Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pölhökustaa

Sivuja: [1] 2 3 ... 34
1
Tupa / Vs: Mitä Malmö opettaa monikulttuurisuudesta?
« : tänään kello 08:24:00 »
Malmössä väkivalta on arki kouluissa.
Opettajat ovat väkivallan uhreja.
Tapaukset ovat lisääntyneet rajusti, peräti 121 prosentilla:


Vastuullinen media on kylläkin antanut itseni ymmärtää että väkivaltaa Ruotsissa harjoittavat vain syrjäytyneiden ja työttömyydestä kärsivien lähiöiden sisällä majailevat jengit, jotka kohdentavat väkivaltansa vain toisia jengejä kohtaan.

Näinhän Ruotsin sisäministeri Morgan Johansson eilisessä HS:ssä kertoili:

Lainaus käyttäjältä: Ruotsin sisäministeri Morgan Johansson
Usein jengit saavat rahansa huumekaupasta. ”Kun tulee riitoja, he vain yksinkertaisesti ampuvat toisiaan.”
........

Jengiläiset ovat Johanssonin mukaan lähes aina nuoria miehiä ”haavoittuvissa” lähiöissä. Nämä ovat lähiöitä, joissa on poikkeuksellisen paljon sosiaalisia ongelmia ja rikollisuutta.

Maahanmuutto ja kotoutuminen eivät kuitenkaan liity asiaan:

Lainaus
Onko kasvavan jengirikollisuuden, maahanmuuton ja kotoutumisen ongelmien välillä yhteys?

”Yhteys on olemassa työttömyyden, alueiden eriytymisen ja rikollisuuden välillä”, Johansson vastaa

Muistetaan kuitenkin että:

Lainaus käyttäjältä: HS:n toimittelija
Suomi on yhä huomattavasti Ruotsia väkivaltaisempi maa, jos puhutaan henkirikoksista ylipäänsä

Toistaalta ruotsalaisministeri neuvoo näin:

Lainaus käyttäjältä: Ruotsin sisäministeri Morgan Johansson
”Pitää myös varmistaa, että näillä nuorilla on mahdollisuus mennä töihin tai käydä koulua.”

Erikoinen ajatus, että Ruotsi - kansankoti ja pohjoismaisen hyvinvointivaltion mallikuva - joutuu varmistamaan että nuorilla on mahdollisuus käydä koulua. Minä luulin että Ruotsissa on oppivelvollisuus, ja että Per-Åken vanhemmat aina aamuisin herättävät Per-Åken, joka sitten lähtee iloisesti ja reippaasti reppu selässä kouluun oppimaan matematiikkaa, historiaa ja vaikkapa biologiaa.

No, monikulttuurisuus on rikkautta.


2
Huhtasaaren kiertely, tärinä ja kyvyttömyys ottaa mihinkään kysyttyyn suoraa kantaa kertoo suoraan sen että "joku" taho on kieltänyt Huhtasaarta olemaan mitään mieltä koska se vaarantaa eduskuntavaalit

Kyvyttömyys ottaa mihinkään kantaa = Haluaa taustoittaa vastauksensa.

Haluaa taustoittaa vastauksensa = Kyvyttömyys ottaa mihinkään kantaan(-ko?)

Lukisin mielelläni aatoksesi sen (sinänsä epätodennäköisen) skenaarion kohdalla, että toimittelija laittaisi lehdistön ihannetytön eli Li Anderssonin tiukoille tämän väkivaltaisisten antifa-sissien symppauksen johdosta:

Toimittelija: "Li Andersson, Antifa tunnetaan väkivaltaa kaihtamattomana järjestönä, joka oli isossa roolissa mm. Hampurin jättimellakoissa. Teillä on Antifa-tarra läppärinne kannessa. Kannatatteko te Antifan toimintatapoja?"
Li: "Äärioikeiston kasvu on Suomessa suuri ongelma, ja yksintulleiden turvapaikanhakijoiden ikätestit loukkaavat heidän ihmisarvoaan".
Toimittelija: "Kysyinkö minä äär.....anteeksi, siis, tarkoitan kiitos vastauksesta"

Sanoisitko sinä tässä tilanteessa että Li Andersson on kyvytön ottamaan kantaa suoraan kysymykseen? Hän nimittäin ei voisi tuohon kysymykseen vastata suoraan kyllä/ei. Tai voisihan hän toki vastata rehellisesti "kyllä", mutta eihän hän sitä tekisi.


Haatasiella, Kyllösellä ja Vanhasella on oikeasti tekemistä olla enemmän rukkanen kun Huhtasaari ja enempää takinkääntäjä kun Väyrynen.


