Uusimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Kylänraitti / Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo 29.11.2022, 16:18:53 »
Tässä USAn apulaisministeri, joka vastaa käytetyn ydinpolttoaineen turvallisesta välivarastoinnista. Pitäisikö huolestua?

‘Genderfluid’ Biden Official Sam Brinton Chared with Stealing a Woman’s Luggage

28 Nov 20221

“Openly genderfluid” Sam Brinton, the MIT grad who joined the Joe Biden administration earlier this year as the deputy assistant secretary of the Office of Spent Fuel and Waste Disposition in the U.S. Department of Energy, was charged with a felony last month for allegedly stealing a woman’s luggage.
92
Kylänraitti / Vs: Suomi - ketä kiinnostaa?
« Uusin viesti kirjoittanut AJIH 29.11.2022, 16:18:19 »
No just
Tämä pohjavesihöpötys alkoi 2010 yhden mielisairaan örkin sekoilujen pohjalta. Kukaan tuskin on myymässä kaikkia pohjavesialueita ihan senkään takia kun ei niitä omista. Hasllitus ei voi myydä toisten omaisuutta.
Hörhöosastolle on ollut jokin uskonto se että pohjavettä ei saisi mikään ulkomainen toimija  pullottaa myyntiin.

Sattuuhan sitä, että lukee ja ymmärtää väärin, mitä toiset kirjoittavat. Se on inhimillistä. Sinä näytät tietävän tästä asiasta paljon, mutta ilmaiset asiasi niin, etten ainakaan minä saa siitä mitään selvää. Minun käsitykseni mukaan örkit löytyvät fantasia-tarinoista. Niitä ei tarvitse Suomesta etsiä. Ei tässäkään, kuten monessa muussakaan poliittisessa asiassa ole syytä takertua laillisuusmuodollisuuksiin; sopivilla päätöksillä ja sopivalla lainsäädännöllä voidaan tehdä sellaisia asioita, jotka niitä ennen vaikuttivat täysin poissuljetuilta. Ottaen huomioon Suomen kuvottavan kaivoslain ja surkean maahanmuuttopolitiikan, sekä hallitustemme laadun trendin, olisin kovin varovainen, ennen kuin alkaisin kutsua hörhöilyiksi näitäkään huolenaiheita.
93
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut RP 29.11.2022, 16:13:56 »
Lainaus
279 Days of russia-Ukraine War – russian Casualties In Ukraine
November 29, 2022

Personnel – 88,380 (+480),
Tanks ‒ 2,911 (+3) units,
APV ‒ 5866 (+5) units,
Artillery systems – 1901 (+2) units,
MLRS – 395 (+0) units,
Anti-aircraft warfare systems – 209 (+0) units,
Aircraft – 280 (+2) units,
Helicopters – 261(+0) units,
UAV operational-tactical level – 1555 (+0) units,
Cruise missiles – 531 (+0),
Boats / warships – 16 (+0) units,
Special equipment – 163 (+0),
Vehicles and fuel tanks – 4423 (+7) units.

https://en.defence-ua.com/news/279_days_of_russia_ukraine_war_russian_casualties_in_ukraine-4987.html

Herojam slava!
Lainattu kommentti lukuihin (jos ollaan pedanttisia, eilisen päivän lukuihin, mutta samankaltaisia molemmat)
Lainaus
Pekka Toveri
@PToveri
🇺🇦 ilmoittamissa 🇷🇺 tappioissa on ehkä 30-50% ylimääräistä, mutta luvut antavat kuitenkin kohtuullista kuvaa tilanteesta. 🇷🇺 siirryttyä puolustukseen kalustotappiot ovat vähentyneet. Reserviläisten heittäminen turhiin jalkaväkihyökkäyksiin pitää miehistötappiot korkeina.
https://twitter.com/PToveri/status/1597507050065780736
94
Mylly / Vs: Työvoimapulan paluu ja kosto
« Uusin viesti kirjoittanut ämpee 29.11.2022, 16:11:57 »
Lainaus käyttäjältä: Markku Jokisipilä, facebook
Miksi yhä harvemmat Suomessa asuvat hedelmällisessä iässä olevat ihmiset hankkivat lapsia? Mikä on se asia, jossa olemme epäonnistuneet?

Epäonnistuneet ??

