UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017–2021 -> 1 viesti/jäsen/vrk  (Luettu 2127798 kertaa)

Petri_Petri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 535
 • Liked: 322
http://yle.fi/uutiset/3-9416180?origin=rss
Lainaus
– Me pyrimme työskentelemään niin, että suhteemme vahvistuu yhteistä vastuuta jakamalla, [Meksikon presidentti Enrique Peña] Nieto totesi diplomaattisesti.

Jos käännös on oikea ja määritelmä siitä on diplomaattisuus, niin Pena ja diplomaattimääritelmän sanoja elävät illuusiossa, ei todellisuudessa.

Kun Trump sanoi USA:n tekevän oman juttunsa oman maansa eduksi, niin "yhteisen vastuun jakamisen" ehdottaminen on samaa kuin Guatemala sanoisi Meksikolle, että "suhteemme vahvistuu yhteistä vastuuta jakamalla". Tuo on narsistien käyttämä metodi ja menee läpi tietyntyyppisille ihmisisille. Euroopassa se on mennyt läpi, ei kyllä mene Trumpille läpi.

Yhteisen vastuun jakamisen vuoksi EU on mennyt perseelleen. Vastuun jakamisen ehdottajat eivät halua luopua omasta hyvästään vaan jakaa vain itselleen negatiivisia asioita muiden kanssa. Lopputulos on se, mitä Suomessa ja EU:ssa nyt tapahtuu.

Mulla on vähän liikaa vastuita, voitaisko jakaa sitä jotta suhteemme vahvistuu?

Lainaus
Meksikon viennistä noin 80 prosenttia viennistä suuntautuu Yhdysvaltoihin. Tullimuuri olisi myrkkyä viennille.

Yhteinen vastuu ilmeisesti tarkoittaa ettei Trump saisi tuohon puuttua.

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/ulkomaat/item/128503-meksikon-presidentti-haluaa-kunnioittavat-suhteet-trumpin-kanssa
Lainaus
Meksikon presidentti Enrique Pena Nieto sanoo toivovansa "kunnioittavia" välejä Yhdysvaltain uuteen presidenttiin Donald Trumpiin. Pena Nieto kuitenkin vakuutti samalla perjantaina, että hän suojelee maansa etuja Yhdysvaltain kanssa käytävässä kaupassa.

Meksikon presidentti tviittasi, että hänen maansa ja pohjoisnaapurin uusi hallitus luovat kunnioittavan keskusteluyhteyden.

Sama kuin talvisodassa Suomi olisi sanonut toivovansa "kunnioittavia" välejä Stalinin kanssa. Tarkoitan tällä sitä, että kun toisella on voima ja ärsyyntymys, niin silloin Paasikiven määritelmän mukaisesti ei pidä inistä kunnioituksen puutteesta.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/trumpin-puhe-koettiin-uhkaavana-mtv-n-asiantuntija-ja-kirjeenvaihtajat-analysoivat-valtaannousun-vaikutukset/6272908
Lainaus
Pelkona on, että Trump on nyt vastaus ja malli erilaisille autoritäärisille maille ja johtajille, jotka ovat vahvistuneet myös Euroopassa.

Sehän on kansallisvaltioiden idea, olla oma juttunsa naapurimaihin verrattuna. Paluu perusasiaan, todellisuuteen, joka muodosti valtiot.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sdp-n-edustajat-trumpista-usa-kapertyy-puhe-oli-juuri-niin-paha-kuin-pelattiin/6272652
Lainaus
Yhdysvallat käpertyy Donald Trumpin virkaanastujaispuheen perusteella, sanoo SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne Twitterissä.

Rinteen mielestä nyt tarvitaan eurooppalaista yhteistyötä.

Niin, miksiköhän Trump ei halua olla tuossa mukana!

porrasaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 702
 • Liked: 271
Sioni kirkoittaa plokissaan:
Lainaus
Trumpin puhe oli taattua tavaraa. Mitä todella tapahtuu, jää nähtäväksi.

