Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Melbac

Sivuja: [1] 2 3 ... 13
1
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802142200744408_ul.shtml
Lainaus
Näkökulma: Patrian selitys ystäväni kuolemaan johtaneesta Uganda-reissusta ei ole uskottava

Miksi Patria antaisi heille tuntemattomalle liikemiehelle luvan esitellä puolitoista miljoonaa euroa maksavia panssariajoneuvoja Ugandan ja Mosambikin puolustusviranomaisille,...

Eniten kuitenkin ihmetyttää Patrian virallinen selitys, että yhtiöllä ei ole ollut mitään käsitystä mille matkalle suomalaisliikemies oli lähdössä. Ei siis mitään tietoa minne menossa ja miksi, mutta silti annetaan mukaan kirjallinen lupa esitellä ...

Kyllä minua esimerkiksi potentiaalisena karkkitehtailijana kiinnostaisi onko tikkariesitteitäni hakemaan tullut henkilö menossa mainostamaan tuotteitani esimerkiksi päiväkodin pihalle tai Suomen Pedofiilit ry:n kevätkokoukseen.

Juurikin noin. Toimitusjohtaja ja myyntijohtaja ulos. Mahdollisesti myös hallituksen paikat uusiksi.

Jos ei vasen käsi tiedä mitä oikea tekee ei ole oikea taho olemaan korkeassa asemassa suuryrityksessä. Jos vastuuministerit ovateri mieltä niin uusi naula heille arkkuun.

Kas pakanaa, iltalehden toimittaja on edesmenneen  korporaatiokommunistisen kokoomusedustajan kaveri. On huomannut itsekin jutun olevan aika  hämärän. Mutta ei niin hämärän että kävisi Lindenin kimppuun. Kokoomus näköjään sitouttaa enemmän kuin totuus.
Se että on saanu edustaa patriaa ei taida oikeasti liittyä tohon juttuun ollenkaan?.Totuus taitaa olla että se "kokoomuslainen ja kunnollinen suomalainen perheenisä" on ollut ugandassa huorissa ja vetänyt overit heti ekana iltana hotellissa?. :P

2
Yhä useammin tulee sellainen fiilis että useimpien ministerien ministerikauden ykkösprioriteetti on nostaa henkilökohtaista imagoa EU-vallanpitäjien silmissä. Se tehdään överillä myötäilyllä johon yhdistyy aktiivinen kansallisen edun alaspriorisointi. Erityisesti kokoomuslaiset ovat keksineet tämän ministerinpestin päätarkoituksen. Jos ei muuten onnistu, saa jonkun apuavustajan paikan EU:sta tai varajohtajan viran sitä lähellä olevasta instituutiosta muutamaksi vuodeksi. Samalla tulot vähintään nelinkertaistuvat, ja sehän tässä lopulta onkin kaiken tavoite.

Tämä on se asia, jonka EU on mielestäni rikkonut suomalaisessa politiikasta kaikista rumimmin. Ministerien intressi ei ole enää edes puoliksi olla kansakunnan kannalta hyödyllisiä, koska he tietävät että kansakunnan ulkopuolelle mielistelemällä heillä on todellinen mahdollisuus päästä parempipalkkaisempiin ja pienivastuullisempiin palkkiovirkoihin jotka ovat kaiken muun lisäksi käytännössä edustuksellisen demokratian kouran ulottumattomissa. Oli niitä palkkiovirkoja ennenkin, mutta yleensä ne olivat Suomessa ja pelkästään aktiivinen kansallisen edun sabotointi ei niihin ollut se ykköspääsykeino.
Ei eu ole rikkonut mitään vaan kysehän on siitä että tonne on hakeutunut tollaisia tyyppejä ja suomalaiset on äänestäneet ne sinne?.

