UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - hulaq

Sivuja: [1] 2
3
https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/17-vuotias-jakoi-kostopornoa-muslimityttoystavastaan-nainen-suljettiin-perheesta-ja-pelkasi-kunniavakivaltaa/6704318#gs.ZaaDn4c

Lainaus
Mies tuomittiin keskiviikkona törkeästä kunnianloukkauksesta, kun hän oli 17-vuotiaana jakanut eron jälkeen videon, jossa harrastaa esiaviollista seksiä silloisen tyttöystävänsä kanssa. Sekä mies että nainen olivat muslimitaustaisia. Mies jakoi videon vuoden 2016 elokuussa entisen tyttöystävänsä kahdelle veljelle ja kahdelle siskolle.

Ristiriitaista kertomukset olivat sen osalta, miksi mies halusi halventaa naista videon julkaisulla. Naisen mukaan mies yritti vaatia heitä palaamaan yhteen, miehen mukaan taas nainen oli jatkanut soittelua, vaikka suhde oli jo päättynyt. Riidatonta kuitenkin oli, että video oli jaettu kunnianloukkaustarkoituksessa.

Voi aiheuttaa kunniaväkivaltaa
Oikeus katsoi, että videon jakaminen oli omiaan aiheuttamaan kärsimystä. Vaikka henkilön vakaumuksellisella ei oikeuden mukaan ole lähtökohtaisesti vaikutusta teon arvioinnissa, se voi vaikuttaa kärsimyksen laatuun ja suuruuteen.

Kumpikaan osallisista ei käsittelyn mukaan harjoittanut aktiivisesti islamin uskoaan. Muslimitausta kuitenkin oli oikeuden mukaan omiaan vaikuttamaan teon seurauksiin.

Näin oikeuden mukaan. Kantikset jos puhuu muslimitaustaisuudesta tässä näin niin sakkoa ja häkkiä heilahtaa.

4
http://m.iltalehti.fi/ulkomaat/201708192200337163_ul.shtml

Lainaus
Silminnäkijöiden mukaan hyökkääjällä oli päällään pommivyö.
Kahdeksan ihmistä on haavoittunut sarjapuukotuksessa Venäjällä, kertovat viranomaiset. Hyökkääjä ammuttiin.

Alustavien tietojen mukaan hyökkääjä puukotti umpimähkään ohikulkijoita Surgutin kaupungin keskustassa Hanti-Mansiassa Länsi-Siperiassa.

Mies juoksi kaupungin pääkatua ja puukotti vastaan tulevia ihmisiä, kertoo uutistoimisto Tass.

Uhrit on viety sairaalaan ja kahden kerrotaan olevan kriittisessä tilassa.
Yhteyttä terrorismiin ei ole vahvistettu

Tekijän motiivista ei ole tietoa. Tassin haastatteleman paikallisen poliisin mukaan mies olisi kärsinyt mielenterveydellisistä ongelmista.

Viranomaiset eivät myöskään kertoneet, onko veriteoilla kytköksiä terrorismiin.

Silminnäkijät ovat kertoneet, että miehellä olisi ollut päällään pommivyö. Tietoa ei ole vahvistettu.

Pienet solut aktivoituu, näitähän piisaa meillä ja muualla. Suomessa tappaja hoidetaan kuntoon ja 4-5vuoden päästä syötetään kela-goldin avulla hyvinkin tukevaan kuntoon.

5
https://apnews.com/880a96b6d46942539281d983fa711a07?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP

Lainaus
PARIS (AP) — French police say a vehicle slammed into soldiers guarding a Paris suburb, injuring six of them, before getting away.

Authorities are now searching for the vehicle and driver after the Wednesday incident, according to a Paris police spokesman.

The vehicle appeared to clearly target the soldiers but the motive is unclear, the spokesman said. The official was not authorized to be publicly named according to police policy.

Four people were injured lightly, two more seriously, the spokesman said.

The incident in Levallois, northwest of Paris, is the latest of several attacks targeting security forces in France guarding sites after a string of deadly attacks.

Tässä nyt muutama kohta haiskahtaa:
- Ei voi nimetä tekijää mahdollisesti, koska solut aktivoituu (mahdollinen kiinnijäämisen uhka)?
- Targettina nimenomaan mahdollisten kohteiden vartijat


6
Kylänraitti / Pommiuhkaukset Suomessa ja seuranta
« : 19.07.2017, 21:20:42 »
Oulun futismatsi peruttiin, perinteinen pommiuhkaus, 3600+ katsojaa jne. Mikähän on lopputulema tälle, onko valkonaaman keppostelua?

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/ac-oulun-ja-opsn-ottelu-keskeytettiin-pommiuhkauksen-vuoksi-koko-raatinsaari-tyhjennettiin/765685/#.WW-gi9IuVUA.facebook

Lainaus
Paikalla olleen Kalevan toimittajan mukaan ottelua oli jäljellä kuusi minuuttia, kun peli keskeytettiin. Hetken kuluttua kovaäänisestä kuuluneessa kuulutuksessa pyydettiin yleisöä poistumaan stadionilta. Ottelua seuraamassa oli 3611 henkilöä.

– Tilanne paikan päällä on rauhallinen. Yleisö on poistunut stadionilta, mutta väki parveilee ulkopuolella, kertoo paikalla oleva Kalevan toimittaja Kai Nevala.

Nevalan mukaan koko Raatinsaari tyhjennetään tapahtuneen vuoksi. Aiempien tietojen mukaan vain stadion ja uimahalli tyhjennettiin ihmisistä.

Onko tämä nyt se uusi normi?

