Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kotimaa / Vs: 2016-07-28 IL: Poliisi vaatii MV-sivuston sulkemista / MV katosi netistä
« Uusin viesti kirjoittanut rätkä tänään kello 20:13:19 »
Vanhaa kunnon ryssävihaa on jo ikävä. Eipä sen herättämiseksi tosiaankaan kannattaisi mitään natopissistä rahoittaa vaan yksinkertaisesti vaikka muistuttaa kansaa historiasta.
Joku muu juttu tässä on taustalla. Pidän todennäköisempänä esimerkiksi jonkun pirihuoran kameraan tallentunutta videota muutamasta vaikutusvaltaisesta henkilöstä ottamassa vastaan työsuoritetta.
2
Tupa / Vs: Turvapaikanhakijoista on hyötyä Euroopan taloudelle
« Uusin viesti kirjoittanut ÄmTeeAa tänään kello 20:12:08 »
Eli kyllä se tosiaan on analoginen minun tuntemani impulssivasteen osalta. Mutta kyseessä on monimutkaisempi juttu, jos mukana on kerroinmatriisi, eikä kerroinvektori. Älytöntä jos tuota ei ole aukaistu julkaisussa millään tavalla! Miten tuo on päässyt revieweriltä lävitse?

Näin huteralta pohjaltako taloustieteellisiä julkaisuja tehdään? Ja näistä sitten valkataan vihervasuriston puolelta agendaan sopivia tapauksia. Kun artikkeli on kerran julkaistu lehdessä, niin onhan se silloin vertaisarvioitu, ja sen on pakko olla totta. Muuten väität itseäsi fiksumpia vastaan. Omituista tässä on se, että vertaisarviointi saattaa vielä toimia edes jollain tavalla teknillisissä ja luonnontieteellsissä julkaisuissa, mutta ristiriitaisesti näiden alojen vertaisarvioinnilla on siellä vähiten suoria vaikutuksia yhteiskuntaan. Selkeästikin asia on päinvastoin muilla tieteenaloilla. Hitto että sylettää kattella tätä alennustilaa.

Minulle on jäänyt epäselväksi, missä vaiheessa yliopistoissa meni pieleen Euroopassa? Suomessa tämä linkittyy lähinnä 90-luvun koulutuspoliittisiin munauksiin ja sitä seuranneeseen yliopistojen rahotusmalliin. Mutta entä Euroopassa, sieltähän "uudistukset" ovat tänne tulleet?
3
Jotenkin elämän kiertokulkuun kuuluu se että tulevat hallitukset ja ministerit aina pystyvät alittamaan riman jonmka edelliset pudottivat maahan. Katainenkin alkaa tuntua jo fiksulta (anteeksi).
Uutisissa taas toistettiin Mykkäsen HALUAVAN maahan kymmenkertaisen määrän kiintiöpakolaisia.
 
4
Jorma Hynnisen haastattelu:
Hynnisellä on uskonnollinen tausta. Hän tuki aikaisemmin uskonnollisia yhteisöjä mm. omilla esiintymisillään. Kun hänen poikansa Marko tuli ulos kaapista kuusitoistavuotiaana, hänet torjuttiin julmasti omasta seurakunnastaan.

Marko Hynninen kuoli vuonna 2005 aidsin aiheuttamaan äkilliseen aivokalvontulehdukseen. Marko oli elänyt siihen mennessä parisuhteessa miehen kanssa kaksikymmentä vuotta. Kuollessaan hänen lähellään olivat puoliso ja koko perhe.

Jorma Hynninen otti tuon kaiken varsin raskaasti. Hän joutui miettimään suhdettaan homoseksuaalisuuteen ja suhtautumista erilaisuuteen. Hynninen tunnetaan kiivasluontoisena miehenä. Hänen mittansa täyttyi kun Kotimaa-lehdessä 2.4.2009 pastorit Timo Junkkala ja Jussi Miettinen yhdessä muutaman muun kirkon henkilön kanssa ilmaisivat raamatunlausein höystettynä voimakkaan torjuntansa homoja kohtaan yleensä ja kirkossa erityisesti. Hynninen kirjoitti vastineen, jossa hän tuomitsi pappien kannanoton sydämettömäksi ja rakkaudettomaksi. Samalla hän ilmoitti lopettavansa yhteistyön noiden uskonnollisten yhteisöjen kanssa. Suomen Kuvalehti teki (25-26/2009, 18.6.2009) tähän aiheeseen liittyvän laajan henkilöhaastattelun Hynnisestä. Hän toisti ihmettelynsä pappien jyrkästä asenteesta homoja kohtaan.Tähän tyyliin?
5
Syrjikö Jeesus homoja?