Totta. On ihan mahdollista ja jopa todennäköistä, että Trump myy perseensä persujen ja Sionin tapaan. Toki yhtä radikaaliin perseenmyyntiin on vaikea yltää, mitä Sioni on tehnyt.
Mitäs se on luvannu? Jotain teollisuustyöpaikkoja joihin presidentti tuskin paljoa voi vaikuttaa ja muuria rajalle jossa on jo aita?
Jälkimmäinen varmaan vertauskuva. Puhetta ei viitti kuunnella, tilanteethan muuttuu kumminkin joten tuskin siinä mitään merkityksellistä.

Yhdet tanssiaiset jäljellä lähetyksessä
https://www.youtube.com/watch?v=crR6Rys4usA

porrasaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 702
 • Liked: 271
https://www.youtube.com/watch?v=oJguJPQGVoA
Mielenosoituksissa kyynelkaasu käytössä.

Rauno Murju

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 691
 • Liked: 1271
Ainakin hesarin trumpettiin liittyvissä jutuissa kommenttiosion näyttää vallanneen vasemmistoliberaalien nuoriso-osasto tyhjästä polkaistuine uusine nimimerkkeineen, suorine solvauksineen sekä mukaälykkäine analyyseineen siitä, kuinka kammottava asia on päässyt tapahtumaan.

Epäilen masinointia ja mielipiteenvaikuttamista "enemmistön" esimerkin kautta koska kadulla ja työpaikoilla puhutaan asioista jotain ihan muuta.

porrasaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 702
 • Liked: 271
Ainakin hesarin trumpettiin liittyvissä jutuissa kommenttiosion näyttää vallanneen vasemmistoliberaalien nuoriso-osasto tyhjästä polkaistuine uusine nimimerkkeineen, suorine solvauksineen sekä mukaälykkäine analyyseineen siitä, kuinka kammottava asia on päässyt tapahtumaan.

Epäilen masinointia ja mielipiteenvaikuttamista "enemmistön" esimerkin kautta koska kadulla ja työpaikoilla puhutaan asioista jotain ihan muuta.
Jospa toimittajat itse kirjoittelee niitä?  ;D
En mä ainakaan kenenkään kanssa livenä ole trumpista puhunu, netissä vaan näitä lukenu, ketään ei kiinnosta ulkomaan jutut niin paljoa. En kyllä ole töissä joten ehkä vaikuttaa, politrukit työpaikoilla omaa puoluetta ajaa. Urheilut lähinnä puheenaiheena ollu mulla.
Sinänsä kun oikein mitään ei muuta ainakaan suomen kannalta se kuka siellä pressana, onko toi jonkinlainen yritys liittää sitten trumppia johonkin suomalaiseen joka niitten hörhöjen mielestä kielteistä? Vai kiinnostaako toimittajia (tai mitä lie ovatkaan mielipidekirjoittajat, en ole niitä lukenu) oikeasti jenkkien politiikka?

https://www.youtube.com/watch?v=oJguJPQGVoA
Mielenosoitus jatkuu mutta taitaa olla niin paljon virkavaltaa paikalla ettei mitään tapahdu.
« Viimeksi muokattu: 21.01.2017, 07:08:44 kirjoittanut porrasaa »

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 229
 • Liked: 10683
 • Punavihreäkriittinen
Toivottavasti Ruotsi ja Saksa pääsee Trumpin uuteen "Axis of evil" ryhmään mukaan. Jos ruotsindemokraattien ja AFD:n eristäminen jatkuu, niin ehkä sinne pitää myös viedä "demokratiaa" :-)
We are at a crossroad. Mankind will divide into two groups: one that keeps hybridizing & auto-domesticating in the cities, & another that will stay away from the "diverse" cities & will instead seek rural life & artificial hardship, to become better & REVERSE the domestication.

