Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nyymi

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Viikko sitten presidenttitentissä (1:27:45-) Sauli Niinistö vielä viisasteli Laura Huhtasaarelle, että "vaikka meillä olis kuinka kiinni se raja, niin ihan samat ihmiset sieltä olisivat läpi tulleet", koska "kansainväliset sopimukset". Ei olisi, kuten tuo sisäministeriön raporttikin vahvistaa.

Mikä hyöty oli Ruotsille rajan sulkemisesta? Miten Ruotsi kykeni rikkomaan kansainvälisiä sopimuksia?

Tätä ei varmaan toimittaja ymmärtänyt kysyä. (Ei, en aio katsoa kyseistä tenttiä...)2
Lainaus
Massaliikehdinnän voisi aiheuttaa ydinkatastrofi lähellä Suomea, ilmaston ääri-ilmiöt tai Venäjän sisäinen poliittinen ja sotilaallinen kriisi. Myös laajamittainen alueellinen tai globaali poliittinen ja sotilaallinen kriisi voisivat johtaa turvapaikanhakijoiden laajaan tuloon.

Kehitysmaiden hillittömän väestönkasvun mainitseminen väkivyöryn mahdollisena syynä ei läpäise sopulin itsesensuuria...
3
Sopulin kannattaa tietenkin haastatella sellaista henkilöä, joka sanoo ne asiat, joita toimittaja ei itse kehtaa.

Lainaus
Talouden lisäksi asenteenmuutoksen taustalla on Näreen mukaan se, että ihmiset ovat ymmärtäneet Suomen väestön ikääntymisen. Työikäisten työssä käyvien veronmaksajien määrä vähenee, ja vanhuksia on paljon.

”Väestön vanhenemisesta on puhuttu pitkään. Ruotsissa väestönkasvu, joka on osaltaan tukenut talouskasvua, on maahanmuuton ansiosta ollut nopeaa”, Näre sanoo.

Ruotsin talous on kehittynyt viime vuosikymmenen ajan ripeästi.

Sosiologian apulaisprofessori Lena Näreen pätevyys esittää lausuntoja Ruotsin kansantaloudesta on vähintäänkin kyseenalainen. Asiaa olisi toki voinut kysyä Tino Sanandajilta tai lukea vaikka hänen kirjansa Massutmaning (ettekö te sopulijuntit osaa ruotsia?), mutta silloin hartaasti vaalitut uskomukset olisivat vaarantuneet...

Klassisessa bait-and-switch -hengessä kysymystason korkeakoulutettu, työsopimus taskussa Suomeen saapuva maahanmuuttaja vaihtuu toteutustason lukutaidottomaan, työllistymättömään, suvakeille suvaitsevia Pokémon-pisteitä tuottavaan somalisuurperheeseen.


4
Ulkomaat / Vs: 2017-07-22 VU: Köyhyys loppuisi, jos
« : 25.07.2017, 16:01:05 »
Kommenteissa huomautetaan myös, että tekstissä väläytetyt uhkakuvat esimerkiksi kantaväestön lisäverottamisesta ovat jo arkipäivää Euroopassa. Mielenkiintoinen on myös ingressin toteamus: "Yes, it would be disruptive. But the potential gains are so vast that objectors could be bribed to let it happen." Euroopan ja EU:n osaltahan näyttää tosiaan siltä, että päättäjät on lahjottu massamaahanmuuton kannattajiksi.

Steve Sailer "ehdottaa" pienimuotoista testiä valtioilla Uusi-Seelanti tai Israel (http://www.unz.com/isteve/open-borders-show-me-the-money/).

Sailerin lukija ehdottaa vielä pienimuotoisempaa kokeilua: koetta Caplanin kodilla ja Caplanilla itsellään.

5
Lillrank upottaa Draken, Söderlingin ja Mazzarellan statussignaloivan kumivenelaivaston kolmella laukauksella: https://www.hbl.fi/artikel/paul-lillranks-svar-till-drake-soderling-och-mazzarella/:

Lainaus

Yksityisetsivä johon viittasin on nimeltään Joakin P. Jonasson. Hän on julkaissut artikkeleitaan avpixlat.info-sivustolla. Kaikki tutkijakoulutuksen saaneet voivat arvioida hänen metodiensa luotettavuutta.

Keskustelussa on väitetty maahanmuuton olevan hyödyllistä (en god affär), erityisesti maissa joissa oma syntyvyys laskee. Siksi on itsestään selvää, että väitettä pitää tarkastella kriittisesti.

Globaalisti tarkastellen on kysyttävä onko humaania ottaa tänne turvapaikanhakijoita kustannustasolla, jolla voisi tarjota säädyllisen elintason ainakin 70 pakolaiselle lähialueella, samanaikaisesti kun paras mitä enemmistölle heistä voimme tarjota on ulkopuolisuus ja avustusriippuvuus.


Kiitos muuten Roopelle Höblän tarkkailusta.