Heillä on myös paljon vähemmän hävittävää, koska he ovat merkityksettömiä kandidaatteja. Elekielestäkin näkee Haataisen ja Kyllösen olevan vastentahtoisesti ja pakosta paikalla, kuin jotkin Putinia vastaan Putinin toimesta asetetut ehdokkaat, jotka oikeasti eivät halua, eivätkä saakaan tarjota mitään vaihtoehtoa, vaan ovat pelissä mukana osana näytelmää jonka lopputulos tiedetään. Heidän ei tarvitse sanoa muuta kuin mumista omaa mantraansa, eivätkä toimittajatkaan ota heitä tosisaan. Vanhanen on hieman eri asia, joskin väritön toki hänkin.

3
Jos tuon metroaseman edessä joku juopunut uusnatsi olisi tuuletellut kainaloitaan ja huudellut Sieg Heiliä niin takuulla olisi herättänyt enemmän tyrmistystä kuin tämä sattumus.

Niin.

Koska sitä ei Li Anderssonin ja kumppaneiden puheista huolimatta oikeasti tapahdu ei Ruotsissa kuin Suomessakaan. Siksi se herättäisikin tyrmistystä ja huomiota.

Mutta Ruotsissa tosiaan ei kranaatit, ammuskelut, autopalot tai joukkoraiskauksetkaan enää yllätä ketään.

Hyi-hyi Mats-Petter ja Lars-Åke!!

4
Tästäkään käsikranaatista ei vouhotettaisi ellei sillä pääsisi öyhöttömään rasistisesti mamuista. Käsikranaatti on kuitenkin tyypillinen sotilaspommi. Löydetäänhän Suomestakin joka vuosi sodanaikaisia pommeja. Tämä onkin se asia johon kannattaa keskittyä. Media voisi tehdä reportaasin sodanaikaisista maastosta löytyneistä pommeista.

Minkäslainen aasinsilta sinulle nyt oikein tuli mieleen yhdistäessäsi käsikranaatin löytymisen Ruotsissa, ja mamut?  :roll:

Ja kuten niin moni muukin jo kommentoinut: mistälähtien viimeksi 1800-luvun alussa sotia käyneestä Ruotsista on tullut sodanaikaisten, räjähtämättöminen pommien hautuumaa?  ;D Veikkaan että kyseinen kranaatti on vierähtänyt metroaseman eteen balkanin- tai syyriansotien tuliaisena, eikä Ruotsin ja Norjan 1814 käymän pikku nysväyksen jälkimainingeissa...

Jopa HS ja Ylekin uutisoivat nyt jo jatkuvasti mamujengien välisistä - ja välillä poliisiinkin kohdistuvista - rajuista ja väkivaltaisista yhteentotoista, joissa myös kranaatit lentelevät.

Edit: Taisin mennä sarkasmimiinaan, hyvin vedetty Jeti!  ;D

5
Yritin etsiä, että onko Hommaforumilla mainittu jo tämä juttu ja ihmetyksekseni en löytänyt. Pahoitteluni, jos tämä on jo kuitenkin mainittu:

Ruotsalaispoliisit ovat kyllästyneet väkivaltaan: ”Olemme varautuneet, että meitä päin ammutaan raketteja – emme siihen että automme räjäytetään”
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005514942.html


On mielenkiintoista huomata, että kyseessä on HS:n uusi kirjeenvaihtaja. Edellinen, eli Elina Kervinen, on supermokuttaja eikä nähnyt koskaan missään mitään eikä minkäänlaista ongelmaa Ruotsin maahanmuuttopolitiikassa, tai sen seurauksissa.

Hän toimittajana välitti väärää ja epätasapainoista uutisinformaatiota HS:n lukijoille.

Uudella kirjeenvaihtajalla on ilmeisesti realistisempi kuva, ja halu kuvata asioita realistisesti. Kyllähän jutussa mainittiin, ja aika selkeästi annettiin rivien välistäkin ymmärtää, että eivät poliisit pelkää Karl-Magnuksen tai Petter-Göranin kepposia, vaan maahanmuuttajien integroitumattomuus on ongelmien taustalla.

Jotenkin alkaa tuntua siltä, että yhä useamman ruotsalaisen kuppi alkaa olla keikahtamaisillaan nurin mitä rikkaampien kulttuurien kasvattien touhuihin tulee.

Ruotsikaan ei ole kohta enää pohjoismaa, kuten eivät muutkaan pohjoismaat. Mitäs Erkki Tuomioja siihen sanoo?


6
Kysymyksenasettelu itsessään lähtee suvaitsevaisesta ja poliittisesti korrektista lähtökohdasta...

"Älä kysy mitä hyötyä maahanmuuttajasta voi olla hänet vastaanottaneelle maalle, vaan kysy miten maahanmuuttajalle voi olla hyötyä hänet vastaanottaneesta maasta"

...ja vastaukset sen mukaisia, höystettynä lisäksi sillä mikä on vastaajaan poliittinen suuntaus - eikä sillä mikä olisi järkevää.

