Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Aika vahvasti haiskahtaa siltä että sisäministeri ohjeistaa poliisia siitä kenen puolella sen pitää olla.

Ei taida kuulua moinen ministerin toimivaltaan. Taatusti se ei kuuluisi jos sisäministerinä olisi ei-vihreä joka silittelisi näiden tavoitteita vastakarvaan.
2
Kylänraitti / Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Uusin viesti kirjoittanut Emo tänään kello 12:27:58 »
^ @Ajatolloh aloitti väkevästi tiedejulkaisun kommentoinnin ad hominemilla.

Asiallisia vastauksia, pyydän.
3
^aiwan...

entä muiden ihmisten oikeudet joille tämä lakien rikkominen aiheuttaa ongelmia esim työmatkojen suhteen tai esim raitiovaunu/linja-autokuljettajien taukojen meneminen vituiksi koska kiertotiet sotkevat aikataulut ?

niinjoo, tuplastandardit ja ne paremmat oikeudet...

4
Kiilusilmäinen viherpunikki fanaatikko on ihan täpinöissään.


https://twitter.com/MariaOhisalo/status/1405816889033596930
5
Kylänraitti / Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Uusin viesti kirjoittanut Titus tänään kello 12:16:06 »

"ei aiheuta haittaa", mutta jos pysäköit auton tuohon "mielenosoituksen" kohdalle tien varteen, se hinataan pois viidessä minuutissa "koska aiheuttaa haittaa"...

 :roll:


6
Kylänraitti / Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Uusin viesti kirjoittanut Ajatolloh tänään kello 12:13:59 »
Pidän nettijuttuja rokotteeseen kuukahtaneista BA:n lentäjistä hyvinkin epäluotettavina, mutta tämä muistaakseni jäsen @Lasse laittama linkki on mielestäni aidosti huolestuttava tutkimustulos ajatellen mRna-rokotteita.

Mitä mieltä täällä ollaan nimenomaan mRna-rokotemyönteisessä leirissä?

Ei tässä missään "leirissä olla", mRNA rokotemyönteinen tai muukaan leiri, saati sitten intiaanileiri. Joten säästä ne leiritysjutut vaan itsellesi ja koita olla olematta jatkuvasti lokeroimatta ihmisiä kuten täällä niin moni halki-poikki-ja-pinoon/minulla-on-sitä-logiikkaa tyyppi tuntuu toimivan.

Mitä olen uutisesta mieltä? Mielestäni tuo ei ollut edes uusi löydös? Onhan jo pitkään ollut tiedossa, että esim. jotkut virukset todennäköisesti ovat onnistuneet spruuttamaan perimäänsä meihin tai muihin lajeihin. Joten joku RNA -> DNA mekanismi on olemassa, se on ollut arvattavissa.

Miksi asiaa pitäisi erityiseti jeesustella vain mRNA rokotetta tarkastellen? Eihän siellä tiettävästi ole kuin yhdenlaista mRNA pätkää ja rajatussa määrin (=ei kykene replikoitumaan)


Viruksethan ne mRNA tehtaita ovat.


Koronaviruskin - kun pääsee elimistöösi ja soluihisi, suorastaan ruiskuttaa sinut täyteen erilaisia mRNA mokkuloita. Miksei se huoleta?

Et voi nykyään edes ajatella, että "Noh, se on luonnollista koska se on lepakon persiissä syntynyttä" (ja voit kuvitella, että se on joku jumala - jos niihin uskot - joka on ollut luomisprosessissa mukana ja siten kyseinen virus edustaisi jotain hienoutta maailmankaikkeudessa kuten ebola edustaa...)

Ei. Sekin on spoilattu. Eikös tämä ollut engineerattu jonkun laborantin toimesta Kiinan Wuhhanissa? Joten man-made. Otappa koronaviirus kroppaasi,niin saat minkä lie genetic engiineering alienien sinne, joka spruuttaailee mRNA pätkää sinne ja tänne.

