UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - vihapuhegeneraattori

Sivuja: [1] 2 3 ... 87
1
- Osalla on jo ranneke, mistä voi tehdä huomaamattomasti hälytyksen vain painamalla, mutta kaupunki aikoo tutkia ja panostaa turvateknologiaan lisää, Tirronen kertoo Iltalehdelle.


Auttaa kauhesti. Oli nappi vaikka suoraan yhteydessä poliisin ylinpään johtoportaaseen niin ei siitä ole hyötyä kun lähin partio on 30min päässä ja vastassa on astalon kanssa heiluva rikastusautomaatti.

Jokaiselle sossulle kyynelkaasut mukaan ja lupa käyttää niin johan alkaa puntit tasoittua.

2
Aloite on hyvä. Voin kyllä itse käyttää "maahanmuuttoskeptinen" nimitystä jos kaikkki niin alkaa tekemään.

En silti usko että sillä on mitään väliä suvakeille. Natsi on natsi on persupunaniskavaimonhakkaaja.3
^ Tuota juuri tarkoitin, että miksi suunnittelet älykästä puolueen rakentajaa liittymään sekopäiden joukkoon?
Ajatus kuulostaa sekop... erikoiselta.
Oikeuin fiksu osaa ohjelmoida idiootin tekemään kuten haluaa. Siksi joku normaali voisi liittyä tuonne.

Ihan niinkuin siellä ei olisi alussa ollut fiksumpiakin. De Wit vaan kampesi ne ulos.

Sama yhteistyökuvioissa. De Wit kyllä puhuu kauniisti face to face, mutta älä käännä selkääsi koska siitä törröttää puukko välittömästi.

Ja olen tässä samaa mieltä McGyverin kanssa, ketä järkevää yleensä kiinnostaa mennä noin ryvettyneeseen porukkaan. On toisiakin porukoita, tosin suurin osa muista porukoista on hiipunut jo ihan sen takia että suvakkien kanssa tappelemiseen menee 1/4 ajasta, De Witin (ja muutaman muun hajottajan) kanssa tappelemiseen 3/4. Ja ignorekaan ei onnistu koska De Witillä on käytössään useita 100% uskollisia trolleja jotka yrittävät sotkea muiden tekemistä, julkisesti tai kulissien takana.

Nimimerkki: Kokemusta On


4

Kiitos suht tyhjentävästä vastauksesta. Tämän perusteella itse ainakin arvelen, että juuri tämän räjähtäneen henkilön oli tarkoitus poimia tuo kassi.

Iltalehden jutussa olevasta kuvasta tuli väkisin mieleen Asterix ja gallialaiset:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201801072200651038_ul.shtml

Aika nuivaa tekstiä iltalehden kommenttiosiossa. Ja ihme että kommentointi on mahdollista.

Ei muuten ole enää, kiva kun varoitit niitä.

5
Näin etukäteen arvioiden, tuo Lauran uudenvuodenpuhe on loistava keksintö. Miksi vain istuvan presidenttiehdokkaan tulisi saada kerätä median ja kansalaisten huomio itseensä. Lauralla saattaa olla jopa sanomaa puheessaan, toisin kuin Niinistöllä, joka luultavasti lähinnä varoo ärsyttämästä ketään ja muistelee tänä vuonna tapaamiaan ulkomaisia merkkihenkilöitä ja käymiään presidentillisiä puhelinkeskusteluja ja asettaa itsensä omalle, ylhäiselle valtiomiesjalustalleen.

Koska se on voittava taktiikka. Uskoisin että jos voittava taktiikka olisi tanssia tiputanssia lavalla raakasti votkassa niin sekin onnistuisi koko kansan Saulilta.

Sorry oneliner.


6
Paja / Mitä uusia aiheita haluaisit Suomen Uutisiin?
« : 27.12.2017, 14:12:18 »
Yksi mitä kaipaisin enemmän olisi yhteenvedot, aikajanat, graafit yms. mistä saa vilkaisulla kuvan tilanteesta, mutta minkä yksityiskohtiin voisi lisäksi pureutua jos haluaa.

