Kirjoittaja Aihe: 2018-11-28 Oulu: Ulkomaalaiset tehneet useita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia  (Luettu 698000 kertaa)

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 771
 • Liked: 10510
 • Vemmelsääri lyö tervapöpöä
...Ja ne suurimmat selittäjät on aina naisia. Miehet harvemmin koittaa selitellä 10-vuotiaan nussimista mitenkään. (Ne, jotka himoaa - ei kehtaa kertoo)

Naisille se valitettavaksi näkyy edelleen olevan defenssi: syyllistetään uhri, koska se tuottaa meille turvaa. Varmasti se horo käyttäytyi ansionsa mukaan - minä en käyttäydy silleen - olen siis turvassa.

Tässä on jotain käsittämätöntä. Ajatteleeko joku nainen, siis länsimaalaisen kasvatuksen saanut aikuinen, että kymmenvuotias tyttö olisi huokutellut miestä seksuaaliseen touhuun tietoisesti? Kymmenvuotias tyttökö?

Miehenä, länsimaisen kasvatuksen saaneena, en kykene tajuamaan, että näin voisi olla. Muslimin, niin miehen kuin naisen, kohdalla tajuan: Aisha on musliminaisen ja -tytön esimerkki siinä missä Muhammad on muslimimiehen ja -pojan esikuva.

Tervepäinen länsimainen kulttuurin moraalikoodiston omaksunut mies ei yhdy kymmenvuotiaaseen tyttöön. Se on yksinkertaisesti tabu, kielletty asia, häpeällistä, hävytöntä, syntiä, väärin, tms. paha teko. Joka himoaa esipuberteetti-ikäistä tyttöä, on pedofiili, seksuaalisesti epäterve, mutta käsittämättömällä tavalla KKO on todennut Halla-ahon keississä, että uskonrauhan rikkomista on kutsua muslimien esikuvanaan pitämää henkilöä sillä termillä. Millä voitaisiin murtaa KKO:n luoma kielto, jotta muslimien ihmiskuvasta ja erityisesti kissa ja lihanpala -ajattelusta julkisuudessa keskusteltaisiin? Nyt sitä kierretään julkisuudessa kuin kissa kuumaa puuroa.

Seksuaalisen turvallisuuden tunne lienee valitettavasti yhä enenevässä määrin illuusio, mutta hyvin huokutteleva uskomus länsimaalaiselle (naiselle). Musliminaiset tietävät, mitä fitna tarkoittaa: vaaraa. Egyptin tilanne on tämä: 2017-10-16 IL: Kairo nimettiin vaarallisimmaksi suurkaupungiksi naisille. Irakissa taas: 2017-11-11: Irakissa nainen on miehensä armoilla.

Heitä ei välttämättä auta edes pään peittäminen siveellisyyden osoittamiseksi, kuten Koraanissa käsketään. Parasta on olla puhumatta vieraille miehille tyystin. Vieraan miehen silmiin katsominen on muslimikulttuurissa tulkittavissa seksikutsuksi. Tulevatko nämä seurustelutabut aikanaan myös Suomeen? Miten kymmenvuotias suomalainen tyttö voi käsittää näitä kulttuurisia/uskonnollisia tapoja, kun niistä ei edes puhuta? Hän mennee shokkiin seksuaalisesta lähentelystä, eikä kyenne saamaan sanaa suustaan saati estämään millään juotumista seksuaalisen hyväksikäytön tai raiskauksen uhriksi ja syyllistelyksi lihanpalana tms.

Kissa ja lihanpala, seksuaalinen kiusaus, fitna, tms. selittänee, tuonee ymmärrettäväksi, mutta se ei ole poliittisesti korrekti selitys. Seksuaalisen teurastuksen kohteeksi joutunutta lasta se ei auta enää. Ehkä se kuitenkin estää potentiaalisia kohteita. Vaan pelkkä tällä forumilla selittely ei riitä, välttämätöntä yhä lienee. Kertokaa läheisillenne vaarasta yrittäen pelastaa edes muutamia!

Veijarin etiikka koine-kreikaksi (Mt 7:6 NA 28)

Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσὶν μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσουσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Ei caicki Culda cuin kijldä,
Eikä hopia cuin hohta.


Henrik Florinus: SANANLASCUT. 1702.

nutsy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 249
 • Liked: 3345
 • ihminen
Seiska jatkaa juttuketjuaan aiheesta,

Lainaus
OULUN SEKSIRIKOSVYYHDIN UHRIN YKSINHUOLTAJAISÄ AVAUTUU TUSKASTAAN: KARJUIN, ITKIN JA HUUSIN!

(...) Isän painajainen sai alkunsa, kun hän kuuli, että tuttavaperheen luona oli ”tilanne päällä”. Paikalle saavuttuaan isä näki ensimmäisenä ambulanssin, ja hänen tyttärensä oli sokissa.

Tyttö tärisi ja huusi toistuvasti: ”Ei!” Myös tuttavaperheen tyttö oli joutunut kokemaan kovia.

