Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nyymi

Sivuja: [1] 2 3 ... 18
1
Nyt on ainakin todistetusti nähty, että meillä on keskuudessamme useita tahoja, jotka ovat osana ongelmaa. Täysin moraaliton ja valheella ratsastava vasemmisto. Sille varauksetta tukensa antava "alpakkajournalismi". Eikä vähäisimpänä ihmiset, jotka eivät osaa täysin läpinäkyvästä sumutuksesta huolimatta nähdä sumun läpi.

Onko alpakkajournalismia harrastava toimittaja alpakkasopuli?

2
Noh, jopa Radio Classic kertoi "612-äärijärjestöstä". Mua vaan kauheasti ihmetyttää ns. vastamielenosoittajien poliittinen koostumus, ettei sieltä nyt vaan löytyisi äärivasemmistolaisesti "profiloitunutta" porukkaa.

Vanhana "neuvostokasvattina" Hesarin propaganda ja damage control herättää lähinnä sääliä. Luulisi toimittajalla olevan sen verran älyä, ettei Twitterissä julista poliittista äärisanomaansa, ainakaan jos haluaa esiintyä tolkullisena, enemmistöön kuuluvana keskustelijana. Mutta tarve signaloida omalle vertaisryhmälle ja halu kerätä matalalla roikkuvia, suvaitsevaisia Pokémon-pisteitä sokeuttaa strategisen silmän. Kas kun suvaitsevaisilla Pokémon-pisteillä on samanlainen puoliintumisaika kuin radioaktiivisilla hiukkasilla.

 

3
Viikko sitten presidenttitentissä (1:27:45-) Sauli Niinistö vielä viisasteli Laura Huhtasaarelle, että "vaikka meillä olis kuinka kiinni se raja, niin ihan samat ihmiset sieltä olisivat läpi tulleet", koska "kansainväliset sopimukset". Ei olisi, kuten tuo sisäministeriön raporttikin vahvistaa.

Mikä hyöty oli Ruotsille rajan sulkemisesta? Miten Ruotsi kykeni rikkomaan kansainvälisiä sopimuksia?

Tätä ei varmaan toimittaja ymmärtänyt kysyä. (Ei, en aio katsoa kyseistä tenttiä...)4
Lainaus
Massaliikehdinnän voisi aiheuttaa ydinkatastrofi lähellä Suomea, ilmaston ääri-ilmiöt tai Venäjän sisäinen poliittinen ja sotilaallinen kriisi. Myös laajamittainen alueellinen tai globaali poliittinen ja sotilaallinen kriisi voisivat johtaa turvapaikanhakijoiden laajaan tuloon.

Kehitysmaiden hillittömän väestönkasvun mainitseminen väkivyöryn mahdollisena syynä ei läpäise sopulin itsesensuuria...
5
Sopulin kannattaa tietenkin haastatella sellaista henkilöä, joka sanoo ne asiat, joita toimittaja ei itse kehtaa.

Lainaus
Talouden lisäksi asenteenmuutoksen taustalla on Näreen mukaan se, että ihmiset ovat ymmärtäneet Suomen väestön ikääntymisen. Työikäisten työssä käyvien veronmaksajien määrä vähenee, ja vanhuksia on paljon.

”Väestön vanhenemisesta on puhuttu pitkään. Ruotsissa väestönkasvu, joka on osaltaan tukenut talouskasvua, on maahanmuuton ansiosta ollut nopeaa”, Näre sanoo.

Ruotsin talous on kehittynyt viime vuosikymmenen ajan ripeästi.

Sosiologian apulaisprofessori Lena Näreen pätevyys esittää lausuntoja Ruotsin kansantaloudesta on vähintäänkin kyseenalainen. Asiaa olisi toki voinut kysyä Tino Sanandajilta tai lukea vaikka hänen kirjansa Massutmaning (ettekö te sopulijuntit osaa ruotsia?), mutta silloin hartaasti vaalitut uskomukset olisivat vaarantuneet...

Klassisessa bait-and-switch -hengessä kysymystason korkeakoulutettu, työsopimus taskussa Suomeen saapuva maahanmuuttaja vaihtuu toteutustason lukutaidottomaan, työllistymättömään, suvakeille suvaitsevia Pokémon-pisteitä tuottavaan somalisuurperheeseen.


6
Hesari yrittää ajaa uutta hulluutta uuvattihallituksella:

Siirtolaiskriisi vaatii kunnon ratkaisuja
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005308382.html

Oululainen sanomalehti Kaleva säestää (ehkä sovitusti?) http://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjoitukset/uutta-otetta-keskusteluun/766501/.

Lainaus
Kotimaassa hallitus on puolestaan tehnyt toimia, joilla vetovoimatekijöitä yritetään hillitä. Pakolaiskiintiön kasvattaminen voi nykyisessä tilanteessa olla kuitenkin välttämätöntä.
Pakolaiskeskustelun rinnalle tarvittaisiin kiihkotonta analyysia omaehtoisesta ja aktiivisesta siirtolais- eli maahanmuuttopolitiikasta.

