Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JoKaGO

Sivuja: [1] 2 3 ... 53
1
Ihan asiaa harmittelet, Pöllämystynyt.

Se, että vihreät -puolue valehtelee olevansa vihreä, tai vasemmistoliitto valehtelee olevansa vasemmistolainen, ei tarkoita, että nämä olisivat määritelleet täysin uudelleen vasemmistolaisuuden tai vihreyden, ja että siitä lähtien näitä ja muita vastaavia valevihreitä ja valevasemmistolaisia voitaisiin kutsua vihreiksi tai vasemmistolaisiksi. Nämä ovat vain lakanneet olemasta vihreitä tai vasemmistolaisia.

Kuitenkaan tuolle valheporukalle eikä tietenkään valhemediallekaan tuota tuskaa nimittää Perussuomalaisia tai 612-marssijoita natseiksi tai "äärioikeistoon yhdistetyiksi".

2
Työssäkäyvän rahoilla hän harrastaa mitä harrastaa? - Kerro mitä Junes on tehnyt Isänmaallemme, muutakuin tuonut hasista ja velkaa.

Tuota. Kun työtätekevillä ei ole kertakaikkiaan aikaa niin miksemme sallisi Juneksen ajaa meidän asiaamme meidän verovaroillamme jos edes elää verovaroilla vastikkeettomasti?

3
Olikos toi kaupungin omistama stadioni?

Pakko perkele oli raskaan vittumaisen työviikon, kaukana kotoa maailmalla, jälkeen lokkautua. Olisin kirjoittanut, että mistä lähtien suvakki Riihilahti on muuttunut Tölön Staatioonin omistajaksi tai edes haltijaksi? HJK saisi näyttää roopuskan kaikelle kansalle, roopuskan, joka oikeuttaa heidät vuokraamaan pallikentän vuokralla 0 euroa joillekin lapsityövoiman rikollisille käyttäjille.

Minä ainakin haluaisin nähdä valtakirjan! Haluan myös tietää, kuka antoi suvakki Riihilahden haltuun kentän avaimet. Minulla on yhtä suuri oikeus veronmaksajana mennä tuolle kentälle vaikkapa pelaamaan jalkapalloa kavereideni kanssa kuin Riihilahdella tiiminsä kanssa.

Toistan.

Millä oikeudella Riihilahti antoi luvan laamoille mennä paskomaan jalkapallokentälle ja 5000 ihmisen pilaamaan hyvän nurmikentän kesken rospuuton? Anyone?   ;)

4


Anarkisti Laine puolustaa 612-marssia, eikä edes pragmaattisesti, vaan tehden selvän pesäeron 612:n ja uusnatsien välille!


Mikä juttu tämä on? Piffilläkö?

Ks. nimim. Beenarin viesti n:o 412

5

No, toinen on fiksumpi kuin toinen ja sitä voi miettiä mitä se tarkoittaa sen toisen kohdalta.


Rimaa ei saa niin alas ettei Simon Elo sitä alittaisi, vain paskoakseen suomalaisten silmille. Ällöttävä mato!

6
Ei helvetti, on aikoihin eletty!

Anarkisti Laine puolustaa 612-marssia, eikä edes pragmaattisesti, vaan tehden selvän pesäeron 612:n ja uusnatsien välille!
Sinisen tulevaisuuden Simon Elo taas niputtaa 612:n ja uusnatsit yhdeksi monoliitiksi.

MITVIT  :o

7
Varo, varo! Kyllä näitä löytyy.

https://www.youtube.com/watch?v=NnuwPq8lV2c


NATO.

Mitä ovat "viikingit".

Niin, no jos tuolle linjalle lähdetään, niin Hakkapeliitat jyräsi 1600-luvulla Euroopassa, Suomen Kaarti oli voitokas Krimin sodassa, suomalaiset YK-joukot ovat niittäneet vain positiivista mainetta maailman erilaisissa rotanluokuissa jne.     
Jostain syystä näitä ei Suomessa muistella mitenkään hurraten. Sen sijaan Talvi- ja Jatkosodan sankariteot muistetaan vielä kauan. Keksinette itse syyn tälle.

Se, että Itsenäisyyttä juhlitaan "juhlallisin menoin" eikä niin kivalla eurooppalaisella tavalla karnevaalina, johtunee hinnasta, jonka Suomi joutui maksamaan itsenäisyydestään WW2:n aikana ja sen jälkeen.

8
Jokaisen tunnelia kannattavan henkilön koko henkilökohtainen omaisuus tulisi sitoa tunnelin rakentamiseen ennen ensimmäistäkään veroeuroa siten että mitään ei aleta ennen 6 mrd euron yksityistä rahoitusosuutta. Mikäli tunnelin talouslaskelmat eivät onnistuisi, valtion menetysten välillä olisi tämä 6 mrd euron tunnelia kannattavan privaattisijoittajien pehmike.