7
Lainaus
Ylen tietojen mukaan Suomen vastaanottokeskuksista on 1.6.2017-31.12.2016 poistunut ilmoittamatta 5 100 henkilöä. Heidän olinpaikastaan ei ole tietoa, eli he ovat saattaneet jäädä Suomeen paperittomina henkilöinä tai poistua maasta. Henkilöt ovat saattaneet siirtyä toiseen EU-maahan tai palata kotimaihinsa omatoimisesti.

Samalla aikavälillä Suomesta on poistunut omatoimisesti tai käännytettynä 10 700 turvapaikanhakijaa. Heistä 3 200 on rekisteröitynyt ennen Suomeen saapumista toisessa EU-maassa, jolloin heidät on palautettu rekisteröitymismaahan niin sanotun Dublin-säännön mukaisesti.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707082200253654_u0.shtml

Supon 350 teron uhka-arvio taitaa olla alakanttiin. Pitihän tuokin nyt lukea tälle päivää  :facepalm:

8
https://yle.fi/uutiset/3-9666816

Lainaus
Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa perussuomalaiset sai 38 edustajan paikkaa. Viime vuoden kesäkuussa ryhmän koko pieneni yhdellä, kun Maria Tolppanen loikkasi perussuomalaisista sosialidemokraatteihin.
Perussuomalaisten eduskuntaryhmä supistui Uuden vaihtoehdon muodostamisen jälkeen 17 hengen vahvuiseksi.

Tässä Uusi vaihtoehto -ryhmän nimilista:
Simon Elo, Sampo Terho, Vesa-Matti Saarakkala, Kimmo Kivelä, Timo Soini, Jari Lindström, Martti Mölsä, Ari Jalonen, Anne Louhelainen, Kari Kulmala, Pirkko Mattila, Jussi Niinistö, Ritva Elomaa, Kaj Turunen, Tiina Elovaara, Lea Mäkipää, Hanna Mäntylä, Maria Lohela, Reijo Hongisto ja Pentti Oinonen.

Perussuomalaisten perustaja ja entinen puheenjohtaja Timo Soini on ryhmässä rivijäsen. Puheenjohtajana toimii Simon Elo ja varapuheenjohtajana Tiina Elovaara.

Mihin nämä pyrkivät, mistä nämä luulevat äänet tulevan jatkossa mihin suuntaan he vievät nykyisen hallituksen?

9
Perussuomalaiset / Perussuomalaiset lehdissä
« : 03.06.2017, 11:11:42 »
Aloitetaan Lauralla, täytyypä jostain kaivaa kyseinen versio vaikka en ole lehtiä lukenut vuosikymmeneen+


10
Kokoomus / Sukupuolikiintiöt - ongelmallista
« : 02.06.2017, 08:25:18 »
Elina Lepomäen mielestä sukupuolikiintiöt tulisi poistaa. Niinpä, miksipä ei.

Lainaus
Binga Tupamäki was feeling annoyed.
11 hrs ·

Kauniaisten Kokoomus ehdottaa minua sosiaali- ja terveysvaliokuntaan. Olen tyytyväinen päätökseen, koska tämä oli ensisijainen toiveeni soten suurten muutosten takia lähivuosina.

Sitten tilitys sukupuolikiintiöistä (naisten ja miesten määrä toimielimessä on pakko olla 60%-40% tai tasaisempi) kaupungin luottamuspaikoista. Aikamoista paskaa. Uudenmaan Kokoomusnuoret kirjoittivatkin tästä tällä viikolla mutta nyt sain kokea ihan livenä itse kuinka mätä tällainen järjestelmä on.

Olin kiinnostunut kaupunginhallituksessa toimimisesta ja halusin sen varajäseneksi. Kaksi miestä tarjoutuivat heti luovuttamaan paikkansa, jotta kaupunki saisi nuorta näkökulmaa päätöksentekoon. Ongelmana vain oli, että he olivat miehiä. Ja minä nainen. Ainoaan naisvarapaikkaan pohjaesityksessä ehdotettu henkilö ei halunnut luopua varapaikasta, minkä minä ymmärrän. Onhan se äärimmäisen kiinnostava paikka. Hävisin äänestyksen 5-7.

Tämä tapahtuma oli elävä todiste siitä, kuinka sukupuolikiintiöt tosiasiassa eivät auta vaan hankaloittavat myös "vähemmistöjen" etua. Kaksi vanhempaa valkoista miestä olivat valmiita luovuttamaan paikkansa minulle, nuorelle (ei-valkoiselle) naiselle ja huonosti kävi. Vain koska olen nainen. Miten ironista.

https://www.facebook.com/bingelie/posts/1346771298733582

11
Paja / 12.5.2017 Me Kansa -mielenosoitus ja marssi
« : 09.05.2017, 12:24:48 »
Mielenosoitus päivämäärällä 12.5.2017 jonka Me Kansa -liike järjestää. Alkaen kello 13.00 kauppatorilla Helsingissä. Puheita alkuun ja porukka kootaan ja marssi arkadianmäelle ja politiikoille suorat sanat siellä.

Löytyy myös facebookista tuo marssi https://www.facebook.com/Marssi-1252017-Usta-eroamisen-puolesta-1044048269005056/

Päivittelen tätä sitten kun saan lisätietoa ja urleja aiheeseen liittyen. Näyttää Tillanen ainakin mainostavan kovasti.

12
https://suomenkuvalehti.fi/hupparihorho/paivan-wtf-hetki-punavankien-teloitus-juhlarahassa/?shared=1285-ff045425-500

Petteri Orpon allekirjoittama ja hyväksymä mädätys. Tuo ohhoh kerkeää jokapaikkaan alistamaan itsenäisyyttä ja suomalaisuutta. Olisko aika äänestää kaveri ulos suomesta?

