Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Alapo

Sivuja: [1] 2 3 ... 77
1
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« : tänään kello 08:28:26 »
^Eiköhän noi irakit oo tajunnu että noille rhc yms porukalle voi valehdella mitä tahansa. Kuten noista poliisien tekemistä pahoinpitelyistä.

2
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« : 08.01.2018, 10:33:32 »
Joku tuolla rhc:ssa jo kirjoitti, että Yle seuraa tilannetta ja tekee mahdollisesti jutun tästä palleron karusta kohtalosta.

Harmi kun Mirka meni nyt paljastamaan että kyseinen prinssieversti onkin laittomassa maassa ja pistetty säilöön :D

Niinpä tietenkin. Tämäkin causti lässähti, kun kiinniotto olikin perusteltu.

3
Saattoi olla. Mikäli olisi ollut todella punainen valtionjohto, toisen maailmansodan alkaessa, olisi veli venäläiselle antauduttu ja jääty alusmaaksi. Mutta, sitähän ei voida tietää olisiko näin tapahtunut. Spekulaatiotahan tämä vain on.

4
Noh, eipä hinnoista päätellen hirveää ryntäystä tule olemaan ja suurkuluttajat ostaa vieläkin halvinta.

5
Kotimaa / Vs: 2016-01-02 SS: Kuntapaikoista kova pula
« : 19.12.2017, 14:22:08 »

Just näin, muuttavat Espooseen. Ilmoitusluonteinen asia.

Minäkin haluaisin muuttaa Espooseen tai Helsinkiin. Silleen, että ilmoitan Kelaan, että nyt on se kämppä löydyttävä. Minimissään 3 h+k, keskustasta tai maksimissaan kilometrin päähän. Mannerheimintien varteen olis kiva. Tai oikeastaan pakko.

Ai,kuka maksaa? Emmä tiedä, mutta muuttoauto ja -miehet ensi tiistaina kello kymmenen nykyiseen osoitteeseeni, setvikää ite kuka maksaa. Hoitakaa paperit valmiiksi siten, että vedän keksityn nimen papereihin. Ja sitten se vuokra sun muut jutut menevät suoraan Kelaan ettei mun tarvii noita papereita räplätä. Kaikille kivampaa, että homma hoituu suoraan vastaanottajan ja maksajan välillä.

Koomista on näissä samantyyppisissä uutisissa juuri tämä, he muuttavat espoo/vantaa/helsinki, noin vain. Ei puhuta että olis työpaikka siellä tai opiskelu paikka, vaan muutetaan samanlaisten ihmisten äärelle. Eikä puhuta että kuka maksaa, kun lapsiperheen muutto, ilman sosiaalisia kontakteja ei oo ilmaista. Saati asunnon haku, takuuvuokrat jne. Noille asiat hoituu ja oppivat aivan väärällä tavalla kaiken, jotain kun haluavat, se pitää järjestää, ei että he itse järjestäisi.

6
Mitä jos tehtäisiin sellainen lakimuutos että kansanedustajilla ei ole työterveyshuoltoa ollenkaan? Sinne vaan julkisiin jonoihin. Pysyisi ainakin joku käsitys siitä missä todellisuudessa huonoimmassa asemassa olevat ihmiset elävät.

Näinhän olisi paras, siellä kun jonottaisi päivystyksessä, alkaisivat ehkä miettiä mitä pitäisi oikeasti tehdä eduskunnassa. Ja kenen asioita ajaa.

7
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« : 09.12.2017, 11:35:14 »
^Miten nämä palautetut aina päätyy sellaisiin tilanteisiin että henki lähtee?

8
Tervetuloa vain laittomasti maassa oleskelevat samaan jonoon. Ai niin, teille on luultavasti varattu ohituskaista, jos ei muuten niin ostopalveluina yksityiseltä. Näinhän se menee jo turvistenkin kanssa. Siksi hieman kyrsii tuollaiset eduskunnan välihuutelijat mallia Silvia Modig. Voi käydä kokeilemassa päivän odottelua päivystyksessä, kun sairaat lapset itkevät, ja vanhukset voivottavat oloaan.