3
Taitaa poliiseilla olla liikaa byrokratiaa?.Osa noista on kyllä sellaisia että niitä on ennenkin jätetty tutkimatta koska ei ole kauhean vakavia tapauksia.Mamujen kohdalla taitaa olla aika turhaa työtä koska vaikka saisivat tuomiobn niin ei ne sakkoja/korvauksia kuitenkaan maksa ja sama juttu näpistyksen/juoksukaljan hakemisessa jos kantiksen asiat on sillä tolalla että on ns piikkiä jo.Ihan oikeinhan toi on omasta mielestä tehnyt eli ei ole kuormittanut oikeutta ns "pikkujutuilla".

4
Eli porukan pitää hakea siihen samaan duuniin joka viikko vai onko tuolla erikseen sanottu että pitää hakea eri töihin?.Tulee kivat ajat työnantajille jotka ilmoittelee avoimia työpaikkoja.Vai onko ton tarkoitus pistää porukka sille työkyvyttömyys eläkkeelle mitä se yksi kansanedustaja kehoitti tekemään?.

5
Lainaus käyttäjältä: siviilitarkkailija
Lainaus
Ja kuten todettua, Hyysärillä ei ole minkäänlaista oikeutta itse arvoida sitä, mikä tieto on oikeasti ykkösen kamaa tai kakkosen <-> nelosen.

Tuo on sinun mielipiteesi, itse olen erimieltä.

Ei asiakirjojen suojaustaso ole mikään mielipideasia. Se mikä on luokiteltu rajoitetuksi on rajoitettua, vaikka miten paljon haluaisi ettei niin ole.

Nyt toimittelija on venyttänyt lehdistön julkaisuvapauden määritelmää vähän liiian pitkälle ja seuraus oli se, että isot miehet tulivat illalla kylään pyytämättä.

Journalistin ohjeet ja alan lainsäädäntö

Lainaus
Lehdistö voi saada tietoonsa myös salassa pidettävää tai luvanvaraisesti julkaistavaa aineistoa, mutta julkisuuslainsäädäntö ei sido sen käsiä eikä estä sitä julkaisemasta tietojaan, ellei ole kyse esimerkiksi yksityisyyden piiriin tai valtakunnan turvallisuuteen liittyvistä kysymyksistä.
Joops,päätoimittajan mielestä olisi pitänyt perustella paremmin että miksi noiden tietoja olisi saanut julkaista.Ilmeisesti se ihan oikeasti luulee että ne paremmat perustelut olisi muka antanut oikeuden julkaista tietoja noista. :facepalm: :D

6
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005492205.html

Uutena todisteena hovioikeudessa tuli esille Valviran viime toukokuussa antama lausunto. Valvira tutki tapausta sen arvioimiseksi, oliko hoitohenkilökunnan toiminnassa jotain moitittavaa.

Koska hoitovirheitä ei löytynyt, Valviran raportti jäi poliisin pöytälaatikkoon. Pahoinpitelyjutun syyttäjä ja Torniaisen puolustus saivat sen käyttöönsä vasta viime viikolla, kun jälkimmäinen oli kuullut siitä ja alkanut kysellä lausunnon perään.

– Valviran lausunnon mukaan uhrin verestä löytyneillä päihdeaineilla on todennäköisesti ollut vaikutusta kuolemaan, Torniaisen asianajaja Hannu Tuomainen totesi loppulausunnossaan.

Uhri oli saanut aivovamman potkusta ja kaatumisesta. Hän oli käyttänyt todistajan kuullun ystävän mukaan useita eri huumeita hoitoaikanaan ja lähtenyt sairaalasta vastoin lääkärin suositusta.

– Hänellä oli kuusi vuorokautta ennen kuolemaa aivoverenvuotoa ja vakava aivoruhje. Valviran mukaan pienikin määrä rauhoittavia aineita on voinut aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa, Tuomainen sanoi.

Hänen mukaansa ne pahensivat aivojen turvotusta palautumattomaksi kohtalokkain seurauksin.