6
Sipilä on tyypillinen uskovainen hölmö.

Tekopyhä, ahne kuin piru itse, tuomitsevainen ja valmis koska vaan uhraamaan ihan kenet vaan Jumalan nimeä huutaen, jos oma etu sitä vaatii.

Kuvottava tyyppi.

Muistaakseni erään uskonnon keskeinen henkilö ajoi rahainvaihtajat ulos temppelistä.

Sipilän (Saatanalle myydyn) kuolemattoman sielun onneksi verosuunnittelua ei kielletä kymmenessä käskyssä, muuten Juhan ja Minna-Maarian ikuisuusmatkaan voisi tulla pikku mutka.

7
Joopa joo. Ilmasto-ongelmien sijaan olisi kohtuullista alkaa puhumaan siitä todellisesta ongelmasta, joka on mainittua ilmasto-ongelmaa huomattavasti mittavampi ongelma. Ongelman nimi on väestöräjähdys!

Ei tarvitse kuin seurata Afrikan väestökehitystä muutaman viime vuosikymmenen ajalta, niin ymmärtää ilmasto-ongelman olevan lähinnä diipadaapaa väestöongelman rinnalla. Väestöongelma on mittava ongelma, vaikka ilmasto olisi kuinka optimaalinen tahansa. Väestöongelmasta tulee vertauskuvana mieleen lähinnä heinäsirkkaparvet ja niiden aikaansaannokset.

Jostain kumman syystä toimittajat eivät uutisoi YK:n väestöennusteita, joissa oletetaan Afrikan väkiluvun nousevan 4,5 miljardiin ennen vuosisadan loppua. Syntyvyyden rajoittaminen olisi tietenkin rasismia, nigeriläisen naisen keskimääräiset 7,6 lasta (toiveena 9) on otettava annettuna, mutta suomalaisilta on oikein vaatia lapsimäärän rajoittamista tai oikeastaan lapsettomuutta, koska se on eettisesti oikein.

Pravdan mielipidesivuilta tänään http://www.hs.fi/mielipide/art-2000005293101.html:

Lainaus
”Kauhistelun sijaan voisimme kysyä, miksi yhdenkään suomalaisen tarvitsisi lisääntyä”, kirjoittaa Johannes Lindeman mielipidekirjoituksessaan.

Johannes ei kuitenkaan ole tehnyt moraalisesti ja eettisesti oikeaa henkilökohtaista ratkaisua ja tehnyt itse tilaa muille.

8
Olisi mielenkiintoista tietää mitä muslimit itse ajattelevat valkoisen liberaalin suvaitsevaiston tavasta vaieta asiat kuoliaaksi poliittisen korrektiuden nimissä? Osa muhamettilaisista nauranee partaansa ja osa lienee yhtä klapil'  päähän lyötyjä kuin me muutkin.

Kiinalaisilla on ihan oma termi valkoiselle lipilaarille: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=baizuo (白左, bái zuǒ)

Lainaus
Baizuo (pronounced 'bye-tswaw') is a Chinese epithet meaning naive western educated person who advocated for peace and equality only to satisfy their own feeling of moral superiority. A baizuo only cares about topics such as immigration, minorities, LGBT and the environment; while being obsessed with political correctness to the extent that they import backwards Islamic values for the sake of multiculturalism.

不错!


9
Selitätkö miten nämä terroristi-iskut edistävät tuota islamisaatiota?

Jahas... Jälleen terrori-isku on tapahtunut ja Elcric on jälkimainingeissa tullut esittelemään infantiileja one-liner-kysymyksiään.

Hohhoijjaa. Nyt vain
[  ] Je Suis Lontoonsilta
[  ] Union Jack profiilikuvaan
[  ] Päivystävä dosentti lässyttämääm miten tämä vaikuttaa parlamenttivaalituloksiin
[  ] Pääministeriltä shokkitwitteriviesti
[  ] Päivystävä suvakki päivittelemään miten tämä voi lisätä pelättyä rasismia
[  ] Päivystävä radiotoimittaja tiedoittelemaan ettei pelolle saa antaa valtaa.
[  ] Päivystävä lehtitoimittaja kirjoittamaan että tekijät olivat kilttejä ja hyvätapaisia poikia joiden tekoa ei kukaan uskonut
[  ] Päivystävä poliisiviranomainen kertomaan miten hyvätapaisia polia oli seurattu, muttei heitä pidetty riskinä
[  ] ISIS kertomaan että meijän poikiahan ne oli
[  ] Lehdet vastaamaan että vitut ole. Näillä pojilla oli Mentaalis Problemaattis Rasismus-tauti, jolloin syyllinen on pubissa bitteriä hörppivä kaljuuntunut eläkepäiviä lähestynä Bill Newcastlesta.

Laitoin ruudut valmiilsi, niin Elric voi rastittaa mielen mukaan.

