UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - vihapuhegeneraattori

Sivuja: [1] 2 3 ... 86
1
Ok, kerro minulle, miksi ihmisille olisi tällaisessa tapauksessa se tärkein tieto, täsmälleen mistä kyseinen murhaaja on syntyjään tai mikä hänen etninen taustansa on? Oliko vaihtoehtomediassa kaivettu esiin hänen synnyinmökkinsäkin? Jos ei, miksei, jos kerran ihmiset haluavat niin "täsmällistä" tietoa murhaajasta?

Kiinnostaa itseäni ainakin sen takia että ko. etnisyys tässä maassa nostettu jalustalle ja väitetään viattomaksi, uhriksi korkeintaan.

Me nuivat tiedämme että uhreja on kantaväestö, joten tietysti olemme kiinnostuneita siitä miten "kiltit vieraat" kohtelevat "rasistista kantaväestöä".

mutta oikeasti, jos väsemmisto myöntää faktat (että tietyt tyypit tekevät rikoksia enemmän kuin toiset), niin ei mulla olisi kiinnostusta todistaa faktoja, koska ne olisi jo yleisesti hyväksytty. Hommalaiset sen sijaan kokevat että näin ei vielä ole, joten tapauksia ylikorostetaan jotta viesti menee varmasti perille.

Tämä vain tietysti oma pers..mielipide.

2
Aika kovaa spekulaatiota vaikka faktaa ei ole juuri lainkaan.

Itse aion odottaa tarkempaa tietoa (en kuitenkaan mitaan valtamedian julistusta, koska niita ei tule jos tekija ei kantis) ennenkuin tuomitsen. Mutta varaan oikeuden lyoda taalla foorumilla tekijaa kuin vierasta sikaa taustaan katsomatta. Ja lupaan lyoda kantista tuplasti pahemmin, niilla kun ei ole sita "Mutta meidan kulttuuri" selitysta.


3
Toki voi ottaa pois ja laittaa takaisin, mutta vain sillä tavalla että ns. ilmoittaa koneelle että aikoo tehdä niin - miten se nyt menikään, poista asennettu laite tms komennon kautta. Jos ko. komentoa ei käytä, niin muistitikku saattaa kärähtää.

Eiköhän se poistamisesta koneelle ilmoittaminen liity välimuistin flushiin.

Ja aika OT muutenkin tämäkin keskustelunhaara. On ilmiselvää että v2017 Katja Kettu-palkinto parhaasta uhriutumisesta naisoletettuna menee Rebecca Härköselle. Joten voi olla että kyseessä on olematon vika.

4
Tupa / Vs: Masentunut mamu
« : 25.10.2017, 21:22:15 »
Maahanmuuttaja joka tarvitsee kotouttamista on haittamaahanmuuttaja. Se PS rp jota minä äänestän vastustaa haittamaahanmuuttoa.

Kotoutuminen tapahtuu käymällä koulunsa, menemällä töihin ja elämällä lakien mukaan, vaatimatta ja hyväksymättä mitään etuoikeuksia ja helpotuksia. Näin kun teette muutaman sukupolven niin se on siinä.


Kun tarkoitan kotouttamista, en tarkoita mitään tukien antamista tai jotain laiva matkoja. Esim Maahanmuuttajia pitäisi pistää asumaan Suomalaisissa lähiöissä. Itse asuin Suomalaisessa lähiössä kun Suomeen tultiin, niin siinä tuli opittua Suomen kieltä ja kulttuuria.  Suomen kansalaisuuden pitäisi ansaita vaikkapa työllä. Jos saat työstä enemmän rahaa kuin siitä, että istut kotona, niin se houkuttaa monia ihmisiä väkisin töihin. Kansalaisille pitäis ainoastaan antaa sossu luxuurin.

Oikea asenne sulla on ollut maahan kotoutumiseen ainakin.

Itse olen sitä mieltä että tuolla asenteella varustetut saa tulla, muut pitää potkia vittuun. Ei tule silloin mitään kotouttamisongelmia.

Jos taas itse koet olevasi jotenkin ulkopuolinen koska olet kotoutunut mamu, niin se on oman pääsi sisällä. Tule käymään vaikka Hommakerhossa joskus jos kaipaat hiukan sosiaalista kanssakäymistä kantisten kanssa. Heck, pistä mulle privaa jos asut PK seudulla, mennään vaikka tuopilla ja voit kertoa asioista omasta näkökulmastasi. Mielelläni kuuntelen kotoutuneiden mamujen kokemuksia, kotoutumattomistahan ei tule muuta kuin kitinää ja rasismiulinaa.