Tällaisia on monesti waltamediassa kuvaamassa kauan jatkunutta "juonta" kun siitä taas kerran kirjoitetaan. Miksei siis meidän puolella myös? Yksittäiset raiskaukset tulee ja menee, mutta esim. sattumuskartta olisi kova sana.
7
Lainaus
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005493831.html

Uutinen kerrankin niin lyhyt että mahtuu aloitukseen hyvin.

Lainaus
Venäjän presidentti Vladimir Putin soitti yhdysvaltalaiselle virkaveljelleen Donald Trumpille sunnuntaina ja kiitti häntä avusta terrori-iskun estämisessä, uutistoimistot kertovat.

Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:n Venäjälle kertomat tiedustelutiedot auttoivat Venäjän turvallisuuspalvelua FSB:tä hajottamaan äärijärjestö Isisin solun, joka suunnitteli terrori-iskua Pietariin, uutistoimisto AFP kertoo.

AFP:n mukaan Isisin solun tavoitteena oli tehdä itsemurhaisku 16. joulukuuta. Uutistoimisto Reuters kertoo, että hyökkäyksen kohde olisi ollut Kazanin katedraali ja että solun jäsenet on otettu kiinni.

Kazanin katedraali on Pietarin pääkirkko, joka rakennettiin 1800-luvun alussa.

Puhelussaan Putin lupasi, että Venäjä hälyttäisi Yhdysvaltojen viranomaiset, jos se saa jotain tietoa Yhdysvaltoja vastaan kaavailluista terrorihyökkäyksistä, Reuters kertoo.

Yleensä Trumpin pieraisukin saa aikaan otsikoita kolmeksi päiväksi. Nyt tällaista pientä asiaa kommentoidaan hädin tuskin twiittiä isommalla uutisella.


8
Onko Torniainen muuten ihan perus väkivaltarikollinen joka on löytänyt oivan paikan toteuttaa taipumustaan vai "aatteen mies".

Jätkä on aika aktiivinen kaikenlaisessa niiden toiminnassa (se näkyy vähä joka tapahtumas), mutta aika harvoin nyrkit heiluu. Uskoisin että hiukan molempia on totuus.


9
Poikkea vaikka Turun kaupunginkirjastossa joku iltapäivä, Kävin kahdesti,  enää en käy,  oli se älämölö Sitä luokkaa. Onneksi on oma sauna missä omat säännöt.

Silti, "kirjastot on kehitysmaalaisten basaareja"- yksi kirjasto iltapäivällä ei ihan tuota kriteeriä täytä. Mutta pitää poiketa toteamassa, tosin voi mennä kevääseen ennenkuin Turku osuu työmatkoille.

Leppävaaran kirjasto, iltapäivästä sulkemiseen. Varsinkin nuorten ja lasten alueet.

Samaa myös ainakin Entressessä. Omenassakin näin tätä, mutta paljon vähäisempänä.


10
Suvakit selvästi hakeutuvat tällaisiin positioihin mistä voidaan yhteiskunnan arvostettuja instituutioita mädättää. Ja heti kun tulee arvostelua, sanotaan: "Selvästikään arvostelijat eivät pidä sotaveteraaneista".

Ei pelkästään tämän ketjun aiheena olevassa liitossa. Soitin Suomen Yrittäjien eräälle neuvonantajalle kyselläkseni tietoja boikottipäivästä millä protestoitiin hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa vastaan ja vastaus oli "Eikö olis tärkeämpääkin tekemistä" ja perään -han argumentteja.

Sain toki palvelua kun sanoin että saat pitää omat mielipiteesi, mutta tämä on työasia joten eiköhän nyt puhuta ihan vaan siitä. Perhana kun en tajunnut etukäteen että tuollaista vois tapahtua, oisin laittanut nauhurin päälle, se oli aika mehevä puhelu.

Mutta joo, koska tämä liitto on selvästikin suvakoitunut, onko kenelläkään tiedossa liittoa joka tukee sotaveteraaneja ilman rahojen välistävetoa tai politikointia? Veteraanit ansaitsee kaiken tuen mitä me voidaan antaa, mutta en halua tukea sotaveteraanien ohella Suomen tuhoajia, tuskin veteraanitkaan sitä haluavat.
11
Nollatoleranssi seksuaaliseen häirintään kuulostaa hyvältä, koska hyvin harva kannattaa häirintää. Käytännössä se kuitenkin tarkoittaa nollatoleranssia seksuaalisuudelle, koska näissä asioissa ei ole yksikäsitteisen selvää rajaa.