Itse uskon uskon vakaasti siihen, että työn tuottavuuden ja tehdyn työn arvon (yrityksen tulos, tai esim. julkisen palvelun tuoma hyöty eli lääkärit, opettajat, jne) pitäisi määrätä myös palkan tason - ja siitä tasosta ovat vuosikymmenien saatossa työnantaja- ja tekijäjärjestöt vääntäneet kättä ja päätyneet johonkin tasoon.

Mikäli työmarkkinoille olisi Suomen ulkopuolelta tulossa ihmisiä jotka eivät tuottavuuden tasolla ansaitsisi samaa palkkatasoa kuin muut, ja erotus on maksettava yhteisestä veropussista, on kyseisten mamujen työllistäminen sekä hyväntekeväisyyttä, että ns. positiivista syrjintää, eli syrjintää jossa ulkomaalainen asetetaan kantasuomalaisen edelle.

Se on mokutusta ja mamutusta, ei työllistämistä.7
Ulkomaat / Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« : 03.01.2018, 18:27:18 »
Jokainen voi arvailla, mikä tekee tästä niin merkittävän paikallisuutisen ulkomailta, tässä Yhdysvalloista, että Hesari sen julkaisee.


Naureskelin samaa tuon nähdessäni. Yleensäkin informaatiovaikuttaminen - tai sen yritys - aliarvioi kohdeyleisöä, mutta hesarin mokuttaessa on sen läpinäkyvyys joskus suorastaan ylimielisen alentuvaa.

Huomioiden sen, että HS itse lipsautti Tukholman ryhmäylläriseksisessiouutisoinnissaan turvallisudeentunteen olevan Ruotsissa maahanmuuton jälkeen tärkein poliittinen keskustelunaihe, ihmettelen miten nämä naapurimaan kuumimmat poliittiset perunat silti jäävät HS:ssa palstamilleissä yhden satunnaisen kiva-muslimiuutinen-amerikasta jutun jälkeen.

Yhtä yllättävää kuin se, että HS tuohon pikku-uutiseen tarttui, oli se, että Rasmuksessa asiasta riemuitaan ja siellä jo joku kantissuomalaisen nimen omaava henkilö julisti tuon olevan sitä todellista islamia.

Ei silti, ihan humaanistihan toimivat moskeijiitit, ja uusnatsit nyt ovat pönttöjä muutenkin.

8
Heti alkuun disclaimer: En ole lukenut tätä ketjua sen kummemmin, silmäilin vain sen verran tätä viimeistä sivua, että huomaan tapausta spekuloitavan.

Suosittelen ehdottomasti lukemaan Susanna Reinbothin ja Minna Passin Aarnio-kirjan. Se tarjoaa mielestäni erittäin perusteellisen katsauksen tähän aiheeseen, ja on hyvin perusteellinen - paikoitellen jopa puuduttavan detaljipitoinen.

Kirjan lukemisen jälkeen suurin ihmetyksen aihe minulla oli se, että miten ihmeessä on Aarnio voinut huseerata omia bisneksiään jäämättä kiinni jo vuosia sitten. Täysi konna, ja ilmeisen velho manipuloimaan ihmisiä.

9
Olet aika harhainen hahmo kun kuvittelet jokaisella ei-ruotsalaisella olevan ampuma-aseita ja halua räiskiä niillä ilmaan. Lyö todisteita pöytään tai ole hiljaa.

Minulta ei kysytty, mutta kommentoin silti, vieläpä vailla ensikäden omakohtaista kokemusta. Uskon  että Ruotsissa lähes jokainen jolla on ampuma-ase ja joka haluaisi räiskiä sillä ilmaan ihmisjoukoissa -  tai esim. ilotulitteilla päin ihmismaaleja - on ns. ei-ruotsalaista alkuperää.

Nimimerkkisi takana on ymmärtääkseni suvaitsevainen ihminen, joten saatat ajatella yleistävän uskomukseni olevan vain yksinkertaisen rasistista riekkumista. Niin tekee myös suurin osa ruotsalaisista, ainakin vielä nyt. Ymmärtääkseni tuuli on silti kääntymässä sielläkin.

10
Nuorukaiset
Lainaus
palokunta joutui lähtemään karkuun.

Ruotsi.

Kun nuorukaiset pitävät kaikkea pilkkanaan, ja lisäksi elää elostelevat niiden muiden varoilla :facepalm:

Monikulttuurisuus on rikkaus, sanoi taannoinenkin ministerismies, joka sittemmin siirtyi jakamaan verorahoja EU-tason "pankkiin".11
Tätä ketjua lukiessa tulee mieleen, että moni on varmaan mielissään siitä, että roomalaiset aikanaan tuhosivat Aleksandrian kirjaston. Kuka niitä vanhoja kirjoja enää viitsisi lukea. Sitäpaitsi niitähän voi lukea netistä.