Lainaus
"SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA
194/2017
Valtiovarainministeriön asetus
Itsenäisyyden vuosikymmenet vuoden 2017, 2018 ja 2019 juhlarahoista Julkaistu Helsingissä 10 päivänä huhtikuuta 2017 ... juhlarahan kuvaus ... Helsingissä 7 päivänä huhtikuuta 2017 Valtiovarainministeri Petteri Orpo"

13
NPD-puolueen uimalassa ollut ääri-oikeistolainen paikallispolitiikko on saanut tatuoinnistaan 8 kuukauden linnareissun.

http://m.tagesspiegel.de/berlin/neonazi-in-brandenburg-kz-tattoo-spur-fuehrt-zu-npd-funktionaer/12656822.html

Google käännöstä:

Lainaus
Oranienburg / Potsdam - This tattoo made all over Germany, but also international headlines. Above the trouser collar the silhouette of a concentration camp, and in the old German script the saying "To each his own." Just as it is on the main gate of Buchenwald concentration camp. Only who was that? This man at the end of the 20th, who was photographed from the rear in the Oranienburg fun pool "Turm Erlebniscity"? And his back as a "Nazi Arschgeweih", Nazi tattoo and "Brauner Speck" went through the media and the social networks.
Police and prosecutors
The police and the prosecutor's office did not know it until Friday. The man's personalities had not been accepted when, according to a journalist, he had been expelled by the security personnel of the fun pool. Not because the police in Oranienburg did not want to see a criminal offense in the tattoo - in any case, no use of the characteristics of an unconstitutional organization. Now, the Criminal Code has other paragraphs, which come into play in political offenses. The state guard and the prosecutor's office also saw this a few days later . The prosecutor evaluates the tattoo as a national incitement. The investigations run against a "person known by name"
With KZ-Tattoo while bathing at the lake
The trail leads to the surrounding Berlin area. It was not the first time that a man with the KZ-Tattoo had noticed when bathing. He was even a subject on radio. In the column of Lea Streisand, for example, a man was described during the summer bathing on a lake in Brandenburg with just this tattoo. Even through the social media, the tattoo had once gone, without photo, the resonance was low.

Vihatatuoinnit on siis uusi musta.

14
Ulkomaat / 2017-04-18 IL: Ammuskelu kaliforniassa
« : 19.04.2017, 00:22:10 »
Allahu akbar ja sitä rataa. Huoh.

Lainaus
Ammuskelu Kaliforniassa: Etsintäkuulutettu mies tappoi kolme ihmistä
Tiistai 18.4.2017 klo 23.59 (päivitetty 19.4.2017 klo 00.04)   
Poliisin mukaan ampujalla ei ollut motiivia. Tapauksesta kertovat useat yhdysvaltalaismediat.

Ampuminen alkoi Fresnon keskustassa klo 10.45 paikallista aikaa. Ampujaksi epäilty Kori Ali Muhammad, 39, joka otettiin kiinni tapahtumapaikalta.

Fresnon poliisipäällikkö Jerry Dyer kertoi tiedotustilaisuudessa, että ampuja ampui minuutin sisällä 16 laukausta. Poliisipäällikön mukaan ampuja oli ennen kiinnijäämistään huutanut "Allahu Akbar". Poliisilla ei ole kuitenkaan varmuutta, oliko kyseessä terrori-isku.

Poliisin mukaan ampuja oli etsintäkuulutettu, koska hänellä oli yhteyksiä viime viikon torstaina sattuneeseen ampumatapaukseen, jossa aseeton turvamies menetti henkensä. Poliisipäällikkö korosti, ettei aiemmassa tapauksessa ollut viitteitä terrorismiin.

Fresnon poliisipäällikkö Jerry Dyer kertoi tiedotustilaisuudessa, että Muhammad oli julkaissut Facebook-sivullaan useita valkoisia ihmisiä ja valtiota vastaan hyökkääviä päivityksiä. Kaikki ammutut olivat valkoisia.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704182200104696_ul.shtml

Mutta ei tietenkään terrori-isku  :facepalm:

15
Paja / Nykänen & Tillanen - Täsmäiskuja
« : 08.04.2017, 18:34:40 »
Pojat on keksinyt ihan mielenkiintoisen konseptin, toteutus ontuu vaan perkuleesti, koska targetit ovat ns. perseestä.

Täsmäisku #1  https://youtu.be/vwenhxoMI0c

Vihreät - aika hissua touhua, linssikeittoa tarjoavat mutta ei tietenkään vastauksia, koska väärät kysymykset  :facepalm:

Täsmäisku #2 https://youtu.be/fy5vMdzc3Og
Kokoomus - Petteri Orpo suorassa lähetyksessä valehtelee, kun Tillanen kysyy, onko turvisten motiivien arvostelu rasismia edelleen. On se epeli, miten tuollainen valehtelija voi olla ministerinä?

Täsmäisku #3 https://youtu.be/Fa6SU_8GlAs

Mukana myös alussa Tiina Keskimäki, joka Kokoomuksesta potkittiin pois, kun siirtyi MV-lehden duunareihin. Vantaan Hakunilasta lähetys. Huom! 2 poliisiautoa paikalla, vaikka aiemmissa ei ollut. Johtuu tiukennetuista turvatoimista liittyen Tukholman terroristihyökkäykseen. Ei saa antaa pelolle valtaa. Petteri Orpo taas kuvissa, YLEn haastateltavana mm. Populistista sontaa suoltaa.

Edit - ei hyvää päivää - Vihreä ukkeli taas vauhdissa, pakko ottaa näitä moniosaajia, ne kun on tosi yritteliäitä, pizzerioita ja silleen.  :facepalm:
Edit2 - Jaha ja Täsmäisku #1sestä tuttu vihreä-nainen syyttää Tillasta huorittelusta, vaikka kaikki näkee keskustelun tuossa aiemmassa youtube -videossa. Miten nuo kehtaa, voi hyvää päivää.  :facepalm:

Lapselliset kaks aikusta ukkoa kameran eteen siirtyy jatkuvasti. Miten oikeesti nuo vihreät käyttäytyy Vantaalla? Tämä pitää saada jakoon.

