Uusimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Kylänraitti / Vs: Orpon hallitus 2023–
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso 22.02.2024, 08:33:25 »
Ja tämäkin onnistuttiin ryssimään, kiitos KD:n, ettei vahvat lonkerot yms. juomasekoitukset tule kauppoihin. Eu tuomioistuin jo asiasta murahti, mutta silti ajetaan laitonta lakiuudistusta kuin käärmettä pyssyyn. Viimeistään seuraava hallitus tämän joutuu muuttamaan, kun joku valittaa asiasta.  :facepalm:

Laiton laki. Kerro lisää.

-i-
92
Jossain oli otsikko, että Purra jättää paikkansa aluevaltuustossa.

No, ehkä valtakunnan kakkosministerillä on muutakin tekemistä kuin istua hyvinvointialueen kokouksissa.

-i-
93
Kylänraitti / Vs: Tekoäly kehittyy
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso 22.02.2024, 08:20:55 »
Pohdiskelin, onko kahta tekoälyä laitettu keskustelemaan.

Löytyikin melkoinen helmi. Bard vs. ChatGPT video:
https://youtu.be/QxCkISZIO1w?feature=shared
(näitä alkaa varmaan kohta olla netti väärällään ellei ole jo)

Kumpikin tekoäly promptataan olemaan robotiikan ja elokuvan eksperttejä ja väittelemään kumpi on parempi: Robocop vai Terminator. Videolla on myös luotu tekoälyhahmot, joille repliikit on laitettu suuhun puheeksi.

Kuulostaa toisaalta ihan hommaväittelyltä. Kun kumpikin on sanonut kerran omat argumenttinsa, niitä aletaan toistaa papukaijana eikä kumpikaan jousta omista mielipiteistään.

Osaavat kyllä molemmat heittää aika helmiä loukkauksia toisilleen. Jos väittää Robocopia cooliksi, se on sama kuin väittäisi jääkaapin voittavan maratonjuoksun, koska se osaa pitää hommat coolina. Tai että kun vertaa molempien prosessoreita, Robocop on kuin vanhentunut leivänpaahdin Terminatoriin verrattuna.

ChatGPT vei pelin lopulta kirkkaasti.

-i-
94
Ehdottomasti hyvä ajatus profiloida Purra duunarin vihollisena, ja henkilönä joka paskoi maansa talouden jakamalla rahaa rikkaille. Kerrankin rehellinen veto Sebulta.  ;D
95
Kylänraitti / Vs: Tekoäly kehittyy
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso 22.02.2024, 08:08:36 »
- Lopulta Pool onnistuu saamaan kuvia, joissa esiintyy vain valkoisia. Miten? Hän pyysi kuvia suomalaisista! Pool on tyytyväinen ja lopettaa kokeensa siihen. Muttei huomaa, että kaikilla niillä valkoisilla on lapinpukuja yllään tunturimaisemissa... Pool luuli höynäyttäneensä Geminiä mutta oikeasti Gemini vittuili Poolille. ;D

https://www.youtube.com/watch?v=69vx8ozQv-s

Katsoin videon. Hauska.

Loistaa yleistiedoillaan. Kas, siinä on jonkinlainen vuohi mukana kuvassa (goat) eikun onkin karibu....

Ei ole ilmeisesti kuullut petteri punakuonosta eikä katsonut joulupukkiohjelmia Amerikassa.

Sinänsä mielenkiintoista on kuitenkin, että kun Tim pyytää kahta ihmistä, tekoäly piirtää miehen ja naisen. Ja varsin stereotyyppiset sellaiset. Mies on isompi ja lihaksikas tai daddy-type, ja nainen poikkeuksetta pienempi ja melko hoikka.

Missä kehopositiivisuus, missä muunsukupuoliset. Vain BLM, mutta ei LGBTQ...