Well, that escalated quickly!  ;D

Mistäs moinen kaikkien aasinhäntien äiti?

Mistä lähtien kansalliskirjastotasoiset muinaisaarteet on rinnastettu sataan ylimääräiseen kappaleeseen kirjaan A tai B, joita kukaan ei enää lainaa hyvinvointivaltion kirjaston hyllyiltä, ja jotka tilan- ja kiinnostuksenpuutteen vuoksi rouhitaan pois tieltä.

Pitäisikö jossain päin Suomea olla muutaman Roope Ankan rahasäiliön verran varastotilaa, jossa olisi kasassa kaikki Suomen kirjastoista poistetut teokset odottamassa lukijoitaan? Parisataa kappaletta kutakin nimikettä? ;D

Ei sen puoleen, varmaan ainakin roomalaisten legioonan komentaja oli mielissään Aleksandrian kirjaston tuhosta.

12

Jos kirjastosta on tullut vain tämänhetkisen pintakirjallisuuden suosituimpien kappaleiden jatkuvasti vaihtuva näyteikkuna, niin se on menettänyt kaiken sivistävän merkityksensä. Ja oikeastaan kaiken sen merkityksen, jota varten julkiset kirjastot perustettiin, ja siitä on tullut vain yksi osa kaikkein halpahintaisinta Somaa*.

* Uljas uusi maailma

Mutta eihän nimimerkki Nimierkki edes näin sanonutkaan..?

Toisaalta, kutsumalla jonkin ihmisen ajattelutapaa puusilmäiseksi, voi tuskin yksikään nimi(m)erkki välttyä altistamasta itseään vastareaktiolle muiden taholta..

On silti mielestäni saivartelua esittää omia säilöntäratkaisujaan, ja yksinkertaistamista tehdä vanhojen, ei-luettujen kirjojen poistamisesta johtopäätös, että kirjasto olisi muuttunut pintakirjallisuuden tarjoajaksi. Päinvastoin, uutuushyllyä tms. selaamalla löytyy niin monenmoista mielenkiintoista kirjaa historian, kulttuurin, muistelmien jne. saralta että oikein harmittaa se, että aika ei kaikkeen riitä. Mistään pintakirjallisuudesta ei ole kyse, mutta uutuuksista kylläkin.

Itse olen kirjaston aktiivikäyttäjä, ja arvostan sitä, että hyllyt ovat selkeät ja kaikki kirjat nähtävissä. Jos haen jotain erityistä kirjaa, tutkin sen saatavuutta netistä, ja tarvittaessa varaan (eli tilaan) sen lähikirjastooni. Ymmärrän sen, että kaikkea ei voi saada. Olisi hankala yhtälö sovittaa jatkuva uusien kirjojen tulva sekä kaiken kirjallisuuden säilöminen helposti löydettävästi, ilman että lattianeliöitä ja varastokuutioita lisättäisiin, aikana jolloin määrärahat ovat yhä tiukemmalla.

Tai olisihan siihen ratkaisukin - kirjojen laajamittainen digitaalinen tallennus. En tosin tiedä missä mitassa tätä harjoitetaan.

Niin, ja tämä kaikki on jo hieman etäällä erään suvaitsevaisen turkulaisen kirjastovirkailjan ajatuspoliisiudesta.

13
Kylänraitti / Vs: Keskitetty pectus3 kokoomaketju
« : 27.12.2017, 11:52:21 »
Kun lukee kaikkea tätä sontaa ja soopaa johon julkisia rahoja käytetään, tulee veronmaksajana lievästi pettynyt ja masentunut olo, vaikka tällaiset 50 000€ monikulttuurisuussäätiölle, 100 000€ somaliyhdistykselle ja 200 000€ rasisminvastaiseen työhön tuntuvatkin kohtuullisen pieniltä summilta, ja niillä luultavasti työllistetään muutama työtön punavihreä sosiologi sekä pari mamua maahanmuuttokoordinaattoriksi ja pois työttömyystilastoja rumentamasta, ja samalla maahanmuuttajien "työllistymis"-prosenttia kaunistamaan.

Toisaalta joulun alla levisi nettiin uutisia, joiden mukaan Facebookissa toimiva Kelloharrastajien ryhmä keräsi omalla kampanjallaan Lastenklinikoiden kummit -digilippaaseen, josta mm. tässä Iltalehden jutussa:

Lainaus
- Jos joku asia hyvällä tavalla voi lähteä käsistä, niin tämä lähti! aloittaa Miika Manninen, kun häneltä kysyy Kelloharrastajat-yhteisön joulukeräyksestä.