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 331
 • Liked: 14240
Joskus muinoin punikit saarnasivat meille maailman tilaa:
- Amerikka paha, NL hyvä
- Amerikka pois Euroopasta, Lähi-Idästä ja Afrikasta
- Pahalla Amerikalla on huonot suhteet hyvään NL:oon, Amerikalla tulisi olla hyvät suhteet, kuten Suomella NL:ään
- Nato on paha ja sitä ei tarvita

Ja nyt, Trump
- Ilmoittaa Amerikan roolin vähenentämisestä kaikkialta maailmasta
- On rakentamassa parhaat suhteet NL:ään, ja Putin myös tukee tätä
- Ilmoittaa NATO:n tarpeettomaksi nykypäivään

Ja katso, nyt punikit Rinne ja Tuppurainen kitisevät vaikka Trump on toiminut juuri niiden askelmerkkien mukaan, mitä punikit onat peräänkuuluttaneet vuosikymmenet.

Kuinkas se nyt näin?
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 740
 • Liked: 6865
Maailmanloppu Suomen osalta on ilmeisesti peruttu? Iltap*ska löytää jutussaan positiivisiakin puolia siitä että suurvaltajohtajat tulevat
hyvin juttuun keskenään.


Lainaus
Asiantuntijoiden mukaan Donald Trumpin lämmittelemät Venäjän suhteet voivat hyödyttää myös Suomea ja taloussuhteita.

  Mutta voisiko Yhdysvaltain uudesta presidentistä olla jotain hyötyä Suomelle? Kuinka syvältä pitäisi kaivaa, jotta Trumpista löytyisi myönteisiä puolia?

Iltalehti haastatteli kolmea suomalaisasiantuntijaa, jotka yrittivät.

Suomen johtaviin Venäjän tuntijoihin kuuluva Aleksanteri-instituutin johtaja, professori Markku Kivinen sanoo, että ainakin Venäjän suhteen Trumpin lausunnot ovat olleet yhteistyöhakuisia.

- Se on seikka, joka kannattaa noteerata. Se tarkoittaa samalla sitä, että siinä saattaisi aueta dialogisemmalle suhteelle, Kivinen pohtii.

Hänen mukaansa nyt saattaa avautua mahdollisuus lämmittää kylmän sodan suuntaan taantuneita suurvaltasuhteita.

- Jos päästään niin pitkälle, että mennään kohti liennytystä, se on aina Suomelle edullista. Sanktioiden poistaminen helpottaisi suomalaista bisneksen tekemistä ja suomalaista edunvalvontaa Venäjällä. Ne ovat positiivisia tekijöitä.

loput yllättävät huomiot linkistä:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701202200057357_uu.shtml
« Viimeksi muokattu: 21.01.2017, 07:27:14 kirjoittanut räsänen »
"Jo joka viides päiväkoti-ikäinen on Turussa vieraskielinen. (10kk - 6-vuotiaat 21,2%).

Väestönmuutosprosessi ei ole syntynyt suomalaiseen kansallisvaltioon itsestään, vaan sen ovat aikaansaaneet puolueet maahanmuuttopolitiikallaan."

- Ville Tavio, 20.7.2021

Kuli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 990
 • Liked: 4131
 • Let no man pull you so low as to hate him. M.L.K.
Obama oli kaiketi hyvää tarkoittava mies, mitta presidenttikausi oli paljon melua tyhjästä. Saatan olla ajatukseni kanssa yksin, mutta Trumpin alkanut MAGA-aikakausi herättää minussa toivoa paremmasta ja luottamusta tulevaisuuteen. Kun USAlla menee hyvin, muullakin maailmalla menee hyvin.

Kyllä kyllä....hyvää tarkoittavat ihmiset aseistavat terroristeja ja tuhoavat kokonaisia valtioita...golfin pelaamisen ja patologisen valehtelun lomassa nuollen sionistien persettä. Joo tottakai Obongo oli "hyvää" tarkoittava presidentti jos "hyvää tarkoittavana" pidetään täydellistä psykopaattista massamurhaajaa.

