Kirjoittaja Aihe: 2018-09-22: Poliisi suorittaa laajaa rikostutkintaa Varsinais-Suomessa venäläisyhtiössä  (Luettu 57219 kertaa)

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 227
 • Liked: 6728
 • Harvinainen valkoinen leijona
Niitä todisteita noista väitteitä odotan.  Kuinka sille alueelle on rakennettu tuollaista ja vielä raskasta aseistustakin löytyy.  Jos noin on niin silloin kysymys on,  miksei toimintaan ole puututtu jo aikapöiviä sitten?

Eikös sotilaskäyttöön suunnitellun tutkankin käyttäminen ole jo laitonta.  Noin jos muistan oikein.
Miksi olisi ollut kiire kun tilanne oli valvonnan alla? Hätäisellä on hätäisen loppu.

Jos haluaisi nähdä, onko vihollistaipuvaista toimintaa niin kai sitä kannattaa seurata? Ja eikö samalla kannattaisi ottaa selville mitä suunnitelma (josta ei ole tietoa) sisältää...jolloin on helpointa antaa rakentaa kaikki mitä haluavat.

Sitten kun kaikki on valmiina niin sen kun käy katsomassa rakennelmat ja laitteistot. Jos jotain vihulaisjärjestelmiä tai materiaalia on, niin niiden käytettävyyden selvittäminen on helpompaa kuin jos niitä on vain rajan väärällä puolella.

Todisteita tuskin saadaan, kun ei kannata turhaan paljastaa mitään mitä on tiedossa tai mitä ei olisi. Samasta syystä ei kannata toimia koskaan heti kun tietoa tulee, vaan joskus muulloin, taikka toki välillä hämäännykseksi voi toimia hetikin - että hankala sanoa mitään sen perusteella. Siitäkään ei ole mitään tietoa mikä nosti riskit niin suuriksi juuri nyt että tapahtui tutkinta tai oliko jotain erityisen kiinnostavaa - varmaan rahanpesurikoksen tutkinta aikoi paljastua tai sellaista.

guest14935

 • Vieras
Reijo Tossavaisen (ei enää eduskunnassa) artikkeli Nykysuomi-lehdessä.

https://www.nykysuomi.com/2018/09/23/reijo-tossavainen-venalaisten-maihinnousu-airistolla-johtuu-paattajien-sinisilmaisyydesta/
Lainaus
Reijo Tossavainen: Venäläisten maihinnousu Airistolla johtuu päättäjien sinisilmäisyydestä
Vuonna 2011 aloittaessani eduskuntatyön tein lakialoitteen, joka toteuduttuaan olisi rajoittanut EU:n ulkopuolisten maiden kansalaisten ja yritysten kiinteistökauppoja.
Lainaus
Siitä säikähtäneenä muutama kansanedustaja veti nimensä aloitteen alta pois, jolloin aloitteelta putosi käytännössä pohja pois.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 911
 • Liked: 64242
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Jussi Kuosmaselta jälleen terävää kommentointia. Kannattaa lukea kokonaan.

https://www.lue.fi/blogit/blogit/venalaiset-huijaavat-tsuhnilta-maat-ja-mannut/ (23.9.2018)

Lainaus
Venäläiset huijaavat tsuhnilta maat ja mannut

On tämä ihme maa. Venäläiset ovat ostelleet jo yli kymmenen vuotta tontteja maanpuolustuksen ja huoltovarmuuden kannalta strategisesti tärkeistä paikoista ja me vain hymyilemme.

Eikä mitään saisi sanoa asiasta ääneen, koska ei venäläisiä saa loukata, sillä… tuota, hekin ovat maahanmuuttajia. Ainakin sitten kun asettuvat taloksi ostoksiinsa. Ja tiedättehän: se pistää suut suppuun, maahanmuuttajuus.

Jos joku erehtyy puolustamaan edes jonkinlaista oikeuttamme isiemme maahan, hänelle tehdään nopeasti selväksi, että ohhoh tietämätöntä! Olisimme vain kurjia metsäläisiä elleivät Karl Fazer, Nikolai Sinebrychoff, James Finlayson ja G.F. Stockmann olisi pelastaneet meitä itseltämme.

Edellä mainitut eivät siis ole kantasuomalaisia. Mistä muuttivat, ei minua kiinnosta, sillä en varmaan rautavaaralaisena osaisi edes lausua niin hienojen maiden nimiä.

Nyt siis venäläiset ovat samoissa pelastustehtävissä kuin Fazer aikoinaan. Perustavat maahan sotilastukikohtien esiasteita, ettemme vain jousipyssyinemme joudu pulaan, kun maiden uusjako taas kerran alkaa. Ukrainan suunnallahan sellainen on jo menossa.

Ja me vain edelleen hymyilemme. Ehkäpä Sipilä vielä lupaa omakotitalonsa venäläisille.

(...)

