Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JoKaGO

Sivuja: [1] 2 3 ... 54
1
Vähintä mitä Linden voisi nyt tehdä, jotta pöly laskeutuisi, olisi kertoa rehellisesti (vaikka kuittien kanssa) kuka on maksanut "laajakaistareissut" viime vuosina.

Viime viikon pitkässä (nyttemmin profiilistaan poistetussa) sepustuksessaan Suvi kertoi, kuinka on paljon reissannut ITU:n laajakaista-asioissa Afrikassa aiemminkin ja huom. pontevasti totesi, että aikoo niin tehdä myös jatkossa. HS:n käsiinsä saamalta ääninauhalta kuuluu, kuinka hän ugandalaisille kertoi tulleensa kartoittamaan liiketoimintamahdollisuuksia. Tässä on niin suuri ristiriita, että vaikeneminen ei Suvi ole enää vaihtoehto - faktat pöytään, kiitos.

Meinaat, että yli viiden tonnin kuukausieläkkeestä ei riitä?

2
Koneenvaihto Ruotsissa, eikä TT voinut välttää kiusausta ostaa tornia biittiä mukaan?

Näin toimii moni muukin  :roll:  8)  En käytä itse, maksan sillä pojan jääkiekon harrastuksen.

Jos vaikka oli tarkan markan, korjaan euron perään, kuin Ivar Kamprad? Hotellin minibaarissa kallista. Kioskissa tai 24h marketissa halvempaa. Pisti alkuasukkaan asialle.

Näin. Monessa maassa saa viinaa kaupasta halvemmalla kuin lentokentän tax-freestä.

Mutta ei tässä hässäkässä asekaupasta ole kyse, Patria on vain savuverho. Miettikääpä, mitä se VOISI olla, mitkä kaksi bisnestä ovat parhaat asekaupan jälkeen. Miksi Suvi oli tuolla ...

3
Ihan noin pöljänä kysäsen, että mitäköhän väärää siinä on jos koitetaan myydä jotain, vaikka aseita, sille jolla on maksukykyä?

Suvin eläke taas ei ole suvin keksintö. Ja pöljähän Suvi olisi ellei vastaanottaisi ilmaista rahaa. Minullekin kelpaisi.

Ettei tässä nyt olisi kovasti mukana perivasemmistolaista tarvetta närkästyä ja kauhistella kun kapitalistit koittaa kauppaa tehdä.

Ettei tässä "perivasemmistolaista tarvetta närkästyä ja kauhistella kun kapitalistit koittaa kauppaa tehdä" olisikin kyseessä kritiikki työttömien järjetöntä aktivointimallia kohtaan, ja toisaalta kansanedustajien "sopeutumis"eläkkeitä vastaan.

4
... good evening ladies and gentleman  :facepalm:

Enkku ei ole Saulin vahva alue, tai sitten lehdistöstä on paikalla vain ladyja ja yksi herrasmies, loput miestoimittajat ovat rantajätkiä  :facepalm:

5
"Punavihreä (Haaviston) riemukupla ei lähtenyt lentoon"

HEHHEH, 90% suomalaisista vastustaa ilmastohaihattelua ja keharimaiden puffausta, sekä homoutta  :P :roll:
Vai miten ne siellä Kallion kuplassa tämän tuloksen tulkitsevat?

6
Juu
Kanpanjointi vedetään päin perseitä ja öykkäröidään äänestäjille ollaan ylimielisiä ja annetaan mielikuva epäpätevänä johtajana ja ihmetellään paskaa tulosta.

Rauhoitu, hyvä mies, pointtisi on huomattu!

7
Kuvaavaa, että kun ennakkoäänten tulos tuli, talkkarimme laski lipun taloyhtiön salosta alas.

8
Sitä en oikein täysin ymmärrä, kommunistin ajatuksenjuoksua.

Islamilainen vyörytys => kommunistien paratiisi. Uskonnottominahan kommarit olisivat muhiksien teloituslistan kärjessä.

Taikasana VHM. Joko ymmärrät.

9
Sää oot niin nuari, ettet voi muistaa, kuinka pressanvaalipaneelissa MOKA oli ainoa nuiva, mutta ei se mitään! 8)

Verestä muistiani.

Mää oon niin vanha, etten enää voi muistaa, kuinka pressanvaalipaneelissa MOKA oli ainoa nuiva!