Täsmäisku #4 https://youtu.be/B7KyAh2hwj4

Vantaan Tikkurilasta. Alussa ainakin kristillisdemokraatit, en kerinnyt vielä katsoa kovinkaan pitkälle. KD:n kaveri ei nyt oikein "halua antaa mielipiteitäni juutuuppiin kun en tiedä mihin niitä käytetään" - eli, kunnallisvaaliehdokas ei halua kertoa julkisesti mielipiteitään koska niitä voitaisiin käyttää esimerkiksi äänestämiseen? Voi helvetti soikoon.

Demarit kieltäytyy vastaamasta mihinkään "nimettömiin kyselyihin" vaikka Tillanen kertoo Pertin ja oman nimensä :D Haha on uskomattoman perseestä nuo ajatukset. Miten voi olla vaalien alla nuin vaan hissun kissun eikä halua vastata mihinkään? Aivan käsittämätöntä touhua.

Loppupuolella harvinaisen fiksu kristillisdemokraatti Tiina Tuomela kommentoi ja vastaa kysymykseen.

16
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005137850.html

Lainaus
Brysselin lentokentälle vuosi sitten tehty terrori-isku on johtanut siihen, että poliisin varustusta on jykevöitetty myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla.
– Poliisilla on asianmukainen varustus. Pienen käsiaseen lisäksi he ovat varustautuneet konepistoolein, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipäällikkö Kari Rantala.

Rantalan mukaan osa poliiseista kantaa konepistooleja mukanaan repussa. Poliisi teki arvion aseistuksen jykevöittämisestä Eurooppaa ravistelleiden terrori-iskujen seurauksena. Harkinnassa oli myös esimerkiksi Pariisin ja Brysselin lentokentiltä tuttu vaihtoehto, jossa poliisit olisivat kantaneet aseita rinnallaan, niin että ihmiset näkevät ne.

– Emme halunneet, että konepistooleja kannettaisiin kuten muualla Euroopassa nähtävillä. Katsoimme, että tämä on paras tapa luoda turvallisuudentunnetta.

Muutos käytännöissä tehtiin joulukuun tienoilla. Aseita kantavien määrä lisääntyy sitä mukaan, kun henkilöstön koulutus etenee.

Rantala painottaa, ettei Suomeen kohdistuneissa uhka-arvioissa ole tapahtunut toistaiseksi minkäänlaista muutosta. Euroopan tapahtumien valossa lentokentän turvatoimia on kuitenkin tiukennettu.

Rantalan pitää niin sanotun yksinäisen suden aiheuttamaa ammuskeluvälikohtausta todennäköisimpänä uhkakuvana. Terrorijärjestöjen kärkikohteisiin Suomi ei kuulu.

Rajat auki ja poliiseille rynkyt käpälään. Eikä ketään kiinnosta, miksi hyvinvointi suomessa joutuu poliisit kulkemaan liikenteen solmukohdassa rynkyt kainalossa. Tuskin kukaan edes tekee asialle mitään.  :facepalm:

17
Kylänraitti / Anne Marie Waters - Shariawatch UK
« : 13.03.2017, 20:31:56 »
https://www.youtube.com/watch?v=XOs7YCwHrXA

Vähän myöhässä kun on 2016 vuoden juttuja, mutta kannattanee kuunnella. Tätillä oma organisaationsa.

http://www.shariawatch.org.uk/

18
Paja / Kevätsiivous 2017 -miekkari, Tampere
« : 13.03.2017, 12:22:53 »
FDL lienee järjestämässä tällaista:

https://www.facebook.com/events/1179610062077813/

13.5.2017 Tampereella, menkäähän paikalliset paikalle.

Edit - päivämäärä. I stand corrected

19
http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/03/11/jukka-ketonen-vihapuhe-natsien-metsastajat-ja-600-hyodyllista-idioottia/

Lainaus
Jukka Ketonen – Vihapuhe, natsien metsästäjät ja 600 hyödyllistä idioottia

Suomessa ei ole natseja…? Natsit tappoivat, raiskasivat ja kiduttivat ihmisiä eri tavoin. Natseilla oli oma puoluekin.

Nyt kun kunnallisvaalit lähestyvät, ovat tietyt tahot mainostaneet itseään sanomalla, että äänestämättä jättäminen on ”ääni natsille”.
En tiennytkään, että Suomessa on puolue, jonka jäsenet tappavat ja kiduttavat ihmisiä. Tuollainen mainostaminen on vihapuhetta.
Tällaiseen vihapuheeseen ei kuitenkaan Suomessa puututa. Miksi ei?

Suomessa on useita ”natsien metsästäjiä”. Eräs heistä tykkää pitää oikein ”natsiluetteloa” valokuvineen. Muutama kirjoittelee blogeja.
Oikein vetoavia, että ihmisille tulisi mahdollisimman syyllinen olo. Siinä nämä blogistit ovat oikeassa, että henkilöt, jotka somessa toivovat toisen
(yleensä maahanmuuttajan) kuolemaa, ovat mieleltään sairaita. Itse toivon ainoastaan kaikkien Daeshin jäsenten kuolemaa, ja Lähi-Idän kriisien loppumista,
jotta ns. ”pakolaiset” voisivat häipyä maastamme. Miksikö?

Koska haluan lastemme olevan turvassa.

En halua maahamme sakkia, jonka arvot poikkeavat niin paljon omistamme, että he tuovat tullessaan vain ongelmia.
Maamme ei ole mikään sosiaalikeskus.
Enkä halua maahamme suurongelmakeskusta (suurmoskeijaa).
JNE.

