Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Saksan liittopäivävaalit 26.9.2021
« Uusin viesti kirjoittanut Jorma M. tänään kello 00:49:02 »
Omaa idiotismia sitä saa syyttää, jos hallituksen muodostaminen on vaikeaa, kun jo ennen vaaleja muiden puolueiden sopimuksilla suljetaan joku 10 prosentin kannatuksen puolue ulos kaikista hallituksista.

 ;D


Syyttää voinee myös Bilderbergiä ja Sorosta, koska ne eivät myönnä CDU:lle, FDP:lle ja ns. muille lupaa tehdä yhteistyötä AfD:n kanssa. No, punavihreät johtakoon maata  :D
2
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Utopi tänään kello 00:35:33 »
Ei ole. Meillä on vaikeutta ymmärtää sitä miten veroja korottaen voitaisiin kääntää tämä laskuun.

Niin. Sehän on retardi ajatus. On syytäkin olla vaikeutta ymmärtää.

Vanhoista ideologioista tulisi irtaantua. Tilanne on kompleksinen. Tulisi suoriutua "kommunistisesti" ilmastoasioissa ja "demokraattisesti" talousasioissa. Ja näiden yhteensovittamisesta tulee haasteellista.

Tulisi erottaa toisistaan yksilön mahdollisuus vaikuttaa yksin päästöjen suuruuteen ja yhteiskunnan vaikutus yksilöiden päästöihin ja yhteiskunnan määräämien toimintojen aiheuttamat yksilöiden aiheuttamat vaikutukset.

Verotus ei ole ratkaisu kaikkeen. Todellakaan. Tarpeeton liikkuminen polttoaineilla on tarpeetonta.

1. Jos halutaan globaaleja ilmastovaikutuksia, on puututtava globaaliin kauppaan, ja siihen, miten kauppatavara ajetaan tänne, ja täältä pois :).*,**,***

2. Jos halutaan paikallisia ilmastovaikutuksia, on puututtava paikalliseen logistiikkaan. Eli siihen, miten tarvitsijat saavat tarvitsemansa. *,**,***

3. Jos halutaan percapita ilmastovaikutuksia, on ryhdyttävä pitkäkestoiseen, kauaskantavaan ja väsyttävään turha on liikaa -kampanjaan, joka kuluttaa sekä ihmisiä, että varoja. (esimerkki, "turha liikkuminen bensalla on turhaa" ja "sinä voit hyvittää olemalla polttamatta liikaa dieseliä") ja sanon näin, koska haluan, että paskanjauhajat saapuvat tänne sankoin joukoin jauhamaan.  ;D *,**,***

*Ilman tarpeetonta ympäriinsäajelua. Yksi piimätölkki kerrallaan, yksi roskalaatikko kerrallaan, yksi sekajäteroskis kerrallaan, yksi pahvinkeräysroskis kerrallaan, yksi biojäteroskis kerrallaan, yksi banaani kerrallaan, yksi saapunut kirjattu kirjelähetys kerrallaan, yksi kotiinkuljetus kerrallaan, yksi kotihoidontoimenpide kerrallaan, yksi jallupullo kerrallaan, yksi autossaan yksin työmatkallaan, kerrallaan, :D, yksi oppilas kerrallaan, ja siis sillälailla niinkun.

**Päivittäin

***Miten tarpeeton ajo voisi olla hyväksyttävissä, kun lakikin sanoo

54 §
Tarpeettoman ja häiritsevän ajon kielto

Tarpeeton ja häiritsevä ajoneuvolla ajaminen on kielletty.


T:U

Hyvää yötä, Utopi kuittaa.3
Kotimaa / Vs: 2014-10-23 Suomi varautuu jihadistien paluuseen (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Talvetar tänään kello 00:24:10 »
^ Mä luulen että tuo asia on pyritty salaamaan suomalaisilta..

On perheitä, jotka joutuvat laskemaan pennosia että saavat edes ruokaa lapsilleen. Sitten terroristien ipanoille lennätetään uusimmat puhelimet ja dataliittymät ja ne haetaan luksuslennolla tänne ilmaisiin kämppiin. Vähemmästäkin alkaa otsasuoni pullistella.