Turhan moni, kuten Silvia Modig on ollut kohtalaisen hyvän työterveyshuollon(yle) asiakkaina, joten ei ole tarvinnut jonotella. He kuvittelevat että resursseja on riittävästi että voidaan hoitaan muun maailman köyhät, kun ei sitä omakohtaista kokemusta Suomen terveydenhuollosta ole.

9
Kesti jonkin aikaa ennenkuin löysin sen ainoan lähteen jossa kerrotaan että Habiba Ali ei suinkaan ole elänyt koko elämäänsa Suomessa tänne tultuaan, vaan asui useita vuosia Englannissa, ja vasta viimeistä lasta odottaessaan palasi Suomen sosiaaliturvan pariin.

Jostain muualta olin lukevinani, että hän muutti miehensä perässä Englantiin Somaliasta, jonne hänet oli lähetetty naitettavaksi. Eli olettaen että somalinainen ei ennen naimisiinmenoa lapsia tee, on siis 7-8 vuoden tauko ollut Suomessa asumisessa, ja "yh-äidiksi" ryhtyi Kelan piikkiin. Olisi mielenkiintoista tietää paljonko hän lähettää rahaa "miehelleen" Englantiin.

Tämä ylläoleva on jostain syystä siivottu pois kaikista Habiba Alia koskevista elämäntarinoista, en tiedä miksi. Ehkä modernin feministin ja monikulttuurisuussankarin ja -lähettilään rooliin ei sovi nuo käänteet jossa toimittiin yhteisön ja kulttuurin ehdoilla tuhatvuotiseen tapaan.

Lainaus
Men­ty­ään nai­mi­siin hän muut­ti mie­hen­sä pe­räs­sä Eng­lan­tiin, mut­ta pa­la­si kuo­pus­ta odot­ta­es­saan ta­kai­sin Suo­meen lap­si­kat­raan­sa kans­sa.

https://www.suomenmaa.fi/uutiset/8211asumme-suomessa-kahden-kulttuurin-valissa8211--millaisia-ovat-suomen-muslimit-6.3.204588.0c7509a639

Siinä vaiheessa kun elämäntarinasta napsitaan jotain pois, siinä on jotain hämärää. Eli on pakkonaitettu englantiin ja sieltä lapsien kanssa häntä koipien välissä takaisin suomeen, eikä äijästä mitään kerrota. Epäilyttäväähän se hiukan on.

10
Väitän että ensin kiikarissa ovat ihmisten vapaa-ajan asunnot ja mökit jotka otetaan pakolla haltuun ja jos vyöry jatkuu niin sitten ihmisten koteihin? Muistakaa että suvakit ovat yllättäneet
kerta toisensa jälkeen. Pelätä pitää mahdotonta koska se on se mikä toteutuu sen porukan touhutessa.

Tyhjät vapaa-ajan asunnot monesti sijaitsevat liian syrjässä, ettei niitä tulla ottamaan pakolla haltuun. Paljon on nyt tyhjiä toimistorakennuksia, kunnantaloja jne, mitä senaattikiinteistöt kauppaa pois, jotka kävisi tälläisen vyöryn majoittamiseen, joilla tullaan sitten tekemään rahaa vuokratuloina.

11
100 000 turvista, se on paljon se. Kuin moni muukin, itsekin ihmettelen miten ne saataisiin väliaikaisesti asutettua, ettei alkaisi valitus ihmisoikeusloukkauksista, kun aika lailla pakko olisi osa majoittaa kontteihin ja telttoihin, rhc:läisiä ei riitä kaikille. Saati että pitäisi saada lisää poliiseja, terveydenhoitoalan ammattilaisia jne jne. Siihen kun lisää sen, ettei 2015 vuoden matujen valituksia ole saatu käsiteltyä ja oikeusasteet on ruuhkautettu. Ikävä kyllä, sata tuhatta matua olisi avoin shekki erilaisille luonille ja mehiläisille, samoin kuin erilaisille turvallisuusalan firmoille.