Kaikkien pitäisi olla maassamme tasa-arvoisia. Pitäisi. Kaikilla pitäisi olla sananvapaus ja mielipiteen oikeus. Pitäisi. Paitsi ”natsilla”.
”Natsia” ei saa kutsua televisioon. ”Natsia” ei saa päästää paneelikeskusteluun mukaan. Mikäli teet näin, olet ”natsimyönteinen” tai vähintäänkin tuet
”natsiaatteen” leviämistä. ”Natsilla” ei ole mitään tärkeää sanottavaa. Vain rasismia. Jos olet maahanmuuttajataustainen, ja liityt ”väärän puolueen” jäseneksi,
sinua halvennetaan kommentoimalla, että liityit puolueseen, joka on ”meille vihamielinen”. Todella ennakkoluuloista!

Olemme nähneet dokumentin jossa lapsia ja muita ”seurakuntalaisia” aivopestiin natsimaiseen ajattelutapaan. Omaa ryhmää pidettiin muita parempina, ja toisin ajattelevia ei arvostettu ollenkaan.
Väärin toimivia saa heidän säädösten mukaan pahoinpidellä tai jopa tappaa. Ryhmällä on omat lait ja jopa tuomioistuimet.
Ei, dokumentti ei kertonut Pohjoismaiden Vastarintaliikkeestä. Dokumentti kertoi sharialaista Tanskassa.

Me maahanmuuttokriittiset emme halua samanlaista touhua tänne Suomeen. Moni tänne aiemmin saapunut maahanmuuttajakaan ei halua sitä.
He ovat lähteneet sitä karkuun. Aiemmin heillä oli vain yksi ongelma: (ääri)islam. Nyt heillä on kaksi ongelmaa. (ääri)islam ja rasismi.

Rasismi ja ennakkoluulot ovat maassamme ongelma. KAIKILLA on ennakkoluuloja. Minullakin. Siksi yritän tunkea päätäni erilaisiin paikkoihin, jotta ymmärtäisin asioita paremmin.
Tämä ei tietenkään kaikkia miellytä. Minua ei saa päästää televisioon tai paneelikeskusteluun, koska olen ”natsi”..
Jos taas vierailen muslimien EID-juhlassa tai moskeijassa, olen suvakki. Hienoa, eikö? Lokerointi toimii. Molemmin puolin.
Niin sanotut ”suvaitsevaiset” sekä valtamedia lietsovat vastakkain asettelua. Tämä asetelma ei siis ole vain ”natsien” aikaan saama ilmiö.
´Suvaitsevaiset” eivät tätä tietenkään suostu myöntämään – koska he ovat omasta mielestään ”hyviä”. He ovat taistelevinaan ”pahaa” vastaan, ymmärtämättä sitä,
että he ovat kiimassaan aivan yhtä äärimmäisiä, ennakkoluuloisia ja tuomitsevia, kuin parhaatkin rasistit. Minä en näe eroa kummankaan välillä.


Miksi edelleenkin, suvaitsevaisten puoli saa enemmän ihmisiä tapahtumiinsa, kuin isänmaallisten puoli? Koska tiedotusvälineet ja suvaitsevaisto lietsovat vihaa isänmaallisia kohtaan.

On helpompaa olla puolella, josta tiedotusvälineet puhuvat pelkkää hyvää. Peloittelustrategia toimii. Suomessa isoin osa on maahanmuuuttokriittisiä. Tätä mieltä olen itse. Tavallinen ihminen ei vain halua leimautua.
Tavallisena ihmisenä on helppoa silloin, kun ei tuo mielipidettään julkisesti esiin. Silloin sinua ei lokeroida ”natsiksi”.
Mikäli olet maahanmuuttokriittinen, etkä hyväksy nykyistä tilannetta, OSALLISTU! Vaikka vähäsen.
VARTIOVUOROT ON TÄYTETTÄVÄ. Miksi pelkäisit lokeroimista? Meidät kaikki on jo lokeroitu johonkin. Isänmaallisuus ja kotimaan arvojen puolustaminen ei ole rasismia.

Lokerointi on helppoa. Itse olen päässyt moneenkin lokeroon. Ihan viimeisimmäksi oma siskoni on lokeroinut minut natsiksi, eikä halua olla kanssani tekemisissä. Se on hänen valintansa. En vihaa häntä sen vuoksi.
Hän on siskoni, ja rakastan häntä.

No onko Suomessa oikeita natseja? On. Heitä on tänne saapuneiden ”turvapaikanhakijoiden” joukossa. Heitä on pidätettykin. He ovat tappaneet. He ovat raiskanneet. He ovat kiduttaneet.
Heitä voi olla Rautatientorilla leiriytymässä tällä hetkellä. Tunnenko heidät? En.
Sinä suvaitsevainen: tunnetko sinä heidät kaikki? Ilmeisesti, koska olet heidän kanssaan puhunut. Luotat heihin.
Ja haluat jopa osallistua heitä tukevaan ”tukikonserttiin”? Olet hyödyllinen idiootti.
Sinä suvaitsevainen: tunnetko sinä minut? Ilmeisesti et, koska et ole puhunut kanssani. Silti pidät minua ”natsina”. Olet ennakkoluuloinen idiootti.
WELL DONE!

Suomi turvalliseksi! MIGRIn tämän hetkisiä päätöksiä on noudatettava ja maastapoistamiskeskukset vireille!

