Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - vihapuhegeneraattori

Sivuja: [1] 2 3 ... 89
1
Tietenkin on tulossa, ellei jo ole. Bonnier ja Sanoma maksaa meille säännöllisesti kuukausipalkkaa ja olemme saaneet myös vapautuksen Yleverosta sekä oikeuden pysäköidä vapaasti maakuntatoimituksien pysäköintipaikoille. Tähän kun lisätään Putinin ruplat, niin eläkkeelle pääsyä ei tarvitse enää pitkään odottaa.

Joo, mutta jos teet töitä molemmille puolille niin voi olla että jonain päivänä saat aamupuuroos mausteeksi Novichokkia, sillon jää eläkepäivät aika vähiin.

2
Katselin viestihistoriaasi, ja ne poistetut uutiset ovat osioissa joissa käsitellään vain uutisia joissa varmennettu monikulttuurinen aspekti. Oma värinä ja tutina ei kelpaa varmennukseksi. Nuo linkkaamasi uutiset kuuluvat Kylänraitille, jos tuntee halua niistä keskustella laajemmalti - tee oma ketju aiheelle.

Ok, pistän jatkossa rajatapaukset raitille. Oletan että ne siirtyy sieltä sitten uutisosioon jos/kun mokunäkökulma tulee esille?


3
Ehdokkaat ne toki asettaa puolueiden sisälle, vanha meno jatkuu siis. Se esitetään niin, että näitä "liikeläisiä" äänestämällä kansa voi vaikuttaa äänestämällä. Että oikein kovasti puoluet...liikeläisiä... äänestämällä joku sopiva tyyppi nousee puolueessa ihan niinku "asemiin" ja että siinä kansa sitten saa äänensä kuuluviin - että liikeläisiä ei sido puoluekuri, joka ei muutenkaan sido yhtäkään edustajaa oikeesti, paitsi että toki kaikki liikeläisetkin joutuu kompromisseja tekemään, eli puoluekuriin tarvittaessa.

Vanhat puolueet "nöyrtyy" siihen että ne saa lisää "protestiääniä" - vaikka jos kokoomuksen touhut kismittää niin voi äänestää kokoomusta "protestiksi" liikkeenä...eikö sinustakin tunnukin että kismitys helpottikin heti jo nyt?

Toivotaan, että puhuin väärin. Pelkään, että sanomani tapahtuu.

Onhan persuissakin ollut Sininen liike, mikä vähemmistöön jouduttuaan päätti erota omaksi puolueeksi. Toisaalta kokoomuksessa on ollut niin pitkään kuin mä muistan tapana kalastella ääniä erilaisilla "toisinajattelijoilla" joiden vaikutusvalta/halu on kuitenkin käytännössä nolla. Niinkuin säkin, ajattelen että tällä uudella liikkeellä on sama tarkoitus kuin Zyssellä, eli kusettaa äänestäjät taas kerran äänestämään kokkareita.
4

Olet vissiin ollut koko Hommaurasi aikana niin laadukas kirjoittaja, että viestejäsi ei ole aikaisemmin poistettu jos heräät tähän asiaan vasta nyt. Viestien poistosta on ilmoitettu äärimmäisen harvoin ja äärimmäisen harvoin niistä tulee kukaan tänne modeketjuunkaan ulisemaan. Yleensä vain silloin, kun eivät ymmärrä sääntäjä tai kuvittelevat, että Tämä Oma Oikein Tärkeä Ja Kaikken Paras Viesti on niitten ilmoitettujen sääntöjen ylittävä poikkeus taatun erinomaisuutensa ja ainutlaatuisuutensa takia. Kuten tässä tapauksessa.
Uutisalueella on tarkempi seula kuin muualla. Uutisalueelta poistetaan aiheeseenkuulumattomia viestejä herkemmin kuin muualta tai niitä voidaan myös siirtää toisaalle (esim. Kylänraitille). Tämä ei ole osoitus mistään salamyhkäisyydestä ja väärinteosta vaan näin on aina toimittu ja tullaan jatkossakin toimimaan. Jälleen kerran, jos tämä ei kelpaa, älä kirjoita. Sitten ei ole mitään poistettavaakaan ja "ongelma" katoaa kuin itsestään.

