Uusimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Mäyräkoira 14.04.2024, 21:49:10 »
Niin on ketjussa esitetty että jokin kahdenkymmenen kirjoittajan "jatsiorkesteri" haittaa asiallista keskustelua. Ite olen enemmän kuuntelumiehiä, kuin soittajia.

Lisäksi on huomautettu, että venäjällä on momentum nyt päällä. Ukrainalta on kuulemma tykistön ammukset loppu, iltatorjunnastakin on värkit vähissä Ym.

Mutta huomautan että minulla on poikkeuksellisen suuri luotto tähän kuuluisaan  R-TEKIJÄÄN.

Eli en pidä ollenkaan varmana, että venäjä pystyy etenemään syvyyteen, ja lyömään ukrainan armeijan kuoliaaksi. Eiköhän tämä r-tekijä pidä siitä huolta, että vituiksi menee ukrainan vapauttamisssota.
22
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut ämpee 14.04.2024, 21:42:12 »
YK:n turvallisuusneuvosto on kokoontumassa näin sunnuntai-iltana, ja odotan sen sanovan Iranille hyvin hyvin vakavasti "soo soo".

https://www.jpost.com/middle-east/iran-news/unsc-to-meet-late-sunday-on-irans-missile-and-drone-attack-on-israel-797029

Israelin YK-lähettiläs Gilad Erdan on kirjoittanut kirjeen turvallisuusneuvostolle jossa sanotaan: "Hyökkäysten vakavuus ja määrä ovat ennennäkemättömiä ja rikkovat räikeästi Israelin suvereniteettia, kansainvälistä oikeutta ja turvallisuusneuvoston päätöslauselmia".

Samaan aikaan toisaalla YK:ssa: "YK:n yleiskokouksen presidentti Dennis Francis sanoi odottavansa Iranin kunnioittavan sanaansa, jonka mukaan droonien ja ohjusten laukaisu oli yksittäinen teko ja että "asia voidaan katsoa päättyneeksi"."

Joten se "soo soo" voi jopa jäädä sanomatta.

Iranin YK-lähetystö kirjoitteli X-viestintään tänä aamuna: "Iranin sotilaallinen toiminta oli vastaus sionistisen hallinnon hyökkäykseen diplomaattisia tilojamme vastaan ​​Damaskuksessa".

Ei siis enää lähetystö tai konsulaatti Iraninkaan mielestä, nyt se osa tarinaa elää edelleen vain vasurimedian sivuilla.

Kaikkiaan on parempi jos tämä episodi oli tässä ja sotakirveet haudataan toistaiseksi, mutta kyllä tämä jättää Israelin käteen avoimen kortin käydä "korjaamassa" asioita Iranissa jos siltä tuntuu.
23
Veitsikepponen, tumma hipiä. Olin varma, että musu on, kun ramadanin päättymiseenkin usein liittyy näitä "sekoiluja".

Opiksi on otettava. Vaikka todennäköisyys on suuri, se harvoin kuitenkaan on 100%.

Niin kuin nyt tämä Skärholmenin murha tässä: on helvetin pieni tn. että olisi kantis. Mutta pitää odottaa että vaikka Fläsärissä joku pistää pöytään luotettavan lähteen tekijästä.
24
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut ämpee 14.04.2024, 21:08:10 »
Tarkistuslaskennassa on havaittu Iranin lähettäneen enemmänkin romua taivaalle.
Ohjusten kokonaismääräksi on vahvistumassa suunnilleen 350 kappaletta ja niiden kuljettaman räjähdysaineen määräksi arvioidaan 60 tonnia.


Yhden ballistisen ohjuksen räjähdysaineen määräksi arvioidaan muutama sata kilo, joten lähettämällä noita se 120 kappaletta päästään jo yli 20:nen tonnin reippaasti.
Sellainen ballistinen ohjus jättää osumapaikkaan aika paljon täytettävää.


Ballistisen ohjuksen pöllähdys lähiavaruudessa ei näytä kovin kaksiselta, mutta putoilevan tavaran takia ei ehkä ole kovin terveellisiä jäädä katselemaan.

25
Tupa / Vs: Väärät vetovoimatekijät
« Uusin viesti kirjoittanut sancai 14.04.2024, 20:57:32 »
Haittamaahanmuuton vetovoimatekijöistä puhuttaessa tärkeää on ymmärtää haittamaahanmuuton lähtömaiden länsimaista poikkeava perhekulttuuri. Afrikassa, Lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa ei vallitse länsimainen individualistinen ydinperheen kulttuuri, jossa aikuiset lapset pääsääntöisesti muuttavat kotoa, perustavat oman perheen ja pyrkivät elämään jokseenkin omillaan. Sen sijaan, kehitysmaiden kulttuuri on yleensä kommunitaarinen, tulot jaetaan sisaruksien, vanhempien ja jopa serkkujen ja pikkuserkkujen kanssa. Lapset eivät koskaan itsenäisty, vaan elämä omien vanhempien kanssa samana taloutena jatkuu pitkälle keski-ikään. Tästä seuraa, että haittamaahanmuuttajat näkevät vetovoimatekijöinä osittain erilaiset seikat kuin länsimainen ydinperheen kasvatti.

Asioita, jotka ovat erittäin tärkeitä kehitysmaalaiselle maahanmuuttajalle:

- Perheenyhdistämisen helppous
Monelle haittamaahanmuuttajalle tämä on tärkein vetovoimatekijä kohdemaassa. Kehitysmaalaisen kulttuurin ihminen pyrkii tuomaan maahan paitsi puolisonsa ja lapsensa, myös vanhempansa, sisaruksensa ja jopa serkkunsa. On tärkeää, että perheenyhdistämisoikeus on mahdollisimman rajoitettu, mieluiten oikeus evättäisiin kokonaan, mutta perheenyhdistys sallittaessa sen täytyy toimia länsimaisen perhenormin mukaisesti vain puolisolle ja omille biologisille lapsille.