Minulta mitään varsinaisesti kysytty, mutta vastaan kuitenkin. Muslimiterrorismi edistää islamisaatiota, koska jokaisen iskun jälkeen moraalista ylemmyyttä uhkuva mediaetujoukko virittää itsensä entistäkin vahvempaan islamokiimaan, jossa rasismia on vähäisinkin Neuvostoliiton islamin ja sen seuraajien arvostelu. Frontlash ja CRIMESTOP. Rajat pidetään auki vaikka väkisin, koska muslimien maahanmuuton rajoittaminen radikalisoisi maltilliset muslimit ja sittenhän ne vasta alkaisivatkin tappaa.

Ajatus siitä, että toisen sukupolven maahanmuuttajaterroristi olisi syntynyt ensimmäisen sukupolven maahanmuuttajasta on toki niin absurdi, että sille pitää television viihdeohjelmassa hohottaa. Kaikkihan tietävät, että länsimainen taikapöly katkaisee Mendel-Muhammedin ketjun. Tallissa syntyminen tekee hevosen.

Se, että muslimiterroristit tappavat myös muslimeja kiinnostaa minua yhtä paljon kuin tieto siitä, että vain 30 % punkeista kantaa borrelioosia. Hiiat ja hunnit vihatkoon toisiaan jossain muualla kuin täällä.

Muslimi on muslimille susi, tai oikeammin sika. Se ei tarkoita sitä, että Suomestä pitäisi tehdä sikolätti.

10
Voisiko kuvat vastannut toimittaja olla piilonuiva, kun ei se kuvitukseksi valittu koepaperin osuuskaan kiitettävää osaamista huokunut?

Ei, kyllä toimittaja Nadia Paavola on niin suvakki kuin mahdollista. Sama juttu oli tietysti myös Köpi Karvosen lehdykässä.

Mutta kaikki ei ole huippuosaamista, vaan juttu piti harsia kasaan:

Lainaus
Haastattelutilanne on ilmeisesti hieman vaivaannuttava. Siksi osa tämän jutun sitaateista on peräisin opettaja Tarleena Kuorikosken Hassan Al-Juboorille tekemästä kirjallisesta haastattelusta.

11
Erik Hörstadius kirjoittaa 22.3.2017 ruotsalaisessa Affärsvärlden-lehdessä jutussaan Jag vill ha svar om invandrare och brott seuraavaa:

Lainaus
Maahanmuuttajat ja rikollisuus - haluan vastauksia

Erik Hörstadius 22.3.2017

Tino Sananjadi esittää menestyskirjassaan Massutmaning (Jättihaaste) erittäin huolestuttavia tulkintoja rikostilastoista. Hänen mukaansa maahanmuutto vaikuttaa tilastoihin merkittävästi enemmän kuin mitä nykyiset kriminologit väittävät. Rikollisuus on melko lailla vakio eikä siten riippuvainen maahanmuutosta, on heillä tapana väittää. Jos rikollisuus olisi riippuvainen maahanmuutosta, rikollisuuden pitäisi kasvaa.

Näin väite kutakuinkin esitetään - muodikkaan otsanrypistyksen kera kun tulee puhe jengiampumisista.

Logiikan pohja pettää. Ilman maahanmuuttoa rikollisuus olisi voinut vähentyä huomattavasti, johtuen kaikenlaisista syistä kuten paremmista autonlukoista aina vähempiin kantaruotsalaisiin kännitappeluihin.

Rikostilastot muistuttavat baarijuoppoa, joka etsii kadonnutta avainta katulyhdyn alta koska siellä on valoisaa, eikä sieltä mistä sen voisi todennäköisemmin löytää.

Poliisin aina vain heikompi rikostenselvitysprosentti - miten se vaikuttaa halukkuuteen tehdä rikosilmoitus? Kuinka moni poliisia vastaan tehdyistä hyökkäyksistä tilastoidaan? Entä kunniaväkivaltaan liittyvistä naisiin kohdistuvista uhkauksista? Kuinka moni yhä lisääntyvien paperittomien tekemistä tai heihin kohdistuvista rikoksista? Mittausongelmat kehottavat nöyryyteen.

Kun aiheeseen syvennyttäessä kohdataan ne seikat joita ei voida selittää pois, otetaan käyttöön patenttivastaukset.

Sosioekonominen:

Koska maahanmuuttajat ovat osattomia ja koska sosioekonominen osattomuus aiheuttaa rikollisuutta, on väärin sanoa heidän rikollisuutensa liittyvän maahanmuuttoon. Sen sijaan heidän rikollisuutensa tulee nähdä luokkariippuvaisena ja korjata sosiaalityöllä ja sosiaalisilla panostuksilla.

