Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Perussuomalaisten EU-vaaliohjelma. Lukijana Riikka Purra.
https://open.spotify.com/episode/3wvCTmCWMtYbmZVz1uFIgG
2
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Augustus tänään kello 20:04:27 »
Täytyy toki aina muistaa ettei USAkaan ole pyhimyksiä. Tai omaa tietoa oikeasta. Muistelen CIAn hommeleita vallankaappausten juonimisessa jo kauan sitten. USalle ukr vs ryssä sopii mainiosti.. annetaan sopivasti kerrallaan aseita että sota pysyy tasapuolisena ja maksimoidaan ruumiskasat.

Mutta silti ennemmin US kuin ryssä.Tämä ei ole muuten mikään valinta. On loputtomasti muita vaihtoehtoja kuin US tai ryssät. Ei maailma ole kaksinapainen. Ukrainaa ja esim. Georgiaa ajetaan tuohon kaksinapaisuuteen ja puolensa valintaan.

Ihmisten olisi hyvä ymmärtää, että KAIKKI suurvallat on rikollisia entiteettejä ihmistä vastaan. Venäjä, Kiina, Yhdysvallat, Intia, Brasilia jne. Ihmisten pitäisi seistä omilla jaloillaan ja ymmärtää, että valtion ja yhteiskunnan tulisi olla ihmistä varten. Ei niin kuin Suomessa, jossa systeemiuskovainen kansa kuvittelee, että jokainen päivä pitää saada toimintansa hyväksyntä valtiolta, kunnalta tai niihin liittyviltä järjestöiltä.

Sosialismi ja globalismi ovat ihmiskunnan historian pahimmat syövät.  Siksi taas kerran soditaan.
En nyt tiedä tuosta viimeisen lauseen sosialimista tai globalismista, muuten kyllä hyvin kirjoitettu.

Maailmassa on sodittu vallasta paljon, ja Ukrainan-Venäjän sota ei muodosta mitään poikkeusta. Samaa vanhaa valtapoliittista kädenvääntöä, kuin aina ennenkin. Suomalaisille tai ns. lännelle se näyttäytyy jonain pyhänä sotana pahuutta vastaan, mutta valtaosalle planeettaa sota on vain samaa sotimista, josta muutkin kansat ovat kärsineet aikojen saatossa. Keskiverto meksikolainen näkee että käytännössä jotkut 10 000km päässä tapahtuvat maakuntarajakiistat ovat hänelle yhtä yhdentekeviä, kuin jotkut Pakistanin ja Intian kiistat rajasta, josta myös on sodittu.
3
Kylänraitti / Vs: Joseph Biden – Yhdysvaltain 46. presidentti 2021 →
« Uusin viesti kirjoittanut Lahti-Saloranta tänään kello 19:42:28 »
;D
Oikeastaan Joen suru on ymmärrettävää. George saattoi olla hänelle hyvinkin läheinen, Hunterin paras kaveri kun heillä oli vielä yhteinen harrastuskin.
4
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 19:38:01 »
Kun natsit ehdottivat 1930-luvun lopulla, että juutalaiset siirretään Madagascarin saarelle Afrikan itärannikon lähelle, niin juutalaisneuvosto oli ideaa vastaan
...
Ajatelkaa miten jännetteet olisivat kadonneet kun nämä olisivat ottaneet monikulttuurisen Madagascarin uudeksi kodikseen.

Sinä olet sitä mieltä, että olisi pitänyt kuunnella natseja ja viedä juutalaiset sinne missä pippuri kasvaa?

Juutalaisuskonnossa on käsite "luvattu maa". Jos Adolf "Heil" Hitler olisi lyönyt tästä kättä päälle Arabien ja Brittien kanssa, ja alkaneet jumalattomat yhden kansanryhmän deportaatiot kaukaiselle saarelle, niin Ibrahimi tavan juutalainen ei enää koskaan kaihoaisi Beetlehemiin tai Jerusalemiin, vaan viljelisi Durraa onnellisena puoliapinoiden (makit, titit) kanssa ja laulaisivat "ne tahtoo beibaa beibaa".

No, ainakaan ne eivät olisi euroviisuja sotkemassa ja kiusaisi meidän vasemmistoa.

Minkähän maan aitoihin se Kontula siinä tapauksessa konttaisi pihdeillä aukkoja?

Burman? Koreoiden DMZ?