Minä en tiedä, onko suomalaisilla vastaava oikeus ostella maita Venäjältä. En usko, eikä edes kiinnosta. Sillä ei nimittäin lopulta ole merkitystä. Jos siellä nyt joku suomalainen jotakin omistaisikin, niin ensi viikolla todennäköisesti enää ei. Tai ainakaan muutaman vuoden kuluttua. Sopivin väliajoin mannut ja roinat tavalla tai toisella sosialisoidaan valtaapitäville. Se on ollut maan tapa jo tuhat vuotta. Nyt he yrittävät ulottaa tapansa myös tänne.

Ja me vain hymyilemme.
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike on aloittanut kannattajakorttikeräyksen 12.5.2021!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

K.L.O

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 634
 • Liked: 4574
Jussi Halla-aho jatkaa Facebookissa ja liittää aikaisemman bloki-linkin.
Alhaalla olevasta fb-linkistä myös huikeita kommentteja. Ei tarvitse tunnuksia.

Lainaus
Jussi Halla-aho
2 tuntia ·
Missään muussa puolueessa äänestäjäkunnan odotukset ja puolueen käytännön toiminta eivät ole niin jyrkässä ristiriidassa kuin kokoomuksessa.

Turvallisuuspolitiikassa, etenkin suhteessa Venäjään, kokoomus on onnistunut luomaan itsestään mielikuvan jämäkkänä, länsimielisenä puolueena. Moni Venäjästä huolestunut kansalainen äänestää kokoomusta.

Mutta millaista on kokoomuksen käytännön toiminta tällä sektorilla?

Kokoomus, Stubbin johdolla, ulvoi äänekkäimmin viisumivapautta venäläisille, kunnes ei Ukrainan tapahtumien ja EU:n asettamien pakotteiden vuoksi enää kehdannut.

Kokoomus, Grahn-Laasonen etunenässä, vastusti raivokkaimmin venäläisten maakauppojen rajoittamista, vaikka oli täysin selvää, millaisia strategisia riskejä niihin sisältyy. Kokoomuksen mielestä rajoittaminen olisi ollut rasismia.

Kokoomus, ministeri Mykkäsen hahmossa, haluaa pitää puolustuslaitoksen virat auki Venäjän kansalaisille. Ei tarvitse olla Clausewitz tai Sun Tzu ymmärtääkseen, mikä tässä on ongelma.

Kokoomus on jatkuvasti ja johdonmukaisesti Putinin asialla. Päinvastainen mielikuva syntynee siitä, että kokoomus aika ajoin kertoo olevansa Nato-myönteinen. Ottamatta kantaa itse Nato-jäsenyyteen huomautan, että kokoomus on ollut tosiasiallinen päähallituspuolue seitsemän vuoden ajan eikä tietääkseni ole tehnyt yhtään mitään Nato-jäsenyyden edistämiseksi.

On melko irvokasta, miten mielellään perussuomalaisille räksytetään "Venäjä-myönteisyydestä", vaikka perussuomalaisilla on ollut kaiken aikaa selkeä ja kielteinen kanta niin viisumivapauteen, kaksoiskansalaisuuteen kuin maakauppoihinkin.

https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/1925348454252006?__tn__=-R

https://blogit.iltalehti.fi/sanni-grahn-laasonen/2014/01/07/tonttikauppa-ei-uhkaa-isanmaata/

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54613
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Miksi minusta tuntuu siltä, että KRP ei luottanut pääministeriin niin paljon, että olisi kertonut tälle iskusta etukäteen?

MTV 10 uutisissa pääministeri toistaa, että valtiojohtoa on informoitu, mutta ei sitä, että sitä olisi informoitu etukäteen.

EDIT: en sulje pois sitä, että kyseessä on taas jokin Sipilän juoni. Jotain hämärää tässä kuitenkin tuntuisi olevan.
« Viimeksi muokattu: 23.09.2018, 22:16:58 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 867
 • Liked: 10277
Miksi minusta tuntuu siltä, että KRP ei luottanut pääministeriin niin paljon, että olisi kertonut tälle iskusta etukäteen?

MTV 10 uutisissa pääministeri toistaa, että valtiojohtoa on informoitu, mutta ei sitä, että sitä olisi informoitu etukäteen.

Muistamme, että Juha Sipilä ei myöntänyt lentoteatteria kesäkuussa 2017, vaikka siitä oli vastaansanomattomat todisteet.

On aivan selvää, että tuollaista sotilasoperaation kaltaista toimintaa, johon vielä liittyy Venäjä-suhteet, voi kukaan muu kuin pääministeri määrätä. Tästä on täytynyt keskustella etukäteen myös presidentti Niinistön kanssa. Niinistö tapasi Putinin hyvässä hengessä kuukausi sitten.

Mitä Niinistö sanoisi, jos hänen kanssaan ei ole keskusteltu?