MOKA aloitti aloitti 1994, ja siinä vaiheessa somali-invaasio Neuvostoliitosta oli jo hyvässä vauhdissa.

Kerro tästä ainutkertaisesta nuivuudesta.

Isossa presidentinvaalitentissä YLEllä toimittaja Pekka Oksala kysyi, että mitä tekisitte presidenttinä, mikäli miljoona [SIC!] nälkäistä ihmistä alkaisi tulla Venäjältä Suomen rajaa kohti.  Ja pallo tietenkin Ahtisaarelle ensin.
 
Ahtisaari vastasi, että lähettäisi Puolustusvoimat pysäyttämään tuon ihmisvirran.

Muut ehdokkaat kauhistelivat Ahtisaaren vastausta ja keksivät mitä hienoimpia viritelmiä hädänalaisten auttamiseksi.

Kun kierros oli käyty, Oksala kysyi vielä Ahtisaarelta perusteluja julmalle mielipiteelleen, johon Ahtisaari vastasi jotakuinkin, että jos miljoona ihmistä rynnii valtion rajaa kohti, kyseessä on invaasio, jonka torjumiseksi Suomella on Puolustusvoimat.

Elettiin siis vuotta 1994 ja Neuvostoliiton kaatumisesta oli kulunut kaksi vuotta.

10
YLE:n strategia onnistui täydellisesti. 6 surkeaa presidenttiehdokasta ja 2 surkeaa toimittajaa saivat hiljennettyä 2 oikein ajattelevaa isänmaan ystävää. Pahinta oli, että saivat luotua tilanteen, jossa Laura joutui suorastaan naurunalaiseksi puhuessaan terroristeista, kun Haatainen jauhotti Lauraa kotouttamisessa ja muut ehdokkaat (poislukien Väyrynen) komppasivat toimittajien kanssa.

Väyrynen muuten sanoi ihan ensimmäisessä yksilötentissään Sanomatalossa Timo Haapalalle, että media on kohdellut Lauraa epäoikeudenmukaisesti ja sanoi, että saisitte pyytää anteeksi häneltä.

Luuletteko, että Lauralla olisi mitään mahdollisuuksia Niinistöä vastaan kakkoskierroksella tenteissä, kun toimittajat pelaavat Niinistön kanssa samassa joukkueessa?

Harmi, että moni täällä Hommalla on sitonut koko arvovaltansa Lauraan kiinni, koska haluaisin nähdä sen Väyrynen - Niinistö matsin. Tämä on ymmärrettävää, koska Laura ehti olla usean kuukauden ainoa kansallismielinen ehdokas vaalissa, ennen tietoa Väyrysen mukaan tulosta, jolla on aito mahdollisuus voittaa Niinistö. Ja nyt ette suostu enää vaihtamaan Väyryseen.

Väyrynen on nähty, usko pois, olen nimittäin paljon nähnyt ja paljon vielä näen, ja muutakin olen kokenut kuin naapurin rysää! Väyrynen on no-no, tosin tässä vaiheessa hyvä piikki Salen lihassa.

Tuo, mitä kutsut jauhottamiseksi, on itse asiassa äänisadetta Lauran laariin. Eivät äänestäjät noin tyhmiä ole kuin pelkäät.

11
Saulin kampanjakirjeessä kehotettiin yhtä lailla osallistumaan äänten masinointiin.

Niinhän mää just kiriootin  ;)

12
Mikäs siellä ylen appi-äänestyksessä on (loppu?)tilanne?
Äänestysaikaa on vielä 1t 3min.

Nyt Salella 2909 ääntä ja Laura toisena 1655-äänellä, sitten Haavisto 1579-äänellä. Luvut kasvavat koko ajan.

Eli vielä voi spämmätä  :facepalm:

13
Lauran kysymykseen lakien muuttamisesta hän vastasi, ettei muuttaisi niitä. Mitenköhän hän alkaisi rinnastaa nettioperaattorit lehtien ja muiden toimitettujen medioiden kanssa ja rankaisisi niitä vaikkapa rasistisista rikoksista Mini-DDR-lain tavalaa ankarilla sakoilla? Ja kuinka pitkään pitäisi "tehokkaasti katua"?

Lähetin s-postilla kysymyksen tuohon liittyen TPK:lle eli Tasavallan Presidentin kansliaan. Saas nährä, mitä vastataan!