On aika heittää tämä usein toistettu väite roskakoriin. Ei siksi että se antaa väärän todistuksen sosiaalipolitiikasta vaan siksi että väite on manipuloiva; ihmisiä sumutetaan. Ihmiset ovat huolestuneita varsinaisesta rikollisuudesta, heitä ei lohduta ryöstäjän köyhyys tai syrjittyys. Tietty sosiaalinen dysfunktio (rikollisuus) ei maistu paremmalta siksi, että sen voi yhdistää toiseen dysfunktioon (puutteellinen kotoutuminen).

Väite on sitäpaitsi väärä. Kun BRÅ julkaisi raporttinsa, yliedustus ei poistunut vaikka sosioekonomiset erot otettiin huomioon. Samanlaisia tuloksia on saatu Tanskasta, jonka viranomaisten ylläpitämä rikollisuusindeksi osoittaa tiettyjen ryhmien suurta yliedustusta sosioekonomisten luokkien sisällä.

Kyseinen indeksi muistuttaa, että joskus maahanmuuttajien ja rikollisuuden karkea luokittelu peittää enemmän kuin paljastaa. Kansalaisten tiedonhaluun vastaavan tilastotiedon täytyy olla hienojakoisempaa.

Osittain siksi, että rikollisuuden tyyppejä arvotetaan eri tavalla. Raiskaus on vakavampi asia kuin luottokorttipetos. Osittain siksi, että viime aikana esillä olleen maahanmuuton profiili on jotain muuta kuin - sanotaan nyt vaikka - intialaisen tietokoneinsinöörin.

Mutta tällaista tilastotietoa ei meille anneta. Hallitus on viitannut kintaalla vaatimuksille uudesta BRÅ-raportista. Ilmeisesti meidän pitää vain arvailla. Tai sitten lukea aikaisempia BRÅ-raportteja; maahanmuuttoministeri Morgan Johansson on itse sanonut että niistä saa riittävän tarkan kuvan.

No, sanasta miestä. Vuoden 1996 raportti "Maahanmuuttajien ja maahanmuuttajien lasten rikollisuus" näyttää valtavia yliedustuksia. Esimerkiksi raiskaukset: sukupuoli- ja ikävakioitu osuus ruotsalaisista raiskaajista 1985 - 1989: 0,2 promillea. Vastaava luku pohjoisafrikkalaisille (Algeria, Libya, Tunisia, Marokko): 4,6 promillea. Enemmän kuin kaksikymmenkertainen "yliedustus".

Nämäkö ovat vallitsevat tosiasiat, Morgan? Siinä tapauksessa miten yhdistät ne kansallisen turvallisuustutkimuksen (Nationella Trygghetsundersökningen) antamiin tietoihin seksuaalirikosten määrän voimakkaasta kasvusta? Ja tämä ennen kuin suurin osa pakolaiskriisin turvapaikanhakijoista on päässyt pois vastaanottokeskuksista? Kuulisin mielelläni järkeilyäsi asian suhteen.

Epämiellyttävien tilastojen pimittäminen ei ole tie tulevaisuuteen. Silloin rasisteista tulee totuudenpuhujia ja vallanpitäjistä valehtelijoita.

Se on mielipuolinen ja hengenvaarallinen suunta faktaresistenssin aikana.

PS. Näin fiksusti BRÅ ilmaisi asian vuoden 2005 raportin esipuheessa: "BRÅ on arvioinut, että tosiasioihin perustuva arvio ruotsalaisten ja maahanmuuttajien rikollisuudesta on parempi kuin arvauksiin ja henkilökohtaisiin käsityksiin perustuva. Tiedon puute ulkomailla syntyneiden ja heidän lastensa rikollisuudesta helpottaa myyttien syntyä ja vahvistumista. Jos rikostilastot osoittavat huomattavan korkeita lukuja joidenkin ulkomailla syntyneiden ryhmien suhteen eivät ongelmat katoa niistä vaikenemalla."


12
Toimittaja Katja Ihatsu-Göbbels kirjoitti 13.3.2017 oululaisessa sanomalehti Kalevassa mm. seuraavaa:

Lainaus
Rajoja kiinni vaativalla Wildersillä ei ole kannatusta monikulttuurisessa Amsterdamissa.

Amsterdamin yliopiston kampusalueella eväitään syövät sosiologiopiskelijat Nordine Bendriss ja Francien van Steijn eivät tunne ketään, joka äänestäisi PVV:tä.

ja

Lainaus
18-vuotias Bendriss pääsee myös äänestämään ensimmäistä kertaa.

Hän epäröi vielä, äänestäisikö vihreitä (Groen Links), joilla on neljä paikkaa vai jotain muuta puoluetta.

Wildersin kannattajia pitää toki etsiä aivan vihervasemmistolaisen kuplan ytimestä.

13

Lainaus
Myös Ruotsin ulkoasiainministeriö oikoo raportissaan virheellisiä spekulaatiota lisääntyneen rikollisuuden, muslimeiden ja maahanmuuton yhteydestä ja korostaa, ettei asiasta ole näyttöä. Raportin mukaan valtaosa maassa oleskelevista ulkomaalaistaustaisista ei ole syyllistynyt yhteenkään rikokseen.