Jos totta puhutaan, niin Obama kuuluisi teloituskomppanian eteen ihmiskuntaa vastaan tekemistään rikoksista ja suorasta valtiopetoksesta, koska on aseistanut terroristeja ja mahdollistanut niiden kouluttamisen.

Se kuka Obamaa jotenkin hyvänä presidenttinä pitää on jossain ihan omassa todellisuudessaan.
Kiitos kaikesta Rähmis.

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 408
 • Liked: 4208
Farage foxille kommentaattoriksi. Aika yllättää.

Lainaus
Nigel Farage to become commentator on Rupert Murdoch's Fox News

Former Ukip leader’s love affair with Donald Trump’s America grows as he lands political analyst role on US news channel

https://www.theguardian.com/politics/2017/jan/20/nigel-farage-fox-news-commentator-donald-trump-rupert-murdoch

porrasaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 702
 • Liked: 271
Farage foxille kommentaattoriksi. Aika yllättää.

Lainaus
Nigel Farage to become commentator on Rupert Murdoch's Fox News

Former Ukip leader’s love affair with Donald Trump’s America grows as he lands political analyst role on US news channel

https://www.theguardian.com/politics/2017/jan/20/nigel-farage-fox-news-commentator-donald-trump-rupert-murdoch
Puolue onnistui tavoitteessaan. Sitten tietty syytä ettiä uusi jopi jos edellinen onnistui. Onko toista puoluetta joka olisi onnistunut?
https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdistyneen_kuningaskunnan_itsen%C3%A4isyyspuolue
Lainaus
brittiläinen euroskeptinen, nationalistinen, konservatiivinen ja populistinen puolue, jonka tavoite on erottaa Britannia
No en viitti alkaa paremmin katteleen oliko muitakin tavoitteita mahdollisesti  :o

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 301
 • Liked: 1808
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.


Kyllä kyllä....hyvää tarkoittavat ihmiset aseistavat terroristeja ja tuhoavat kokonaisia valtioita..
Jos totta puhutaan, niin Obama kuuluisi teloituskomppanian eteen ihmiskuntaa vastaan tekemistään rikoksista ja suorasta valtiopetoksesta, koska on aseistanut terroristeja ja mahdollistanut niiden kouluttamisen.


Todellisessa maailmassa on toki hyvö muistaa sellainen seikka että Obama ei näitä peliliikkeitä kyennyt tekemään ilman republikaanienemmistöisen senaatin tukea. Eli pitäisikö kuitenkin sen vastuun olla niillä "kyllä" nappien painajilla? Niiden koko tarkoitushan on blokata presidentin sellaiset toimet joilla ei ole senaattorien tukea.

Presidentillähän ei mitään diktaattori valtuuksia ole..
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 255
 • Liked: 11325
Jos totta puhutaan, niin Obama kuuluisi teloituskomppanian eteen ihmiskuntaa vastaan tekemistään rikoksista ja suorasta valtiopetoksesta, koska on aseistanut terroristeja ja mahdollistanut niiden kouluttamisen.

OK, mutta ojennatko tämän kunnian vain Obamalle vai myös muille Yhdysvaltojen edellisille presidenteille, vai vain demokraateille...?
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 331
 • Liked: 14240
Ihan tällainen yleinen kommentti Trumpista, ja mitä hänestä liikkuu satamäärin netissä ja medioissa: alastonpatsaita, joilla on miniatyyripenis, kansallinen viihdeohjelma, missä Trump esitetään idioottina, monenlaisia tee-se-itse videoita, missä Trumpin pää on laitettu terroristin, joulupukin ja rettelöitsijän hahmoon. Näitä on FB-feedit pullollaan.