Minkä takia kiintiön kasvattaminen on välttämätöntä? Kaleva ei kerro. Mitään vaikutusta sillä ei ole ongelman alkusyyhyn.

Lainaus
Pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ei juurikaan voi valita, mutta maahanmuuttopolitiikalla voidaan määritellä, minkälaisia uussuomalaisia tänne halutaan. Aktiivinen maahanmuuttopolitiikka olisi myös keino lisätä laillisia reittejä.

Tänne halutaan sellaisia maahanmuuttajia, joilla on työpaikka jo tänne tullessaan, mielellään vieläpä niin että Suomesta ei tähän työpaikkaa löydy vastaavantasoista tekijää. Muita "laillisia reittejä" ei tarvita.

Lainaus
Megatrendin olemassaoloon kannattaa varautua hyvissä ajoin. Silmien sulkeminen vaikeaksi koetulta asialta on tosiasioiden kieltämistä, sillä tulijoiden määrä kasvaa vääjäämättä.

Vaihtoehtoina on joko itsemurhan tekeminen hitaasti tai itsemurhan tekeminen nopeasti. Houkutteleva tulevaisuudenkuva.

Lainaus
Toimivasta siirtolaispolitiikasta ei näy merkkejä, ellei sellaisena pidetä kolmansista maista tulevien työntekijöiden tarveharkintaa. Tarveharkinnan poistaminen on osoittautunut herkäksi asiaksi  ja sen höllentämisessä on edetty vain varovaisin askelin.

Toimivan siirtolaispolitiikan merkki on tarveharkinta mutta sen poistaminen on toivottavaa?

Samassa lehdessä Lea Peuhkuri kirjoittaa jutussaan "Saharasta on tullut siirtolaisten hautapaikka" Saharan eteläpuolisen Afrikan muuttoliikkeestä Eurooppaan. Muuttoliikkeen alkusyy on Peuhkurille suuri arvoitus, sanoja "syntyvyys", "väestönkasvu" tai "ylikansoitus" on turha jutusta etsiä.

Lähimmäksi alkusyytä Peuhkuri pääsee tässä:
Lainaus
Niger on maailman köyhimpiä ja vähiten kehittyneitä maita, jonka Ranskasta itsenäistymisen jälkeistä aikaa vuodesta 1960 on luonnehtinut poliittinen epävakaus toistuvine vallankaappauksineen.

Nyt nigeriläiset kärsivät kuivuudesta, ja ruoan riittäminen kaikille on kamppailua.

Nigeriläisen keskimääräinen ikä on 17,3 vuotta ja nigeriläisnaisella on keskimäärin 7,6 lasta.

7
Perussuomalaiset / Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« : 29.07.2017, 11:51:19 »
http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kotimaa/perussuomalaisten-puhdistus-voi-osoittautua-vaikeaksi-jos-kentalla-kytee-laajempi-kapina/ (28.7.2017)

Oululaisessa sanomalehti Kalevassa oli 29.7.2017 paperiversiossa lähes sama Henripekka Kallion juttu, muutamia lauseita oli muotoiltu toisin. En löydä verkkolinkkiä tähän hätään.

Mielenkiintoista asiassa oli se, että jutusta oli samassa lehdessä peräti kaksi eri versiota, toisessa lisänä kuva plus laatikko tekstiä.

8
Ulkomaat / Vs: 2017-07-22 VU: Köyhyys loppuisi, jos
« : 25.07.2017, 16:01:05 »
Kommenteissa huomautetaan myös, että tekstissä väläytetyt uhkakuvat esimerkiksi kantaväestön lisäverottamisesta ovat jo arkipäivää Euroopassa. Mielenkiintoinen on myös ingressin toteamus: "Yes, it would be disruptive. But the potential gains are so vast that objectors could be bribed to let it happen." Euroopan ja EU:n osaltahan näyttää tosiaan siltä, että päättäjät on lahjottu massamaahanmuuton kannattajiksi.

Steve Sailer "ehdottaa" pienimuotoista testiä valtioilla Uusi-Seelanti tai Israel (http://www.unz.com/isteve/open-borders-show-me-the-money/).

Sailerin lukija ehdottaa vielä pienimuotoisempaa kokeilua: koetta Caplanin kodilla ja Caplanilla itsellään.

9
Tässä jutussa ei sinällään mitään ihmeellistä, mutta onpahan vaan usual suspects kokoutuneet tekemään tikusta asiaa.

Mikä vitsi muuttuu selittämällä hauskemmaksi? Onko Saara Särmä erityisen tunnettu huumorintajustaan?

Steve Sailer on sanonut seuraavaa http://isteve.blogspot.fi/2009/07/sailers-law-of-female-journalism.html:

Lainaus
The most heartfelt articles by female journalists tend to be demands that social values be overturned in order that, Come the Revolution, the journalist herself will be considered hotter-looking.