Jos jonkun mielestä 6 mrd euron talousturvatyyny olisi ylimielinen, siitä vaan rakentamaan omilla rahoilla putkea. Kummasti väki on unohtanut kanaalitunnelin opetuksen.

Jos tunnelin nykyinen talousarvio on 15 miljardia euroa, niin rahoittajien pitäisi tallettaa 30 miljardia euroa remburssitilille, josta sitten vuosittain lypsettäisiin valmistumisen viivästymisestä aiheutuviin lisäkustannuksiin rahat. Kun tunneli on ollut valmiina 10 vuotta ja koko tuon ajan toiminut sillä tavalla voitollisesti, että kunnossapitobudjettiinkin löytyy rahat käyttäjiltä, niin remburssi palautetaan tunnelin "omistajille".  Jollei, niin rahat pysyvät jumissa aina 5 vuotta kerrallaan, kunnes kannattavuusvaatimus toteutuu.

Suomen valtio ei saa laittaa penniäkään tuohon huuhaaseen eikä voi olla omistajana millään osuudella. Yksityiset hullut tehkööt omilla rahoillaan mitä huvittaa.

9
Nuo synagoogaa häriköivät maahanmuuttaja eivät ole oikeita maahanmuuttajia, vaan maahanmuuttajuudestaan harhautuneita äärimaahanmuuttajia. Oikea maahanmuuttajuus ei suvaitse minkäänlaista vihaa tai siihen yllyttämistä. Nämä häiriköivät maahanmuuttajat ovat tutustuneet alkoholiin ja länsimaisiin huonoihin arvoihin.

Kyllä mä luulen että siellä on ollut mellastamassa vaan kantasuomalaisia juoppouteen väsähtäneitä
äärioikeiston kannattajia.
Siellä ne huojuu ja hoippuu pitkin ja poikin, mölisee ja mesoaa.
Kyllä saatana saa taas hävetä.

Mitä on kantasuomalaisuus tässä globaalissa maailmassa, jossa ...  8)

10
Suuren vankilajärjestelmän ylläpito maksaa, joten sellaista kannattavat voisivat samalla kertoa, mistä rahat otetaan.

Ei tarvitse miettiä muuta, kuin minne vankeinhoidosta ylijääneet rahat sijoitetaan, kunhan nämä lapsenraiskaajat laitettaisiin lusimaan Venäjälle, tekemällä sopparin venäläisten kanssa.

Oliko sinulla muita ongelmia  ;D

11
Aika moni NAINEN on naimisissa turvapaikanhakijan kanssa  :flowerhat:

12
Kas kun ei "aiheettomasti tuomittu tyydytti pahassa puutteessa olleen 10-vuotiaan tytön - tuomittiin julmasti 3 vuodeksi vankilaan" (Josta vapautuu jo melko pian, ensi kertalaisena ensi vuonna).

Tytön etnisyydellä ei ole mitään merkitystä, sillä viimeksi kun tsekkasin, tämän maan nimi on Suomi!

13
Työmarkkinatuki, työttömyyskorvaus, asumistuki... Kaikki sakkaavat, jos työtön ottaa vastaan pätkätyön.

Samalla yhteiskunnan panoksella voidaan taata työttömälle varma pohjatulo, joka ei häviä vaikka tekisikin pätkätöitä, ja tuon panoksen nimi on kansalaispalkka.

Sen sijaan yrityksille pumpattava raha vääristää markkinoita ja luo orjatyön mahdollisuuden.

14
Työnantajille eli firmoille ei pidä antaa latin jeniä työllistämiseen, koska se vääristää markkinoita.

Jätän tämän vain tähän: Kansalaispalkka.

Ja millähän lailla vääristää? Vai onko vääristämistä se että palkkaa pitkäaikaistyöttömiä ja kattoo heidän peräänsä. Palkkatuki on varsin hyvä keino saada pitkäaikaistyöttömiä töihin.

Jaa. No miksei maksa kunnon palkkaa, jos tarvitsee käsiparin? Miksi minun veronmaksajana pitää maksaa pitkäaikaistyöttömän elatus, ja sitten lisäksi syöttää "yrittäjää" joka vaivautuu ottamaan pitkäaikaistyöttömän valvovan silmänsä alle eli orjatöihin, kun ei viitsi eli tarvitse palkata ketään ihan kunnon palkalla töihin.

