Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkanen Tampereella ja Ylöjärvellä lauantaina 10.12.2022.
2
Suomessakin oli muistaakseni reilu 20v sitten ihan julkinen suunnitelma vallan kaappaamiseksi. Akkalauma esitti että Ruotsin kuninkaan tyttärestä, Victoriasta pitäisi tehdä myös Suomen hallitsija. Victoria olisi ollut hyvä hallitsija kun se oli niin söpö.
3
Kylänraitti / Vs: 2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut
« Uusin viesti kirjoittanut Uuno Nuivanen tänään kello 15:19:41 »
^ Ja ankaran puoluekurin takia siellä on vain kourallinen ihmisiä, jotka tosiasiassa päättävät siitä miten meidän käy. On lupa odottaa, että kehnosti.  :-\
4
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut L. Brander tänään kello 15:15:32 »
Mitä lisäarvoa propellipommittajat tuovat nykyajan ydinasestrategioihin ja -taktiikoihin?

Siiloista tapahtuvat ballististen ohjusten laukaisut havaitaan nopeasti mutta risteilyohjuksen laukaisua on vaikea havaita suoraan, on helpompaa havaita pommarit.

Käytännössä kaikki ne risteilyohjukset, joita voidaan laukaista pommikoneesta voidaan varustaa myös ydinkärjellä. Risteilyohjus tulee satojen - tuhansien kilometrien päästä ja voidaan laukaista myös matalalta ja matalalle reitille, joka ei ole suoraviivainen kohti maalia. Ohjusta on hyvin vaikea havaita primäärimenetelmin ennen kuin se tulee tutkien alakatveen "paremmalle" puolelle.

Siksi jokaiseen lentävään pommikoneeseen pitää suhtautua periaatteessa kuin laukaistuun ydinaseeseen. Näin siis sellaisessa suurvaltojen välisessä konfliktissa, jossa ydinsota on todennäköinen.

Venäjä on harrastanut noilla nukepommareillaan jo pitkään sitä, että ajavat (simuloitua) Iso-Britanniaan ja Keski-Eurooppaan suuntautuvaa, ydinaseen laukaisuun viittaavaa lentoprofiilia jäämerellä. Koska voivat. Normaalia Zyssän "voimannäyttöä".

Takaisin Ukrainaan.

Kyllä tää menee Ukrainaan ja siellä käytävään sotaan. Jokainen ilmassa oleva lentokone lisää seurattavien maalien määrää ja siten aiheuttaa vaivaa vastustajalle. Sitä kai Z tekeekin lentokonein ja Ukraina ainakin dronein.

Käsitykseni mukaan myös sotaa käymättömissä maissa vaikka päivystyslentokoneet saattavat reagoida odottamattomalla tavalla. Kaksi lähtee tunnistukselle ja yksi nousee toiselta lentokentältä ilmaan. Tunnistettavan puolella joutuu seuraamaan myös sitä yhtä ja miettimään, mitä nuo tekee. 

Eikä potkurikone ole välttämättä mikään huono alusta tehdä erilaisia asioita ja käyttää aseita. Onhan vehkeitä, jotka liikkuvat maassa 60 tai vedessä 30 km/h ja nekin hoitavat hommansa.
5
Kylänraitti / Vs: 2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut
« Uusin viesti kirjoittanut Roope tänään kello 15:14:45 »
Näyttää vahvasti siltä, että ei oikein voida päätyä kuin tuohon yhteen hallituskokoonpanoon, koska PS on käytännössä poistettu laskuista. Ensin teeskennellään muutama kuukausi, että äänestämällä voisi vaikuttaa, ja sitten jatkuu käytännössä sama meno Kokoomuksen johdolla ehkä parilla pikku verovähennyksellä höystettynä.

Tällainen ajattelu voi olla ehkä melko realistista, mutta tulee kuitenkin välttää sellaista "mustapilleri"-mentaliteettia, jossa defaitistisesti voihkitaan jo etukäteen että "mikään ei kuitenkaan tule muuttumaan." Se ei ole mitään kapinallisuutta, vaan päinvastoin pohjimmiltaan jo alistuneen orjan toivotonta valitusta. Pitää jaksaa ylläpitää toivoa.