Naistoimittajien sydämeenkäyvimmät, henkilökohtaisimmat jutut ovat vaatimuksia siitä että sosiaaliset normit täytyy kumota, jotta - vallankumouksen alkaessa - toimittajaa itseään pidettäisiin kuumemman näköisenä.

Samaa periaatetta voi soveltaa Saara Särmään.

10
Lillrank upottaa Draken, Söderlingin ja Mazzarellan statussignaloivan kumivenelaivaston kolmella laukauksella: https://www.hbl.fi/artikel/paul-lillranks-svar-till-drake-soderling-och-mazzarella/:

Lainaus

Yksityisetsivä johon viittasin on nimeltään Joakin P. Jonasson. Hän on julkaissut artikkeleitaan avpixlat.info-sivustolla. Kaikki tutkijakoulutuksen saaneet voivat arvioida hänen metodiensa luotettavuutta.

Keskustelussa on väitetty maahanmuuton olevan hyödyllistä (en god affär), erityisesti maissa joissa oma syntyvyys laskee. Siksi on itsestään selvää, että väitettä pitää tarkastella kriittisesti.

Globaalisti tarkastellen on kysyttävä onko humaania ottaa tänne turvapaikanhakijoita kustannustasolla, jolla voisi tarjota säädyllisen elintason ainakin 70 pakolaiselle lähialueella, samanaikaisesti kun paras mitä enemmistölle heistä voimme tarjota on ulkopuolisuus ja avustusriippuvuus.


Kiitos muuten Roopelle Höblän tarkkailusta.


11
Sipilä on tyypillinen uskovainen hölmö.

Tekopyhä, ahne kuin piru itse, tuomitsevainen ja valmis koska vaan uhraamaan ihan kenet vaan Jumalan nimeä huutaen, jos oma etu sitä vaatii.

Kuvottava tyyppi.

Muistaakseni erään uskonnon keskeinen henkilö ajoi rahainvaihtajat ulos temppelistä.

Sipilän (Saatanalle myydyn) kuolemattoman sielun onneksi verosuunnittelua ei kielletä kymmenessä käskyssä, muuten Juhan ja Minna-Maarian ikuisuusmatkaan voisi tulla pikku mutka.

12
Joopa joo. Ilmasto-ongelmien sijaan olisi kohtuullista alkaa puhumaan siitä todellisesta ongelmasta, joka on mainittua ilmasto-ongelmaa huomattavasti mittavampi ongelma. Ongelman nimi on väestöräjähdys!

Ei tarvitse kuin seurata Afrikan väestökehitystä muutaman viime vuosikymmenen ajalta, niin ymmärtää ilmasto-ongelman olevan lähinnä diipadaapaa väestöongelman rinnalla. Väestöongelma on mittava ongelma, vaikka ilmasto olisi kuinka optimaalinen tahansa. Väestöongelmasta tulee vertauskuvana mieleen lähinnä heinäsirkkaparvet ja niiden aikaansaannokset.

Jostain kumman syystä toimittajat eivät uutisoi YK:n väestöennusteita, joissa oletetaan Afrikan väkiluvun nousevan 4,5 miljardiin ennen vuosisadan loppua. Syntyvyyden rajoittaminen olisi tietenkin rasismia, nigeriläisen naisen keskimääräiset 7,6 lasta (toiveena 9) on otettava annettuna, mutta suomalaisilta on oikein vaatia lapsimäärän rajoittamista tai oikeastaan lapsettomuutta, koska se on eettisesti oikein.

Pravdan mielipidesivuilta tänään http://www.hs.fi/mielipide/art-2000005293101.html:

Lainaus
”Kauhistelun sijaan voisimme kysyä, miksi yhdenkään suomalaisen tarvitsisi lisääntyä”, kirjoittaa Johannes Lindeman mielipidekirjoituksessaan.

Johannes ei kuitenkaan ole tehnyt moraalisesti ja eettisesti oikeaa henkilökohtaista ratkaisua ja tehnyt itse tilaa muille.

13
2017-07-13 01:10, Autopalo, Örtvägen Laholm
2017-07-13 03:08, Autopalo, Bäcikbyvägen Västerås
2017-07-13 03:16, Autopalo, Stångjärnsgatan Västerås

Kysynkin: näkyvätkö autopalot jotenkin ruotsalaisten autovakuutusten hinnoissa vaikkapa aluekohtaisesti?

Luulisi, että toimivassa markkinataloudessa paloherkällä osattomuusalueella olisi korkeampi hintataso.

14
Olisi mielenkiintoista tietää mitä muslimit itse ajattelevat valkoisen liberaalin suvaitsevaiston tavasta vaieta asiat kuoliaaksi poliittisen korrektiuden nimissä? Osa muhamettilaisista nauranee partaansa ja osa lienee yhtä klapil'  päähän lyötyjä kuin me muutkin.