Yhteisö päätti tänä vuonna toistaa viime joulun tempun ja kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyssä keräyksessä Lastenklinikoiden Kummit ry:lle tilitettiin reilut 20 000 euroa, jota lähdettiin tavoittelemaan myös nyt. Tänä vuonna auttamisenhalu oli kuitenkin aivan omaa luokkaansa, sillä tapaninpäivänä keräyksellä oli saatu kasaan jo yli 144 000 euroa.

https://m.iltalehti.fi/kotimaa/201712262200627892_u0.shtml

Lienee niin, että mikäli "harrastaa" kelloja, on luultavasti perussuomalaista varakkaampi (no pun intended, eikun olipas) ja mikäs siinä jos varakkaat ihmiset kilvoittelevat hyväntekeväisyyden puolesta, mutta tuli mieleeni, että kyllä tuo kerätty 140 000€ on sittenkin aika iso raha. Yhtäältä niillä saa keskoskaappeja - joita pitäisi saada verorahoillakin - toisaalta niillä saa sitten maahanmuuttotyön kulttuuritulkkeja.  :facepalm:

Arvovalintoja, kuten vasemmistolainen sanoisi valtion verovarojen käytöstä...

14
Nythän taisi käydä sillä tavalla 'hassusti' sensuroijan kannalta, että hänen fasistinen aktinsa päätyi otsikoihin ja sitä kautta Henry Laasasen tekstit saavat paljon uusia lukijoita, sellaisia, jotka eivät miehestä koskaan olleet kuulleetkaan.

Kulttuurimarksilaisten puuhasteluille tuntuu olevan tyypillistä, että ne usein kääntyvät alkuperäistä tarkoitustaan vastaan ja satavat normaaleiden ihmisten laariin.

Tämä on sikäli totta, että itselleni tuossa nimessä oli jotenkin etäinen sointi - olikohan se jokin julkkiskokki, jalkapalloilija, vai kuka? Ai, se olikin kirjailija, jonka tuotoksesta vihavasemmistolainen ei pitänyt. Nyt tiedän mennä omaan lähikirjastooni ja etsimään ko. opuksen käsiini. Tietenkin, ellei sitä ole lähetetty rouhimoon.

15
Uutiskuvien perusteella pidätetyt ovat nuoria, mustapartaisia miehiä ja ministeri Risikon taannoista lausahdusta lainatakseni "ulkomaalaisen näköisiä" (myös australialaisittain ajateltuna).

Rauhanuskonnon joulutervehdys rasistisille australialaisille.

Linkki vie Sydney Morning Heraldin sivuille:

http://www.smh.com.au/victoria/serious-situation-unfolding-at-flinders-and-elizabeth-streets-20171220-h089ce.html

16
Somaliliiton ent. tiedottaja, palestiinafani, monikulttuurisuusaktiivi siis nyt sotaveteraaniliiton leivissä.  :roll:
Epäselväksi jäi mitä se siellä Israelissa teki. Kun Israeli mainittu mutta mikäli on palestiinafani.

Oliko projektiileja kehittämässä vaiko mitä?

Somaliliiton sivuilta olin lukevinani että työskennellyt "miehitetyillä palestiinalaisalueilla", ja Rauhanpuolustajat (lol) sivuila löytyi viite, jossa olisi puhujana aiheesta "Israel/Palestiina-konflikti". Eipä kai tarvitse rivien välistä enempiä vinkkejä hakea.

https://www.rauhanpuolustajat.org/arkisto-tapahtuma/page/5/?v=f0aa03aaca95

Ei sen puoleen, sodissamme sotineista miehistä lähes puolet olivat vasemmistolaisia, minkä osoittaa mm. sodanjälkeisten vuosikymmenien eduskuntavaalitulokset, ja SKDL:kin (nyk. vasemmistoliitto) sai huikeita äänimääriä. Ja kiitos ja kunnia heille! Ilman panostaan olisimme tulleet osaksi Neuvostoliittoa, mutta sen sijaan rakensivatkin tämän teollisen hyvinvointivaltion.

Mutta sotaveteraanijärjestöt ja heitä kunnioittavat tahot olivat pitkään - ja kaiketi vieläkin - enemmänkin ei-vasemmistolaisia. Esimerkiksi Ariela-viestittelijän hengenheimolaiset tuskin katsoivat aluksi hyvällä minne menikään töihin, mutta twiittailun alettua antoivat varmaan thumbs-upin.

17
Vai sellainen kuvituskuva Turkuun ja sitä seuranneisiin "rasistisiin rikoksiin" liittyen. Nyt muistankin tämän episodin. Tuo teksti ei ole Husun kirjoittama - hän ei osaisi mitenkään käyttää esim. ajatusviivaa lauseessa. Teksti lienee siis kuvituskuvittajan tekele.

Somaliliiton ent. tiedottaja, palestiinafani, monikulttuurisuusaktiivi siis nyt sotaveteraaniliiton leivissä.  :roll:

Odotankin mielenkiinnolla millaisia kuvituskuvia talvi-ja jatkosota-aiheiset twiitit saavat...