Jos olisi kansalaispalkka eikä mitään lapsellisia yritystukia, niin orjatyöhön ei tarvitsisi kenenkään suostua vain siitä pelosta, että joutuisi karenssiin.
Yritykset olisivat samalla viivalla, kukaan ei saisi kilpailuetua yritystukien takia vaan työtön voisi valita, kenen palvelukseen menee. Työpaikkojahan on satakertainen määrä työttömien määrään nähden, vai mitä Oraali Oraakkeli ja Isojalka Jeti  ;)  Laiskuuttaanhan Suomessa ollaan työttöminä  :facepalm:

15
Täysin eri mieltä.  Mihin hukkui markkinoiden vääristäminen ?

Nyt en ymmärrä. Mutta ei se mitään!

Eläkeläiset tekevät nykyään mielellään ne työttömien työt, koska he eivät menetä eläkettään. Kutsuvat extraamiseksi.

Jos olisi kansalaispalkka, niin yksikin päivä mäkkärissä tiskaamassa tai kiireapuna pienyrityksessä toisi lisää rahaa työttömälle, kun mitään asumistukia tai muuta paskaa ei olisi siinä alla, johon palkkatulot vaikuttaisivat. Puhumattakaan karenssista.

Jollei eläkeläisten extraaminen vääristä markkinoita, niin kerro ihan omin sanoin, miten kansalaispalkka sitten vääristää markkinoita. Orjatyö ei enää onnistuisi, ainakaan niin helposti, vai mikä on pointtisi?

16
Työnantajille eli firmoille ei pidä antaa latin jeniä työllistämiseen, koska se vääristää markkinoita.

Jätän tämän vain tähän: Kansalaispalkka.

17
Siitä ei ole kuin reilu sata vuotta kun Kongo ryöstettiin ja siellä tapettiin 10-20 miljoonaa ihmistä eurooppalaisten toimesta. Nigerian tilanne on ihan suoraan siirtomaavallan peruja.

Tämä liittyy Suomeen, suomalaisiin, ja Suomessa loisivien somalien ahtaasti asumiseen - miten?

18
Mutta hirmuvaltias Joose idästä voitti. Hiukan häiritsevää on, että Joosea diggaillaan avoimesti vieläkin, eikä kukaan pöyristy.

Vesa Heimo, comment?

 ;D

19
No hyvä jos osaavat olla kylässä sivistyneesti ja provosoitumatta sekä ennenkaikkea nöyrästi maamme kanta-asukkeja kohtaan vaikkei mielipiteet kohtaisikaan kaikessa. Ettei tule viranomasitoimia joiden kulut me kantasuomalaiset maksamme kun ulkomaanpelle ei osaa käyttäytyä.

Ja oon kyllä oikeasti hieman epäuskoinen jos sieltä itäpuolelta suomeen tulee Putinia avoimesti vastustavia aktivisteja.

Samaa mieltä. Tuo touhu haisee kuin kärpänraato helteellä. Onnittelutervehdykset ulkomailta ovat tervetulleita, mutta marssiminen on meidän Suomen kansalaisten hommaa. Helsingissä 612 ja Tampereella opiskelijoiden perinteinen soihtumarssi Kalevankankaan sankarihaudoille, ja muut eri puolilla Suomea järjestettävät tapahtumat.
Ei tänne silloin kaivata ryssiä ei hurreja!

20
Lainaus
Riitta Väisänen heilautti iloisena kättään ja tervehti meitä vieraita. Kun hän näki minut, hän ojensi kätensä ja huusi iloisesti kaikkien kuulleen: ”Roman, moi! Heil Hitler!”, Schatz muistelee kirjassaan. [...]
odotin, että Jumala rankaisisi Riittaa pudottamalla sillä sekunnilla studiovalaisimen hänen päälleen, varauduin siihen, että lavasteista astuisi poliisi, joka pidättäisi Riitan välittömästi[...]

Siedätyshoitoa sairaalle psyykkeelle. Olisi vain kiitollinen.

Onkohan Riitta Väisäsellä samanlaiset muistikuvat tapahtuneesta? Anyone voisi tunkea mikkiä Riitan kurkkuun, mutta kun kyseessä kertojana on tunnettu scheissenheittäjä, niin tuskin kukaan toimittaja ainakaan tekee työtään.

21
Eikös tämä sama hauska veikko kirjoittanut hauskasti siitä, että Suomi-pojilla on pienet pippelit? Todisteena väitteelleen hauska veikko esitti suomalaisten omistamien aseiden määrän per capita.
Joku vinkuheinä sitten osoitti, että Roman Schatzilla, tällä hauskalla veikolla se vasta pieni pippeli onkin. Saksassa kun on virallisesti saman verran aseita yksityisillä per capita kuin Suomessakin, paitsi että, toisin kuin Suomessa, haulikoita ei Saksassa edes lasketa aseiksi.