Monella kunnollisella suomalaisella lapsiperheellä tekee tosiaan tiukkaa, lapsia ei ole monen mielestä varaa välttämättä tehdä edes niin monta kuin haluaisi.

Samaan aikaan kuitenkin suomen valtio välittää isis mammojen lapsista niin paljon, että puhelimethan sinne jotenkin hommataan (mitä muuta niillä kännyillä tosiaan on tehty kuin käytetty lasten opiskeluun?) ja järjestetään etäkoulua sinne.

Viis suomalaisista tai kurdiviranomaisten turvallisuusnäkemyksistä, pekka on laittanut prioriteetit taas tässä asiassa kohdilleen....
4
Kylänraitti / Vs: Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020/2021
« Uusin viesti kirjoittanut kekkeruusi tänään kello 00:14:04 »
Miten olisi jos esittäisit tilastonäytön väitteillesi ..
Onko tämä jonkinlainen väitöstilaisuus? Jos joku on mielestäsi väärässä ja sinusta tutkimusnäyttö on vaadittavaa, niin helppoahan se on sinulle silloin esittää faktoja ja todisteita. Eikö niin?

Et kai vaan vaadi muita tekemään jotain, johon et ole itse valmis?
5
Ei näyttänyt kauhean hyvältä. Täytyy kyllä elää melkoisessa kuplassa jos ei tajua että soldiers of odin porukka on todella huonoa mainosta kansallismielisyydelle.

Onneksi tuossa tapahtumassa oli vastapuolella se hysteerinen nainen kailottamassa megafoniin että ei rauhaa rasisteille. Se oli niin hermoja raastavaa että se toivottavasti sai huomion pois itse mielenosoituksen huonosta toteutuksesta.

Minä taas näen asian niin, että meidän puolella on oltava myös sitä rouheampaa katujengiä, joka viitsii tehdä asioita ja saa koottua ihmisiä mielenosoituksiin.

Itsekin assosioidun mieluummin tuohon porukkaan kuin joihinkin näppissotureihin, jotka ulisevat kaikesta persujen ulkopuolisesta oikean elämän toiminnasta, mm. vuosittain 612-kulkueesta.
6
Kylänraitti / Vs: Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020/2021
« Uusin viesti kirjoittanut kekkeruusi tänään kello 00:09:22 »
En ole väittänyt tuollaista, niin kuin voit yltäkin lukea. Nämä rokotteet eivät vain ole verrattavissa muihin yleisesti tunnettuihin rokotteisiin, joista saadaan pitkäaikainen suoja kaikkea edellämainitsemiani seurauksia vastaan.

Kyllä tämä aika suoraan tuollaisen väitteen muodostaa:

Millä perusteella? Rokotetut saavat tartunnan aivan yhtä lailla, sairastuvat yhtä lailla ja levittät virusta aivan yhtä lailla. Väitteesi ovat pelkkää soopaa.
Niin. Näin olen uutisten perusteella ymmärtänyt. Ja tuo nimenomainen osa lauseestani on todellakin järkeenkäyvä. Miten ihmeessä mikään rokote estäisi viruksen tartunnan saamista? Rokotteiden idea on juurikin estää sairastumista sekä edelleen tartuttamista. Rokotteilla ei ole mitään mahdollisuutta tuottaa minkäänlaista maagista suojakenttää tartuntoja vastaan.

Mikäli tartunta, sairastuminen ja levittäminen tapahtuu "aivan yhtä lailla" se tarkoittaa kaikilla rationaalisilla tulkintatavoilla sitä ettei rokote tarjoa mitään mitattavissa olevaa suojaa tartuntaa, sairastumista tai levittämistä vastaan. Miten muutoin tuon väitteen voisi tulkita? Ainakaan itse en keksi mitään muuta tapaa.
Näin minäkin sen ymmärrän.