Syyttäjät vetoavat muun muassa kuolinsyyn tutkineen oikeuslääkärin lausuntoon. Sen mukaan kuolema johtui pelkästään potkusta saaduista vammoista, päihdeaineilla ei ollut osuutta kuolemaan.

Tuomainen huomautti vastaan, että oikeuslääkäri otti kantaa vain fyysisiin vammoihin. Valvira sen sijaan tarkasteli myös hoidon osuutta tapahtumiin eli sitä, miten kuolemaan johtaneet vammat olivat kehittyneet.

Valviran ja oikeuslääkärin lausunnot ovat asiakirjoina salaisia, koska ne käsittelevät uhrin terveystietoja. Hovioikeus kuitenkin salli niiden sisältöön viittaamisen loppulausunnoissa.

Ihan kiva "unohdus".

7
Tehdään tutkinta jonka lopputulos on ettei mitään rikosta ole tapahtunut?.Noihan vain yrittää manipuloida porukkaa näillä jutuilla eli tekevät täysin turhia rikosilmoituksia porukasta joilla on niiden mielestä vääriä mielipiteitä ja yrittävät saada suuri yleisö uskomaan että ne on tehneet jonkun kauhean rikoksen vaikka poliisi tutkittuaan asiaa päätyy siihen normaaliin lopputulokseen ettei rikosta ole tapahtunut.Jos ja kun noi alkaa noita spammaamaan poliisille niin oikein toivon että joku pistää noille syytteet vääristä ilmiannoista tai jostain poliisin toimen haittamisesta tms.:)

8
–Jos joku tekee terroriteon ja hänet tuomitaan vankilaan, jonain päivänä hän vapautuu, jolloin on huolehdittava siitä, että hänestä tulee yhteiskuntakelpoinen.

Pitää olla aikamoinen idiootti, jos kuvittelee, että Isis-terroristista tulisi koskaan "yhteiskuntakelpoinen".
Äijät yrittää tappaa pommeilla tai muilla välineillä siivilejä ja poliiseja/sotilaita ja tämä tyyppi on huolissaan tollaisesta.Pitää ilmeisesti antaa toinen mahdollisuus yrittää tappaa lisää niitä siviilejä/poliiseja/sotilaita. ;D

9
trumpin mollaaminen vähenty heti kun lehtineekerit pääsi valkoiseen taloon "isojen poikien" seuraan.Viimeksi noi taisi käydä tuolla koiviston aikaan?.:D

10
Miksi mennä marssimaan koska se ei auta yhtään mitään?.

11
Oikeasti Helsingin poliisin pitäisi palkata Keijo Kaarisade palvelukseen. Voisi soveltua vihapuhepoliisin johtoon?


https://twitter.com/vihapuhepoliisi?lang=fi

Vihapuhepoliisi olikin niin uskottava, että pääsi mukaan Iltalehden uutiseen Finlaysonista alimmalla twiitillä.
Jos olisin poliisi niin tutkisin tota virkavallan anastamisena koska käyttää tollaista nimeä eli antaa ymmärtää olevansa poliisi.Hyvin helposti joku voi erehtyä luulemaan että toi on joku fobba tms.

12
^Lakkokenraali sai pysyvän notkuntaluvan Suomeen.


Lainaus
Heikkilä ja kumppanit Rinkebyssä.
Tämän minä vielä jotenkin ymmärrän, että jos joku ei ole käynyt Rinkkiksessä, niin näkee videolta sen demografisen tilanteen. Mutta...
Lainaus
Laivamaidan striimit jatkuu Olli Heikkilän kanssa
Lainaus
Heikkilä kumppanit ryyppää laivalla:
En ole edes katsonut "skriimejä", mutta näyttää tosiaan siltä, että näille tyypeille on vaan tarve päästä pätemään ja leikkiä jotakin matukriittistä videoimalla ihan kaikki: "Katsokaa nyt kaikki, mä teen skriimiä!". Tuossa huruporukassa varmaan käydään virtuaaliset munanmittauskilpailut siitä, kenellä on eniten "skriimiminuutteja", niin se on kovin jätkä.
Tarkoittaakos toi skreemi streamausta vai onko toi joku uusi sana kun on ymmärretty väärin mitä toi streamaus tarkoittaa?.Joku vielä väittää ilmeisesti ihan vakavissaan että jollain youtube videoilla tai mainoksilla eläisi(tyyliin se joku opiskelija järjestön nainen kun valitteli mvlehdestä että saa kuulemma mahtavat massit mainoksista vaikka todellisuudessa ne mainokset ei kata edes serverin kustannuksia).:D