 ;D

Roman Schatz on nähty ja hänellä on oman todistuksensa perusteella pienet munat. Ymmärtäkäämme häntä.

22
"Matka rahoitettiin Qaderin mukaan pikkusiskon naittamisesta saaduilla rahoilla.
...
TARINALLA on onnellinen päätös, koska Qaderi istuu nyt keittiössä Itä-Helsingissä."


Tuota... Taisi aika monella lukijalla mennä aamukahvi väärään kurkkuun, jos luki tätä aamiaispöydässä.

23
–  Peruskoulusta pääsee joka kevät kaksi tuhatta poikaa, joiden äidinkielen taidot ovat alkeellisia – he eivät ole oppineet peruskoulussa kirjottamaan ja käyttämään suomea sillä tavalla, että tulisivat sillä hyvin toimeen.


Ketähän tuossa poikaporukassa on eniten?

24
Jaa. Maahanmuuton vastustajat häiritsivät pelastustoimia! Just  :facepalm:

25
Nöyrästi kysyn, miksi minun postaukseni hävisi Halla-aho- ketjusta? Totesin että vasemmistoliitolla olisi ollut riittävästi aikaa sanoutua irti näistä antifan, varisverkoston ym. sikailuista.

En tiedä.

Voin kuitenkin spekuloida vahvalla luulolla; lyhyt onelineri facepalmilla aktiivisessa ja paisuvassa uutisketjussa ei ole hyvä eikä toivottava. Mieti niitä raukkoja kun tulee tuota ketjua lukemaan kun siinä on kaksikymmentä sivua.


Hyvä on! Ittellä on just päinvastoin. "Liikkuvasta elämäntavastani" johtuen päädyn usein foorumille ja kahlaan 20 sivua, niin valitettavasti en jaksa lukea pitkiä postauksia (poislukien Eino P:n, Roopen ja parin muun postaukset, ne luen kokonaan aina). Silloin one-linerit ja pari virkettä rulaavat!

26
***

Tuleeko myös puolueen jäsenille seuraamuksia? Oletan että Anderssonin mielestä järkyttävää oli imagohaitta, ei teko. Niin käsittämättömän vaikeaa - siis käytännössä mahdotonta - on hänestä ollut kaivaa esiin lausuma joka ihan aidon täsmällisesti tuomitsisi myös vasemmiston tekemän poliittisen uhkailun ja väkivallan. Se ei vaan onnistu, ja onhan se ymmärrettävää koska ydinkannattajaporukka on juuri antifoja.

Päin vastoin, Li-hän on puolueen näköradiossa suorassa lähetyksessä puolustanut ja sanonut oikeutetuksi vasemmiston väkivaltaa.

Li tosiaan veti tuossa minimit. Ei irtisanoutunut puolueineen tuollaisesta sikailusta.

27
Todellako luulet toimittajan kysyneen, että miksi elokuvassa ei ollu enemmän naisia rintamalla?

No mutta hyvänen aika, niinhän toimittaja kysyi!

28
Jooh... Imho toivoisin että oltaisiin himpan vähemmän pöyristymisherkkiä tällä puolella rintamalinjaa, oli läppä kuinka pölhöä tahansa (itse en btw vielä tänä aamuna edes tiennyt tän leidin olemassaolosta).

Ei, vaan nämä kaksoisstandardit pitäisi aina haastaa. Ei saa velttoilla!

29

Kysymys Nurmi-faneille. Millainen todiste tekisi sinut vakuuttuneeksi siitä, että Keskusta ja Sipilä eivät olleet mukana loikkauksen suunnitelun alkuvaiheissa, kuten Nurmi väittää?*


Se, että oikeuskanslerilta ei olisi kyselty kuppauksen laillisuutta jo ennen puoluekokousta.

30
Nyssää ymmärsit väärin.

On aika vaikeata tajuta, että mitä enemmän paperikoneen hoitajat saavat palkkaa, sitä enemmän on yhteiskunnalla varaa maksaa palkkaa Sari Sairaanhoitajalle.

Kyllä se jo tässä ketjussa aiemmin tuli julki - ja mäkin jotain pientä ymmärrän talouden lainalaisuuksista. Lähinnä tohon dissaukseen takerruin.

Olikos se itse Julius Caesar, jonka keinona pitää kansa kurissa oli "hajoita ja hallitse". Hyvin näyttää menneen perille nykypäättäjillekin.

Jos me muurahaiset alamme vittuilemaan toisillemme,  jokainen meistä häviää.
Jos saataisiin päättäjät nokkimaan korppeina toistensa silmiä, jokainen meistä muurahaisista voittaisi.