No mutta sehän on hienoa. 51% ei tee rikoksia, joten valtaosa ei ole syyllistynyt yhteenkään rikokseen. Mitenkäs käy, jos kaikkien ulkomaalaistaustaisten sijaan tutkitaan pelkästään huma-taustaisia maahanmuuttajia? Ja mitenkäs sitten tuo suhteellinen edustus rikostilastoissa? Ai niin, sitähän ei Ruotsissa tilastoida. Kätevää. Ei tutkita koko aihetta -> ei näyttöä. Strutsikin työntää päänsä hiekkaan kojootin uhatessa. Pakkohan sen saman strategian on toimia muuallakin?  :roll:

Kaikki paatuneimmatkin rikolliset ovat ainakin 51 % ajasta tekemättä ainuttakaan rikosta ja enintään 49 % ajasta rikollisissa puuhissa ja eikä niistäkään kaikki ole aina vakavia rikoksia. Joten missä on ongelma? Sitä paitsi valtaosa rikollisista on kuitenkin han-rikollisia.

14
Niin siis millä meriitillä Sunnivaa pidetään asiantuntijana?

Samalla perusteella kuin maanis-depressiivinen viihdekirjailija ja juoppo elokuvaohjaaja ovat maahanmuuttopolitiikan arvostettuja asiantuntijoita.

15
Kotimaa / 2017-02-20 Kaleva: Sikamaista kohtelua
« : 22.02.2017, 20:11:59 »
Oululainen sanomalehti Kaleva jatkaa laittoman maahanmuuton propagoimista Tomi Hinkkasen voimin. Hinkkanen on uusi tuttavuus, ilmeisesti tarkoitettu Trumpin voitosta masentuneen Minna Kurjen tuuraajaksi. Kaleva käyttää perinteistä juttu - kommentti -formaattia, jossa sama toimittaja kirjoittaa ensin "objektiivisen" lähes koko aukeaman jutun ja sitten kommentin, jossa voi vapaasti moraalisäteillä ja statussignaloida vertaisryhmälleen. Molemmissa jutuissa on tietenkin pärstäkuva.

Noh, asiaan:

Lainaus
Kaleva 20.2.2017 sivu K1 17

Sikamaista kohtelua

Tomi Hinkkanen

Kommentti

Tapa, jolla presidentti Donald Trump kohtelee luvattomia siirtolaisia on törkeä. ICE-agenttien iskut ovat kuin suoraan totalitaarisesta poliisivaltiosta.

Osa kiinniotetuista on rikollisia, mutta joukossa on myös lainkuuliaisia ihmisiä. Ja "rikoksen" mittapuu Trumpin kaudella on väljä.


Maassa laittomasti oleskeleva ei ole lainkuuliainen, määritelmän mukaan.

Lainaus
Guadalupe Garcia De Ravosin kohdalla sellaiseksi riitti työskentely toisen henkilön nimissä. Nainen on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuotta. Viime viikolla kahden lapsen äiti karkotettiin Meksikoon perheen jäädessä Arizonaan.

Naisen nimi on Guadalupe Garcia de Rayos. Hän istui kolme kuukautta vankilassa henkilöllisyyden väärentämisestä. Yhdysvaltalaisen tuomarin mielestä mikään syy ei puoltanut naisen maassaoloa, kaikki valitusasteet oli käytetty.

Lainaus
Rysään on jäänyt myös ainakin kaksi Daca-asetuksen suojeluksessa ollutta nuorta. Ratsiat ovat aiheuttaneet paniikin siirtolaisten keskuudessa.

Luvattomat joutaakin karkottaa, sanovat monet Trumpin äänestäjät. Heistä valtaosa asuu vähäisen siirtolaisuuden alueilla, eikä ymmärrä tilannetta.

Paperittomatkin siirtolaiset ovat suuresti hyödyttäneet Yhdysvaltoja tekemällä töitä, joita amerikkalaiset eivät suostu tekemään.


Jobs American just won't doTM on klassikko. Kalifornialainen valkosipulinviljelijä ratkaisi ongelman nostamalla palkkoja: http://www.unz.com/isteve/youll-never-guess-how-this-silicon-valley-farm-solved-its-labor-problem/.

Lainaus
On tekopyhää vaatia karkottamista tilanteessa, jossa Yhdysvallat kyllä ottaa vastaan siirtolaisen työpanoksen, muttei halua osoittaa laillista tietä maahan.

Yhdysvallat ei laittoman siirtolaisen työpanosta halunnut, vaan jokin työnantaja, joka halusi mahdollisimman halpaa työvoimaa ja ulkoistaa kustannukset yhteiskunnan vastuulle. Maahan oli koko ajan käytettävissä laillinen tie.

Lainaus
Karkotukset aiheuttavat suunnatonta tuskaa ja repivät perheitä hajalle.