Ainoa tapa nollatoleranssiin on siis lopettaa kaikki flirttailu, kaikki seksuaalisuudesta vitsailu tai puhuminen yleiselläkin tasolla (voi loukata ja luoda turvattoman ilmapiirin), kaikki koskettaminen, kaikki ulkoasun kommentointi, kaikki omat mahdollisesti seksuaalisiksi tulkittavat ilmeet ja eleet (liian pitkät katseet, liian epäilyttävät hymyt tai virnistelyt), liika tuttavallisuus (omg, yrittääkö tuo iskeä minua, sehän on häirintää?), yhteiset lounaat, kaikki kahdenkeskeinen vailla todistajia tapahtuva toiminta jne. Myöskään naapureita ei saa tervehtiä ilman, että se olisi heti seksuaalista häirintää (kiitos nimimerkki Bordercollidelle tästä lisäyksestä).


Eikö "antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa" ole seksuaalista väkivaltaa miehiä kohtaan? Meidän on siedettävä käytöstä ja pukeutumista mikä meissä aiheuttaa omasta tahdostamme riippumatta seksuaalisen kiihottuneisuuden tilan, koskettiin meihin tai ei.

Tasa-arvon nimissä pitää kieltää naisten harrastama seksuaalinen häirintä, provosoiva pukeutuminen, huulien lipominen kielellä, tikkarien ja jäätelöpuikkojen imeminen jne. Hyvä ratkaisu seksuaaliseen häirintään on poistaa miehiltä triggerit epäasialliseen seksuaaliseen käytökseen. Voitaisiin vaikka peittää naiset jonkinlaisella muodottamaksi tekevällä kankaalla ja peittää kasvot, varsinkin suu pois näkyviltä.

Lisäksi jos miehille tarjottaisiin tarpeeksi luvallista tarpeiden tyydytystä naisten kanssa, voisi monen tarve ahdisteluun vähentyä. Yksi ratkaisu voisi olla prostituoidut, mutta ehkä parempi olisi moniavioisuus. Jokaiselle miehelle voitaisiin antaa lupa naida vaikka 4 eri naista. Lisäksi naisten pitäisi avioliittoon astuttuaan luopua peruuttamattomasti seksuaalisesta itsemääräämisoikeudestaan, jotta miehet saavat varmasti tyydytettyä biologiset imperatiivinsä kotona.

12
3. Kun palaa myös roskis ja päiväkoti sekä autoja (pimeässä yössä)
-> todennäköisesti yhden pyromaanin iltapuhde. Voi olla minkä värinen vaan mutta todennäköisesti muna pystyssä tulipaloja toljottava nuorehko mies.

Jaa-a.. näillä tiedoilla ei voi johtopäätöksiä vetää, mutta jos arvata pitäis niin uskoisin rikastukseen jossa kolme eri tyyppiä/porukkaa toteutti kärvennyksen. Perusteet:

1. Kaikki palot syttyneet samoihin aikoihin kolmella eri rikastetulla alueella (Sunaan on tullut viimeaikoina paljon "uutta väkeä" kaupungin vuokra-asuntoihin. Olarin lähistö onkin jo aika rikas ja Kivenlahden alue on ökyrikas).
 
2. Ajoitus sopiva tähän Trumpin Jerusalem julistuksen protestointiin.

3. Pyromaanin runkkuhetki ei toimi niin hyvin jos kolmessa eri paikassa palaa. Jotta kyseessä random pyro, pitäisi niitä olla kolme, tai sitten pyron pitäisi olla sellainen ettei halua jäädä katselemaan liekkejä. Millainen pyromaani sellainen on?

Mutta kuten sanottu, keppostelijoita ei ole saatu kiinni joten vielä ei voi sanoa varmasti suuntaan tai toiseen. Eli ylläoleva on tosiaan spekulaatio, katsotaan myöhemmin miten hyvin pitää paikkansa.