12
Heinolaan ei lähikunnistakaan ole matka eikä mikään, tekijöitä löytyy, jos on halua kouluttaa ja maksaa sellaista palkkaa jolla elää. Varmaan työnkin perässä sinne ihan kantiskin muuttaa jos sitä työtä on pidemmäksi aikaa.

13
Suomeen tulee muodostumaan "nuivia alueita" joista haittamatut pidetään ulkona.

enkä puhu nyt Westendin kaltaisista alueista.

Eiköhän ne nuivat alueet ole omakotitalovaltaisia alueita pk-seudun haja-asutusalueilla. Siellä tuskin tulevaisuudessakaan on pelkoa koneinsinöörien liikakansoituksesta

14
Suurempi pelko koko asiassa on se, että viime kädessä osa hus-alueen sairaanhoidon käyttäjät maksaa osan kuluista, nousseina asiakasmaksuina.

Suurin pelko on se, että tulee ylipääsemätön resurssipula ja se maksaa useiden hoitoa tarvitsevien veronmaksajien hengen.

Myös sitä. Mutta että osa tullaan maksattamaan helsingin ulkopuolisilla hus-alueen sairaanhoitoa käyttävillä, en pitäisi yllättävänä vaan todennäköisenä.

15
Monella vanhemmalla suomalaisella on se ongelma, etteivät he osaa toimia nykyisen kaltaisessa sosiaalivaltiossa.  Jos kukaan nuorempi sukulainen tms. ei ole auttamassa ja neuvomassa, hakematta ja saamatta saattaa jäädä moni sellainen etuus, johon ilman muuta olisi oikeus. Sosiaalitoimistossa saatavilla olevia tukia ei pahemmin mainosteta, koska niillä on pyrkimys säästää menoissa.

Matujen kohdalla tämäkin asia on järjestyksessä. Innokasta auttajaa löytyy pakolaisneuvonnasta ja vähän joka paikasta, eikä  hakemuspapereitakaan tarvitse itse täyttää.

Monelle muullekin on hankalaa asioida kelan kanssa, jos itse ei ymmärrä tarpeeksi. Itse ihmettelin sairauspäivärahan saapumattomuutta, jonka syyksi paljastui palkanlaskennan lähettämätön hakemus, jota kelan puhelinpalvelun rouva ei ymmärtänyt kertoa, että sieltä sellainen puuttuisi. Itse piti pähkäillä ja tajuta. Monikohan vanhempi tai tyhmempi ei edes asiaa tajua, että jos joku paperi puuttuu, ei siellä kelan palvelussa osata neuvoa.

16
Kun sairastaa HIViä, syöpää tai muuta vakavaa sairautta maassa, jossa hoitoa saa vain rahalla, niin noitten maitten köyhille tulee mieleen että hövelit suomalaiset maksavat hoidot jokaiselle joka rajalle asti pääsee.

Eikä tarttee olla edes "köyhä" joissain maissa, kun ei ole varaa vakavien sairauksien hoitoon. Kun ei lentoliput suomeen ole ihan tolkuttoman hintaiset, jos ilmaista hoitoa halajaisi.

 Suurempi pelko koko asiassa on se, että viime kädessä osa hus-alueen sairaanhoidon käyttäjät maksaa osan kuluista, nousseina asiakasmaksuina.

17
Kontulan malli on todella mielenkiintoinen.
Miten hän aikoo järjestää rahanjaon, kun saajilta puuttuu henkilöllisyys ?
Mikä estää samaa tyyppiä kuittaamasta rahoja vaikka useaan kertaan tai vaikka suomalaista (tai romanialaista) vähäosaista tekemästä samoin ?
Ja jos rahaa jaetaan kuititta, mahtaako joillekin tulla kiusaus syödä kuormasta ?

