UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tiikeri

Sivuja: [1] 2 3 4
1

Ministerit penäävät, että yhteiskunnan ja demokratian puolustaminen ei ole vain yhteiskunnan viranomaisten tehtävä vaan siihen tarvitaan kaikkia ruotsalaisia. Tällä he tarkoittavat yhteistyötä poliisin, kansallisen ja paikallisten viranomaisten, koulujen, sosiaalipalveluiden ja koko kansalaisyhteiskunnan kesken.Tulee mieleen Deutsche Demokratische Republik, kun pitää koko yhteiskunnan valvoa ettei vain demokratia ole uhattuna. Vääränlaiset ajatukset ja mielipiteet ovat haitaksi vallanpitäjille.

2
Äkkiä mediamaksu että saadaan lisää rahoitusta propagandalle.

3
Jännä, että keskuksen remontti  kestää odotettua kauemmin, koska on paljon hommia vielä. Miksi? Kelpasihan ko. rakennus suomalaisille ja ulkomaalaisille itsemaksaville turisteillekin, mutta ei siis kelpaa puskan juurelta tuleville pakolaisille? What?? En ymmärrä!
Pitäähän se olla priimaa että osaavat sitten vaatia vastaisuudessakin vain parasta. Kauankohan menee että on kaikki paskana ja tarvitaan saneerausrahoitusta? Jumalauta...

No sitten kun tarvitaan lisää rahaa niin saamme jälleen osallistua rahoitukseen meillä on nimittäin yhteinen vastuu.  Toivottavasti muistavat ostaa televisiot ja paljon viihdettä.


4
Hieman huolestuttaa tuollainen suora ilmiantokanava poliisille kun rasistisia rikoksia ei ole käsittääkseni määritelty laissa. Kuka määrittelee rasismin?

Pitänee ryhtyä ilmiantajaksi sehän on velvollisuuteni vastuullisena kansalaisena.5
Suomi tukee voimakkaasti Turkin EU -jäsenyyttä. Ai tukee vai? En ollutkaan tietoinen moisesta, mutta onneksi Matti AnteeksiEnmuistaValesäkkiFaarao Vanhanen on.  

6
maahanmuutto vähintään kolmin- tai nelinkertaistetaan nykyiseltä

Eläkepommi hoidetaan ottamalla lisää elätettäviä? tässä täytyy olla joku nerokas suunnitelma taustalla. Huoltosuhde ei tule tuollaista kestämään, kun nytkin tulee olemaan ongelma millä tulevat eläkeläiset hoidetaan.

7
Maahanmuuttajamyönteisempää ehkä, mutta suomalaismyönteisempää ei.

Noh, maaseudulla väki vähenee ja pidot pahenee, niin pitäähän sitä uutta verta tuoda vaikka väkisin.

Ei kai kukaan oikeasti luule että maahanmuuttajat jäävät maaseudulle? Siellä kun ei ole mukavia viihdykkeitä ja ostoskeskuksia.

 

8
Tupa / Vs: SPR ja nälkäpäivä
« : 15.09.2009, 22:58:59 »
Annan rahani mielummin WWF:lle toivoen että menevät oikeaan tarkoitukseen. Nykyään kun ei voi oikein luottaa mihinkään, kaikki kusettavat tai avustuksista menee 99.9% organisaation "kuluihin".  

9
Uudesta kotikunnasta onkin sitten helppo muuttaa pääkaupunkiseudulle jossa asuntoja riittää.

10
Lainaus
Kansliapäällikkö Ritva Viljanen sisäministeriöstä kiittelee Helsinkiä maahanmuuttajien huomioon ottamisesta. Lisäksi Helsinki on päättänyt palkata maahanmuuttajia samassa suhteessa kuin heitä on väestössä.

Tämä on jotain niin vastenmielistä etten moderaattorien mieliksi sano enempää.

Sama sattui silmiini kun tuota uutista luin. On se hienoa tietää että positiivinen syrjintä on sallittua ja se kehdataan vielä uutisoida.