13
Kylänraitti / Vs: Faktabaari ja Tuomas Muraja
« : 10.12.2017, 23:54:07 »
Mitä Faktabaari omin sanoin esittää olevansa:

Faktabaari on poliittisesti sitoutumaton ja kaikille avoin kansalaispalvelu. Se ei toimi minkään poliittisen puolueen puolesta tai puoluetta vastaan. Faktabaarin toteutuksen taustalla on Avoin yhteiskunta ry.

Olenko ainoa joka on huomannut boldatun kohdan tarkoittavan englanniksi Open society?

https://www.opensocietyfoundations.org/about

14
Lainaus
Suomi on Euroopan syrjivimpiä maita, osoittaa tuore EU-raportti – ”Tulos on selvä vahvistus siitä, että Suomessa on paljon rasismia”, sanoo yhdenvertaisuus­valtuutettu

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005485251.html

Oma nosto artikkelin tekstistä:

Lainaus
Joka neljäs haastateltu kertoi syrjinnästä. Määrä oli hieman pienempi kuin edellisessä raportissa vuonna 2009. Siinä syrjinnästä kertoivat etenkin romanit, Suomessa somalit.

Tutkija: "Onko sua syrjitty?"

Harmaahapsinen somali: "On joo, kauheesti."

Tutkija, itkua vääntäen: "Mä merkkaan susta kaks syrjintätapausta, kun sua on alaikäisenä lapsena noin traumatisoitu. Saisko olla oleskelulupa kans? ".15

Tässä on monokulttuuri fm liven pätkää, pätkä alkaa kohdasta, jossa edessä näkyy paljon marssijoita ja kuvaaja kääntyy ja jää paikalleen kuvaamaan kulkuetta ja sitä ryhmää on ja paljon.

https://youtu.be/U_qMVCd2rtA?t=16172


"Poliisiautossa on isänmaalliset siniset ja valkoiset valot."  ;D

Tuossa kohti muuten kuulee kun jengi alkaa huutamaan "Suomi", ilmeisesti huutelevien anarkojen kohdalla. Ikävää, koska marssirivistöä oli ohjeistettu hiljaisuuteen. Mutta toisaalta, saatte katsoa miten pitkä on letka ja miten harvaltaan on henkilökuntaa. Jos ensi vuonna vapaaehtoisia olisi enemmän, voitaisiin sääntöjäkin olla valvomassa kaikissa kohdin marssia. Ihan vaan vihjeenä jokaiselle jotka on "kauhean pettyneitä" johonkin järjestelyissä.
16
Väitän, että marssilla oli yli 6000 marssijaa, eikä välttiis riitä.

Toisaalta, jonkun nettiväitteen mukaan soihtuja olisi ollut 2200 ja ne olisivat loppuneet kesken. Kuitenkin selvällä enemmistöllä ainakin jossain videopätkässä näyttäisi olevan soihtu, mikä puhuisi sen puolesta ettei ihmisiä ole aivan hirveän paljoa enempää kuin se soihtujen määrä.

Soihtuja ei menny ihan kaikkia, yli 100 jäi ainakin käteen kun katselin jälkisiivouksessa. Tosin monella ei ollut soihtua. Uskon että 6k on liian iso arvio.. poliisin arvio 2800 on varmaan aika tarkka. Ehkä jopa 3000 marssin alkuvaiheessa.


17
Media kaivaa kuoppaansa..

Jutussa "kananmunanheittelijät" on käännetty 612-marssijoiksi. Ei tämä Suomen media enää hirveästi eroa Völkisherbeobachterista? Journalistin ohjeet? Ovatko ne jotain syötävää?

https://m.iltalehti.fi/kotimaa/201712062200585665_u0.shtml

Tässä uutinen kuvan muodossa, niin ei tarvitse klikkailla roska-aviiseja.

Anna Egutkina on kunnostautunut mm. "natsit pahoinpitelivät raskaana olevan somalinaisen" artikkelillaan, mistä ei päästänyt irti edes videoiden tultua julki. Ihme että vain noin vähän valehteli tällä kertaa.


18
Ylen suorasta kuvasta yritin arvioida etäisyyttä ja rinnakkain marssivia. Rinnakkain meni 4-6 ja rivistö oli pitkä.  Poliisin arvio / laskelma perille tulleista 2800:sta on oikean suuntainen. Päädyin itse hiukan yli 3000:n lukemaan, mutta eipä se numero nyt voi kenelläkään kovin tarkka ja samalla oikea olla.