13
Jerry Cotton sai siis ajella pari tuntia kännissä pedaali pohjassa pitkin Helsingin katuja. Poliisia ei mailla eikä halmeilla. Eipä siitä ole kauaa aikaa kun 15 partiota jahtasi sähkörollaattorimummoa rautatietorilla. Luulisi että samoilla resursseilla millä mummo pysäytettiin olisi pysäytetty Jerry Cottonkin. No, tämähän on vain prorisointikysymys. Sähkörollaattoriomummot ovat siis poliisin mielestä huomattavan paljon vaarallisempia kuin känniset Jerry Cottonit.
Eipä tuolla ole tilaa ajella pedaali pohjassa.Olisi kiva tietää että mitä toi "järjetön ylinopeus" oikeasti on ollut. :D

14
Kyllä tosiaankin täällä pääkaupunkiseudulla poltettiin autoja jo ennen matuja, 70-luvun alussa kerran Vuosaaressa meni 5 bilikaa yhden yön aikana. Matinkylän tapaukset voivat olla tulokkaiden tekosia, mutta ei sitä varmasti tiedä ennen kuin tekijät ovat selvillä. 70-luvulla asioita selitettiin sillä, että maaseudulla viikarit polttivat heinälatoja ja kun niitä ei kaupungissa ollut, poltettiin autiotaloja, jos niitäkään ei lähettyvillä ollut, niin autokin kelpasi.
Itse muistelisin että 70-80 luvulla vuosaari oli helsingin "hiekkakuoppa" koska oli kaukana ja siellä sijaitsi kaatopaikka eikä tietkään olleet päällystettyjä yms.:D

15
Mikä espoolaismiehiä oikein vaivaa, kun tuolla tavalla polttelevat toisten veronmaksajien autoja?   ???

Jos sillä on jotain tekemistä espoolaisisien mogadishulaisten kotiovien kanssa?

...tai vakuutuspetosten. Autopalo on yksi tapa jolla petostarkoituksessa haltuun otettu auto hävitetään. Valhemedia Suomessa saati monikulttuurisuuspoliitikot eivät kerro äänestäjille että tavalla on seurauksensa, mm vakuutustoiminnassa: VAKUUTUSYHTIÖ KIELTÄYTYY MYYMÄSTÄ VAKUUTUKSIA MONIKULTTUURISUUDEN TUHOAMIIN LÄHIÖIHIN TAI YKSINKERTAISESTI  RÄJÄYTTÄÄ VAKUUTUSMAKSUT TAIVAISIIN.

-> köyhät ihmiset jotka tarvitsevat autoa pysyvät köyhinä kun liikennevälineensä tuhotaan tai niihin ei osoitteen johdosta myydä vakuutuksia. Vastaavasti rikkaat ja valvotut asuinalueet saavat halvemmat vakuutukset kun heidän kalliit menopelinsä saavat edullisemmat vakuutukset. Tämä vakuurustulevaisuus on suoraan kuin Sipilän helvetillisestä rikkaille suunnatusta valtion sähköauto-tuesta. Sanoiksi puettuna kukaan ei uskonut että moinen on edes mahdollista. Politiikassa kyse on vain pikkujutusta...
En usko että suomessa kieltäydyttäisiin myymästä vakuutusta alueen perusteella.