Kiinalaisilla on ihan oma termi valkoiselle lipilaarille: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=baizuo (白左, bái zuǒ)

Lainaus
Baizuo (pronounced 'bye-tswaw') is a Chinese epithet meaning naive western educated person who advocated for peace and equality only to satisfy their own feeling of moral superiority. A baizuo only cares about topics such as immigration, minorities, LGBT and the environment; while being obsessed with political correctness to the extent that they import backwards Islamic values for the sake of multiculturalism.

不错!


15
Selitätkö miten nämä terroristi-iskut edistävät tuota islamisaatiota?

Jahas... Jälleen terrori-isku on tapahtunut ja Elcric on jälkimainingeissa tullut esittelemään infantiileja one-liner-kysymyksiään.

Hohhoijjaa. Nyt vain
[  ] Je Suis Lontoonsilta
[  ] Union Jack profiilikuvaan
[  ] Päivystävä dosentti lässyttämääm miten tämä vaikuttaa parlamenttivaalituloksiin
[  ] Pääministeriltä shokkitwitteriviesti
[  ] Päivystävä suvakki päivittelemään miten tämä voi lisätä pelättyä rasismia
[  ] Päivystävä radiotoimittaja tiedoittelemaan ettei pelolle saa antaa valtaa.
[  ] Päivystävä lehtitoimittaja kirjoittamaan että tekijät olivat kilttejä ja hyvätapaisia poikia joiden tekoa ei kukaan uskonut
[  ] Päivystävä poliisiviranomainen kertomaan miten hyvätapaisia polia oli seurattu, muttei heitä pidetty riskinä
[  ] ISIS kertomaan että meijän poikiahan ne oli
[  ] Lehdet vastaamaan että vitut ole. Näillä pojilla oli Mentaalis Problemaattis Rasismus-tauti, jolloin syyllinen on pubissa bitteriä hörppivä kaljuuntunut eläkepäiviä lähestynä Bill Newcastlesta.

Laitoin ruudut valmiilsi, niin Elric voi rastittaa mielen mukaan.

Minulta mitään varsinaisesti kysytty, mutta vastaan kuitenkin. Muslimiterrorismi edistää islamisaatiota, koska jokaisen iskun jälkeen moraalista ylemmyyttä uhkuva mediaetujoukko virittää itsensä entistäkin vahvempaan islamokiimaan, jossa rasismia on vähäisinkin Neuvostoliiton islamin ja sen seuraajien arvostelu. Frontlash ja CRIMESTOP. Rajat pidetään auki vaikka väkisin, koska muslimien maahanmuuton rajoittaminen radikalisoisi maltilliset muslimit ja sittenhän ne vasta alkaisivatkin tappaa.

Ajatus siitä, että toisen sukupolven maahanmuuttajaterroristi olisi syntynyt ensimmäisen sukupolven maahanmuuttajasta on toki niin absurdi, että sille pitää television viihdeohjelmassa hohottaa. Kaikkihan tietävät, että länsimainen taikapöly katkaisee Mendel-Muhammedin ketjun. Tallissa syntyminen tekee hevosen.

Se, että muslimiterroristit tappavat myös muslimeja kiinnostaa minua yhtä paljon kuin tieto siitä, että vain 30 % punkeista kantaa borrelioosia. Hiiat ja hunnit vihatkoon toisiaan jossain muualla kuin täällä.

Muslimi on muslimille susi, tai oikeammin sika. Se ei tarkoita sitä, että Suomestä pitäisi tehdä sikolätti.

16
Voisiko kuvat vastannut toimittaja olla piilonuiva, kun ei se kuvitukseksi valittu koepaperin osuuskaan kiitettävää osaamista huokunut?

Ei, kyllä toimittaja Nadia Paavola on niin suvakki kuin mahdollista. Sama juttu oli tietysti myös Köpi Karvosen lehdykässä.

Mutta kaikki ei ole huippuosaamista, vaan juttu piti harsia kasaan:

Lainaus
Haastattelutilanne on ilmeisesti hieman vaivaannuttava. Siksi osa tämän jutun sitaateista on peräisin opettaja Tarleena Kuorikosken Hassan Al-Juboorille tekemästä kirjallisesta haastattelusta.

17
Parasta vaikuttamista eivät suinkaan ole jotkin sekopäätrollit vaan hyvin verkostoituneet viestinnän ammattilaiset. Juu, olen täysin varma, että kaikki Suomesta jollain tavoin kiinnostuneet maat maksavatkin kyseisille tahoille. Minä ainakin maksaisin.

Kävisikö vaikka oululaisen sanomalehti Kalevan päätoimittaja Kyösti Karvonen? Hän on oleskellut useita vuosia Venäjällä ja en mitenkään saata uskoa, että venäläiset eivät olisi häntä yrittäneet rekrytoida.

Eri tiedustelupalveluissa työskentelevät "lähteeni" eivät ole pystyneet rajaamaan pois sitäkään mahdollisuutta, että venäläisillä olisi video, jossa Karvosen maksamat venäläiset prostituoidut virtsaavat moskovalaisessa hotellihuoneessa hänen päälleen.

18
Aivan kuin matu olisi golf-osakkeeseen verrattavissa oleva sijoitus...

19
Mylly / Vs: Britannian EU-kansanäänestys.
« : 19.04.2017, 20:50:10 »
Veikkaan, että tämäkin mielenosoitus tulee olemaan medianäkyvyydeltään paria kertaluokkaa osallistujamääräänsä suurempi, aivan kuten ympäri maailmaa levitettiin tuhannen Google-haun perusteella huhu, että EU-eron puolesta äänestäneet eivät edes tienneet, mitä EU tarkoittaa.

Oululainen sanomalehti Kaleva tietää kertoa 19.4.2017 Ossi Rajalan ja Minna Akimon kirjoittamassa artikkelissa "Päätös pikavaaleista antaa lisävauhtia brexit-keskustelulle", ex-suurlähettiläs Pertti Salolaista haastatellen:

Lainaus
- Kun kansanäänestyksen tulos tuli julki, koko Google meni tukkoon, kun ihmiset kysyivät, mikä on EU. Kun kansanäänestys tehtiin, kansalaisten tietämättömyys oli suurta. Nyt maassa alkaa erittäin kiihkeä keskustelu asiasta, Salolainen uskoo.

Eikä kysymys edes ollut "mikä on EU" vaan "mitä tapahtuu jos eroamme EU:sta": http://steve-patterson.com/less-than-1000-brits-googled-what-is-the-eu-after-referendum/


20
Itse tykkään muistella ja nostaa esiin enstistä Neuvostoliittoa ja erityisesti entisen itäblokin touhuja. Vaikka siitä onkin jo reilusti yli neljännesvuosisata, niin erityisesti itse aikoinaan jopa paikanpäällä vierailleena, on minulla siihen touhuun myös omakohtaista kokemusta. Nuoremmalla väestöllä sitä ei valitettavasti ole.

Kokemalla tämän EU -riemun, yhdistettynä tähän mielipuoliseen monikulttuurisuuskiimaan, näen ja tunnen yhteneväisyyttä entiseen enemmän kuin koskaan. Erityisesti viimeisen vuoden aikana, jolloin media on suorastaan julistanut sodan monikulttuurisuuden vastustajia kohtaan. Ja voi pojat, kuinka nykypäivän "uutisointi" ei erityisemmin eroa entisten aikojen "satotiedotteista" ja muusta vastaavasta täydestä paskasta.

Kuin minun suustani. En tosin ehtinyt vierailemaan Venäjällä kuin vasta 1993, mutta muistan erittäin hyvin suomalaisen suomettuneen ilmapiirin, aina oltiin paskat housussa etteivät neukut nyt vain suuttuisi. Kansojen välinen ystävyys. Löytyisikö jostain vielä nauhoitteina telesilta-ohjelmia, jotka olivat sen aikakauden malliesimerkkejä?

Ja TEK:ille tiedoksi: olen maksanut jäsenmaksunne siksi, että sen siivellä saa joitakin lehtiä. Edellytän lehdiltä kuitenkin tiettyä tasoa, joten en halua lukea mielenterveyspotilaiden itseterapointia minun kustantamanani. Voi olla että ensi vuonna olen vain työttömyyskassanne jäsen.

21
Erik Hörstadius kirjoittaa 22.3.2017 ruotsalaisessa Affärsvärlden-lehdessä jutussaan Jag vill ha svar om invandrare och brott seuraavaa:

Lainaus
Maahanmuuttajat ja rikollisuus - haluan vastauksia

Erik Hörstadius 22.3.2017

Tino Sananjadi esittää menestyskirjassaan Massutmaning (Jättihaaste) erittäin huolestuttavia tulkintoja rikostilastoista. Hänen mukaansa maahanmuutto vaikuttaa tilastoihin merkittävästi enemmän kuin mitä nykyiset kriminologit väittävät. Rikollisuus on melko lailla vakio eikä siten riippuvainen maahanmuutosta, on heillä tapana väittää. Jos rikollisuus olisi riippuvainen maahanmuutosta, rikollisuuden pitäisi kasvaa.

Näin väite kutakuinkin esitetään - muodikkaan otsanrypistyksen kera kun tulee puhe jengiampumisista.

Logiikan pohja pettää. Ilman maahanmuuttoa rikollisuus olisi voinut vähentyä huomattavasti, johtuen kaikenlaisista syistä kuten paremmista autonlukoista aina vähempiin kantaruotsalaisiin kännitappeluihin.

Rikostilastot muistuttavat baarijuoppoa, joka etsii kadonnutta avainta katulyhdyn alta koska siellä on valoisaa, eikä sieltä mistä sen voisi todennäköisemmin löytää.