Ei se mitään - parodia poliitikoista on täysin sallittua, mutta

oliko sallittua tehdä näitä Obamasta ilman rasistileimaa? Oliko sallittua tehdä näitä Tarja Halosesta ilman sovinistileimaa?

Tuplastandardi. Se nykymaailman vahingollisin standardi.
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 871
 • Liked: 15589
 • Kuka jos en minä
Jos totta puhutaan, niin Obama kuuluisi teloituskomppanian eteen ihmiskuntaa vastaan tekemistään rikoksista ja suorasta valtiopetoksesta, koska on aseistanut terroristeja ja mahdollistanut niiden kouluttamisen.

OK, mutta ojennatko tämän kunnian vain Obamalle vai myös muille Yhdysvaltojen edellisille presidenteille, vai vain demokraateille...?

Jeps, kaksoistandardeja kannattavat poliitikot sinne saunan taa.
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 503
 • Liked: 23402
 • Rokotettu kaikkea vastaan
Lainaus
Jari Sarasvuo
‏@SarasvuoJari

Historian kaunopuheisimman presidentin jälkeen valtaan nousi Yhdysvaltain historian vulgaareimmin puhuva presidentti.
#fistpump
Kyllä tuolla lausunnolla saattaa jonkun yhteiskunnan siivellä löytyvän pestin saada. Ei mene Jarilla hyvin.

Jari hyvä, varmaan sinäkin fiksuna miehenä ymmärrät, että ei sillä ole väliä, puhutaanko runollisesti vaiko vulgääristi - sisältö ratkaisee: Obie puhui runollisesti roskaa ja Donnie puhuu vulgääristi asiaa.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Kuli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 990
 • Liked: 4131
 • Let no man pull you so low as to hate him. M.L.K.


Kyllä kyllä....hyvää tarkoittavat ihmiset aseistavat terroristeja ja tuhoavat kokonaisia valtioita..
Jos totta puhutaan, niin Obama kuuluisi teloituskomppanian eteen ihmiskuntaa vastaan tekemistään rikoksista ja suorasta valtiopetoksesta, koska on aseistanut terroristeja ja mahdollistanut niiden kouluttamisen.


Todellisessa maailmassa on toki hyvö muistaa sellainen seikka että Obama ei näitä peliliikkeitä kyennyt tekemään ilman republikaanienemmistöisen senaatin tukea. Eli pitäisikö kuitenkin sen vastuun olla niillä "kyllä" nappien painajilla? Niiden koko tarkoitushan on blokata presidentin sellaiset toimet joilla ei ole senaattorien tukea.

Presidentillähän ei mitään diktaattori valtuuksia ole..

Et ole sitten koskaan kuullut "executive ordereista"?

Jenkit on nyt ollut 15 vuotta putkeen "erityistilassa" "ulkopuolisen uhan" takia, joka on mahdollistanut presidentille laajennetut valtaoikeudet ja Obamalla on kynä sauhunnut kuumana, kun on niitä kirjoitellut menemään. Milloin on lähetetty aselähetyksiä teroille ja milloin on annettu rahaa ja koulutusta "moderate oppositionille" ja välillä on lähetelty toyota hiaceja sadoittain Syyrian kurkunkatkojille. Kaikki aseet ja rahat ovat sitten seuraavassa hetkessä päätyneet ylläripylläri isiksen tai al nusran haltuun.

Obamahan on jopa televisiossa möläyttänyt, urpo kun on, jenkkien kouluttavan isiksen joukkoja. Täysi massamurhaaja psykopaatti koko pelle.

Säälin ihmisiä jotka tuota ruskeaa klovnia jonain johtajana ovat ihailleet.
« Viimeksi muokattu: 21.01.2017, 10:26:11 kirjoittanut Kuli »
Kiitos kaikesta Rähmis.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 382
 • Liked: 55791
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Ketjussa on ollut puhetta siitä mitä Trump aikoo tehdä. Siksi postaan uudelleen aiemman viestini.