Perheenyhdistämistä rajattaessa on myös tärkeää, että oikeus perustuu tuloihin, ei varallisuuteen. Esimerkiksi Britannian pakistanilaiset kiertävät varallisuusvaatimuksia helposti keräämällä laajennetun perheen kesken kolehdin aina sen perheenjäsenen tilille, joka yrittää tuoda lisää pakistanilaisia Britanniaan.

- Vaimon hakemisen helppous kotimaasta
Tämä on yksi tärkeimpiä vetovoimatekijöitä serkus- ja sukulaisavioliittoja harjoittaville kansoille, kuten pakistanilaisille ja täytyy torpata. Paitsi perheenyhdistämisen, myös avioliittoperäisen maahanmuuton täytyy olla vaikeaa.

- Serkusavioliittojen laillisuus
Kieltämällä serkusavioliitot Suomi voisi käytännössä lopettaa maahanmuuton monista muslimimaista

- Mahdollisuus lähettää rahaa kotimaahan turvapaikanhakijana
Suurin osa turvapaikanhakijoiden tuista lähetetään takaisin kehitysmaihin. Turvapaikanhakijoiden tukien muuttaminen esimerkiksi maksukorteiksi on vähentänyt huomattavasti turvapaikanhakijoiden määriä esimerkiksi niissä Saksan osavaltioissa, joissa muutosta on kokeiltu. Klaanikulttuurista tulevalle on elintärkeää, että hän voi jakaa tulonsa suvun kanssa ja nuoret miehet yleensä lähetetään Eurooppaan suvun sponsoroimana, jotta he lähettäisivät takaisin rahaa kehitysmaahan.

26
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Nuivinator 14.04.2024, 20:33:28 »
^ Lallista ei ole varmuutta, oliko edes olemassa, saati että olisi tappanut piispan, jota häntäkään ei tiedetä oliko olemassa, mutta se on varmaa, että Raatteentiellä kun ryssä hyökkäsi Suomeen (yritti) niin ne hyökkääjät olivat ukrainalaisia.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Lalli

https://fi.wikipedia.org/wiki/Raatteen_tien_taistelu

https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_44._divisioona

Ukrainaa ei ollut 1939 olemassa itsenäisenä entiteettinä. Se oli osa Sosialististen neuvostotasavaltojen liittoa; liittoa jota johdettiin melko rautaisella kädellä Moskovasta. Tässä jo oli 2 vuotta kestäneessä 3 päivän erikoissotilasoperaatoiossa on kyse enimmäiseen siitä, että Vladimir Vissarionovitš Putin haluaa luoda uuden Sosialististen neuvostotasavaltojen liiton.

Toisen maailmankähinän päätyttyä Saksan antautimiseen, Puna-armeijan joukot ottivat palkkionsa saksalaisnaisten, 10-80 vuotiaiden, jalkovälistä. Epäilemättä sama odottaa ukrainalaisnaisia mikäli Ukraina häviää.

En rankaisisi nykyukrainalaisia Raatteentien tapahtumista.
27
Kylänraitti / Vs: Helsingin Sanomat: lehti ja yhtiö (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Niobium 14.04.2024, 20:29:52 »
Keskustelu itsessään on hyvin kannatettava ajatus. Argumentti ja vasta-argumentti.

Siinä on vaan sellainen ongelma, että keskustelijat vetäytyvät liian helpolla omiin poteroihinsa lukemaan vain omaan ajatusmaailmaan istuvia juttuja. Jos joku nostaa päätään, niin toinen ampuu heti, koska ei vaivauduta ajattelemaan.

Vasta ikä tekee tehtävänsä Tanskasenkin kohdalla, että vähän alkaa tajuta tästä tasapainottelusta. Itse olen suhteellisen vihertävä, mutta samalla tajuan (ehkä) talouden realiteetteja. Tiedostan sen, että tarvitaan pääomaa ja koulutusta innovaatioita varten. Muuten Suomesta tulee pelkkä selluloosan toimittamiseen kahlittu maa. Jo ulkomaisten kaivosyhtiöiden rellestäminen Suomessa kuvottaa. Dragon Mining on yksi esimerkki viime vuosilta.

Tanskasta olisi pitänyt haastaa perinpohjin, että "joo, tässä on sulla ongelma. Miten itse ratkaisisit ongelman? Konkreettisia esimerkkejä, eikä vain kitinää."

Leivotaan kiinalaista pitsaa toisillemme?

Vahva veikkaus vihreiden kansanedustaja ehdokkaiden joukkoon. Korvannee Iiris Suomelan.
28
Tämä aihe on siirretty alueelle Kylänraitti.

https://hommaforum.org/index.php/topic,134788.0.html
29
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Caucasian 14.04.2024, 20:08:33 »
^no kaikkihan on mahdollista. Typeriä kirjoitusvirheitä mulla...  :(
30
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Lasse 14.04.2024, 20:04:24 »
Kyseisessä artikkelissa myös Jordanian, USA:n ja Ranskan osallisuudesta torjuntaan.

Puhdas arvaus, mutta uskon Jordaniassa tulevan kunkunpaikka auki, ennen vuodenvaihdetta.

Hashemiittien saga loppunee näiltä osin.
Mikähän sen kaataisi? Shiia Iran? Jordaniassa ollaan sunnia. Palet? Jordania karkoitti aikoinaan palet (Arafatilaiset) kun yrittivät kaapata vallan. Ei sius juuri digata nykyisistä kiihko pakeista...
Veikkasit siis väärin

Kiitos tiedosta. Mutta odotan vielä arvontaa...
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10