KENEN JOUKOISSA SINÄ SEISOT?
Niiden reippaiden, tavallisten suomalaisten, jotka kaikki on ennakkoluuloisesti leimattu natseiksi ja jotka haluavat pitää todelliset natsit poissa maastamme. Suojella kotimaatamme ja lapsiamme.
Vaiko niiden, jotka suojelevat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita laittomasti maassamme oleskelevia henkilöitä? Oletko hyödyllinen idiootti? Haluatko maamme seuraavan Ruotsin, Ranskan, Belgian ja monen muun maan haitallista esimerkkiä?
Muista, että äänestämällä voit vaikuttaa! Ja mikäli haluat, voit vaikuttaa myös liittymällä erilaisiin järjestöihin jäseneksi.
Vaihtoehtoja on monia:
Itsenäinen Suomi
Suomen Sisu
Suomen Vastarintaliike
Finnish Defence League
Suomi Ensin
Suomen Isänmaalliset
ja mitä kaikkia näitä onkaan.
Miksi mainitsen kaikki nuo edellä mainitut järjestöt? No, en kannata ihan kaikkien edellä mainittujen järjestöjen aatteita.
Meillä on vielä tällä hetkellä Suomessa kuitenkin VAPAUS valita.
Se on jokaisen oikeus.
Jokaiselle löytyy varmasti oma ”lokero”. Vain osallistumalla ja äänestämällä voit vaikuttaa!

Ethän halua olla tuhoamassa maatamme ja sen arvoja?
KENEN JOUKOISSA SINÄ SEISOT?

Ps. Jos saisit valita; menettäisitkö henkesi puolustamalla kotimaatasi, vai hirttämällä itsesi lasten nähden, ”vääräuskoisen maan” julkisella torilla?

Hyvä pointteja osa. FDL:n puheenjohtaja tykittää.

20
Niin, kävi mielessä, että jos voitan lottovoiton niin voisin ostaa nuivien äänet tiettyyn kohteeseen.

Kysymys kuuluu, mitä se maksaa?

22
https://seura.fi/isanpikajuna/2017/03/07/helsinkiin-uhotaan-lauantaiksi-levottomuuksia-perussuomalaisten-varakansanedustaja-jarjestaa-kuljetusta/?shared=7600-934582fc-1

Meidän ikioma vassarihyysäri Jussi Korhonen antaa taas tulla pöyristymisensä julki.

Lainaus
Järjestäjä kehottaa osallistujia naamioitumaan. Nimettömän tahon järjestämään mielenosoitukseen on osallistumassa oikeiden ihmisten lisäksi koko joukko feikkiprofiileita – ja yksi perussuomalaisten varakansanedustaja.

Helsingissä on tarkoitus järjestää lauantaina jo pitkään kaupungin keskustassa mieltään osoittaneita turvapaikanhakijoita vastaan suunnattu tapahtuma. Facebookissa ilmoitettu tapahtuma on nimetty provosoivasti ”Puhdistukseksi”.

Tapahtumakutsussa on asetettu turvapaikanhakijoille uhkavaatimus.

– Tämän leirin purkamisen takaraja on 10.3.2017. Mikäli näin ei tapahdu, saavumme paikalle 11.3.2017 Rautatientorille ja kerromme mielipiteemme laittomasti maassa oleskeleville.

Kaikille pelkkä mielipiteen kertominen ei vaikuta riittävän. Tapahtumaan liittyvässä keskustelussa uhotaan enemmän tai vähemmän suorasanaisesti suorasta toiminnasta ja jopa väkivallasta.

Muuan kirjoittaja esittää, että hän voisi tuikata turvapaikanhakijoiden teltat tuleen. Toinen kertoo tuovansa paikalle kuorma-autolla siirtolavan, johon hän kaavailee sijoitettavaksi kansallismielisinä esiintyvien mielenosoittajien purkaman leirin. Kolmas kaavailee ottavansa oikeuden omiin käsiinsä. Hän tulkitsee lakia niin, että hänelle on syntynyt kiinniotto-oikeus.

Kuten huomataan, Jussi ystävällisesti aloittaa stoorinsa ja pöyristymisensä sillä, että järjestäjät suosittelevat naamioitumaan Puhdistus -tapahtumaan.

En jaksa loppuja edes laittaa tänne, on sen verran taas kallellaan koko ukkeli. Voi kunpa nämä hurmurit joskus osaisivat kirjoittaa siitä anarkisti-nilkkien jatkuvasta naamioitumisesta ja jatkuvista konkreettisista pahoinpitelyistä yms. Mutta kun ei sovi tämänkään kuffarin pirtaan moinen. Yököttää.

24
Niin, vähän vajukki aloitus, mutta niinpä oli viime vuoden slogani farssikin  ;D

25
Kylänraitti / SIIRRETTY: Onko Trump uusi Hitler?
« : 11.02.2017, 23:20:25 »

26
Äärimmäisen mielenkiintoinen tapaus - mitä liikkuu pojilla mielessä.

Lainaus
RAF Typhoon jets were scrambled to meet two Russian Tu-160 bombers off the coast of the Shetland Islands, a northern island archipelago off mainland Scotland.

The Typhoon jets were joined off Scotland by a Voyager tanker from RAF Brize Norton in what can only be described as a routine event for both air forces.

A Royal Air Force spokesman said:

“We can confirm that quick reaction alert Typhoon aircraft from RAF Lossiemouth and RAF Coningsby scrambled to monitor two Blackjack bombers while they were in the UK area of interest.

At no point did the Russian aircraft enter UK territorial airspace.”

It is understood that the Russian aircraft flew around the top of Scotland before passing along the west coast of Ireland and France and then turned around near the Spanish coast.

The Russian Ministry of Defence said in a statement:

“At some stages of the flight the Tu-160s were accompanied by foreign aircraft, including pilots of the British air force, for whom escorting Russian aircraft and naval vessels is for some reason always considered an exceptional event and the main news of the day.