Hienoa, jos PS pärjää, saa sanomansa esiin ja vaihdetaan nuo nykyiset laiskat/tietämättömät kansanedustajat parempiin, mutta minä en keksi muita realistisia skenaarioita hallituksen muodostamisessa. Sdp ei, Vihreät ei, Vasemmistoliitto ei, Rkp ei, Kokoomus tuskin ja siihen ja Keskustaan ei voi muutenkaan luottaa vuoden 2017 petoksen jälkeen.

Hirviömäinen The Puolue nyt vaan on vallitsevaa poliittista todellisuutta etenkin PS:n ydinalueilla eli maahanmuutossa, ilmastopolitiikassa ja EU-politiikassa.
6
Ulkomaat / Vs: 2022-12-07 IS: Vallankaappaussuunnitelma Saksassa, 25 henkilöä kiinni
« Uusin viesti kirjoittanut akez tänään kello 15:08:51 »
Saksalaislehden juttua tapauksesta ...

Lainaus
Heidän sanotaan suunnitelleen vallankaappausta

3 000 poliisi teki suurratsian kohteena Reichsbürgerit


Junge Freiheit  7.12.2022

(...)
Liittovaltion syyttäjälaitos syyttää heitä ja muita epäiltyjä vallankaappauksen suunnittelusta ...

Myös poliittisia murhia oli mukana suunnitelmissa. ...

Vallankumouksen kannattajat halusivat kuulemma neuvotella miehitysvaltojen kanssa

"Syytettyjä yhdistää Saksan liittotasavallan valtiollisten instituutioiden, ja vapaan ja demokraattisen perusjärjestyksen vahva torjunta, joka on ajanmittaan johtanut heidät päätöksen osallistua näiden väkivaltaiseen kumoamiseen ja konkreettisiin valmistelutoimiin ryhtymiseen sitä varten", ilmoittaa oikeusministeri.

Tutkijat ilmoittivat lisäksi, että pidätetyt seurasivat "ns. Reichsbürger- ja QAnon-ideologiasta koostuvien salaliittomyyttien sikermää". He olivat vakuuttuneita siitä, "että Saksaa hallitsi nykyään ns. 'Deep State'". Tulevat uudet jäsenet piti tarkistaa siltä varalta, että oliko heihin implantoitu Bill Gatesin mikrosiruja.

Jäsenet katsoivat edessä olevan "välitön teknisesti ylivoimaisten eri maiden - mukaan lukien Venäjän federaatio, sekä USA - hallituksista, tiedustelupalveluista ja sotilaista koostuvan salaliiton interventio".

Poliisien rekrytointia suunniteltiin

Konkreettisesti ryhmän jäsenten suunnitelmissa oli mm. rynnäkkö Bundestagiin ja vallankaappaushallituksen perustaminen. Sitä ennen ryhmään piti värvätä poliiseja ja Bundeswehr-sotilaita. Väkivaltaisen vallankaappauksen jälkeen viranomaisten mukaan oli tarkoituksena perustaa "väliaikainen hallitus, jonka tehtävänä olisi ollut klassisen Reichsbürger-narratiivin mukaisesti neuvotella II maailmansodan liittoutuneiden voittajavaltojen Saksan uudesta valtiojärjestyksestä".

Tässä yhteydessä uudeksi valtion päämieheksi suunnitellun prinssi Heinrich XIII. Reußin oli tarkoitus ottaa yhteyttä myös Venäjän federaation edustajiin. "Nykyisten tutkimustietojen mukaan ei kuitenkaan ole viitteitä siitä, että nämä olisivat suhtautuneet hänen pyrkimyksiinsä myönteisesti."
(...)

Jutussa mainitaan vielä, että ryhmittymän jäsenet oli jaettu siviili- ja sotilaallissiipeen. Lisäksi "neuvoston" tuli ottaa hoitaakseen valtiolliset asiat. Oikeusministeriksi oli tarkoitus nimittää AfD-poliitikko Malsack-Winkemann. 25 jo pidätetyn lisäksi tutkitaan myös 27 muuta epäiltyä.

AfD-puolue ilmoittaa saaneensa tiedon asiasta median välityksellä, ja sillä on täysi luottamus viranomaisia kohtaan ja he vaativat nyt pikaista ja aukotonta selvitystä.

---

Samaan aikaan Saksan äärivasemmisto (Linkspartei) kritisoi Reichsbürger-ratsian olleen "PR-toimi".

