UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tupa / Vs: Mitä tapahtuu Etelä-Afrikassa Nelson Mandelan jälkeen?
« Uusin viesti kirjoittanut ismolento tänään kello 19:11:45 »
Lainaus
Mielenosoittajat vaativat esimerkiksi korruption kitkemistä, työpaikkoja, asuntoja, parempia teitä ja sairaaloita.

Ja saadakseen työpaikkoja, asuntoja ja sairaaloita he pistävät paikat paskaksi omilla asuinalueillaan, ryöstävät kaupat, polttavat bussit ja autot jne.

Voi miten värikästä ja rytmikästä. Ja järkevää.

Ennen pitkää Afrikan mantereen varakkain valtio on mankumassa kehitysapua. Aivan kuten kävi entiselle Rhodesialle eli nykyiselle Zimbabvelle.

Typerryttävää seurattavaa miten afrikkalaiset käyttäytyvät. Onko siellä alkeellistakaan syyseurausketjujen luonti kykyä?
2
Kotimaa / Vs: 2016-07-28 IL: Poliisi vaatii MV-sivuston sulkemista / MV katosi netistä
« Uusin viesti kirjoittanut Hakkapeliitta tänään kello 19:10:22 »
Kun menen MV-sivulle

http://mvlehti.net/

niin kun klikkaan mitä juttua tahansa,tulee Error 502

Host

Error

Eilenkin tuli tämä sama. Onko Polpo asialla?

Se on pariin otteeseen viime päivinä ollut vastaavalla tavalla alhaalla. Ekalla kertaa kerrottiin syyksi tekniset ongelmat, muista kerroista ei ole syitä kerrottu. Minä kun en tiedä serverin ylläpidosta tai kustannuksista mitään, mutta olisikohan nyt jostain muustakin kyse?
3
Kotimaa / Vs: 2016-07-28 IL: Poliisi vaatii MV-sivuston sulkemista / MV katosi netistä
« Uusin viesti kirjoittanut Emo tänään kello 19:07:08 »
Kun menen MV-sivulle

http://mvlehti.net/

niin kun klikkaan mitä juttua tahansa,tulee Error 502

Host

Error

Eilenkin tuli tämä sama. Onko Polpo asialla?
4
Kylänraitti / Vs: Unkarin parlamenttivaalit 8.4.2018 - uutiset, seuranta ja keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut ÄmTeeAa tänään kello 19:06:43 »
Unkarissa on varsin vahva mafia. Sitä tuskin yrittää kieltää kukaan joka siellä on käynyt. Neuvostoliiton aikaansaannoksia käsittääkseni. Mafialla ei kylläkään ole paljoakaan tekemistä kansanäänestystuloksen kanssa.

Mielenkiintoisesti EU nimenomaan yritti estää näiden maiden hallituksia vaihtamasta neukkuvallan ajoilta periytynyttä poliittisen oikeuslaitoksen kaartia. Eipä onnistunut, ja mailla on nyt jotain toivoa saada mafian toimintaa kutistettua. Helppoahan se ei ole, sillä helppoa keinoa rikkauksiin on vaikea vastustaa.

Tätä oikeuslaitoksen ja yliopistojen "ajattelija"piirien seulontaa kommareista Suomessa ei muuten ole koskaan tehty. Olen erehtynyt näemmä luottamaan siihen, että höpöhöpö-jutut menettävät aikaa myöten kiinnostuksensa. Eihän neukkulaa ihannoi nykyään kukaan, mutta niiltä raunioilta syntyi moderni feminismi ja Vihreät jotka olisi pitänyt torpeedoida yhdeksänkymmentäluvun lopussa paljon voimakkaammin. Enpä olisi uskonut, että Vihreät menevät yliopiston "ajattelija"piireissä läpi heidän asiaansa ajavina, mutta näin siis nykyään. Tämä kertonee yliopistojen alennustilasta ja kyvyttömyydestä itsekritiikkiin lähinnä.
5
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Micke90 tänään kello 19:04:33 »
Kokoelma Soinin elämänviisauksia:

Lainaus
Tyhmäkin käy viisaasta, kun on hetken hiljaa.
Tähän on vaikeata sanoa mitään järkevää.
Kun on oppinut saamaan kaiken, ei arvosta mitään.
Populisteja?
Ei. Puppulisteja!
Vuosi on politiikassa pitkä aika. Niin pitkä, että siinä ehtii toheloida vielä kerralla ja kunnolla.
Sitouduimme neljäksi vuodeksi. Siitä pidän kiinni.
Kääpiöiden kärhämöintiä.
Katsotaan nyt. Vuosi on pitkä aika. Olen vapaa mies.

6
Kotimaa / Vs: 2016-07-28 IL: Poliisi vaatii MV-sivuston sulkemista / MV katosi netistä
« Uusin viesti kirjoittanut Jari Leino tänään kello 19:01:50 »
Matut eivät ole kansanryhmä, joten kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ei voi olla kysymys.