Siihen kun muistaa että meillä on kuitenkin se 300 000 ulkomaalaista ennestään, kuinka moni niistä voi käyttää tilaisuutta hyväkseen ja käy kuittaamassa naapurikaupungeista ylimääräisiä satasia omaan taskuun joka kuukausi. Jos ei papereita tarvita.

Paperittomille ei pitäisi voida jakaa rahaa, ilman että niiltä otetaan joku tunniste ja on tiedossa minkä verran henkilö on jo tässä kuussa kuitannut rahaa. Parasta tietysti olisi että paperittomat bulgaarit, romanialaiset ja välimeren toiselt puolelt olevat päästettäisiin kotiinsa etsimään papereita. Merihän kohta jäätyy :roll:

18
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« : 25.11.2017, 12:33:54 »
Jos on välkky, niin menee sinne lukioon ja saa päästötodistuksen ja jatkaa koulutusta ylöspäin.

Kyllä kaikki on niin byrokraattista ja vaikeaa Hölmölässä. Autoon saisi päästötodistuksen helposti piipahtamalla lähimmällä katsastusasemalla, mutta lukioissa ei päästöjä edes mitata, kuten ilmeisesti on asianlaita edistyneemmissä -staneissa.   :'(

Niinpä, kun kotimaassaan saisi setelitukulla sopivan päästötodistuksen vaikka mistä koulusta. Täällä joutuu rasistisesti koulun penkille opettelemaan asioita, sehän ei välkylle sovi.

19
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« : 25.11.2017, 09:27:25 »
Mistä voisi hakea lukion päästötodistuksen, että pääsisi opiskelemaan? Anyone?

Koulutuksesta? Osaisiko joku neuvoa?

Nuori tph on käynyt kotimaassaan lukion. Mitään papereita asiasta ei ole mukana. Perhettä ei enää ole kotimaassa, kotitalosta ei ole tietoa - onko sitä enää olemassa. Yhteydet sukulaisiin ovat katkenneet, heistä ei ole mitään tietoa. Siitäkään ei ole tietoa, että onko entistä kouluakaan enää.

Mitä pitäisi tehdä, mistä aloittaa, jotta olisi mahdollisuus saada esim. lukion päästötodistus Suomesta ja päästä opintoihin kiinni?


https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155379538358533/

Varmaan voi käydä lähimmässä lukiossa pyytämässä päästötodistuksen. Mene ja tiedä.

Mia Fortelius Tämä henkilö on niin välkky, että olisi sääli jos hän joutuisi jäämään ihan vaan yksinkertaisiin suorittaviin töihin.

 ;D ;D ;D

Jos on välkky, niin menee sinne lukioon ja saa päästötodistuksen ja jatkaa koulutusta ylöspäin.  Tai sitten jää suorittaviin yksinkertaisiin töihin. Tosin se välkkyys on suhteellista, arkivälkky ei välttämättä ole kirjavälkky.

20
Ja ketkäs sit etelä-afrikkaa silloin hallitsi? Aivan, siirtomaa isännät, eikä alkuasukkaat.

21
Joskus toimittajan on mentävä sinne missä laki ja käytäntö ovat hämärän peitossa.

Olennaista on että henkilöt käyttävät junaa eikä vr tai poliisi edes pistokoeluonteisesti tarkasta henkilöiden identiteettiä toisin kuin esimerkiksi lentoyhtiöt tai laivayhtiöt jotka tarkasta matkustajien henkilöllisyyksiä.

Olisiko Irakissa irakilainen poliisi yhtään suosiollisempi tai kummempi suomalaiselle kiinnisaadulle ja maasta poistettavalle isis-daesh taistelijalle? Vaikea sanoa.