Juha Sipilä mokasi teatterin jälleen kerran.

Penan kaveri Eki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 005
 • Liked: 1424
 • Impivaarana 56 maata ja päälle 200 kaupunkia
Ei tässä Putinin juonia ja vihreitä miehiä tarvita. Yksinkertaisin selitys on yhä paras: kyseessä ollee jonkin esim venäläisen mafiaryhmän rahanpesuoperaatio.

Median mukaan ovat sen verran häijyjä ja rikkaita, että hyvinkin on rynnäkkökiväärimiehet ja iso kalusto paikallaan kun tutkitaan.

Voi myös todellakin olla niin, että tässä ei ole kerta kaikkiaan mitään. Kuin ehkä joku tilaajavastuulain noudattamatta jättäminen. Ja mahdollisesti joidenkin kymmenen tuhansien eurojen verottajalle tilittämättä jättäminen. Mutta silti riittävästi, että törkeä tekomuoto täyttyy.

Janitskin keissistä tiedämme että meidän sinivuokot iskee sitten isolla singolla ja on epäilyä rahanpesusta ja ties mistä, jotta voidaan perustella suhteettoman isohkoa turvaamisoperaatiota.

Jos KPMG firman tilintarkastajana on antanut puhtaat paperit ja rakennus- ja toimenpideluvat ovat Paraisilla ok, niin ehkä tuossa on vain jonkun oligarkin suomijuoksupoika, jolla on ollut vapaat kädet toteuttaa itseään. Nimittäin, valvontakameroita, riistakameroita, tuollaisia variksenpelätinnukkeja, rumia ökyrakennelmia jne. on ihan normimeininkiä rikkaiden venäläisten datša-alueilla.


Eikös kymmenisen vuotta sitten ollut itärajalla joku venäläisnainen joka oli ansiotulolistojen kärjessä ja jota poliisi raidasi ja ajoi naisen omistaman vientifirman konkurssiin? Viisi kuusi vuotta myöhemmin syyttäjä joutui toteamaan, että hänellä ei ollut keissiä. Mutta vahinko oli jo tapahtunut.
Feministinen talouspolitiika rulettaa

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 087
 • Liked: 39341
 • Leave me alone I know what I'm doing
Miksi minusta tuntuu siltä, että KRP ei luottanut pääministeriin niin paljon, että olisi kertonut tälle iskusta etukäteen?

MTV 10 uutisissa pääministeri toistaa, että valtiojohtoa on informoitu, mutta ei sitä, että sitä olisi informoitu etukäteen.

EDIT: en sulje pois sitä, että kyseessä on taas jokin Sipilän juoni. Jotain hämärää tässä kuitenkin tuntuisi olevan.


On aivan selvää, että tuollaista sotilasoperaation kaltaista toimintaa, johon vielä liittyy Venäjä-suhteet, voi kukaan muu kuin pääministeri määrätä.


Pääministerin siunausta ei tarvita verokirjanpitorikoksen tutkimiseen.  ;)

Minusta tämä näyttää siltä, että viranomaiset ovat valinneet taktiikakseen vanhan, mutta hyväksi todetun eli anteeksi saa helpommin kuin luvan. Venäläisten strategisiin suunnitelmiin liittyvään kiinteistöjen tutkimiseen ei olisi saatu ikinä lupaa. Mikä nyt tulee tässä sivussa ikään kuin kylkiäisenä  ;)

Kun Hommalla on muistettu tasaisin väliajoin moittia suomalaisia virkamiehiä munattomuudesta, niin tässä kohdassa tekisi mieli vähän kehua. Turvallisuus syntyy teoista eikä juhlapuheista. Toiset tekee edellä, toiset arvostelee perässä.
There is no such thing as a free breakfast.

Vasemmistoliitto: "Verotetaan kaikkea sellaista, mitä ei vielä veroteta."

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 092
 • Liked: 41359
 • Vaalivoitto
Sipilä on kyllä aivan liian munaton antaakseen lupaa tällaiseen. Puhumattakaan naurettavasta sisäministeristämme.
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

Beenari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 834
 • Liked: 3883
 • Banned

Muistamme, että Juha Sipilä ei myöntänyt lentoteatteria kesäkuussa 2017, vaikka siitä oli vastaansanomattomat todisteet.

On aivan selvää, että tuollaista sotilasoperaation kaltaista toimintaa, johon vielä liittyy Venäjä-suhteet, voi kukaan muu kuin pääministeri määrätä. Tästä on täytynyt keskustella etukäteen myös presidentti Niinistön kanssa. Niinistö tapasi Putinin hyvässä hengessä kuukausi sitten.

Mitä Niinistö sanoisi, jos hänen kanssaan ei ole keskusteltu?

Juha Sipilä mokasi teatterin jälleen kerran.


