UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Lainaus

Teemu Tammikko
Vanhempi tutkija - Euroopan unioni -tutkimusohjelma


http://www.fiia.fi/fi/blog/462/satu_terroristeista/

Esimerkiksi satu Punahilkasta heijastaa hyvin tänä päivänä esiintyvää tarinaa pakolaisten joukossa Eurooppaan soluttautuvista terroristeista.

Kun tarinaa pakolaisten joukkoon soluttautumista tarkastellaan pelkkien faktojen ja ISIS-organisaation strategisen toiminnan valossa, nousee esiin muutama keskeinen tekijä:

Selvennys 15.11.2015
Lukijapalautteen myötä on tarpeellista alleviivata kirjoituksen ydintä.
Mielitutkijani ajatuksia, ehkä aina ei niin tutkijoita ole kunnioittaminen vaikkakin korjataan jälkijättöisesti ajatelmiaan ulkoisen maailman osoittaessa omien johtopäätösten ja asiantuntijuuden ontoksi. Voisiko olla jopa niin että tutkimus on Suomessa tukenut poliittisen johdon agendaa, harmillisesti "lukijapalaute" eli some paljastaa propagandan.
2
Perussuomalaiset / Vs: Seuraavat eduskuntavaalit
« Uusin viesti kirjoittanut Timo Rumpunen tänään kello 13:49:16 »
Ehdotan Tuomas Tähteä.

Tähti opasti minut mukaan Perussuomalaisiin ja PS-nuoriin vuonna 2014. Hän tuntee yhdistyslain kuin omat taskunsa ja opasti minulle kädestä pitäen miten tehdään esimerkiksi PRH-ilmoitus.
Tähti on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja se heijastuu hänessä järjestelmällisyytenä. Tähden merkittävimmät tehtävät puolueessa ovat olleet puheenjohtajuus Turun Perussuomalaisissa 1.1.2016–5.6.2017, Hallituksen jäsenyys V-S PS:n piirissä (vuosina 2012, 2015 ja 2016) ja kansanedustaja Ville Tavion eduskunta-avustajana vuodesta 2015 lähtien. Eduskunta-avustajana Tähti on oppinut talon tavat, joten ne eivät hänelle tule yllätyksenä. Henkilönä Tähti on todella helposti lähestyttävä ja häneltä voi aina kysyä apua. Tätä nykyä Tähti asuu Espoossa, jonne hän muutti vähän aikaa sitten vaimonsa kanssa Turusta.

Lopuksi täytyy vielä mainita, että Tuomas Tähti on takuu nuiva valinta!
3
En ole seurannut ketjua aktiivisesti. Mihin kulkeutuvat Sompasaunansaunan "harmaat vedet"? Entä ulosteiden käsittely? Polttopuiden  käsittely? Rantarakentamisen säännöt hallussa? Kuka on maksanut luvista?
Saanko kiertää näitä sääntöjä, jos laitan tontilleni yleisen rantasaunan?
4
Ulkomaat / Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Uusin viesti kirjoittanut kylähullu tänään kello 13:47:59 »
Daily Mail: Girl, 15, is raped TWICE after flagging down a car following her first attack only to be set upon by the driver
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4736452/Girl-15-raped-TWICE-two-different-men-day.html

IL:N uutinen,
Raiskattu teinityttö pysäytti auton saadakseen apua, myös auttaja raiskasi
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707282200291227_ul.shtml

http://m.iltalehti.fi/ulkomaat/2015120120762378_ul.shtml

Ruotsissa vastaava yksittäistapaus pari vuotta sitten.