18
Ylen aamu-uutisissa kerrottiin, kuinka varusmiesliitto on ehdottanut, että intistä voisi tulla lomille siviilit päällä. Sotilasasu on kuulemma kantajalleen turvallisuusuhka, sekä varusmiehiä myös pilkataan #hetoo?

Pilkataan?

Maassa, joka lienee yksi Euroopan maanpuolustusmyönteisimpiä, ja jossa 70-80% miehistä suorittaa varusmiespalveluksen, ja jotkin naisistakin?

Vain pari hassua prosenttia valitsevat siviilipalveluksen tai kieltäytyvät totaalisesti. Nämä anarkomarkotko pilkkaavat varusmiehiä niin, että varusmiehet pahoittavat siitä mielensä ja haluaisivat jättää lomapuvun kaappiin.

Totisesti tässä jätetään jotain sanomatta.

Naureskelevatko matut varusmiehille kutsuen heitä laukunkantajiksi, kuffereiksi, hotellin portieereiksi vai miksi, muistellen läpsyttelyään rajan yli Ruotsista, ja kuinka varusmiehet tuolloin nöyrinä kantoivat Mohamedin matka-arkkua tämän puolesta.

Jos ei varusmies voi tai uskalla omassa maassaan kulkea enää lomapuku päällä, ei se enää ole hänen maansa.


19
Siitä lähtien kun Arhinmäki, Veronika jne. alkoivat julkisesti olla tätä nimenomaista hanketta vastaan, lienee monille tullut se pelko, että Plan-B from outer space on jo kehitteillä. Siinä siis suomalainen veronmaksaja kustantaa tämän suurmoskeijan. Kyseessä tuskin olisi yhtä mahtipontinen kuin wahhabistien suunnitelmassa, mutta yhtä kaikki, sellainen lienee tulossa.

Onko tietoa onko valtio, kaupunki, kunta, tms. rahoittanut (eli maksanut) muslimeille moskeijoita muissa pohjoismaissa tai Euroopassa?

Olisiko tässä kyseessä (a) "kilpailu veronmaksajista" ja/tai (b) "Helsingin kansainvälisestä houkuttelevuudesta ja kilpailukyvystä", jotka molemmat ovat mm. pormestari Vapaavuoren sydäntä lähellä.

Minäkään en pitäisi mahdottomana ajatusta, että Ev-Lut -kirkko osallistuisi tähän mm. kolehdinkeruilla ympäri Suomea, ja Aleksi Pahkalan johdolla unelmoitaisiin ja marssittaisiin ympäri Helsinkiä että myös naiset ja lapset mahtuisivat perjantairukouksiin sisätiloihin. Viimeistään silloin valtiovaltakin heräisi ja veronmaksaja maksaisi parit moskeijat Helsingin ja Vantaan alueelle. Ironista kyllä, samaan aikaan ollaan julkisuudessa närkästyneitä siitä, että Pörssiklubi ei vieläkään hyväksy naisia jäsenikseen.... :roll:

20
"Mahdolliset mielenosoitukset ei tervetulleita pelottamaan lapsia" :roll:

Toisaalta:

Lainaus
Oliko tapahtuman tarkoitus olla vastamielenosoitus 612-kulkuetta vastaan, Aleksi Pahkala?

– Ei pidä muuten ollenkaan paikkansa. Ei tässä väitteessä ole mitään perää.

Kävikö järjestäjillä mielessä, että torilla on kokoontunut itsenäisyyspäivnä useana vuonna peräkkäin 612-soihtukulkue?

– Kaupungilta kerrottiin, että Töölöntori on vapaa. Ei käynyt ilmi, että siellä olisi järjestetty samaan aikaan 612-tapahtuma.21
Tässä on jotain mätää nyt taustalla. Jos Veronika Honkasalo vastustaa moskeijahanketta, on luvassa jotain vielä pahempaa.

Aivan.

Ja juuri äskenhän Silvia Modig kirjoitti, ja nyt sanatarkka lainaus, että "Helsingissä pitäisi siis olla kunnollinen moskeija. Mielestäni Helsingin kaupungin tulee moskeijan rakentaminen mahdollistaa, mutta tätä hanketta en voi valitettavasti kannattaa."

Eli ryhtyykö punavihreä koalitio yhdessä tarkoin valitun ja monikulttuurisesti edustuskelpoisen muslimikoalition (Nasima jne) kanssa itse viemään eteenpäin uutta moskeijaprojektia? Pienempää, halvempaa, vähemmän mahtipontista - mutta verovaroin?

Suomen muslimit eivät ole tarpeeksi yhtenäinen, saatika rahoituskykyinen, rakentaakseen itse sellaisen. 

