Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017–2021 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Uusin viesti kirjoittanut -PPT- tänään kello 02:45:25 »
Trump on ainakin velkaa vuokrarahaa miljoonille ihmisille ympäri maailmaa sillä hän asuu ilmaiseksi näiden ihmisten pääkopissa 24/7.
2
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut akez tänään kello 02:06:28 »
Robert F. Kennedy Jr. kiteyttää kolmessa minuutissa konfliktin takana käytävän suuryhtiöpelin:

https://www.youtube.com/watch?v=LD6kvDHbIYY

Näitä asioita ei Hesari tai Yle kerro.

Tein referaatin tuossa videossa sanotusta:

Tämä on sota, jonka ei olisi koskaan pitänyt syttyä. Venäläiset yrittivät toistuvasti sopia asiat ehdoilla, jotka olisivat olleet erittäin hyviä Ukrainalle ja meille (USA:lle). Tärkein asia, jota he halusivat oli, että NATO pysyy poissa Ukrainasta.

Suuret asefirmat halusivat kuitenkin jatkuvasti lisätä uusia maita NATO:on. Miksi? Koska nämä maat joutuvat sitten ostamaan NATO-spesifikaation mukaisia aseita. Joka taas tarkoittaa, että tietyt firmat (Northrop Grumman, Raytheon, General Dynamics, Boeing, Lockheed) saavat monopolimarkkinat.

Marraskuussa 2022 USA satsasi Ukrainaan 113 miljardia dollaria, jolla rahalla olisi saatu hankittua asunto melkein jokaiselle asunnottomalle amerikkalaiselle. 2 kuukautta sitten satsasimme 24 miljardia ja nyt Biden pyytää 60 miljardia dollaria lisää. Suurimmat kustannukset tulevat kuitenkin vasta sodan jälkeen, kun meidän on rakennettava uusiksi kaikki sodan aiheuttamat tuhot.

Republikaanisenaattori Mitch MacConnell totesi rahanmenosta, jotta älkää olko huolissanne, sillä kaikki nuo rahat ovat menossa USA:n asefirmoille.

Kuka mahtaa omistaa kaikki nuo firmat? Kyllä, Blackrock. Jim Scott (republikaani) totesi, jotta älkää olko huolissanne. Tämä ei ole lahjoitus Ukrainalle. Tämä on laina.

Kuvitteleeko joku, että tämä laina maksetaan koskaan takaisin? Ei tietenkään. Miksi sitä sitten kutsutaan lainaksi? Koska sitten he voivat asettaa lainaehtoja. ... jotka tulevat olemaan äärimmäisen tiukat. Joten jos olet köyhä ukrainalainen, niin tulet olemaan aina köyhä ukrainalainen. Tärkeintä kuitenkin on, että Ukrainan hallitus joutuu laittamaan kaiken valtionomistuksensa myyntiin monikansallisille yhtiöille.

Mukaan lukien maanviljelysmaansa, joka on Ukrainan suurin varanto ... 500 000 ukrainalaista on jo kuollut taistelussa tuolla ja he jotakuinkin varmasti olivat täysin tietämättömiä noista lainan ehdoista. He ovat jo myyneet 30% varannoistaan. Ostajia ovat DuPont, Gargill ja Monsato. Kuka omistaa kaikki nuo firmat? Tietenkin Blackrock.

Joulukuussa Biden solmi sopimuksen Ukrainan uudelleenrakennuksesta. Ja kuka mahtoi saada tuon sopimuksen? No, tietenkin Blackrock. He tekevät tämän avoimesti meidän kaikkien edessä. He eivät edes piittaa siitä, että me tiedämme, koska he tietävät pääsevänsä aina kuiville. Miten? Koska heillä on strategia. Kyse on ikivanhasta strategiasta. He pitävät meidät sodassa keskenämme. He laittavat meidät vihaamaan toisiamme. He laittavat demokraatit ja republikaanit tappelemaan keskenään. Mustat vastaan valkoisia. Ja ihmiset pitkin kaikkia niitä jakolinjoja, joita he rakentavat ja kylvävät.

---

Vastaa hyvin pitkälle sitä, minkälainen näkemys minullekin on asiasta muotoutunut.

Ilmassa on jo pitkään ollut massiivisen kusetuksen haju ja tuntu.

Seuraava kontrastina ja referenssinä edelliselle. Sorry poikkeuksellisen pitkä lainauspyramidi tällä kertaa, vaan lienee varsin aiheellinen ja asiaankuuluva.