5
Junes näyttää kyllä siltä että jos olisi 90-luvun alussa kävellyt stadissa kaljupäitä vastaan, niin olisi saanu kylmää kyytiä :)

Ennenkuin maahanmuuttajat lisääntyi, niin kaljupäiden roskasakki vainosi kaikkia suomalaisia jotka eivät sopineet heidän määrittelemään muottiin. Tätähän ei esim Junes ymmärrä.

Ja silloin kaljupäitä ei arvostettu. Nyt heidän arvonsa nousee kohisten ja sinä et tunnu tajuavan sitä etkä sen syitä.

6
Ei aseta Suomi. Kyllä se on joku henkilö tai hyvin eksklusiivinen ryhmä, joka näitä suojatyöpaikkoja junailee ja itsensä mokanneille puupäille yrittää järjestää.

Ei hillotolpan puolesta maansa pettänyt ole mokannut. Hän on tällä hetkellä voittaja. Me voidaan paheksua, mutta sillä on rahaa ja valtaa. Meillä on poliisi ja natsileima niskassa. kumpi voitti?


7
Kovasti puhetta asiasta mistä ei ole mitään yksityiskohtia.

Jos perjantaina poltat pilveä bileissä ja maanantaina menet autolla töihin, niin olet ”huumekuski” jos poliisi asian sattuu tarkistamaan. Poliisin on pakko sakottaa vaikka kuski ei oikeasti ole huumeissa. Maanantaiaamuna on aika monta väsynyttä kuskia liikenteessä jotka on ihan oikeasti vaarallisia.

Jos armahdettu rikos oli "rattijuoppous pilvessä", mikä tarkoittaa monesti ns. väärää positiiviä, niin olen kyllä sitä mieltä että ei ois tarttenut edes tuomita. Nimenomaan kannabiksen hajoamisaineet on samoja kuin esim. närästyslääkkeiden hajoamisaineet. Ja näitä ainakin pikatestit mittaavat.

Toisaalta, kannabiksesta tulee yleensä sakkoa, joten epäilen että tämä huumekuski ajoi kovemman kaman vaikutuksen alla ja/tai sai aikaan jotain kunnon tuhoa.

Voi olla että olen väärässä, kun en ole asiaan perehtynyt lainkaan.


8
Niinistöllä on varsin erikoinen näkökanta parisuhdeväkivaltaan. Hänhän oli vastaan lakia raiskauksesta avioliitossa. Horinat "anteeksiannosta" oli märkää rättiä niille, jotka eivät saa määrätä omasta kehostaan avioliitossa. Raiskaus on aina raiskaus ja erityisen paha rikos ihmiseltä, johon uhri on luottanut.

Nämä armahdukset kertovat kyllä valaisevalla tavalla Niinistön arvomaailmasta.

Termi "Raiskaus avioliitossa" on märkä rätti jokaisen kunnollisen kundin naamalle. Miksi vitussa mun pitää hillitä itseni avioliitossa tai muutenkaan jos pahin mahdollinen rangaistus on ehdonalainen tai armahdus.


9
Ihan pikkuisen on pakko kaataa jäitä hattuun. Rekan uittaminen Suomesta Ruotsiin tai päinvastoin ei ole mikään läpihuutojuttu. Vaatii oikeasti tietämystä maiden välisestä rahtiliikenteestä jotta sen rekan saa laivaan, ilman että se ratsataan viranomaisten toimesta jo satamassa...

Ok, pakettiauto sitten.

Tai 4 pakettiautoa, pysäkoityinä sopiivin kohtiin laivan sisällä. Ottaen huomioon että autokannelle pääsee vapaasti, pommin voi kätkeä autoon, käydä hakemassa, kiinnittää suoraan laivan runkoon, hypätä laivasta paikassa missä kaveri on kumiveneellä odottamassa ja sitten 30 min kuluttua kosahtaa. 60 min päästä laiva on pohjassa.


