Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tupa / Vs: Käännytysten seurantaketju
« Uusin viesti kirjoittanut Videotarkistus tänään kello 08:18:59 »
^Voi kyynel Khalilin rajua ja väkivaltaista kohtaloa :'( Sellaista voi tosin sattua, kun hangoittelee poliisille vastaan.

Sitä paitsi jokainen vaikkapa kamppailu-urheilua harrastava näyttää paljon hurjemmalta keskimääräisen harjoituskerran jäljiltä, eikä kenellekään tulisi mieleenkään ulista asiasta mitään.
2
Kylänraitti / Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut wannabe tänään kello 08:04:15 »
Politiikantutkija Gilbert Doctorowin näkemyksen mukaan Navalnyin murhan takana olivat todennäköisimmin britit.

"The BRITISH killed Alexei Navalny and here's why" | Redacted with Natali and Clayton Morris
https://www.youtube.com/watch?v=sXN1YIcx0fk
3
Tupa / Vs: Käännytysten seurantaketju
« Uusin viesti kirjoittanut Roope2 tänään kello 05:11:37 »
Paljon melua tyhjästä

Hesari on uhrannut sunnuntain paperinumerossa peräti viisi sivua yhden irakilaisen palautuskeissiin. Ja motivina on kertoa palautusjärjestelmästä, missä voimakeinoin poliisin suorittamassa palautusprojektissa palautettavalle on syntynyt “pieniä hankaumia niskassa, painaumia ranteissa ja nilkoissa ja ruhjeita selässä, kyljessä ja polvissa”.

Päähenkilömme tuli Suomeen 2015, tehnyt hakemukset ja valitukset, työskennellyt Uudessakaupungissa autotehtaalla, Turussa autopesulassa, matkustellut Englannissa ja sen jälkeen väsännyt kakkos-hakemuksen, valittanut ahdistusoireista ja kärsinyt painonmenetyksestä ja suomalaisen yhteiskunnan välinpitämättömyydestä häntä kohtaan.

Tekstissä kerrotaan myös videosta, minkä sisältö kritisoi Suomen ja Ruotsin palautusjärjestelmää vankiloineen, poliisien hakkaamisesta, poliiseista tehdystä rikosilmoituksesta ja tiukennuksista lainsäädäntöön.

Positiivisinta artikkelissa ovat tekstit “Irak alkoi viime vuonna tehdä palautuksissa yhteistyötä EU-maiden kanssa. Käytännössä Irakin suurlähetystö järjestää nyt kaikille Suomesta poistettaville irakilaisille matkustusasiakirjat, joilla heidät päästetää takaisin kotimaahan”

ja

“Irakilaisia käännytetään Suomesta paljon nyt siksi, että Irak ottaa vastaan vastentahtoisesti palautettavia kansalaisiaan kattavammin kuin aiemmin.”


PS
Artikkelissa olevan tekstin ja kuvan perusteella nyt 27-vuotias päähenkilömme Khalil on palannut Irakiin kahdeksan vuotta Suomessa oleiltuaan Wihuri-yhtymältä tilatulla yksityiskoneella, joten hanttiin paneminen ja muutaman naarmun kärsiminen kannatti, kun reittilennon turistipaikka vaihtui business-jetin nahkapenkkiin.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010195571.html (maksumuuri)

4
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut mck tänään kello 04:26:29 »

Ukrainassa on asevelvollisuus ihan niinkuin vaikkapa suomessakin.  :facepalm:
Lukuunottamatta lyhyttä jaksoa 2013-2014 kun Janukovyts sen väliaikaisesti lakkautti.

No mitä sen taso mahtaa olla vai mikä vikana kun kaikki sanoneet että koulutetusta asevoimasta pulaa ja lännessäkin on ollut Ukrainalaisia opissa.
Mistä minä sen tietäisin?
Ei siellä ainakaan kertausta tehdä kuten täällä... Kysyit asevelvollisuudesta ja vastasin siihen.  :facepalm:
5
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Nuivinator 24.02.2024, 23:53:35 »

Mitäköhän puikkoja ne nykyisin käyttää, koska tuntuu siltä että viimesten päivien/ viikkojen aikana noita lentskoja on tiputeltu ihan huolella jos vertaa keskiarvoon viimeseltä kahdelta vuodelta...?

