Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Osaako kukaan kertoa miksi Taylor sanoo Hwite systemaattisesti, koko ajan? Vitsi, puhevika, salainen viesti, legal issue? Sattuu korvaan joka kerta.

Minä osaan. Samasta syystä kun Hank Hill -King of the Hillissä sanoo. Se on tietty amerikkalainen murre, siinä missä meillä savo ja karjala, I tell you hhwhat. Tosin tuolla tavalla taidetaan puhua muuallakin...hhwhere exactly, sitä en tiedä.

https://www.youtube.com/watch?v=p-JgNTvTA4E
2
Mylly / Vs: Euroopan talouskriisi (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Uuno Nuivanen tänään kello 16:35:13 »
Ja Hölmölä saa sekä maksaa että kiljoona haittamatua.
3
Mylly / Vs: Euroopan talouskriisi (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Roope tänään kello 16:28:22 »
Brysselissä suunnitellaan Financial Timesin mukaan, että EU-rahoituksessa siirrettäisiin kymmeniä miljardeja euroja Keski- ja Itä-Euroopasta maihin, jotka ovat kärsineet eniten finanssikriisistä, kuten Kreikkaan ja Espanjaan.
...
Lisäksi komissio aikoo tiukentaa rahoituksen kelpoisuusehtoja, kuten vaatimusta oikeusvaltioperiaatteen noudattamisesta, ja määrätä lisää rajoituksia EU-rahojen käytölle.

Kaksi suurta koheesiorahaston edunsaajaa Puola ja Unkari ovat jo jonkin aikaa kiistelleet EU:n kanssa oikeusvaltioperiaatteen ja demokraattisten normien noudattamisesta.

Uudistusten yksityiskohdista väännetään lehden mukaan vielä kättä kulissien takana, mutta diplomaatit ja virkamiehet odottavat, että lopputuloksena rahoitusta kohdistetaan uudelleen Puolasta, Tsekistä ja Baltian maista unionin eteläisiin maihin kuten Italiaan, Espanjaan, Kreikkaan ja jopa joillekin Ranskan alueille.
...
Oikeusvaltioperiaatteen kunnioittaminen on komission mielestä tärkeää Euroopan kansalaisille sekä yrittäjyydelle, innovoinnille ja investoinneille. Euroopan talous kukoistaa komission mukaan parhaiten siellä, missä oikeudellinen ja institutionaalinen järjestelmä noudattaa täysin unionin yhteisiä arvoja.

Aikamoista ironiaa perustella Unkarin ja Puolan EU-rahoituksen leikkaamista muun muassa EU-arvoja ja oikeusvaltioperiaatetta rikkovalla korruptiolla ja siirtää sitten niiden EU-rahat Italiaan, Espanjaan ja Kreikkaan.

Kaikki tietävät, että oikeasti kyseessä on kosto EU-komission maahanmuuttopolitiikan vastustamisesta.

Lainaus
Euroopan talous kukoistaa komission mukaan parhaiten siellä, missä oikeudellinen ja institutionaalinen järjestelmä noudattaa täysin unionin yhteisiä arvoja.

Eli Unkari on pärjännyt viime vuodet hienosti, kun taas Kreikka on edelleen kusessa, koska...
4
Ulkomaat / Vs: 2013-11-08 BBC: Antisemitismi nousussa Euroopassa
« Uusin viesti kirjoittanut Profeetta Kekikkad tänään kello 16:16:59 »
Äärimmäisen vaarallinen mopsien antisemitismi kamalasti nousussa, mutta onneksi Brittiläinen Oikeuslaitos pelastaa ja väärintekijöitä rankaisee!

https://kahvijatee.blogspot.fi/2018/04/23-04-2018-vitsivideo-natsimopsista.html?m=1

Lainaus
Vitsivideo natsimopsista tuotti 800 punnan sakot

Uutisblogi Kahvi & Tee uutisoi maaliskuussa, kuinka skotlantilainen Markus "Count Dankula" Meechan, 30, sai langettavan tuomion vihapuheesta. Tänään Skotlannin oikeuslaitos tuomitsi Meechanin 800 punnan sakkoihin.

Oikeuslaitos kuvaili rikosta seuraavasti: "Videosi keskiössä olit sinä, joka toistit lausetta 'Kaasuttakaa juutalaiset' komentona koirallesi, joka reagoi siihen. Sen lisäksi käytit komentoa Sieg Heil, mihin koira oli opetettu vastaamaan nostamalla tassua pystyyn ja videoklipissä näytetään kuvamateriaalia Nürnbergin kokouksesta ja välkytit Hitlerin kuvaa räikeän musiikin soidessa. Väität, että video oli tarkoitettu pelkästään tyttöystävääsi ärsyttäväksi vitsiksi."

