Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017–2021 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Uusin viesti kirjoittanut Totti tänään kello 00:45:11 »
Breaking News: Trump guilty on all charges.

Tuomari julistaa tuomion 11. heinäkuuta.

Lopputulos oli odotettu huomioiden miten läpikorruptoitunut koko oikeusprosessi oli. Trump tulee tietenkin valittamaan ja kaikesta päätellen syytteet kumotaan uudelleenkäsittelyssä, jossa demokraatit eivät pääse manipuloimaan oikeusistuinta.

Jonkinlainen pr-voitto tämä on kuitenkin demokraateille ja medialle, jotka jatkossa voivat tituleerata Trumpia rikollisena. Ihan eri kysymys on, haittaako vain auttaako se valepresidentti Bidenin uudelleen valintaa. Juttu saa nimittäin Trumpin näyttämään marttyyriltä, joten koko jupakka voi myös olla albatrossi VP Bidenin kaulan ympärillä.

Tässä on pitkä analyysi oikeusprosessista:

https://technofog.substack.com/p/the-trump-verdict-guilty

Maallikkokin ymmärtää, että Trumpilla ei ollut mitään mahdollisuutta voittaa juttu kun tuomari aktiivisesti ohjaa valamiehistöä, puolustusta ja syyttäjää, valikoi todistajia ja todistusaineistoa.

Kuten Trump totesi eilen "It’s a disgrace. Mother Teresa could not beat those charges.".
2
Breaking News: Trump guilty on all charges.


Tuomari julistaa tuomion 11. heinäkuuta.
3
Kylänraitti / Vs: EU-vaalit 2024 - Ketähän äänestäisin? Ehdokkaiden tyrkytyshomma!
« Uusin viesti kirjoittanut Totti tänään kello 00:01:29 »
En kannata Korholaa, koska hän viime EU-vaaleissa valitsi sanomansa tukijaksi pianistin, jota en arvosta lainkaan. Pianotaiteilija Mustonen soittaa epätarkasti, joka johtuu hänen taipumuksestaan nostaa sormiaan runsaasti varsinkin hänen innostuessaan / näytellessään innostumista.

En osaa pistää ehdokkaan painolastiksi "väärän" pianistin tunteminen. Jos sillä linjalla mennään lähes kaikki poliitikot, jotka ovat olleet mukana jonkin aikaa, ovat vaalikelvottomia kun tuntevat "vääriä" ihmisiä.

Mustosesta sen verran, että hän on omanlaisensa karaktääri kuten vaikkapa Glenn Gould. Molemmat eläyty(i)vät niin voimakkaasti musiikkiinsa, että soittamisesta tulee lähes ekstaasimainen suoritus kaikkine maneereineen. Gould jopa välillä lauloi soittaessaan konserteissa. Nämä ovat tyyppejä joista joko pitää tai ei pidä.

Mutta se siitä. Takaisin EU-studioon.
4
Tänään äänestin Nanna Väätäistä. Persujen ääneet menevät Tampereella pääosin Joonas Kivirannan ja Veikko Vallinin verkkoihin.
5
Kylänraitti / Vs: EU-vaalit 2024 - Ketähän äänestäisin? Ehdokkaiden tyrkytyshomma!
« Uusin viesti kirjoittanut Lasse 30.05.2024, 23:38:20 »
Aivan ensimmäisenä haluan kiittää jäsen Mika Mattaata raikkaasta tuulahduksesta europolitiikan koukeroihin, ja etenkin hienostuneesta mausta.

Nimimerkki Lasselle totean, että en ollut läsnä taiteilija Koposen esitellessä kyvykkyyttään flyygelin kannella, joten en osaa arvioida sitä. Ilmeisesti tilaisuus oli merkittävä, kun nimimerkki Lasse vielä näin vuosikymmenien jälkeen muistaa sen?

No ikävä kyllä en minäkään ollut omin silmin todistamassa aktia, mutta tosin mielestäni Ranskan vallankumouskin oli merkittävä tapahtuma, vaikka siitäkin on jo aikaa...

Korhola ja Kiviranta keskustelivat Poupolon ohjelmassa niin yhteisymmärryksessä EU:sta, että ei mitään eroa. Katsokaa jos kerkeätte.

Nikolas: mielestäni taidevalinnat määrittelevät ihmisen.

Eli Korhola ja Kiviranta harmoniassa, aivan kuin myös Korhola ja Malinen, kuten allekirjoituksessani linkitetty video todistaa.

Eli voidaanko näin vetää yhteys Kivirannan ja Malisen ajatteluun?

Arvioisin, että yhteys on vahvempi, kuin Glazunovin ja Korhosen välillä kuitenkin...

Kaikenkaikkiaan fantsua! Ehkä tästä vielä hyvät vaalit saadaan, ja voimme kreisibailata aamunkoittoon.
6
Metkaa että Hakkarainen on viihtynyt Brysselissä niin hyvin että haluaa uuden kauden sillä eikös hän ole ihan täysummikko?

Joo, onhan siellä tulkkeja pilvin pimein mutta se nyt vaan ei ole sama asia.
7
Simo G, 45. Ennakkoon lähti jo.

Simoa huomenna sitten.
Numerokin on hyvä (45).
8
Kylänraitti / Vs: EU:n parlamenttivaalit 6-9.6.2024 - yleisketju
« Uusin viesti kirjoittanut Pallopääkissa 30.05.2024, 23:21:19 »
Torstain ennakkoäänet
9
Korhola ja Kiviranta keskustelivat Poupolon ohjelmassa niin yhteisymmärryksessä EU:sta, että ei mitään eroa. Katsokaa jos kerkeätte.

Nikolas: mielestäni taidevalinnat määrittelevät ihmisen.
10
Kylänraitti / Vs: EU-vaalit 2024 - Ketähän äänestäisin? Ehdokkaiden tyrkytyshomma!
« Uusin viesti kirjoittanut Totti 30.05.2024, 22:58:36 »

Ääneni sai "Hemmo", joka ei ala puliveivaamaan palestiinan valtiota.


Puliveivaaminen taisi loppua vuosikymmeniä sitten.

Ehei, ei se vielä ole loppunut.

Puliveivari on hyvinkin voinut olla lähteesi mukainen juoppo, joka pulituurista (ruotsin "polityr" eli kiille / hartsilakka) erotteli viinat juotavaksi.

Puliveivaaminen siirtyi kuitenkin aikoinaan kansan suuhun merkityksellä "järjestellä / sopia asioita sääntöjä venyttämällä". Näin ainakin opin ymmärtämään sen itse joskus räkänokkana antiikin aikoihin.

Nykyään puliveivaaminen liittyy leimallisesti politiikkaan, jossa tehdään kulissisopimuksia ja lehmänkauppoja eli "puliveivataan" asioita julkisuudesta piilossa ja hiljaisessa yhteisymmärryksessä asianosaisten kanssa. Eli perinteet ovat jatkuneet paremmissa piireissä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10