Asentelin jo vuosia sitten "Reason for delete"-lisäosan jota kukaan ei kuitenkaan käyttänyt, joten se on poistettu käytöstä.

Vastoin joittenkin käyttäjien hellimää käsitystä, viestejä ei poisteta satunnaisesti tai vittuuksillaan, poistamiselle / siirrolle on aina jokin syy. Erehdyksiäkin sattuu ja niistä voi kysyä, mutta pelkkä mussunmussunyhyysalaliittokuunatsitdelfiinitjareptiliaanit ei riitä todistamaan että nyt on ylläpito yrittämässä jotain vilunkia.
 


En ole väittämässä että kyseessä on liskoihmisten salaliitto mua vastaan, ja olen huomannut viestien katoavan ennenkin, yleensä niiden vihaisena kirjotettujen, mikä on ymmärrettävää.

Nyt on kuitenkin alkanut katoamaan uutisartikkeleita sekä kotimaasta että ulkomailta, oletettavasti mokunäkökulman puutteessa. Mutta pitäisi ottaa huomioon että lehdistö yksinkertaisesti ei tuo mokunäkökulmaa esille, joten uutisen deletointi sen takia että waltamedia ei tunnusta kyseessä olevan mokuasia on pelaamista suoraan vastapuolen lapaan. Eilen tais kadota viesti viimeksi ja haisi pahasti mokulle vaikka artikkelissa ei sitä lukenutkaan suoraan.

Onko Hommasta tulossa joku HS:n ja YLEn keskustelufoorumi, missä ei saa kyseenalaistaa uutisia? Olen saanut modejen palautteesta kyllä osviittaa siitä miksi tietyt asiat ovat niinkuin ovat ja kunnioitan sitä, mutta oletteko te modet itse ottaneet mitään tästä keskustelusta?

Jos se haukkuu kuin koira, kävelee kuin koira ja paskoo kuin koira, se on luultavasti koira vaikka waltamedia sitä ankaksi väittäisi.

5
Turkkilaiset lapset näyttelivät marttyyreja sotilasasuihin pukeutuneina saksalaisessa moskeijassa


https://www.kansalainen.fi/turkkilaiset-lapset-nayttelivat-marttyyreja-sotilasasuihin-pukeutuneina-saksalaisessa-moskeija/

Lainaus
Saksaa on järkyttänyt vastikään paljastunut video Herfordin turkkilaisesta moskeijasta, kertoo Neue Westfälische. Video ja sieltä otetut kuvat näyttävät lapsia sotilasasuissa marssimassa paraatimarssia ja kuolemassa marttyyrien lailla Turkin lipun alla.

“Uskonnollisten asioiden turkkilais-islamilaisen liiton” (Türkisch-Islamische Union der Anstalt für Religion, DITIB) moskeijassa neljästä seitsemään vuotta vanhat lapset marssivat leikkiasein varustautuneina ja sotilaspukuihin pukeutuneina. He huusivat äänekkäästi sotilaskomentoja ja suorittivat sotilaallisia tervehdyksiä.

Esityksestä nauhoitettu video ja kuvat ladattiin ensin Facebookiin, mistä ne on jo poistettu.

– Päätös esityksestä ja sen suunnittelu on tehty vanhempien toimesta, Ditibistä kommentoidaan asiaa. Ditibin jäsenen Necati Aydinin mukaan esitystä ei ollut suunniteltu julkiseksi.

– Kuvat Ditibin moskeijasta ovat häiriintyneitä ja täysin mahdottomia hyväksyä, Nordrhein-Westfalenin perhe- ja sisäministeriön  Joachim Stamp (FDP) sanoi.