16
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005266232.html

2+2 pysäköityä autoa palanut 7 aamulla.Tuli heti mieleen että ramadan ja porukka kokeilee kuinka hyvin ne autot saa syttymään.kuvissa näytti että autot palaneet kokonaan.

17
Perussuomalaiset / Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« : 22.06.2017, 03:54:05 »
Tästä Oinosen kertomasta käsiksikäymisestä oli sivumaininta aiemmin jossain ketjussa, mutta tätä hänen kommenttiaan ei ole tainnut olla esillä (kts. boldattu osuus).

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/oinonen-67024 (21.6.2017)

Lainaus
Kansanedustajaan käytiin käsiksi kadulla

Uuden vaihtoehdon Pentti Oinonen oli uhkaavassa tilanteessa Helsingissä.

Kansanedustaja Pentti Oinonen (uv.) kertoo häneen käydyn käsiksi viime viikon tiistaina Helsingin kadulla. Päälle käynyt mies tiesi, että kyse on kansanedustajasta.

Oinonen on yksi kansanedustajista, jotka olivat vuorokautta aiemmin irtautuneet perussuomalaisista omaksi eduskuntaryhmäkseen.

– Hän otti tuosta noin kiinni ja sanoi jotain saunan taakse viemisestä, Pentti Oinonen kuvailee.

Oinonen sanoo rauhoitelleensa miestä ja työntäneen tämän pois. Hän sanoo itselleen sattuneen vastaavia tilanteita paljonkin.


– Siinä sen näkee millaista porukkaa sinne jäi, Oinonen heittää perussuomalaisista.


Virallisia ilmoituksia kansanedustaja ei rupea asiasta tekemään. Hän on kuitenkin pitänyt huolta, että eduskunnassa tiedetään tapauksesta.

Aamulehden mukaan Uuden vaihtoehdon johto on ollut tiiviisti yhteydessä eduskunnan turvallisuusosaston kanssa. Uuden ryhmän edustajat ovat saaneet menettelytavat uhkaavia tilanteita varten. Fyysisen koskemattomuuden uhkauksista kansanedustajan tulee heti olla yhteydessä turvallisuusosastoon.
Noi tuntuu unohtaneet sen "oikean elämän" kun ovat olleet liian kauan aikaa paskanjauhajien seurassa?.Yleensä jos auot päätä tai teet jotain mistä toiset ei pidä tyyliin puhut toista ja teet toista voi johtaa siihen väkivaltaiseen käytökseen ja nenän kipeytymiseen..

18
"Juha Sipilä kertoo, että Jussi Halla-aho on hänelle vielä toistaiseksi melko tuntematon. Arvokeskusteluissa erityisen painavina eroina näyttäytyvät ihmiskäsitykseen, maahanmuuttoon ja Euroopan unioniin liittyvät kysymykset. Hallituksella on Sipilän mukaan olemassa selvä linja näistä ja niihin on perussuomalaistenkin sitouduttava."

Eli Sipilän käsitys Halla-ahosta on peräisin jostain vasemmistotoimittelijan paskanheitto-artikkelista?

Hallituksella on olemassa myöskin hallitusohjelma. Miksi siihen ei ole sitouduttu?
Miksi muuten kukaan ei ole ottanu esille sitä että meillä on pääministerinä suoraan päin naamaa valehteleva lesta?.Eikös ton pitäisi pysyä totuudessa yms vai saako noi valehdella miten haluaa?.Oikein luotettava diplomi-insinööri joka valehtelee ja laukoo mitä sattuu mutun perusteella eikä edes vaivaudu ottamaan asioista selvää.:D

19
Taitaa olla niin, että Helsingin kaupungin rakennusvirasto ja Poliisi ottavat nyt byrokratioina toisistaan mittaa. Kaikesta huolimatta Poliisilla taitaa olla enemmän huolta lain tasapuolisesta noudattamisesta ja siitä että toimet näyttävät tasapuolisilta kuin rakennusvirastolla, joka on lähtökohtaisestikin poliittisen ohjauksen alla.