Ei kyllä mun päähän mahdu et miten voi raiskata saati raiskata just raiskatun paniikissa olevan naisen.
"Tässä pitkä liuta kirossnoja!"
5
Lisään vielä että nämäkään eivät kuulu, vaikka vähemmistöaktivistit ehkä niin penäävät, perinteisiin suomalaisiin perhe-, kaupunki- tai saunakulttuurin piirteisiin:
Hesarin jokapäiväinen tai jokaviikkoinen näyttävä panostus aiheisiin
- kuinka runkkaat jos sinulla on vagina
- kuinka runkkaat jos sinulla on penis
- kuinka vapauttavaa on moniavoisuus / polyamoria
Osa taitaa olla enempi toimittajien fantasiointia kuin vakavasti otettavia uutisia, jos siellä sellaisia on jäljellä muutenkaan. Kolmena päivänä peräkkäin näitä. Onhan siellä matuja enempi kuin kaupunkiin mahtuu, mutta ehtinevätkö nekään kaikkialle.
http://www.hs.fi/mielipide/art-2000005305084.html
Lainaus
Seksuaaliseen häirintään törmää Helsingissä kaikkialla
http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005304873.html
Lainaus
Olen nähnyt miehiä tyydyttämässä itseään metron penkillä ja uimahalleissa – ei ole Sompasaunan vika, jos lauteilla irstaillaan
6
Kummankin pitäisi yhtälailla taistella sitä vastaan. Kristillisyyden sikäli, että sen on tuomittava Muhammed esimerkiksi sellaisena vääränä profeettana (joka Ilmestyskirjassa heitetään tuliseen pätsiin). Ateismin tulisi erityisesti taistella sharia-lain kaikkia muotoja vastaan, sillä länsimaisen yhteiskunnan sisällä ei saa olla mitään rinnakkaisia oikeusjärjestelmiä. Ja islamin tulisi taistella sekä kristillisyyttä että ateismia vastaan, koska kumpikaan ei tunnusta Muhammedia.

Tosin käytännössä tästä luistetaan liian usein. Kirkon väki henkilöityy joihinkin mediatyyppeihin, kuten Laajasaloon heittämässä jotain tsuubi-duubia telkkarissa. Ja julkkisateisteihin, kuten Tuomas Enbuskeen, joka ei uskalla motkottaa muille kuin kristillisdemokraateille.

Tuo on sikäli ongelmallista, ettei ateismi itsessään sano oikeusjärjestelmistä tai oikeastaan mistään mitään. Tarvitaan siis juuri tietynlaisia ateisteja, jotta minkäänlainen poliittinen herääminen on ylipäätään mahdollista. Ihmisiltä on vain kovin vaikeaa edellyttää etenkin edellä mainittua mielessä pitäen mitään, joten suvaitsevaisuuspropaganda uppoaa helposti moniin. Edes itsesuojeluvaistoon ei sovi vedota, koska pelolle ei tule antaa valtaa.

Jokainen ateisti, joka kritisoi Huhtasaaren evojuttuja tai kritisoi Mika Niikkoa tai Päivi Räsästä Raamatun mainitsemisesta eduskunnassa tulisi samalla logiikalla olla henkeen ja vereen myös sharialakia vastaan, koska se on uskonnon päälle rakennettu lainsäädäntö.

-i-
7
Tupa / Vs: 2017-07-21 Afganistanin suurlähetystö Sellon kirjastossa
« Uusin viesti kirjoittanut Alligaattori tänään kello 13:35:15 »
Jotenkin luulen että saamme keskuuteemme uusia Afganistails nimisiä henkilöitä. Siis tuet juoksee kaikille henkilöllisyyksille.
Vaihtoehtoisesti niitä lappaa rajan yli sitä mukaa mitä ehtivät passeja kirjoitella.
8
Kotimaa / Vs: 2017-07-28 HS: Rasismia yökerhoissa
« Uusin viesti kirjoittanut MiljonääriPlayboy tänään kello 13:34:00 »
-Pohjia "liikaa" ja muka "humalassa", vaikka melkein sain puhuttua sanoja

*TOTAALIREPS;D ;D
9
Se on juuri näin. Minua ei saisi edes kirveellä uhkaamalla saunomaan tuohon koppiin. Luultavasti kovinkaan moni tuon puljun käyttäjistä ei vastaavasti suostuisi lähtemään samalla toimenpiteellä uhkailemala kanssani itärajalle telttamajoituksella kalaan ja hyttysten ruoaksi, jossa taas minä viihtyisin vaikka puolet joka vuodesta.