– Minusta on kovin ongelmallista käyttää lapsia sellaiseen, mikä on täysin integraation vastaista ja ennemminkin rinnakkaisyhteiskuntien tunnusmerkki. Valtion ja yhteiskunnan tulee estää tällainen, poliitikko Tim Ostermann sanoi Tag24:lle.

No shit esitystä ei ollut tarkoitettu länkkärien silmille.. tätä me hyysätään, sitä että jo lapsesta koulitaan murhaamaan muita on OK, mutta siitä puhuminen onkin sitten jo rikos.


6
Lainaus
Toki anonyymisti saa kirjoitella. Mutta se ei poista vastuuta kirjoituksista.

Kirjoitat Pete kauniisti vastuusta. Vastuu kuuluu moraalisesti kannatettaviin arvoihin. Mitä mieltä olet poliittisen vastustajan työpaikalle soittelusta ja sen masinoinnista keskustelupalstoilla? Onko se mielestäsi moraalisesti väärin?

Älä ruoki trollia.

7
Eli Härkösellä on kyllä aikaa ja motivaatiota syyttää ja vaatia rangaistusta "laittomasta uhkauksesta", johon "valtiotason poliitikko" Jussi Halla-aho muka olisi syyllistynyt yhdellä lyhyen aikaa esillä olleella twiitillään, jossa ei mainita toimittaja Härköstä, ei uhata ketään tai mitään, eikä yllytetä ketään mihinkään, mutta "ei aikaa" tehdä rikosilmoituksia henkilökohtaisesti saamistaan viesteistä, joissa Härkösen mukaan uhattiin suoraan hänen henkeään.

Tarkoittaa, että Halla-aho ja Perussuomalaiset on taas järjestetty valtamedian kautta ties kuinka pitkän aikaa esille liitettynä väitettyyn rikokseen ja ajojahtiin, vaikka Härkösen väite ja syyte on täysin absurdi niin Suomen lain kuin kaiken logiikankin kannalta. Prosessi tulee jatkuessaan jälleen kerran osoittamaan, millainen kyseenalaistamaton valta medialla on ottaa joku maalitauluksi.

Pidän selvänä, että Härkösellä on tässä vaiheessa taustavoimia strategisen käräjöinnin kampanjansa tukena. Veikkaan samoja vihreitä, jotka käynnistivät aikoinaan "rasismi rikoslakiin"-kampanjan. Vihreiden eduskuntaryhmä tekikin eilen hallitukselle kirjallisen kysymyksen "vihapuheeseen puuttumisesta lainsäädännön keinoin".

Jos katsoo tätä hommaa kuin shakkipeliä niin tämä siirto on sotilaan uhraus. Eli en usko että tämä rikosilmoitus tulee kantamaan hedelmää, vaan se tehtiin jotta voidaan näyttää että nykyinen lainsäädäntö on hampaaton. Ja kun se on tehty, tulee varsinainen siirto, eli lakien muuttaminen. Ehkä sopivasti vielä ennen vaaleja niin rangaistuksen uhalla ei saa enää kyseenalaistaa lehdistön "totuutta".

Tai sitten olen vain liian vainoharhainen.. aika näyttää.8
Mutta jos ei kelpaa, teen sitten oman threadin. Oisi sen voinut omaksi threadiksikin siirtää.

Sinäkö et siis hyvällä usko, ettei tuo aihe kuulu Ulkomaan osastolle?

Mihin vittuun se sitten kuuluisi? Se ei ehkä kuulu siihen "Ulkomaiset rikosuutiset" threadiin, mutta uutinen on ulkomailta ja rikosuutinen. Ja lisäksi kyseessä on lesbopariskunta joten se (ehkä) liittyy löyhästi mokutukseen. Yleinen trendi tuntuu olevan että pedofiili on myös mokuttaja. Tätä ei tietenkään saada koskaan selville, koska kukaan ei edes näe uutista ja siksi asiaa ei seurata.