Useita jäi marssin varrella pois (terveiset marssin peräpään vanhemmalle herrasväelle mukavasta kävelystä Hankenin kulmille) kuka mistäkin syystä. Mutta toisaalta marssiin liittyi (myös takaisin) väkeä pitkin matkaa. Viimeisimmät jotka näin liittyvän olivat pari uussuomalaista jostain tummemmasta osasta afrikkaa, puhuivat aika hyvää suomea keskenään.19
Kuvakaappaus IS:n 612-streamistä. Poliittisten tunnusten piti olla kulkueessa kielletty. Vastarintaliikkeen jäsenet aikovat kuitenkin näköjään marssia omia tunnuksiaan käyttäen.

Tuo oli hiukan paha paikka JV:eille, vaikka ei MITÄÄN tunnuksia ei hyväksyttykään, vaatteissa olevia logoja oli pakko katsoa läpi sormien koska tuossa kelissä ei mieheltä voi takkia riisua. Kaikki plakaatit, liput, viirit yms. oli määräys heittää helvettiin.

En ole itse kuin pieni osanen tuossa koneistossa, mutta uskoisin että ensi vuonna on varmaan teroitettu myös tuota vaatteiden puolta. Joka vuosi hiukan paremmin.

Marssilla oli kuitenkin hyvä tunnelma. Väkeä oli jos jonkunlaista.. jotain perheen pienimpiäkin yritti pysyä mukana mutta kyllähän se näytti kantamiseksi menevän muutaman kanssa. Kaikilla kuitenkin vain se yksi yhteinen asia, osoittaa kunnioitusta sille työlle minkä edelliset sukupolven olivat tehneet. Oma lisäni oli sitten surra sitä miten helpolla sen työn hedelmät jaetaan pois, mutta se ei kuulunut viralliseen agendaan enkä sitä ääneen marssilla lausunut.

20
Nyt on potentiaalisesti mahdollisuus maksaa potut pottuina.

https://www.youtube.com/watch?v=WfTTb_ZcktQ

21
Ihan noin pahasti ei ehkä käy, mutta minun mielestäni 612-yhdistys tekisi viisaasti, jos tiedottaisi jo ennakkoon, että on tietoinen, että paikalle on tulossa ennakkotietojen perusteella tuttu häirikköjengi lastentilaisuuden varjolla, ja toivoo erikseen, että poliisi ei salli 612-kulkueeseen kohdistunutta hyökkäystä, jota anarkistit hakevat.

Tiedotettu on tässäkin ketjussa että Poliisi on sanonut: 612 töölöntorilla, toinen tapahtuma jossain muualle koska on aiemmin ilmoitettu. Se että joku suvakkipoliisi vielä pitää jotain epävarmuutta ilmassa antamassa "sopu sijaa antaa" lausuntoja on eri juttu, sille ei voi mitään.

612 on töölöntorilla ja ei sinne muita mahdu, piste.

^^
Ylläoleva ei omaa spekulaatiota vaan tietoa suoraan 612 organisaatiosta, erittäin luotettavaksi tunnetulta henkilöltä.

22
Pientä kritiikkiä onnenonkijoiden Helsinkiin houkuttelua vastaan:

Kun ajan oloon Helsingin systeemi tulee romahtamaan tulijoiden määrän alla, pääsee vihervasemmisto sanomaan, että kaikki olisi toiminut aivan hyvin, elleivät maahanmuuttokriittiset olisi pilanneet hyvää asiaa ja houkutelleet maahan tuhansia ja tuhansia 'asiakkaita'. Eikä meillä olisi mitään siihen sanottavaa.

Ymmärrän toki hyödyttömien pummien houkuttelun siinä mielessä, että se nopeammin ja tehokkaammin osoittaa systeemin järjettömyyden ja moraalittomuuden.

Mutta kannattaako silti leikkiä tulella? Kun maahanmuuttokriittiset houkuttelevat maahan pummeja ulkomailta, ovat hekin osasyyllisiä noiden pummien tekemiin raiskauksiin, tappoihin, ryöstöihin ja murhiin.

En haluaisi vajota Sipilän ja muiden mielisairasta politiikkaa ajavien tasolle.