Mutta tuska ei ollut niin suunnaton, että Garcia de Rayosin aviomies (myös maassa laittomasti) tai lapset olisivat halunneet lähteä mukaan.

16
Miksi tätä nerokasta systeemiä ei sitten kyetä soveltamaan matuun? Toisaalta näin kantiksena näen tässä epäoikeudenmukaisuuden, matu saa palkatun työn ilman varsinaista todistetta osaamisestaan ja ollaan jopa aidosti huolissan työllistymisestä. Kantikselle on tarjolla koppia ja kyttäystä, työt ovat vastikkeellisia velvollisuuksia ilman palkkaa.
Olisin valmis kaarnavenekursille, voisin virnuilla Slushissa. Miksi en kelpaa?

Siksi, että sinun edustamasi (etninen) ryhmä ei radikalisoidu vaan sitä voi kyykyttää loputtomasti. Matun ryhmä on demonstroinut tappohalujaan ja -kykyjään useaan kertaan.

Jos niitä ei työllistetä, ne tappaa meidät.

17
Lainaus
HS-gallup: Poliisiin ja armeijaan luotetaan, luotto EU:hun romahti

Olenko jotenkin tyhmä (kysymys on retorinen, olenhan rasistit), mutta minä luen Hesarin jutun yhteydessä olevaa graafia niin, että luottamus EU:ta kohtaan on kasvanut?

Jos taas luen oikein, millainen johtopäätös tästä tulisi tehdä median luotettavuutta ajatellen?

Hommaforumia valvova Hesarin sopuli heräsi:

Lainaus
Oikaisu 4.2 kello 11.50: Alkuperäisessä jutussa oli tarkasteltu vuoden 2005 World Values Surveyn (WVS) ja tuoreen HS-gallupin EU-luottamusta koskevia lukuja väärin päin. Siinä esitettiin vuoden 2005 luvut uusina lukuina ja vuoden 2016 luvut vuoden 2005 tietoina. Uutisen ohessa olevassa grafiikassa luvut ovat oikein.

18
Kaleva 31.1.2017 on lähes hysteerinen, pääkirjoituksessa http://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjoitukset/trumpin-aseena-on-pelko/750372/ Karvonen kirjoittaa mm.

Lainaus
Muutamat yhdysvaltalaisviestimet ovat nyt kiinnittäneet huomiota siihen, että Trumpin listalla taas ei ole niitä Lähi-idän maita, joissa hänellä itsellään on liiketoimintaa.

Kummasti Obama osasi valita listalleen juuri ne maat, joissa Trumpilla ei ole liiketoimintaa.

Lainaus
Yhdysvalloissa Trumpin päätökset ovat antaneet uutta elinvoimaa Trumpin arvostelijoille, joiden protestit varmasti jatkuvat. Perusteltu näkemys on, että maahantulokielloillaan presidentti itse vauhdittaa islamilaista terrorismia.

"Jos niitä ei päästetä sisään, ne radikalisoituu ja tappaa meidät."

Lainaus
Muun maailman johtajien ei pidä enää seurata Trumpin toimia vaieten. On erinomaista, että presidentti Sauli Niinistö otti julkisesti kantaa maanantaina. Hän totesi yksiselitteisesti, että ihmisten leimaaminen syntyperän tai kansallisuuden mukaan on väärin.

Sauli onkin puhunut suu vaahdossa niitä muslimienemmistöisiä maita vastaan, jotka eivät päästä Israelin kansalaisia tai Israelin leimaa passissaan kantavia maahan.

Eipä vähä mitään, Samassa lehdessä Seppo Ylönen pystyy "analysoimaan" bännättyjä maita mainitsematta kertaakaan, mistä lista on peräisin. Kysyy sentään retorisesti "Miten presidentti Donald Trump valitsi mainitut seitsemän muslimimaata, joiden kansalaisille hän antoi porttikiellon?" Vastausta ei Seppo löydä.

Peukalo Matti Posio kirjoittaa "kolumnissaan":

Lainaus
Republikaanipuolueen moraalinen auktoriteetti, senaattori John McCain puhui maanantaina itse aiheutetusta haavasta terrorismin vastaisessa taistelussa.

ja

Lainaus
Mikään ei radikalisoi yhtä tehokkaasti kuin epäoikeudenmukaisuuden tunne.

"Ne tappaa meidät, jos niitä ei päästetä sisään."

Reuters, STT, AFP kertoo lehden mukaan:

Lainaus
Verkkoyhtiö Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri tyrmää koko henkilöstölle lähettämässään viestissä Trumpin määräämät maahantulokiellot.

Sähköpostitse tällaista viestiä ei ole tullut. Mutta kiva tietää, että Nokian toimitiloihin pääsee kuka tahansa juomaan sumppia (on muuten saatanan pahaa) vartijoiden häiritsemättä.

Sokerina pohjalla oli kuitenkin eräs Iltalehden juttu (jota en nyt enää löydä), jossa toimittaja vertasi maahantulokieltoa rekka-autojen kieltämiseen, huomaamatta ollenkaan viittausta Nizzan rantakatuun...