9
Olen huomannut trendin että viestit vain katoilevat. Tein tänäänkin postiin "Rikosuutiset ulkomailta" ketjuun missä viitattiin IL artikkeliin:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804122200872884_ul.shtml

Ulkomaan osion kirjoitusohje (olet sinä varmaan nämä lukenutkin, mutta ihan vain kertauksena):
https://hommaforum.org/index.php/topic,89312.msg1479357.html#msg1479357

Siitä ihan ensimmäinen kohta:
* Uutisten tulee liittyä aiheisiin maahanmuutto ja monikulttuurisuus.

Voi olla, että luin viestisi hätäisesti, mutta en löytänyt siitä mitään maahanmuuttoon tai monikulttuurisuuteen liittyvää.

Kyseessä ilmeisesti sateenkaaripariskunta joka käytti lasta hyväkseen, ei välttämäti mamu/moku juttu kylläkään, mutta ottaen huomioon ketkä mokutusta ajaa yleensä, ei luulisi että on niin kaukana aiheesta että pitää ihan poistaa viesti.

Mutta jos ei kelpaa, teen sitten oman threadin. Oisi sen voinut omaksi threadiksikin siirtää.

Mutta pointtini ei ole miksi poistettiin, vaan se että tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun viestejä poistellaan. Ja kun ei ole tietoa miksi eikä tietoa siitä että se on poistettu, se on huonompi juttu. Miten olisi jatkossa esimerkiksi sellainen toiminta että kun poistatte viestin threadista, ette poista viestiä, vaan laitatte sinisellä tägin "viesti poistettu" tms. Ja jos on aikaa niin vaikka lyhyt syy miksi.

Näin kirjoittaja tietää kuka hänen viestinsä poisti ja että se on poistettu. Lisäksi joskus myöhemmin nämä <viesti poistettu> viestit voidaan tagin ansiosta helposti siivota pois.

En mä ole modeille kaatamassa mitään hirveitä velvoitteita niskaan ja arvostan työtä, mutta kyllä se pelkkä viestien katoaminen haiskahtaa shadow bannilta (vaikkei sitä olekaan).
 

10
Eipä niistä viesteistä ole poiston yhtydessä juurikaan ilmoiteltu aiemminkaan, joten jos hipiä on kovasti herkistynyt viime aikoina, kannattaa varmaan pitäytyä kirjoittamasta.

Eli siis Homman kanta on: "Adminien päätöksiä ei tarvitse perustella ja ne voidaan tehdä anonyymisti ja salaa?".

Ehkä tämä olisi hyvä tiedottaa myös kaikille Hommalaisille, tietävät mihin ryhtyvät. Olin kuitenkin kuvitellut että ääritapauksia lukuunottamatta Hommalla kukoistaisi sananvapaus.

Se että "tehtiin ennenkin, et vaan huomannut" ei ole selitys sille miksi näin tapahtuu, pikemminkin raskauttava asianhaara.

11
En tiedä kuuluisiko tämä parannusehdotuksiin vai tänne, mutta tässä nyt kuitenkin:

Olen huomannut trendin että viestit vain katoilevat. Tein tänäänkin postiin "Rikosuutiset ulkomailta" ketjuun missä viitattiin IL artikkeliin:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804122200872884_ul.shtml

Sitten huomasin että koko viesti oli kadonnut kuin pieru saharaan. Tämä "shadow modding" on mielestäni moraalitonta. Jos viestejä editoidaan tai poistetaan modejen toimesta, pitäisi siitä jättää kuitti. Tämä eri asia on hirveän ison spammikasan poisto, jossa useamman viestin poisto voidaan kuitata yhdellä viestillä.. mutta näissäkin tapauksissa silti kirjoittaja tietää mitä hänen viestilleen on tapahtunut.

Mutta jos poisto tapahtuu nimettömästi ja ilman mitään ilmoitusta, mistä me tiedämme miksi se on poistettu? Jos viesti on asiaton, mutta emme saa tietää miksi (tai edes jos) viesti on poistettu, miten käyttäjät voivat edes oppia "paremmille tavoille"?