– Kun selvisi, mitä oli käynyt, tipahdin maahan selälleni, karjuin, itkin ja huusin, isä kuvailee.

Uhrit ovat reippaasti alaikäisiä. (...)

https://www.seiska.fi/Uutiset/Oulun-seksirikosvyyhdin-uhrin-yksinhuoltajaisa-avautuu-tuskastaan-karjuin-itkin-ja-huusin

Lainaus
POLIISI KATSELI VIERESTÄ (...)

(...) Etsijät löysivät epäillyn käyttämällä valeprofiilia sosiaalisessa mediassa. Aluksi yritys ei tärpännyt, mutta sitten keksittiin yksinkertainen kikka.

Olimme aluksi laittaneet valeprofiilin iäksi 18. Kun muutimme iäksi 13, epäilty kiinnostui heti. Sovimme tällit hänen kanssaan. Tyttö oli autossa odottamassa, ja olimme sopineet, että hän räpäyttäisi auton valoja oikean henkilön tunnistamisen merkiksi.

Tapaamispaikalle soitettiin poliisit, joille suunnitelma kerrottiin. (...)

https://www.seiska.fi/Uutiset/Poliisi-katseli-vieresta-kun-yksinhuoltajaisa-otti-Oulussa-tyttareensa-kohdistuneesta

Täysi-ikäinen ei siis kelvannut uhriksi.

Lainaus
OULUN SEKSUAALIRIKOKSESTA EPÄILLYN MIEHEN KIINNI OTTANUT YKSINHUOLTAJAISÄ: POLIISI UHKASI SYYTTEELLÄ!

(...) Kiinniotosta seurasi isän kertoman mukaan noin minuutin kestänyt välikohtaus, joka päättyi poliisien väliintuloon.

– Silloin epäilty kelpasi poliiseille säilöön otettavaksi, mutta poliisit tuntuivat syyttävän enemmän meitä kuin häntä. Meille kerrottiin, että saamme pahoinpitelysyytteet, isä ihmettelee. (...)

https://www.seiska.fi/Uutiset/Oulun-seksuaalirikoksesta-epaillyn-miehen-kiinni-ottanut-yksinhuoltajaisa-Poliisi-uhkasi

Lainaus
SYYLLISTYIKÖ POLIISI RIKOKSEEN OULUN SEKSUAALIRIKOSVYYHDIN TUTKINNASSA? TUTKINNANJOHTAJA HÄMMENTYI UHRIN ISÄN VÄITTEISTÄ!

(...) Seiskan haastattelema isä kertoi, että hän oli jäljittänyt epäillyn kavereidensa kanssa kuudessa tunnissa. Poliisi ei onnistunut siinä kuudessa päivässä.

Haastatellun mukaan poliisipartio ei suostunut ottamaan epäiltyä kiinni, vaikka partio oli kutsuttu seuraamaan feikkiprofiilin avulla sovittua tapaamista. Tilanteessa uhrin isä oli nähnyt ainoaksi vaihtoehdoksi toimia itse. Sen seurauksena häntä epäillään pahoinpitelystä.

– Lähiomaiset ilmoittivat meille paikan ja ajan, jossa henkilö olisi. Tietojeni mukaan poliisipartio on mennyt sinne ja suorittanut kiinnioton. Jos partio on katsonut vierestä isän suorittamaksi epäiltyä pahoinpitelyä, niin silloin he ovat voineet pahimmillaan sortua rikokseen, tutkinnanjohtaja Markus Kiiskinen kertoo.

(...) isän mukaan partio ei suostunut tekemään kiinniottoa, koska he eivät olleet 100-prosenttisen varmoja henkilöllisyydestä. (...)

– En tiedä, onko tilanteessa lyöty tai onko tapauksesta edes tehty rikosilmoitusta. Minä en ole kuullut, että sitä tutkittaisiin pahoinpitelyrikoksena, hän lisää.

(...) Tutkinnanjohtaja Kiiskinen myöntää, että hänelle raportoitu yksityiskohtia kiinniotosta. Pahoinpitelytutkinnasta hän oli kuitenkin täysin tietämätön, vaikka uhrin isää oli kuulusteltu jo kaksi päivää aiemmin.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Syyllistyiko-poliisi-rikokseen-Oulun-seksuaalirikosvyyhdin-tutkinnassa-Tutkinnanjohtaja

Poliisin toiminta saattaa tietysti olla määräysten mukaista, mutta näin ulkopuolelta katsottuna se voisi olla tehokkaampaakin.
"Jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä."
      \
        :)

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 092
 • Liked: 41359
 • Vaalivoitto
Lainaus
Haastatellun mukaan poliisipartio ei suostunut ottamaan epäiltyä kiinni, vaikka partio oli kutsuttu seuraamaan feikkiprofiilin avulla sovittua tapaamista. Tilanteessa uhrin isä oli nähnyt ainoaksi vaihtoehdoksi toimia itse. Sen seurauksena häntä epäillään pahoinpitelystä.