Uutisoinnin mukaan mukana on ollut myös verottaja. Ja siis se yksikkö joka tutkii verottajan toimesta talousrikoksia ja veropetoksia. Jos tuo mukanaolo uutisissa olisi täyttä tuubaa, joku tuosta yksiköstä olisi varmasti astunut jo julkisuuteen ja kertonut ettei pidä paikkaansa ja se siitä teatterista.

Verottajasta kun on kyse, siis valtion laitos jonka tehtävänä on huolehtia ettei kukaan kuseta valtiolta rahaa, niin tuo putka ei ole mikään yhden miehen nakkikioski. Jolloin tähän teatteriin olisi pitänyt saada koko konkkaronkka mukan näyttelemään. Ja en oikein jaksa uskoa että tähän teattteriin olisi saatu kaikki verottajan tutkijat mukaan.

Jotta tuo teatterisalaliittoteria toimisi, niin tässäkin tapauksessa pitäisi tuhansien ihmisten olla
joko a) 100% vakuuttunut että he tekevät juurikin sitä mitä heidän pitääkin tehdä (poliisi, raja, PV jne kenttähenkilökunta)
tai b) olla osallisena teatterissa ja pitää huoli että ryhmän a 100% usko ei horju.
"Hölmöä miettiä, mikä maan tai maapallon tila on sadan vuoden kuluttua. Meistä kumpikaan ei ole silloin enää elossa"
- Antti Rinne (SDP)

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 030
 • Liked: 55376
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Mitään Sipilän teatteria en oikein osta, sillä näytelmä osuisi ennemminkin pölvästin omaan nilkkaan.

Tässä kaikessa on tod.näk kyse siitä, että suomalainen leväperäinen maailmanhalaaminen alkaa pikkuhiljaa näyttämään todellisia kasvojaan, eli niitä kasvoja, mihin tilaan maa on saatettu vuosikausia jatkuneella välinpitämättömyydellä maata ja sen kansalaisia kohtaan. Muut maat ottavat ja ovat ottaneet kaiken hyödyn irti hölmöläisten hölmöilyistä. Tulevat ottamaan jatkossakin, mikäli se sallitaan. Sallimiselle ei näy esteitä, jos ja kun maan johdossa hääräävät sipin ja mykän kaltaiset puupäät, joita ei tunnu kiinnostavan muu, kuin kirkkaissa valoissa patsastelu älykkäitä huonosti näytellen.

On pieni siunaus edes se, että maassamme on edes jossain määrin toimintakykyinen viranomaiskoneisto, sekä puolustusvoimat, jotka voivat paikkailla näiden puupäiden tekemiä hölmöyksiä tarpeen tullen.

Maan virallinen totuus, eli poliittinen päätäntäkoneisto on tehokkaasti eliminoinut maamme viranomaisten toimintaedellytyksiä jo vuosien ajan. Se jos joku on aina vaaran paikka, varsinkin silloin, kun jotain oikeasti tulee tapetille.

Halla-ahon ulostulot tämänkin asian tiimoilta ovat silkkaa parhautta. Nämä tapaukset ovat osaltaan omiaan vetämään halla-persujen vankkureita, sillä mm. ulkomaalaisille suunnatuissa maakaupoissakin Persut ovat olleet johdonmukaisen kriittisiä jo hyvän aikaa. Veli venäläinen on aina veli venäläinen, eikä silloin puhuta veljestä positiivisessa mielessä.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 302
 • Liked: 23904
 • antikomintern
Jos osa kommentoijista ei ole huomannut, niin ketju on uutisalueella ja käsittelee tuoretta, osin vielä käynnissä olevaa rikostutkintaa. Kommentointi sen mukaan.

@Ajattelija2008  Olet nyt ihan tarpeeksi monta kertaa (roskiin menneet ml. kahdeksan) kirjoittanut mielipiteesi Sipilän teatterista ja käsikirjoituksesta ja sitä ei tarvitse enää toistella.

Ylipäätänsä jankkaaminen on keskustelutyyli, joka tullaan yleensä palkitsemaan jatkuessaan.
« Viimeksi muokattu: 24.09.2018, 00:15:19 kirjoittanut Pullervo »

takalaiton

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 894
 • Liked: 3935
Lainaus käyttäjältä: Mikko Kärnä
Kotimaa 23.09.2018 14:57
Varakansanedustajan kovat väitteet: Airiston Helmen alueella sotasatama, josta voidaan huoltaa venäläisiä sukellusveneitä

Veropetoksia ja rahanpesua ei tutkita viikonloppuisin kommandopipot päässä satojen viranomaisten toimesta lentokalustoa ja veneitä käyttäen eikä silloin määrätä lentokieltoja. Airiston Helmen tapauksessa kyse on alueelta havaitusta tutkakalustosta ja alueen muokkauksesta sotasatamaksi, jossa voidaan huoltaa Venäjän Itämerellä operoivia sukellusveneitä. Olen saanut tiedon lähteiltäni Puolustusvoimista. Rajavartiolaitoksen valvontalentokoneen ja venekaluston käyttö taas kertoo sukellusvenejahdista.