22
Suvaitsevainen ystävämme Don Nachos on oikeassa vain siinä, että tätä nimenomaista hanketta, tai siis sen rahoituskuviota, Silvia Modig ei kannata:

Lainaus
Helsingissä pitäisi siis olla kunnollinen moskeija. Mielestäni Helsingin kaupungin tulee moskeijan rakentaminen mahdollistaa, mutta tätä hanketta en voi valitettavasti kannattaa.


Silvian mielestä Helsingissä tulee olla moskeija, ja Helsingin kaupungin tulee sen rakentaminen mahdollistaa. Oikea kysymys Silvialle on se, mitä tämä mahdollistaminen tarkoittaa? Voisiko se kenties olla rakennuksen rahoittaminen?  :roll:

Kyllä vasemmisto - tai siis punavihreä lifestyle-vasemmisto - suurmoskeijan Helsinkiin haluaa. Aleksi Pahkalan tavoin ajattelutapa on se, että jos moskeijan tulo v....taisi "natseja", on moskeija saatava.

23
Pääministeri Stefan Löfven on järkyttynyt:
Lainaus
Pääministeri Löfven: Ruotsalaisessa yhteiskunnassa ei ole tilaa antisemitismille


Kuten me kaikki tiedämme:

- Löfven tietää tasan tarkkaan keitä pidätetyt ovat
- Jos pidätetyt olisivat "natseja", olisi asia julkistettu WITH CAPITAL LETTERS
- islamofobia on rasismia, ja monikulttuurisuus on rikkaus

...joten syyllisiksi epäillyt kiiinniotetut edustavat yhteiskunnan ja kansankodin rikastuttavampaa ryhmää, ja tästäpä seuraa se kuuluisa kognitiivinen dissonanssi: älyllinen ristiriita, jossa tunne ja faktat eivät kohtaa toisiaan. Oikeassa olemista, eli rauhan uskonnon symppaamista, ja natsien yleistä syyllisyyttä kaikkeen eivät esiintulevat faktat tuekaan, vaan päinvastoin. Rauhan uskonto sotii ja pommittaa, kun taas natsit istuvat edelleen Viking Linen terminaalin lähistöllä kapakassa ihmetellen miksei heitä päästetty laivaan ja Helsinkiin.

So not, vai miten se sanotaankaan.

24
No, eihän tämä oikeasti ole hauskaa, vaikka myönnän pienen lapsellisen tirskahduksen päästäneenikin suusta.

Jos algoritmi tägää mustaihoisen apinaksi, on se yhtä hauskaa kuin se, että tägää valkoihoisen albiinoksi tms.

On ihmisiä joiden kasvonpiirteet ovat kuvantunnistukselle haasteellisia. En usko että Charles Bronsonin kuvakaan saisi itselleen koskaan leimaa "white aryan supremacist", vaan pikemminkin "planet of the apes" -henkisen tägin.

Onneksi kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa, täältä nimimerkin suojasta :-)

25
Melkein, mutta vain melkein, käy Pahkalaa sääliksi kun omatkin jo potkivat. No, sitä saa mitä tilaa.

Ei säälitä.

Pahkala on itse maalittanut rajusti mm. Olli Immosta aikanaan #Unelmahötöllään, ja ollut taustalla puukottamassa muita mokutuksen vastustajia. Kyseessä tuntuu olevan iloisen naaman ja ihanien sanojen taakse kätkeytyvä häikäilemätön ja kyyninen kiusaajatyyppi. Saakoon ansionsa mukaan.

26
Menee hieman OT, mutta tästä voitte katsoa millainen oli meno Malmön musulmaanien "mielenosoituksessa". Tekstit på svenska. Näin se monikulttuurisuus toimii käytännössä.

Sitä saa mitä tilaa.

Jos tilaat maahan toimettomia, kouluttamattomia nuoria miehiä arabimaista, saat kaduillesi samaa koohotusta mitä nuoret, toimettomat, kouluttamattomat nuoret miehet arabimaissakin tekevät: uhoavat, heiluttavat ja/tai polttavat lippuja, nakkelevat kiviä ja lietsovat toisiaan hurmoshenkiseen jihadismitunnelmaan.

Ruotsalaisessa mediassa ei tosiaankaan ole vielä uskallettu arvuutella iskun tekijöiden etnis-uskonnollista viiteryhmää, mutta sikäläiset toimittelijat ovat kyllä rohkaistuneet muistuttamaan samassa artikkelissa Trumpin (sinänsä täysin typerää) päätöstä, ja sen aiheuttamaa vastareaktiota arabimaailmassa, ikääkuin näillä asioilla olisi....hmmh...jokin yhteys:roll:

27
Olen siis Auvisen mielestä paska tyyppi.

No shit? Tämäpä yllätys.

Kaiken lisäksi minä ja muut paskat tyypit maksavat auvisen elatuksen ja sosiaaliavustukset.