Tavallaan hyvä pointti, mutta mun idea ei ollut houkutella pummeja, vaan ihan tavallisia ihmisiä maista missä sairauksienhoito on erittäin kallista. Esim. jenkeistä. 10000€ palvelumaksu syöpähoitojen järjestämisestä täällä on pientä verrattuna siihen mitä maltaita vastaava hoito maksaa jenkeissä.

Ja tämä asiakaspiiri tuskin rupeaa heti raiskaamaan ketään kaduilla.

Itärajan takana on myös suuri Hepatiitti-C epidemia, joista jokaisen lääkkeet pelkästään 50000€, hoitokulut päälle. Paljon halvemmalla pääsee jos tulee Helsinkiin hoittamaan itsensä meidän palvelumme kautta.

Sopimuksiin voidaan lisätä klausuuli että mikäli hoidettava syyllistyy vakavaan rikokseen hoitojen aikana, henkilön passi ja tiedot toimitetaan viranomaisille, jolloin kaveri voidaan tunnistaa ja karkoittaa.


23
"Poliisi itsenäisyyspäivästä: Kyllä sopu sijaa antaa"

Poliisi on edesvastuuton idiootti. 3000 marssijaa ei mahtunut torille viime vuonna. Nyt väkimäärä tuplaantuu, jos kasvu edellisestä vuodesta pysyy samana. Sitten vielä toinen tapahtuma samalle paikalle!!! :facepalm:

Kun tähän Lisätään tähän poliisit, lehtimiehet ja vastamielenosoittajat, niin ilmassa alkaa olla katastrofin ainekset.

Se on ilmeisesti tarkoituskin.

Siellä on sen verran jämäkkää miestä turvaamassa tilaisuutta että kaikki vasemmiston provot päättyy nopeasti. Eikä niistä anarkoista ole muuhun kuin rähinöimään tapahtuman reunalla ja juoksemaan karkuun. Yhtään kertaa eivät ole tulleet uhittelusta huolimatta iholle aukomaan päätään ainakaan allekirjoittaneelle. Se tapahtuu aina jostain poliisirivistön takaa.

Joka vuosi vasurit yrittää jotain, ja joka vuosi marssille tulee vain enemmän ihmisiä, milloin ne oppii?

24
Tulipas mieleeni uusi liikeidea, Paperless tours.

Tarjotaan seuraavanlaista terveydenhoitopalvelua ulkomaalaisille.

1. Kun henkilö saapuu maahan, otamme lentokentällä passin talteen ja viemme Meilahteen.

2. Autamme tulkkauksessa, jotta potilas saa vaivansa selvitettyä.

3. Hoitojen loputtua limusiini hakee Meilahden pihasta ja vie lentokentälle, missä passi "löytyy".

Markkinoinnin hoitaa Helsingin kaupunki, loput maksaa asiakas. Ehkä tällaiseen humanitaariseen toimintaan voisi hakea jotain valtion avustusta myös.

Mä olen ihan vakavissa valmis sijoittamaan moisen bisneksen aloittamiseen, jotta saadaan Helsinki kyykytettyä oikein kunnolla. Aikaa mulla on huonosti, mutta resursseja sitäkin enemmän. Jos joku vakavissaan kiinnostuu, mua saa paiskata ysärillä.
25
Paperittomien salainen klinikka, joka esiteltiin Ylen paikallisuutisissa. Miksei viranomaiset hae noita lääkäreitä sun muita kuulusteluihin ja ratsaa paikkaa?
Jos joku tietäisi tuon klinikan sijainnin, voisiko hän vaatia poliisin puuttumaan asiaan ja jos viranomaiset eivät toimisi, voisiko siitä tehdä tutkintapyynnön tms.?
http://www.globalclinic.fi

Luulet että poliisi ei ole jo paikalla käynyt useasti hakemassa pettyneitä asiakkaita rauhoittumaan? Tai muuten tietäisi missä sijaitsee. Ei laittomasti maassaolevien löytäminen ole vaikeaa, sitä ei vain haluta tehdä. Pohjia tässä haetaan.

Tarkoittaa kuitenkin sitä että täytyy nyt ihan tosissaan alkaa miettiä että mihin siirrän firman. Verotus tulee Suomessa kiristymään ja kun niin käy, vedän liipaisimesta ja siirrän narikan Viroon tai Britteihin.