Yhä enemmän pistää miettimään, kannattaako poliisia kutsua ollenkaan.   :-\
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

Tsuudi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 656
 • Liked: 1732
 • Päähänpotkinnan voimaaannuttama Tsuudi pohjoisesta
Kyllä näyttää pahalle. Onneksi vastuumedia työntää karvamikkiä Sipilän, Mykkäsen ja Orvon kitalakeen.
Lisäksi on mukava kuulla verorahoitteisen median Talk- tyyppisessä ohjelmaformaatissa uhrien vanhempien sekä toimittajien kiperiin kysymyksiin vastauksia em.kolmikon lisäksi poliisijohtajilta.
"Hyvä pystykorva on parempi kuin huono nainen."

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 302
 • Liked: 10727
 • Huutista köyhille
On se kumma jos poliisilla ei ole selvät sävelet miten toimia kun joku osoittaa tunnistamansa rikollisen kadulla. Vaikka osoittajana on rikoksen uhri. Henkilöllisyyden selvittäminen ei ole minään prioriteetti, varsinkaan näiden kohdalla joiden oikea nimi ja ikä on arvailun tasolla. Prioriteetti on että uskotaan uhria (#metoo, anyone?) ja otetaan osoitettu henkilö vatuloimatta kiinni. Jos osoittautuu syyttömäksi, pahoitellaan ja päästetään menemään. Väärä syytös voi olla rikos, mutta raiskatun lapsen syyttäminen voisi olla vähän liikaa jopa suomalaisille.

Jos menen kadulla sanomaan poliisille että tuo tyyppi tuossa juuri hakkasi tai ryösti tai raiskasi tuolla nurkan takana ja minä todistan, niin poliisihan ottaa sen kiinni, piste. Mennään sitten kammarille selvittämään, mutta ei päästetä osoitettua tekijää menemään.

Uskomatonta ettei isä tehnyt jotain lopullista. Onnekseen malttoi mielensä.

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 101
 • Liked: 2919
 • Asiantuntija ilman papereita
Jos poliisijohto ja oikeuslaitos haluavat, että kansalaiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä ja aloittavat lynkkaukset Amerikan malliin, niin tämä poliisitoiminta ja naurettavat tuomiot ovat kyllä oiva tapa saada se aikaan.

Toisaalta saatan suuresti yliarvioida suomalaisen miehen. Mehän olemme valitettavasti erityisen alistuvaista ja viranomaisuskovaista kansaa; vaaditaan todella paljon että täällä aletaan uhmata esivaltaa. Eihän mitään vastaavaa ole sattunut Britanniassakaan, jossa tämä sama tilanne esiintyy moninkerroin pahempana varsinkin poliisitoiminnan osalta.

Kyllä se niin on, että ainoa tapa voittaa hallitseva järjestelmä on vallitsevan kulttuurin muuttaminen. Kansallismielisyydestä täytyy tehdä syrjityn marginaali-ideologian sijasta valtavirtaa. Kansallinen ja etninen ylpeys pitää palauttaa. Näin me voitamme.
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 656
 • Liked: 4250
 • Hamster supremacy
Jos poliisijohto ja oikeuslaitos haluavat, että kansalaiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä ja aloittavat lynkkaukset Amerikan malliin, niin tämä poliisitoiminta ja naurettavat tuomiot ovat kyllä oiva tapa saada se aikaan.

Toisaalta saatan suuresti yliarvioida suomalaisen miehen. Mehän olemme valitettavasti erityisen alistuvaista ja viranomaisuskovaista kansaa; vaaditaan todella paljon että täällä aletaan uhmata esivaltaa. Eihän mitään vastaavaa ole sattunut Britanniassakaan, jossa tämä sama tilanne esiintyy moninkerroin pahempana varsinkin poliisitoiminnan osalta.Näin me voitamme.

Ainoat multikulttuuria vastaan voiton saaneet -90-luvun skinit-, jotka onnistuivat pelastamaan Joensuun lapset somaleilta olivat siitä hyvässä tilanteessa, että paikallinen poliisi oli heidän puolellaan (itseasiassa monet oli poliisien skidejä). Ongelma tuli siitä, että oikeuslaitos ei ollut, niin saivat vankilatuomioita, vaikka onnistuivat pelastamaan Joensuun lapset.

Jos Suomen haluaa pelastaa, niin oikeuslaitos ja poliisi pitäisi olla suomalaismiesten puolella, niin hiekkis ja neemuongelman saa parissa viikossa hoidettua. Nyt kun ei ole, niin lastenraiskaus jatkuu loppuelämän.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 125
 • Liked: 31926
Miksi 7-päivää lehti on ainoa, joka tuo julkisuuteen näiden rikosten uhrien ja heidän omaistensa näkökulmaa?

Miksi YLE haastattelee heidän sijaansa imaameja, -han-argumentteja heitteleviä 'asiantuntijoita' sekä syyttäjää, joka kornisti hymyssä suin puhuu tässä yhteydessä lasten ulkonäköpaineista, miesten parinmuodostustarpeista ja kulttuurien yhteentörmäyksestä?