-i-
5
Kylänraitti / Vs: Päätoimittajien kannanotto: Luotettavan median puolesta
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 19:28:22 »
Mikäli uutisiin on luottamusta, niin ainoastaan Israel tekee yksipuolisesti iskuja Israelin ja Gazan välillä. Eikä palestiinalaiset tee mitään muuta kuin puolustaudu hyökkäyksiä vastaan. Ilmeisesti Gazan väki on ainoastaan uhreja, eikä koskaan syyllisty mihinkään väkivaltaan Israelia vastaan.

Jos tarkkoja ollaan, niin median mukaan siellä on käynnissä kansanmurha. Eli paikalliset eivät edes puolustaudu tai sodi vastaan. Siellä seistään rivissä ja odotetaan pommia tai luotia, jos mediaan on uskominen.

-i-
6
Kylänraitti / Vs: The Great Reset
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 19:20:06 »
Lainaus
Unelected globalist technocrat, Bill Gates: "The issue of food systems and how with climate change, a lot of farmers aren't able to grow their crops, which is a tragedy for them. We'll talk about using innovation to absolutely solve that problem."

Globalist doublespeak translation: Due to our deliberate war on agriculture, a lot of farmers aren't able to grow their crops, which is a blessing for us because it allows us to replace traditional agriculture with insect farms and fake meat laboratories, in order to assume absolute control of the global food supply, under the guise of "saving the planet".

Tuosta doublespeak-tulkinnasta on kokonaan unohtunut GMO.

-i-
7
Kylänraitti / Vs: Joseph Biden – Yhdysvaltain 46. presidentti 2021 →
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 19:18:09 »
Lainaus
George Floyd should be alive. He deserved so much more

Niinpä. Jos senilix haluaa toiselle kierrokselle, juuri ja juuri Bideninvärisen poliisin hirvittävästä attentaatista hengissä selvinnyt George Floyd varapresidenttinä uudelleenvalinta olisi varma.

-i-
8
Kylänraitti / Vs: maailma kylässä on vahvasti suomalaisvastainen festivaali
« Uusin viesti kirjoittanut Lyyti tänään kello 19:09:49 »
On se persuus vain sellainen voima että pois ruskeat alta. Yksi persu saa lukumäärältään kenties satapäisen festivaaliväestön tuntemaan turvattomuutta..

Kysehän näissä turvallisissa tiloissa on vallankäyttö, kuten jo mainittukin. Hyvänä kakkosena tulee muiden kuin omien mielipiteiden kieltäminen. Tuo turvallisuuden tunnetta, kun tietää ettei oma ajattelu altistu julkiselle kritiikille ja voi höpötellä mitä milloinkin tuntuu, sekä rauhassa syytellä kiellettyjä mielipiteitä perusteetta. Kertoo kaiken ajatusten vakuuttavuudesta.
9
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut ämpee tänään kello 18:49:07 »

Ensin pitäisi lähteä siitä, että Israel noudattaa 6 päivän sodan rauhanehtoja.

Kaikkein ensimmäisimpänä pitäisi lähteä siitä, että sinä sivistäisit itseäsi edes välttävästi.

6 päivän sodan jälkeen, 1967, ei tullut minkäänlaista rauhaa vaan pelkkä aselepo eikä sitäkään kaikkien osallistujien kesken.
Ei siis minkäänlaisia rauhanehtoja !! Toivottavasti tajusit !

Hävinneet arabivaltiot pitivät sodan loppumisen jälkeen konfrenssin Khartumissa, jossa kokous päätti kolme asiaa josta kaikki osallistujat pitävät kiinni.
1) Ei rauhaa Israelin kanssa
2) Ei Israelin valtion tunnustamista
3) Ei neuvotteluita Israelin kanssa

Revi siinä sitten huumoria.
https://en.wikipedia.org/wiki/1967_Arab_League_summit
10
Kylänraitti / Vs: Päätoimittajien kannanotto: Luotettavan median puolesta
« Uusin viesti kirjoittanut Näkkileipä tänään kello 18:13:43 »
Mikäli uutisiin on luottamusta, niin ainoastaan Israel tekee yksipuolisesti iskuja Israelin ja Gazan välillä. Eikä palestiinalaiset tee mitään muuta kuin puolustaudu hyökkäyksiä vastaan. Ilmeisesti Gazan väki on ainoastaan uhreja, eikä koskaan syyllisty mihinkään väkivaltaan Israelia vastaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10