Eikös tässä ole kyse siitä, että yksityinen elinkeinonharjoittaja/järjestö saa valita asiakkaansa? Maailma kylässä on selvillä seteleillä vuokrannut torin käyttöönsä. Jos toritapahtumaan ei haluta videokuvaavia öyhöttäjiä, ei kai heillä pitäisi olla sinne asiaa. Ei olutfestivaaleillekaan tarvitse päästää raittiusliikettä pitämään omaa showtansa.

Kävin juuri seuraamassa turvapaikanhakijoiden mielenosoituksen loppua. Juttelin siellä valkopartaisen herrasmiehen kanssa joka esiintyi eräässä SE-videossa viime viikolla "suvakkihäirikkönä". Hän kertoi, että Kansallisteatterilla oli Martti Ahtisaaren CMI:n tapahtuma jossa oli vieraana Kofi Annan. Vaikka tapahtumalla ei kai suoranaisesti ollut tekemistä turvapaikkapolitiikan kanssa niin mielenosoittajat halusivat "lähettää viestin päättäjille".

Kun tilaisuus loppui niin menin Marco de Witin juttusille ja tiedustelin vielä vahvistusta sille, että mitä SE-teltoilla tapahtuu. Hän kertoi, että sininen teltta jää Rautatientorille mutta siirretään hieman toiseen paikkaan. Muut rakennelmat puretaan.

Minut kutsuttiin molempiin leireihin kahville mutta jätin väliin ja menin sen sijaan kaljalle!
Eikös toi kuitenkin kustanneta veronmaksajien rahoilla eikä yksityisen rahoilla?.Koko juttu on omasta mielestä kunnon kissanristiäis tapahtuma. :)

20
Oikesti suvakki sana pitäisi korvata sanalla idiootti.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Idiootti
Idiootti (m.kreik. ἰδιώτης, idiōtēs eli yksilö, yksityishenkilö, kansalainen) on nykyisessä merkityksessään loukkaava ilmaus, jolla tarkoitetaan vähälahjaista tai tyhmää ihmistä. Arkikielessä "idiootiksi" saatetaan haukkua ketä tahansa, joka tekee puhujan mielestä jotain tyhmää tai ajattelematonta.[1]

Antiikin Kreikan Ateenassa idiootti oli henkilö, joka ei osallistunut julkiseen elämään kuten demokraattiseen kaupungin hallitsemiseen, mitä pidettiin vapaiden miesten velvollisuutena. Hellenistisessä Egyptissä idiootti tarkoitti sotilasta. Merkitys oli johdettu lyhentämällä sotilaiden palkat maksaneesta viranomaisesta idios logoksesta eli kuninkaallisesta kassasta.

1800- ja 1900-luvun lääketieteessä ja psykologiassa idiootiksi määriteltiin henkilö, joka oli vaikeasti kehitysvammainen ja jonka älykkyysosamäärä oli alle 35. Idiotian vanha suomenkielinen nimitys oli tylsämielisyys. Nykyään suositeltava ilmaus on vaikea älyllinen kehitysvammaisuus.[2] Sana idiootti on nykyisin jäänyt pois tieteellisestä käytöstä.

21
Hieno clippi ajan henkeen 80-luvulta.
Uutisclipissä ollaan huolestuneita siitä että hampurilaisten myyminen Suomessa levittää ylikansallista ilmapiiriä.
Toki toimittaja Korvolan sarkasmi kohdistuu myös "amerikkalaiseen ideologiaan", josta esimerkkinä jutussa siis hampurilaisten myyminen, mutta hyvää ajankuvaa on se että tuolloin vielä vasemmistolainen Ylekin suhtautui kriittisesti ylikansallisuuteen. Suuri huoli kotimaisen kioskiruuan puolesta jutussa on lähes liikuttavaa. Hyvä termi muuten tuo ylikansallinen. Nykyäänhän se on korvattu termeillä kansainvälinen, globaali, jne jotka eivät ole kriittisiä. Minne te katositte? Te vasemmistolaiset, jotka itkitte nakit&muusin perään?