28
Tuosta Pahkasian tekstistä tekisin tällaisen havainnon.

Ensinnäkin muutama räikeimmistä valheista:

Lainaus
Oliko tapahtuman tarkoitus olla vastamielenosoitus 612-kulkuetta vastaan, Aleksi Pahkala?
– Ei pidä muuten ollenkaan paikkansa. Ei tässä väitteessä ole mitään perää.
:roll:

Lainaus
Samalla tajusin ja kerroin sen myös poliisille ja kaupungille, että hitto vie tästähän taitaa tulla poliittisesti kuuma peruna, vaikka tarkoitus oli ihan toinen
:roll: (boldaus oma)

Lainaus
Meitä ei yhdistä mikään poliittinen tausta tai taho. Halusimme kaikki lastentapahtuman olevan epäpoliittinen.
:roll:

Jos ylläolevat lauseet olisivat tosia, miksi päivityksessä esiintyi näin monta kertaa nämä sanat:

Lainaus
rasismin
rasismia
fasismia
äärioikeiston
äärioikeiston
Äärioikeiston
Rasismia
äärioikeisto
äärioikeistolta

Lisäksi menen henkilökohtaisuuksiin, ja tässä ja täten solvaan Pahkalaa maskuliinittomaksi punavihreäksi hipsteriksi, sillä hän kehtaa käyttää niin epämiehekästä sanaa kuin "ihana" kuvaillessaan ihmisiä tai tapahtumia. Nousuhumala voi tuntua ihanalta, eivät naapuruston ihmiset.  :P

Lainaus
ihanalta
ihanat

Orwllilaisesti sanottuna, kun Pahkala on järjestämässä lastentapahtumaa seuraavan kerran, lienee töölöläisten lapsiperheiden syytä varmistua siitä ettei sitä ole suunniteltu siten, että lapset joutuisivat välikappaleiksi poliittisessa pelissä:

Lainaus
Lastentapahtumaan osallistuneet ja sen järjestelyissä auttaneet voivat luottaa siihen, että lastentapahtuma oli lastentapahtuma.
:facepalm:

29
Vaikka tämä Aleksi Pahkalan touhu tympiikiin, olen sitä mieltä että taktisestihan tässä on toimittu varsin nokkelasti. Unelma-mielenosoituskonsertti oli suvaitsevainen menestys, Peli Poikki -tapahtumassa Pahkala järjesti ministerit kuulemaan Mikael Brunilan vihapuhetta Senaatintorilla, ja nyt sai valtamedian rummuttamaan alpakat vs. natsit -narratiivia.

Pahkalalle satelee onnittelu- ja tsemppausviestejä, eikä totuudella sinänsä ole merkitystä. Miksi olisikaan, kyseessähän on propagandasodasta jossa Pahkala vie "natseja" 6-0. Minunkin Facebook-feediin tulvi alpakoita ja muita turriaisia ihmisiltä, jotka joko tiesivät tai eivät tienneet mistä oikeasti kyse, mutta jotka hyvesignaloivat kovasti tukeaan pahkaloille ja alpakoille.

Se tässä tietenkin on pahkaloiden kannalta huonoa, että meitä perushommalaisia (jotka emme ole natseja, vaan suhtaudumme nuivasti integroitumishaluttomaan sosiaaliturvaperäiseen maahanmuuttoon muslimimaista - that´s it, eikä sillä ole kansallissosialismin kanssa mitään tekemistä) tämä leimaaminen kismittää, ja radikalisoi.

Pahkalointi on villeniinistömäistä populismia, vastakkainasettelua ja lähinnä pissistason kiusantekoa - mutta tehokasta sellaista. Yhtä kiusataan, muut vihavasemmistolaiset kikattavat vieressä tajuamatta että viha lisääntyy, ei lienny.

30
Pahkalan valehtelusta bloganneen vasemmistolaisen "DJ" Heikki Eskolan auto - jos hänellä sellainen on - saattaa olla yhtä paloherkkää lajia kuin erään baarin omistajankin. Suvi Auvinen, Maija Vilkkumaa tai peräti Aleksi Pahkala itse maalittanee ko. henkilön.

Veikkaan myös, että "DJ" Heikki Eskolan Facebook-kaveriryhmä kutistuu tänä iltana mitä huomattavimmissa määrin.

Mutta toisaalta arvostan sitä, että uskaltaa nousta omia aatetovereita vastaan älyllisen rehellisyyden nimissä. Kaveria kismittää lapsellinen kiusanteko, jota Aleksi "Ihanaa" Pahkala (kukaan maskuliinisuutensa vielä omaava mies ei voi kaikissa somepäivityksissään käyttää sanaa "ihana") tovereineen harrastavat.

Haetaanpa tytöt ja pojat popcornia ja jäädään seuraamaan vihavasemmiston keskinäistä loanheittoa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 34