Hirveä haloo nousi Twitterin shadow banneista, mutta Homma tekee lähes samaa ja siitä ei puhuta eikä tilannetta paranneta, miksi? (insert foliospekulaatiot)

Tämän viestin poiston tai bannin sijaan arvostaisin kunnon vastausta. En privaa tämän yhden viestin poistaneelta modelta, vaan selityksen miksi viestit vain yleisesti katoilevat ilman mitään selitystä.

Olisi myös kiva tietää mitä wanhanajan modeilla on tähän sanottavaa, modeilitte vielä tai ette @Miniluv @kgb

12
Lainaus
Turun puukotusten sankari Hassan Zubier todistaa tänään oikeudessa - IL seuraa hetki hetkeltä
Toivottavasti kertoo sankaritarinansa. Se jos osoittautuu vääräksi niin syyllistyy väärään lausumaan tuomioistuimessa. Todennäköisesti kaikki uhreja auttaneet ovat kuultavana niin silloin vääjäämättä paljastuu sankarimatun rooli. Tokihan se paljastuu videoltakin.

Zubier ilmeisesti oikeasti yritti auttaa ja sai puukosta siitä hyvästä. Se kenestä sitä asiatonta sankaritarinaa tehdään on ihan toinen tyyppi.

Tietysti tasapuolisuuden vuoksi sankaria ois voinut rakentaa niistä Thor Steinar paitaisistakin joista on kuvatodistetta että ovat auttamassa (samalla hetkellä kun sankarimatu nojailee vieressä polviinsa).. mutta kun ei oikeen sovi agendaan.


13
Hommakerhot / Vs: Hommakerho Haltiala 2018
« : 11.04.2018, 16:23:49 »
Jos ois 9.6 tai 30.6 niin voisin jopa päästä ensimmäistä kertaa paikalle. Kerran liippas läheltä, mutta krapula voitti :(


14
Siitä anarkojen yrityksestä vielä. Oli yritetty auton bensatankin vierestä polttaa rengas. Ikävä kyllä tällaiseen oli varauduttu, kumia paloi vähemmän kuin vihreiden vaihtuessa suoran alussa kun jauhosammutin jo lauloi.

Tosin siinä 1-2m päässä käveli ihmisiä ja perheitä, joten jos bensatankki olisi kossahtanut niin olisi voinut tulla hiukan collateral damagea. Toisaalta anarkologiikalla nekin on syyllisiä koska käveli natsitapahtuman lähellä.


15
Jos Venäjää ei tosissaan yritetä hillitä, niin homma tuskin jää pelkästään näihin Ukrainan "sudeettialueisiin".

Voipi olla maailmanrauhan kannalta parempi jos Venäjä saadaan pullotettua ja sen laajennukset minimoitua joksikin aikaa. Aika tekee loput, Putin on jo 65.

Ymmärrän että jos ihan kuuma sota syttyisi, puhuttaisiin vain kuukausista, mutta Putinin suunnitelma näyttää olevan hidas semi-rauhanomainen laajentuminen. Aika loppuu kesken ennenkuin sudeettialueet.

Mutta toisaalta, jos Putin astuu sen veteen piirretyn viivan yli "lännen" puolelle, silloin ei pitäis enää keskustella tai puhua NATOsta, vaan käydä Ryssää vastaan liittoumasta huolimatta.

16
Huomenna mestoille. Tulee varmasti unohtumaton ja riemuisa päivä jota nimimerkin takaa tipsauttelevat, antifaa ja dimmua pelkäävät homma-aisurit ei tule koskaan kokemaan:)

Niinhän sitä luulis. Tonteillä nähdään.17
Tupa / Vs: Migrant Tales (yhdistetty)
« : 06.04.2018, 02:38:21 »
http://www.migranttales.net/does-data-harvesting-occur-in-finland-is-there-a-connection-beween-the-ps-2011-and-donald-trumps-election-of-2016/

Hommalla taisi olla joku 6000 jäsentä vuoden 2010 lopussa.