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/11/21/burger-king-carrols-ja-clock-syottivat-amerikkalaista-ideologiaa

Tuli muuten syötyä tuossa Kaisaniemen Burger Kingissä silloin.
Kisiksen rollsissa tuli itse tolloin käytyä.Tai tolloin muistaakseni sanottiin vain että rollsiin koska taisi olla ainoa carrols helsingissä.:)

22
Takaisin maahan mistä ovat tulleet?.Jos taas ihan oikeilla papereilla yms tulleet maahan ja ovat "oikeita" maahanmuuttajia niin mihin itse haluavat muuttaa ja mihin on varaa?.

23
Kaarnavene ei ole vieläkään uponnut.  :facepalm:

Oleskeluluvan saaneet turvapaikanhakijat auttavat omalla
osaamisellaan vahvistamaan Suomen taloudellista
kilpailukykyä tulevaisuudessa.

Vahvasti eri mieltä/eri mieltä 28%, Vahvasti samaa mieltä/samaa mieltä 42%
en osaa sanoa 7%, ei samaa eikä eri mieltä 22%
Kuinka v*tun tyhmiä porukka oikein on?.Omille kansalaisille ei ole duunia ja suomalaiset on muka sitä mieltä että ne 30k tyyppiä jotka tulee tänne vahvistaa taloudellista kilpailukykyä kun valtio maksaa niiden elämisen/asumisen.. :D :D

24
somalisalakuljettaja on huomannut jonnekkin matkalla olevan helikopterin/sitä tunnistamaan tullutta helikopteria ja alkanut ampua sitä jolloin se on vastannut tuleen->apache hyökkäsi pakolaisveneen kimppuun?.Jos apache olisi hyökännyt oikeasti veneen kimppuun niin kukaan ei olisi todennäköisesti kuullut noista ikinä enää mitään.En oikein usko että noiden paatit kestää jonkun 30 mm tykin ammuksia.:)

25
Hugo Bossista:

Koppalakit ja mustat univormu-henkiset asusteet ovat ko. yrityksellä jo ennestään hyvinkin tuttuja. 30-40-luvulla niitä tosin sorvattiin vähän eri hengessä, mutta hei.... money talks and BS walks?
Se oli itselleni yllätys että ss uniformut oli bossin tekemiä.Muistaakseni ne gestapon nahkatakitkin oli sen tekemiä.:)

26
No nythän hänellä on peruste hakea turvapaikkaa eeuun ulkopuolelta. Jos tuo ei ole vainoamista, niin mikä sitten?

Rikollisen saattaminen vasuuseen vainoamista? Kuulostaa anarkismilta.
heh,se ei suostunut tulemaan kuulusteluihin suomeen joten se on rikollinen?.Ei sitä ole tuomittu vielä mistään vaan etsintäkuulutus on annettu ton takia jos oikein olen käsittänyt?.Jotain mätää suomen oikeuslaitoksessa ja prioriteetit on vähän outoja kun se hukuttaja päästetään vapaaksi eikä aseteta edes matkustuskieltoon vaikka tuli tuomio ja istumista ja samaan aikaan jostain iljasta tehdään kansainvälinen etsintäkuulutus kun syyttäjälle ei sopinut että kuulustelu tehdään esim videoneuvottelun avulla vaan halutaan maahan.

27
Miten psykiatria määrittelee Anderssonin tapaisen olion, joka on 70+ vuotta valehdellut köyhimmälle kansanosalle, että sosialismi ja proletariaarin diktatuuri* on jotain tavoittelemisen arvoista?

