UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kotimaa / Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut N. O. Hääppönen tänään kello 04:58:28 »
Jos joku haluaa uskoa näiden matujen satuja, niin siitä vain. Minä en usko.
Onko toimittaja keksinyt vai onko tämä "auttaja" itse sanonut:

"Jonkunhan oli pakko auttaa"

Tuleeko muille mieleen, että kukaan muu ei olisi auttanut jos hän ei olisi topakasti ryhtynyt? Vastaako tämä vastuullisen median ulostulo vaikkapa sitä videopätkää?
2
Kotimaa / Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut migri tänään kello 04:53:28 »
Facebookista Ashraf Benyaminin avoin kirje. Tästä hepusta on ollut muuallakin hommalla mutta tämä ketju sopii tähän. Olisi varmaan hyvä puhuja miekkarissa.

Lainaus käyttäjältä: Ashraf Benyamin
December 3, 2015

Uusi avoin kirje Pääministerille

Hyvä Pääministeri,

kirjoitan teille vielä kerran median kautta. Toivoisin, että tällä kertaa luette tämän kirjeen. Jos olen väärässä, voitte vastata minulle. Jos olen oikeassa, voitte sitten ryhtyä toimiin ennen kuin on liian myöhäistä.

Olette avannut oven turvapaikanhakijoille. Niille, jotka ovat aiheuttaneet turvattomuutta suomalaisille. Suurin osa suomalaisista on erittäin ahdistuneita ja peloissaan. Ei enää kukaan uskalla päästää omaa tytärtään, vaimoaan tai äitiään yksin illalla kadulle. Kohta suomalaiset alkavat etsiä itselleen turvapaikkoja.

Edelleenkö uskotte, että he ovat hädässä?! Me kaikki tiedämme, että hädässä oleva on nöyrä, kiitollinen, kun apua saa ja tekee parhaansa avustajan hyväksi.

Jopa Ruotsin pääministeri, joka on aina puolustanut maahanmuuttoa, on nyt myöntänyt, että hän ja koko Ruotsi on ollut naiivi. Mutta Te ette!

Montako suomalaista pitää kuolla terrorismi-iskussa ja montako suomalaista tyttöä pitää vielä raiskata ennen kuin heräätte ja pistätte rajat kiinni?
Pakkolakeja voi kyllä säätää kilteille suomalaisille, muttei rikollisille turvapaikanhakijoille!

En tiennyt itkeäkö vai nauraa, kun kuulin Teidän kertoneen, että raiskauslainsäädäntö on Suomessa ajan tasalla. Maa, joka väittää olevansa edellä kävijä tasa-arvossa. Siinä, pahin naiseen kohdistuvan rikoksen rangaistus voi olla vain ehdollinen vankeus. Itkettävää!

On täysin eri asia olla suvaitsevainen tai olla sinisilmäinen ja tyhmä. Jos näen kadulla hädässä olevan ihmisen, jolla ei ole ruokaa eikä vaatteita, otan hänet kotiini ja tarjoan hänelle turvan ja kodin. Se on hyvä asia. Mutta, jos näen hädässä olevan tai sen, joka väittää olevansa hädässä ja epäilen, että tämä ihminen saattaisi tappaa minut, räjäyttää kotini tai raiskata minun lapseni ja silti otan tämä ihmisen kotiini, en ole silloin suvaitsevainen vaan tyhmä. Tyhmyydestä sakotetaan. Ikävä kyllä, hyvä Pääministeri, se joka joutuu sakkoa maksamaan on tavallinen viaton suomalainen.

Nämä eivät ole yksittäisiä tapauksia, hyvä Pääministeri. Itse olette kertonut, että se on väkivallan ja häiriön sarja. Luulen myös, että itse tiedätte, että se on loputon sarja.

Turkille maksetaan niin, ettei se päästä pakolaisia Eurooppaan. Se on naurettavaa. Jos en halua vastaanottaa epätoivottuja vieraita, silloin oikea ratkaisu ei ole, että jätän oveni auki ja maksan naapurille niin ettei hän päästä heitä minulle. Pikku lapsikin tietää, että oikea ratkaisu on laittaa ovi kiinni, hyvä Pääministeri.

Jos ei Euroopan rajat mene kiinni ja heti, Suomen rajat on sitten suljettava. Käsittääkseni Suomi on itsenäinen maa ja päättää omista asioistaan. Rikolliset on palautettava heti.

Kunnioittaen,
Ashraf Benyamin
ylilääkäri

Jos olet samaa mieltä, jaa tämä viesti. Toivottavasti tällä kerta saavuttaa Sipilän.
3
Tupa / Vs: Kirkon karkeimmat mokutukset
« Uusin viesti kirjoittanut Finis Finlandiae tänään kello 03:54:17 »
Mutta hyvää kirkkoa me tarvitsisimme. Sellaista, joka kunnioittaa länsimaista perintöämme ja arvomaailmaamme. Katolinen kirkko kai sitä lähinnä on, mutta ongelmansa senkin kanssa... :-\

Ei noi kirkkohommat oikein iske nuorempiin sukupolviin enää. Osaan vasta vanhemmalla iällä, jos silloinkaan. Kirkko on hommansa (länsimaissa) tehnyt, kirkon on aika mennä!