Oikeuslaitos perustelee tuomiotaan näin: "Kaiken todistusaineiston perusteella, minusta julkisesti jakamasi video oli törkeän loukkaava ja sisälsi pelottavaa, antisemiittistä ja rasista materiaalia. Hyväksyit sen, että lause 'Kaasuttakaa juutalaiset' on antisemiittinen, mutta ei silloin kun sitä käytetään osana vitsiä. Sanoit käyttäneesi kyseistä lausetta, koska se on niin äärimmilleen vedetty.  - - snip snip
5
Tähän on sanottava, että ihan kaikilla ei ole pelisilmää, mitä tulee kevytväylälle pysäyttämiseen, vaan monesti väylä on täysin tukossa. Tämä ei edes koske vain sunnuntaiautoilijoita vaan valitettavan usein ihan ammattikuskeja, tyypillisimpänä kuriiri- ja muuttofirmat. Se on vieläpä yllättävän tavallista että auto on kevytväylällä siitä huolimatta että ajoradalla pysäköiminen on sallittua. Eräskin kerta tässä kotikadullani oli sellainen että muuan remonttifirman auto oli parkkeerattu kevytväylälle, vaikka ajoradalta olisi ollut lyhyempi matka työkohteeseen. Kuski vaan selitti olevansa huoltoajossa  :roll:
6
Forumin kehitys / Vs: Homman nörttipäivystys
« Uusin viesti kirjoittanut törö tänään kello 16:12:17 »
Millä ohjelmalla voi pienentää kuvien kokoa?

https://www.irfanview.com/

Edelleen hiton näppärä pikkuohjelma koon, formaatin jne muuttamiseen, croppailuun sun muuhun.

Jos tuosta asentaa sen version, missä on kaikki pluginit mukana, niin sitten saa mun linkkaaman Riotinkin, mutta sen voi asentaa erikseenkin.
7
Forumin kehitys / Vs: Homman nörttipäivystys
« Uusin viesti kirjoittanut Horn Hill tänään kello 16:11:58 »
Millä ohjelmalla voi pienentää kuvien kokoa?

Itse olen tykästynyt tähän näppärään ilmaisohjelmaan: http://www.photoscape.org/ps/main/index.php
8
Forumin kehitys / Vs: Opettaja, opettaja, toi mode kiusaa mua...!
« Uusin viesti kirjoittanut kgb tänään kello 16:07:50 »
Tähän liittyen minulla olisi ehdotus: aina kun tulee joku tapahtuma, kuten Awakening, 612, tai joku muu tapahtuma, jonka tiedetään etukäteen jakavan mielipiteitä, luotaisiin sille heti erillinen kritiikkiketju, kuten 612 tapauksessa.

Hyvä ajatus. Tosin ainakin itse en arvannut Awakeningin aiheuttavan sellaista ryönämäärää mitä sieltä tuli, mutta toisaalta harvemminhan täällä muutenkaan jaksetaan keskustella itse asiasta kovinkaan pitkään.
9
Kuvan ihmiset näyttävät siltä että uuvatit eivät kiinnosta pätkääkään. Istuvat ryhmissä selkä uuvatteihin päin. Olisiko asia näin jos olisivat tulleet kahvilaan uuvattien takia?
10
Kotimaa / Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut internetsi tänään kello 16:04:16 »
Ensimmäinen kuva: Yllättäen poliisi on salannut tästä taas uskonnon nimen. Sen ymmärrän, että niiden nimet jotka ovat olleet ja olisivat olleet paikalla, on salattuja, mutta miksi ihmeessä tämä sana "Jehovan todistajat" salataan? Varsinkin, kun mediassa on ollut jo asiasta tietoa ja Jehovan todistajat ovat itse kertoneet murhatun olleen heidän sisar ja tarjonneen myös apua.

Mustat ovat poliisin salausta, itse peitin monikulttuurista sen kovimman hinnan maksaneen nimen. Toivottavasti hän oli näiden 144000 joukossa, jotka hänen uskontonsa mukaan pääsee suoraan Paratiisiin.Toinen kuva: Kuva tämän toisen Jehovan todistajanaisen kuulustelusta. Hänen paikkansa on tuossa punaisella tummennettu ja tämän toivottavasti Paratiisissa olevan nimi on peitetty valkoisella. Kuvassa A tarkoittaa sitä suuntaa, mistä terroristi hyökkäsi ja B sitä suuntaa, mihin terroristi poistui. C taas on erään toisen todistajan paikka hyökkäyshetkellä....
Sivuja: [1] 2 3 ... 10