Uusimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 08:12:31 »
Putin orders nuclear military train to Ukraine front line
https://www.thetimes.co.uk/article/4079ae8a-4326-11ed-abc9-d0d53e948d21?shareToken=a8e5b921b88d290669c203d9e80a0b65

Lainaus
President Putin is set to demonstrate his willingness to use weapons of mass destruction with a nuclear test on Ukraine’s borders, Nato is believed to have warned its members.

The Kremlin has been signalling its readiness for a significant escalation as Russia loses ground on the battlefield. Fears over Putin’s earlier hints that he might resort to such tactics heightened yesterday with claims that a train operated by the secretive nuclear division was destined for Ukraine.

Tilanne muistuttaa viime vuodenvaihdetta: Venäjällä on sotaharjoitukset Ukrainan rajalla. Joukkoja ja kalustoa on kerätty sinne valtava määrä. "Ei ne uskalla sinne hyökätä"

Venäjä hinaa taktisia ydinaseita Ukrainan rajalle junalastillisen. "Ei ne uskalla niitä käyttää".

Älä koskaan aliarvioi ryssää.

-i-


MUOKS: Kim ping pong ei antanut aseita ryssälle, mutta sanoiko: Jos tulee WW3, me kyllä voimme lähettää aseemme USA:an - lentorahtina....
12
Kylänraitti / Vs: Suomi ja NATO - yleiskeskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Puuha-Pepe tänään kello 08:12:29 »
Aika paljon löytyy täältäkin viellä ymmärrystä Putinin sylikoira Orbanille, vaikka äijä on koko Ukrainan sodan ajan vittuillut muulle Euroopalle ja Ukrainalle. "Konservatiiviset perhearvot" ja wokesuvakkivihervasemmiston vastustaminen menevät sujuvasti oman maan edun edelle. Lukeekapa se Putinin viimeviikkoinen puhe ajatuksella, ja verratkaa sitä Orbanin puheisiin... tai jos uskallatte, niin perussuomalaisten...
13
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 08:08:08 »
Jatkan yksinpuheluani Venäjän ydinaseista. Muuta tehokasta vaihtoehtoa heillä ei näytä olevan. Miksei Venäjä voisi ilmoittaa uhkaavansa Yhdysvaltoja Poseidonilla jos puuttuvat peliin kun Ukrainaa aletaan uhkaamaan pienemmillä ydinaseilla. Syntyy aikamoinen pattitilanne.

Onhan noista jo juteltu.

Varhaisessa vaiheessa Biden twiittasi, että USA/Nato ei hyökkää Venäjän maaperälle eikä käytä ydinasetta, koska se eskaloisi sodan kolmanneksi maailmansodaksi.

Eli ei tarvitse edes uhata USA:a, USA on jo sanonut, että Putinilla on melko vapaat kädet Ukrainan rajojen sisäpuolella, mutta jos tulee Naton puolelle, niin se oli sitten ryzzä joka aloitti.

Olen sanonut samaa, että Putin voisi ehkä kerran käyttää taktista ydinasetta Ukrainassa ja länsi vain tuomitsisi, lisäisi ase- ja humanitaarista apua ja auttaisi puhdistamisessa, mutta ei nukettaisi ryssää.

-i-
14
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Timo Soinin nousu ja tuho
« Uusin viesti kirjoittanut Aimo Räkä tänään kello 07:57:18 »
Haluaisin nähdä millä tyylillä Timo kulkee kolmen hirren ovesta.
15
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Tuomas3 tänään kello 06:43:59 »
Elon Musk on saanut jonkun asperger-kohtauksen ja nähtävästi ihan tosissaan ehdottelee rauhaa Ukrainaan seuraavin ehdoin. Tyypillä taitaa tosiaan mennä se 110% ajastaan autojen ja rakettien tekoon.

Hän siis olettaa tuon kyselyn perusteella, että Venäjä olisi rationaalinen ja ei-imperialistinen toimija. Voi itku. Myötähävettää. Fanitan Tesla-autoja ja haluaisin joskus omistaa sellaisen. Vaan eipä niiden luoja tosiaan oli mikään virheetön tyyppi. Koska herra Muskilla ei ole aikaa perehtyä, niin tuollaisia aivoituksia häneltä sitten tulee. Asperger-mielenlaatu huolehtii siitä, että ääliömäisen ehdotuksen takana seistään loppuun asti. Joku voisi kertoa hänelle, että pysyköön suutari lestissään ja myös sen, että miten Venäjä toimii ja mistä on kyse, kun Ukraina käy selviytymiskamppailua.
Voipa olla, että upporikkaana ydinsodanpelko on vahvempi kuin keskimäärin. Musk laittaa itsensä Putinin asemaan ja ajattelee, mihin hän tyytyisi Putinin saappaissa. Mikäli Putin suostuisi tuollaiseen rauhaan, hän olisi menettänyt suuren osan armeijastaan saamatta yhtään mitään, koska Krim oli jo käytännössä osa Venäjää eikä Putinia kiinnosta onko se sitä kansainvälisen oikeuden mukaan vai ei. Ehdotus on rationaalinen, mutta ei realistinen. Alueliitosten jälkeen, Putin ei voi peräytyä. Rajat ovat vahvistamatta, mutta ilman uusia alueluovutuksia liitetyiltä alueilta Putin ei suostu rauhaan. Vasta seuraava vallanpitäjä voi ehkä suostua.