Lainaus
"Heidän ammuksensa ovat loppumassa" – Biden vetosi kongressiin Ukraina-tuen läpiviemiseksi

STT 24.2.2024

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on vedonnut Venäjän Ukrainassa käymän hyökkäyssodan toisen vuosipäivän lausunnossaan maansa kongressiin, jotta uusi Ukrainan tukipaketti lopultakin hyväksyttäisiin.

Tukipaketti on kompastellut republikaanien laitaoikeistolaisen siiven ja todennäköisen presidenttiehdokkaan Donald Trumpin vastustukseen.

- Kahden vuoden sodankäynnin jälkeen Ukrainan kansa jatkaa taisteluaan valtavalla rohkeudella, mutta heidän ammuksensa ovat loppumassa, X-alustalla julkaistussa lausunnossa kerrotaan.

Presidentti korosti myös sitä, että Ukrainan tukeminen on niin ikään sijoitus Yhdysvaltain omaan puolustusteollisuuteen.

Lisäksi Biden toisti viestinsä siitä, että Venäjän presidentti Vladimir Putin teki pahan laskelmointivirheen hyökätessään Ukrainaan.

- Hän uskoi, että voisi helposti taivuttaa vapaan kansan tahtoonsa ja murtaa heidän tahdonvoimansa. Että hän voisi rynnäköidä suvereeniin valtioon, ja maailma antaisi hänelle myöten. -- Kaksi vuotta myöhemmin näemme entistä selvemmin sen, minkä tiesimme jo ensipäivistä lähtien: Putin teki pahan virhearvion, Biden sanoo.

Biden viittasi lausunnossaan myös Naton laajenemiseen Suomen jäsenyyden myötä. Ruotsin jäsenyys odottaa vielä Unkarin hyväksyntää.

- Ukrainan urhea kansa jatkaa taisteluaan, antamatta periksi kamppailussaan vapautensa ja tulevaisuutensa puolustamiseksi. Nato on vahvempi, suurempi ja yhtenäisempi kuin koskaan.
(...)

Semmoista tällä kertaa ...
3
Kylänraitti / Vs: Kansanedustaja: Holokaustin kieltäminen laittomaksi.
« Uusin viesti kirjoittanut DuPont tänään kello 01:28:11 »
Typerimpiä keskustelussa lienevät he, jotka eivät historiantutkimukseen usko.
Ei ole salkkariteoriaa tai salaliittoa, joka holokaustia vääristäisi 98%:n teholla. Te, jotka holocaustihistoriaa epäilette, opetelkaa tutkimuksen perusasiat.
Historiantutkimus ei ole väärää metodeiltaan tai asenteiltaan siksi, että tapahtuman lopputulos ei miellytä teitä.

Kuinka hedelmällstä on väitellä 99,5%- historiantutkimusta vastaan. Puhuin siitä sirkuksesta... :roll:

OK, ilmeisesti moderaatio on jo sitä mieltä, että aihe saa olla historiaa. Joten lopetan osaltani aiheen tähän.
4
Tupa / Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Uusin viesti kirjoittanut Miniluv tänään kello 01:10:29 »
Lainaus
Mistä lähtien "kortin hyllylle kaahaaminen" on ollut objektiivista uutiskieltä?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lehti-tapani-kansa-kaahasi-korttinsa-hyllylle-nyt-epailtyna-myos-kortitta-ajosta/2998064
5
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Nuivinator tänään kello 01:07:57 »
Tarkoitin toki sitä, että ehjien keräilyarvo nousee ja käyttöarvo laskee, kun maa ilman ilmavoimia ampuu noita alas kuin kärpäsiä.

Kukaan täysjärkinen pilottihan ei tuollaisen kyytiin halua, mutta kyllähän tuollaisesta saa nätin koristeen varuskunnan eteen tai kiitoradan viereen.
6
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut toumasho tänään kello 00:45:14 »
Lainaus
Just in:
russian media reports that 2 🇷🇺🇷🇺Su-34s were shot down a few moments ago in the #Genichesk area, close to the Sea of Азов
Noiden koneiden keräilyarvo nousee ja käyttöarvo laskee. Klassikkoainesta siis.

Aivan ja tässä on semmoinen pikku juttu, että jos mistä tahansa lentokoneesta joutuu poistumaan kesken työpäivän, niin se yleensä tarkoittaa sitä, että on odotettavissa pidempää saikkua ja mahdollisesti lentokielto loppuiäksi. Kas kun tässä on sellainen pikantti lisämauste kuin "osuma ohjuksesta" - harvapa pilotti niistä tikuista irti päästää ennen kuin kolahtaa.

