Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Pride
« Uusin viesti kirjoittanut Radio tänään kello 23:52:28 »
Ei-heterot, kaikkine saateenkaaren väreineen haluavat valtaa ja suuremman kakunpalan meiltä maksavilta heteroilta. Yhä nuorempien lasten pitäisi saada päättää sukupuolestaan ja saada arpomalleen variaatiolle ei hoitoa, vaan kalliita silpomisia erikoislääkäreiltä. Miten tuleekaan mieleen ympärileikkaukset.
Kun kellit on spriimaljassa ja tehty matala lovi tilalle, on turha ulista. Sukupuolenkorjausleikkaukset ovat aika syvältä...
Onhan niillä luonnonantamilla vehkeillä ennenkin pystytty harrastamaan ranneliikettä yms.
2
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Totti tänään kello 23:35:59 »
Ukrainan tykistö tuhosi 15 miljoonan dollarin arvoisen venäläisen Pantsir ilmatorjuntajärjestelmän yhdellä laukauksella.

Tuo 15 miljoonaa on listahinta. Todelliset valmistuskustannukset ovat murto-osa tuosta, joten menetys Venäjälle ei ole lähellekään 15 miljoonaa.

Pantsir on kuitenkin uudempaa ja hienompaa kalustoa, joten sillä on merkitystä sodan kululle sekä toimivana että tuhottuna. Näiden tuhoutuminen on siis huomioitava haitta Venäjän edistymiselle vaikka rahalliset tappiot eivät olisi valtavia.
3
Kylänraitti / Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut toumasho tänään kello 23:16:41 »
Tirsk, moninaiset ovat pakotteiden vaikutukset, tämä käy jo kevennyksestä.

Ajattelin ensin laittaa Ukraina-ketjuun tämän, mutta puhdas Venäjä-juttuhan tämä on. Nyt ei uudet piletit banka russiiijalta kelpaakkaan kiertoon, koska setelinlukijoiden päivitys ei onnistu. Ai miksi? No siksi, kun nekään eivät ole Venäjän teknologisen osaamisen ulottuvilla, vaan 100% tuontitavaraa. Tarvitaan niitä kaiken maailman prosessoreja ja muita piirejä, mitä vallankumouksen viidennentoista prikaatin rautakankitehdas Persyarskissa ei osaa valmistaa, vaikka tehtaan johto on likvidoitu jo useaan kertaan.

4
Kylänraitti / Vs: Pride
« Uusin viesti kirjoittanut Augustus tänään kello 23:11:11 »
Pride-jutut antavat ymmärtää, että ihmiset ovat nyt mielettömän suvaitsevaisia ja ymmärtäväisiä, kaikki rakastavat toisiaan ja kivaa on kaikilla.

Kun melu ja pöly laskeutuu ja työmaanantai koittaa, niin sitten työpäivän alkaessa on taas ne samat ahdistavat ongelmat läsnä: miksi esimies ei kuuntele, miksi työntekijä on niin vastuuton, miksi mulle ei makseta palkkaa tarpeeksi, mua vatuttaa koko firman työkulttuuri jne. Kaikkien rakkaus ja suvaitsevaisuus kaikkia kohtaan on jo tässä kohtaa unohtunut ja vaativa työelämä on taas läsnä ongelmineen. :P

Ehkä Pride on nykyään jonkinlainen keskiluokan mini Woodstock-festivaali, jossa voi julistaa rauhaa ja rakkautta viikonloppuna ja sitten töihin maanantaina.
5
Ulkomaat / Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Uusin viesti kirjoittanut Skeptikko tänään kello 23:07:59 »
Raiskaaja saalisti heteromiehiä yökerhossa - tyrmäystippoja juomiin
https://alibi.fi/uutiset/raiskaaja-saalisti-heteromiehia-yokerhossa-tyrmaystippoja-juomiin/

Lainaus
Poliisi epäilee, että uhreja voi olla jopa useita satoja.

Mies oli tavannut uhrinsa Lontoossa sijaitsevassa yökerhossa. Uhrien kuvailun mukaan he olivat menneet aivan sekaisin ja ovat varmoja, että tekijä laittoi heidän juomiinsa jotain.

Rapist who targeted married straight men in exclusive London nightclub could have HUNDREDS more victims, cops fear
https://www.thesun.co.uk/news/19067576/rapist-targeted-married-straight-men-club-more-victims/

Lainaus
A SEXUAL predator targeted heterosexual men believing they would be less likely to come forward and police believe there may be many more victims.

Luiz Inacio Da Silva Neto, 36, had spiked the drinks of his victims with an unknown drug - possibly GHB or GBL - and then sexually assaulted them, knowing they were in no position to consent, Oxford Crown Court heard.
...
District Crown Prosecutor Claire Beards said: "Luiz Inacio Da Silva Neto opportunistically targeted his victims, drugging and then sexually assaulting them when they were in no position to consent.

"He denied any wrongdoing and claimed his actions were all done consensually. However, thanks to the incredible bravery of the victims in coming forward with their accounts, and supporting drug evidence, we were able to build a strong case against him so that the jury could be sure he was guilty.
...
After the verdicts investigating officer, Detective Inspector James Holden-White described Da Silva Neto as "a sexual predator and a very dangerous man".

He deliberately targeted heterosexual men whom he believed would be especially unlikely to report the offences to police.

“He is brazen, there is an arrogance about it, that he thinks he can get away with this kind of thing, Holden-White said.

“He knows that in targeting heterosexual men, who are a demographic of the population who are extremely unlikely to think anything like this would ever happen to them in the first place, but even more unlikely to come forward.
6
Kylänraitti / Vs: Pride
« Uusin viesti kirjoittanut Totti tänään kello 23:07:09 »
Lainaus
   Last year, a queer user criticized “dumbasses who [have] public sex at pride” because the event is “family-friendly.” 