10
Sori skandien puute:

Ottaen huomioon etta vastapuolen argumentit Trumpia vastaan oli predikoitu pitkalti Russia-narratiivilla ja silla etta tarinat Clintonien korruptiosta ovat vain tarinoita, on tama tilanne aarimmaisen kutkuttava.

Jos  tama korruptio tulee todistettua, muuttuu muiden syytosten vaittaminen salaliittoteoriaksi ja Russia-trollaukseksi aika kestamattomaksi. Jos tasta tulee oikeasti saadaan pitavat todisteet ja syytteet aikaan, Trumpin 2020 uudelleenvalinta muuttuu yllattaen aika todennakoiseksi. Ajatelkaa, vastakkain "Paha Trump / anti-korruptio Trump" (riippuen katsantokannasta) ja joku Deep State / Business eliitin ehdokas... kumpaa aanestaisitte itse?


11
Voi kun eroaisivat. Loppuu tulonsiirrot ja joutuvat EU:n markkinoille paasyn hinnaksi ottamaan pakolaisia "paikkaamaan tyovoimapulaa" :)


12
Nyt menee jo liian varovaiseksi. Miksi me EMME saisi muka tehda listaa poliitikoista joita emme aio aanestaa?


13
Naiskollegaansa auttamaan mennyt miestarkastaja joutui neljän nuoren silmittömän väkivallan kohteeksi.
Pahoinpitelijät selvisivät lyhyillä ehdollisilla tuomioilla.

:facepalm:

Missä perkeleessä viipyy laki, jolla perseilijöille saadaan edes rangaistus?

Mene tekeen itse sama, saat tasan selville missä laki piileskelee.

14
Kranaatilla?

15
Mitäs todistelemista tässä enää vaaditaan, kun hoitaja on jo itse rehennellyt asialla?

Oli juuri joku puhaviherpoliitikko joka rehenteli huumeiden kaytollaan. Poliisia ei kiinnostanut, koska ei tarpeeksi nayttoa.


16
Lisäksi Nelson Mandela tuskin tunnistaisi nykyistä maatansa. Luvatusta rauhanomaisesta rinnakkaiselosta ei ole tietoakaan. Valkoisten etninen puhdistus maaseudulla on jo lähes loppuun saatettu, iso osa farmareista on siirtynyt naapurimaihin viljelemään jos on henkensä kanssa karkuun päässyt.

17
Kamalaa tekstiä tulee tällä surkeella puhelimella ja näill kabanosseilla.
Eniveis. Viesti toivottavasti tuli selväksi.
Kenellekään ei ole ollut tarkoitus varsinaisesti vittuilla eikä vähtellä kenenkään ponnistuksia yhteisen asian eteen. Pikemminkin päinvastoin :-)
Halusin vain ilmoittaa näkökantani että lässyttämällä ja pyytelemällä ei mitään tulla näissä asioissa saavuttamaan. Parikymmentä vuotta on kokeiltu ja tulos on pelkkää väheksyntää halveksuntaa ja vittuilua. Paskansyöttölusikka on vaihtunut jo talikkoon ja eliitin päätä ei huimaa lainkaan vaikka veri jo lentää.
Johtopäätökset pitää vetää jossain vaiheessa ja kysyä itseltään että olisko musta kenties johonkin muuhunkin kuin ulinaan...

En vittuile itsekään. Ymmärrän sun pointtisi, yritä ymmärtää mun pointti.

Haluaisit siis että "noustaan barrikadeille", mutta et ole itse kärjessä koska pelkäät että kukaan ei seuraisi. Miten ikinä voisit tietää että kanssasi samaa mieltä olevia on enemmän.

Mutta jos tarpeeksi moni kokoontuu yhteen sanomaan että "PERKELE!"?

Se on uhka.
Vaikka suurin osa/yksikään mielenosoittajista ei olisikaan oikeasti valmis aloittamaan mitään, päättäjien pitää harkita sitä että jos jossain pitäjässä, (mä katon teihin päin härmäläiset) saadaan se avoin konflikti aikaan, miten moni lähtee mukaan. Se on yks hupsis kun tässä maassa tulee jemmasta aseita niin maan perkeleesti. Mutta kuten sanoin:

Jostain pitää aloittaa.