Donald Trump on sanonut, että presidenttinä hän tulee käyttämään ensimmät 100 päivää rehellisyyden ja vastuuvelvollisuuden palauttamiseen politiikkaan. Hän aikoo muuttaa Washingtonia seuraavalla seitsemän kohdan ohjelmalla:

1. Edustajien toimikausien vähentäminen

Kaikkien kongressin jäsenten toimikausien määrää rajataan tekemällä lisäys perustuslakiin.

2. Byrokraattien vähentäminen

Liittovaltion työntekijöiden määrää vähennetään   palkkauskiellon ja luonnollisen poistuman kautta. Palkkauskielto ei kuitenkaan koske armeijaa, julkista turvallisuutta, eikä julkista terveyden hoitoa.

3. Sääntelyn vähentäminen

Jos liittovaltio luo uutta sääntelyä, sen pitää ensin poistaa kaksi nykyistä säännöstä.

4. Kotimaisen lobbaamisen vähentäminen

Valkoisen talon ja kongressin virkailijat eivät saa alkaa lobbareiksi kuin vasta viiden vuoden karenssin jälkeen.

5. Lobbamisen kieltäminen ulkomaisille päämiehelle

Valkoisen talon virkailijat eivät saa alkaa ulkomaalaisen valtion lobbareiksi ikinä.

6. Ulkomaisen vaalirahan kieltäminen

Ulkomaiset lobbarit eivät saa koskaan kerätä rahaa Amerikan vaaleihin.

7. Ilmastonmuutosmaksujen lopettaminen

YK:n ilmastonmuutosmaksujen peruuttaminen. Säästyneet  varat käytetään Amerikan vesi- ja ympäristöinfrastruktuurin korjaamiseen.

President-elect Donald Trump has said his first 100 days will be dedicated to restoring “honesty, accountability and change to Washington” through the following seven steps:

1. A Constitutional Amendment to impose term limits on all members of Congress

2. A hiring freeze on all federal employees to reduce federal workforce through attrition (exempting military, public safety, and public health)

3. A requirement that for every new federal regulation, two existing regulations must be eliminated

4. A five year ban on White House and Congressional officials becoming lobbyists after they leave government service

5. A lifetime ban on the White House officials lobbying on behalf of a foreign government

6. A complete ban on foreign lobbyists raising money for American elections

7. Cancel billions in payments to U.N. climate change programs and use the money to fix America’s water and environmental infrastructure.
« Viimeksi muokattu: 21.01.2017, 10:27:08 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Miksi yhteiskunnan pitäisi sietää vallankumousta vaativaa maailmanlopun kulttia, jonka keskeinen toimintaperiaate on lain rikkominen?”
— Jäsen Roope

“Vähiten asioista tietävät ne jotka eniten tiedostavat.”
— Historioitsija Teemu Keskisarja

Man in a Suit

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 240
 • Liked: 3562
 • Yskikööt hihoihinsa vaan!
Hahaha... lueskelin aamukaffen kanssa (poikkeuksellisesti) eri läpysköiden verkkolehdet ja niiden kommenttiosiot. Näyttäisi siltä että sensuuri elää ja on voimissaan, ei ollut vahingossakaan päästetty yhtäkään Trump-myönteistä kommenttia läpi.  :D

Voi kauheaa tätä pöyristyksen ja rektaalikivun määrää joka hippiäisillä on  ;D.
Kunhan USA:n talous alkaa kohenemaan ja vetämään kuin raketti, Venäjäkauppa käy ja Britannia voimistuu, tullaan takuulla näkemään mitä absurdeimpia hyökkäyksiä Trumpia vastaan. Kaveri on vähän kuin tuhoon tuomittu lehtien palstoilla, miten hienoja asioita tahansa hän tekee, ne tullaan haukkumaan.