Tuo tarkoittaa siis että kyseinen queer EI hyväksynyt julkista seksiä perheystävällisessä tapahtumassa.

Juuri sitä se tarkoittaa, mutta se, että asia edes mainitaan, tarkoittaa myös että Pridessa harrastetaan julkista seksiä.

Googlailin lisää lähteitä tähän Pride-seksiin liittyen ja löytyikin yhtä sun toista, joka ei ole millään lailla ole julkaisukelpoista. Etenkin kuvamateriaalia näyttäisi löytyvän paljon ja modus operandi näyttäsi olevan, että ryhmä miehiä muodostavat Pride-kulkueen lähettyvillä ympyrän ja sen sisällä sitten tapahtuu kaiken näköistä, ihan roisimpiin juttuihin saakka (joita tuskin tarvitsee mainita).

Tosiasia on, että Pridesta on ainakin ulkomailla (ainakin USA, Saksa, Ranska) tullut yhä härskimpi tapahtuma, jossa lähes kaikkia rajoja rikotaan. Kyse ei ole vain paljaasta pinnasta a'la uimaranta, vaan voimakkaasti seksualisoituja näytelmiä (fetissejä) ja siis myös seksiä harrastetaan sen puitteissa.

Suomessa tätä ei tosin nähdä eikä se välttämättä ole tänne tulossakaan. Pride on kuitenkin länsimainen ilmiö ja jos ulkomailla mennään K-18 linjalla lapset yleisössä, se heittää pitkän varjon koko Pride-liikkeen ylle, myös Suomessa.

Nythän myös yritykset on pakotettu mukaan Prideen. Ainakin tunnetuimmat merkit joutuvat osallistumaan siihen ainakin aatetasolla ellei halua muuttua "kärkkäisiksi". Yksi sun toinen firma onkin sutannut logonsa Pride-väreihin. Huomioiden miten koko liike muuttumassa vasemmiston temmellyskentäksi, joka puitteissa seksualisoidaan lapsia ja vihjaillaan pedofilialla, harkitsisin yritysjohtajana moneen kertaan jos Pride todellakin on oikea paikka mainostaa itsensä.
7
Kylänraitti / Vs: Suomi ja NATO - yleiskeskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 23:04:28 »
Stockholmabadista lähtenyt ja ilman määränpäätä matkannut USAF lentokone laskeutui hetki sitten Tampereelle. Mitä mahtaa olla pojilla asiaa? Viikonloppuvapaa tulevassa uudessa kumppanimaassa?  ;)

Vietäisiinköhän täältä kolme kertasinkoa ja kuusi kaaunaamaria Ukrainaan samassa kuormassa kun ruotsalaisia PST-ohjuksia tai jotain?

-i-
8
Kylänraitti / Vs: Pride
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 23:03:47 »
Lainaus
Exactly this, well said Tate bro

https://gab.com/TommyRobinsonOfficial/posts/108577518612500378

Melko suora käännös:

"En ole anti-gay. En ole anti-transgender, tai muu anti-sellainen. En vastusta mitään muuta kuin sitä, että propagandoitte omaan maailmankuvanne toisten ihmisten lapsille!

Jos olet homo ja valitset elämäntavan jossa et voi saada lapsia, niin miksi kuvittelet, että nyt sinulla oikeus mennä toisten vanhempien lasten luokse, ja kertoa heille miten heidän pitäisi ajatella?

Jos olet päättänyt, että sellainen seksi jota haluat harrastaa, estää sinua luomasta uutta elämää, niin se on sinun päätöksesi ja olet oikeutettu siihen.

Se ei kuitenkaan anna sinulle oikeutta mennä muíden ihmisten perheiden luo, jotka päättivät hankkia ja kasvattaa lapsia. Jättäkää heidät rauhaan! Voit olla niin transgenderi kuin haluat, mutta älä tule puhumaan minun lapsilleni siitä! Hän on minun lapseni! Minä kasvatan hänet oman maailmankuvani mukaisesti, ja maksan heidän elatuksensa.

He ovat minun lapsiani! He eivät ole sinun lapsiasi, tai hallituksen lapsia!" 
9
Kylänraitti / Vs: Pride
« Uusin viesti kirjoittanut Näkkileipä tänään kello 23:02:10 »
Minusta valtion, poliitikkojen ja medioiden pitäisi reagoida seksuaalivähemmistöihin lyhyesti ja ytimekkäästi:

Entä sitten!?

Jos joku haluaa julistaa koko maailmalle, että kuuluu johonkin seksuaalivähemmistöön, niin siitä vaan, kyllä erilaisia julistuksia maailmaan mahtuu.

Mutta siitä huolimatta en uskalla julkisesti julistaa koko maailmalle, että:
Minä olen Valkoinen hetero mies ja ylpeä siitä!!
koska olen täysin varma, ettei nykypäivän "suvaitsevaisuus", ole vielä aidosti tasa-arvoinen ihan kaikkia ihmisryhmiä kohtaan.
10
Kylänraitti / Vs: Sanna Marinin julkisuuskuva ja mediatempaukset
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 22:58:05 »
Olen antanut itseni ymmärtää, että Sanna Marin on tänään viettänyt vapaapäivää pääministerin tehtävästä ja käyttänyt sen osallistumalla johonkin ihmisen kehon judansseihin liittyvään mielenosoitukseen. On täysin ymmärrettävää, että tästä nousi yhtä suuri kohu, kuin Timo Soinin osallistumisesta 2018 Kanadassa johonkin omaan kehoon liittyvään judanssiin liittyvään mielenosoitukseen vapaa-ajalla.

Ai ministerinä? Entäs Sanna?

-i-
Sivuja: [1] 2 3 ... 10