26
Nää jutut on meille kaikki win-win scenaarioita. Tässä tapauksessa Win on se että stadilaiset tulevat nopeammin tajuamaan että heidän kukkarollaanhan tässä ollaan. Kallion kapakoissa ollaan varmaan tänään juhlatuulella mutta kun lasku tulee maksettavaksi, krapula on kauhea.

Kaikki merkit viittaavat siihen että tämä kansa ei opi kuin pohjan kautta käymällä. Ja mikä parempi kuin se että pohja alkaisi häämöttää jo ennen ensi vaaleja.


27
Jos olisin Hännikäinen niin vaihtaisin aloituspaikan suosiolla vaikka tuonne Topeliuksenpuistoon (eli siis puistoon, joka on Tölö Gymnasiumin ja Töölön kirjaston välissä). Tai miksei vaikka Sibelius-monumentille?

Juu, annetaan vasurien ajaa aina pois. Tämä "lastentapahtuma" syntyi eilen. 612 oli tiedossa jo vuosia. Se joka viimeksi tuli apajille, pitää siirtyä. Lastentilaisuus olisi varmasti muutenkin parempi järjestää jossain puistossa. Mutta tässähän on kyse trollaamisesta ja konfliktin luomisesta. Ehkä jopa niin että anarko tulevat "lastentilaisuuteen" ja sen varjolla iskevät kansallismielisten kimppuun. Vastatoimilta suojaudutaan sitten lasten taakse.

En yhtään ihmettelisi jos siellä olisi lauma anarkoja lempitoimittajansa kanssa haastamassa riitaa ja vain odottamassa että saataisiin joku provosoitumaan ja sitten otettua kuva niin että siinä näkyy vihainen kansallismielinen ja lapsia.

Ihan standardivasuripaskaa.


EDIT: Poliisi sanoi että "lastentapahtumalle" on haettu lupaa, mutta sitä EI ole myönnetty, koska 612 "perinteinen".


28
Freesiä miekkaria, Anter Yacan kuvaama video missä (jotenkuten) selviää että Narinkkatorilla pidetty mielenosoitus Libyan islamitista orjakauppaa vastaan on vasemmiston ja muslimien järkkäämä tapahtuma. Ilmeisesti tummemmat afrikkalaiset ja Libyalaiset itse ei pitäneet kovin paljoa tästä. Ja en ihmettele. On sama kuin natsit tulis sanomaan juutalaisille että "Mitä jos pidettäis miekkari noita keskitysleirejä vastaan".

https://pt-media.org/2017/11/28/musimijarjestot-yrittivat-tuoda-helsingissa-propagandaansa-vasemmiston-avulla-tekeytymalla-libyan-orjakaupan-vastustajiksi/


29
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« : 25.11.2017, 21:29:48 »
Ystäväni sai tänään hallinto-oikeudelta päätöksen, jossa negatiivinen turvapaikkapäätös palautetaan migrille uutta päätöstä varten. Tähän mennessä prosessi on kestänyt 2v 3kk. Kuinka kauan uuden päätöksen saaminen voi tässä vaiheessa kestää? Jos nyt tulee toistamiseen negatiivinen, onko seuraava mahdollinen valitusinstanssi KHO vai palataanko tässä ns. nollapisteeseen?

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155381538218533/


Onko videota jossain tallessa? Postaus on "salaperäisesti" kadonnut. Oli ilmeisesti liian hapokasta RHC:lle.


30
Lainaus
Do you believe that all cis-men are rapists?

No, of course we do not believe that. On the contrary, we don’t know which men are guilty of the sexual offenses towards others at for example music festivals, and that is why we are creating a free zone where people who are not cis-men can feel safe. We simply want to be able to visit a festival without being scared, so during these two days cis-men will have to find something else to do.

Mitä jos vaihdettaisiin termin "cis-mies" tilalle termi "immigrant"?
Entä jos ei puhuttaisi vain festivaalista, vaan koko maasta, tai ehkä koko euroopasta?

Logiikka on täsmälleen sama kuin meillä. Rajat kiinni haittaväelle. Ihme etteivät näe itse tuota, mutta ideologia sokaisee kummasti.

Sivuja: [1] 2 3 ... 87