-i-
96
Kylänraitti / Vs: Orpon hallitus 2023–
« Uusin viesti kirjoittanut Puuha-Pepe 22.02.2024, 08:07:45 »
Valtioneuvoston lainsäädäntösuunnitelmasta havaitsin, että valtioneuvosto aikoo tuoda eduskuntaan hallituksen esityksen alkoholilain muuttamisesta niin, että 8 prosenttista alkoholia myytäisiin elintarvikeliikkeissä, tämän lain on tarkoitus tulla voimaan kevätkaudella. Ja lisäksi sosiaali- ja terveysministeriö valmistelee alkoholijuomien verkkokaupan ja kotiinkuljetuksen sallimista.

Lainsäädäntösuunnitelma PDF tiedostomuodossa valtioneuvoston sivulla. Lyhennetty linkki: https://valtioneuvosto.fi/documents

Lainaus
Hallituksen esitys HE 7/2024 vp Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi alkoholilain 17 ja 26 §:n muuttamisesta

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi alkoholilakia.

Esityksen mukaan alkoholijuomien vähittäismyyntiä koskevia säännöksiä muutettaisiin sallimalla luvanvaraiseen vähittäismyyntiin enintään 5,5 tilavuusprosenttia etyylialkoholia sisältävien alkoholijuomien lisäksi myös enintään 8,0 tilavuusprosenttia etyylialkoholia sisältävät käymisteitse valmistetut alkoholijuomat.

[..]

Lisäksi sosiaali- ja terveysministeriö valmistelee muita hallitusohjelman mukaisia muutoksia alkoholilakiin. Muutokset koskevat muun muassa kotimaisten alkoholijuomien tuottajien valmistuspaikalta tapahtuvan vähittäismyynnin laajentamista, rajat ylittävän etämyyntimenettelyn selkiyttämistä sekä alkoholijuomien verkkokaupan ja kotiinkuljetuksen sallimista.

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Sivut/HE_7+2024.aspx

https://stm.fi/hanke?tunnus=STM101:00/2023#lainvalmistelu

https://valtioneuvosto.fi/paatokset/paatos?decisionId=723

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/KasittelytiedotValtiopaivaasia/Sivut/HE_7+2024.aspx

Ja tämäkin onnistuttiin ryssimään, kiitos KD:n, ettei vahvat lonkerot yms. juomasekoitukset tule kauppoihin. Eu tuomioistuin jo asiasta murahti, mutta silti ajetaan laitonta lakiuudistusta kuin käärmettä pyssyyn. Viimeistään seuraava hallitus tämän joutuu muuttamaan, kun joku valittaa asiasta.  :facepalm:
97
Kylänraitti / Vs: Alexander Stubb, Suomen tasavallan presidentti
« Uusin viesti kirjoittanut Eino P. Keravalta 22.02.2024, 07:57:00 »
Göran on kova poika puhumaan.

Hän tuntuu arvostavan nopeaa puhetapaa, höpinää tulee paljon lyhyessä ajassa, mikä tietysti voi tehdä vaikutuksen muihin hölmöihin. Mutta tämä kostautuu. Vaikuttaa siltä, että aivot eivät ehdi prosessoida asioita siinä tahdissa kuin suu sylkee sanoja ulos. Tuppin Aleksille vauhti ja sanojen määrä tuntuu olevan tärkeämpää kuin sisältö. Lopultakaan hän ei sano paljoa, mutta meno on kova.

Valtiomies J.K. Halla-aho puhuu hitaammin, mutta hän ajattelee sanomansa. Sitä on miellyttävä kuulla. Göranin kuuntelusta sen sijaan tulee levoton ja kiusallinen olo: suu molottaa nopeaan tahtiin, mutta sisältöä ei niinkään ole.