Isäni joskus opetti että teot ne ratkaisee eikä sanat, toivottavasti jenkkilän ihmiset ovat kyllin älykkäitä näkemään tämän lehdistösonnan läpi ja äänestävät Trumpin toisellekin kaudelle !

Btw, oli ala-arvoinen esitys YLE:ltä eilen, varsinkin se koordinointia hoitanut punapukuinen ämmä studiossa oli sekaisin kuin seinäkello. Hyh!
« Viimeksi muokattu: 21.01.2017, 10:42:21 kirjoittanut Man in a Suit »
Kaukaa aroilta kohoaa
Iivana Julman haamu.
Turman henki, se ennustaa:
verta on näkevä aamu.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 099
 • Liked: 11110
 • Anyone?
Ykkösaamussa Esko Aho. Ei suosikkini, mutta propsit siitä, kun lyttäsi demokraatit vähemmistöjen nuoleskelusta ja vertasi meidän vihervasemmistoon. Hyvä kun toimittaja ei hypännyt pöydän yli ja käynyt Eskon kurkkuun kiinni.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 229
 • Liked: 10683
 • Punavihreäkriittinen
ISIS ja Antifa on oikeastaan aika samanlaisia. Kummatkin heiluttaa mustaa lippua ja pukeutuu mustiin peittäen kasvonsa, aiheuttaen kaaosta ja tuhoa. Kummatkin myös mielellään tappaa tai pahoinpitelee kristittyjä jos heidän tielleen sellaisia sattuu kävelemään. Fanaattisuus ja "mustavalkoisuus" on myös korkealla heidän keskuudessaan, on ajanhukkaa yrittää väitellä heidän kanssaan, jos on eri mieltä niin joko kuolee tai saa turpaansa.
We are at a crossroad. Mankind will divide into two groups: one that keeps hybridizing & auto-domesticating in the cities, & another that will stay away from the "diverse" cities & will instead seek rural life & artificial hardship, to become better & REVERSE the domestication.

Ulvokki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 676
 • Liked: 3050
Lainaus
4. Kotimaisen lobbaamisen vähentäminen

Valkoisen talon ja kongressin virkailijat eivät saa alkaa lobbareiksi kuin vasta viiden vuoden karenssin jälkeen.

5. Lobbamisen kieltäminen ulkomaisille päämiehelle

Valkoisen talon virkailijat eivät saa alkaa ulkomaalaisen valtion lobbareiksi ikinä.

6. Ulkomaisen vaalirahan kieltäminen

Ulkomaiset lobbarit eivät saa koskaan kerätä rahaa Amerikan vaaleihin.

Suomessa kaikki tapahtuu hiljaa ja siististi näkymättömissä, mutta eiköhän noita pykäliä voisi aika helposti soveltaa myös Suomen tilanteeseen. Zabludowiczille ikuinen porttikielto Suomeen ja Berner voidaan lahjoittaa Sveitsin kansalle (sori sveitsiläiset), laittakoot vaikka Geneveläiseen pankkiholviin säilytykseen. Tai mikä ettei, moniosaajataiturit Iranissa avaisivat varmaan tarmokkaalle naisella monia uusia mahdollisukksia.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 124
 • Liked: 41480
 • Karvanaamari
Berner voitaisiin lähettää yksityistämään Syyria, jolloin sota loppuisi, kun millään osapuolella ei olisi varaa maksaa korkeita sotimismaksuja.
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 229
 • Liked: 10683
 • Punavihreäkriittinen
Lainaus
A line from President Trump's inauguration speech on Friday had an eerie echo to the Batman villain Bane.

After Trump's speech, people quickly noticed one line's similarity to a Bane quote from the Christopher Nolan-directed Batman movie "The Dark Knight Rises," which came out in 2012.

"Today, we are not merely transferring power from one administration to another or from one party to another, but we are transferring power from Washington, D.C., and giving it back to you, the people," Trump said in his speech.

Not exactly the same, but it's very close to what Bane (played by Tom Hardy) says of Gotham when he holds the city hostage and removes its police and powerful officials.