Poliisin aina vain heikompi rikostenselvitysprosentti - miten se vaikuttaa halukkuuteen tehdä rikosilmoitus? Kuinka moni poliisia vastaan tehdyistä hyökkäyksistä tilastoidaan? Entä kunniaväkivaltaan liittyvistä naisiin kohdistuvista uhkauksista? Kuinka moni yhä lisääntyvien paperittomien tekemistä tai heihin kohdistuvista rikoksista? Mittausongelmat kehottavat nöyryyteen.

Kun aiheeseen syvennyttäessä kohdataan ne seikat joita ei voida selittää pois, otetaan käyttöön patenttivastaukset.

Sosioekonominen:

Koska maahanmuuttajat ovat osattomia ja koska sosioekonominen osattomuus aiheuttaa rikollisuutta, on väärin sanoa heidän rikollisuutensa liittyvän maahanmuuttoon. Sen sijaan heidän rikollisuutensa tulee nähdä luokkariippuvaisena ja korjata sosiaalityöllä ja sosiaalisilla panostuksilla.

On aika heittää tämä usein toistettu väite roskakoriin. Ei siksi että se antaa väärän todistuksen sosiaalipolitiikasta vaan siksi että väite on manipuloiva; ihmisiä sumutetaan. Ihmiset ovat huolestuneita varsinaisesta rikollisuudesta, heitä ei lohduta ryöstäjän köyhyys tai syrjittyys. Tietty sosiaalinen dysfunktio (rikollisuus) ei maistu paremmalta siksi, että sen voi yhdistää toiseen dysfunktioon (puutteellinen kotoutuminen).

Väite on sitäpaitsi väärä. Kun BRÅ julkaisi raporttinsa, yliedustus ei poistunut vaikka sosioekonomiset erot otettiin huomioon. Samanlaisia tuloksia on saatu Tanskasta, jonka viranomaisten ylläpitämä rikollisuusindeksi osoittaa tiettyjen ryhmien suurta yliedustusta sosioekonomisten luokkien sisällä.

Kyseinen indeksi muistuttaa, että joskus maahanmuuttajien ja rikollisuuden karkea luokittelu peittää enemmän kuin paljastaa. Kansalaisten tiedonhaluun vastaavan tilastotiedon täytyy olla hienojakoisempaa.

Osittain siksi, että rikollisuuden tyyppejä arvotetaan eri tavalla. Raiskaus on vakavampi asia kuin luottokorttipetos. Osittain siksi, että viime aikana esillä olleen maahanmuuton profiili on jotain muuta kuin - sanotaan nyt vaikka - intialaisen tietokoneinsinöörin.

Mutta tällaista tilastotietoa ei meille anneta. Hallitus on viitannut kintaalla vaatimuksille uudesta BRÅ-raportista. Ilmeisesti meidän pitää vain arvailla. Tai sitten lukea aikaisempia BRÅ-raportteja; maahanmuuttoministeri Morgan Johansson on itse sanonut että niistä saa riittävän tarkan kuvan.

No, sanasta miestä. Vuoden 1996 raportti "Maahanmuuttajien ja maahanmuuttajien lasten rikollisuus" näyttää valtavia yliedustuksia. Esimerkiksi raiskaukset: sukupuoli- ja ikävakioitu osuus ruotsalaisista raiskaajista 1985 - 1989: 0,2 promillea. Vastaava luku pohjoisafrikkalaisille (Algeria, Libya, Tunisia, Marokko): 4,6 promillea. Enemmän kuin kaksikymmenkertainen "yliedustus".

Nämäkö ovat vallitsevat tosiasiat, Morgan? Siinä tapauksessa miten yhdistät ne kansallisen turvallisuustutkimuksen (Nationella Trygghetsundersökningen) antamiin tietoihin seksuaalirikosten määrän voimakkaasta kasvusta? Ja tämä ennen kuin suurin osa pakolaiskriisin turvapaikanhakijoista on päässyt pois vastaanottokeskuksista? Kuulisin mielelläni järkeilyäsi asian suhteen.

Epämiellyttävien tilastojen pimittäminen ei ole tie tulevaisuuteen. Silloin rasisteista tulee totuudenpuhujia ja vallanpitäjistä valehtelijoita.

Se on mielipuolinen ja hengenvaarallinen suunta faktaresistenssin aikana.

PS. Näin fiksusti BRÅ ilmaisi asian vuoden 2005 raportin esipuheessa: "BRÅ on arvioinut, että tosiasioihin perustuva arvio ruotsalaisten ja maahanmuuttajien rikollisuudesta on parempi kuin arvauksiin ja henkilökohtaisiin käsityksiin perustuva. Tiedon puute ulkomailla syntyneiden ja heidän lastensa rikollisuudesta helpottaa myyttien syntyä ja vahvistumista. Jos rikostilastot osoittavat huomattavan korkeita lukuja joidenkin ulkomailla syntyneiden ryhmien suhteen eivät ongelmat katoa niistä vaikenemalla."


22
En ole luovuttamassa yhden (lyhyen) kokeilun ja yhden (pienen otannan) tutkimuksen perusteella.

Jos ei riitä Sointula eikä Penedo, riittääkö edes Neuvostoliitto tai punaiset khmerit?

23
Toimittaja Katja Ihatsu-Göbbels kirjoitti 13.3.2017 oululaisessa sanomalehti Kalevassa mm. seuraavaa:

Lainaus
Rajoja kiinni vaativalla Wildersillä ei ole kannatusta monikulttuurisessa Amsterdamissa.

Amsterdamin yliopiston kampusalueella eväitään syövät sosiologiopiskelijat Nordine Bendriss ja Francien van Steijn eivät tunne ketään, joka äänestäisi PVV:tä.

ja

Lainaus
18-vuotias Bendriss pääsee myös äänestämään ensimmäistä kertaa.

Hän epäröi vielä, äänestäisikö vihreitä (Groen Links), joilla on neljä paikkaa vai jotain muuta puoluetta.

Wildersin kannattajia pitää toki etsiä aivan vihervasemmistolaisen kuplan ytimestä.

24

Lainaus
Myös Ruotsin ulkoasiainministeriö oikoo raportissaan virheellisiä spekulaatiota lisääntyneen rikollisuuden, muslimeiden ja maahanmuuton yhteydestä ja korostaa, ettei asiasta ole näyttöä. Raportin mukaan valtaosa maassa oleskelevista ulkomaalaistaustaisista ei ole syyllistynyt yhteenkään rikokseen.

No mutta sehän on hienoa. 51% ei tee rikoksia, joten valtaosa ei ole syyllistynyt yhteenkään rikokseen. Mitenkäs käy, jos kaikkien ulkomaalaistaustaisten sijaan tutkitaan pelkästään huma-taustaisia maahanmuuttajia? Ja mitenkäs sitten tuo suhteellinen edustus rikostilastoissa? Ai niin, sitähän ei Ruotsissa tilastoida. Kätevää. Ei tutkita koko aihetta -> ei näyttöä. Strutsikin työntää päänsä hiekkaan kojootin uhatessa. Pakkohan sen saman strategian on toimia muuallakin?  :roll:

Kaikki paatuneimmatkin rikolliset ovat ainakin 51 % ajasta tekemättä ainuttakaan rikosta ja enintään 49 % ajasta rikollisissa puuhissa ja eikä niistäkään kaikki ole aina vakavia rikoksia. Joten missä on ongelma? Sitä paitsi valtaosa rikollisista on kuitenkin han-rikollisia.

25
Niin siis millä meriitillä Sunnivaa pidetään asiantuntijana?

Samalla perusteella kuin maanis-depressiivinen viihdekirjailija ja juoppo elokuvaohjaaja ovat maahanmuuttopolitiikan arvostettuja asiantuntijoita.

26
Kotimaa / 2017-02-20 Kaleva: Sikamaista kohtelua
« : 22.02.2017, 20:11:59 »
Oululainen sanomalehti Kaleva jatkaa laittoman maahanmuuton propagoimista Tomi Hinkkasen voimin. Hinkkanen on uusi tuttavuus, ilmeisesti tarkoitettu Trumpin voitosta masentuneen Minna Kurjen tuuraajaksi. Kaleva käyttää perinteistä juttu - kommentti -formaattia, jossa sama toimittaja kirjoittaa ensin "objektiivisen" lähes koko aukeaman jutun ja sitten kommentin, jossa voi vapaasti moraalisäteillä ja statussignaloida vertaisryhmälleen. Molemmissa jutuissa on tietenkin pärstäkuva.

Noh, asiaan:

Lainaus
Kaleva 20.2.2017 sivu K1 17

Sikamaista kohtelua

Tomi Hinkkanen

Kommentti

Tapa, jolla presidentti Donald Trump kohtelee luvattomia siirtolaisia on törkeä. ICE-agenttien iskut ovat kuin suoraan totalitaarisesta poliisivaltiosta.

Osa kiinniotetuista on rikollisia, mutta joukossa on myös lainkuuliaisia ihmisiä. Ja "rikoksen" mittapuu Trumpin kaudella on väljä.


Maassa laittomasti oleskeleva ei ole lainkuuliainen, määritelmän mukaan.

Lainaus
Guadalupe Garcia De Ravosin kohdalla sellaiseksi riitti työskentely toisen henkilön nimissä. Nainen on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuotta. Viime viikolla kahden lapsen äiti karkotettiin Meksikoon perheen jäädessä Arizonaan.

Naisen nimi on Guadalupe Garcia de Rayos. Hän istui kolme kuukautta vankilassa henkilöllisyyden väärentämisestä. Yhdysvaltalaisen tuomarin mielestä mikään syy ei puoltanut naisen maassaoloa, kaikki valitusasteet oli käytetty.

Lainaus
Rysään on jäänyt myös ainakin kaksi Daca-asetuksen suojeluksessa ollutta nuorta. Ratsiat ovat aiheuttaneet paniikin siirtolaisten keskuudessa.

Luvattomat joutaakin karkottaa, sanovat monet Trumpin äänestäjät. Heistä valtaosa asuu vähäisen siirtolaisuuden alueilla, eikä ymmärrä tilannetta.

Paperittomatkin siirtolaiset ovat suuresti hyödyttäneet Yhdysvaltoja tekemällä töitä, joita amerikkalaiset eivät suostu tekemään.


Jobs American just won't doTM on klassikko. Kalifornialainen valkosipulinviljelijä ratkaisi ongelman nostamalla palkkoja: http://www.unz.com/isteve/youll-never-guess-how-this-silicon-valley-farm-solved-its-labor-problem/.

Lainaus
On tekopyhää vaatia karkottamista tilanteessa, jossa Yhdysvallat kyllä ottaa vastaan siirtolaisen työpanoksen, muttei halua osoittaa laillista tietä maahan.

Yhdysvallat ei laittoman siirtolaisen työpanosta halunnut, vaan jokin työnantaja, joka halusi mahdollisimman halpaa työvoimaa ja ulkoistaa kustannukset yhteiskunnan vastuulle. Maahan oli koko ajan käytettävissä laillinen tie.

Lainaus
Karkotukset aiheuttavat suunnatonta tuskaa ja repivät perheitä hajalle.

Mutta tuska ei ollut niin suunnaton, että Garcia de Rayosin aviomies (myös maassa laittomasti) tai lapset olisivat halunneet lähteä mukaan.

27
Miksi tätä nerokasta systeemiä ei sitten kyetä soveltamaan matuun? Toisaalta näin kantiksena näen tässä epäoikeudenmukaisuuden, matu saa palkatun työn ilman varsinaista todistetta osaamisestaan ja ollaan jopa aidosti huolissan työllistymisestä. Kantikselle on tarjolla koppia ja kyttäystä, työt ovat vastikkeellisia velvollisuuksia ilman palkkaa.
Olisin valmis kaarnavenekursille, voisin virnuilla Slushissa. Miksi en kelpaa?

Siksi, että sinun edustamasi (etninen) ryhmä ei radikalisoidu vaan sitä voi kyykyttää loputtomasti. Matun ryhmä on demonstroinut tappohalujaan ja -kykyjään useaan kertaan.

Jos niitä ei työllistetä, ne tappaa meidät.

28
Kyynelis rules ok. Muumittaa, kun ei ole varaa kyynelisfirmojen osakkeisiin. Tarve ei tulevaisuudessa vähene. Natolangan valmistus myös on tulevaisuuden ala. Unohtakaa ne matkapuhelimet ja muut tekniset härpäkkeet.

Unkarin alkaessa puolustautua Merkelin kutsumaa hegiraa vastaan etsin netistä espanjalaisen natolankavalmistajan tietoja ja tickeriä.

Oli - valitettavasti - yksityinen yritys.

29
Pariisissa kunnon rähinä päällä, linkkejä:

https://twitter.com/13kapsy?ref_src=twsrc%5Etfw

http://www.leparisien.fr/faits-divers/en-images-affaire-theo-le-rassemblement-vire-a-l-affrontement-a-bobigny-11-02-2017-6673596.php

http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2017/02/11/01016-20170211ARTFIG00145-violences-policieres-incidents-en-marge-d-une-manifestation-a-bobigny.php

Aika nuivaa on Le Parisienin kommenttipalstalla (ei, en käännä):

Lainaus
arresle 11 février 2017 à 19 h 13

Pour tous ces oisifs, ces inutiles et ces nuisibles, tout est prétexte à l'affrontement, à la destruction et au pillage ! Il faudrait une main ferme dans un gant de fer pour en venir à bout par mise en prison, déchéance de la nationalité et expulsion. Sans ces mesures draconiennes, le combat est perdu, définitivement perdu et la démocratie aussi.

monosabiole 11 février 2017 à 18 h 48

Pauvre France

Vandenberghele 11 février 2017 à 18 h 43

Qu'ils continuent avec l'impunité du gouvernement actuel. Cela fait chaque heures de nouveaux votes pour MLP donc en fait, merci et vous inquiétez pas, en Mai ce sera pas la même chanson

Muuten täytyy ihmetellä. Ranskassa on poikkeustila (tiedätte kyllä miksi). Luulisi viranomaisilla olevan valtuuksia ja voimavaroja perseilyn lopettamiseen erittäin lyhyeen.

30

Lainaus
Maahanmuuttajat opettelivat talviurheilua - katso kuvat!

Taherien perhe asuu nyt Tarinan vastaanottokeskuksessa Siilinjärvellä. Said Mustafa Taheri selittää syntyneensä Iranissa, jonne hänen vanhempansa pakenivat Neuvostoliiton miehitettyä Afganistanin.

[---]

Savon Sanomat

Neuvostoliitto miehitti Afganistanin vuonna 1979.

Miksi Iran ei kelvannut?

Sivuja: [1] 2 3 ... 18