Ja jengi on huolissaan vaan rokotteesta?  *huoh*  :-\
7
Kylänraitti / Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Uusin viesti kirjoittanut Bellerofon tänään kello 12:12:24 »
Nyt pitäisi poliisiin toimita siten, että tilattaisiin Ramirentiltä (tai vastaavalta) valtavat tällingit tuohon ympärille ja muovitus (mieluusti musta) siihen ympärille suojellakseen rapalanaamoja liikenteeltä ja näkyvyydeltä ja takaisi lämpimän pikku muovikuution kettutytöille. Tellingit "lukkuun" ulkopuolelta ja ääliöille viesti, että ilmoittakaa, kun mielenosoitus loppuu, niin pääsette siivoamaan paikat kuntoon ennen tällinkien purkamista. Yhdellekään anarkomarkolle ei kulkua aitauksen ulkopuolelle eikä myöskään sisään ennen sitä. Yksitellen puunhalaajaat sitten lopulta häkistä ulos ja ottavat mukaan nätisti esivalmistellut sakkolaput kaikista mahdollisista rikoksista mitä tuohon nyt voidaan liittää. Lopuksi tuttavallinen valtion lausahdus: Tervetuloa uudelleen, välkomna åter.
8
Kylänraitti / Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 11:57:58 »
Juha Korhonen striimaa parhaillaan Mannerheimintieltä. https://tokentube.net/l/1474948044/

Ei tuolta mitään löydy Firefoxilla. Kommentit näkyvät, striimi ei. Chromessa video näkyy.

EDIT: aikovat ilmeisesti koota yhteisvastamiekkarin.
9
Kylänraitti / Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Uusin viesti kirjoittanut Riukulehto tänään kello 11:51:49 »
Juha Korhonen striimaa parhaillaan Mannerheimintieltä. https://tokentube.net/l/1474948044/
10
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Roope tänään kello 11:48:13 »
Katsoin muutaman jakson Fortum-yhteistyön vuoksi huomiota saaneesta tv-sarjasta Riku Rantala & 100 kysymystä ilmastosta.

Enimmäkseen kyse oli studioon tuotujen samanmielisten asiantuntijoiden sinänsä asiallisesta mutta merkityksettömästä elämäntapahymistelystä, mutta kun satunnaisesti hiemankaan lähestyttiin ihan oikeita kysymyksiä, asiallisuus katosi jonnekin.

Yhdessä jaksossa studiovieras ryhtyi puolustamaan 1,5 asteenkin lämpenemistä tiukempia tavoitteita sillä, että 4,5 asteen globaali lämpeneminen olisi katastrofi, ikään kuin nämä olisivat ainoat vaihtoehdot. Älytön argumentti meni läpi muiden nyökkäillessä, vaikka 4,5 asteen lämpeneminen on muutenkin jo käytännössä mahdottomaksi todetun IPCC:n RCP8.5-skenaarion yläpäästä. Ilmastonmuutoksen vaikutuksia nimenomaan Suomessa ja suomalaisille ei käsitelty lauseellakaan.
...
Jossain jaksossa Rantala synkisteli, että hänen lapsiaan odottaa "apokalypsi". Niin kai sitten, jos apokalypsi on Rantalan lapsille sitä, että he eivät välttämättä pääse hiihtämään Etelä-Suomessa luonnonladuilla.

Julkisen sanan neuvosto on antanut Rantalan ohjelmasta langettavan tuomion. Ei valheellisen ilmastonmuutospropagandan levittämisestä vaan siitä, että yhteistyökumppanina oli Fortum.

JSN paheksuu, että "sponsori on yhteistyökuvion vuoksi käytännössä vaikuttanut ohjelmasarjan ideointiin ja tekijätahon valintaan" ja että "kokonaisuus syö yleisön luottamusta journalismin riippumattomuuteen".

Lainaus käyttäjältä: JSN
Toteutus on omiaan hämärtämään katsojan käsitystä siitä, kuka on päättänyt ohjelman sisällöstä.

Tekijöiden puolustukseksi on sanottava, että Fortum-yhteistyö ei taatusti jäänyt katsojalle epäselväksi. Paljon enemmän hämmentää Ylen, Hesarin ja Maikkarin ilmastonmuutosuutisoinnissa, onko näkökulma aktivistien, painostusjärjestöjen, toimittajan vai kenen. Riippumaton ja objektiivinen se ei ainakaan ole.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10