Miksi valtamedia ei kuule tässä maassa ulkomaalaisten toimesta vuosien varrella raiskattuja tyttöjä ja naisia, heidän isiään, äitejään, siskoja ja veljiä?

Vastuuton ja läpimätä media asettaa poliittisen korrektiuden ja moku-agendan ajamisen totuuden edelle. Sen totuuden, joka kertoisi pohjattomasta kärsimyksestä, rikkirevytyistä ihmiskohtaloista, menetetystä lapsuudesta ja murskatuista unelmista.

Tsuudi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 656
 • Liked: 1732
 • Päähänpotkinnan voimaaannuttama Tsuudi pohjoisesta
Miksi 7-päivää lehti on ainoa, joka tuo julkisuuteen näiden rikosten uhrien ja heidän omaistensa näkökulmaa?
Seiskan on myytävä. Silikonibimbot on pyöritelty jo niin monests kulmasta, että kaikki mikä myy, menee. Tässä on sen sortin skandaalista kyse, että se kiinnostaa. En olisi ikinä uskonut, mutta pitänee kyseinen aviisi ostaa. Sen verran arvostan, että valoittivat taustaa. Taustaa, josta vastuumedia mielihyvin olisi ollut hiljaa.
Siinä mielessä toivoa herättää, että tuskin olisivat julkaisseet jos ei tämä massaa kiinnostaisi. Se kertoo siitä, että suvakkimedian luoma ilmaherruus on murrettavissa. Ihmiset on saatava hereille ja kiinnostumaan totuudesta. Kyllä julkaisukanavat löytyvät, kun totuudelle on kysyntää.
"Hyvä pystykorva on parempi kuin huono nainen."

S.O.Mali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 900
 • Liked: 2260
Miksi 7-päivää lehti on ainoa, joka tuo julkisuuteen näiden rikosten uhrien ja heidän omaistensa näkökulmaa?
Seiskan on myytävä. Silikonibimbot on pyöritelty jo niin monests kulmasta, että kaikki mikä myy, menee. Tässä on sen sortin skandaalista kyse, että se kiinnostaa. En olisi ikinä uskonut, mutta pitänee kyseinen aviisi ostaa. Sen verran arvostan, että valoittivat taustaa. Taustaa, josta vastuumedia mielihyvin olisi ollut hiljaa.
Siinä mielessä toivoa herättää, että tuskin olisivat julkaisseet jos ei tämä massaa kiinnostaisi. Se kertoo siitä, että suvakkimedian luoma ilmaherruus on murrettavissa. Ihmiset on saatava hereille ja kiinnostumaan totuudesta. Kyllä julkaisukanavat löytyvät, kun totuudelle on kysyntää.
Jostain se raha on revittävä. Seiskan omistaa Aller Media, joka myi noin vuosi sitten Seiskaa ja Katsoa lukuunottamatta kaikki kuukausilehtensä, eli huonosti taitaa pyyhkiä:

Lainaus
Aller kertoo myyvänsä kaikki sen julkaisemat kuukausilehdet ja keskittyvänsä kuluttajaliiketoiminnassaan digisisältöihin ja -palveluihin sekä viikkolehtiin.

Aller jatkaa vielä Katson ja Seiskan julkaisemista. Allerin digisisältöihin ja -palveluihin kuuluvat Idealista, Baana ja Suomi24, Seiska.fi sekä Yksille-deittipalvelu.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/aller-myy-kaikki-kuukausilehtensa-fokus-medialle-pitaa-seiskan-ja-katso-lehden/03608de9-e835-3049-b3b9-7815e8f33203

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 531
 • Liked: 10643
Valitettava tosiasia on kuitenkin se että kansalaispidätys on oikeutettu silloin kun kelmi tavataan itse teossa. Se että kelmi houkutellaan johonkin paikkaan ja otetaan kiinni niin se on vapaudenriisto.

Nämä kansalaiset tekivät sen virheen että kutsuivat poliisit paikalle.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 492
 • Liked: 1740
Valitettava tosiasia on kuitenkin se että kansalaispidätys on oikeutettu silloin kun kelmi tavataan itse teossa. Se että kelmi houkutellaan johonkin paikkaan ja otetaan kiinni niin se on vapaudenriisto.


Myymäläetsivä tai stevari saa pidellä itseteosta tavattua kunnes poliisi tulee paikalle, -siis #kansalaispidätysceissinä. Taviksella on lain silmissä aivan sama asema, mutta käytännössä ei. Se johtuu siitä, että poliisipartion silmissä kansalaispidätyksen tekijä on tuntematon siviili, ja yhtä epäilyksenalainen kuin kiinniotettukin. Oikea menettely on viedä koko lössi kamarille selittämään.

Se tässä on sairasta, että #suojaväri tukee #käyttäytymisvähemmistöä, joka ei kunnioita mitään lakia, vain aavikkodemonin taikauskoa. Poliisimies joutuu punnitsemaan, lähteekö eläkkeelle nuorempana konstaapelina, vai myötäileekö kaikenmaailman taposia yms. (piip).