Tuo kyseinen asia pitäisi mitä pikimmin selvittää ja jalostaa vientituotteeksi, sillä kyse on merkittävästä onnistumisesta jolle on kysyntää kaikkialla maailmassa.
95
"Talousnero", aasintuntija Korkman on systemaattisesti aina väärässä, joten tavallaan ennustajana hyödyllinen, koska näin voidaan eliminoida yksi vaihtoehto pois. Eli tiedetään miten asiat eivät ainakaan mene missään tapauksessa.

Olen istunut tämän luennoilla useampaan kertaan ja Korkman osaa asiansa. Sitten kun annetaan populistille tilaisuus, niin esille tulee Crookman.

Asiat meneekin aivan eri tavalla kuin hänen oppiensa mukaan pitäisi tehdä. Hänessä olisi ollut ainesta reaalimaailman selittäjänä, mutta ei, mokuwoketusta ja persunpelkoa.

 :silakka:
96
Kylänraitti / Vs: Suomi - ketä kiinnostaa?
« Uusin viesti kirjoittanut Hämeenlinnan Oraakkeli 29.11.2022, 15:56:30 »
Sitä talouskasvua ei saada niin kauan kuin meillä on näin pienyrittäjävihamielinen hallitus. Vain suuryritykset ovat EK:n suosikkeja. Pk-yritysten puolta ei pidä kukaan.
Ja jos tekee konkurssin, on leima otsassa loppuiän, second chance on siellä Amyriikassa, ei meillä Suomessa.

Ainoastaan osa probleemaa. Ei meillä oikein isotkaan kasva.
97
Mylly / Vs: Työvoimapulan paluu ja kosto
« Uusin viesti kirjoittanut Radio 29.11.2022, 15:41:45 »
Jos asumistukia leikattaisiin, sossun tukia pitäisi vastaavasti nostaa, jos nykyiset lait pysyisivät voimassa.
1940-luvulla aloitettu asumistuki köyhille on turvonnut vuosi vuodelta ja olisi syytä lopettaa eli yhdistää se yleiseen toimeentulotukeen. KELAsta voisi (EI VOISI) irtisanoa  N kappaletta virkaloisia. Mutta kun se EI KÄY, SE EI KERTAKAIKKIAAN KÄY! Kommunisti kertoo sen:
Lainaus
Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Anderssonin mukaan asumistuen heikentäminen vaikeuttaa pienituloisten asemaa, ja ajaa ihmisiä toimeentulotuelle. Anderssonin mukaan inhimillisempi ja huomattavasti tehokkaampi keino puuttua ylikorkeisiin vuokriin olisi kohtuuhintaisen vuokra-asuntotuotannon merkittävä lisääminen ja vuokrankorotuksia hillitsevien toimenpiteiden selvittäminen.
Aha, asumistuki ei olekkaan häpeällistä sossun luukulla arvioitavaa toimeentulotukea, vaan jonkinlainen vuokranantajille suunnattu piilotuki, jolla nämä voittoa hamuavat grynderit yms. saavat yli 2 miljardia yritystukea joka vuosi ja se vain kasvaa.
Lainaus
Kelan maksaman asumistuen määrä on kasvanut vuosittain. Vuonna 2015 asumistukia maksettiin 1 732 miljoonaa euroa, josta yleisen asumistuen osuus oli 918 miljoonaa euroa.[14] Yleistä asumistukea sai Suomessa vuoden 2015 lopussa 246 400 kotitaloutta. Vuokralla asuvista tukea saa yli 60 prosenttia. Tuettujen kotitalouksien määrä kasvoi vuodessa 20 prosenttia.[15]
Rahaa palaa ja ainakin vuokranantajille systeemi on oikein hyvä. Valtakirjalla KELA maksaa tuen vuokraisännän tilille.
Lainaus
Vuoden 2016 lopussa yleistä asumistukea sai Suomessa 267 400 ruokakuntaa, mikä oli 9 prosenttia enemmän kuin vuonna 2015.[16] Vuonna 2017 asumistukia maksettiin 2 003 miljoonaa euroa[17] ja vuonna 2018 2 112 miljoonaa euroa[18].
Laki uusiksi ja tuet näkyviin!

98
13-29v. Lienee islam-hyväksytty nuorisotila.