Airiston Helmen turvallisuusuhka on ollut tiedossa vuosia. Jos turvallisuusviranomaisilla on yhtään pelisilmää, niin tämä veropetos/rahanpesuepäily on voitu todeta jo kauan sitten ja jääty odottamaan sopivaa hetkeä. Kun venäläiset lopulta ylittävät jonkun rajan (vaikka tutkien asentaminen tms.), noilla epäilyillä pääsee samalla tarkastamaan paikat. Julkisuuteen ei ole kerrottu kaikkea eikä kerrota.
Oulu is not safe - start deportations.

Don Nachos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 295
 • Liked: 898
Pääministerin siunausta ei tarvita verokirjanpitorikoksen tutkimiseen.  ;)

Minusta tämä näyttää siltä, että viranomaiset ovat valinneet taktiikakseen vanhan, mutta hyväksi todetun eli anteeksi saa helpommin kuin luvan. Venäläisten strategisiin suunnitelmiin liittyvään kiinteistöjen tutkimiseen ei olisi saatu ikinä lupaa. Mikä nyt tulee tässä sivussa ikään kuin kylkiäisenä  ;)
Jokseenkin noin on tämä varmaan mennyt. Voin vain kuvitella kuinka käärmeissään Valtionjohto on ollut jos on saanut tiedon vasta median kautta. Poliisi sanoi että informoivat kyllä valtionjohtoa. Sen jälkeen kun operaatio oli jo käynnissä :)

Toivottavasti edes löytävät jotain. Muuten saattaa jollekin pukata ennenaikaista eläkeputkea. Ainakaan mitään jättipottia ei tainnut löytyä.
"Religion was invented when the first con man met the first fool."
- Mark Twain

Kultti on uskonto jolla on vähän seuraajia. Uskonto on kultti jolla on paljon seuraajia.

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 087
 • Liked: 39341
 • Leave me alone I know what I'm doing
Toivottavasti edes löytävät jotain. Muuten saattaa jollekin pukata ennenaikaista eläkeputkea. Ainakaan mitään jättipottia ei tainnut löytyä.

En usko, että sekään on huono asia vaikka jättipottia ei löytyisikään. Tärkeintä on, että on tutkittu ja annettu selkeä signaali siitä, että Suomi ei katsele mitä tahansa touhua maaperällään. Kyllä se naapurikin tajuaa, ettei kuitteja lähdetä hakemaan rynnäkkökivääreillä.

Jokainen poliitikko joitain vasemmistöhörhöjä lukuun ottamatta tajuavat, että tämä oli hyvä juttu. Ja se tehtiin ilman, että kenenkään poliitikon tarvitsi liata käsiään. Ne paskahousut ovat ihan tyytyväisiä. Heinäluomakin jo keräilee irtopisteitä ;) Saa nähdä paljonko korppikotkia lehahtaa haaskalle lähipäivien aikana.

Poliisiunivormuissa esiintynyt Utin erikoisjääkärikapteeni potkaisee kotonaan Sievit jalastaan ja avaa single maltin.
There is no such thing as a free breakfast.

Vasemmistoliitto: "Verotetaan kaikkea sellaista, mitä ei vielä veroteta."

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 227
 • Liked: 6728
 • Harvinainen valkoinen leijona
...Saa nähdä paljonko korppikotkia lehahtaa haaskalle lähipäivien aikana...

Saa nähdä, mutta sopivasti Medvedev tulee keskiviikkona 26.9 vierailulle. Ohjelman mukaan puhuvat kahdenvälisistä suhteista ja alueellisista kysymyksistä ja jotain kansainvälistäkin. Ehkä Sipilä selittää Suomen verotuskäytännöistä jotain, jos tulee puheeksi.

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 194
 • Liked: 9793
 • Oulu- Uleåborg
OT: muistaako joku vielä m/s Arctic Sea-laivan? Suomesta Algeriaan puulastissa (ainakin virallisesti) matkalla ollut laiva kaapattiin Öölannin rannikolla ja katosi. Löytyi myöhemmin Kap Verden saarten tienoilta.

Sekin oli hetken otsikoissa mutta selvyyttä ei mediassa saanut. Saattaa käydä samoin Airiston tapauksen kanssa. Media hekumoi aikansa ja sitten juttu hautautuu/ haudataan.
« Viimeksi muokattu: 24.09.2018, 01:30:52 kirjoittanut Shemeikka »
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Kristallipuolueen ehdokas Oulussa 2021

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 867
 • Liked: 10277
Lainaus
Venäläisomisteisen matkailu- ja kiinteistöyhtiön tonttikaupat Turun saaristossa ovat kuohuttaneet suomalaisten mieliä. Keskustelua ovat herättäneet myös Suomen merivoimilta ostetut alukset venäläistaustaisen yhtiön rantatontin laiturissa saariston pääkaupungissa Paraisilla.