Huoh, taas on paskaa liikkeellä tuolta tyypiltä oikeen sankokaupalla. Oiskohan aika toistaa muutaman vuoden takainen koe? Jos kiinnostaa, pistä privaa ja suunnitellaan. Jotenkin on sellainen fiilis että Terrieri ei ole oppinut uusia temppuja ja tulee menemään samaan lankaan kuin viimeksi.


18
Kuinka moni aikoo ottaa osaa tulevaan sisällissotaan euroopassa, ja joko kädet syyhyää päästä laittamaan asiat järjestykseen?

Pitkään oli suunnitelma laajan mittakaavan white flight, mutta kyllä tässä alkaa kädet syyhyämään. #defendeurope

Tällä hetkellä kaikki julkisesti kansannoususta puhuvat merkataan varmasti polpon toimesta. Sen takia tästä pitääkin keskustella mahdollisimman laajalti ja avoimesti, koska silloin käy sama kuin terroristien seurannalle: Liikaa seurattavia.

Eli #defendeurope moodi päälle vaan joka iikalla, oli pahat mielessä tai ei.


19
En kerro yksityiskohtia mutta maskirovka ja sabotaasi ovat keinoni. Strategiaani kuuluu anonymiteetti, joten jos katoan foorumilta, se on merkki siitä että opsec on päällä. Isänmaallisissa miekkareissa en näyttäydy, mutta siellä toisella puolella tekemässä mitä sitten teenkin.

Et ole ainoa tuota harrastanut johon olen törmännyt.. respektiä.

20
En kommentoi tarkemmin mitä tekisin, koska nettipoliisi seuraa tätäkin palstaa haukkana. Äänestin kuitenkin kansannousun puolesta, koska hupiäänestys, heko heko.


21
Tämä tarkoittaisi Googlen sulkemista Eurostoliitossa. Minusta siinä Eurostoliitto ampuisi itseään pahasti jalkaan. Mistä me silloin esimerkiksi hakisimme tietojamme? Yandexista vai? Ja Facebookin tilalle tulisi VK. Ei kuulosta hyvältä sekään.

Löytyyhän muitakin hakukoneita kuin Google. Youtubelle on monta kilpailiijaa.. samoin Facelle. Mielestäni on hyvä asia jos mädäntyneet jättiläiset kaatuvat, tulee alalle tilaa uudelle innovaatiolle. Vai luuleeko kukaan että jos FB/Google/Twitter poistuisivat markkinoilta ei korvikkeita löytyisi? Toisaalta, luuleeko joku että G/FB antavat kilpailijoiden kasvaa rauhassa uhkaksi mikäli heillä on vielä määräävä markkina-asema?

22
Tupa / Vs: SPR:n rasisminvastainen viikko 19. - 25.3.2018
« : 22.03.2018, 22:13:08 »
<twiitti poistettu>

Editoin Höyry Häyrisen selostuksen tiukkaan pakettiin rasismin vastaisen viikon kunniaksi. Terapeuttista kuunnella. Kokeilkaa.

Oh you going to hell like Count Dankula now.. :)

Tuli kyllä kyynel silmään nauraessa..

23
Näissä Britannian grooming-jutuissa tuli esiin tilanne, jossa englantilaisia varhaisteinejä myytiin matujen omistaman taksiyhtiön tiloissa, siis asiakaspalvelu siellä. Tuli mieleen, että miksi niillä oli ylipäätään ehjiä autoja firman pihassa.

Kun ongelmaan puuttuminen viranomaistaholta viipyi vuosikymmeniä, eikä aktivismiakaan näkynyt. Keinoin, tai toisin keinoin.

Nimenomaan sama juttu tuli mieleen. Kebab "yrittäjät" ja taksi"yrittäjät" olivat kaikkien grooming juttujen sydämessä. Sama peli, pienempi pelikenttä ja kypsemmät uhrit.