19
Oululainen sanomalehti Kaleva kirjoitti tiistaina 17.1.2017 irakilaisten salakuljetusoikeudenkäynnistä mm. seuraavaa:

Lainaus
Kuudesta syytetystä viisi tuotiin oikeuteen vankeudesta vartijoiden saattamana. Syytteessä on myös yhden syytetyn irakilaisvaimo, mutta hän ei saapunut oikeuteen.
 
- Kaikki mitä haluatte sanoa hänelle, voitte sanoa minulle. Meidän kulttuurissamme naisella ei ole mitään roolia eikä päätösvaltaa, minä vastaan asioista, aviomies ohjeisti oikeutta.

Tytti Tuppuraisen kaavailemasta uudesta Suomesta tulee hieno!

20
Sveitsiläislehti kertoo Junckerin väärien viestien (Falschmeldungen) vastustushankkeesta. Juncker peesaa täysimääräisesti Merkelin ja tämän hallituksen linjaa. Falschmeldung* tulee olemaan median kautta syötettävän propagandan avain- ja koodisana ensi vuonna.

Miten minulle tulee mieleen Neuvostoliiton aikoinaan harrastama radiohäirintä? Tarkoitushan oli sama: väärien viestien vastustaminen.

21
Lainaus
– Turvapaikan saaneet sopeutuvat Lapualle, mutta Lapualla ei sopeuduta heihin, Surma-aho tiivistää.

Veikkaan että tuolla lausunnolla Suomen tämänhetkisessä sananvapaus-sananvastuutilassa joutuu oikeuteen. On satavarmasti kansanryhmää vastaan kiihottamista jos sanoo ettei sopeudu.

Jo pelkästään nimellä "Surma-aho" saa syytteen (ja tuomion) kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

22
Toimittaja Eero Mäntymaa Yleisradiolta taisi juuri tv-uutisissa ujuttaa panoksensa  "The Älyllinen Epärehellisyys of 2016" -kilpailuun:

"Äärioikeistolainen 612 -kulkue Hietaniemeen....onko asianmukaista että poliisi suojaa kansallissosialistien marsseja"

Nyt tiedetään mikä on valemedia. Tiedetään myös mikä on sananvapautta puolustava media (vrt. case Sipilä ja pressiklubi).

Omasta puolestani natsit painukoot v.....n täältä, mutta samalla ovenavauksella myös tietoisesti valehtelevat toimittajat.

Tuo on kyllä erittäin paksua jöötiä. 3000 ihmistä, joista ehkä muutamalla on jotain tekemistä kansallissosialistien kanssa. Mäntymaan pitäisi saada kenkää tuollaisesta uutisoinnista.

Vrt. Tutteli Tiivola ja "Vietnamin sota päättyi demokratian voittoon".

23
Täysin valkea lakana, mutta valmis leikkausviiva kaula-aukolle ja paketin tukipahvista voi kääräistä Hennala-tötsän.

Ei täysin valkea, vaan sama idea käyttäen Tom of Finland -aiheista lakanaa. Jos Hennalan kaapumiehellä olisi ollut enemmän älliä, olisimme saaneet ihastella median kognitiivista dissonanssia...

24
Päivän paperikalevassa oli pikku-uutinen, jonka mukaan Haukiputaan uimahallissa naistenpuolella hillunut matu on valittanut tuomiostaan, joka oli muistaakseni 180 euron sakko, hovioikeuteen. Uutista ei löydy kaikille avoimesta nettikalevasta.
Voisiko joku ystävällisesti laittaa uutisesta kuvan tai kuvakaappauksen tähän, kiitos.

Se oli varmaankin oheinen uutinen.

25
Tupa / RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« : 23.09.2016, 23:11:23 »
Think Tank -ryhmässä tehdään nyt puhdistuksia soluttautujista ja aatteelle vihamielisistä aineksista, joten jokaisen on esittäydyttävä ketjussa ja muut poistetaan pian. Kävin läpi tuon esittelyketjun, jossa vajaa sata kommenttia. Keräsin tähän luettelon ihmisten itsensä esittelyistä sopivasti lyhentäen niistä vuolaan maailmantuskan ja muun lepertelyn pääosin pois, koska pituus olisi muuten toista luokkaa. Jos nämä jaksaa lukea tai kursorisesti silmäillä, saa niistä jonkinlaisen kuvan, millainen porukka näiden aiheiden parissa puuhastelee. Yllätys ei varmasti ole, että naisten ja miesten suhde ryhmässä on tämän ketjun perusteella: 78-7.

Näistä todisteluista tulee mieleeni Kiinan kulttuurivallankumous ja velvollisuus esittää itsekritiikkiä, todistaa olevansa kunnon kommunisti. Onko niin, että on olemassa "Kondratjevin 40-vuotinen kahjosykli"; natsit 1930-luvulla, taistolaiset 1970-luvulla ja lopulta suvakit 2010-luvulla?