Puolustusvoimien poistohuutokaupoista ostetut alukset, joista toinen on Kampela- tai Kala-luokan kuljetuslautta ja toinen Iltalehden mukaanrannikkotykistön yhteysvene, näkyvät muun muassa oheisessa Google Mapsin satelliittikuvassa kesältä 2014. Vielä vuonna 2011 napatussa satelliittikuvassa tontti oli käytännössä tyhjä.

Lisäksi laiturissa näkyy pienempiä veneitä, ja rantakiinteistön varustukseen kuuluu myös naapureita melun vuoksi närästänyt helikopterin laskeutumispaikka.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/77631-satelliittikuva-venalaisyhtiolla-hammentavaa-kalustoa-turun-saaristossa

Tåmä Airiston helmi oli identtisellä tavalla julkisuudessa 9.2.2015 ennen edellisiä eduskuntavaaleja. En muistanut tuota uutista. Jälleen lisää näyttöä siitä, että kohu on eduskuntavaalikampanjaa.

idiot_narcissist

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 390
 • Liked: 893
Miksi minusta tuntuu siltä, että KRP ei luottanut pääministeriin niin paljon, että olisi kertonut tälle iskusta etukäteen?

MTV 10 uutisissa pääministeri toistaa, että valtiojohtoa on informoitu, mutta ei sitä, että sitä olisi informoitu etukäteen.

Muistamme, että Juha Sipilä ei myöntänyt lentoteatteria kesäkuussa 2017, vaikka siitä oli vastaansanomattomat todisteet.

On aivan selvää, että tuollaista sotilasoperaation kaltaista toimintaa, johon vielä liittyy Venäjä-suhteet, voi kukaan muu kuin pääministeri määrätä. Tästä on täytynyt keskustella etukäteen myös presidentti Niinistön kanssa. Niinistö tapasi Putinin hyvässä hengessä kuukausi sitten.

Mitä Niinistö sanoisi, jos hänen kanssaan ei ole keskusteltu?

Juha Sipilä mokasi teatterin jälleen kerran.

Mitä hyötyä tästä kaikesta on Sipilälle? Antaa itsestään vain hölmön kuvan, kun viranomaiset eivät edes informoineet maan pääministeriä mahdollisesti ulkopoliittisesti räjähdysherkästä toiminnasta. Ei mikään luottamuslause.

Perustele edes salaliittoteoriasi järkevästi, muuten herää auttamattakin epäilykset sinun päämääristä.

idiot_narcissist

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 390
 • Liked: 893
Minusta tämä näyttää siltä, että viranomaiset ovat valinneet taktiikakseen vanhan, mutta hyväksi todetun eli anteeksi saa helpommin kuin luvan.

Näyttää kyllä siltä, että tässä on työskennelty munattomien poliitikkojen ohi. Hienoa nähdä, että Suomesta löytyy vielä tälläistä aloitteellisuutta.

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 238
 • Liked: 6462
Kunnathan voivat kaavamuutoksella muuttaa alueita viher-/virkistysalueiksi, maksaa omistajille nimellistä korvausta käyttötarkoituksen muutoksesta ja antaa määräajan siivota kamppeensa. Case closed.
Sana ”solidaarisuus” tarkoittaa, että asiansa hyvin hoitanut joutuu aina maksumieheksi.

Kontra-Bandiitti

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 10
 • Liked: 8
Ihmetyttää nuo rakennusluvat, kuka, mikä taho on niitä myöntänyt?? Tavallinen mökkiläinen ei tietojen mukaan saa edes saunarakennuksen muutoslupaa Paraisten kunnalla, Airiston Helmi taas on saanut luolien louhimis-, järeiden laiturien-, 300-400neliön rakennusluvat miltei pelkällä ilmoituksella, olisko Helmen taustavoimilla ote ja tiukka päättäjien munista???

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 487
 • Liked: 12033
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Ihmetyttää nuo rakennusluvat, kuka, mikä taho on niitä myöntänyt?? Tavallinen mökkiläinen ei tietojen mukaan saa edes saunarakennuksen muutoslupaa Paraisten kunnalla, Airiston Helmi taas on saanut luolien louhimis-, järeiden laiturien-, 300-400neliön rakennusluvat miltei pelkällä ilmoituksella, olisko Helmen taustavoimilla ote ja tiukka päättäjien munista???