Puolueen sisäpoliittisten asioista (ja myös antifasismista) vastaava Martina Rennerin mukaan "terrorisminvastaisen operaation" ei tulisi olla mikään show. Medialla oli tiedossa "jo 2 viikkoa sitten" oletettujen vallankaappaajien nimet ja osoitteet, totesi Renner. Tämä informaatio oli niin laajalle levinnyttä, että tapaus näytti jo PR-kampanjalta. Lukuisat tv-kuvausryhmät seurasivat livenä vallankaappauksen suunnittelijoihin kohdistunutta ratsiaa. Jo kauan etukäteen käsillä ollutta etukäteistietoa Renner piti "edesvastuuttomana". Hän itsekin oli ollut tietoinen Saksan suurimmasta poliisiratsiasta "jo viime viikon puolivälistä lähtien", vaikka yleinen syyttäjä oli luokitellut ratsiasuunnitelmat salaisiksi.

---

Kiistämättä tuo näyttää varsin suunnitelmalliselta propagandakampanjalta ja mielenkiintoisinta lienee juuri se miten mediassa aiotaan tapausta pyöritellä ja kenen toimesta. Sanoma toki upposi jo suuren yleisön syviin riveihin ja alkaa elää siellä omaa elämäänsä, vaikka suunniteltu "vallankaappaus" lopulta osoittautuisikin pelkäksi tussahdukseksi ilman mitään onnistumismahdollisuuksia. Tähän mennessä löydetyllä muutamalla pyssyllä (metsästysase?), feikkiaseella ja pippurikaasulla ei mitään vallankumouksia tehdä. Vrt. vallankaappauspanostukset Ukrainassa 2014: Aseistautunut Oikea sektori, oligarkkien tv-kanavat ja rahoitus, kuukausia kestänyt kampanjointi ja massojen mobilisointi "torille", sekä USA:n Nulandin mukaan vallankaappaukseen investoimat 50 miljardia dollaria. Noilla eväillä Reichsburgereillakin olisi ollut jo onnistumisen mahdollisuuksia, mutta silloin heidän "oikean sektorinsa "olisi pitänyt koostua jo tuhansista aseistautuneista ja järjestäytyneistä jäsenistä. Tosin sekään ei vielä olisi riittänyt (kts. Ukraina).
7
Kylänraitti / Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Nikolas tänään kello 15:08:39 »

Näitä työpanoksen tarjoajiahan on nykyään Helsingin kadut täynnään. Mitä järkeä on ottaa sata mätämunaa siinä toivossa, että joukossa on yksi kultamuna?


Tässä määritellään yksityistämisen ja yhteisöllistämisen rajoja. Joku firma saa sen kultamunan ja kehuskelee sitten lehdistölle kuinka hienon kultamunan saivat. Että lisää näitä, kiitos. Sata mätämunaa yhteisöllistetään, ja he saavat samat asumisperustaiset tuet niin kuin muutkin suomalaiset. Heistä ei tehdä mitään numeroa, ollaan hiljaa vaan.
8
Kylänraitti / Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Uusin viesti kirjoittanut mannym tänään kello 15:03:08 »
Lue jatkossa viestit tarkemmin, ennen kuin esität noita teeppäs sitä ja teeppäs tätä -vaatimuksia. Keskusteluni jäsen P:n kanssa koski sitä, mikä on IPCC:n arvio siitä, mistä ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden lisäys esiteollisesta arvosta nykyiseen on tullut. Jäsen P oli siinä aika yleisessä virheellisessä käsityksessä, että ihmiskunnan vuotuinen osuus ilmakehään päätyvästä hiildioksidista (esim. 3-7%) olisi tuo ihmisosuus, ja hän ilmeisesti väitti, että IPCC on esittänyt sekä tuon arvion että 100%.

Jäsen P:tä lainaten,
IPCC:kään ei itse tiedä, paljonko CO2:ta ihmiskunta päästää kiertoon kokonaisuudessaan. IPCC:n hyväksymissä ja esittelemissä tutkimuksissa se luku on 3-7%. Luonnollisia päästöjä siis 97-93%...  Se että arvio ihmiskunnan CO2 päästöistä heittää yli 100% IPCC:nkin tutkimuksissa, ei hirveästi herätä luottamusta nykylaskelmille, joilla arvioidaan ihmisten päästöjen vaikutuksia kymmenysosa-asteiden "tarkkuudella".

Lukisit itse mihin vastaat, P kirjoitti ihan oikein, IPCC kun on arvioinut eri tavoin ihmisen päästöjä planeetan kokonaispäästöistä, joka on 3-7%, sekä mainitsi asian että jos IPCC:n arviot heittävät yli 100% niin se ei hirveästi herätä luottamusta. Ei siis siten että IPCC väittää ihmisen päästöjen osuus on 3-7% tai 100% vuosittaisista.