Kansalaispidätys:
Lainaus
Autonsa parkkipaikalle Kangasniemellä jättänyt kuljettaja koki lauantai-iltana yllätyksen autolle palatessaan, kun autossa istuikin kuljettajan paikalla vieras mies penkomassa autoa. Auton omistaja ja hänen avukseen tulleet henkilöt pidättelivät pakoon yrittänyttä miestä aloillaan siihen saakka kunnes poliisipartio tuli paikalle.
Tapahtunutta selvitettäessä kävi ilmi, että autoon tunkeutunut, vuonna - 85 syntynyt mikkeliläismies, oli tullut paikalle perjantaina Mikkelistä varastetulla VW Transporterilla. Transporteriin oli kiinnitetty toiseen autoon kuuluva rekisterikilpi eteen ja sen takana oli autoon kuuluva rekisterikilpi, jota oli muokattu näyttämään eri kilveltä kuin alkuperäinen. Autosta löytyi myös lauantaina Kangasniemeltä varastetuksi ilmoitettu crossipyörä sekä kangasniemeläisen autosta otettua irtainta omaisuutta. Mikkeliläismiestä epäillään muun muassa moottorikulkuneuvon käyttövarkauksista.
« Viimeksi muokattu: 30.12.2018, 16:18:22 kirjoittanut Pekka Kemppainen »

Vasarahammer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 020
 • Liked: 2523
 • Ampuu puskasta
  • The hammer's gonna bring you down
Aiemmassa kuvakaappauksessa kirjoittaja, joka oli ilmeisesti muslimi, syytti nuoria tyttöjä raiskauksista.

Jos ajattelee, että muslimien keskuudessa yleisen käsityksen mukaan naisen vastuulla on pukeutua säädyllisesti. Jos nainen tai tyttö ei pukeudu säännöllisesti, mies ei ole vastuussa mahdollisesta raiskauksesta. Tästä se kissa ja lihapala -vertaus kertoo.

Miesten seksuaalinen halu on keskimäärin suurempi kuin naisten. Islam tunnustaa tämän ja näkee miehen seksuaalisten halujen toteuttamisen luonnollisena ja hyväksyttävänä naisen tahdosta riippumatta. Islam ei odota mieheltä enempää pidättyvyyttä kuin eläimeltä eli islamin moraaliset odotukset miehen suhteen ovat olemattomat.

Toisaalta islam suhtautuu kielteisesti laittomaan sukupuoliyhteyteen, jos osapuolet tai toinen osapuolista on naimisissa. Sharia-laissa syyllinen on näissä tapauksissa yleensä nainen. Jos naimisissa oleva nainen raiskataan, hänen on hankala hakea oikeutta, koska kyvyttömyys todistaa raiskausta johtaa syytteeseen laittomasta sukupuoliyhteydestä.

Nainen on aina jonkin miehen omaisuutta eli joko isän tai aviomiehen. Naisen arvo potentiaalisena aviopuolisona laskee, jos nainen ei ole neitsyt mennessään naimisiin. Siksi naisen miespuoliset sukulaiset pyrkivät suojelemaan naisen siveyttä ja pitämään hänet suojassa ulkopuolisten katseilta.

Länsimaisesta näkökulmasta tuollainen seksuaalikulttuuri on sairas, törkeästi naista sortava ja miehen himojen toteuttamista suosiva. Luonnollinen kanssakäyminen sukupuolten välillä puuttuu. Jokainen voi itse tykönään miettiä, mitä seurauksia tulee, jos suuri määrä nuoria miehiä tällaisesta kulttuurista tuodaan seksuaalisesti vapaamieliseen länsimaiseen yhteiskuntaan.
Omassa kulttuurissaan muslimimies ei välttämättä näe lähisukulaisten lisäksi muita naisia ikinä ilman päähuivia.
"The trouble with our liberal friends is not that they're ignorant; it's just that they know so much that isn't so." -Ronald Reagan

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 125
 • Liked: 31926
Miksi 7-päivää lehti on ainoa, joka tuo julkisuuteen näiden rikosten uhrien ja heidän omaistensa näkökulmaa?
----

Vastuuton ja läpimätä media asettaa poliittisen korrektiuden ja moku-agendan ajamisen totuuden edelle. Sen totuuden, joka kertoisi pohjattomasta kärsimyksestä, rikkirevytyistä ihmiskohtaloista, menetetystä lapsuudesta ja murskatuista unelmista.

Kappas, tänään IS ainakin yrittää:

Lainaus
Pääkirjoitus: Aika puhua myös rikosten uhreista – parempi vaaliteema kuin maahanmuutto

Tulevissa vaalipuheissa voisi pohtia myös rikosten uhrien ja heidän omaistensa asemaa ja kohtaloa, kirjoittaa pääkirjoitustoimittaja Timo Paunonen.
----

[Oikeusvaltion toiminnasta, somesta, poliisin tiedottamisesta]

Koko yhteiskunnalla on vieläkin isompi kysymys, jota pitäisi myös uskaltaa käsitellä: uhrit. Sekä Oulun että Helsingin tapauksissa keskustelu velloo tekijöissä ja heidän taustoissaan. Poliitikkojen ja tutkijoiden kommenteissa arvioidaan, että nämä tuoreet rikokset vaikuttavat jopa kevään vaaleihin.