Tilalle voin ehdottaa vain vahvasti perinteitä, itsenäisiä kansakuntia, läntistä arvomaailmaa ja isänmaata heijastavia alakulttuureja. Hyvä lähtökohta on todeta, että kulttuurimme on paras, muista voimme ottaa mausteita, mutta kulttuurimme on paras eikä sitä tarvitse muuttaa. Eikä varsinkaan tuputtaa muille.
4
Kotimaa / Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut Jorma M. tänään kello 03:50:25 »

JSN:n ohjeiden mukaan sisällössä on oltava katetta otsikolle (ja lööpille). Tulkitsen asian siten, että jos otsikot, lööpit ja ennakkomainokset houkuttelee lukemaan tekstin tai katsomaan lähetyksen, niin siinä sisältöäkin sitten siitä aiheesta pitää löytyä. Onneksi JSN:lle voi kannella asiasta.

Suosittelen tekemään kantelun jos nokka kestää merivettä.
5
Kotimaa / Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut Jääpää tänään kello 03:49:55 »
MTV3 uudiset saavat huomioni satunnaisesti muutaman kerran vuodessa.
" Huuda, kun kevennys alkaa, käyn..."
6
Kylänraitti / Vs: Perussuomalaisten viralliset ulostulot Turun terrori-iskun johdosta
« Uusin viesti kirjoittanut DuPont tänään kello 03:46:08 »
Kieltämättä Halla-aho ei ole kovin innostava tyyppinä. Halla-ahon puhetta kuunnellessa nukahtaa viidessä minuutissa kun tekstiä tulee samalla monotomisella äänensävyllä, Toki Halla-aho hallitsee hienosti asiasisällön, mutta liian tylsä pj:ksi
Noita juttuja pitää myös ajatella, ei vain kuunnella kuten poppiradiota.
7
Tupa / Vs: Kirkon karkeimmat mokutukset
« Uusin viesti kirjoittanut DuPont tänään kello 03:41:52 »
Kirkosta on eronnut enemmän jengiä kuin koskaan viimeiseen kymmeneen vuoteen? Ja varmasti suhteellisesti eniten, jos otetaan jo 600 000 eronnutta viimeisen kymmenen vuoden aikana. Nyt ei puutu kuin jonkun toooosi uskovaisen möläytys, niin homma on pulkassa.
Mutta hyvää kirkkoa me tarvitsisimme. Sellaista, joka kunnioittaa länsimaista perintöämme ja arvomaailmaamme. Katolinen kirkko kai sitä lähinnä on, mutta ongelmansa senkin kanssa... :-\
8
Tupa / Vs: Sebastian Tynkkysen Monikulttuuriset uutiset
« Uusin viesti kirjoittanut Beenari tänään kello 03:40:26 »
En tiedä lukeeko Tynkkynen Hommaa, mutta joka tapauksessa en usko hänen pahastuvan jos laittelette noita kehitysehdotuksia suoraan Sebulle. Pienellä hieromisella ja viilailulla tällä formaatilla (Asiapitoisia uutisia humoristisen sarkastisesti kerrottuna) on mielestäni hyvä mahdollisuus nousta todella suosituksi netti-ilmiöksi, joka tavoittaa laajoja kansanosia puoluerajoista riippumatta.

Tuo mieleen NoTV:n legendaarisen uutisankkurin, Frank Papan (Heimo Holopainen). Tuo Frank Pappahan sitten kasvoi ihan kunnon ilmiöksi ja johti omaan TV-sarjaan Frank Pappa Show.

9
Tupa / Vs: Sebastian Tynkkysen Monikulttuuriset uutiset
« Uusin viesti kirjoittanut Finis Finlandiae tänään kello 03:36:50 »
Toivon mukaan MV-lehti tms mainostaa tätä lisää, että tulee lisää katsojia.
Tuskin MV-lehti mainostaa. Hehän ovat erikoistuneet tekemään Tynestä vain alatyylisiä juttuja.

Minun kirjoissani Tynkkynen on opportunisti.
Puukotti Immosta selkään! Liian tyrkky.
Linjaton.
10
Tupa / Vs: Sebastian Tynkkysen Monikulttuuriset uutiset
« Uusin viesti kirjoittanut DuPont tänään kello 03:36:09 »
On se kaveri, jonka Soini halusi ajaa puolueesta pois. Luulen, että PS:lle Tynkkynen on parempi kuin Soini...
Sivuja: [1] 2 3 ... 10