Kyllä on ihanaa kun suomeen saadaan tätä ison maailman värinää.

edit:typo

24
Huivia vapaaehtoisuutta voisi verrata masokismiin.

Kyllä, jotkut pitävät VARMASTI huivia täysin vapaaehtoisesti.
Mutta ihmiset sallivat myöskin täysin vapaaehtoisesti itsensä väkivaltaisen ja alentavan kohtelun S/M sessioihin.

Masokismia saa harrastaa vasta kun on "ikää"
Huivia voi pitää "vapaaehtoisesti" vaikka pikkulapsesta.

Jos et halua piiskaa, voit sanoa ettei SM leikit kiinnosta
Jos et halua piiskaa, voit pukea huivin päällesi "vapaaehtoisesti".

Eli pointti on se että yksi on selvästi vapaaehtoista kaikille. Toinen on vapaaehtoista muutamille, pakollista lopuille.

edit: typo

25
<snip>

Mielenkiintoisen tekee tästä jutusta vielä se, että asian vei oikeuteen nimenomaan vihapuhepoliisi. Poliisi ei saanut keneltäkään rikosilmoitusta tai valitusta videosta, vaan Skotlannin vihapuhepoliisi päätti itse valittaa videosta.

Nyt on Markus Meechan hetki sitten todettu syylliseksi ja tuomio annetaan vajaan parin tunnin päästä klo 14 paikallista aikaa.


Nyt eikun hirveä paskamyrsky käyntiin. Oman koiran opetin jo hailaamaan.. pitää tehtä solidaarisuusvideoita ja levittään alkuperäisiä joka paikkaan jotta kaikki näkee mistä niitä tuomioita jaetaan (lehdissähän tulee lukemaan "vihapuheesta").


26
Tappoi abin käsipainolla. Istui 2v, yritti raiskata naistenpäivänä.


http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803132200807243_u0.shtml

Perustelu "monikulttuuri" epäilylle:
-etnisyyksiä ei mainittu
-kommentointi estetty
-uskonto motiivina (mutta ei mainintaa mikä uskonto)


Kai ihan perunanenä? Se tapettu oli somali.

Eli siis monikulttuurinen rikos. Tässä tapauksessa en voi vaatia tekijälle kuitenkaan karkoitusta, mutta elinikäistä voin.


27
Mä en leimoja välttele enää.

Mä olen natsi joka ei vihaa juutalaisia.

Mä olen rasisti joka ei välitä ihonväristä.

Mä olen fasisti joka haluaa jokaiselle sananvapauden.

Tämä pakottaa suvakit perustelemaan mikä on heidän mielestään natsi/rasisti/fasisti, ja silloin yleensä suurin osa järkevistä ihmisistä jotka keskustelua kuuntelevat voi vetää omat johtopäätöksensä.

Leino puhuu ihan asiaa.. ei meidän pidä kumartaa suvakeille. Joskus vuonna 2015 järjestettiin niin puhtoinen miekkari kuin voi olla. Plakaateissa luki mm. "Yes to borders, no to racism". Voitte kuvitella miten mielenosoitusta kuvailtiin waltamediassa ja parempien ihmisten piirissä. I'm a racist nazi fascist islamophobe and proud of it!
28
Tappoi abin käsipainolla. Istui 2v, yritti raiskata naistenpäivänä.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803132200807243_u0.shtml

Lainaus
Tappoi 17-vuotiaana abiturientin käsipainotangolla, istui kaksi vuotta - Uusi epäily: yritti raiskata naisen Espoossa naistenpäivänä

Asian tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Värtinen on niukkasanainen tutkinnasta. Hän kuitenkin vahvistaa eräitä perusasioita: asianomistajia on vain yksi, hän on täysi-ikäinen nainen sekä sen, ettei 23-vuotiasta epäillä ainakaan tällä hetkellä muista rikoksista.

Selvää on myös se, että mikäli törkeän raiskauksen yritys on tapahtunut, on tekoon liittynyt jonkinlaista väkivaltaa tai väkivallan uhkaa.