Vaikuttaa siltä, että Göran yrittää peitellä epävarmuuttaan nopealla höpinällä. Hän pyrkii antamaan nopean ja nokkelan vaikutelman tunkemalla tyhjiä sanoja mahdollisimman paljon yhteen minuuttiin. Joku ilkeämpi ihminen voisi sanoa, että Göran on ammattimainen paskanpuhuja. Sopii hyvin Globaalin Eliitin tyhjien lauseiden kerhoon. Tosin väistyvä pressa Sale ei ollut sekään parempi. Puhui hitaammin ja käytti koukeroisempaa kieltä, mutta informaatioarvo oli hyvin heikko: mieheltä jos kysyttiin, paskantaako karhu metsään vai ei, ukolta ei saatu suoraa vastausta. Joten ei tämä uusi mies nyt ole heikennys mutta ei parannuskaan. Tyhjä höpinä sen kuin jatkuu. Pitää yrittää enää kuusi vuotta kestää. Sitten tulee Halla-aho, joka osaa puhua ja sanoa asiat selkeästi. Epäselvän kommunikaation ja turhan lässytyksen takana on joko salatut motiivit tai sitten tylsä äly. Tai molemmat.

Suksi hittoon, Göran!

Mutta ei se Isis-Spedekään olisi ollut yhtään parempi.

Voi Suomen kansa, minkä teitte!
98
Kylänraitti / Vs: Kansanedustaja: Holokaustin kieltäminen laittomaksi.
« Uusin viesti kirjoittanut Lahti-Saloranta 22.02.2024, 07:14:37 »
Minusta tuo holokaustilaki on jotain aivan käsittämätöntä, tehdä nyt laki joka kriminalisoi yleisesti tunnetun historiallisen tapahtuman kieltämisen. Voisi kysyä että mitä hittoa. Moista lakia kun vielä puuhataan useaan valtioon. Kohta sitä polvistutaan holokaustin uhrien muistolle formulakisoissa ja tunnetaan syyllisyyttä tapahtuman vuoksi. Holokausti oli surullinen ja järkyttävä tapahtuma mutta jos sen suhteuttaa vaikka toiseen maailmansotaan niin huomaa että se maailmansota olikin paljon pahempi juttu ja aiheutti kuomattavasti enemmän kärsimystä. Voisi kysyä että eikö toisen maailmansodan kieltäminen ja sen uhrien vähättely pitäisi pikemminkin kriminalisoida kuin holokaustin epäily. Holokaustiha oli yksi sivujuonne siinä sodassa. Entäpä sitten ensimmäinen maailmansota, saako sen olemassaolon kieltää ja vähätellä sen uhreja ja tuhoa.
Sitä kun lähdetään tuolle tielle niin niitä kiellettäviä mielipiteitä riittää ennenkuin saavutetaan yksimielisyys joka ikisessä asiassa mutta kuka onkaan se erehtymätön paavi.
99
Kylänraitti / Vs: Orpon hallitus 2023–
« Uusin viesti kirjoittanut Dangr 22.02.2024, 06:37:49 »
^Simsalabim kansankapitalismi liene oikea vastaus?

Toivottavasti hallitus pistää hieman painetta EU:hun alkoholipolitiikasta. Me maksamme veroa alkoholista euromääräisesti samanverran kuin suurempi Italia. Ja muutenkin siellä verot ja infran rakentaminen edullisempaa, ja kehtaavat kinuta meiltä rahaa.
100
Kylänraitti / Vs: Tekoäly kehittyy
« Uusin viesti kirjoittanut Cassa 22.02.2024, 03:44:00 »
Näissä tekoälyissä on semmonen ongelma, että niitähän koulutetaan netistäkin löytyvillä tiedoilla. Tekoälyllä ei ole mitään moraalikäsitystä alkuaan, ei käsitystä oikeasta tai väärästä, vaan se muodostuu oppimisprosessin tuloksena.

Nyt kun tiedetään, miten paljon erilaista wokejuttua on netti täynnä, niin ei mitenkään yllätä, että tekoälystäkin muodostuu äärimmäinen wokettaja.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]