Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kotimaa / Vs: 2016-10-14: 50 poliisia koulutetaan viharikollisuuden torjuntaan
« Uusin viesti kirjoittanut ISO tänään kello 07:43:01 »
Pihvi on kyllä sen luokan idiootti ettei voi kun haukkoa henkeään samalla kun katselee miten tuo tohelo jatkaa kaivamista vaikka on jo kuopassa josta ei pääse enää ylös.

Se ei varmaan ymmärrä, että sille tullaan sanomaan koko sen loppuelämän rumasti koska se on ollut niin kykenemätön hoitamaan ministerin työtään. Ei siinä paljoa sananvapauden rajoittaminen auta.
2
Tupa / Vs: Subversio: Mitä se on ja mitä jokaisen hommalaisen tulisi tietää.
« Uusin viesti kirjoittanut Aksiooma tänään kello 07:40:18 »

SALAINEN ÄÄNITE nykypäivän yliopiston inkvisitioista. Tämä on aivan uskomatonta. Kannattaa kuunnella, jos on kiinnostunut, miten yliopistoissa indoktrinaatiota ylläpidetään, varsinkin jos omia lapsia on opiskelemassa tai menossa opiskelemaan yliopistoon. Tämä sama tulee myös Suomeen.

Lainaus
Extended: Excerpts from secretly recorded meeting between Wilfrid Laurier University grad student and faculty

Lindsay Shepherd, a Wilfrid Laurier University graduate student and teaching assistant, landed in hot water with the university over a video clip, featuring controversial University of Toronto professor Jordan Peterson, she used in a critical thinking course. After receiving complaints, the university claimed she created a toxic environment. Shepherd had a meeting with faculty and administration, here are excerpts from the secretly recorded conversation.

https://globalnews.ca/video/3867811/extended-excerpts-from-secretly-recorded-meeting-between-wilfrid-laurier-university-grad-student-and-faculty
3
Tupa / Vs: Kepun pää-äänenkannattaja: Suomenkin avauduttava Afrikalle
« Uusin viesti kirjoittanut MiljonääriPlayboy tänään kello 07:38:37 »
Lainaus käyttäjältä: Kepuli-Sanomat
JA VE­TO­VOI­MAA Eu­roo­pal­la on. In­ter­net pi­tää sii­tä huo­len. Yli ra­jo­jen kii­ri­vät mai­nok­set ker­to­vat, kuin­ka Eu­roo­pas­sa taikaseinä pursuaa rahaa, kau­pat pur­su­a­vat ta­va­raa (ja tavaraa saavat suojavärilliset kantaa vapaasti ulos kaupasta ilman oikeudellisia seurauksia), kadut ja torit pursuavat raiskattavaa ja puukotettavaa, veronmaksajien turvapaikkashoppailijoiden käyttöön kustantamat au­tot ovat hie­no­ja ja kiil­tä­viä ja ih­mi­set hy­myi­le­vät kau­niis­sa ko­deis­saan, joita itse pääministeri lupailee elintasopakolaisten käyttöön.

Kepuli-Sanomien artikkelista oli lipsahtanut vahingossa vähän tekstiä pois. Lisäsin takaisin.

Koko kirjoitus on täysin sekopäistä mokup*skaa, mutta Sipulin talolupauksen unohtaminen pois vetovoimatekijöiden listasta on kyllä varsinainen riman alitus jopa Kepuleilta. Sen talolupauksenhan on kuitenkin melkein jokainen mediassa ruikuttanut geelitukka muistanut mainita.

e:muotoilu
4
Valtiollinen itsetuho Schengen-helvetin avulla on saanut jopa niksmannit heräämään. Edessä on vain huonoja vaihtoehtoja. Nykyinen holtiton maahanmuutto johtaa ensin kaaokseen ja lopulta sotaan jos sitä ei torpata. Merkelperkelin väki on jo sulkenut monet Saksan kaupungit iltaisin ja juhlapäivinä naisilta kiitos monikulttuurisen väkivaltapolitiikan maahantuonnin.

On epäselvää kuinka Merkelperkel itse aikoisi korjata itse tuhoamansa tilanteen. Tuskin mitenkään. Itä-Euroopan itsesuojelu on jo näyttänyt kyntensä mikä saa bryssät ja eurofiilit kihisemään kiukusta kun monikulttuuriväkivallan maahantuontia on torpattu. Mutta tavikset ymmärtävät jo että nykymuodossaan tilanne on kestämätön vaikka valhemedian propagandatorvet muuta töristää.

-> Merkelperkelin tilanne on vaikea mutta älkää kuvitelko etteikö sekopää voisi pokerinaamalla vetää sen vielä vaikeammaksi. Tavis sakujen hakkauttaminen ja raiskaaminen toi Merkelperkelille valtaa ja tukea vasemmistovihreiltä ja cdu:lta ja näiden peittely tukea valhemedialta. Ei vanha koira opi uusia temppuja.
5
Jamie Oliverilla on tv-sarja, jossa hän yritti tehdä kouluruoasta terveellisempää. Englannissa tökki eniten se, että lapset olivat tottuneet roskaruokaan, ja ruokabudjetit olivat hyvin pieniä. Amerikassa se kariutui korporaatioiden vastustukseen.