Helsingin kaupunki suosii työhönotossa työmarkkinoilla aliedustettuja etnisiä ryhmiä, vaikka näiden ryhmien työnhakijat eivät olisikaan yhtä päteviä kuin paremmin edustettuihin ryhmiin kuuluvat työnhakijat


11
Tupa / Vs: Jussi Halla-ahon oikeudenkäynti
« : 25.08.2009, 15:24:01 »
Halla-aho: Syytteillä pyritään mustamaalaamaan minut
http://www.uusisuomi.fi/videot/69694-halla-aho-syytteilla-pyritaan-mustamaalaamaan-minut

Asiaa. Hienosti vedit Jussi!!!
Hyvin vedetty haastattelu ei jää kenellekkään epäselväksi mistä on kyse.

Käsittämätöntä että vuonna 2009 voi joutua oikeuteen tällaisesta.

12
Kemiläiset ovat rasisteja kun eivät osaa nauttia välttämättömästä värinästä ja sykkeestä.

13
Kepa hoitelee velkarahalla kehitysapua ja tietysti taistelee nyt omien mukavien olojensa puolesta.

Raha ei edelleenkään tule taikaseinästä!

14
Näyttäisi siltä että monikulttuurisuus ei toimi kun siitä ei kerran saa keskustella. Huolestuttavaan suuntaan on valtiomme menossa kun katsoo millä tahdilla näitä kyttäyslakeja tehdään.


15
Turhan turvallisen näköistä tuo polttaminen. Mites olisi kunnon juhannuskokko?

16
"Afrikassa meillä ei ole mitään tekemistä."

Niinpä. Siispä tullaan tänne, kun täällä on tekemistä.
Voiko vitutukseen kuolla-ihan tosissaan?
Jos polttaisin, niin vetäisin kymmenen sikaria putkeen ja kuolisin sitten siihen vitutuksen aiheuttamaan sivuvaikutukseen.


Voisivat vaikkapa kehittää maatansa siinä on tekemistä kylliksi.

17
Onneksi saamme pian 40–50 uutta vastaanottokeskusta jotta vastaavilta kärhämiltä vältytään tulevaisuudessa.

18
Kotimaa / Vs: 2009-06-17 Verkkouutiset: Uimahallivuorot
« : 17.06.2009, 17:25:57 »
Syrjintäkielto ei estä varaamasta maahanmuuttajanaisille omia uimahallivuoroja, katsoo apulaisoikeusasiamies Jukka Lindstedt. Tosiasiallista yhdenvertaisuutta voidaan edistää positiivisin erityistoimin, kun erityiskohtelulla on hyväksyttävä tarkoitusperä, ja se on oikeassa suhteessa tavoiteltuun päämäärään.

Viranomaisen kapulakieli siis tahtoo suomeksi sanoa, että syrjintä on ihan oikein kun sen eduista pääsevät nauttimaan oikeat ihmiset.


Kyllä kotoutuminen nyt helpottuu kun nämä paremmat ihmiset saavat nauttia positiivisista erityistoimista jolla on hyväksyttävä tarkoitusperä.

19
Kovan peliliikkeen teki Pöntinen...

20
Tupa / Vs: nyt riittää!! sanoista tekoihin
« : 07.06.2009, 13:09:06 »
Kävin äänestämässä väärin jo ennakkoon. CXCIX 

21
Lainaus
Kun kerran ihmisiä on tänne asti syystä tai toisesta tullut, heille kannattaa antaa mahdollisuus koulutukseen, kielen opiskeluun ja työntekoon.

-Näitä Suomeen tulleita ihmisiä pitää kohdella asiallisesti niin oikeuksien kuin velvollisuuksienkin suhteen, hän linjaa.


Entäs sitten kun nämä tänne tuleet eivät menekkään töihin tai kouluttaudu ja lisää lappaa ovista sekä ikkunoista vaatimuksineen? ei taida taikaseinässä riittää rahaa. Saksa & Ruotsi ovat hyviä esimerkkejä mihin johtaa tämä työvoiman haaliminen ja kaikkien auttaminen.  

"Velvollisuuksienkin suhteen" kiinnostaisi muuten tietää mitä nämä velvollisuudet ovat?