Ukrainan kannalta ikävä kyllä sen on pakko tapella, koska se saa pidettyä vain ne alueet, jotka se konkreettisesti valloittaa takaisin. Pienenä pelkona on, että Venäjä aloittaa ydinkokeet "omilla miehittämättömillä alueilla" eli strategiset nuket etulinjansa takana. Ilman niitä Ukrainalla on pari kk hyvää aikaa edetä rytinällä ennen Venäjän vahvistusjoukkojen saapumista. Ukraina ei voi tehdä tulitaukoa rauhanneuvotteluja varten, ettei Venäjä saa linnoitettua linjojaan ja kerättyä vahvistuksia.
16
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut dura0 tänään kello 06:12:38 »
Ajattelet väärin, etteikö Peking tietäisi. Kyse on siitä, että on syntymässä kaksinapainen maailma. Kaksi blokkia. Aika turhaa mussuttaa, kuinka blokki Kiina, Venäjä + jotain muuta vajoaisi jonnekin kivikaudelle.

Ero Venäjässä ja Kiinassa on se, ettei Kiina halua uudeksi Pohjois-Koreaksi vaan näkee kansalaisten taloudellisessa menestymisessä hyviä puolia. Kiinan taloudellinen menestyminen on kiinni kaupasta lännen kanssa ja se ei sitä riskeeraa. Kuten selvästi näkyy suhtautumisessa Ukrainan sotaan.

Kiina siis antaa Venäjän tehdä vajoamiset ihan yksin.
17
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Timo Soinin nousu ja tuho
« Uusin viesti kirjoittanut Videotarkistus tänään kello 03:57:51 »
^Juuri näin. Perinteisesti on sanottu, että "siinä on viisi hirttä poikki". Eli Soini kompastui omaan tai kaskujensa kirjoittajan nokkeluuteen.

Toisaalta tuo matala kolmen hirren ovi sopii oikein hyvin Soinin kaltaisille seteliselkärankaisille, joilla ainakin tietyt periaatteet joustavat tarvittaessa.
18
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Timo Soinin nousu ja tuho
« Uusin viesti kirjoittanut Tunkki tänään kello 03:09:05 »
Mitä tarkoittaa "kolme hirttä poikki"?

Hirsirakennuksessa oven kohtaa, kolme hirttä on äkkiä ajateltuna aika matala ovi :)
19
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Timo Soinin nousu ja tuho
« Uusin viesti kirjoittanut Pallopääkissa tänään kello 02:44:11 »
Mitä tarkoittaa "kolme hirttä poikki"?
20
Tupa / Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Uusin viesti kirjoittanut DuPont tänään kello 02:42:27 »
Jos avaamme portit kehitysmaihin, tuleeko meistä kehitysmaa?
Pitäisi kysyä tuota ruotsiksi..., mutta otamme opiksi:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6874c92c-223a-40ef-b451-6cc4fbb6fd6b
Lainaus
Suomen poliisijärjestöjen liiton puheenjohtaja Jonne Rinne tapasi viikolla Ruotsin poliisiylijohtajan Anders Thornbergin Tukholmassa, jossa käytiin Ruotsin poliisijärjestöjen liittokokous. Poliisipomot vaihtoivat ajatuksia muun muassa jengirikollisuudesta ja järjestäytyneestä rikollisuudesta, jotka ovat kasvussa Pohjoismaissa.
– Järjestäytynyt rikollisuus voi uhata demokratiaa. Silmämme aukesivat Venäjän suhteen hyökkäyssodan alettua, ja myös tässä asiassa pitää Suomessa reagoida. Olemme Ruotsin tiellä, Rinne sanoo.
Rinne kertoo, että Suomessa toimii 11 katujengiä pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Jäseniä niissä noin 200. Rinteen mukaan yli 90 prosenttia jäsenistä on täysikäisiä ja 95 prosenttia heistä nimen ja etnisyyden perusteella ulkomaalaistaustaisia...
Loput linkistä.

Missä on konstaapeli Taponen? Ainakaan ei ole kommentoimassa, toivottavasti töissä.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10