Joten jos muutaman kymmenen metrin päässä jysähtää 50 - 100 kilogrammaa TNT-luokan räjähdettä, niin siinä vaikka istuukin pleksikopin sisällä, niin siltikin kyllä se jysähdys tuntuu kropassa. Monesti fataalilla tavalla. Nuo ohjukset kun eivät ole mitään kosketusosuma-juttuja, kuten PST-ohjukset, vaan ne on suunniteltu poksahtamaan muutamaa kymmentä metriä ennen kosketusta, että kohde saadaan pippuroitua tuhansilla pikku sirpaleilla lentokyvyttömäksi.

Huvittava tarina venäjän totaalisesta kelvottomuudesta on erään kenraalin karu loppu. Hänen hävittäjäkoneeseen tuli toimintahäiriö. Kenraali syöksyi koneensa mukana maahan asti. Tämä johtui siitä, että hänen lupapyyntöönsä käyttää heittoistuinta ei vastattu.
7
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Hämeenlinnan Oraakkeli tänään kello 00:40:48 »

Lainaus
Just in:

russian media reports that 2 🇷🇺🇷🇺Su-34s were shot down a few moments ago in the #Genichesk area, close to the Sea of Азов

Noiden koneiden keräilyarvo nousee ja käyttöarvo laskee. Klassikkoainesta siis.

Tuskin noilla keräilyarvoa on kun sodan päätyttyä kaikki ehjät voi myydä keräilijöille. Ei noilla ole enään sotilaallista käyttöarvoa. Mitenköhän ryssän media reagoi siihenn että heidän lentokoneet sukhoi 57 lukuunottamatta ovat jo vanhentuneita ja uusinta sukhoita ei saada tuotantolinjalta ulos. Elikkä maan ilmavoimat ovat vitsi.

Onko noita ammuttu taas kaksi alas vai ovatko edellispäivien pudotuksia?
8
Tupa / Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Uusin viesti kirjoittanut KamalaJari tänään kello 00:36:43 »
https://yle.fi/a/74-20074279

Lainaus
Perussuomalaisten Mauri Peltokangas kaahasi toistamiseen korttinsa hyllylle

Peltokangas joutui ajokieltoon ajettuaan tuntuvaa ylinopeutta tammikuussa.
[...]
Peltokankaan mukaan kyseessä oli ohitustilanne. Tapaus sattui valtatie kahdeksalla Uudenkaarlepyyn Munsalassa.
[...]

Mistä lähtien "kortin hyllylle kaahaaminen" on ollut objektiivista uutiskieltä? Suurin osa ihmisistä lukee vain otsikon ja ajattelee, että siellä on varmaan persu taajamassa vaarantanut suojatietä ylittävien lasten henkiä.

YLE on lakkautettava!

Kyllähän tässä " kaahattiin " ja " kortti joutui hyllylle " Kyllä tuolla toiminnalla vaarannetaan ihmishenkiä, ei ne rajoitukset ihan turhia ole, vielä talvikeli, liukasta ja pimeää.

Juuri tämänkaltainen toiminta antaa persulle junttileimaa, ajatusmaailma, kai tässä nyt voi ajaa vaikka kahtasataa kun diesel hyökkää ja saunaankin pitäs ehtiä , kaljat lämpenee.

Reteesti vaan tässä ajellaan , ei paljo mikään paina prkle.

Vastuullisuutta peräänkuulutan liikenteessä, puoluekantaan katsomatta.

Kritisoin YLEä monasti mutta tässä en lähde mukaan joukkokanteeseen.

9
Kylänraitti / Vs: Huume- ja päihdepolitiikka (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut KamalaJari tänään kello 00:25:56 »
Onkohan Khat jo kokonaan pois muodista kun kukaan ei puhu siitä enää mitään ?
10
Tupa / Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Uusin viesti kirjoittanut Se siitä tänään kello 00:25:07 »
Lainaus
Lasketaanko tekoäly tiedotusvälineeksi?

    Googlen "wef-AI" Gemini muokkasi vähän historiaa uusiksi.
    Nolo paljastus.
    Kyseessä ei ole edes autonominen tekoäly, jos pohjaksi on rakennettu agenda-oppi.
    Paljastus pakottaa kyseenalaistamaan myös muut tekoälyt. pic.twitter.com/TeI0aWOt3v
    — Keisarin uudet vaatteet (@mediaversumi) February 23, 2024


Riippumatta siitä että lasketaanko, niin tuon vääristely on kammottavaa.

Huvittavaa oli myös huomata miten luotettavaksi itsensä määritelly valtamedia yhdysvalloissa uutisoi tekoälystä joka piti jo pelkästään valkoihoisten ihmisten kuvantamista liian vahingollisena: uhreija olivat jälleen kerran "vähemmistöt" koska esim. natsiupseerit kuvattiin tummaihoisina!
Sivuja: [1] 2 3 ... 10