Viimeksi kun olin Sompasaunalla niin siellä oli tosiaan joukko sellaisia neli-viisikymppisiä ukkoja, joista yksi toi remonttifirmansa tms. pakulla polttopuita ja vettä saunalle ja loput väkertelivät saunomisen lomassa erilaisten rakennushommien ja polttopuiden teon parissa. Välillä juotiin mellanöliä ja puhuttiin julkisivuremonteista ja vanhoista autoista. Veikkaanpa hyvinkin, että tästä porukasta kuka tahansa olisi lähtenyt kanssasi itärajalle kalaan.

Sompasauna ei ehkä sittenkään ole "urbaani" vaan annos ruraalia urbaanin keskelle. Ja luulen, että se vetoaa nimenomaan moniin sellaisiin ihmisiin jotka asuvat Helsingissä mutta kaipaavat silti lavatanssiromantiikkaa ja maaseudun "hiomattomuutta" ja "hikisyyttä" kotikulmilleen. Nämä Löylyt ja Kulttuurisaunat ja muut, mitä on viime vuosina perustettu, ovat sitten taas sellaisia että siellä istutaan design-lauteilla kylpytakki päällä keskustelemassa it-startupeista ja siemaillaan cavaa ja syödään mansikoita, miehet ja naiset erikseen tietysti. Siinä on sitä urbaania pintaliitoa kokoomuslaisille ja city-vihreille. Nimittäin olen aivan varma, että Touko Aalto valitsisi Löylyn eikä Sompasaunaa.
10
Perussuomalaiset / Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Uusin viesti kirjoittanut James Hirvisaari tänään kello 13:27:55 »

Pitikin muuten kysyä, että jokos olet tekemässä paluuta Asikkalan perussuomalaisiin? Ylläolevasta tekstistä tulee mieleen vahvasti kepun taannoinen vaalislogan "on kotiin tulon aika".

En ole palaamassa. Valotin näkemystäni tilanteesta taannoin blogissani:

Lainaus
385. Perussuomalaiset nyt
27/06/2017 by jameshirvisaari

Minulta on paljon kyselty, olenko halukas hakeutumaan takaisin perussuomalaisiin. Nyt kun petturit ovat poistuneet, tilanne näyttää puolueen kannalta erittäin hyvältä. Johdossa on Jussi Halla-aho ja varapuheenjohtajina muita huipputyyppejä, ja epäluuloinen despootti Timo Soini on uuvatteineen eronnut puolueesta. Toki Halla-ahon johtama perussuomalaiset on juuri sitä, mihin itse aikoinaan liityin ja minkä linjaan voin täysin yhtyä. Ennustan perussuomalaisille murskavoittoa seuraavissa vaaleissa.

Arvelen, että minulla ei kuitenkaan ole tulevaisuutta perussuomalaisissa. En aio palata, en aio hakea jäsenyyttä. Jos kuitenkin Soinin aikaansaamat menneet vääryydet halutaan korjata, ja puolue ottaa kaikki pois potkitut ilomielin takaisin riveihinsä ilman sormenheristelyjä, ja jos puoluejohto ja Hämeen piiri oikeasti haluaa minun keräävän ääniä uudistuneelle joukkueelle, lupaan harkita asiaa.

Mutta minulla on myös REFORMI, jonka kautta olen varautunut olemaan ehdokkaana ensi vaaleissa. Muuttuneessa tilanteessa kaikkia kansallismielisiä rintamia pitäisi kyetä yhdistämään, mutta hosumaan ei pidä ryhtyä. Tässä ei ole kiire mihinkään.

Olen tyytyväinen eläkeukko ja keskityn nyt teologian opintoihini.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10