"We take Gotham from the corrupt! The rich! The oppressors of generations who have kept you down with myths of opportunity, and we give it back to you, the people," Bane said.

Certainly Trump did not intend to quote Bane, but "give it back to you, the people" is a line that will have some staying power after Inauguration Day.
http://nordic.businessinsider.com/trump-quoted-bane-in-inauguration-speech-2017-1?r=US&IR=T
We are at a crossroad. Mankind will divide into two groups: one that keeps hybridizing & auto-domesticating in the cities, & another that will stay away from the "diverse" cities & will instead seek rural life & artificial hardship, to become better & REVERSE the domestication.

jaakr

 • Vieras
Lainaus
Jari Sarasvuo
‏@SarasvuoJari

Historian kaunopuheisimman presidentin jälkeen valtaan nousi Yhdysvaltain historian vulgaareimmin puhuva presidentti.
#fistpump
Kyllä tuolla lausunnolla saattaa jonkun yhteiskunnan siivellä löytyvän pestin saada. Ei mene Jarilla hyvin.

Jari hyvä, varmaan sinäkin fiksuna miehenä ymmärrät, että ei sillä ole väliä, puhutaanko runollisesti vaiko vulgääristi - sisältö ratkaisee: Obie puhui runollisesti roskaa ja Donnie puhuu vulgääristi asiaa.

Kyllähän sekin nyt vähintään itkettää, jos verrattain hyvä lahjapaketin sisältö on kääritty vaatimattomaan lahjapaperiin.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 066
 • Liked: 35602
 • Easter Worshipper
Washingtonin kadut tulvivat mielenosoittajia.

Helsingin kadut tulvivat putkirikon vuoksi.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 229
 • Liked: 10683
 • Punavihreäkriittinen
We are at a crossroad. Mankind will divide into two groups: one that keeps hybridizing & auto-domesticating in the cities, & another that will stay away from the "diverse" cities & will instead seek rural life & artificial hardship, to become better & REVERSE the domestication.

Jochanan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 141
 • Liked: 707
Ei persuista eliittiä tullut vaikka hallitukseen pääsivät.

Eikös se ongelman ydin tässä nimenomaan ole se, että (myös) persuista tuli eliittiä?


Takinravistaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 582
 • Liked: 297
Obama oli kaiketi hyvää tarkoittava mies, mitta presidenttikausi oli paljon melua tyhjästä. Saatan olla ajatukseni kanssa yksin, mutta Trumpin alkanut MAGA-aikakausi herättää minussa toivoa paremmasta ja luottamusta tulevaisuuteen. Kun USAlla menee hyvin, muullakin maailmalla menee hyvin.

Kyllä kyllä....hyvää tarkoittavat ihmiset aseistavat terroristeja ja tuhoavat kokonaisia valtioita...golfin pelaamisen ja patologisen valehtelun lomassa nuollen sionistien persettä. Joo tottakai Obongo oli "hyvää" tarkoittava presidentti jos "hyvää tarkoittavana" pidetään täydellistä psykopaattista massamurhaajaa.

Jos totta puhutaan, niin Obama kuuluisi teloituskomppanian eteen ihmiskuntaa vastaan tekemistään rikoksista ja suorasta valtiopetoksesta, koska on aseistanut terroristeja ja mahdollistanut niiden kouluttamisen.

Se kuka Obamaa jotenkin hyvänä presidenttinä pitää on jossain ihan omassa todellisuudessaan.

Mitähän terroristeja Obama on aseistanut?

Kuli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 990
 • Liked: 4131
 • Let no man pull you so low as to hate him. M.L.K.
^No jos et vielä tiedä jenkkien al-nusran ja isiksen aseistamisista Libyan ryöstetyillä asevarastoilla, niin turha kai sinulle mitään on linkata.

Elä harhoissasi.
Kiitos kaikesta Rähmis.

Tagit: