Kirjoittaja Aihe: 2018-09-18: Kotouttamisen valtakunnallinen suurtapahtuma Integration 2018  (Luettu 8070 kertaa)

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 174
 • Liked: 89974
Kotouttamisen valtakunnallinen suurtapahtuma Integration 2018 tuo 18.–19.9. yhteen kotouttamisen asiantuntijoita ja monikulttuurisuuden parissa työskenteleviä osaajia niin julkiselta, yksityiseltä kuin kolmannelta sektorilta.

Ohjelma: https://integration2018.files.wordpress.com/2018/09/ohjelma-integration-2018.pdf

https://integration2018.com/
https://www.youtube.com/watch?v=fqYDCzyq_7I (43 sekuntia)
https://twitter.com/hashtag/integration2018?f=tweets&vertical=default&src=hash

Integration 2018, Day 1
https://www.youtube.com/watch?v=-46QIomRcvY (7 tuntia)

Integration 2018, Day 2
https://www.youtube.com/watch?v=3R85i0H_Xpk (7½ tuntia)

Lainaus
Juontajat Susani Mahadura ja Yagmur Özberkan
Sisäministeri Kai Mykkänen
Työministeri Jari Lindström
Helsingin apulaispormestari Pia Pakarinen
Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen
Siirtolaisuusinstituutin toimitusjohtaja Tuomas Martikainen
Kansanedustaja Ville Skinnari

23:00 Yleisökysymys: Mitä päättäjät tekevät asenteiden muuttamiseksi, kaksisuuntaisen kotoutumisen edistämiseksi ja vihapuheen kitkemiseksi?
Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä.

29:20 Yleisökysymys: Tutkimukset osoittavat perheenyhdistämisen tärkeäksi kotoutumiselle. Se on kuitenkin tehty vaikeaksi tai mahdottomaksi. Onko pohdittu, miten paljon tästä aiheutuu kustannuksia yhteiskunnalle?
Mykkänen: Siirryttävä EU-järjestelmään, jossa pakolaiskiintiöt moninkertaistetaan.
Lindfors: Täytynyt etsiä perheenyhdistämisessä keskitie, jonka suomalaisten suuri hiljainen enemmistö hyväksyy (!)
Viljanen: Tulevaisuus on kansainvälinen. Yhteiskunnat ovat globaaleja. Ihmiset tulevat ja menevät. Maahanmuuttomäärät ovat Suomessa pieniä. Oleskeluluvan peruste voitava muuttaa helpommin turvapaikasta työperusteiseksi.
Pakarinen: Tutkimusten mukaan pääkaupunkiseudulla ikäluokka on 12 000 ja työvoiman tarve 18 000 vuodessa.

40:50 Yleisökysymys: Turvapaikanhakijat ovat ennen päätöstä kotouttamistoimien ulkopuolella vuosia. Miten pitkät turvapaikkaprosessit vaikuttavat hakijoiden kotoutumiseen? Miksi työvoimapulasta huolimatta tänne kotoutuneita lähetetään tylysti säilöön ja lähetetään kotimaahansa?
Juontaja viittaa ohjelmassaan haastateltuun turvapaikanhakijaan, joka on odottanut oleskelulupaa 11 vuotta.
Mykkänen: Pitkät käsittelyajat, koska resurssit (tulkit ym.) loppuivat vuonna 2015. Vaadittu tukkimaan työperäiseen oleskelulupaan vaihtamisen reitti, mutta kieltäydyn siitä. Myötävaikutettu Irakin passidelegaation saapumiseen kahdeksi viikoksi.
Lindfors: Kotouttaminen ennen vuotta 2015 ja sen jälkeen kaksi aivan eri asiaa. Me on tehty valtava määrä toimenpiteitä.

46:20 Juontaja yleisötwiitistä: Miksi maahanmuutosta ei voi puhua mahdollisuutena?
Pakarinen: Meidän on pakko nähdä maahanmuutto mahdollisuutena. Vuonna 2030 me ollaan yksi maailman vanhimmista kansoista. Jos me ei tartuta tähän mahdollisuuteen ja saada ihmisiä töihin, niin huonosti käy. Mahdollisuus ilman muuta.
Viljanen: Meidän koulut on hyvin kansainvälisiä, ja antaa hienot lähtökohdat, että nuoret oppii kansainväliseen kulttuuriin heti nuoresta pitäen. Suomi on vientivetoinen maa, ja meille on on tosi tärkeää, että meillä on globaali markkina ja osaajia. Me on Vantaalla hyödytty tästä, että me ollaan Suomen kansainvälisin kaupunki. Ei edes Helsingissä ole niin paljon maahanmuuttajia kuin meillä.

51:00 Juontaja: Ministeri Lindström, sanoitte kesäkuussa A-studion haastattelussa, että Suomi on epäonnistunut kotouttamisessa. Tarkennatko tätä?
Lindström: Halusin kärjistää. Tietyissä etnisissä ryhmissä työllisyysaste valitettavan huono monien vuosien jälkeen.
Juontaja: Hirvittävän vaikea kotoutua, jos ei tunne oloaan tervetulleeksi. Julkisesta keskustelusta ei välttämättä tule aina tervetullut olo. Yhteiskunnan täytyy toivottaa tervetulleeksi.

53:20 Äänestys: Onko Suomi onnistunut kotouttamisessa?
Mykkänen: Työllisyysluvut huonoja. Enemmän palkkatukea ja subventioita. Ilmapiiri vaikuttaa, pitää välttää se, mitä on tapahtunut Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Itävallassa, Italiassa, että keskustelu räjähtää sellaiseksi, joka on negatiivista. Tarvitaan 3-4-kertainen määrä työperäistä maahanmuuttoa. Englanti otettava Suomessa viralliseksi kieleksi.
Viljanen: Tilastot eivät muuttuneet vuosikymmenissä mihinkään. Maahanmuuttajien työttömyys 2-3-kertaista. Nykyään kotoutumisen ongelmat vain pahentuneet.
Lindström: Ainoa maa, jolla konkreettinen uusi idea kotouttamisesta on Suomi ja Suomen SIB-hanke (=maksetaan sijoittajille/yrityksille monimutkaisen järjestelyn kautta subventiota maahanmuuttajien palkkaamisesta).
Martikainen: Suomalaista maahanmuuttokeskustelua hallitsee pakolaisfetissi [yleisö osoittaa suosiota taputtaen ja viheltäen]. Muuttoliikkeet luonnollinen osa maailmaa, ihmiset liikkuu paikasta toiseen eri syistä. Suurin osa tulijoista kotoutuisi Suomeen ilman ainuttakaan kurssia. Pidetään erillinen humanitaarista maahanmuuttoa käsittelevä paneeli ja erillinen tätä muuta varten.

1:01:45 Juontaja: Tunnetteko henkilökohtaisesti turvapaikanhakijoita, koska heidän halunsa päästä töihin on kova? Meillä on Ylellä radio-ohjelma ja ollaan haluttu päästä televisioon. Meille on sanottu koekuvauksissa, että kaksi tämän näköistä toimittajaa olisi tällä hetkellä liikaa suomalaiselle yhteiskunnalle, että suomalainen yhteiskunta ei ole vielä meihin valmis. Emme pääse televisioon koska näytämme tältä, joten työnantajien asenteisiin pitäisi puuttua [aplodit]. Miten te ministerit aiotte muuttaa asenteita, jotta meillä olisi tervetullut olo tähän yhteiskuntaan, jotta meille annettaisiin mahdollisuuksia, eikä niin että meistä puhuttaisiin uhkana, ongelmana jatkuvasti tässä yleisessä julkisessa keskustelussa?
Mykkänen: Olen sanonut työnantajille, että hei, vieraskieliset ovat normaali asia. Maahanmuutto elimellisesti tärkeä asia, erityisesti Suomelle tarpeellinen asia, me tarvitaan sitä. Aloitettu Poliisiammattikorkeakoulussa rekrytointikampanja etnisille ryhmille. Valtio voisi näyttää esimerkkiä muualtatulleiden vieraskielisten palkkaamisessa.
Lindström: Työnantajien tärkein rekrytointiperuste on asenne.
Pakarinen: Helsingissä valmistui juuri suunnitelma, jossa tavoitteena ottaa töihin enemmän maahanmuuttajataustaisia.
Viljanen: Vantaalla tavoitteena, että kaupungilla töissä yhtä paljon maahanmuuttajataustaisia kuin väestöosuus.

Edit: Kommentit osin suoria siteerauksia, osin tiivistyksiä sanotusta.
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018, 16:44:15 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

caprifolium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 937
 • Liked: 1150
 • 00940
Mitä mahtaa tarkoittaa kaksisuuntainen kotoutuminen?

Ja taas tämä sama, iänikuinen virsi: ”Meillä Helsingissä valmistui juuri suunnitelma, jonka tavoitteena on ottaa töihin enemmän maahanmuuttajataustaisia.” Helsingin kaupungille tärkein rekrytointiperuste alkaa olla tuo maahanmuuttajataustaisuus, kaikesta muusta viis. Positiivinen diskriminointi se senkun jatkuu ja lisääntyy, eikä siitä juuri kukaan uskalla älähtää mitään.
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018, 15:17:54 kirjoittanut caprifolium »
Mikä on tiedotusvälineiden perimmäinen tehtävä? Onko se informaation välittäminen, kansan sivistäminen, maailman muokkaaminen paremmaksi? Mutta paremmaksi kenen näkökulmasta?
- Suomen Kuvalehti 22/2012

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 092
 • Liked: 41359
 • Vaalivoitto
Mitä mahtaa tarkoittaa kaksisuuntainen kotoutuminen?

Sitä että me mukaudumme musulmaanien tapoihin, ja kiitollisena nöyrrymme heidän orjikseen.
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

caprifolium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 937
 • Liked: 1150
 • 00940
Mitä mahtaa tarkoittaa kaksisuuntainen kotoutuminen?

Sitä että me mukaudumme musulmaanien tapoihin, ja kiitollisena nöyrrymme heidän orjikseen.
Näin ajattelinkin sen olevan. Tietenkin. Meidän on muututtava ja muokkauduttava ja kääntyiltävä sen tuhannen mutkalle mitä nämä tulijat vaativat. 
Minä en ainakaan suostu kotoutumaan yhtään mihinkään suuntaan, koska olen jo valmiiksi omassa kotimaassani. Tulen vain vihaisemmaksi ja vihaisemmaksi mitä vanhemmaksi tulen näitä kotoutumis- ja muita jorinoita lukiessani. Vihaiset, vanhat naiset voivat olla aivan yhtä vaarallisia kuin vihaiset nuoret miehet! Prkl!

Ja mitä tuossa vielä oli? Juontaja sanoo:  ”Hirvittävän vaikea kotoutua, jos ei tunne tulleensa tervetulleeksi. Julkisesta keskustelusta ei tule aina tervetullut olo. Yhteiskunnan täytyy toivottaa tervetulleksi.”!
No voi hel***ti sentään!
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018, 15:36:19 kirjoittanut caprifolium »
Mikä on tiedotusvälineiden perimmäinen tehtävä? Onko se informaation välittäminen, kansan sivistäminen, maailman muokkaaminen paremmaksi? Mutta paremmaksi kenen näkökulmasta?
- Suomen Kuvalehti 22/2012

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 377
 • Liked: 27550
 • Paalutetaan sananvapaus!
Tuo kaksisuuntainen kotoutuminen tuntuu olevan mokuteollisen kompleksin uusin hittituote.

Sen keksijöille tiedoksi, että me pottunokat olemme jo pienestä pitäen kotoutuneet kotimaahamme. Ei meidän tarvitse muuttaa elämäntapojamme tänne tulevien afrikkalaisten ja arabien vuoksi.

"Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä." Kokoomus taas sananvapauden asialla...
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 106
 • Liked: 3300
*** Patria o muerte! ***

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 092
 • Liked: 11075
 • Anyone?
Otsikon perusteella odotin jalkapalloa, kaarnalaivoja ja sosiaaliturvan sähköisen hakemisen opettelua. Runkkukopit on taidettu haudata kaikessa hiljaisuudessa.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 535
 • Liked: 17327
 • Kertaluonteinen ja ainutlaatuinen yksittäistapaus.
Ja taas tämä sama, iänikuinen virsi: ”Meillä Helsingissä valmistui juuri suunnitelma, jonka tavoitteena on ottaa töihin enemmän maahanmuuttajataustaisia.” Helsingin kaupungille tärkein rekrytointiperuste alkaa olla tuo maahanmuuttajataustaisuus, kaikesta muusta viis. Positiivinen diskriminointi se senkun jatkuu ja lisääntyy, eikä siitä juuri kukaan uskalla älähtää mitään.

Jotta tämä hullutus saataisiin loppumaan, suosittelen että Helsingin kaupunki lomauttaisi kaikki suomalaiset vuodeksi ja käyttäisi vuoden ajan vain mamuja kaikissa kaupungin tehtävissä.
Osa järjestäytynyttä koulutettua koneistoa.

caprifolium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 937
 • Liked: 1150
 • 00940
Mitä mahtaa tarkoittaa kaksisuuntainen kotoutuminen?

Vrt kaksisuuntainen mielialahäiriö.
Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön on olemassa hyvät lääkkeet ja myös terapia auttaa, mutta miten on kaksisuuntaisen kotoutumisen kanssa?
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018, 16:18:29 kirjoittanut caprifolium »
Mikä on tiedotusvälineiden perimmäinen tehtävä? Onko se informaation välittäminen, kansan sivistäminen, maailman muokkaaminen paremmaksi? Mutta paremmaksi kenen näkökulmasta?
- Suomen Kuvalehti 22/2012

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 125
 • Liked: 31926
Tuo kaksisuuntainen kotoutuminen tuntuu olevan mokuteollisen kompleksin uusin hittituote.

Jos eläisimme terveessä yhteiskunnassa tuo tarkoittaisi sitä, että porukkaa jolla ei ole laillista tai asiallista syytä elää Suomessa, siirrettäisiin ja palutettaisiin tehokkaasti takaisin kotimaihinsa tai he palaisivat omatoimisesti, koska Suomessa ei olisi sellaisille henkilöille kannustimia oleskella.

Mutta koska elämme sairastuneessa yhteiskunnassa, kaksisuuntainen kotoutuminen tarkoittaa tosiaan sitä, että suomalainen ja länsimainen kulttuuri ja tavat joustavat yhdessä jos toisessakin kohdassa tarpeen mukaan tulijoiden kulttuurin eduksi.
 
Lainaus
"Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä." Kokoomus taas sananvapauden asialla...

Onko hän todella sanonut noin?
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018, 16:07:17 kirjoittanut Vellamo »

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 377
 • Liked: 27550
 • Paalutetaan sananvapaus!

Lainaus
"Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä." Kokoomus taas sananvapauden asialla...

Onko hän todella sanonut noin?

Kyllä se Kaitsu sitä mieltä on. Löytyy toisen päivän tallenteesta.

Hyvä tietää jo etukäteen, mitä mahdollisesti on tulevaisuudessa odotettavissa liittovaltiokehityksen edetessä yhä pitemmälle.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54613
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Lainaus
Juontajat Susani Mahadura ja Yagmur Özberkan
23:00 Yleisökysymys: Mitä päättäjät tekevät asenteiden muuttamiseksi, kaksisuuntaisen kotoutumisen edistämiseksi ja vihapuheen kitkemiseksi?
Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä.

29:20 Yleisökysymys: Tutkimukset osoittavat perheenyhdistämisen tärkeäksi kotoutumiselle. Se on kuitenkin tehty vaikeaksi tai mahdottomaksi. Onko pohdittu, miten paljon tästä aiheutuu kustannuksia yhteiskunnalle?
Mykkänen: Siirryttävä EU-järjestelmään, jossa pakolaiskiintiöt moninkertaistetaan...

Ei helvata. Oli ihan pakko lopettaa lukeminen tuohon paikkaan. Ei pystyny enempää. Päivän mokutuskiintiö tuli täyteen 10 sekunnissa. 
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

K.L.O

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 634
 • Liked: 4574
...
"Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä." Kokoomus taas sananvapauden asialla...


Ilmeisesti ympätään uuteen tiedustelulakiin pyöreästi tulkittavissa olevalla sanamuodolla.
Pian ihonvärimme muuttuu entistä valkoisemmaksi, kun joudumme toimimaan täysin maan alla.
Taitaa olla Suomen tärkeimmät eduskuntavaalit tulossa.  >:(

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 291
 • Liked: 22302
 • Yksisanaisten aforismien ministeri
Lainaus
Kotouttamisen valtakunnallinen suurtapahtuma Integration 2018 tuo 18.–19.9. yhteen kotouttamisen asiantuntijoita

Miten voi olla asiantuntija alalla, jota ei ole olemassakaan?
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54613
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Ja taas tämä sama, iänikuinen virsi: ”Meillä Helsingissä valmistui juuri suunnitelma, jonka tavoitteena on ottaa töihin enemmän maahanmuuttajataustaisia.” Helsingin kaupungille tärkein rekrytointiperuste alkaa olla tuo maahanmuuttajataustaisuus, kaikesta muusta viis. Positiivinen diskriminointi se senkun jatkuu ja lisääntyy, eikä siitä juuri kukaan uskalla älähtää mitään.

Jotta tämä hullutus saataisiin loppumaan, suosittelen että Helsingin kaupunki lomauttaisi kaikki suomalaiset vuodeksi ja käyttäisi vuoden ajan vain mamuja kaikissa kaupungin tehtävissä.

Kolmen päivän jälkeen tämä olisi aavekaupunki, jossa vesi ei juokse, eikä sähkö tule töpselistä.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 291
 • Liked: 22302
 • Yksisanaisten aforismien ministeri
Kaksisuuntainen kotoutuminen taitaa tarkoittaa sitä, että maahanmuuttaja toisaalta pitää oman kulttuurinsa, mutta toisaalta hyväksyy suomalaisten maksamat ilmaiset asunnot ja Kelan tarjoamat rahat.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54613
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Mitä mahtaa tarkoittaa kaksisuuntainen kotoutuminen?

Se tarkoittaa yksiselitteisesti muslimimaaksi muuttumista.
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018, 17:02:14 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Hiilivety

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 402
 • Liked: 2544
 • Forever Yours
Lainaus
"Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä."

Millainen Hommaforum sitten olisi? Kirjautuminen pankkitunnuksilla, passikuva profiilikuvaksi ja oma nimi käyttäjätunnukseksi? Ja ammatti omatekstiin. Ja osoite allekirjoitukseen.
Other themes to surface might be: stock market crashes, public figures who fall from favor, chaos theory, black holes, death and life-after-death, Armageddon, reincarnation, transformation, the hero’s journey, monsters and otherworldly creatures, ghosts, angels, forgiveness, fasting, and spiritual healing.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 125
 • Liked: 31926

"Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä." Kokoomus taas sananvapauden asialla...


Jos nuo tietäisivät olevansa totuuden, hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden asialla, ei olisi tarvetta moista edes ajatella saati sanoa.
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018, 16:55:35 kirjoittanut Vellamo »

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 291
 • Liked: 22302
 • Yksisanaisten aforismien ministeri
Lainaus
Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä

Pitäisiköhän sitten samalla kieltää Eliitin salaiset kokoukset, kuten Bilderberg?

Kaikesta pitää olla täysi läpinäkyvyys ja poliitikoilla pitää yhteisen edun nimissä olla 24/7 valvonta ja striimaus nettiin joka sanasta, koska ovat meillä eli kansalla töissä ja meidän palvelijoitamme, eikös niin?
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

idiot_narcissist

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 390
 • Liked: 893
Lainaus
"Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä." Kokoomus taas sananvapauden asialla...

Anonyymilla poliittisella keskustelulla on pitkät perinteet. Juuri tämän takia lehdetkin suojelevat lähteitään. Netti ei ole muuttanut mitään, paitsi anonymiteetin saatavuuden helpottamisen. Joten tälläistä ei voi perustella kuin kansalaisten vapauksien polkemisella.

Sic semper tyrannis, herra Mykkänen.

wjp

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 715
 • Liked: 497
Jos anonyymi kirjoittaminen netissä estetään, pitää myös lehdistöltä poistaa lähdesuoja. Mites sitten suu pannaan? WanhaP
I'm dreaming of a strong, brave nation that will defeat this nightmare called multiculturalism.

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 377
 • Liked: 27550
 • Paalutetaan sananvapaus!
...
"Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä." Kokoomus taas sananvapauden asialla...


Ilmeisesti ympätään uuteen tiedustelulakiin pyöreästi tulkittavissa olevalla sanamuodolla.
Pian ihonvärimme muuttuu entistä valkoisemmaksi, kun joudumme toimimaan täysin maan alla.
Taitaa olla Suomen tärkeimmät eduskuntavaalit tulossa.  >:(

Kokoomushan on jo jonkin aikaa puuhaillut vihapuhetyöryhmänsä (tms.) parissa. Ehkä sieltä on todellakin tulossa tuollainen lakiehdotus.

Tarkoitus olisi tietenkin vaimentaa mahdollisimman tehokkaasti maahanmuuttokritiikki. Suvaitsevaistolla on käytössään sellainen lynkkauskoneisto, että jokainen omalla nimellään näkyvästi kritiikkiä esittävä ottaa riskin itseensä kohdistuvista seuraamuksista.

Mutta voisi sellaisella muutoksella toki muutakin kriittistä ajattelua suitsia. Ei maahanmuuttopolitiikka ole suinkaan ainoa asia, jonka julkinen arvostelu voi olla jopa vaarallista.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 341
 • Liked: 33912
"Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä." Kokoomus taas sananvapauden asialla...

Mykkäsellä on tainnut laueta ennenaikaisesti pitkin maita ja mantuja Merkelin ja EU-komission uusin hanke ja pyrkimys. Kyse voi hyvinkin olla eksplisiittisestä tahtotilasta, jota ainakin osa EU-eliitistä edustaa ja vaalii. Viitteet indikoivat siihen suuntaan. En usko, että Mykkänen olisi ominpäin uskaltanut lähteä tuollaisia latelemaan. Toisaalta vaikuttaa kuitenkin siltä, että tuossa kotoutumistapahtumassa on ollut kyse viimekädessä jostakin hullujenhuoneen kokoontumisajoille sukua olevasta tapahtumasta - niin kajahtaneita ja jo moneen kertaan vääriksi osoitettuja tai osoittautuneita houreita tuolla toistellaan ikäänkuin käypänä valuuttana. Laskikohan kukaan, kuinka monta "Napoleonia" tuolla mahtoi olla samaan aikaan paikalla?
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 526
 • Liked: 8728
Ei tähän voi todeta kuin v***u että pistää vihaksi. Miten voidaan näyttää kansalle noin ylimielistä keskisormea...

Yrittääkö ne oikeasti testata kansan selkänahan kestoa siellä norsunluutornissaan?

Tulostan tuon ja pidän mukanani tenttilappuna jos sattuu kierteleen noiden vaalikojuilla. Tulee mieleen sellaisiakin ajatuksia että otan nitojankin ja varmaan arvaattekin että sillä ei kiinnitettäisi tuota esim. pöytään.
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018, 17:37:12 kirjoittanut migri »
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54613
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Lainaus
Mykkänen: EU-tasolla estettävä anonyymi kirjoittaminen netissä.


Mykkänen pyyhkii Perustuslailla persettään. Se tuntuu olevan aikamme poliitikoille moraalinen imperatiivi.

Perustuslaki 12 §, Sananvapaus ja julkisuus

Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.

»Ihmisoikeustuomioistuimen oikeuskäytännön mukaan sananvapaus on eräs demokraattisen yhteiskunnan keskeisistä perustoista, eräs sen edistyksen ja jokaisen yksilön kehityksen perusedellytyksistä. Ellei ihmisoikeussopimuksen 10 artiklan 2 kohdasta muuta johdu, sananvapaus ei koske pelkästään sellaisia "tietoja" tai "ajatuksia", joihin suhtaudutaan myötämielisesti tai joita pidetään vaarattomina tai yhdentekevinä, vaan myös sellaisia, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät. »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 110
 • Liked: 10660
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Anonyymiin keskusteluun on muitakin syitä kuin vallanpitäjiä kovasti häiritsevä vallanpitäjien arvostelu. Esim. seksuaali- ja mielenterveyskeskustelut. Nämäkin sitten jatkossa omalla nimellä ja kuvalla, vai?
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018, 17:19:43 kirjoittanut Peltipaita »
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 053
 • Liked: 20132
Mykkäsen ulostuloa ei pidä ihmetellä; hän kuuluu kokoomuksen ns. neomarxistiseen siipeen, joka valtaan päästyään ei enää keskustele vaan vaientaa eri mieltä olevat. TaudinKuvaan kuuluu käsiteiden merkitysten hämärtäminen, sorretuksi heittäytyminen (anonyymi kirjoittelu mahdollistaa sisäministerinkin uusien vaatteiden läpinäkyvyyden paljastamisen) ja keskustelun korvaaminen voimatoimilla.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 947
 • Liked: 54613
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Sananvapauden rajoittajat kuten Mykkänen unohtavat usein sopivasti seuraavat asiat:

1. Vihapuheen kieltäminen saattaisi säästää jonkun yksilön tai ryhmän loukkaantumiselta. Kuitenkin, koko ihmiskunnan kehitys ja tulevaisuus riippuu vapaasta ajatusten vaihdosta. Siksi sananvapaus on huimasti tärkeämpää kuin kenenkään loukkaantumisperformanssi.

2. Suomessa on riittävästi lainsäädäntöä laittoman puheen rajoittamiseen.

3. Sanoista ei automaattisesti seuraa tekoja.

4. Sanojen kieltäminen johtaa kielen, ajattelun ja viestinnän kuihtumiseen.

Lainaus
“It's a beautiful thing, the destruction of words.” -Orwell, 1984.

5. Hallitseva valtarakenne yrittää sensuroida vastustajiaan Vihapuheen (omaa sukua Neuvostovastainen) avulla.

6. Vihapuheen käsite on pahimmanlaatuista ydinrasismia, koska se luokittelee ihmiset eri ryhmään uskonnon, sukupuolen tms. avulla, ja kohtelee näitä ryhmiä eri tavalla.

7. Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätöksen mukaan sananvapaus koskee myös sellaisia "tietoja" tai "ajatuksia", jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät (poislukien poikkeukset).
[/quote]
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018, 17:28:28 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 136
 • Liked: 14817
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Mykkäsen ulostuloa ei pidä ihmetellä; hän kuuluu kokoomuksen ns. neomarxistiseen siipeen, joka valtaan päästyään ei enää keskustele vaan vaientaa eri mieltä olevat. TaudinKuvaan kuuluu käsiteiden merkitysten hämärtäminen, sorretuksi heittäytyminen (anonyymi kirjoittelu mahdollistaa sisäministerinkin uusien vaatteiden läpinäkyvyyden paljastamisen) ja keskustelun korvaaminen voimatoimilla.

itse luulisin ettei kyse neomarxismista vaan ns lahtariluonteen ("raha ei haise") ja aisuriluonteen ("tummemmat miehet ovat ihquja") sekoituksesta.
Estolista: Ajatolloh, Don Nachos, Puuha-Pepe, justustr, RP, vastarannan kiiski, Mikke70, no future

Tagit: kotouttaminen