Kun itse olin teini - aika kauan aikaa sitten - kotikulmille tuli nuorisotila, jossa järjestettiin kaikenlaista nuorisolle. Nuoriso tarkoitti aikalailla henkilöitä, jotka olivat max. 18-v. Ei siellä todellakaan pyörinyt edes inttijätkiä, hädin tuskin edes lukiolaisia. Porukka oli lähes 100%sesti yläasteikäistä.

29v. jäbä hengailee 13-vuotiaiden parissa. Helvetin outoa.
99
Tupa / Vs: Kuinka Suomi voisi houkutella enemmän osaajia?
« Uusin viesti kirjoittanut akez 29.11.2022, 14:54:34 »
Jutussa on hyviä pointteja. Tärkeää on yksinkertaisesti tehdä Suomea tunnetummaksi. Suomea ei tunneta maailmalla kovin hyvin. Ja jos ei tunneta, silloin ei Suomeen haluta muuttaakkaan.
Tämä on taas sitä täysin p*rseestä revittyä mutuilua, jotta ei tarvitsisi käsitellä Suomen todellista vetovoimaa estävää ongelmaa, eli korkeakoulutettujen järkyttävän matalia palkkoja ja surkeaa elintasoa.

Juuri noin. 1990-luvulla matkustin Sveitsissä junalla Zürichistä tai Genevestä (en enää muista kummasta oli kyse) Berniin. Oli päiväsaika ja junassa oli vähän väkeä. Siinä istuin kraka kaulassa suomalaisella päällikkövakanssilla menossa Berniin kv. kokoukseen. Jossakin vaiheessa paikalle ilmaantui tummahipiäinen kaveri kärryjen kanssa myymään virvokkeita ja pientä syötävää. Siinä sitten sukeutui juttua, kun ei ollut kellään mitään kiirettä. Osoittautui, että nuori mies oli tullut Sri Lankasta ja aikoi aikansa tuota hommaa tehtyään palata sinne takaisin. Uteliaisuudesta kyselin paljonko hän tienaa tuosta työstä. Vastaus oli tyrmistyttävä. Hän tienasi juomia junassa kyyppäämällä kuukaudessa 3 000 markkaa enemmän kuin minä. Arvaa vituttiko?

Minua vastaavassa asemassa olevat saksalaiset taas tienasivat tuplasti sen mitä minä, eikä kyse ollut tieto/taito -eroista, vaan niistä suomalaisten korkeakoulutettujen järkyttävän matalista palkoista ja kehnosta elintasostamme.

Suomalaisilla yrityksillä on ollut lisäksi jo useiden vuosikymmenien ajan vapaat kädet palkata tänne kuka tahansa EU-kansalainen. Vieläpä ilman mitään lupia. Jos firma ei tosiaankaan onnistu 0,5 miljardista EU-kansalaisesta ja puolesta miljoonasta työttömästä suomalaisesta löytämään ja rekrytoimaan ketään, niin kyllä se on silloin jo aivan oma häpeä. Tai järkyttävää osaamattomuutta. Ei sitä voi vapaassa markkinataloudessa millään yhteiskunnan kontolle sälyttää.

Tosiasiassa nuo firmat pyrkivät hankkimaan tänne vain vieläkin halvempaa valtion ja sossun varoilla subventoitua työvoimaa. Valehtelua kaihtamatta. Tuolla moni jobbari ja yhteisten varojen anastaja tienaa jo nyt mainiosti. Jokainen uusi tulija munii heille kultamunia (muille pelkkää persnettoa). Lähes koko suomalainen puoluekenttä taustaryhmineen ajaa tuota Suomelle tuhoisaa politiikkaa. Muutkin kuin kokoomus taustajoukkoineen ovat oivaltaneet mistä kultakaivoksesta heille tässä on kyse.
100
Kylänraitti / Vs: Suomi - ketä kiinnostaa?
« Uusin viesti kirjoittanut Siener 29.11.2022, 14:53:08 »
Sitä talouskasvua ei saada niin kauan kuin meillä on näin pienyrittäjävihamielinen hallitus. Vain suuryritykset ovat EK:n suosikkeja. Pk-yritysten puolta ei pidä kukaan.
Ja jos tekee konkurssin, on leima otsassa loppuiän, second chance on siellä Amyriikassa, ei meillä Suomessa.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]