Hyvin karkeasti yleistäen saattoi ehkä sanoa, että koululapset söivät ihan mitä vaan, kunhan se oli naamioitu ... siis kunhan ruoka oli paneroitu ja uppopaistettu.  :P
6
Lapset ovat keskimäärin aika konservatiivisia sen suhteen mitä suuhunsa laittavat. Sitä ei ihan heti hallintomääräyksillä muuteta.
Jos oikeasti haluaa altistaa lapsensa "uusille näkemyksille" niin olisi lähdettävä ehdottomasti siitä, että tarjoaa niitä suomalaisia ruokia joita harva enää tekee. Sieniä, marjoja, kalaa, sisäelimiä.

Heh.

"Ei kai tässä jauhelihaspegetissa vaan ole sieniä:o Yäk!"
- Ei ole, syö nyt vaan.  :-X
7
Veripalttu, silakkalaatikko, maksakastike, ohraryynivelli!

Kun minä olin lapsi niin kotona saattoi olla ruuaksi mannapuuroa ja mehukeittoa, tarjottiin sitä tosin koulussakin. Muistan ajan jolloin broileri ilmestyi ruokapöytään, voi sitä mehevää ihmettä kituliaisen kanan jälkeen! Entäpä kun ananaspalat ilmestyivät porkkanaraasteen joukkoon?

Ennen kaikki tehtiin itse, ei ollut elintarviketeollisuutta. Ruoka oli sitä mihin saatiin raaka-aineet hankittua. Käsittelemättömät raaka-aineet. Sitten tuli teollisuus ja pyyhkäisi laitoskeittiöt ja kotitaloudet polvilleen. Nykyään osa ihmisistä ei osaa edes riisiä keittää saati sitten tehdä muutakaan ruokaa.

Maailman maut ovat aina olleet tervetulleita, pahoin pelkään että täyttä kuraa tulee kun aletaan kustannustehokkaasti valmistamaan mahdollisimman halvoista raaka-ainesta näitä makuelämyksiä.

Ennemminkin kiinnittäisin huomiota tuoreista ja hyvistä aineista tehtyyn ruokaan jossa ravintoarvot kohdillaan. Myös perinteinen suomalainen ruoka on hyvää, valmistettu ekotehokkaasti lähellä tuotetuista raaka-aineista.


8
Kylänraitti / Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Uusin viesti kirjoittanut Bwana tänään kello 07:22:00 »
Toivottavasti myös kaikki näyttelijät, jotka ovat pukeneet poliisin virkapuvun päälleen teatterin lavalla tai elokuvassa, otetaan myös kiinni ja asetetaan syytteeseen virkavallan anastuksesta.

Tenho Sauren kaivettava ylös montustaan ja tuotava inkvisition eteen! Pikku Kakkosen Malttia ja Valttia vielä mietitään, samoin Joel Rinnettä, Matti Raninia ja Leo Jokelaa. Poliisipäällikkö Simo Sisua on etsitty Aku Ankan toimituksesta lasitalosta, toistaiseksi turhaan.
9
Kotimaa / Vs: 2017-09-11: Sipilä: Haluaisin vaihtaa Suomen kansan koostumuksen
« Uusin viesti kirjoittanut qwerty tänään kello 07:14:30 »
Suomella on tälläkin hetkellä pakolaiskiintiö. Myös vuonna 2015 vuonna oli pakolaiskiintiö. Millä tapaa se on estänyt, tai edes hidastanut hallitsematonta maahanmuuttoa? 2015 vuonna 32+ tuhatta geelitukkaa, 2017 vuonnakin 5-6 tuhatta -sen saatanan pakolaiskiintiön päälle.

Luvut pitää kertoa vähintää kolmella. Sen verran nuo shopparit yhdistävät "perheitään". Sipilän, Orpon ja Soinin (Soroksen rahoittaman?) kansanvaihtohallituksen ruoskiessa innolla lisää muslimi-iloa maamme naisille, tytöille ja lapsille.

Saatana >:( Jopa sandinistihallinto olisi terveemmällä pohjalle. He sentään tekivät mitä sanoivat! Nämä kansanvaihtoa ajavat sairaat yksilöt peittävät aikeensa kivapuheen alle, jota kansanvaihtoa oikeasti ajava Soroksen rahoittama media komppaa kybällä. Vittu >:(
10
Tupa / Vs: Kepun pää-äänenkannattaja: Suomenkin avauduttava Afrikalle
« Uusin viesti kirjoittanut siviilitarkkailija tänään kello 07:13:37 »
Kepun huijareilla on suomalaisten vanhusten ja lasten rahat imevä kärsänsä maahanmuuttobisneksessä. Kun tulovirta on satoja miljoonia tyhjien vastaanotto- ja kotoutuskeskusten kaltaisessa liiketoiminnassa, on selvää että näihin rahastusprojekteihin vaaditaan niiden käyttövoimaa, laittomasti maahan tullutta ihmismassaa.

Valitettavasti tai luonnollisesti kepu pettää jopa maahantuotetut ihmiset. Se on kuin ryssän mafia mutta pahempi.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10