On aivan toinen asia väittää että rokotteiden antama suoja on epätäydellinen tai riittämätön. Yllä kuitenkin kirjoitat aiheesta tavalla jota kenenkään normaalin ihmisen on hankala tulkita muuksi kuin väitteeksi nollasuojasta virusta ja sen aiheuttamia seuraamuksia vastaan.
Niin se on epätäydellinen. Se ei tietenkään tarkoita mitään "nollasuojaa", niin kuin olen sanonut. En tiedä miksi haluat pistää sanoja suuhuni, vaikka sinulla on luettavissa minun viestini.
7
Kotimaa / Vs: 2014-10-23 Suomi varautuu jihadistien paluuseen (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Radio tänään kello 00:06:10 »
Täytyy sanoa, että tämä meidän kerrostalomaisteri Soinikin oli parempi ulkoasiainministeri, kuin puppeli-Pekka. Ruuna kun ei lisäänny, on muunsukupuolinen Haavisto ottanut  huolahtiakseen kaikista reipasta leirielämää viettävistä lapsisotilaista ja heidän äideistään eli naissotilaista. Perheenyhdistämistä helpotetaan, jotta saadaan ainakin joku lasten isäksi haluava Suomeen.
Potterinsa lukenut tietää, että puoliverisisten prinssien ylivertaisia oikeuksia pitää kunnioittaa. Pikku prinsessat miehineen on myös saatava Suomeen. Tökkii, ja pahasti...

p.s. jos Pekka, Antonio ja muut vaimot luetaan kansanryhmäksi, niin en missään tapauksessa halua kiihottaa ketään heitä vastaan. He tekevät sen aivan itse!
8
Kylänraitti / Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Uusin viesti kirjoittanut l'uomo normale 26.09.2021, 23:47:32 »
Tilasto koronarokotekattavuudesta maailmassa maittain kiinnostaa varmasti erityisesti palstan denialistiosastoa: https://graphics.reuters.com/world-coronavirus-tracker-and-maps/vaccination-rollout-and-access/

Nimittäin seuraavissa maissa ei tarvitse pelätä geenipartikkeleita.

Top 10 vähiten rokotetut maat maailmassa (1% tai alle kansalaisista rokotettu):
1. Kongon Demokraattinen Tasavalta
2. Haiti
3. Yemen
4. Burkina Faso
5. Benin
6. Sudan
7. Mali
8. Somali
9. Syyria
10. Liberia ​


Olisko näistä maista väistöalueeksi fanaattisimmille denialistieille jos ja kun rokotepassi otetaan Suomessa käyttöön?

Näissäkin maissa on koronarajoituksia muuten voimassa ainakin virallisesti. Ilman hysteriasta johtuvaa stressiä ei voine olla oikein missään.
9
Kylänraitti / Vs: Saksan liittopäivävaalit 26.9.2021
« Uusin viesti kirjoittanut koojii 26.09.2021, 23:44:27 »
Omaa idiotismia sitä saa syyttää, jos hallituksen muodostaminen on vaikeaa, kun jo ennen vaaleja muiden puolueiden sopimuksilla suljetaan joku 10 prosentin kannatuksen puolue ulos kaikista hallituksista.

 ;D

Tuollainen päätös voi johtaa siihenkin, että vaikka äänestäjien enemmistö äänestäisi oikeustolaisia puolueita, niin maahan tuleekin vasemmistolainen hallitus. Tämän riski on erittäin suuri jos oikeistopuolueet eivät samassa yhteydessä ymmärrä sulkea vastaavasti pois kaikesta yhteistyöstä samalla myös jotain vasemman linjan puoluetta.

Vaihtoehtoisia tapoja koota enemmistöhallitus tuollaisessa tapauksessa saattaa olla vain haistattaa vatut äänestäjille ja pettää heidän Ruotsin keskustapuolueen Annie Lööfin "tyylillä". Tai sitten ei petetä äänestäjiä vaan petetään ne puolueiden ennen vaaleja tekemät sopimukset.

10
Pohjoismaat / Vs: 2014-08-11 Ruotsin holtiton maahanmuuttopolitiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Siili 26.09.2021, 23:44:11 »
Jonas Nilsson ja Palaestra Media ovat tehneet dokumentin: Miksi Ruotsi on monikulttuurinen? Kesto 1h 43min. Dokumentti on katsottavissa Odysee-palvelusta: https://odysee.com/@Palaestra:4/Why-is-Sweden-multicultural:7

Download the documentary here:
https://vsem.se/index-en.html

Ihan mielenkiintoinen esitys.  Minusta juutalaisten aktivistien tekemisiä ylikorostettiin, mikä teki esityksestä niiltä osin tendenssimäisen.  Ruotsalaisten toisinajattelijoiden pohdinnat olivat varsin osuvia.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10