Ne rakennusluvat ovat julkisia asiakirjoja joista selviää mm. hakija ja myöntäjä. Ei muuta kuin tilaamaan ne Paraisilta.
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

guest14935

 • Vieras
Juha Sipilä mokasi teatterin jälleen kerran.
Mitä hyötyä tästä kaikesta on Sipilälle? Antaa itsestään vain hölmön kuvan, kun viranomaiset eivät edes informoineet maan pääministeriä mahdollisesti ulkopoliittisesti räjähdysherkästä toiminnasta. Ei mikään luottamuslause.
Perustele edes salaliittoteoriasi järkevästi, muuten herää auttamattakin epäilykset sinun päämääristä.
Eiväthän poliitikot edustuksellisessa järjestelmässä itseään edusta vaan taustajoukkojaan, mitä sitten milloinkin ne ovat, miksi siitä pitäisi mitään hyötyä juuri Sipilälle itselleen ollakaan. Kyseessä on sama Sipilä joka talonsa lupaamalla houkutteli maahan rikkauksia.
Ihmetyttää nuo rakennusluvat, kuka, mikä taho on niitä myöntänyt?? Tavallinen mökkiläinen ei tietojen mukaan saa edes saunarakennuksen muutoslupaa Paraisten kunnalla, Airiston Helmi taas on saanut luolien louhimis-, järeiden laiturien-, 300-400neliön rakennusluvat miltei pelkällä ilmoituksella, olisko Helmen taustavoimilla ote ja tiukka päättäjien munista???
Monastihan ovat kovin aloitteellisia erinäisiä etuja saadakseen poliitikot ja virkamiehet. Uusi hienompi asema joukoissaan riittää monelle, usea on perso rahan perään, joillekin saunailtakin on tarpeeksi.
Ei mitään tietoa Paraisista, en ole käynytkään. Näköjään rkp suurin puolue siellä.
Lainaus
Kaupunginvaltuusto    35 paikkaa 2017–2021 RKP 18
Ne rakennusluvat ovat julkisia asiakirjoja joista selviää mm. hakija ja myöntäjä. Ei muuta kuin tilaamaan ne Paraisilta.
Nimihän ei päätöksen tekijästä kerro mitään.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 206
 • Liked: 11135
Mitä hyötyä tästä kaikesta on Sipilälle? Antaa itsestään vain hölmön kuvan, kun viranomaiset eivät edes informoineet maan pääministeriä mahdollisesti ulkopoliittisesti räjähdysherkästä toiminnasta. Ei mikään luottamuslause.

Perustele edes salaliittoteoriasi järkevästi, muuten herää auttamattakin epäilykset sinun päämääristä.

Eikö sitä voisi ajatella, että edes joskus poliitikot tässä maassa tomivat - järkevästi? Toimivat sen verran agressiiviesti, että viesti menee perille (ja sen verran julkisesti, että medialle ei jää pahemmin paljastettavaa), mutta viralliesti puhuvat talousrikostutkinnasta, jolloin jos (toivottavasti kun) Moskova ei halua suhteita kiristää, se voi mahdollisiin kyselyihin vastata, että kyseessähän oli vain yksityiseen yritykseen liittyvä talousrikostutkinta, joka ei heitä koske.

"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

idiot_narcissist

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 390
 • Liked: 893
Eiväthän poliitikot edustuksellisessa järjestelmässä itseään edusta vaan taustajoukkojaan, mitä sitten milloinkin ne ovat, miksi siitä pitäisi mitään hyötyä juuri Sipilälle itselleen ollakaan.

Eikö sitä voisi ajatella, että edes joskus poliitikot tässä maassa tomivat - järkevästi? Toimivat sen verran agressiiviesti, että viesti menee perille (ja sen verran julkisesti, että medialle ei jää pahemmin paljastettavaa), mutta viralliesti puhuvat talousrikostutkinnasta, jolloin jos (toivottavasti kun) Moskova ei halua suhteita kiristää, se voi mahdollisiin kyselyihin vastata, että kyseessähän oli vain yksityiseen yritykseen liittyvä talousrikostutkinta, joka ei heitä koske.

Oletatte, että Sipilä kykenisi palvelemaan mitään oman egonsa kustannuksella. Ei kuulosta Sipilältä. Kyseessä on tyyppi, joka kusee kansaa silmään ilman mitään katumusta ja kokee tarpeelliseksi silittää egoaan esittelemällä samalla hienoa lennokkiaan ja lentolupaansa. Ei todellakaan kuulosta henkilöltä, joka haluaisi esittää hölmöä yleisen hyvän vuoksi.
« Viimeksi muokattu: 24.09.2018, 07:52:07 kirjoittanut idiot_narcissist »

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 867
 • Liked: 10277
Muistamme, että Juha Sipilä ei myöntänyt lentoteatteria kesäkuussa 2017, vaikka siitä oli vastaansanomattomat todisteet.

On aivan selvää, että tuollaista sotilasoperaation kaltaista toimintaa, johon vielä liittyy Venäjä-suhteet, voi kukaan muu kuin pääministeri määrätä. Tästä on täytynyt keskustella etukäteen myös presidentti Niinistön kanssa. Niinistö tapasi Putinin hyvässä hengessä kuukausi sitten.