S-200-peräpuikoja, virallisten tietojen mukaan.
6
Kylänraitti / Vs: Sukupuolisekoitusta päiväkoteihin - Opettaja-lehti
« Uusin viesti kirjoittanut Outo olio 24.02.2024, 23:06:11 »
Lainaus
KUN MIETIN gradun aihetta vuosina 2011 ja 2012, tuntui että Suomessa keskusteltiin ensimmäistä kertaa sukupuolisensitiivisestä kasvatuksesta. Opiskelin sukupuolentutkimusta ja sivuaineena kasvatustiedettä, joten kiinnostuin siitä, miten varhain sukupuolinormeja aletaan opettaa lapsille ja kuinka tiedostamatonta se on.

Erityisesti kiinnosti, miten pystyisimme muuttamaan normien rakentumista jo pienistä lapsista alkaen.

Graduani varten videokuvasin kahta helsinkiläistä päiväkotiryhmää. Analysoin etenkin leikkiä ja sitä, miten sukupuolinormit näkyvät leikissä.


Samalla keräsin materiaalia Naisasialiitto Unionin Tasa-arvoinen varhaiskasvatus -hankkeeseen, jossa nyt työskentelen projektipäällikkönä.

Näiden tarhalasten vanhemmilta tietysti kysyttiin etukäteen lupa lasten videoimiselle, mutta millähän tavalla lupaa kysyttiin? Lupalapussa luultavasti kerrottiin, että "kasvatustieteilijä haluaa tutkia lasten leikkimistä". Tämähän kuulostaa oikein hyvältä tutkimusaiheelta, huonoimmillaankin harmitonta, ja tuossa saatetaan myös ihan oikeasti löytää uutta hyödyllistä tietoa. Mutta jos lupalapussa olisikin lukenut että "sukupuolentutkija analysoi sukupuoliroolien sosiaalistumista varhaislapsuudessa, jatkosovellustavoitteena aktiivinen sukupuoliroolien muokkaus" niin olisikohan lupaa herunut? :roll: :P
7
Lukeekohan tuossa miesten tampponien käyttöohjeessa mihin se sitten niinku kuuluu asettaa ?

Kun tuolla alakerrassa on miehillä, ainakin minun tietääkseni yksi hole ja ei sinne nyt tähänkään asti ole tampponeja tuupattu.

Exit only ainakin jos ajatellaan kehoa ja sen toimintaa.

Jos sieltä nyt sattuu vuotoa ilmenemään niin voin kertoa kaikille että se vuoto ei ole kuukautisverta.

Urologi kurkistaa ja kertoo sitten tarkemmat diagnoosit ja laatii hoito ohjelman eikä siihen taatulla kuulu tampponit.

8
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut akez 24.02.2024, 22:42:15 »
Robert F. Kennedy Jr. kiteyttää kolmessa minuutissa konfliktin takana käytävän suuryhtiöpelin:

https://www.youtube.com/watch?v=LD6kvDHbIYY

Näitä asioita ei Hesari tai Yle kerro.

Tein referaatin tuossa videossa sanotusta:

Tämä on sota, jonka ei olisi koskaan pitänyt syttyä. Venäläiset yrittivät toistuvasti sopia asiat ehdoilla, jotka olisivat olleet erittäin hyviä Ukrainalle ja meille (USA:lle). Tärkein asia, jota he halusivat oli, että NATO pysyy poissa Ukrainasta.
(...)

Teemaa sivuten ...