* kansanvalta malliin NL, P-Korea, Kuuba, Venezuela etc.

Mielisairaskin voi olla hullu, mutta ei se välttämättä usko tuohon puppuun.
Eikös se vanha vitsi mennyt jotenkin niin että ne lääkärit siellä psykiatrisessa sairaalassa on hullumpia kuin ne potilaat tms?.Itse pidin anderssonia fiksuna äijänä mutta ilmeisesti ikääntyminen on tehnyt tehtävänsä..

28
Pohdin sitä että mistä tuo silmitön viha ja mustamaalaus Trumpia kohtaan kunpuaa. Trump leimataan irti arjesta olevksi haihattelijaksi, valehtekijaksi ja toisessa todellisuudessa eläjäksi jonka vuoksi maailmanlopun kellojakin on siirretty. Entinen ulkoministeri joka vähät välitti päätöksiensä seurauksena puolen miljoonan muslimilapsen kuolemasta on nyt kääntymässä muslimiksi solidaarisuudestaan muslimeja kohtaan. Tulin siihen johtopäätökseen että he ovat raivoissaan itselleen kun eivät uskoneet että Trump tulee valituksi. Heitä harmittaa kun ei tullut ennen vaaleja tehtyä näitä itkupotkuraivareita. Joku Mageleine Albrightin rekisteröityminen muslimiksi hetkauttaa Trumpi yhtä paljon kuin se että hän Madeleine teettäisi korjausleikkauksen ja rekisteröityisi paratiisiin marttyyrinä kuolleelle terroristille palkkioksi luvatuksi olevaksi neitsyeksi.
Samaa ihmettelen.Vaalit on pidetty jo ja jenkit valtsi trumpin presidentikseen seuraavaksi 4 vuodeksi.En usko että lukijat haluaa lukea noita uutisia lehdistä/netistä joten en oikein tajua että miksi noi suoltaa tollaisia uutisia trumpista koko ajan.Toi voi olla kyllä totta että lehtineekerit tuntevat että niitä on vedetty kuivana kakkoseen kun yhdysvaltain kansa meni valitsemaan väärän presidentin niiden mielestä.. :D

29
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/oikeus-langetti-asema-aukion-hyppypotkusta-vankeutta/6245950
Lainaus
Oikeus totesi, että tapauksesta oli kirjoitettu suhteellisen laajasti eri medioissa.
- Näyttöä siitä, että kirjoitukset olisivat olleet sisällöltään virheellisiä tai Torniaista poikkeuksellisesti leimaavia ei ole esitetty.
Ainoastaan leimattiin valtamedioissa joko tappajaksi tai murhaajaksi nimeltä mainiten. Ei siis mitään poikkeuksellista :P
Kaikki tunnistaa tyypin lehtikirjoittelun takia mutta kukaan ei tunnistaisi uhrin uusinta kuvaa jos sen kuvaa näytettäisiin. :D

30
Minusta on kyllä todella alhaista jos täällä aletaan syyllistämään uhria siitä, että "olisi suojannut iteänsä paremmin" tai "pitänyt päätänsä ylhäällä" niin ei olisi kaatunut ja lyönyt päätänsä. Melko aivopieruja. Melkein voisi modetkin reagoida.

Sen sijaan spekulaatio (ja nyt oikeudenkin kantaaottama) uhrin päihteidenkäytöstä ja muusta vastuuttomuudesta hoitojakson aikana on toki aiheellista.
Oikeasti sen kimppuun ei oltaisi käyty jos ei olisi sylkäissyt sen tyypin eteeen ja aukonut päätänsä eli ihan omaa syytään on saanut sen potkun.Yksi asia mikä täällä helsingissä opitaan ihan nuoresta lähtien on se ettei auota sitä päätä tai tehdä mitään muutakaan jollei ole valmis tappelemaan.Mitään ei olisi tapahtunut jos toi olisi vain kävellyt ohi..