Tässä tapauksessa kansanryhmä on ollut "ne Forssan vokissa asuvat turvapaikanhakijat, jotka toistuvasti aseistettuina hyökkäilevät suomalaisten teinityttöjen ja mopopoikien kimppuun".

Eli aika erikoinen kansanryhmä on kyseessä.
7
Kylänraitti / Vs: Keskitetty pectus3 kokoomaketju
« Uusin viesti kirjoittanut pectus3 tänään kello 18:58:24 »
Kiitos edelleen ahkeruudestasi Pectus3.

14 kilometrin ketjuasi on mielenkiintoista seurata, vaikka tuleekin paha olo. Siitä on myös kätevä tehdä hakuja vaikkapa siten, että klikkaa tulostusversiota ja hakee selaimen hakunapullalla Muhammed- tai Pekka-nimeä.
Tuloksissa ne Pekat ovat yleensä asian esittelijöitä tai vouteja.
[/

pahoillani quote]jos pahamieli , mut pyrin siihen , jotta kaikki on totta mitä julki tuon --


8
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Micke90 tänään kello 18:56:28 »
Tyhmäkin käy viisaasta, kun on hetken hiljaa.

Kannattaisiko siis sulkea suunsa (ja plokinsa)?
9
Kotimaa / Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Uusin viesti kirjoittanut ÄmTeeAa tänään kello 18:53:51 »
80-luvun kotikylän meno on näemmä tullut takaisin. Voi olla ihan hyväkin. Valkenee näille Lähi-idän kurkun alueen erikoisosaajille, että pottunokkia löytyy enemmän, ne puhuvat samaa kieltä, ja ne on myös valmiita tappelemaan.

Ei tarvinne ihmetellä PS:n kannatusta nuorempien osalta. Kyllä 14-20 vuotiaat on monikulttuuria vastaan rokotettu juurikin monikulttuuritaustan omaavien takia. Tyttöjenkin silmät avautuu, kun pari luokkakaveria kunniamurhataan paremman kulttuurin kunniakäsityksen nimissä.

Lainaus
Joka maassa on nähty tämä matujen jengiytyminen ja ne ovat lähtökohtaisesti raaempaa porukkaa ja niillä on vähemmän hävittävää mitä suomen nuorilla.

Tämä on mielenkiintoista, sillä etenkin Suomessa se osoittaa, että kavereilla ei ole minkäänlaista suhteellisuuden tajua. Möykkäämällä silloin kun poliisia on käsketty katselemaan muualle takaa lähinnä sen, että kantaväestön vastareaktio silloin kun se tulee, on näillä voimasuhteilla taatusti näille "ei oo mitään hävittävää" tyypeille opettavainen. Henk. koht. olen valmis toimimaan heti kun sitä pyydetään tahi tarvitaan.

Kaikesta päätellen jokunen suomalainen vielä valitettavasti kuolee, mutta niinhän se on Suomessa aina mennyt. Poliitikkojen mokat (= äänestäjien typerät äänestystottumukset) joutuu kuittamaan omalla verellään mikäli niitä ei itse yritä pysäyttää tai niihin vaikuttaa. Keski-Euroopan tilannetta en halua edes ajatella.
10
Tupa / Vs: Mitä tapahtuu Etelä-Afrikassa Nelson Mandelan jälkeen?
« Uusin viesti kirjoittanut Tulevaisuus tänään kello 18:52:54 »
Eri rotujen ja etnisyyksien sovussa elo on mahdotonta jos yksikin rotu tai etninen ryhmä on pääsääntöisesti väkivaltainen ja haluaa tuhota tai orjuuttaa muut ryhmät, sitä tolvanat suvakit eivät ole tajunneet.

Tässä sellaiset vajaa 800 esimerkkiä lisää etelä-afrikkalaisen mustan väestön sosiaalisessa mediassa ilmaisemasta verenhimosta:

https://8ch.net/boerchan/res/162.html

Sen jälkeen kun enemmistö valkoisista on paennut ja loput tapettu, on paras jättää koko Afrikka oman onnensa nojaan. Ei enää mitään kehitysapua. Pitäkööt maanosansa hyvänään.

Noin se menisi ihannemaailmassa mutta kun ei mene. Kaikki tiedämme miten tuossa käy ja miten olemme auttamassa (pakotettuina) kun valkoiset on ajettu pois. Keenerit voisivat tehdä keskenään koeviljelyitä ja katsoa minkälaista satoa tulee vs. valkoinen farmari.
Keeneri on tyhmempi ja lyhyt pinnaisempi se on totuus, ei ne onnistu. Nyt ne katsovat miten maanviljely sujuu ja miettivät että kyllä mekin kun nuokin...   :facepalm:
Ottakaa kaverit lompakko esiin sitä tullaan kohta kyselemään suvakkien toimesta kun pitäisi hätäapua antaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10