All flights by the Russian air force are carried out strictly in accordance with international rules on the use of neutral airspace and seas, and without violating the borders of other countries.”

Nuo Tu-160set on harvinaista herkkua ja pystyvät toimittamaan mm. nuken tarvittaessa, eikä noita kovin montaa Venäjältä löydy edes.

https://ukdefencejournal.org.uk/typhoon-jets-intercept-russian-bombers-off-scotland/

27
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/asianajajaliitto-kho-joutui-turvaamaan-turvapaikanhakijoiden-oikeusturvaa-poikkeuskeinoin/6303410

Lainaus
KHO on päättänyt antaa neljässä tapauksessa turvapaikanhakijoiden valituslupahakemuksiin uuden määräajan, koska avustajat eivät ole toimittaneet valituslupahakemuksia ajoissa tai ovat jättäneet ne toimittamatta kokonaan.

– Korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisut ovat täysin poikkeuksellisia. Yleensä ei toimita niin, että myönnetään uusi määräaika. Mielestäni KHO:n ratkaisut ovat olleet tässä tapauksessa oikeita, Ruohola sanoo.

KHO on kannellut tapauksista liiton valvontalautakunnalle. Yhdessä tapauksista turvapaikanhakijaa on avustanut asianajaja ja kolmessa tapauksista muu lakimies. Asianajajan kohdalla kyse on ollut Ruoholan mukaan kieli- ja kulttuuriero-ongelmista asioiden hoitamisessa.

– Määräajat ovat selkeitä ja yksiselitteisiä. Niiden pitää olla juristien selkäytimessä, Ruohola sanoo.

Kaikkinensa liiton valvontalautakunnan käsiteltäväksi on tullut 14 turvapaikanhakijoiden oikeudelliseen neuvontaan liittyvää kantelua. Näistä neljä koskee asianajajaa, kaksi julkista oikeusavustajaa ja kahdeksan luvan saanutta oikeudenkäyntiavustajaa.

Lisäksi valvontalautakunta on tehnyt oikeudenkäyntiavustajalautakunnalle yhden oikeudenkäyntiavustajan luvan peruuttamisesityksen, jota ei ole vielä ratkaistu.

Autappa jos pottunokka "unohtaa" toimittaa lippulaput määräajassa niin siitä helvetti repeää ja kuukausien prosessit alkaa alusta.
Tämä on sitä parempaa poikkeuskeinon käyttöä Korkeimmalta hallinto-oikeudelta  :facepalm:

28
Salli mun nauraa, alkoholi ja vihapuheen lievennys - nyt on tainnut Kyrö Distilleryllä lähteä lapasesta. Huikea visio, uusi sosiaalinen innovaatio (kuten Jungnerin leipäjono).

http://www.marmai.fi/uutiset/kyro-distillery-kokosi-pienet-yritykset-yhteen-helsinkiin-vihapuhetta-lieventava-baarikonsepti-6622130

Lainaus
Kaikkiaan noin 50 suomalaista yritystä on lähtenyt mukaan Kyrö Distilleryn toimitusjohtajan Miika Lipiäisen johdolla perustettuun Suomi Seuraavat Sata –yhteisöön.

Lipiäisen mukaan Suomi Seuraavat Sata –yhteisö lähtee kääntämään Suomen ilmapiiriä positiivisemmaksi kokoamalla yhteen kaikki Suomen pienet yritykset.

”Haastamme kaikki mukaan talkoisiin Suomen puolesta ja tekemään konkreettisia tekoja yhteistyössä toisten yritysten kanssa”, Lipiäinen sanoo.
“Esimerkiksi Kyrö Distillery on mukana uudenlaisessa, vihapuhetta lieventävässä baarikonseptissa, joka avataan Helsinkiin keväällä. Olemme hakeneet oppeja viennistä ja kansainvälistymisestä ja haluamme jakaa oppimaamme. Järjestämme siis myös ilmaisen työpajan kumppaniemme N2:n ja Werkligin kanssa, jossa jaamme brändäyksen, viestinnän ja viennin oppeja kaikille halukkaille”, Lipiäinen kertoo.

Kyrö Distilleryn markkinointijohtajan Mikko Koskisen mukaan baarikonseptin rakentaminen on vielä kesken, nimeä ei ole vielä päätetty eikä myöskään tarkkaa avauspäivämäärää. Tavoitteena on luoda paikka, joka tuo erityyppisiä ihmisiä yhteen ja vähentää siiloutumista.

Suomi Seuraavat Sata –yhteisö syntyi sen jälkeen, kun Lipiäinen kirjoitti Helsingin Sanomien yleisönosastoon viime marraskuussa yritysten mahdollisuudesta osallistua Suomi 100 –hankkeeseen. Hän kritisoi osallistujien rajautumista pelkästään suuriyrityksiin.

”Meille ja muutamalle muulle pienelle alkoholialan toimijalle ilmoitettiin osallistumisen kynnysrahan suuruudeksi noin 30 000 euroa, joka olisi pitänyt lahjoittaa joko itse valitulle tai projektiorganisaation valitsemalle kohteelle. Kynnysraha on niin suuri, että se varmasti sulkee suurimman osa pk-sektorin toimijoista ulos hankkeesta. Samalla rahalla pk-sektorin yritys voisi kehittää tuotteen tai edistää vientiä”, Lipiäinen kirjoitti.

Vihapuhe -sanan käyttö on näemmä uusi musta jokaisessa uudessa konseptissa...