Rikoslain mukaan raiskaus on törkeä muun muassa, mikäli teolla aiheutetaan vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila, aiheutetaan erityisen tuntuvaa henkistä tai ruumiillista kärsimystä, rikos tehdään erityisen raa’alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla tai käytetään ampuma- tai teräasetta, muuta hengenvaarallista välinettä tai muuten uhataan vakavalla väkivallalla.

Yritys on rangaistava. Törkeän raiskauksen yritys tarkoittaa sitä, että vaara törkeästä raiskauksesta on ollut olemassa.

Isä kuuli outoja ääniä

23-vuotiaalla on rankka väkivaltatausta. Ollessaan vielä 17-vuotias hän tappoi käsipainolla 18-vuotiaan abiturientin.

Rikos tapahtui tekijän lapsuudenkodissa Espoon Leppävaarassa.

Abiturientti oli osallistunut viimeisenä elinpäivänään penkinpainajaisiin Helsingissä. Hän kohtasi 17-vuotiaan ja päätyi yöksi tämän kotiin.

Nuorukaiset viettivät aikaansa talon pohjakerroksessa, jossa oli nuorukaisen oma huone. Heille tuli riitaa uskonnosta. Riidan aiheesta oli tosin vain henkiin jääneen osapuolen kertomus.

...

Perustelu "monikulttuuri" epäilylle:
-etnisyyksiä ei mainittu
-kommentointi estetty
-uskonto motiivina (mutta ei mainintaa mikä uskonto)

Lainaus unohtui johonkin. Älä ole klikkisutenööri.

29
Ilmeisesti joku pieni fyysinen kontakti siinä tapahtui, mutta kuittaisin sen puhtaana vahinkona. Ei pitäisi lähteä märehtimään näillä. Jätetään uhriutumiset vasemmistoprinsessoille.

Njooh.. aihetta valitukseen on ehkä kuitenkin hiukan enemmän kuin monessa #metoo jutussa, mutta maalaisjärjellä ajatellen tässä ei kuitenkaan ole aihetta isompaan valitukseen.

Paavo kuitenkin vetäisi "mulla oikeus koska valehtelet ja en edes muista koskeneeni" kortin esille ja sitä on ihan asiallista puida:

1. Fyysisen koskemattomuuden raja rikkoutui (lievästi, mutta Arhinmäki valehtelee/ei muista/ei huomioi toista)
2. Arhinmäen valitus osoittautui aika turhaksi koska muutkin ilmaisivat "EU:n uskottavuuden parantamisen" yhdeksi kokouksessa keskustelluista asioista.
3. Oman koiran puraisu on aina kipeämpi kuin vieraan. Antaa #metoon syödä nyt Paavoa, vaikka meitä kuinka naurattaisi yliampuminen :)


30
Aletaan olla siinä pisteessä että nämä saavat tehdä ihan mitä vain, eikä siitä seuraa minkäänlaista reaktiota. Murhat, joukkoraiskaukset, terrori-iskut, you name it. Mikään ei muuta suvakkijunan kulkua raiteillaan. Punaviherfasistien puolesta tämä saa jatkua vaikka koko euroopan kattavaan kansanmurhaan asti, elettäkään ei tulla sen estämiseksi tekemään. On siis täysin turhaa esittää heille varoituksia tai ottaa esille näitä hirmutekoja varoitusten konkretisoitumisia, ei niillä ole fasisteille mitään merkitystä.

Lainkuuliainen kansalainen ei voi oikein muuta tehdä kuin yrittää herätellä lähimmäisiään ja äänestää oikein niin kauan kuin vaihtoehtoja on.

Jos laki ja järjestys on valjastettu hirmuvallan lakeijaksi, miksi olla lainkuuliainen?

Kukaan ei ajattele natsisaksaa tai neuvostoliittoa vastaan toimineita aktivisteja rikollisina, vai ajatteleeko?


Sivuja: [1] 2 3 ... 89