Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kotimaa / Vs: 2015-05-27 Helsinkiin suunnitellaan Suomen 1. suurmoskeijaa
« Uusin viesti kirjoittanut MW tänään kello 21:11:31 »
Yksi keskuspaikka olisi tosin parempi mahdollisten poliisien soluttautujien työn kannalta.

Hence, tarvitaan tukuittain 1.1. syntyneitä gestoja, ihan oikein poliisivaltuuksin.

Ei kiitos.
2
Kotimaa / Vs: 2015-05-27 Helsinkiin suunnitellaan Suomen 1. suurmoskeijaa
« Uusin viesti kirjoittanut elven archer tänään kello 21:09:33 »
Yksi keskuspaikka olisi tosin parempi mahdollisten poliisien soluttautujien työn kannalta.
3
Kotimaa / Vs: 2015-05-27 Helsinkiin suunnitellaan Suomen 1. suurmoskeijaa
« Uusin viesti kirjoittanut Golimar tänään kello 21:08:53 »
Ainakaan koirat ihmisten lisäksi eivät pidä minareetti-ulinasta.

https://www.youtube.com/watch?v=AREm36yp7yI

https://www.youtube.com/watch?v=atJT2A5BBSk

4
Kotimaa / Vs: 2015-05-27 Helsinkiin suunnitellaan Suomen 1. suurmoskeijaa
« Uusin viesti kirjoittanut elven archer tänään kello 21:08:09 »
Olisi joutunut huolehtimaan muustakin, kun arabit olisivat kyllästyneet maksamiseen. Riski on liian suuri.
Hyvä huomio. Kuka pitää (turvallisuus)poliittisesti mahdollisena sulkea jotain tuollaista megapytinkiä tai antaa sen rapistua, jos rahoittajat lopettavat rahoittamasta? Siinä moni huutaisi taas kurkku vääränä hyökkäystä uskontoa kohtaan.
5
Kotimaa / Vs: Tv- ja radiovinkkejä käyttäjiltä
« Uusin viesti kirjoittanut Tavan tänään kello 21:04:13 »
^Lauran mukaan Suomen pitäisi livetä EU:n rintamasta ja hyväksyä pragmaattisesti se tosiasia, että Krimi on jälleen osa Venäjää. Onko tuo järkyttävää puhetta, jos kyllä niin miksi?
6
Kotimaa / Vs: 2015-05-27 Helsinkiin suunnitellaan Suomen 1. suurmoskeijaa
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 21:03:00 »
Jos jollekkin moskeijalle on pakko antaa tontti jostakin pk-seudulta niin sopiva paikka voisi olla vaikka jossain Ämmässuon kaatopaikan naapurissa tai jonkun teollisuusalueen laidalla. Siellä saisivat pallerot olla rauhassa eivätkä toisaalta pottunokkia häiritsisi.

Eikö kukaan ajattele niitä eläinraukkoja, jotka joutuisivat kuuntelemaan sitä helvetillistä kiljumista aamusta iltaan? Siinähän rikottaisiin kansainvälisiä eläintensuojelusopimuksia!

Joo, tämä oli siis kettuilua alpakkajengille.
7
Kotimaa / Vs: 2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut
« Uusin viesti kirjoittanut sivullinen. tänään kello 20:58:47 »
Väyrynen -- ja mahdollisesti hänen Kansalaispuolueensa -- on kovassa nosteessa. Hän teki kovan tempun keräämällä kannattajakortit ja onnistui heti nousemaan Niinistön toiseksi kovimmaksi haastajaksi heti vihervasemmiston suosikkipojan jälkeen.

Väyrysen presidenttivaalikampanjointi tulee väistämättä nostatamaan Kansalaispuolueensuosiota. Suosio tulee osin kepusta, mutta isolta osin persuista ja sinisistä. Kansalaispuolue ei ole puoluegallupeissa mukana. Tämä tekee gallupeista vieläkin huonompia.

Jos Väyrynen onnistuisi menestymään presidentinvaaleissa hyvin, pian niiden jälkeen hallitus kaatuisi ja pidettäisiin ennenaikaiset eduskuntavaalit, voisi Väyrysen noste viedä Kansalaispuolueen jopa persujen ohi. Persujen kannattajat ovat liikkuvaa äänestäjoukkoa ja kyllästyneitä nykymenoon. Persujen uskottavuus ei tällä hetkellä ole korkealla. Olisi kiinnostavaa nähdä edes jonkinlainen puoluekysely, jossa Kansalaispuolue olisi mukana.
8
Kotimaa / Vs: Tv- ja radiovinkkejä käyttäjiltä
« Uusin viesti kirjoittanut pateulkomaat tänään kello 20:57:46 »
Laura puhuu ihan järkyttäviä Krimistä, Itä-Ukrainasta ja pakotteista. Hävettää hänen puolestaan.
9
Kotimaa / Vs: 2015-05-27 Helsinkiin suunnitellaan Suomen 1. suurmoskeijaa
« Uusin viesti kirjoittanut Mr.Reese tänään kello 20:54:51 »
Sinnehän "suurmoskeijaan" oltiin puuhaamassa myös ties mitä liikuntakeskusta uimahalleineen. Eiköhän sekin uimahalli olisi ollut sellainen rasistikeskus ettei sinne vääräuskoisilla olisi ollut edes mitään asiaa ja oikeauskoiset akatkaan tuskin olisivat sinne päässeet uimaan muuta kuin kummituspuvussa.

Toki en itse kyllä moiseen pallerouimalaan edes olisi kiinnostunut lähtemään missään nimessä, mutta noin periaatteessa sinne ei olisi mitään asiaa.
Varsinkaan, kun se uimahalli olisi sumuverho jollekin ak-47 shooting rangelle tai vastaavalle kotoutustoiminnalle. Sillä pytingin koolla ei ole väliä, niitä vihasaarnoja pystyy pitämään vaikka komeron kokoisessa. Siksi ehdoton no-no täältä ylipäätään millekään moskeijalle.
10
Kylänraitti / Vs: Pitäisikö Suomen liittyä Natoon?
« Uusin viesti kirjoittanut Porcius tänään kello 20:53:38 »
Kiltin Putinin takaama itsenäisyys tarkoittaa käytännössä että täällä huseeraisivat Wallininin ja Bäckmanin kaltaiset "isänmaanystävät".

Aika huvittavaa ajatella, että jos ei tee kuten Putin haluaa, tulee ryssä ja kävelee yli. Neuvostoliitto lähti helvettiin Afganistanista kun noin 15 000 ruumista tuli kotiin. Kauanko luulet Putinin porukan pysyvän vallassa jos muutamassa kuukaudessa Suomen rintamalta tulee kymmeniä tuhansia ruumiita? Luuletko Putinin olevan oikeasti niin tyhmä, että lähtisi oman hallintonsa kannalta itsetuhoiseen sotaan Suomea vastaan?

Jos Putinin hallinto on vielä sodan jälkeen pystyssä tilanne on tämä:
Suomi on vallattu helvetinmoisten tappioiden jälkeen. Länsimaat ovat laittaneet Venäjälle huomattavan kovat talouspakotteet. Ryssän talous sakkaa ja velkaa on kalliin sodan takia isot määrät. Suomen väestö ei tee yhteistyötä ja infra on tuhottu. Sissit jatkavat iskujaan miehitysjoukkoja vastaan. Miten Putin hyötyisi tällaisesta tilanteesta? Mikä motiivi Putinilla on viedä maansa tällaiseen tilanteeseen?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10