UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut Uuno Nuivanen tänään kello 13:01:39 »
Puten kone laskeutui juuri.
2
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut jka tänään kello 13:00:37 »
Tuo on kuitenkin yksityiskohta, joka pistää silmääni. Vähän kuin laittaisi melonille suunnitellun lippalakin omenan päähän tai jotain.

Itseasiassa kun tarkemmin katsoo niin tuo autohan näyttäisi vielä rumemmalta jos siinä olisi matalaprofiilisemmat renkaat. Tuossa kuvassa näkee miten helvetisti siinä pitää olla maavaraa sekä myös jousitusvaraa lokasuojissa. Renkaat ei ole alkuunkaan rumin yksitykohta tuossa vaan nimenomaan nuo humveetäkin suuremmat joustovarat. Jos renkaat olisi yhtään pienemmät niin se näyttäisi vielä enemmän melonin lippalakilta omenalla.
3
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 12:51:33 »
Itseasiassa ei nolottaisi pätkän vertaa vaikka Putin ajaisi 1200-ladalla.

Kuvitelkaa miltä molemmat pressat näyttäisivät Stalin 1200:ssa!
4
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut JulmaJuha tänään kello 12:50:58 »
Ylen nettiuutiset:
Lainaus
Helsinki Loves Trump -ryhmän perustaja ylistää idoliaan: "Hän edustaa yhdysvaltalaisia tavallisia ihmisiä ja siksi hänestä on tullut meidän sankarimme"

https://yle.fi/uutiset/3-10306401


Ihan hienoa, että herra Bunders tälläisen järjesti. Olisi kuitenkin voinut ottaa näiltä meidän kommunisteiltamme mediaoppia ja esittää asiat mahtavammin, kuten:

Tulossa on jättimäinen suurtapahtuma jossa koko Suomen kansa tervehtii ja juhlii iloissaan maailman tärkeimmän johtajan saapumista rakkaaseen Suomeemme.

Ja iskulauseita:

Koko Suomi rakastaa Trumpia! sekä
Herra Trump, koko Helsinki toivottaa teidät sydämellisesti tervetulleeksi!


Mutta kiitos, sillä ilman herra Bundersia vasurit olisivat saaneet aivan yksin määritellä Suomen kansan mielipiteen ja ilmapiirin ulkomaiselle medialle.
5
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 12:40:23 »
Hirveää bullshitbingoa nuo soros-sponsoroitujen mielenosoittajien haastattelut. Samat kliseet kaikissa vastauksissa. Ainoa ero on aggressiivisuusasteessa. Heidi Hautala oli vähiten aggressiivinen.
6
Jostain luin että Ranskan joukkueesta 3/4 on joko maahanmuuttajia tai näiden jälkeläisiä. Vaihtopenkin miehitystä ei olisi Senegalin vastaavasta erottanut. En silti tiedä mikä tuon tekee monikulttuuriseksi, monietniseksi kylläkin. Kuten ei työpaikalla, ei jalkapallojoukkueessakaan voi olla useita eri kulttuureja, päinvastoin, täytyy olla yhteinen visio ja pelisäännöt. Siihen ei tietenkään ihonväri sinänsä vaikuta.

Sen verran useaan otteeseen eri selostajat ja kommentoijat pyörittelivät näitä sanoja - myös Ruotsin zlatanittomasta yhteishengestä sekä Sveitsin "muukalaislegioonasta" - että pidän itsestäänselvyytenä YLEn prepanneen antirasismi- ja mokutusteemoilla. Tosin kaikki ei mennyt putkeen siltä kannalta, kuten nimenomaan Ruotsin ja Sveitsin osalta.

Joka tapauksessa kisojen yksi mielenkiintoisimmista pelaajista oli ranskalainen ("ranskalainen") Mbappe. Melkoinen vipeltäjä.
7
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut Skeptikko tänään kello 12:34:29 »
Mielenosoittajia kerääntyy Helsingin Kaisaniemeen – Trumpia ja Putinia vastustava joukko suuntaa kohti Finlandia-taloa
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005758299.html

Lainaus
Facebookissa tapahtumaan on ilmoittautunut noin tuhat ihmistä.
Helsingin Kaisaniemenpuistoon on puolenpäivän jälkeen kokoontunut noin 90 mielenosoittajaa. Helsinki against Trump and Putin -mielenosoituksen on tarkoitus lähteä puoli kahden aikaan siirtymään kohti Finlandia-taloa.
8
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut HMV tänään kello 12:31:28 »
Ylen nettiuutiset:
Lainaus
Helsinki Loves Trump -ryhmän perustaja ylistää idoliaan: "Hän edustaa yhdysvaltalaisia tavallisia ihmisiä ja siksi hänestä on tullut meidän sankarimme"

Helsinki Loves Trump -ryhmän perustaja Markus Bunders on ilahtunut presidentti Donald Trumpin lämpimistä sanoista Suomea kohtaan. Ryhmä aikoo näkyä Helsingin katukuvassa hymyilemällä ja olemalla läsnä ylpeästi suomalaisina, "ilman poliittista agendaa".

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump kehui Suomea vuolaasti aamiaistapaamisen alussa Mäntyniemessä maanantaiaamuna.

Trump sanoi aamiaistapaamiselle arvostavansa Suomea paljon ja kiitteli presidentti Sauli Niinistöä vieraanvaraisuudesta.