18
Uho oli alkuunsa niin kovaa järjestäjillä että hetken kuvittelin että jotain ehkä tapahtuukin. Sittetsen muistin että ollaankin Suomessa 2017. Ihan turha sinne on mennä itseään nolaamaan pyytelemällä itsentäänselvyyksiä kuten lakien noudattamista kun päättäjien totaalinen halveksunta kansalaisia kohtaan on tiedossa.

"Menkää tee muut edellä, mä kannustan sohvalta".

Ei väki ala tekemään mitään kun niitä on 100-200 ja poliiseja saatavilla tuplat ja niillä aseet. Mutta jos miekkarissa on vaikka 1000-2000 henkeä, asetelma on toinen, sillä luo jo uhkaa ja uhka on painetta.

Syitä jättää tulematta mielenilmauksiin on tuhat ja lisää voi keksiä kun ne debunkataan. Ymmärrän että paikalle tuleminen voi olla joillekin vaikeaa, joillekin se voi vaatia rohkeuttakin, mutta se että paikalle saapuneita henkilöitä mollaa "omat" kotisohvaltaan koska heitä on liian vähän ei mene mulle kaaliin. Selittäköön joku sen logiikan millä vastarinta saadaan nousemaan jos kaikki odottaa että toiset hoitaa homman?

19
Luultavasti japanilaisturisteja tekemässä seppukua, koska muumimukit Stockmannilla myyty loppuun.

Ei muuten ole. Japanilainen ois hoitanut homman kerralla kunnolla. Siellä olis kadulla kasa suolia, litroittain verta ja irtopää. Vieressä lappu missä pyydetään anteeksi sotkua.

20
Lainaus
Ahvenanmaan edustaja Brit Lundberg puolustautuu Hufvudstadsbaletista, ettei nähnyt Suomen ehdotuksella olevan menestymismahdollisuuksia, joten hän halusi etsiä puheenjohtajana kompromissin.

Mikä se kompromissi sitten oli? Kuulostaa aika paksulta shaibalta maineensa pelastamiseksi.

Koska kyseisen ehdotuksen hylkayksen ratkaisi Brit itse, ei voida sanoa etta Suomen ehdotuksella ei ollut mahdollisuuksia. Se oli Brit Lundbergin aanesta kiinni. Kaikki muu on selittelya.


EDIT: toinen ehti ensin, mun viestin saa poistaa.

21
Lainaus
– Viimeistään. Ja jos ei kaadu, keskusta häviää tulevat vaalit. Sipilä on hieno mies, mutta jos hän jatkaa, keskusta häviää. Puolue etsii jo tällä hetkellä uutta puoluejohtajaa. Niin raakaa kuin se onkin, Korhonen toteaa.

Haiseeko tuosta jotenkin se etta ollaan vain vaihtamassa keulakuvaa, ei puolueen suuntaa?


22

Tätä on se todellisuus vanhustenkotihoidossa, jossa tapahtuu käsittämättömiä laiminlyöntejä muuallakin kuin Hangossa. Miettikäähän, että vanhus maksoi siitä, että näännytetiin nälkään...


En yhtään ihmettelisi jos jonain päivänä omainen menisi haulikon kanssa antamaan palautetta. Jos omat vanhemmat olisivat kuolleet noin, olisin voinut olla ensimmäinen.


23
Outi Popp voisi toimittajana laittaa asiat kerralla kuntoon. Laivalla Tukholmaan ja sieltä julkisilla Rosengårdiin. Yksin tai kaksistaan jonkun toisen naistoimittajan kanssa, miksei jotain homomiestä myös mukaan. Ei pitäisi olla mitään pelättävää. Kamera mukaan, mikki käteen ja tekemään reipasta haastattelua paikallisten kanssa. Koko päivän kiertelisi ostareita ja tekisi havaintoja ja haastatteluita. Helppoa kuin heinänteko.

https://youtu.be/Qk35-_t0S0E?t=184

Rosengård on Malmössä. Tukholman tunnetuin värisevä lähiö on Rinkeby.