14
Asian puinti jatkuu uutisissa; politiikan asiantuntija Kimmo Grönlund ounastelee Niinistön menevän vahvana ehdokkaana vaali-iltaan sunnuntaina.. hmm, jää nähtäväksi. Toivotaan kyseenalaistamista.

Tuo Åbo Akademin totuustoteemi mainitsi toki Torvaldsinkin, mutta ei muita  :facepalm:

15
Yksi kiitoskin on paikallaan: Raamattua ei hierottu Lauran naamaan. Kaikki muu paska kyllä.

Perheiden sosiaalisiin tukiin Laura ei saanut sanoa mitään, miksiköhän? Eri syy kuin sille, että Pekaltakaan ei kysytty.

Kehtasi Kylläinen väittää olevansa "koriste" ilman puheenvuoroja, vaikka takuulla sai enemmän puheenvuoroja kuin Laura!

16
Eiks kukaan huomannut, kuinka Pave sanoi Afrikassa olevan valtava siirtolaispaine Suomeen?

17
Ilmastonmuutoksesta puheenollen, maahanmuutto ja väestönkasvu kasvattavat päästöjä. Niiden roolista ei edes haluta puhua!

Häh, Laurahan mainitsi tämän!

18
Ja Lauralta vietiin puheenvuoro, kun viistoili Salelle .... HYVÄ SUOMI!

19
Paja / Vs: Kansalaisaloite: Kansalaispalkka nyt!
« : 21.01.2018, 00:02:12 »
Ihan mielenkiinnosta kysyn onko tuohon varaa?

Kustannusvaikutus valtiolle on nolla, sossun ja Kelan jakkukalkkunat siirtyvät työmarkkinoille paikkaamaan työvoimapulaa. Heidän palkkakulusäästöillä katetaan kansalaispalkka.
Asuntojen vuokraajat menettävät,  kun asumistuki lopetetaan, se kattaa loput jos jotain jää kattamatta jakkukalkkunoiden palkkasäästöistä. Vuokrataso laskee, jolloin myös työssä käyvä voi asua vuokralla jopa Helsingissä.

Jollei kansalaispalkka riitä, niin voi tehdä niin monta päivää tai tuntia töitä kuukaudessa,  että raha rupeaa riittämään. Kaikki työ muuttuu kannattavaksi työttömälle, koska palkka ei vähennä työttömyyskorvausta, eikä karenssista ole pelkoa. Kaikki aktivointipaskat ovat myös turhia.

20
Vieläköhän timo neuvottelee vai onko tässä asiassa päästy kaikkia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun?

Asia haudattu tärkeämpien asioiden alle, kuten Sauli 88% ... vai oliksse 78% ... vai 68%? Sitäpaitsi jokaisen pitäisi katsoa peiliin ja todeta olevansa onnellinen, kun saa asua maassa, jonka kansalaiset ovat maailman tyytyväisimpien joukossa. Ja pandat Ähtäriin ja, ja, ja  :facepalm:

21
Jos hyvä asiakas saa tuollaista kohtelua Nordeassa, niin miksi ulvoo rasismia? Menisi Danskeen tai OP:hen, tai Ålandsbankeniin ja mitä niitä vaihtoehtoja onkaan.

22
En löydä sanoja, joilla voisin ilmaista järkytykseni Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön järkyttävään kansalaisten turvallisuuden vähättelyyn ja jotka menisivät läpi Homman moderoinnin. Putin EI ole se uhka, puukottelevat ja raiskaavat paperittomat matut ovat, mikäli uskomme Päivi Nergiä, jolla on myös syytesuoja, nimim. kolme kantelua oikeuskanslerille tehnyt.

23
Klo 20.30 ja koko ajan tulee lisää ääniä  :o

Ei se mitään, Laura johtaa edelleen "niukasti"  ;)

Nyt tuli 10 minutissa 200 ääntä lisää, siis 40 minuttia sen jälkeen kun äänestyksen piti päättyä. Arvaatte varmaan, kuinka monta niistä meni Lauralle ...
Vink-vink, nada!

Muoks. 50 minuttia kiinni ollut äänestys ja koko ajan tulee lisää ääniä, nyt jo annettu 2445 ääntä... Joista Lauralle vain 1931.