Schengen-helvetistä päivää eli paikallispoliisin arkea. Ei ole aikaa eikä resursseja tutkia ryöstöjä eikä pahoinpitelyjä kun poliitikot imuroi tuhansia ja kymmeniätuhansia laittomasti maahan tulevia niin turvapaikan hakijoita kuin onnen onkijoita.

Eiköhän ole annettu tiedoksi ettei noitten papereita katsella jos ovat lähdössä maasta, antaa niitten lähteä. Kun kerran ei viranomaisten yhteistyö toimi, noi jepet lähtee toiseen maahan hakemaan turvapaikkaa ja elävät siellä vokissa kuin kaikki muutkin taikamatolla matkustaneet. Menkööt niitten maiden ongelmiksi jotka ovat antaneet jeppejen kävellä tänne.

22
Mikä lie sitten nykypäivän moniosaaja, moni vanhemman polven kotosuomalainen heppu oli sellainen, ite talot rakennettiin, taunukset korjattiin, eri alan töitä tehtiin mitä oli tarjolla, ei valitettu turhasta kun elätettiin perheet. Nykypolven moniosaaja valittaa puurosta, ei osaa ku molottaa omaa kieltään, ei osaa tehdä mitään nykysuomessa tarvittavaa asiaa.

En vaan jaksa ymmärtää, että miksi erilaiset aivopestyt mammat, kuvittelee että mantereelta jossa ei ole kunnollista koulutusta tavalliselle ihmiselle, tulee mitään sellaisia moniosaajia mitä me täällä tarvitaan. Eikä ne tule afrikasta.

23
Loppuisi vartiaiseltakin selittelyt työvoimapulasta, kun pistettäisiin se tekemään pätkätöitä kympin tuntipalkalla. Siinäpä sitten pähkisi että kannattaako jäädä kotiin kun sen saman rahan saa pyytämälläkin.

24
Jos vaikka olisi dokannut vuosia ja käyttänyt mietoja huumeita, varastellut tavaraa ja tehnyt petoksia, olisi sekin ollut paljon helpompi ja harmittomampi elämänkoulu kuin tulla raskaaksi aggressiiviselle ja ylimieliselle, ihmisen murhanneelle kehitysmaalaispedolle.

Loppu riippuu vain siitä, että jääkö isä suomeen vai päätyykö allahin tahdosta irakiin. Jos isä päätyy irakiin ja mimmi löytää tolkullisen äijän joka pitää lasta omanaan ja kasvattaa kunnolla, eiköhän pojasta vaikka sahuri tule. Jos ei, suuria ei kannata odotella.

25
http://www.viisykkonen.fi/uutiset/entiselle-kurssikeskukselle-haetaan-lupaa-400-asukkaan-j%C3%A4tevesille-%E2%88%92-kunnat-patistelevat

Lainaus
Entiselle kurssikeskukselle haetaan lupaa 400 asukkaan jätevesille − kunnat patistelevat liittymään viemäriverkostoon
Lainaus
Sekä Kirkkonummi että Siuntio kehottavat Evistkogissa sijaistevan entisen kurssikeskuksen omistajaa tutkimaan liittymistä kunnalliseen viemäriverkostoon oman puhdistamon sijaan.

Juuri vastaanottokeskustoiminnasta tyhjentynyt Aktiivikeskus Kiinteistö Oy anoo uutta jätevesilupaa, joka riittäisi enintään 400 asukkaan jävesien käsittelyyn omalla puhdistamolla.

Kiinteistön nykyinen puhdistamo on alun perin valmistunut vuonna 1973, ja se on mitoitettu 160 henkilön jätevesille.

Kun vastaanottokeskus avattiin kaksi vuotta sitten, Kirkkonummen kunta puuttui jätevesilupaan ja vaati erinäisiä toimia puhdistustehon lisäämiseksi. (Lue: Viisykkönen 3.9.)