Rinkebystä tuli mieleen Jussi Huhtela, joka aikoinaan ilmoitti lähiön olevan turvallinen ja käyvänsä itsekin siellä. Vilkaisin "miehen" twitteriä ja siellä ilmeisesti vieläkin kiusataan raukkaparkaa siitä, haastetaan käymään siellä kameran kanssa jne.. ei näy olevan lähdössä jostain syystä. Oiskohan kuitenkin niin että itsesuojeluvaisto voittaa ideologian :)

24
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709062200375713_u0.shtml

"Poliisi vapautti Kyyjärven turvapaikanhakijaperheen isän ja lapsen - perheen käännyttämisestä päätetty luopua"

VMP

25
Ei taida Juha Sipilällä olla kaikki muumit laaksossa. Johan sen pitäisi olla kaikille selvää, että sensurointiyritykset ja poliittisen poliisin rollaattorimummojen jahtaaminen väärien sanojen johdosta johtavat vain pohjattomaan vihaan ja ne ovat vain polttoainetta liekkeihin.

Tuota.. ei se tunnu olevan selvaa. Mika on selvaa on se etta ihmisten niskaan saa paskantaa ja nama eivat tee asialle yhtaan mitaan muuta kuin narisevat netissa.

Sori skandien puute, ulkomainen kone.

26
Suositeltavaa luettavaa / Vs: Blogi: Kyuu Eturautti
« : 29.08.2017, 11:23:25 »
Hauskaa huomata että netissä anonyyminä vaikuttava porukka ei hyväksy eroilmoitukseksi (vapaaehtoistyöstä!) "Itseäni ja lähipiiriäni on uhkailtu" henkilöltä joka on pari vuotta toiminut pyyteettömästi asian hyväksi.

Jos edes puolet hommalaisista olisi 1/4 yhtä aktiivisia kuin Kyuu, meillä ei olis mitään ongelmia maahanmuuton kanssa.
27
Paja / Vs: Mielenilmaus terrorismia vastaan Hki 26.8.2017
« : 25.08.2017, 19:53:24 »
Anarkistit ja vihervasemmisto ovat varmaan jo kyhänneet vastamielenosoituksen eli mielenosoituksen terrorismin puolesta?
Ei ole terrorismin puolesta vaan rasismia vastaan. Tänään on stadissa terrorismin ja sukkien vastainen tapahtuma.

Eli siis osoittavat mieltä rasismia vastaan kohdistamalla sen terrorismin vastaiseen mielenosoitukseen. Tarkoittaako se että terrorismin vastustaminen on rasismia?

Mutta ilmeisesti vasemmisto on huolestunut siitä että väki alkaa heräämään Ruususen unestaan ja tajuamaan miten pahasti meitä on kusetettu. Terrori-isku samana päivänä kuin "Nuku rauhassa" kampanja huipentui :)


28
Paja / Vs: Mielenilmaus terrorismia vastaan Hki 26.8.2017
« : 24.08.2017, 23:19:29 »
HUOM! Tapahtuma on klo 15 NARINKKATORILLA! Senaatintorilla kaupallinen tapahtuma joka estää sinne pääsyn.

Sieltä marssi Sipilän huvilalle kesärantaan jossa lasketaan hautakynttilät.

 


29
Lainaus
Husu ansaitsisi syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan huomioiden Turun terrori-iskun välitön ajallinen yhteys. Vihapuhetta kantasuomalaisten mustamaalaamiseksi ja valhetta vihan lietsomiseksi. Kokeneena poliitikkona ja palkittuna toimittajana Husu ei voi väittää kirjoittaneensa tätä ymmärtämättä sanojensa merkitystä. Toivottavasti poliisi tutkii.

saa nähdä saako kukaan rikosilmoitusta aikaan. Ei ne nimittäin tutki jos ei ilmoa tehdä. Meitä on täällä Hommalla vain 10k. Katsotaan aktiivisuusprosentit :)30
Husu Hussein väittää FB:ssä että Helsingin Myyrmäessä olisi puukotettu kahta mamunuorta viime yönä. Kostoksi Turun terroristi-iskusta. Yhtä somalia ja pahasti puukosta saanutta arabia. Tekijät poliisilla kiinni. Husu väittää myös keskustelleensa somalin äidin kanssa.

Toivottavasti ei pidä paikkaansa. Husu saisi esittää jonkinlaiset todisteet näille väitteilleen.

Ei pitäne.. Husu on jo jotain selitelly twitterissä että "tietojen vahvistaminen on lehdistön tehtävä", ilmeisesti viitaten halliksen kommenttiin. On kyllä vähän erilainen tilanne keksiä itse päästä tollainen tarina ja Halliksella levittää toisen kirjoittamaa (tosi) tarinaa.


Sivuja: [1] 2 3 ... 86