Lainaus
Ei ole. IPCC on yksiselitteisesti sitä mieltä, että lisäys on kokonaan ihmiskunnan toiminnan seurausta.

Kyllä IPCC on tätä mieltä, mutta uskommeko tieteeseen vai poliitikkoihin. Kas siinä pulma.

Lainaus
Siitä, voidaanko tämä yksiselitteisesti osoittaa, en sanonut mitään. En edes käyttäisi tuollaista termiä tieteellisen näytön yhteydessä. Varmasti erilaisia näkemyksiä asiasta joka tapauksessa löytyy. Jos haluat tutustua IPCC:n todisteluketjuun, raportin AR6WG1 luvusta 5 sivun 689 molemmin puolin asiaa löytyy. Itse tuolta sivulta löytyy tämä tiivistetty esitys:

Ipcc:tä tieteellisenä lähteenä käyttäväksi olet nyt kovasti kääntymässä kannoillasi. Kiva muuten että ensin vetoat AR5:een ja sitten AR6:een.

Lainaus
Jos tuosta todisteluketjusta jotain vikaa löydät, niin siitä kannattaa ilman muuta kirjoittaa tänne, ja toki vähän muuallekin.

Siinä todisteluketjussa on todella paljon vikaa. Kuten esimerkiksi ne luvut joista puhutaan.

Olisi kiva nähdä kuinka ilmakehän hiilidioksidi jakautuu eri isotooppien välillä, sitähän tuossa viestissä sanotaan, mutta ne lukemat ovat jääneet näyttämättä. Käytännössä kun sinä IPCC:n suulla sanot että 100% niin ilmakehässä pitäisi olla 140ppm joka on siis koko nousu 1950 luvulta, hiilidioksidi isotooppia joka tulee vain fossiilisista polttoaineista, sitähän tuossa sanotaan joskin kovin vaikeasti.

Eli yksinkertaisesti onko ilmakehässä nyt 140ppm hiilidioksidia joka on fossiilisista polttoaineista peräisin ja se voidaan erotella isotoopin perusteella ? Vaiko eikö ole. Koska vastaus on yksinkertaisesti että ei ole ja yksinkertaista asiaa kierretään kapulakielellä ristiviittauksin ja rinkirunkkauksin IPCC:n konttoreissa.

Niin kuten näemme sinullakaan ei ole muuta osoitusta kuin yllä mainittu joten kökkö juttu hei, jos IPCC ei kykene todistamaan väitteitään, niin niillä ei ole mitään merkitystä. Ja muista ilmastomalli ei ole todiste, se on vain kalliisti ohjelmoitu arvaus...
9
Kylänraitti / Vs: 2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut
« Uusin viesti kirjoittanut Nikolas tänään kello 14:59:54 »
@Matias Turkkila

Tällainen ajattelu voi olla ehkä melko realistista, mutta tulee kuitenkin välttää sellaista "mustapilleri"-mentaliteettia, jossa defaitistisesti voihkitaan jo etukäteen että "mikään ei kuitenkaan tule muuttumaan." Se ei ole mitään kapinallisuutta, vaan päinvastoin pohjimmiltaan jo alistuneen orjan toivotonta valitusta. Pitää jaksaa ylläpitää toivoa.


Juuri näin. Ja vaalien alla pitää iskeä lujaa, koska ihmisten poliittisen muistin pituus on vain kahdesta viikosta puoleen vuoteen.
10
Ulkomaat / Vs: 2022-12-07 IS: Vallankaappaussuunnitelma Saksassa, 25 henkilöä kiinni
« Uusin viesti kirjoittanut rapa-nuiv tänään kello 14:55:49 »
Onhan tämä nyt kuitenkin aika huolestuttavaa.
 Väkilukuun suhteutettuna 25 saksalaista vastaa noin kahta suomalaista.
Pelkästään Tampereelta löytyy jo tämän verran suursuomalaisia vapaussotureita ja saksalaismielisiä monarkisteja, joilla kaikilla on vieläpä sotilaskoulutustausta. Sama ryhmittymä on peräti kansanedustajan avustuksella jo kertaalleen tunkeutunut parlamenttiimme.
 Kyllä tässä kansainvälisen mediaoperaation tarve on ilmeinen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10