Lainaus
Esittelyt:
NAINEN:"Olen vanhan ajan feministi, jolle ihmisoikeudet ovat tärkeimpiä arvoja maailmassa. Olen taistelija, en mikään kiltti tyttö."

Islamilainen naiskäsitys lienee "vanhan ajan feministille" erityisen läheinen.

Lainaus
NAINEN:"Olen viime syksystä alkaen toiminut vapaaehtoisena Otaniemessä, lähinnä opettamassa Suomen kieltä."

Toivottavasti tämä Suomen kieli oli ruotsi.

Lainaus
NAINEN:"Monikulttuurisen perheen äitinä erittäin ahdistunut ja huolestunut yhteiskuntamme nykyisestä ilmapiiristä. Surullinen, koska tämä Suomi ei ole minun Suomeni."

No shit? Ymmärrän erinomaisesti, ei tämä ole minunkaan Suomeni enää. Siinä vaiheessa kun kainuulaiset työttömät kehitysmaiden ylijäämäväestö radikalisoituu en usko ilmapiirin ainakaan paranevan.

Thorstein Veblen olisi tästä statussignaloivasta havaintoaineistosta mielissään.

26
Yksikin hieman asiaan perehtynyt, rehellinen toimittaja voisi repiä Orvon - tuon impotentin kääpiön - kappaleiksi. Näin ei kuitenkaan koskaan käy. Kukaan ei edes yritä.

Tästä voimmekin ketterästi päätellä, että rehellisiä toimittajia ei yksinkertaisesti ole. Elämme loputtomassa Naapurineljänneksen ja Näin naapurissa -ohjelmien maailmassa, johon pumpataan Jari Tervon pierua.


27
Tupa / RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« : 17.09.2016, 19:23:50 »
Muslimit ovat tottuneet tekemään työtä, monenlaisia töitä henkensä pitimiksi. Heidän lähtömaissaan ei ole sellaista sosiaaliturvajärjestelmää kuin meillä

"Build it and they will come."

28
YLE uutiset: Yksittäistapaus.

-ei kerro mitään systeemistä
-ei kerro mitään vastaanottokeskuksesta
-tämähän ei tapahtunut vastaanottokeskuksessa
-muuta lässynlässyä

-i-

Oon vähän pettynyt. Eikö tosiaan mainittu, että kyllähän suomalaisetkin?

No oikeastaan kyllä, nimittäin Iltalehdessä: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091222299332_uu.shtml

Lainaus
Otanmäessä 25 vuotta asunut, paikkakunnalta sittemmin pois muuttanut mies pelkää tapauksen johtavan yhteenottoihin paikallisten ja turvapaikanhakijoiden välillä.

- Äkkiä Otanmäessä käy niin, tämä on pieni paikkakunta, missä kaikki tuntevat toisensa.

Miehen mukaan Otanmäessä on sattunut ennenkin ikäviä asioita.

- Olen saanut itsekin aikoinaan syyttä suotta puukosta. Tämä on ollut Suomen väkivaltaisin paikka asukaslukuun nähden, hän väittää.

Otanmäessä turvapaikkahuijareihin on vahingossa hierottu vääränlaista, paikallista, väkivaltaista taikapölyä.

29
Tupa / RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« : 09.09.2016, 21:02:04 »
Lainaus käyttäjältä: Rasmus

Story: Amer Al Shiblavi 2016
Picture: Sira Moksi
Translation: Yrjö Mikkonen

Olen pahoillani, poikani

(snip)


Härskin narsistinen kirjoitus. Kaveri ei kirjoita kuin itsestään, miten hän päätti lähteä murhan, kuoleman ja tuhon maasta jättäen poikansa sinne ja sitten kehtaa kirjoittaa, miten hän saa voimaa pojaltaan. Sairasta.

Huomatkaa, että kääntäjänä on oululaisen sanomalehti Kalevan yleisönosastossa riehuva Yrjö "George" Mikkonen, käsitteellisyystutkija, FT par excellence.

Mikkosen klassikoihin kuuluu Kalevan halukkaasti julkaisema, raiskauksia vähättelevä yleisönosastokirjoitus.

30
Kiinalaisia ja intialaisia on tosi paljon. Afrikka on harvimmin asuttu maanosa. Toisaalta siellä on nyt suuri väestönkasvu.

Miksi "harva asutus" on argumentti ja minkä puolesta? Afrikkalaisia on käytännössä yhtä paljon kuin kiinalaisia tai intialaisia. YK:n mukaan vuonna 2015 väkiluvut olivat seuraavat (miljoonaa):

Kiina1 376
Intia1 311
Afrikka1 186

Eikä tässä vielä kaikki: YK:n ennusteen mukaan Afrikan väkiluku ennen vuosisadan loppua on yli neljä miljardia.