Jeesus ei tullut kumoamaan laista vähäisintäkään osaa. Osaavanpi löytäköän sanatarkan jakeen.
6
Lainaus
Ja nykyisin haavoittuvimmassa asemassa olevat eivät koskaan pysty maksamaan matkasta Eurooppaan.

Se on syntymässä saatu ihmisoikeus. Matka eurooppaan.  :facepalm:

En uskonut sanovani tätä, mutta mulla on ikävä jo Risikkoakin.
7
Jatkaisin vielä tuosta Jessikka Aron trollijahdista. Tiivistettynä Jessikkan sanoma on että Venäjä rahoittaa ja mobilisoi "trolleja" kirjoittelemaan Venäjälle myötämielisiä kirjoituksia erinäisille nettipalstoille Homma foorum mukaan lukien. Tämä sitten on Jessikkan mielestä sitä mielipiteiden muokkausta. Väitteen onttous paljastuu kun asiaa lähemmin tutkii. Mikä vaikutus sillä on vaikka kuorossa hurraisimme Venäjän touhuille Krimillä ja Ukrainassa. Sanoin me tarkoittaen kiljua ryystävää rahvasta. Ei meidän mielipiteillä ole näissä asioissa minkäänlaista painoarvoa. Venäjällekin on se ja sama mitä mieltä siitä olemme. Eri juttu on taasen Orpot, Sipilät ja kumppanit joilla on valta päättää. Tosiasiassa meitä ei Venäjän toimet paljoakaan hetkauta, suuta niistä voidaan soittaa puolesta ja vastaaan, ei sen kummempaa.
Minusta koko tällä puheella Venäjän trolleista ja sieltä suunnalta tulevalla hybridivaikuttamisella on nostaa esiin vanha ryssäviha. Se periytyy vuosisatojen takaa. Neuvostoaikana oltiin rahmällään ja se ryssäviha painettiin piiloon ja yritettiin tiettyjen toimijoiden taholta jopa kriminalisoida. Tosin eihän se varsinaista vihaa ollut vaan Neuvostovastaisuutta.
Kapinan jälkeen jäi helposti hengestään jos tunsi myötätuntoa kommunistiseksi muuttunutta venäjää kohtaan. Mitä sitten tällä rysssävihan lietsonnalla ajetaan takaa, tietysti natoon liittymistä. Jessikka Aro on valjastettu tähän hommaan trollijahteineen. Voi olla että ei itse edes tätä huomaa vaan aidosti jahtaa näitä idän trolleja ja kiertää Natoseminaareja.
Toinen juttu on tämä medioiden monopolin murtuminen vaihtoehtomedioiden noustessa. Ne ovat valtamedian mielestä Putinin trollien äänitorvia, valemedioita valeuutisineen.
8

Erehdyksiä voi sattua kenelle tahansa - paitsi ilmeisesti ei sinulle.

No sattuu myös minulle. En kuulu puolueehankkeesi kohderyhmään, mutta toivotan itseasiassa onnea valitsemallasi tiellä. Perkeleen sitkeä ainakin olet. Edit. lainaus korjattu
9
Ulkomaat / Vs: 2018-06-21 Espanja/Saksa: Marokkolainen murhasi "Refugees Welcome"-aktivistin
« Uusin viesti kirjoittanut Mika tänään kello 19:55:59 »
Jos vanhemmat ovat kasvattaneet ideologiaan joka johtaa kuolemaan, niin voihan se vanhempien psyyke olla niin lujilla, että helpommalla pääsevät kun kiistävät kuolemalla olevan mitään yhteyttä ideologiaan tai uskottelevat itselleen kyseessä olevan pelkkää sattumaa.

Ideologisen aivopesun tehokkuus ilmeni hyvin Saksassa toisen maailmansodan lopussa, kun bunkkerissaan lymyävä sairas mies lähetti naisia, lapsia ja vanhuksia taistelemaan kaupunkiin rynniviä venäläisiä vastaan.  Ihmiset tottelivat, vaikka kaikki varmaan sisimmässään tiesivät, kuinka siinä tulee käymään.

Monet Hitleriin loppuun asti uskoneet ovat myöhemmin sanoneet tunteneensa itsenä petetyiksi, kun kuulivat Hitlerin kuolleen.  Häntä selvästi pidettiin yli-inhimillisenä olentona. 
10
Syrjikö Jeesus homoja?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10