Tekijöistäkin on tärkeää keskustella, mutta miksi uhrit unohdetaan kokonaan? Eikö väkivallan teon tai seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi joutuneen uhrin tai uhrin omaisen asema olisi yhtä tärkeä ellei jopa tärkeämpi vaaliteema? Saavatko uhrit apua vai joutuvatko nuolemaan haavansa yksin, hiljaa ja syrjässä, seuranaan muistiin tarrautuneet kauhukuvat? Ikuisesti.

Jos olet rikoksen uhri tai uhrin omainen, koko prosessin seuraaminen on piinaavaa, mutta – mikä pahinta – heidän kärsimyksensä ei lopu oikeudessa. Seksuaalisen hyväksikäytön, raiskauksen tai väkivallan kohteeksi joutunut ei toivu kokemastaan ehkä koskaan, ja siinä eivät poliitikkojen juhlapuheet turvallisesta yhteiskunnasta juuri auta tai lohduta.

Oman lapsen, vanhemman tai nuoremman, väkivaltaisesta kuolemasta rikoksen uhrina ei pääse yli. Paluuta arkeen ei ole. Menetetty lapsi on omaisen elämässä, mielessä ja muistoissa läsnä: lähtee kouluun, päiväkotiin, naapuriin tai harrastuksiin – tai lähtisi, jos olisi elossa.

Kun me muut lopetamme kysymästä miksi, uhrin lähiomaiset kysyvät sitä aina.

Muistetaan ensi vuonna paremmin myös rikosten uhreja.
https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000005950706.html

Hyvä, että uhrien ja omaisten näkökulmaa ja tilannetta tuodaan esille.

Mutta: "Aika puhua myös rikosten uhreista – parempi vaaliteema kuin maahanmuutto."

Voi hyvänen aika. Eihän maahanmuutosta puhumista tietenkään samalla pidä unohtaa eikä sen merkitystä vähätellä - sehän on näiden ongelmien syy ja kuvottavien rikosten uhrit sen seuraus!

Lapsiuhreja ja heidän rinnallaan kärsiviä omaisia meillä syntyy, koska poliittisilla päätöksillä sallitaan ja suositaan maahanmuuttoa maista, joissa väkivalta ja alistaminen ovat normimenoa; elimellinen osa yhteiskunnan ja kansanlaisten kaikkea toimintaa säätelevää poliittista ideologiaa ja uskonnon harjoittamista.
« Viimeksi muokattu: 31.12.2018, 14:41:43 kirjoittanut Vellamo »

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 012
 • Liked: 34406
Törmäsin tällaiseen, onko hommalaisille tuttu mies?

Oulun tapauksesta  - Kimmo Toroska   
 
 https://www.youtube.com/watch?v=a5x1TDBWdPI
pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 318
 • Liked: 2924
 • Maanantaikappale
YLEnannon uutislähetyksessä loppukevenneltiin just kyselemällä oululaisilta, mitä on jäänyt mieleen kuluvasta. Ja ennen kuin siirryttiin paikan päälle, niin Matti Rönkä vastasi itse kysymykseensä notta luminen talvi ja pitkä kuuma kesä.
Ja niin ullattavaa kuin se onkin, haastatellut immeiset juuri nämät asiat ilmoittivatkin mieleenpainuneiksi asioiksi. Jos keventelyn yhteydessä olisi mainittu, että raskaiden asioiden sijaan keskitytään hieman mukavampiin asioihin niin asia olisi saanut eri merkityksen - mutta nyt ei. Sen sijaan, asiasta tulee mieleen YLEnannon normi kirjoitus- ja puhekehotukset kivapuheeseen.
Kukaan Oulussa ei enää muista epäkivoja gruumaushäppeninkejä, näin YLEnanto uskottelee... tai kirjoittaa vuosihistoriikkiä uusiksi, omaksi mieleisekseen  :-*
"With all our faces dour, waiting for the judgment hour"

"Fight makes might; might makes right; fight for might; fight! fight! fight!"

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 911
 • Liked: 35023
Eivät kai uskaltaneet laittaa viiteen kertaan mielipiteeksi fraasia "vihapuhe maahanmuuttajia kohtaan ja Perussuomalaisten pohjaton pahuus."

Parasta unohtaa että Oulussa olisi tapahtunut mitään muuta kuin tullut lunta talvella ja ollut kesällä lämmintä.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

kylähullu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 536
 • Liked: 534
https://www.youtube.com/watch?v=Ulai9C-_Xxg

Rahmani Gheibali heti videon alussa.

Sormi menee suuhun, mutta mitenhän tän videon saisi parhaiten talteen...

