin ja perussuomalaiset vain katsovat alistuneina vierestä.

Pitäisi melkein kyllä Halla-aho saada ensin takaisin koti-Suomeen ja sitten vielä puolueen johtoon. Ei näistä nyky-nuivista nimittäin näytä olevan juuri tavoitteiden edistäjiksi. Piileskelevät vain jossain Soinin selän takana tai hölmöilevät korkeintaan jossain natsikuvissa. Jussi sentään osasi aina aika ajoin heittää vähän kapuloita suvaitsevaiston rattaisiin ja aiheuttaa slaageja, vaikkei puolue tuolloin ollut edes hallituksessa.

Aika pahalta tosiaan näyttää Perussuomalaisten osalta nykymeno hallituksessa. Ensin revitään suomalaisilta työntekijöiltä (veronmaksajat) kaikki ylimääräinen pois ja samalla annetaan turviksille enemmän kuin tästä tulee säästöä. Kannatus jäänee ensi vaaleissa alle 10%. Ei taida nuiville jäädä enää mitään vaihtoehtoa vaikuttaa demokraattisesti asioihin.

23
Mites noin niinkuin ajatuksen tasolla tuntuu lähteä maahanmuuttajaksi pakoon kotimaan kurjia oloja? Mennä sinne jonnekin viemään paikallisten naiset ja työt?

Tämä oli hyvä :). Pelkään että ICT-alan huippuasiantuntijana en uskalla edes jutella tytöille saati sitten vaatia mitään luterilaista kirkkoa keskellä pääkaupunkia..

24
Viimeaikaiset tapahtumat (pakolaiskriisi) koko Euroopassa maalaavat synkkää kuvaa tulevaisuutta ajatellen. Itse olen vielä sinnitellyt Suomen koulujärjestelmän ja terveydenhuollon takia maassa mutta nyt alkaa ulkomaille muutto tuntua houkuttelevalta ajatukselta. Jos teillä on tiedossa hyviä linkkejä joista voisi saada tietoa eri maiden "immigration information" tai "green card" -vaihtoehdoista niin listatkaa tänne. Itse olen katsellut vaihtoehtoina Australiaa tai Uutta Seelantia. Jos muitakin kiinnostaa saada tietoa Uuden Seelannin hakumenetelmästä niin alla linkki:

https://www.newzealandnow.govt.nz/work-in-nz/

25
Täällä onkin jo hienoa analyysiä aiheesta. Hauskinta on ollut seurata mitä eri "asiantuntijat" pitävät syynä heikentyneeseen menestykseen. Viralliseen liturgiaan kuuluvat tietenkin konsolit, tietokoneet, vanhemmat, koulut ja kuun asento.

Seuraavassa linkissä on myös valaisevaa pohdintaa (vaikka onkin jo vuodelta 2009 samaisesta PISA-tutkimuksesta)

http://akarlin.com/2012/05/berlin-gets-bad-news-from-pisa/

Kaksi kohtaa liittyy olennaisesti maahanmuuttopolitiikkaan eri maissa (me kuulumme kohtaan 5 Ruotsin kanssa):

(1) Australia (2nd generation migrants have +2 IQ points relative to natives) and Singapore (+1), two countries with immigration policies that are cognitively elitist in practice, enjoy immigrants that are superior to the native population and will clearly benefit them a lot.

(5) Spain (-5), Italy (-6), Norway (-7), Sweden (-9), the Netherlands (-9), France (-9), Germany (-10) and Belgium (-11) have progressively worse quality immigrants relative to the natives in their countries. (The reason for why the Med countries do “better” than the Teutonic ones isn’t because they have better immigrants, but because their native IQ’s are lower). Unlike the US, they tend to have few highly-qualified immigrants, as English speaking (and typically lower tax) nations like Australia, the US, etc. are more attractive to high-IQ cosmopolitans. What’s more, a big proportion of the immigrants to Europe are Muslims, whose faith and habits conflict with local mores to a far greater extent than Catholic Hispanics clash with the indigenous American culture.

Huomionarvoisia ovat tiukat maahanmuuttolait kohdan 1 maissa joihin pyrkii aktiivisesti osaavaa länsimaista työvoimaa ja humanitäärinen maahanmuutto on minimissään. Kohdan 5 maat kahmivat maailmalta ne keitä ei muualle huolita. Sanomattakin on selvää että tällainen aines heikentää vastaanottavan maan väestön tuloksia ja aiheuttaa hankaluuksia. Kun näissä maissa vielä kyseiset ihmisryhmät lisääntyvät ahkerimmin hyvän sosiaaliturvan takia, ei tulevaisuus näytä ruusuiselta (vertaa Ruotsin tilanne).

Ei tarvinne sovitella kummoisenkaan ennustajan hattua jos heittää arvauksen että Ruotsin ja Suomen tulokset tulevat tippumaan jyrkästi seuraavina vuosina. Kirotut konsolipelit...

26
Lisää rahaa meille tai hukutamme teidät ja vastaanottokeskuksenne pakolaismassan alle! Miten musta tuntuu että me ollaan hävitty tää peli  :facepalm:

27
Mietin tuossa vaan, että mitähän tällainen palvelu maksaa EU:n veronmaksajille..

http://www.nelonen.fi/uutiset/ulkomaat/sotilaat-est%C3%A4v%C3%A4t-maastamuuttoa-tunisian-satamissa

Toinen mielenkiintoinen (ja hyvin tavallinen) yksityiskohta oli äsken uutisissa tuo pakolaisveneiden populaatiojakauma. Näkikö kukaan yhtäkään naista tai lasta noissa veneissä?

28
Tupa / Vs: Yleinen esittäytymisketju
« : 14.02.2011, 19:49:27 »
Moro,

Pitkään jo Hommaa seuranneena pistin itsekin avatarin pystyyn. Totaalisen kyllästyneenä nykymenoon ja parempaa huomista toivoen..

Sivuja: [1]