22
Tupa / Vs: Ketä äänestät eurovaaleissa?
« : 02.06.2009, 12:24:18 »
Soini ..ituttaa mutta taidan silti antaa ääneni numerolle 199.

23
Eläkepommi on tulossa ja tarvitsemme vielä lisää elätettäviä näiden omien lisäksi?
Matalapalkkaduunit teetetään nykyään Kiinassa niin en jaksa uskoa että meillä olisi HUUUUTAVA pula kielitaidottomista sekä kouluttamattomista moniosaajista.

Juuri uutisoitiin että nuoria on työttömänä ja kauhisteltiin tästä väistämättä seuraavia ongelmia (syrjäytyminen jne..) mitäs jos työllistettäisiin omat ensin ja sitten muut?  


Nyt yllättäen keskustelu onkin sallittua koska demokratia jne :D

24
Jonkun vanhemman italialaisen vasemmistopoliitikon vuodatus hymyilytti voimakkaasti: "Berlusconi ja muut fasisti ovat kamalia, koska ensitöikseen valtaanpäästyään kumosivat mielipiderikoslain! Nyt saa avoimesti sanoa arvostavansa fasisteja ja siitä ei joudu edesvastuuseen! He välttävät täten asianajokulut ja muut maksut!".

Vai mielipiderikoslaki. No täällä se on vasta koht'siltään tulossa.

Kauan meenee että Suomeenkin saadaan mielipiderikoslaki? Ja miksiköhän fasismi on jälleen nousussa Euroopassa. Ettei vain monikulttuurisuuden ihanuudella olisi jotain tekemistä kyseisen asian kanssa.

Pahimpia fasisteja ovat antifasistit.25
En usko jumalaan enkä saatanaan joten en myöskään kuulu kirkkoon. Valtionkirkko ei ole mitään muuta kuin rahankeräyskoneisto.

26

Suoranaisia ja tarkoituksellisia asuntojen vaurioittamisia ilmenee kuitenkin harvoin. Tapauksista ei erikseen pidetä kirjaakaan, mutta korjauskulut peritään kyllä vastuun perusteella asukkaalta takaisin.


Mitäs jos asukkaalla ei ole varaa korvata aiheuttamiaan vahinkoja. Tuleeko korvaus silloin valtion taikaseinästä?

27
Tupa / Vs: suomi kiinni vappuna - mistä pizzaa
« : 03.05.2009, 00:19:06 »
kouluissa käytettiin aina 1960-luvulle asti oppikirjoja, joiden mukaan ihmiset olivat jaettavissa erilaisiin rotuihin, jotka olivat henkisiltä ominaisuuksiltaan erilaisia.

Kyllä meilläkin opeteltiin ihmisrodut ja mitä tulee tuotokseksi kun rodut sekoittuvat Mestitsi,Mulatti,Zambo jne.

Tämä tapahtui 90-luvulla.

28
Lopunajan merkit ovat jälleen ilmassa!

"Vuonna 376 Rooman keisari Valens päästi suuren goottijoukon Tonavan yli turvaan. Kaksi vuotta myöhemmin nämä gootit, jotka me tunnemme länsi- eli visigootteina, löivät Valensin armeijan Adrianopolin taistelussa. Parikymmentä vuotta tästä he hyökkäsivät Italiaan, ja vuonna 410 he valtasivat kuninkaansa Alarikin johdolla Rooman kaupungin"


29
Euro on rahana hyvä juttu mutta epäilyttää vaan nämä muutamat asiat.

EU:lla on: oma presidentti, oma lippu, oma kansallishymni, perustuslaki, parlamentti ja pian myös turvapaikka-asiat ovat EU:n hallinnassa. Tämä tulee varmaankin johtamaan siihen että olemme pian EUvostoliiton kurja provinssi millä ei ole sananvaltaa mihinkään.


30
Kotimaa / Vs: 2009-04-30 Soini ploki: Vappupuhe
« : 02.05.2009, 20:44:13 »
Täyttä hevonp...aa,populistista liibalaabaa ja liturgiaa.

Olen samaa mieltä! Tyhjää puhetta jolla ajetaan omaa etua.

Sivuja: [1] 2 3 4