– Suomi on mahtava maa, Trump lausui kohteliaasti.

Helsinki Loves Trump -ryhmän perustaja Markus Bunders on tyytyväinen ja silminnähden ilahtunut kuullessaan Yhdysvaltojen presidentin näkemyksistä.

– Se tuntuu aivan erinomaiselta. Me olimme eilen vastassa häntä ja hänen puolisoaan. Me vilkutimme ja hymyilymme hänelle, hän ja Melania vilkuttivat meille takaisin. Kansainvälinen uutistoimisto AP oli mukanamme ja he välittivät hymymme maailmalle. Olemme hyvin tyytyväisiä, että hyvä ilmapiiri on siirtynyt eiliseltä tähän aamuun, Bunders kertoi Ylen haastattelussa tunnelmistaan punainen Make America Great Again -lippalakki päässään.

Yle seuraa Trumpin ja Putinin tapaamisen edistymistä hetki hetkeltä.
Suomalaiset Trumpin ystävät perustettiin kolmisen viikkoa sitten

Helsinki Loves Trump, eli suomalaiset Trumpin ystävät -ryhmä on perustettu kolmisen viikkoa sitten. Bunders kertoo, että suomalaiset Trumpin ystävät aikovat näkyä Helsingin katukuvassa hymyilemällä ja olemalla läsnä ylpeästi suomalaisina. Varsinaista poliittista agendaa ryhmällä ei perustajansa mukaan ole.

Bundersin mukaan ryhmän varsinainen tavoite oli alkujaan toivottaa presidentti Trump tervetulleeksi, sekä tehdä se positiivisella tavalla, hymyillen.

– Tässä olemme onnistuneet. Tänään on meidän kaikkien vuoro nauttia siitä, että meillä on näin ihania vieraita täällä kylässä, Bunders linjaa.

Bundersin mielestä Donald Trump on kaikista sopivin henkilö maailman vaikutusvaltaisimmin ihmisen tehtävään siksi, koska hän "edustaa tavallisia ihmisiä".

– Me arvostetaan aivan hirveästi tavallisia ihmisiä. Olemme suomalaisten, länsimaisten, kaikkien maailman tavallisten ihmisten puolella. Donald Trump edustaa yhdysvaltalaisia tavallisia ihmisiä. Hän on heidän äänensä maailmalla. Sitä kautta hänestä on tullut meidän sankarimme, Bunders ylistää.
Tavallisten ihmisen asialla, yhteisellä arvopohjalla

Helsinki Loves Trump -yhdistyksen perustaja näyttää kokevan Trumpin paitsi hyväksi esikuvaksi ja tavallisten ihmisten asiamieheksi, myös kovia uhrauksia tekeväksi henkilöksi.

– Hän on vaivautunut edustamaan meitä ja tekee työtä meidän puolestamme. Yhdysvaltain kohdalla hän tekee työtä Yhdysvaltojen puolesta ja me teemme samaa työtä täällä Suomessa, Bunders hehkuttaa.

Miestä ei huoleta edes se, että suurin osa suomalaisista ei pidä mielipidemittausten mukaan Trumpista kovinkaan paljoa. Siitä pitää huolen yhtenäinen arvopohja.

88 prosenttia vastaajista arvioi Ylen kyselyssä Trumpin kärjistäneen yhteiskunnallista keskustelua ja lisänneen aggressiivista kommentointia sosiaalisessa mediassa.

– Uskon, että suomalaiset jakavat samanlaisia arvoja kuin Trump ja hänen kannattajansa. Ei me niin kauhean erilaisia olla. Imagokysymykset aina kärjistyvät mediassa ja ihmisten mielissä. Me yritämme luoda positiivista henkeä – sekä henkilöön, politiikkaan, että tähän tapaamiseen. Meillä ei varsinaista poliittista agendaa ole.


https://yle.fi/uutiset/3-10306401
9
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut törö tänään kello 12:29:12 »
"Asiantuntija" toisensa jälkeen todistaa miten "tietämätön" ja onneton Trump on kerjätessään huomiota maailmalla. Kokous tulee kuulemma "epäonnistumaan", siitä tulee "katastrofi", Trumpilla ei ole "venäjäkokemusta", YLE:n studiossa toimittaja naureskelee yhdessä "asiantuntijoiden" kanssa Trumpin tyhmyydelle jne. jne.

Tuo friikkisirkus vääntää nyt analyysiä kunnon fake news -hengessä. Jopa se, että kokous oli Gorbatsovin idea, on onnistuttu jättämään pois, että jäisi enemmän tilaa repiä hatusta jotain sontaa.

Tulee taas se fiilis, että Ulkopoliittiselle instituutille ja Aleksanteri-instituutille pitäisi keksiä kuvaavammat nimet, jotta niistä olisi helpompi hankkiutua eroon lopullisesti. Bäckmanhan on kanssa näitä ilveilijöitä, ja kun sen oppii tuntemaan, niin tuntee kaikki muutkin.
10
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut Dangr tänään kello 12:26:59 »
"Tuo on kuitenkin yksityiskohta, joka pistää silmääni. Vähän kuin laittaisi melonille suunnitellun lippalakin omenan päähän tai jotain."

Minusta tuo näyttää tosi hienolta, ihan tulee mieleen Ukin automuseossa oleva Maybach.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10