Näin äskettäin tiktokissa videon, jossa intialaismies, muistaakseni proffa, joka on kirjoittanut kirjoja maailmalla harjoitetusta politiikasta, esitti näkemyksiään. Hän viittasi amerikkalaisten Hong Kongissa ja Kiinan mannermaalla toimineeseen suurlähettilääseen, joka oli kasvanut kiinalaisessa ympäristössä ja puhui, että ymmärsi sujuvasti kiinaa. US-suurlähettiläs totesi mukaan liitetyllä videopätkällä, että Kiina tarjosi Obaman aikaan USA:lle Etelä-Kiinan meren demilitarisoimista. Suurlähettilään mielestä tämä oli mahtava tarjous USA:lle, johon olisi pitänyt ehdottomasti tarttua. "He tekevät sen ihan itse, luopuvat ilmaiseksi asemistaan". Suunnilleen näin meni ajatus videolla.

Mitä teki Obama? Hylkäsi tarjouksen, ja nyt kuulemma jenkkimedia ja -poliitikot väittävät, ja väki yleisesti uskoo, että Kiina kieltäytyy demilitarisoimasta Etelä-Kiinan merta.

Siinä mielenkiintoinen näkemys, joka saattaa kertoa yleisesti jotakin relevanttia US-maailmanpolitiikan suhteen, myös Ukrainaan liittyen. NATO:n laajenemisesta Kauko-itään on jo ehtinyt olla julkisuudessa puhetta. Varsinainen mediavyörytys ei tosin ole vielä alkanut.
9
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut KamalaJari 24.02.2024, 22:34:10 »
Biden puheessaan Yle:n mukaan:
...
Presidentti korosti myös sitä, että Ukrainan tukeminen on niin ikään sijoitus Yhdysvaltain omaan puolustusteollisuuteen.

...
Ukrainan urhea kansa jatkaa taisteluaan, antamatta periksi kamppailussaan vapautensa ja tulevaisuutensa puolustamiseksi. Nato on vahvempi, suurempi ja yhtenäisempi kuin koskaan.
...
Ukrainan urheasta kansasta on miljoonia lähtenyt käpykaartiin  tai pakolaiseksi (kuten Suomeen) ja Ukrainan urheiden rintamasoturien ikäkin on 43 vuotta keskimäärin. Hmm, joku ei nyt täsmää. Jos urhean kansan sotilaiden keski-ikä on  43v, niin jotain on kyllä pielessä. Ja miksi Ukrainasta jengiä on lähtenyt mieluummin pois maasta, eikä ole taistelemassa  tai tukemassa omaa maatansa. Joku kyllä mättää ja pahasti.

Miettikää sitä.
 

Viime kesänä jo ihmettelin ihan samaa, tatskattuja nuoria tyyppejä Ukrainasta hengaa täällä kasapäin ?

Kysellään aseita , ammuksia , fyrkkaa ja vaikka mitä mutta sotahommat ei kuitenkaan kiinnosta kuin vanhempia mestareita ?

Toki naiset , lapset ja iäkkäät ymmärrän toki että lähtevät sodan jaloista mutta mutta..


Ei millään pahalla mutta mielestäni vähän erikoista ?
10
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut antero 24.02.2024, 22:25:52 »

Lainaus
Just in:

russian media reports that 2 🇷🇺🇷🇺Su-34s were shot down a few moments ago in the #Genichesk area, close to the Sea of Азов

Noiden koneiden keräilyarvo nousee ja käyttöarvo laskee. Klassikkoainesta siis.

Tuskin noilla keräilyarvoa on kun sodan päätyttyä kaikki ehjät voi myydä keräilijöille. Ei noilla ole enään sotilaallista käyttöarvoa. Mitenköhän ryssän media reagoi siihenn että heidän lentokoneet sukhoi 57 lukuunottamatta ovat jo vanhentuneita ja uusinta sukhoita ei saada tuotantolinjalta ulos. Elikkä maan ilmavoimat ovat vitsi.

Onko noita ammuttu taas kaksi alas vai ovatko edellispäivien pudotuksia?
Mitäköhän puikkoja ne nykyisin käyttää, koska tuntuu siltä että viimesten päivien/ viikkojen aikana noita lentskoja on tiputeltu ihan huolella jos vertaa keskiarvoon viimeseltä kahdelta vuodelta...?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10