Mitä Niinistö sanoisi, jos hänen kanssaan ei ole keskusteltu?

Juha Sipilä mokasi teatterin jälleen kerran.

Mitä hyötyä tästä kaikesta on Sipilälle? Antaa itsestään vain hölmön kuvan, kun viranomaiset eivät edes informoineet maan pääministeriä mahdollisesti ulkopoliittisesti räjähdysherkästä toiminnasta. Ei mikään luottamuslause.

Perustele edes salaliittoteoriasi järkevästi, muuten herää auttamattakin epäilykset sinun päämääristä.

Moderaattori Pullervo uhkasi bannilla, jos kerron saman asian monta kertaa. Perustelu on tullut monta kertaa yllä. Juha Sipilän hallituspolitiikka ajoi karille, kun Kokoomus kaatoi maakuntakorruption. Kokoomus myös antoi naistensa tehdä vaalikampanjaa perjantain Soini-äänestyksessä, mikä on merkki hallituksen de facto -kaatumisesta.

Kokoomus on tukenut venäläisten tonttiostoja Suomessa.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 763
 • Liked: 22247
 • Persuhtava keskustelija
^Jos Kokoomusta jostain pitää kunnioittaa se on se että ne osaa tuhota hallituskumppaniensa kannatuksen samalla omaansa kasvattaen.

Viimeaikaiset käänteet on kaikki olleet Keskustalle ja uuvateille tuhoisia, samaan aikaan kun Kokoomus on saanut niistä kannattajiltaan pisteitä.

Vaikkapa Kokoomus-naisten pidättäytyminen äänestyksestä, ja se ettei siitä niille mitään seuraamuksia tullut. Se teki keskustasta naurunalaisen samalla kun osoitti että Kokoomus se vasta onkin salliva.
Erittäin ovela siirto tuokin, pieni mutta näkyvä. Noilla konsteilla Kokoomus tuhoaa hallituskumppaninsa pikkuhiljaa, ja samaan aikaan onnistuu kuitenkin säilyttämään ja kasvattamaan omaa kannatustaan.

Kokoomuksen kanssa samaan hallitukseen lähtö on kuin ampuis itseään jalkaan.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Pölhökustaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 358
 • Liked: 5201
Kukin voi omasta katsantokannastaan nähden ajatella mitä haluaa Suomen valtionjohdon tietoisuudesta tai tietämättömyydestä tämän operaation osalta, mutta itse laittaisin ainakin puolikkaan päästäni pantiksi sen suhteen, että seuraavat ranskalaiset viivat ja niitä seuraavat lauseet pitävät paikkansa, ja tämä ihan vain siksi että tämä on kaikista johdonmukaisinta:

- Pääministeri ja presidentti eivät pelkästään tulleet informoiduksi ko. operaatiosta, vaan olivat aktiivisesti tietoisia ja antaneet hyväksyntänsä
- "Rahanpesu" on vain käytännöllinen diplomaattinen peiteilmaisu, kaikki niin Suomessa kuin Venäjällä tietävät mistä kyse mutta turha asiasta enempää selkkausta tehdä.
- Hyvinkin voi olla että Niinistö on Putinille kertonut etukäteen että "nyt on tuo Airiston touhu mennyt sen verran pitkälle, että jollemme tee mitään näyttävää sen osalta, nauravat meille ruotsalaisetkin"
- Suuren yleisön on turha odottaa "todisteita" siitä, että nämä saariprojektit olisivat osa venäläistä sotarakennelmaa. Sellaisia todisteita ei tulla julkisuuteen kertomaan, eikä tarvitse. Ei Suomen tarvitse antaa julkisuuteen (Venäjälle) mitään tarkkaa raporttia ja analyysiä löydöksistään, pohtikoot Kremlissä itse mitä salaisuuksia suomalaiset ovat saaneet selville.

Lisättäköön vielä loppuun että jo parisen vuotta sitten normaalin rupattelun ohessa eräs hyvä ystäväni, joka sattumoisin on virkansa puolesta hyvinkin tietoinen puolustusvoimien ja -ministeriön toiminnasta korkealla tasolla, sätti Suomen järjestelmää joka mahdollistaa kaikki nämä strategisten kohteiden lähettyvillä tehdyt tonttikaupat. Kyllä Suomen viranomaistahoilla on ollut syvällinen käsitys siitä mistä tässä kaikessa on ollut kyse, mutta kasakkahan ottaa sen mitä otettavissa on.

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 487
 • Liked: 12033
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Ne rakennusluvat ovat julkisia asiakirjoja joista selviää mm. hakija ja myöntäjä. Ei muuta kuin tilaamaan ne Paraisilta.
Nimihän ei päätöksen tekijästä kerro mitään.

No ei tietysti välttämättä, mutta on sillä luvan myöntäjällä kuitenkin vastuu asiasta. Nimen perusteella voi sitten kaivella asiaa lisää.
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-