29
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000608979.html?utm_medium=social&amp%3Butm_content=www.iltasanomat.fi&utm_source=facebook&utm_campaign=facebook-share

Lainaus
Asiattomuuksia osaavat huudella muutkin kuin vain nimettömät kansalaiset, kirjoittaa Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin.
Termi on uusi - ilmiö ei. Niin sanottua vihapuhetta on ollut aina. Lukemattomat tunnetut suomalaiset ovat takavuosina joutuneet häiriköinnin, uhkailun tai pilkan kohteeksi. Sotien alla esimerkiksi Kekkonen sai niin paskapaketteja kuin konkreettisia uhkauksiakin. Hengenlähdöllä uhattiin sen verran vakavasti, että Kekkosta kehotettiin jo hankkimaan pistooli turvaksi.

Ikävä kyllä, tunnettuus voi herättää myös häiriköt. Sen tietää jokainen, joka on työnsä kautta ollut näkyvästi esillä: poliitikot, viihdetähdet, toimittajat, tutkijat, tv-juontajat. Monella takavuosien poliitikolla olisi kerrottavanaan dramaattisia tarinoita itseensä kohdistuneesta aggressiosta.

Vihassa itsessään ei - valitettavasti - siis sinänsä ole mitään uutta. Uutta on sen sijaan ehkä se, miten helposti sosiaalinen media monistaa reaktioita. Jos ennen poliitikko saattoi saada yhden raivoisan puhelinsoiton, nyt sähköposti saattaa sylkeä viestejä suustaan helposti kymmeniä. Jos yksi vihaa Facebookissa, kohta vihaa moni muukin.

Ennen ei ollut vastaavia kanavia, joita pitkin viha olisi voinut levitä. Mutta sen sijaan viha tuli usein kotiin, ja välikäteen saattoi joutua myös kohteen lapsi. Eräänkin tunnetun toimittajan nyt jo aikuinen poika kertoi vastanneensa pysäyttävään (lanka)puheluun kotonaan: "Isäsi tapetaan (tuuttuuttuut)."

***

Yleisradio on nyt tehnyt suomalaisesta vihapuheesta suuren nettikoosteen, johon on haastateltu useita suomalaisia vaikuttajia. Se on sinänsä tärkeä puheenvuoro: yhteiskunnassa pitäisi saada puhua kaikista aiheista vapaasti ilman pelkoa uhkailusta tai törkeistä kommenteista.

Mutta ketkä vihaa sitten kylvävät?

Yle on nostanut esiin netin nimettömät vihaajat, joista ei tiedetä oikein mitään. Viestien taakse voi kätkeytyä millaisia ihmisiä tahansa. Heitä, joilla menee hyvin ja heitä joilla menee sitten vähän huonommin: pettyneitä, katkeria, väsyneitä...

Joskus viesti jo itsessään kertoo, ettei kirjoittajalla ole kaikki kohdallaan. Jokainen törkyviestin lähettäjä ei ehkä välttämättä tarvitsisikaan ensisijaisesti poliisia - vaan pikemminkin psykiatria.

Se ei toki tarkoita sitä, että herjaaminen - saati uhkailu - olisi koskaan oikein. Päinvastoin. Se on absoluuttisesti ja ehdottomasti väärin. Piste.
Mutta vihaa osaavat lietsoa ja asiattomuuksia huudella muutkin kuin nimettömät kansalaiset - itse asiassa myös ne nimellään esiintyvät vaikuttajat, jotka Yleisradio esittelee nyt yksiselitteisesti vain vihan kohteina.

 
Eikö asiallisia sanavalintoja tulisi vaatia vielä tiukemmin kaikilta heiltä, joilla on tavallista kansalaista paremmat mahdollisuudet saada viestinsä esiin?


Otetaan vaikkapa Ylen esiin nostama toimittaja Atlas Saarikoski. Hän vihaa tekstiensä perusteella avoimesti esimerkiksi kaikkia sikatilallisia ja on lietsonut aggressioita näitä vastaan kirjoittamalla "julmasta" elinkeinosta ja ihmisistä, jotka "repivät tuottoja eläinten selkänahasta". Saarikoski on siteerannut innostuneena myös tunnettua miestenvihaajafeministiä, jonka mukaan "miehet ovat kykenemättömiä empatiaan ja rakkauteen".

Yleisradio taluttaa pelkkänä nettivihan kohteena esiin myös toimittaja Emilia Kukkalan, joka itse on omissa nettikirjoituksissaan muun muassa nimitellyt yhden puolueen poliitikkoa "tissiposkeksi", työnantajia "posliinihampaisiksi psykopaateiksi" ja kohtaamiaan ihmisiä "perserei'iksi". Tai anteeksi: itse asiassa Kukkala on sanonut, että sanan "persereikä" käyttö näistä hänen kohtaamistaan ihmisistä "on loukkaus kaikkia maailman persereikiä kohtaan". Hiljattain Kukkala arvioi kanssaan eri mieltä olevia ihmisiä "vitun pahveiksi" ja "puupäiksi".

Ex-kansanedustaja Rosa Meriläinen puolestaan toivoo Ylen koosteessa, ettei kukaan antaisi epäasialliselle negatiiviselle palautteelle suurta arvoa. Tämä kannattaa muistaa kaikkien niiden uskovaisten, jotka ovat sattuneet lukemaan Meriläisen kirjoituksen, jossa Rosa kertoo riemuinneensa "mahdollisuudesta rienata toisten uskoa".

Poliitikot Dan Koivulaakso ja Li Andersson tuomitsevat jyrkästi kaiken vihapuheen, mutta samalla viljelevät sanaa natsit nykyisin niin usein, että tuntuu kuin koko Suomi olisi täynnä auschwitzeja. Kyllä: meillä on vastenmielisiä ääriryhmiä, varmasti jopa joitakin uusnatseja, joista on hyvin aiheellista olla huolissaan. Mutta että sankoin joukoin ihan oikeita natseja?

Loput osoitteesta, herkullisesti taas painelee Ulla menemään niin että suvakeimpia hirvittää.

Sivuja: [1] 2