Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Pohjoismaat / Vs: 2017-09-20 Ruotsalaisilla välähti, pikainsinöörejä rautateille
« Uusin viesti kirjoittanut Faidros. tänään kello 04:10:49 »
Yli 200 km/h vauhtia ja kajareista alkaa tulla allahu akbar-skeidaa. Voi olla tiivistä siellä viimeisessä vaunussa.
2
Halla-Aho oli loistava haastattelussa. Tuo vedenjuonti nyt on ihan sivuseikka. Sanomaa on vain saatava nyt eteenpäin ja tämä valheelle rakennettu PS:n demonisointikupla puhkeamaan niin PS voi hyvinkin olla siellä 20% tuntumassa ensi vaaleissa.
3
Pohjoismaat / Vs: 2017-09-20 Ruotsalaisilla välähti, pikainsinöörejä rautateille
« Uusin viesti kirjoittanut Oppipoika tänään kello 03:12:31 »
Miksei samantien myös pikalääkäreitä ja pikalentäjiä?

Mietin aivan samaa. Koulutukseksi riittänee kolmen kuukauden kirjekurssi.
4
Hallituksen tarjoama palkkiovirka/hillotolppa on siniselle rivihenkilölle mahdoton saavutus. Keskustassa ja kokoomuksessa on jonossa pitkäänolleita tuhansia, eikä minkäänlaista ohituskaistaa hyväksytä heidän toimesta.   
5
Päivärinta sanoi "Turun tapahtuma", eikä Halla-aho puuttunut tähän mitenkään. Mestarin olisi pitänyt korjata, että kyseessä ei ole "tapahtuma" vaan islamistinen terrori-isku.
6
Lainaus
Kajonia on lisäksi jo syyskuun ajan sakotettu virheistä ja merkittävistä myöhästymisistä.

Liiketoimintajohtaja Mauri Suuperko kertoo tiedotteessa, että jos kuljetusyritys syyllistyy vielä jatkossa olennaisiin sopimusrikkomuksiin, kaupunki harkitsee vakavasti siirtyvänsä kateostomenettelyyn.

Kateostomenettely tarkoittaa, että kaupungilla on oikeus ostaa Kajonin vastuulle kuuluvia palveluja toiselta toimittajalta ja laskuttaa syntyvät ylimääräiset kulut Kajonilta.

Onpa makeaa ironiaa. Firma maksaa mamuille siitä, etteivät he tee töitään kunnolla, ja kohta firma saattaa maksaa siitäkin, että joku muu tekee ne tekemättä jätetyt työt. 8)

Sitä saa mitä tilaa.
7
Paja / Vs: Forumin jäsenmäärä.
« Uusin viesti kirjoittanut Jepulis tänään kello 03:03:22 »
"Missä kaikki ovat ?".
Eetterissä.   

Ne lukee justiin siellä sen mitä justiin tarvitsee, että ne kiistattomat näkyvät tulokset syntyivät ja syntyvät vieläkin. Uskomattoman tuntuistahan se on mutta jopa täällä esillenostettu terminologia elää ja voi hyvin tuhansissa muissa yhteyksissä. En halua liioitella foorumin vaikutusta tokikaan, tässä ollaan lähinnä kipinämikkona liikkeellä. Se on silti tärkeä osanen.   
8
Paja / Vs: Forumin jäsenmäärä.
« Uusin viesti kirjoittanut Marius tänään kello 02:40:29 »
Kiitos kgb, tilastoista.

2082 ei ole paljon, eikä 50 viestiä ole paljon.

Fyysikko Enrico Fermi saattaisi kysyä:

"Missä kaikki ovat ?".


9
Lohela -> Kokoomukseen loikkaus
- Vaalien jälkeinen jatko siististi pedattu palkkiopeti, jos operaatio Varsinais-suomi menee mönkään.

Timo Soini -> Palkkiovirka
- Arvopohjaisella tullaan ja europohjaisella lähdetään. 

Oinonen, Pentti -> Eläkeukko
- Kirjoittaa muistelmat, joissa tuomitaan suvaitsemattomat katkerin sanakääntein.
- Jännittävää nähdä säilyykö sama verbaalinen hienostuneisuus kuin Pentti Oinosen radiohaastattelussa taannoin: "Minun juhlissa ei homot tanssi".

Mäkipää, Lea -> Eläkeakka

Pirkko Mattila -> Palkkiovirka


Niinistö, Jussi
-> Palkkiovirka
- Pyrkinee loikkaamaan ja kohde voi olla joko kepu tai kok. Voi päästä jopa listoille.

Lindström, Jari -> Palkkiovirka

Terho, Sampo -> Palkkiovirka
- Koko keho ehkä tärisee vain, koska hän tajuaa itsekin kuin kusipäisesti teki entisille ystävilleen. Kukapa ei hätkähtäisi nähdessään peilistä selkeät paiseruton oireet.
- Ellei ole palkkiovirkaa, siinä tapauksessa kyse oli "all in" korttipelistä. Hullua mutta mahdollista. Silloin se on sama tärinä kun olet juuri lykännyt kivitalon pottiin ja havaitset kädessä pelkkiä hantteja.
- Omasta vaalipiiristään ei pääse Kokoomuksen listoille.

Elo, Simon
-> tyhjä
- Vuosituhansien pahiten petokselta haisevaa lipevää kolminkertaista loikkarirottaa tuskin huolisi edes Terijokilaiset mutta henkilökohtaisesti pidän silti peukkuja, että esimerkiksi Kokoomus joutuisi mielenhäiriöön ja ottaisi silti Elon listoille. Mihin tahansa. Mutta ei se taida onnistua Uudellamaalla, jos Harry Harkimossa edes henki pihisee.
- Jos niin kuitenkin käy, pahoitteluni Harkimolle jo etukäteen. 
- Elo sai viimeksi 2907 ääntä. Häntä pidettiin nuivalähtöisenä, joten menettää ihan varmasti yli puolet. Kaikki kokoomuslaiset sai Uudellamaalla enemmän kuin 3000, paitsi yksi joka sai 2656. Tuo poikkeuskin oli Atte Kaleva, joka on nostanut profiiliaan nyt paljon. Kokoomus sai viimeksi Uudeltamaalta 9 ehdokasta läpi. Olisi aivan absurdia vaihtaa hyvien tyyppien malliesimerkki Atte johkai Elon luuseriin.

Sivuhuomiona Uudenmaan tilanteesta. Sehän on sikäli erikoinen, että siellä melkein kaikki PS-ehdokkaat olivat uuvatteja. Jos missään, niin siellä PS kyllä lähes varmasti menettää paikkoja suhteessa 2015 vaaleihin.
10
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Koepotkupallo tänään kello 02:38:53 »
Kepussa ainakin on tällä hetkellä melkoista kipuilua Änkyräsiiven eli Kääriäinen-Pekkarinen -akselin ja Sipiläläisten välillä, että yhtään uutta mahdollista kilpailijaa ei tietystikään haluta harvojen ja valittujen joukkoon.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10