24
Tamperelaisen galluppi, aika hyvin Laura saanut kannatusta. 86% ja ääniä annettu 1337.

ja linkki viä muistetaan;
https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/598072-onko-se-selva-peli-vai-voiko-joku-yllattaa-presidenttiehdokkaat-ovat-tentissa

Heh, klo 20.00 annettu 2000 ääntä, joista Laura kokosi vaivaiset 81% eli 1622 kpl. Paavo 192, Sauli 92, Pekka 32, Tuula 21, Merja 12, Matti 19 ja Nisse 10 ääntä.

Mokuttavan paikallislehti Tamperelaisen lukijat ovat puhuneet  :o

Muoks, jaa klo 20.08 ja vieläkin tulee ääniä, vaikka äänestyksen piti mennä kiinni jo klo 20.00 ... Jatkan seurantaa mahdollisen peukaloinnin varalta  8)

25
Olisiko Paavo Väyrysen pitänyt mennä sinne rajalle henkilökohtaisesti pysäyttämään tuliljat mielestäsi?

Niin no, Juneshan siellä oli ja moni muu.

26
Miten musta kuulostaa, että anteeksVanhanen ei vastaa yhteenkään kysymykseen ja noita-akkaa EVVVK.   :facepalm:

27
Globaalisaation purkamiseen tarvitaan globaalia yhteistyötä? Öööö...

28
Ei niitä poisteta, koska ei niitä voi poistaa.

Kansanedustajaksi ryhtyminen tarkoittaa käytännössä omasta ammatista luopumista, pudottuaan eduskunnasta joutuu ottamaan uuden lähdön, kaikilta se ei onnistu. On oikein että on olemassa sopeutumiseläke, jonka varassa elämäänsä voi uudelleen aloitella.

Toki, sen pituudesta voi olla montaa mieltä, että onko oikein nostella sitä kymmeniä vuosia, tai samalla kun virittelee omaa yritystään, josta kikkailemalla nostelee osinkoja muttei palkkaa ymv.

Ei työttömyyskorvauksia leikata millään aktiivimallilla, koska niitä ei voi leikata.

Ammattiin opiskelu ja siinä työskentely tarkoitti teoriassa työskentelyä eläkkeeseen asti, kiinailmiön ja finanssikriisin takia työttömäksi pudonnut ammattimies ei voi edes ottaa mitään uutta lähtöä, kun on jo liian vanha työmarkkinoille, saati kouluttautumaan uuteen ammattiin. On oikein, että saa työttömyyskorvausta, jonka varassa kituuttaa.

Toki työttömyyskorvauskauden pituudesta voi olla  montaa mieltä, vaikkei ole mitään millä virittelisi mitään yrityksiä, joista kikkailemalla nostelisi osinkoja saati palkkaa.

29
Kannatettu.

Itseäni ihmetyttää - suorastaan järkyttää - että aloite perintö- ja lahjaverosta luopumisesta ei ole saanut erityistä kannatusta.

Kateutta, joka vie kalatkin vedestä?

Tai ei vain kiinnosta kun ei kosketa sen enempää perinnöt kuin lahjatkaan elämää eikä tulevaisuudessakaan näkyvissä?

Mää en enää perintöverosta kärsi, eikä poikanikaan, jos vain exä tajuaa "laputtaa" omaisuutensa ajoissa kuten minä, ja tyrkkäämään "laput" poikien taskuun.

Silti perintövero on mielestäni syvältä perseestä poikittain. Pois-pois!

Muoks. Ketjun aiheesta. Sopeutusrahaa leikattava asteittain, jollei saaja työllisty. Jos työllistyy, niin koko raha pois lopullisesti.

30
"... tässä olisi ratkaisu työttömyysongelmaan:

Korvataan kaikki työttömyys- ja sosiaalituet yksinkertaisella perustulolla. Se poistaa kaikki kannustinloukut, tekee työnteosta aina kannattavaa eikä enää tarvitse huolehtia työkeikan vastaanottamista miettiessä, että miten se mahtaa tällä kertaa virkailijoiden mielestä vaikuttaa tukiin. Sen kummempia aktivoimistoimenpiteitä ei tarvita."


Tämä. Lisäksi saataisiin puolet sosiaalialan jakkukalkkunoista vittuun kuppaamasta mun veroeurojani työmarkkinoille paikkaamaan karjuvaa työvoimapulaa, kun heidän nykyisistä työtehtävistään tulee (jos edes mahdollista  ;)  ) turhia.