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 769
 • Liked: 9764
 • "Yhdessä eteenpäin"
https://www.youtube.com/watch?v=Ulai9C-_Xxg

Rahmani Gheibali heti videon alussa.

Sormi menee suuhun, mutta mitenhän tän videon saisi parhaiten talteen...

Jos käytät Firefoxia, niin laita tuo liitännäinen:
https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/easy-youtube-video-download/

Sillä saa nuo kätevästi talteen. Onkos tuo tyyppi sama kuin tässä:
https://pt-media.org/2018/12/14/uusoululainen-rahman-gheibail-oli-todellinen-mediajulkkis/
« Viimeksi muokattu: 02.01.2019, 12:36:07 kirjoittanut Viimeinen suomalainen »
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

kylähullu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 536
 • Liked: 534
https://www.youtube.com/watch?v=Ulai9C-_Xxg

Rahmani Gheibali heti videon alussa.

Sormi menee suuhun, mutta mitenhän tän videon saisi parhaiten talteen...

Jos käytät Firefoxia, niin laita tuo liitännäinen:
https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/easy-youtube-video-download/

Sillä saa nuo kätevästi talteen. Onkos tuo tyyppi sama kuin tässä:
https://pt-media.org/2018/12/14/uusoululainen-rahman-gheibail-oli-todellinen-mediajulkkis/

Sama tyyppi.

Chrome on duunikonees. Pitää alkaa harjottelemaan. Eiköhän google kerro keinon.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 796
 • Liked: 34756
 • Easter Worshipper
Suomen Muslimiverkosto - Photos
https://www.facebook.com/muslimiverkosto/photos/a.208514022970778/504018666753644/?type=3&theater

Lainaus
Jotkut nuoret miehet ovat rikoksesta epäiltyjä. Heitä pitää rankaista. Kenelläkään ei ole oikeutta rikkoa rauhaa ja turvallisuutta yhteiskunnassamme. Mutta valitettavasti nämä tapahtumat on tulkittu väärin ja ne ovat maalanneet muslimit raiskaajiksi. Tällainen propaganda on uhka turvallisuudelle, rauhalle ja elinympäristöllemme. Viharikokset ja rasismi saa mahdollisuuden saastuttaa ympäristöämme. Valitettavasti, rikokset saavat aikaan lisää odottamattomia rikoksia.

Lukeeko kukaan tuota niin, että leimatkaa vaan muslimeita ja ihmetelkää sen jälkeen kasvaneita raiskauslukuja tai väkijoukkoon lipsahtelevia kuorma-autoja oman toimintanne seurauksena ??

Että ninqu me nyt vähän tässä taqiiyoidaan mustaa valkoiseksi ja tuomitaan omiamme ninqu muodon vuoksi. Mutta jos te tuomitsette meitä, varokaa nahkaanne.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Nuivinator

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 3 475
 • Liked: 5466
 • Je suis Charlie
Video on minulla tallessa. Linuxissa tallentaminen onnistuu helposti youtube-dl nimisellä softalla.

Syämmistynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 420
 • Liked: 2501
Nyt aletaan seksuaalirikoksia taputella ja otsikkoon nostetaan moskeijoihin tehdyt vahingonteot.  Tekijöillä ei ehkä ollutkaan mitään rinkiä, ja raiskailtu tyttökin saattaa olla lähempänä 15-vuotiasta.  Moskeijasta puhutaan jo monikossa.  Mutta pyöretelineellä ikkunan särkeneestä ei yllättäen ole edelleenkään mitään havaintoa.  Missä olivat moskeijahuoneiston valvontakamerat sinä yönä? 


Lainaus
Liittyvätkö moskeijoihin tehdyt vahingonteot Oulun epäiltyihin seksuaalirikoksiin? Uhreiksi joutuneita lapsia kuultu useita kertoja, kaikki epäillyt kiistävät

JULKAISTU 3 TUNTIA SITTEN

Poliisi on tutkinut liittyykö Oulun viiteen seksuaalirikoskokonaisuuteen laajempaa suunnitelmallisuutta tai järjestäytymistä, mutta toistaiseksi sellaista ei ole tullut ilmi. Kaikissa tapauksissa uhrina on alaikäinen tyttö.

Poliisin mukaan nyt vaikuttaa siltä, että tapaukset eivät liity toisiinsa.

...
Laajinta ja pitkäkestoisinta juttua tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, törkeä raiskaus ja pahoinpitely. Epäillyt teot ovat kohdistuneet alaikäiseen lapseen kuluvan vuoden aikana.

Poliisi ei ole kertonut lapsen tarkkaa ikää, vaan hänestä on puhuttu hieman yli 10-vuotiaana tyttönä.

– Hän on selvästi yli 10-vuotias ja lähempänä 15 vuotta kuin 10 vuotta. Tämän tarkemmin en kerro hänen ikäänsä, Kiiskinen sanoo.