Vanhaa puhdistamoa on saneerattu sen jälkeen, ja viranomaiset ovat seuranneet tilannetta.

Jo kaksi vuotta sitten kiinteistön omistajaa kehoitettiin hakemaan uusi jätevesilupa.

Parhaillaan lupa-anomus on käsittelyssä. Siitä päättää Aluehallintovirasto (Avi).

Kirkkonummen ja Siuntion kunnat ovat molemmat antaneet anomuksesta lausuntonsa.

Kummankin kunnan mielestä hakija ei ole riittävästi selvittänyt mahdollisuuksia liittyä kunnalliseen viemäriverkostoon.

Lähimmät kunnalliset viemäriputket sijaistevat kiinteistöstä 7-8 kilometrin päässä Siuntiossa ja Lapinkylässä.
 
Nykyisin jätevedet lasketaan läheiseen hyvin matalaan Stora Lonoks -järveen. Hakemuksen mukaan näin tapahtuisi jatkossakin.

Kirkkonummen rakennus-ja ympäristölautakunta käsitteli asiaa tiistai-iltana (14.11.)

Jos omalle puhdistamolle annetaan uusi lupa, pitää lautakunnan mielestä puhdistamon  aiheuttamaa kuormitusta pienentää merkittävästi.

Lisäksi lautakunta kastoi, että hakijan pitäisi selvittää mahdollisuuksia perustaa alueen muiden kiinteistöjen kanssa yhteinen vesiosuuskunta.

Katsotaan mitä kunnat tuumii, saattaapa olla ettei uusi puhdistamo toteudukkaan vaan pitää liittyä jätevesiviemäriverkkoon. Siihen kyllä moni asukaskin varmaan liittyisi.

26
Lainaus
Viisumin hakeminen on kuulemma epäilyttävää,

Eiköhän tuo kerro jo paljon. Jos viisumin hakeminen on epäilyttävää, niin kertoo ettei varmaan kaverilla ole puhtaat jauhot pussissaan. Muutenhan heppu hakis viisumia nähdäkseen lapsen syntymän, saapa nähdä kuuleeko miehestä enää lapsen syntymän jälkeen.

27
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« : 12.11.2017, 10:52:57 »

Lainaus
Eikö me olla suomen kansa? Ei kaiketi muutama ukko ja akka päätä hallituksessa asioita ettei meitä kuunnella.??????????? Tehdään kapina !!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155351830128533/

Miten olis lakko`? Sittenpä nähtäis miten tarpeellisia ärrrhooceeläiset olisi Suomelle  ;D

28
Vieläkin kiinnostaisi, että mikähän taho kustansi vokkilaisten matkakortit ja kertakäyttövuorokausiliput. Mikäli se tohon vokkibudjettiin upotettiin, en kyllä ihmettelisi.

29
Jos itse päättää tehdä elämästään niin vaikeaa, että pitää rukoilla viidesti päivässä, voi ihan vaan katsoa peiliin jos kaikki ei mene kuin elokuvissa >:(

Juurikin näin. Meille on noita musuja tullu töihin, ei muutaman kaverin työntekoa tunnu se pätkääkään haittaavan, eikä ole valittaneet ettei meillä ole siihen tiloja eikä tule. Eli voivat rukoilla muulloin kuin sinä tiettynä aikana ja tietyssä paikassa. Että eiköhän se ole ihan itsestä kiinni miten ja milloin rukoilee ja missä.

30
Mikseivät suurasuntoja toivovat maahanmuuttajat muuta kehyskuntiin/muualle Suomeen ja rakenna itselleen taloa hartiapankilla. Niinhän suomalaisetkin tekevät ja ovat aina tehneet.
Samalla sen talon voisi sisustaa miten haluaa.

Kela ei korvaa rakennuskuluja. Lisänä vielä rasistinen rakennusvalvonta, joka vaatii tekemään talon pohjoisiin oloihin sopivaksi.

Sivuja: [1] 2 3 ... 77