...
Ikkunoita rikottiin

Oulussa tapahtui syksyllä ja joulukuussa kaksi moskeijaan kohdistunutta vahingontekoa, joissa molemmissa moskeijan ikkuna rikottiin. Poliisi selvittääkin nyt, onko vahingonteoilla joku yhteys epäiltyihin seksuaalirikoksiin.

Vahingontekoihin syyllistyneistä tekijöistä ei toistaiseksi ole mitään tietoa. Teot tapahtuivat yöaikaan.


https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/liittyvatko-moskeijoihin-tehdyt-vahingonteot-oulun-epailtyihin-seksuaalirikoksiin-uhreiksi-joutuneita-lapsia-kuultu-useita-kertoja-kaikki-epaillyt-kiistavat/7224544#gs.HU8VlPF0

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 763
 • Liked: 22247
 • Persuhtava keskustelija
Vaikuttais siltä, että koko Suomea järkyttänyt polkupyörätelinekausti on kuin onkin yksittäistapaus, vaikka sitä ollaan yritetty vääntää vastuullisessa mediassa jo yhteiskuntaa rappeuttavan rassismin harteille.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Rantasalmen Sulttaani

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 513
 • Liked: 1228
 • Teillä oli unelma
https://www.youtube.com/watch?v=Ulai9C-_Xxg

Rahmani Gheibali heti videon alussa.

Sormi menee suuhun, mutta mitenhän tän videon saisi parhaiten talteen...

Ja auditoriossa 1min14sek kohdalla istuskelee Saksaaan paennut toinen pedofiiliraiskarimatu.

Video on tosiaan täyttä kultaa, vahva tallennussuositus kaikille. Täydellistä elävä arkisto -tavaraa   :D

Lisäyksenä vielä, että kannattaa lukaista videon kommentit. Saattaa sisältää umpimielisiä ennakkoluuloja kaukaa viisasta ennakkotietoa...
« Viimeksi muokattu: 02.01.2019, 17:43:00 kirjoittanut Rantasalmen Sulttaani »

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 309
 • Liked: 30406
 • Ego sum Spartacus
Tättähäärä Katriina Nousiainen, ylitarkastaja 
Oikeusministeriö, Demokratia-, kieli- ja perusoikeusasioiden yksikkö (DKY) sanoi että suomalaisten ennakoluulot ovat aiheuttaneet matuissa turvattomuuden tunnetta. Potkut tuollaiselle pitäisi antaa.

https://www.youtube.com/watch?v=Ulai9C-_Xxg&feature=youtu.be&t=50

https://oikeusministerio.fi/yhdenvertaisuusvaikutusten-arviointi

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 763
 • Liked: 22247
 • Persuhtava keskustelija
Minulle on aivan yhdentekevää jos matuilla on nyt turvattomuuden tunnetta.

Se on niille aivan oikein, mitäs perseilevät täällä, ja sallivat maanmiestensä perseillä. On aivan oikein että niiltä vaaditaan kollektiivisesti asioita, itse ne kuitenkin tuntee olevansa osa omaa yhteisöään enemmän kuin osa Suomalaista yhteisöä.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 606
 • Liked: 4331
Lainaus
Poliisi ei ole kertonut lapsen tarkkaa ikää, vaan hänestä on puhuttu hieman yli 10-vuotiaana tyttönä.

– Hän on selvästi yli 10-vuotias ja lähempänä 15 vuotta kuin 10 vuotta. Tämän tarkemmin en kerro hänen ikäänsä, Kiiskinen sanoo.

Miksi poliisi vertaa 15-vuotiaaseen? Suojaikärajahan on 16 vuotta. Voisihan Kiiskiseltä vielä kysyä, että onko sitten lähempänä 16 vuotta kuin 10 vuotta, ei tarvisi kuitenkaan sen tarkemmin kertoa ;D

Yrittääkö poliisi kertoa, että noin melkein 15-vuotiaat prinsessat ovat käytännössä sallittuja iäti 17-vuotiaille aavikkoprinsseille?

Kelpo Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 834
 • Liked: 319
Onko tuo se Saksaan luikkinut ähly:

ALDHULAIEI, Qayssar Mohsin Sbahi

Rikos: Raiskaus, Lasten hyväksikäyttäminen ja lapsipornografia

Syntymäaika 1. tammikuuta...

https://eumostwanted.eu/fi

Mm. muut ählyt, joita ei ole aivan vähän, ovat yleensä murhaajia tai huimausainekauppiaita. Raiskaajan haku ei siis liene etusijalla. Mutta sen dilemman syntymiseen ottaa kantaa Oulun poliisi.
« Viimeksi muokattu: 02.01.2019, 19:05:33 kirjoittanut Kelpo Hääppönen »
Vittu mitä paskaa, sanoi Alexander Stubb.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 558
 • Liked: 28748
 • Kiihottavat vieraslajit
Nyt se Saksaan paennut sankari on saatu kiinni
YLE
"Saksan poliisi on ottanut kiinni Oulun poliisilaitoksen etsintäkuuluttaman miehen, poliisi tiedottaa."
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Tagit: grooming